kvällsdusch

Nyss tagit en långdusch, alltid lika skönt ;);) Så idag inviger jag min fotfil

som kom hem i brevlådan igår. Lila är den, riktigt fin. Ser ut som en godis, om

ni kommer ihåg en slags klubba som man stoppade ner i nått knapergrej så

knattrade det i hela munnen? Supergoda är dom iallafall. Ska smörja in mig nu

så jag blir lén som en bebisrumpa! :blush:







tanken som räknas, skolan

Nu har jag kommit på vad man kan göra på söndagar!! Har ju inte varit i skolan på 5 veckor, och det är 2 veckor kvar som inte kommer spenderas där. Så jag har suttit och tänkt på skolan ;) Det är tanken som räknas, right? Vill verkligen tillbaka för att träffa allihopa, men på samma gång känns det som att jag inte vill. 1 tjej har slutat i klassen redan, 1 tjej ska gå det här året ut. Plus att det finns en lektion som jag borde gått på två gånger i veckan som jag inte gjort så jag har ungefär 4 prov att ta igen! ;) oh, men de ska gå. Ska försöka att klara allting, ligga i nu i skolan för att ta igen de jag missat. Dessutom ska jag försöka vara i tid med läxor och allting sånt..brukar inte vara de serni! hoppas jag klarar de :')

men kvällens tanke skänker jag till skolan och all dess plugg ;)


brunt eller blont?

Söndagar är alltid så fruktansvärt dåliga, även om det är lov eller nånting så märker man alltid när det är söndag. Och det roliga är att alla har tråkigt, men ingen gör nånting? förjävligt.. Men idag har jag fördrivit min söndag gneom att sova ganska länge sen så bokade jag en tvättid, så jag håller på att tvätta ;) Slut om 25 minuter så vet inte alls hur jag ska göra med tiden ikväll. Funderar på att fara och köpa en hårfärg imorgon också, eller be mamma göra det eftersom jag jobbar sämsta tiden. Brunt eller blondera håret mer.. jobbigt, en knepig fråga dedär! :)





 



världens finaste blogg

http://minneavtherese.blogg.se
svårt att tro att en blogg kan beröra,

svårt att tro att en blogg kan få så många tårar att falla.

jag hade svårt att tro att den kunde få just mina tårar att falla

men jag hade så otroligt fel..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jag menar, visst finns det bloggar som man följer bara för att de är

lite småttkul att läsa om ;) typ som kissie..

Men en minnesblogg om Therese, jag tycker tjejerna som skapat den

bloggen har gjort det riktigt bra. Bra sätt att sörja på.

Suttit och läst i bloggen nån timme nu och tårarna bara faller

det finns inget stop. Hur kan man, döda ett liv? den eviga frågan..


anna bergendahl - this is my life

Har nyss skrivit klart hela svaret till dig som hade frågan om vad jag fick göra =) så för att komma till de svaret, så tryck HÄR . Sitter och lyssnar på Anna Bergendahl  - this is my life. Jag kanske bara fått för mig att dom som kommer direkt till finalen, att deras låtar inte får läggas ut för att andra länder kan lyssna? Är det någon som vet, för jag har ingen aning längre! haha ;) Hennes låt är hur fin som helst, men ingen schlager! INGENSTANS. Ska väll sluta älta i detdär nu, vad bjuder denna söndag på? Vet inte alls jag, kanske en pulkatur i hulibacken!

 


godmorgon världen

Godmorgon världen, vilken underbar dag. Säg vart går färden, vart åker vi idag?
Nejmen hallå, nu är jag vaken :) sitter och äter lite chips i väntan på middag
för idag blir de efterrätt! som jag längtar ;) oh! Ska alldeles strax ta tag i att svara
till dig som ställde frågan om vad jag får göra på akuten. Håll utkik.

outfit


Tog ett pärlhalsband som jag fått av min lillebror och lindade lite
sött runt armen :) pluttinuttit

snö i norrland

Har kommit hem från det förlovade paret nu :) Var massa folk där,

och det var faktiskt riktigt trevligt. Vart helt förstummad när min bror sa
framför mig att han aldrig varit så lycklig, ni måste ju hålla med om att man
blir glad rakt igenom när sina syskon är så glada! :love: Tog däremot inge
bilder men dom kommer hit imorgon så kan ta några då, så söta!
Nyss proppat i mig yoghurt och mackor så nu ska jag dejta kära john blund


snöar ganska fint här i Norrland.. haha ;) skulle vilja bo neråt i Skåne eftersom
jag fått för mig att det smälter mycket tidigare där (det kanske de gör också?)
Fast jag trodde att de var dom som fick svininfluensan först också ;) haha! smart..

ännu ett svar till anonym

"kan du inte berätta lite mer om vad du får göra på din praktik :)"

Jag är ju på akuten som du troligen förstått, och det beror helt på vart man är nånstans på akuten. Akuten är indelat i olika platser. Ortopeden, kirurgen, Medicin och på dagtid finns även triagen som brukar stänga 18.00. Men jag kan berätta om vad jag, som studerande undersköterska får göra på alla avdelningar, så jag tar en i taget.

Ortopeden - Här kommer de patienter som har misstänkt eller konstaterad fraktur. Även höftprojekt kommer hit, och det är dom personer som har ont i höften pga. dom ramlat eller något. Då lägger man dom i en höftkudde (dom kommer oftast med ambulans så dom lägger kudden) Ochså får dom åka direkt iväg in på röntgen. Inom den här avdelningen så handlar de mest om att ta med patienterna på röntgen, sedan är det doktorn som kollar om det är någon fraktur eller inte. Och är det ingen så får patienten gå hem om det inte är några större problem och skulle de vara så att det är en fraktur så gipsar man och vissa läggs in på ortopedavdelningen om det skulle vara svårt att ta hand om sig med skadan eller skadorna. Vi tar även dom vanliga parametrarna som är blodtryck, saturationen i blodet, puls och temp.

Kirurg - Hit kommer många som har buksmärtor men även såna med gynbesvär osv. Har inte varit här så otroligt mycket, bara några få dagar. Men det jag gör är att ta blodprover på dom flesta och även här tar vi dom vanliga parametrarna.

Medicin - Till den här avdelningen kommer de första patienter som har ont i hjärtat/tryck över bröstet. Här kan man vara hur frisk som helst och bara ha ett tryck över bröstet till att ligga nästan medvetslös. Så här får jag ta dom vanliga parametrarna, tar även EKG ( som står för elektrokardiogram ) Och då mäter man hjärtats elektriska aktivitet som bla. styr hjärtats rytm. Många som kommer in här har sedan förut förmaksflimmer eller andra problem som blir värre. Många här har även svårt att andas och dom får syrgas då, inte alls mycket men lite i en näsgrimma. På alla som kommer in tar jag blodprover, dom s.k gula prover som innebär att man fyller ett grönt, lila och grått rör. Orkar inte gå in på vad alla innebär men. Dom flesta åker på avdelning efter att fått konstaterat av doktorn vad det är, och för dom flesta blir det MAVA ( medicinsk akutvårdsavdelning )

Triagen - En liten söt grej. Här kommer de patienter som är lite oklara om vad som hänt. Så här tar jag alla parametrar och på vissa ( dom flesta ) tar jag blodprover.

AO - Det här är en akutobservations avdelning. Folk från akuten som kanske väntar på bl.a operationer, arbets EKG, röntgen. Jo, lite allt möjligt eller folk som man bara vill ha koll på över natten eller några timmar bara. Här tar vi parametrarna lite då & då, tar även prover. Det finns 8 platser här, och man får fika, lunch, middag, fika. Allting :) och det kostar ingenting mer än besöket på akuten som går på 300 kronor.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sen är det otroligt mycket mer jag får göra som jag inte tänker på, som blir som små saker :) ungefär som att hjälpa till med katetersättning, bladder ( mäter urinen i urinblåsan ) hb ( ett slags prov ) Ta blodsocker på dom med diabetes eller misstänkt diabetes. Ja, sen att bara gå in och prata med patienterna är ju nånting som jag har tid med eftersom jag är inte tvungen att göra saker. Sen att hjälpa folk till toaletten, hjälpa med bäcken, ge folk mat osv. Följa med till röntgen, åka på labb med prover. Alltså det är så otroligt mycket man får göra, kan inte sätta finger på precis allt. Ropa in patienter får jag ockå göra ;) Om du nu har någon speciell fråga så är det bara att fråga på! kommer verkligen inte på allt när jag sitter såhär..

svar till anynom

" hej sandra :) vad ska du jobba som efter gymnasiet? kan tänka mig som sjuksköterska eller liknande eftersom du praktiserar på sjukhuset? eller jag kanske har fel, haha :) men måste man inte fortsätta plugga då efter gymnasiet? :) skullle va kul att veta hur du hade tänkt :) mycke bra blogg! "



- Hejhej, jag kan säga att jag är riktigt osäker på hur jag ska lägga upp allting med studier. För att bli sjuksköterska så behöver man plugga efter gymnasiet, ja! Och om att jag är på sjukhuset just nu beror på att vi har det upplagt vart vi ska vara på våra praktiker under våra år. Så förra året var jag på ålderdoms hem och nästa år ska vi vara inom psykiatrin, men där har vi chansen att välja nånting annat som att vara med funktionshindrade om det lockar oss mer :) Så när jag går ut ( nästa sommar, PEPPAR )   ;) så är jag utbildad undersköterska och även såna behövs ju på sjukhuset ;) Men innan jag blir gammal och grå så vill jag gärna vara utbildad sjuksköterska. Jag har tänkt länge på att plugga direkt till sjuksköterska men nu börjar jag tänka på att jobba som undersköterska först några år sen ta tag i att bli sjuksköterska så man får lite kött på benen som undersköterska. Eftersom sjuksköterskor gör mer det medicinska så kan det hända att undersköterskor ser mer på patienten över det sjuka. Så som svar så säger jag att jag vill, och ska bli sjuksköterska men riktigt när vet jag inte alls :) Och tack så mycket!


 



förlovning!

Fick nyss ett sms om att min bror frågat sin tjej om dom skulle förlova sig
så jag trodde de va ett skämt tills pappa fick ett samtal från min superduper
glada bror som sa att han förlovat sig!! :') Ska snart gå hem till dom och ge
dom ett stort grattis och fira riktigt totalt :):) ååh, superglad syster!

grattis till förlovningen


:love:


fördriver kvällen

Vad gör ni en lördagkväll när melodifestivalen är slut? ;) Själv sitter jag och kollar på

kläder och även lite skor, mamma sa att det behövdes fylla på så sedan är det bara för

henne att betala sen! Diggar till Magnus Uggla gör jag också! haha..

älskar mitt liv denna lördag! här kommer kläderna som jag tittat på









Hittade även någon sida där man kunde göra outfits, så jag fördrev tiden med

lite sånt också ;);) haha..! alltså, vart ska världen ta vägen?




melodifestivalen

Bara jag som sitter och ser på melodifestivalen? haha.. nice lördag va? ;)
Bidragen är väll inte dom bästa, tycker verkligen inte att det är schlager som
man förväntar sig men det handlar väll om att man tror att man är nått idag.
Förr kunde folk bjuda på sig, den enda som gjort de är väll Caroline af Ugglas
som stod i blommiga gummistövlar och klänning ;) kommer ni ihåg?..
Anna Bergendahl var tjejen som gick direkt till final, jag vart faktiskt helt tårögd
när jag fick höra de!! Tänk att först få idoljurryn och gråta, sen slå igenom
ganska hårt på melodifestivalen..Båda grejerna och hon är 91:a. Sjuuukt, bra gjort
Hon sjunger hur bra och fint som helst, dock var de ingen schlagerlåt men det
är ju ingen låt idag så! :) Och andra personen som också går till finalen är...
Peter Jöback, han var också bra faktiskt så de förtjänar han.







sova, oja

Börjar bli riktigt långtråkigt nu, ska passa på att sova en stund :)

nattinatti, synd i dimman ikväll. Skoja, ska nog inte dricka faktiskt.

Blir ännu en nykter kväll, alltså helnykter helg..

 



presenter bättre än gäster? JA

Har nyss stekt 15 kära hambugare ;) Nu har jag väll såväl som bosatt mig i

mitt rum och här måste jag stanna i 4 timmar.. utan mat! hur ska det gå?

inte kommer det gå bra iallafall. Ska gå ner och ta en hambugare sen när dom

gått ifrån köket. När jag var ner på toa förut så hörde jag att dom (6 killar) pratade

om att dom inte alls gillade presenterna utan att gästerna va de bästa ;);) men

hello boys? Jag kan ju ärligt säga att jag tycker mer om presenterna än gästerna!

haha, kanske är ensam om de...




biokväll?

bio ikväll? jobbigt val med film




Utanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig

över hur labradoren mår, men Farsan, han är förträfflig. Han är snygg, lagar den godaste

maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också, till en perfekt liten

pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en härligfarmor är det inte

mycket som går enligt planerna. ...om kärlek, vänskap och konsten att vara man

...om kärlek, vänskap och konsten att vara man



Året är 1954, mitt under det brinnande Kalla kriget. Sheriff Teddy Daniels och hans

nye partner Chuck Aule kallas till Shutter Island för att undersöka det osannolika

försvinnandet av en genialisk kvinnlig massmörderska, som tycks ha rymt från ett låst

rum på det ogenomträngliga Ashecliffe Hospital. Omgivna av snokande psykiatriker och

livsfarliga psykopater på en avlägsen, vindpinad ö förstår de båda poliserna snart att inget

är som de först trott. Med en orkan i antågande går undersökningen undan. Men i takt med

att stormen eskalerar, trappas även misstankarna och mysterierna, det ena mer förfärande än

det andra, upp. Det antyds och ryktas om mörka konspirationer, tveksamma medicinska

experiment, tankestyrning, hemliga avdelningar och till och med övernaturliga fenomen på

fängelseön. I de mörka korridorerna på ett sjukhus plågat av dess ondsinta patienter och minst

lika illvilliga läkarpersonal börjar Teddy ana att ju närmare sanningen han kommer, desto fler

av sina egna djupgående och förkrossande rädslor måste han konfrontera.

Han inser även att han kanske aldrig kommer att kunna lämna ön levande.




Från regissören till Pretty Woman kommer en dag i kärlekens tecken.

Valentine's day är flera sammanflätade berättelser om personer i Los Angeles när de

finner sin väg genom romantiken på Alla Hjärtans Dag. En stjärnspäckad lista av

skådespelare kommer att göra detta till en date du inte vill missa.


drömsömnen

Ärligt, tror aldrig jag sovit såhär skööönt nångång! alltså aldrig
Men nu är jag uppe iallafall, måste ta en dusch innan det kommer folk
hit för det är nämligen så att min lillebror ska ha kalas så vi har skickat
bort familjen (förutom mig) för jag ska vara en liten barnvakt ;);) men..
jag ska också vara dagens kock!!
he he he, undra om dom vågar äta maten nurå!
skoja, jag är faktiskt jätte duktig på mat. att laga den iallafall :D



skidresa..

Äntligen hemma efter ett längdskidepass på 2 timmar ;)

Trodde aldrig vi skulle ställa oss på ett par skidor ens, alltså
det fanns inte en tanke i min hjärna på de. Däremot är jag glad
för att det hände för det var otroligt skönt så nu planerar vi att
fara skidspåret nåndag och även fara upp till min farmor och farfar
för att åka nåra spår där :):) Nyttiga tjejer. Ska göra fruktsallad
nu och sova efter denna långa resa!

- en elin vid bilvägen
- en sandra vid samma bilväg.

nu är vi ute och åker skidor :) gå

0-53fdd00b6c1959f1b55196b8be0ffc4a.png

Kolla varifrån!

nu är vi ute och åker skidor :) går finfint, oså träffade vi mr polisen förut. men ska fortsätta åka nu, puss


DAGENS OUTFIT!!!

juste...vi ska ut och åka längdskidor nu :)


duktig tjej en fredagkväll

Sitter och väntar på elin just nu, ingen utgång ikväll inte :)
Vi ska ha nån slags av fredagsmys troligen så de blir nog till att lira
lite gh och äta nånting gott osv.. Dom allra flesta är ute och super
järnet av sig ikväll och det får mig att känna mig riktigt super duper
duktig för att jag är nykter! :D
bjuder på en gammal bild på mig och elin.
Ålandsbåten sommarn - 08
Våra kära tider, då man var som vääärst ;) ni fattar? ..

Sitter på jobbet just nu, har lunc

0-1ebe65e7541a7ca1083632761ea8a8a9.png

Kolla varifrån!

Sitter på jobbet just nu, har lunch :) morgonen började ganska fint för det kom ambulanslarm strax efter 7 och då var man inte så vaken, fast det är jag ju aldrig ;-);-) men nu ska jag snart gå och jobba igen. puss alla mina sötiZzzar. ta det lugnt ikväll, för det ska jag ;d och ha så kul :)


gokvällen då

Popcorn i mikron, familyguy säsonger framför oss ;)
Sitter med elin i soffan och vi ska slå på massa avsnitt och
mysa till. Sedan blire natti natti och peppa inför ett morgonpass
imorgon. jajamen, tjababalallaba polarn! :'>

före - efter städ

före














efter









ord kan inte beskriva

Som sagt var det en jättejobbig dag idag, beror på olika saker.

Tänkte ta upp nåra saker, bland det värsta idag. Visst har jag varit
med om hjärtstopp osv, det här var mer berörande på ett sätt.

1. Kom in en man (som jag inte tog hand om) Och jag kände att jag kände
igen den rösten så otroligt mycket, tillslut så trodde jag att jag kunde
placera varför. Så jag gick och kollade vad han hette, det var då det verkligen
slog mig.. Här på bloggen får jag inte säga vem eller nånting som gör att
någon kan förstå vem personen är, men denna personen är helt obeskrivlig, och
det av många orsaker. Han hjälpte mig, och även många andra för att komma
bort från sämre saker, han ville vårat bästa och han brukade bekräfta det så
ofta. Att se personen i detta skick var hemskt, tänkte gå och prata med han
men när jag precis tog modet så hade han flyttat till en annan avdelning :(:(


2. En kvinna kom in, inte alls så gammal. Under 30årsåldern och hon hade då
tagit 100 sobril (ångestdämpande, lugnande medel) och 20 tradolan
(morfin, smärtstillande medel) och även 30 andra tabletter som jag inte kom ihåg
vad det var för några. Man blir helt tagen av att se sånhär, kunde inte ens i min
tanke föreställa mig en bild om hur det skulle bli. Men, väldigt lärorikt så jag tror
och hoppas att jag aldrig nånsin kommer använda nån drog, överdosera eller
liknande. :(:(

 


jobbig dag

Jobbigare dag på akuten har jag nog aldrig varit med om... Kan
berätta mer om de senare :):) sitter och äter nu, senare blir de lite
städning och diskning. Senare kanske Pontus och hans kompis
kommer, inte helt säkert än. Aja, skriver lite senare. puss

outfit


varför vaken?

Undrar själv vad jag gör vaken nu.. vaknade av att jag hade så
otroligt ont i magen att jag inte ens kunde ligga ner :(:( Men det försvinner
nog så jag kan åka och jobba annars blire illa =) Skulle tippa på en
tjillidillioutfit idag faktiskt, vi ser hur de blir.
Gruvar mig inför att sova själv ikväll också, sen lördag så har ju
min prinsessa sovit med mig men idag åkte hon hem.

-

jag orkar inte
hejdå

trött tjej

Tuggar i mig lite nudlar nu sådär efter en jobbig dag på

akuten... :(:( tyck synd om mig! Är hur trött som helst så ska

snart skicka ut folk härifrån för att kunna sova sen. Blir

tidigt för mig, ska försöka ta mig upp och se på hockeyn imorgon

6 på morgonen! ;) hoppas ni också ska göra de.

 


outfit


godmorgon världen

En natt med mycket sömn, nejnej.. verkligen inte
Solle och Christian kom hit inatt och då tändes alla lampor och
musiken slog på och herrejösses madam eller nått :) Aja, är iallafall
uppe nu och har hunnit diska och städat litee. Så nu sitter jag här med
min frukost som består av nesquick och macka, hihi. Lagat matlåda
har jag också varit duktig och lagat :a

prinsessa

Filmen vi såg var bra, fast slutet var inte alls så bra tycker jag.
Skulle vilja att de var helt annorlunda, helt annorlunda!
Kul att Kim från Sundsvall var med i filmen, han vet man ju vem de är :)
Nu ska vi bädda ner oss och sova! =) skööönt

tjockiskväll

Sjukt seg dag, alldeles för lite folk som kommit

in på akuten dom senaste dagarna.. alla sitter nog

hemma och ser på OS va? ;);).. maybe. Hur som helst

så hade Sanra gjort klart middan när jag kom hem,

så otroligt gott efter en seg dag! Nu ska vi slå på

nån film som hon laddat hem "prinsessan" hette den :)

hoppas den är bra. Till det ska vi tjocka oss med

lite popcorn, chips och dricka.



 



myskläder

Vet inte riktigt om denhär morgonen alls har gått som planerat..

Menmen, myskläderna i högsta hugg eftersom de ser jääädrigt kallt ut!

Gruvar mig för att gå ut till bussen faktiskt, och ska gå in

på mammas jobb och hämta en god matlåda för att sen kila iväg till

jobbet. Börjar jobbdagen med en kurs idag på sjukhuset :D skoj!

Nu...väntar tandborsten, den skriker på mig! hejdå



jason walker - down

tjillidillidaaay

Har precis ätit lite nudlar och grejer ;) Sitter och tjillar framför
datan nu, äntligen har vi varsin dator :D Men idag ska vi väll försöka
att lägga oss i tid..undra hur de kommer gå? Innan de blir läggdags ska
jag iallfall äta mera mackor och nesqucik!! SÅ GOTT
tjillidillidaaay
mästerfotografen Sanra, som smygfotar nått spel hon spelar..

outfit


mums

Usch vad stressigt de börjar bli!! ska snart gå ut till bussen, som
går om ett tag. sitter och äter flingor just nu ;) ganska nyss kommit
ut ur duschen men tur att ja hunnit ta på mig kläder iaf!!
Inte hunnit diska heller, för göra de efter jobbet.
Nu ska jag borsta tänderna, sminka mig lite sen gååå :) hejdå!

music


töntgranne

Åh, orka att grannen väckte mig idag! :(:( Somnade rätt

så sent igår om jag minns rätt. Vid 5 gick jag till sängen

ett tag och där kanske jag somnade ganska fort och 5 timmar

senare slår grannen på väärldens (hårdrocksmusik) skithögt

och världens bas...tröttsamt! Nu har jag tagit mig upp, tagit

på mig en stor mysig tröja som ja hittade :D

ska göra lite frukost och försöka sova sen igen. pusss

 



duktiga tjejer

"det som är jobbigt när man skriver sitt lösen ord, de är att
de blir bara prickar.." ;) . citat av smarta mig!
myspys med tjejerna :) lite sent ute nu kanske men orka datan lixom!
hualigen, nej ;) skoja. men haha, vi är 3 som delar på 1 dator! ooooh.. tärt!
Nu sitter Line och stickar lite iallafall medans Sanra sover och eftersom
hon lagt ut fula bilder på sin blogg så kommer lite payback ;)
som hon själv säger, payback is a bitch!









ett..fint inlägg

Nu äre såhär, att jag hade skrivit ett jättefint inlägg..Fast ;);)
jag råkade logga ut innan jag la ut de, hihi. Så min dag har bestått
av att ta en lunch på donken sen matshopping på ica maxi :love:
6 påsar mat på 2 dagar är ganska tjillidill endå va? Men nu sitter vi
och väntar på våran bebis 8') nejrå, men line är påväg hit :D
vi är 3 söta tjejer som ska sova här inatt, asgulligt
supersötiZzz bilder från ica maxi. ;)

vart nyss väckt av att mika bankad

17ec78bb2aee1afd0ca28da8421f75ff.png

Kolla varifrån!

vart nyss väckt av att mika bankade på dörren!! jag dog verkligen ;-) knuffade till sanra riktigt hårt och ringde christian :a lite sött va? :) förövrigt så prövar jag att blogga från telefonen nu, märker om de funkar imorgon. ska försöka sova igen, puss alla söta! :love:


photo

Tjillidill bilder sen vi lagade mat.. :)
Kommer lite före och efter bilder på städningen senare.

tjillidill

Sitter helt död nu i lägenheten med sanra, solle, christian

pato och mikaaa lixom ;);) Städade hela lägenheten när vi
kom förut idag sen blev de storshopping på ica maxi! :D duktigt..
Så till middag blev de kyckling och ris, jag och sanra var
mästerkockarna. Aja, kommer lite bilder och sånt senare :)

 



äntligen till liv

Oh, nu har lilla jag äntligen vaknat till liv ;);)

Nyss ätit frukost så ska snart städa rummet för att

sedan bege mig bort till lägenheten och städa där,

sen lite senare kommer Christian och Solle på middag

:a vilken prinsessa jag är va? :D


orka flippa på fyllan

Nyss kommit hem, de söööööög. Eller tack till Line som

hade festen, det var egentligen roligt :) men eftersom

allting blev som de blev så gick allting åt helvete.

Trött på alla som ska flippa på fyllan...Suttit och pratat

med pappa ett tag nu, världens bästa papi! ♥ Ska ut och

röka sen sooova, puss bebisar






lite smått trött tjej, gonatt




stress

Nyss kommit från jobbet, ska packa min väska full med kläder också ;)
Bli att ta med min bärbara data dit jag ska bo, men innan ska jag
på fest med folk!.. ska ta med resväskan med kläder dit :D niceprice
Aja, bloggar lite senare ikväll när de inte är så stressigt. puss

subway väntar

Hejhopp :) Har nyss tagit mig ur sängen och lyckats få på
mig lite kläder, vart en mjukisdag idag! Om en kvart ska
pappa skjussa ner mig & mamsen på subway, god frukost!!
Sedan väntar de jobb 10-18. woho...typ! :thumbup:

snäll syster

Snäll jag är! :D nyss bakat kladdkaka åt min bror som

är hos oss ikväll. Han åker imorgon på morgonen. Så snart

måste jag packa ner min dator och packa allting som jag ska

ha framöver, eftersom jag inte kommer bo hemma! ;);) Men ska

slänga in mig i sängen nu och längta efter scrubs!


Magnus weideskog - förlåt


tjilling ikväll

Tjillidilldag. nyss hittat min snygging till man :)

ikväll blir de lungt, antingen åker jag till min brorsa och

umgås med han och hans tjej eller så tar jag de lungt hemma.

Måste ju peppa inför jobb nu, inte jobbat sen i fredags! ;) brabra


photo


my day


städ väntar

Har varit och hämtat lillebror på skolan nu, han sa ärligt till mig
att han var skolless bara! ;) Så vi åkte ner på stan och tog en lunch
så nu ska jag städa städa städa!

jobbiga kärring

Min lillebrors lärare ringde nyss, fan att jag svarade!!! :(

Saken är ju den att jag är frisk (tror jag) och är ledig idag,

så tänkte ta en superlång sovmorgon medans jag kan sova riktigt.

Ne, då ska den där kärringen ringa 24587 gånger så jag går upp och

svarar. Jamen då "mår min lillebror dåligt" så jag måste hämta honom.

Han säger alltid så när jag är ledig, men de fattar inte hon ;) Men

jag ska se klart på tvprogramet jag börjat se, sen ska jag

väll fara och hämta honom =)


Medina - så fin


fel sångtexter ;)

Nyss kommit ut från duschen, spanade även in Melindas blogg.

Hon hade hittat en väldigt trevlig sida med humor ;) En sida,

precis som felsms fast det är sångtexter! Man vet själv att man

verkligen trott att man vet hur texten går, sedan så märker man

sitt enorma fel! Behövdes humor på denhär tråkiga kvällen,

ska strax gå och köra en dubbeldet med sängen och john blund ♥



alldeles för snäll

Uh, lovade nyss mamsen att jag ska städa hela huset

innan mormor kommer imorgon! ;) varför? bra fråga! Troligen

för jag är jävligt snäll, right.. Och jag längtar tills Fredag

också, åker ut till ljusta då för att bo där själv(!!!) runt

tvp veckor, kommer gå galant! :) Måste nästan börja skriva en

packlista så jag inte glömmer nånting, allting ska med..

Ska försöka åka hem så lite som möjligt, wish me good luch! :D



ingen som är sugen på att ge mig lite sommar?

mmmmm, sommar sol och häftig pool


sämre sämre sämre

Har legat i sängen nåra timmar nu, tappat all kraft i

kroppen :( och kan inte äta heller, de enda jag ätit

idag är dendär halva risifruttin vid 6 imorse.. Får

stödja mig när jag ska gå nånstans, asså vill dehär mig!! ;(

och skityr, fortsätter det såhär så ska jag nog satsa på dropp,

måste ju kunna äta! skulle hellre ha brytit alla ben i kroppen

och vara sängliggandes så än att inte kunna äta!




-

boy, om vi ska gå vidare så måste det vara äkta känslor

jag har fått nog utav att bli sårad av alla människor

 


we are the one - till haiti

Miley Cyrus, Michael Jackson, Keri Hilson, Justin Bieber, Toni Braxton, Usher, Pink, Jamie Foxx, Celine Dion, Jennifer Hudson, Janet Jackson, Lil Wayne, Fergie, Akon, Kanye West, Snoop Dogg & Nicole Schwerzinger är bara några av alla världskända artister som ställt upp på att spela in en ny version av Michael Jackson och Lionel Richies låt “We are the world” för katastrofen i Haiti. (text från frida)


Se på denna videon, den är värd guld! Svårt att inte

fälla en tår, man är helt fast! :')





namnsdagsbarn!

sandra & alexandra


är dagens namnsdagsbarn, så grattis på mig själv :)

har nyss slitit mig upp igen, mår ännu sämre nu!!

vart ska detta sluta.. ska gå och lägga mig nu,

inte ens värt ett försök att äta frukost idag, kommer aldrig gå.




inte alls friskare

Härligt att jag klev upp halv 6 imorse, så jag sitter

och äter en risi frutti :) Men det tragiska är att jag

är sämre!! :(:( sämre än igår.. trodde de skulle bli bättre

om jag åt nått, men icke! Ska väll gå och berätta för mamma

sen blir de att sova och verkligen krya på mig idag,

& inte göra massa saker.




gonatt för ikväll

sitter här med en kopp te, fast nu dricker jag grönt te

med citrus smak :) hoppas på att bli frisk på skiten!

Är så otroligt matt i kroppen, känns som jag har feber också.

Alltid när de känns som jag inte har de så har jag de..undra hur

de är nu? Aja, ska gå och lägga mig nu och se om jag orkar

upp till jobbet imorrn. Gonatt pussgurkor


frågeställning

1.Vad / vem fick dig att skratta idag? - inte mycket faktiskt
3. Vad gjorde du för 30 min sen? - var i tvättstugan
4. Vad hände dig 1993? - jag fyllde ett år
7. Vilken färg är din hårborste? - röd/vit
8. Vad köpte du sist? - ett paket cigg
9. Vad fick du senast i present? - ljuslykta
10. Vilken färg är din dörr? - vit
11. Var förvarar du dina pengar? - i min bokhylla eller jackan
12. Hur var vädret igår? - ingen aning, låg inne hela dan
13. Var kramades du sist? - victor
14. Vad ser du fram emot? - stockholm på påsklovet
15. Vad är 15? - en siffra, egentligen ganska mycket
16. Vilken skostorlek har du? 36 37
17. Vill du klippa dig? - ja, ja vill ha kort! men ja vågar inte
18. Är du över 25? icke
19. Pratar du mycket? - alldeles för mycket faktiskt
20. Kollar du på O.C.? - inte längre, men de var superbra
21. Har ditt namn ett "x" i det? - nnnej
22. Känner du någon som heter Steve? - icke sa nicke
23. Hittar du på egna ord? - ibland så
25. Är du en typiskt svartsjuk person? - lite svartsjuk är jag
26. Vad har du för
mobil? - sony ericsson
27. Vem ringde dig sist? - självaste mammsen nylund

28. Biter du på Naglarna? - är uppe i att sluta
29. Har du lockigt hår? - självfall bara, usch
30. Vilken konsert ska du på härnäst? - ingenting bestämt
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? - ingen
33. Vilket ord säger du Ofta? - tjillidill
34. Har du sett filmen "Donnie Darko"? - neej
35. Ska du jobba imorgon? - om jag är frisk så, jajamen
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? - mamma tror jag
37. Vad Borde du göra nu? - gå och sova

38. Har du något smeknamn? - icke sa nicke
39. Sover du mycket? - ja, men jag älskar deee
41. Vad ska du göra på lördag? - tror jag ska va nykter :)
42. När var du ute sist? - hämtade lillebror på dagis vid 4
43. Har du gråtit idag? - ne, faktiskt inte
44. Är du en glad person? - oftast :D

45. Har du märkt att det saknas nr? jo, märkte de från början
45. Har du roligt nu? - då skulle jag inte göra det här
46. Vad äter du helst? - kladdkaka
47. Vem var du med sist? - julia krille & felix
48. Vad heter din mamma? - christina, kallas för tina
49. Vad är hela ditt namn? - sandra christina maj nylund
50. Tycker du om Någon just nu? - inte mer än vän :)




tragisk bloggare

bara jag som inte ens förstår vad de står?

vad är egentligen meningen, med en blogg när folk inte ens kan läsa?

jag menar, visst att man bloggar mest för sin egen skull

(det gör jag iallafall) men sen, kan man ens läsa dedär själv?. .

jaja, tragisk blogg om jag får säga de själv :)




önskedrömmar..

åh, nu kommer det komma ett superduper långt inlägg

säkert :) kan tänka mig det iallfall.


Men dagarna som jag är sjuk eller själv hemma, vet ni

hur underbara dom är? sjukt.. Man får göra allting själv,

känna sig lite duktig :) det gör jag annars också, men det

är inte samma känsla. Som igår, så städade jag hela huset

- damsuga, skura & damtorka. Och jag lagade mat till hela

familjen när dom kom hem och gjorde kladdkaka till efterrätt :')

Och idag så har jag vattnat alla blommor, varit ute och gått en

stund och ikväll så ska jag även ha tvättstuga!! och jag är pepp! ;)

känner mig så, ohh! Det här får mig att längta tills fredag och 2

veckor framöver när jag ska ha en egen lägenhet! ska bli underbart

kul! :') Något som hade varit ännu bättre hade varit om det fanns

en pojke att p yssla om lixom (a) som man kan ge frukost på sängen,

överraska med värsta myspys middan och allting, you got it?


Tur jag har min storebror som jag lovat frukost på sängen

på fredag innan han ska åka iväg ;) tomt de ska bli framöver!! :(



önskedrömmar..





fettisdag, semlor?

Har nyss kommit hem, var ner på stan nån timme med mamma :)
Meningen var att vi skulle äta semlor tillsammans eftersom
det är fettisdag idag, det har ni väll inte glömt?! Men det
blev ingen semla för mig, kan verkligen inte äta, fick i mig
en kaka som var lika liten som en ballerina sen tog de stop
:( ska försöka ta mig en promenad ikväll för att få lite frisk
luft men nu ska jag gå ner och vattna lite blommor och sen slå
på nån bra film.. puss på er allihopa


- innan jag gick till bussen


ledsen sandra

Åh, jag som skulle göra super god frukost och grejer, nödvändigt..

Jag kan inte ens äta, fått i mig en halv macka och 2-3 tuggor av

min vaniljyoughurt :(:( blir nog mer sjuk snart..

 



sjukling idag igen

Har nyss vaknat efter en natt med dålig sömn,

haft frossa ungefär hela natten :( så nu ska jag

gå ner och göra nån god frukost eller kanske baka

scones och ta lite varm oboy..lät frestande!!

Kollade även ut genom fönstret och såg ett superduper

väder, så ska ta mig en promenix idag! :) Men nu väntar

en god frukost och ett bra tvprogram!



try sleeping with a broken heart - alicia keys

beställning

ser på film just nu, fast sitter och gör lite annat också!
Har nyss beställt lite nya grejer, bl.a nya underkläder ;);)
har också beställt en tunika och en lång väst ocksså,
men ska fortsätta se på film nu, hihi

kladdkakekväll

Just nu sitter jag och äter en fruktansvärt god kladdkaka

som jag bakade innan maten :) Till middag bjöds de på pizza

sen tog jag en promenix i det sköna vädret med mamma!

Och tillslut så hamnade jag här, ska slå på nån film

ikväll och hoppas på att jag är riktigt frisk imorrn så

jag kanske får jobba :) puss allhopa



-denna skönhet smaskar jag på nu!


jens i ett nötskal

Satt inne på mitt rum, och plötsligt så kom min

lillebror in..


Jag: va äre?

Jens: jag har inget att göra..

Jag: och då kommer du till mig?

Jens: ja..


Jens: varför tar alla bild på sina fötter?

Jag: ahah, jag vet inte.. vi kan också göra de :)








aktiv dag

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem snart :)

För jag har ju varit duktig idag!! Städat hela huset,

damsugit, skurat och dammtorkat. Mår förövrigt ganska

bra idag, ätit både frukost och lunch och fått behållt allt!

;) Men ska hitta nått annat tidsfördriv nu. puss




Magnus Wiedeskog - Lämna honom

-


sjuk sandra bloggar

tjatja! såg på en tecknad film igår med mina småsyskon som

hette up, den var rolig faktiskt! :) hhaha.. Men tillslut

somnade jag nere i soffan också och vaknade inatt vid 4 så då tog

jag mig upp till min säng! ;) Nu har jag nyss tagit mig upp ur

sängen till datan så ska snart gå ner och försöka få i mig lite

frukost, inte ätit eller druckit på ett dygn nu!!


allahjärtansdag - bakis & magsjuka

glad alla hjärtans dag



och jag ligger i sängen, är enormt bakis! men det bästa är väll att jag åkt på

magsjuka också! ;) bra jobbat.. eller det är ju ganska troligt för jag brukar

aldrig spy och ha mig + att mina syskon har magsjuka! :thumbup:

aja, ska försöka krya på mig lite. men ha en bra alla hjärtans dag,

själv tycker jag att det är en överskattad dag enligt många tjejer iallafall.. :)


kvällen rockade

Började min kväll i Skönsberg med lite folk, vart ganska

struligt så skulle polisen komma och grejer! ;) Så jag

och 3 tjejer til drog därifrån och mötte nåra killar!!

riktigt trevliga var dom. Släppte av en tjej nere i stan,

och en tjej for vidare hem till sig. Men jag & Julia följde

med dessa 3 härliga pojkar hem till en av dom, fast sen

drog en! :O Så kvar var supergänget jag, julia, kristoffer

och felix ;) Vart riktigt mycket dansade och drickande, så

idag mår man som man förtjänar.. Legat hand i hand med spyhinken

sen jag kom hem inatt! Mår verkligen förjävligt, blir sängen hela

dan för min del, alltså inte så mycke uppdatering i bloggen.


kvällens outfit


peppa järnet

Peppar järnet inför ikväll ;) så sjukt pepp nuja!

I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night

Väntar på att Elin ska komma så ska vi väll börja fixa oss

litegrann i väntan på att Markus kommer med mina cigg!!

håller på att bli galen.. Ska sitta hemma hos mig med lite folk

och dricka  ett tag sen blir de fest i Skönsberg för min del.

Hoppas ni  också får en kanonkväll även om ni festar eller tar en

myslördag, inled alla hjärtans dag riktigt nurå ;);)

- osminkad, men endå sjukt pepp tjej! ;)

outfit

Nu hör jag hur de ramlar in folk, så nu ska jag gå ner och hälsa på
allihopa och längta till den efterlängtade tårtan ;);)

snart kalas

Har nyss plattat håret, tog flera hundra åttiomiljoner år! ;)

Måste snart byta om, släkten kommer ju snart så vi ska fira

mina småsyskon som fyllt år i veckan. Sen blire att förfesta

med kärt folk och hualigen va det ska gå! :cool:

Måste gå och sminka mig och massa sånt, blir bråttom nu!





Björn rosenström - pojkarna som busar



följ mig

Följ min blogg med bloglovin
tryck på texten ovan, för att följa mig och mina
dagar i i minsta detalj! ;)
yesman, do it :) ska damsuga mitt rum nu, rensa garderoben
och sen slänga in mig i duschen! puss

svar till anynom

Godmorgon allihopa, börjar med att svara på en

kommentar av någon anonym!


hej sandra:)mycket bra blogg! jag undra om du har något

tips på hur man kan gå ner i vikt snabbt? såg att du hade

skrivit om de för ett tag sen, att du hade tappat i vikt¨.

fortsätt med din blogg, den är grymt bra


Svar: Tacktack, det värmer :) Jag själv är väll egentligen

fel person att säga hur man går ner i vikt snabbt eftersom

jag har väldigt snabb matsmältning så jag hinner inte ens få

fett att sätta sig på min kropp, men visst finns det tips jag

vet som jag ska dela med mig.


För att gå ner i vikt ska man äta under 2000 kalorier per dag,

kan tänka mig att man inte orkar räkna men det man kan tänka

på är väll att man börjar kolla litegrann hur mycket kalorier

det är i det man äter, så lär man sig mer eller mindre med tiden.

Sen ska man äta på fasta måltider och inte gå och småäta under

dagarna ( som jag gör ;) ) Motionera och röra på sig, är inte

heller något som är helt fel, förbränna lite fett. Och min mamma

håller på att gå ner i vikt, så hon äter en soppa som jag hört

ska vara väldigt väldigt bra!! Om du hör av dig på

[email protected] så kan du få receptet av mig :)

Men det viktigaste av alltär att du har viljan själv!

annars kommer det aldrig gå.. Men lycka till :thumbup: och vill du

ha receptet, så fixar vi det på engång!






natti natti

tjillidillar med en glass i handen efter

det långa inlägget jag skrev innan, blev nästan

arg när jag skrev det! hahaha, ärligt ;) Är det inte nånting

bra på tvn så  ska jag väll slå på nån film, kommer somna

ganska fooort!  men endå, tvn står ju alltid på när

jag sover endå! annars blir jag rädd.. :blush:

Ska väll slå av mobilen så inte massa packat folk

börjar ringa mig inatt! :( det är jobbigt..

Annars hoppas jag ni kommer sova lika bra som mig! gonatt


landstinget..

Alla måste hört om det patetiska inom Landstinget i Sundsvall..
Igår hölls mötet med Mantec om hur man skulle göra för att spara pengar
inom sjukvården, och den rapporten är väldigt lik Margareta Rödens
(förre sjukhusdirektören) Två avdelningar ska försvinna och det är även
många andra avdelningar som drabbas av det här då 700 stycken blir
utan jobb. Och om man läste i Dagbladet idag, så fanns de nått väldigt
komiskt!


" Mitt liv är förstört, ingen kan förstå.." :( - Ingmarie Bäcklin.
Ingmarie Bäcklin hann vara personalchef i 4 dagar i Sundsvall, sedan kom
man på allting. Hon hade förfalskat sitt CV med det allra mesta, hon hade
gjort av med en halv miljon på privata saker med ett kontokort som
tillhörde jobbet hon då hade! Men nu när hon går ut och säger, att hennes
liv är förstört efter 4 dagar i sundsvall blir man glad!! :D glad glad glad
Då har vi lyckats med nånting - säger en personal på akutmottagningen.
Sen om man tänker, den nya sjukhus direktören Sigbjörn Olofsson som fick 60.000
i förhöjd lön ( = en lön på 140.000 tusen i månaden) Och den lönen har han
fram till 2014 oavsett om han jobbar kvar eller inte!! bra jobbat
Men man klagar på honom som får pengarna, som kanske inte gör världens
bästa jobb för dom pengarna. Men, ska man inte klaga på den som skrev under
att han skulle få den lönen? Alltså, det är ju inte hans fel att dom ger han den lönen..



Jag menar, jag är nog inte den enda som inte skulle tacka nej till en lön
på 140.000 i månaden även om jag jobbade eller inte ;);)
Sen, något så fjantigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Att självaste
Sigbjörn Olofsson har förbjudit, eller hört av sig till Margareta Röden för att säga att
hon bör hålla sig bort från sjukhuset efter att hon varit där och tagit en lunch
med vänner till henne. Men hallå?! Hon är väll vart hon vill, men tydligen inte
eftersom det blir turbulens om hon syns där, som att det inte redan är det?..

Något som är tur är väll att Ingmarie fick det hon förtjänade efter alla hennes
mytterier, eller? Hon är inte värd mer, tycker jag personligen.
Man undrar ju vart allting ska sluta, vad kommer egentligen hända..
Det kommer inte vara mycket till vård kvar, eftersom det inte bara handlar
om det medicinska som väldigt många tror. Fyfan..
Vad säger man? Finns ingenting, som kan beskriva.
Sigbjörn Olofsson - den nye sjukhusdirektören.

slööfredag

Sitter och gör ingenting just nu, funderar på att

göra en kopp té och baka nånting gott :):)

Orkar inte sitta vid datan längre, så ska nog slänga

mig ner i sängen och njuuuta till fullo!

Och ego, det har man alltid tid att vara :a right?






E.M.D - välkommen hem


efter middagen..

Nyss kommit från middagen, otroligt mysigt :)

Tror faktiskt jag ska vara hemma ikväll och ta det lungt.

Orkar inte med att gå ut ikväll, jobbigt värre ;)

Jag menar, man är ute och festar för ofta känns de som

Förut var de kul och tufft, men inte längre..

Outfiten bestod av:
Tights med kort dragkedja - H&M
Tröja - H&M
Halsduk - Gina Tricot
Pälsjacka - H&M
Katy Perry - Thinking of you

stresssss..

I världens stress bloggar jag? ;) jajamen,

that's right. Håller på att fixa mig litegrann,

eller ganska mycket kanske man säger

Ska snart iväg på middag med mamma och nåra andra :)
trevligt. Efteråt ska jag troligen iväg på fest med
mina tjejer och kära pojkar Men jag ska vara nykter,
nana! duktig tjej, imorrn blire annat ;)
Mamma yrar, måste fixa mig nu.. Puss

 



dagens outfit..


planerad dag..

Sitter och dricker mitt kära hallonte, tror det är det som gör

mig så snäll och glad :):) Och det är fredag, tror jag har nått
att göra hela dagen! Mer eller mindre efterlängtat..


→ jobba 08.00 - 16.00
→ middag med mamma m.fl
→ åka till brorsan och städa åt han
party med mina tjejer
- eller hem och städa/rensa garderoben :)

 



-

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound.
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy
Just wanna be happy



stockholm igen..

Nyss prata med Sanra, and she got the key right beside heeer!!!! ;)

Så, det hela betyder att vi har en helt egen lägenhet i Sthlm
som vi ska leva livet i under påsklovet.. På de fina södern
också,  underbart! Så åre lämnar vi bakom oss, och
tar en 5 timmars lång bussresa istället!

bilder sen vi var i Sthlm 11-13 dec -09




shoppingväskan..

är riktigt trött, ska snart skicka iväg min shoppinglista sen blir
de att hoppa in i duschen! :) - kläder kläder kläder
här är de som blir beställt, yummi!
























åre på påsklovet?

Dagen har gått så otroligt sakta men äntligen är
jag hemma! ;) Sen jag kom hem, jaru.. jag har väll ätit massa
bullar och lekt med min kära lillebror som är på sjukt bushumösr!
det ska utnyttjas till fullo
Är riktigt sugen på att åka upp till vemdalen eller åre på påsklovet,
att bara ta tåget upp och bo på holiday club åre, ta nåra dagar i
backen och bara njuta :) Hade inte varit fel med vemdalen heller!!
Får väll ta och höra med min brutta hur det blir om det blir
Stockholm på påsklovet, annars får hon
nog följa med mig ut i snöbackarna och leka lite! ;);) så sugen!

Hallonteé gör morgonen..

Sitter och dricker hallonteé nu på morgonen :) otroligt gott.
Skulle egentligen ha börjat för en timme sen fast jag bytte lite
så att jag börjar om en timme istället! Har även samtal idag med min
handledare och mentor, jag hoppas jag ligger på ett VG iallafall :blush:
Aaaja, nu ska jag fixa mig lite och kila iväg till jobbet.
hejdå pussgurkor


the pussycat dolls - hush hush

dagens outfit..


länsta inlägget ;) bör läsas..

Nu kommer världens längsta inlägg troja ;) så sätt er bekvämt, andvänd era kära
ögon och... varsegod och läs!! Ska berätta lite om igår, dock så har ja glömt nåra
saker jag skulle berätta så ni får veta allt annat som jag minns! :D
Och det blir inga jävla bajsmellan rum, men ni överlever va? ska fixa skiten senare
1. Var med på ett arbetsekg igår, följde med en tant som lätt var 65+ ;) Och innan
hon skulle börja så var hon riktigt negativ och de skulle inte alls gå bra..
Oj, har inte ens berättat vad ett arbetsekg är för nått! HAHA, men man tar ett ekg
och blodtryck+puls medans man cyklar och med det kan man se kärlkramper och
även nått annat, kommer inte ihåg just nu. Men iallafall, när tanten väl satt där på
cykeln och trampade, så tar hon fram läppstift och puder och börjar sminka sig!!
Men alltså, 65+ och börjar sminka sig medans man cyklar..så både jag och en kille
som var elev på den avdelningen brast i garv, och tanten garva med oss ;)
Stört skön tant, that's so me!.. när jag blir äldre, hihi
2. Sen var jag på en föreläsning också, om leversvikt som faktiskt var riktigt bra!!
Men det som jag lärt mig i skolan var iallafall att kvinnor har ett starkare hjärta
eftersom vi har det kvinnliga hormonet östrogen som ger en skyddande effekt på
vårat hjärta ;) synd killar.. MEN, igår fick jag höra att när man får leversvikt gällande
män nu alltså, så kan inte levern bryta ner ämnet östrogen och det gör så att män
får bröst! Alltså har jag lärt mig fel om att det var ett kvinnligt hormon, men det jag kan
tänka mig är att vi har så mycket mer östrogen än vad männen har, men att det lilla
östrogenet för män görs att dom får bröst om det inte bryts ner :D Och den/dom störta
grejerna till varför man får leversvikt är droger & läkemedel, alltså inte att man äter
sina mediciner utan tar det obegränsat. Och helt otroliga konsekvenser man kan få
tyckerfaktiskt att alla borde gå på den här föreläsningen, men det får ni inte för
det är bara för landstinget ;) Men, den var riktigt bra! mums mums
3. Såg på Himlen kan vänta för inte så länge sen, 2 dagar sen. De gick på svt, och
det handlar om folk med olika sjukdomar som snart ska dö. Tårarna faller, faller
och faller under nästan hela dokumentären. Tycker att alla borde se den, och för att
göra det så kan ni trycka HÄR - själva dokumentären är runt 1 timme. Men helt otroligt
sevärd! :) alla borde se den, verkligen alla! den berör...helt otroligt

sammanfattning..

kort sammanfattning av min dag nurå! he he hee, orkar inte
jobbat 07.00 - 15.15 sen förläsning om leversvikt till 16.15
åt mat sen somnade jag, vaknade för nån timme sen. amen ba tja
ja har jätte mycket att berätta imorrn,gonatt :)

jobbet väntar..

I'm still a rockstar, I got my rockmoves..nanananan!
Musiken på högsta topp medans familjen sover, that's nice ;)
Har nyss lagat lunch och de blev nå pasta med skinka, funkar ju!
Och bussen går om 20 minuter, jag börjar om 35 minuter. Älskar att
jag har så nära! Är grispepp för att jobba, för jag älskar de!
tagga tagga tagga, puss på er så syns vi senare! :)

godmorgon..

Uppe med tuppen är jag idag, som många andra dagar ;)
börjar om ungefär 1 timme så snart är de dags att klä på sig och
äta nånting, kanske tar med fika till jobbet istället...
såhär pigg är jag just nu, tänk att jag orkar med kameran 05.45

tidig kväll..

Börjar bli riktigt trött nu, även fast klockan inte ens slagit nio.
Låg nyss i sängen och kände hur gäsparna kom efter varandra, så nu
ska jag borsta tänderna sen blir de faktiskt gonatt från mig.

inne och ute på allahjärtansdag..

Snart är det alla hjärtans dag!! :love: Och kan säga att jag blir riktigt avundsjuk
på allihopa som har någon att älska, men jag är ganska glad endå! Visst är jag redo
för ett förhållande men jag vill verkligen inte ha ett! Enligt en artikel så vill inte tjejerna
ha såna exklusiva saker i år, utan mer något smått. dyra saker, är så 2009! :P
Men faktiskt så har jag planerat min allahjärtansdag iallafall, utan någon pojke faktiskt!
Jag ska umgås med mina favorittjejer och vi ska ta nått (troligen några, massa) glas vin
tillsammans, tur att jag börjar 15.30 dagen efter så kan ja ligga bakis ett tag ;)
klicka HÄR för att läsa den kära artikeln om allahjärtansdag.

egotime!


dagens outfit..


snart subway..

Solen skiner, och jag är ledig!! :D kan inte bli mycket bättre. Ska snart
åka ner på stan med bror min och äta på subway. Har nyss vaknat, så det
blir min frukost också! ;) Måste fixa mig lite nu, hejdå pussgurkor!





göra om till en brudlägenhet..

Satt nyss och tänkte på en sak, kan nästan hoppas att min brorsa inte
läser min blogg just nu! ;) haha! Men jag ska ju ha hans lägenhet medans han
åker ner till kalmar i ungefär 2 veckor. Tänk vilken brudläghet han ska få!!
hahaha! om man tänker lixom, jag kommer ju spraya tjejparfym hela lägenheten hela
dagarna, det kommer ligga tjejkläder över hela golvet, det kommer vara städat (?)
hoppas jag, förutom alla kläder, allt smink och dedär :D helt otroligt..
Det blir nog för mig att fixa de till en grabblägenhet innan han kommer hem igen ;)
- bjuder på en bild när jag städade brorsans rum för nån dag sen..

jobbigt kvällspass..

Har nyss varit på jobbet, var på ortopedsidan idag. Varit världen kaos, det
märks ju att de är mcdonalds cupen just nu och dessutom tror jag att varenda
snubbe varit ute och skottat snö på taken idag. Medans vissa snubbar varit uppe
och skottat så frugan ville hjälpa till, jamen då har de vart frun som åkt ner från
taket ;) ;) När fallhöjden är över 3 meter så räknas de som traumafall, så de har nog
varit runt 20 traumafall! på bara några timmar. Varit överfullt hela dan, och inte ens
nära att det fanns rum till alla och under ett tag tog sängarna slut också!!
Men såg en sött msnkonversation som Sanra skrivit medans jag jobbade,
de gjorde min kväll!! :)

sakna sommar..

söndag och solen skiner..och jag ska jobba :D glad tjej
jobbat fredagkväll, lördagdag och nu blir de söndagkväll då
och jag är sjukt sugen på sommar, och tror inte jag är ensam
om det!! ;);) tänk er, ligga på en strand och steka sönder med en
iskall cider i handen och dunka musik! plus att bli lite brun..
Visst finns de solarium men det är ju verkligen inte samma känsla
- sommar 09

sena bilder sen nyår..

Har fått lite bilder sen nyår, några få bara som jag tänkte slänga in
innan jag går och lägger mig! :) så gonatt alla pussgurkor
- rebecca & jag
- jag fixar Sanras hår :)
- jag är stenkoncentrerad på det jag gör (lockar håret på Sanra)
- elin & jag

fika på barista..

Tog en varm choklad och åt en kärleksmums på barista, mums!
Kan var därför det blev väldigt mycket deep talk om kärlek också..
Kändes otroligt bra, att bara på en lördag kväll åka ner och ta en mysig
fika och bara prata. Annars brukar det vara utgång på hög nivå om jag
känner mig rätt! ;) ;) Jag hoppas faktiskt på fler sånahär helger.
- påväg till bussen ner mot stan

påväg till barista..

ska kila iväg ner till stan nu, ta en fika med Elin :)

hemma från jobbet..

hej alla pussgurkor! ;) kom ganska nyss hem från jobbet som gått kanon.
fick en present av min kära mormor när jag kom innanför dörren, fick en jätte
fin smyckesask. ska ta en liten tupplur nu, är helt död!
ikväll är de melodifestivalen och jag hoppas de är fler än jag som ska se
till alla er som ska se de, ni är superbra :thumbup:

uppe med tuppen..

sitter och myser i min mysfilt! börjar jobbet om 45 minuter så ska väll klä på mig
nånting nu, anar att de bli mjukisar och nån härlig tröja. jobbbar dag idag, så de är
väll härligt de, hiih! men hejhopp gummisnopp. :)

LESSS TJEJ? ja......

Slutade halv tio, kommer hem och vad ser ja dåå?!?!?! jo, en massa folk
som festar hemma hos mig. men hur jävla smarta var mina föräldrar på en skala då?
TJA, SANDRA SKA UPP 5 IMORRN. NU JÄVLAR FESTAR VI LOSS!!!! OHOOOO
make me happy typ, nä vilken idioter. lesssss som ja vet inte vad är jag också, klargjorde
nyss för mamma min att inte snacka med mig. Tur att grannen fattade och förstod mig
och gick hem till sig istället. synd att mina föräldrar sitter kvar hemma med musiken på
högsta dunk, MEN ÅÅH. ja är skitarg, lycka till att komma upp imorr lixom.
dom ska fan räkna med payback!!!! ÅH, JA SKA DÖDA DOM SÅÅÅÅ JÄVLA HÅÅÅRT
längtar tills ja bor hos bror min i 2 veckor medans han far, slipper mina jävla föräldrar
som lyckas få mig så glaaaad!! ååh, dom åååh!!! nu skaja gå ut och röka sen försöka sova.
ont i magen som en gris har ja också, kommer lägga in mig själv på akuten snart...
men fyhelvete, gonatt

dödande natt..

Nu är jag vaken, efter en allt för hemskt natt!! jag lovar er...
Hade så otroligt ont i magen så jag låg och grääät i flera timmar och
tog ipren efter ipren efter ipren och det hjälpte ju inte ens. Och lite feg
som man är så sa jag ingenting till mamma! Kunde inte ligga ner på nått
sätt men tillslut tvingade jag mig själv att ligga på mage, och dra mig
baklänges vad ont de gjorde! men de var bara lida.. Har riktigt ont nu med
men snart blire lunch på stan med mamsen sen jobba kväll. hihi




festbilder

bilder från igår 100203


jag



matilda & jag



sanra & matilda



elin & jag



matilda tommy & sanra



sen vart jag jättetrött, och ville åka hem. fast de tog flera timmar innan jag
fick åka hem, så jag tog mig en liten tupplur på soffan =) skönt!

dagen efter mys..

Vaknade av att det var blod på golvet, ingen den blekaste om hur
de kom dit - undra vart de kommer ifrån?.. Efter världen snöstorm
så vart det på med massa kläder och sedan ut med Sanra för att skotta
lite, flera meter snö ute! sedan gick vi in till mig och bakade scones som vart
så himla otroligt goda, och till de bjöds det på vamr oboy! gott vare

bakis tjejer ska baka..

sitter nere i köket nu i väntan på att Sanra ska dyka upp..
har ställt fram mjöl, bakpulver, mjölk och margarin på bordet också
för vi småtejer ska baka scones och göra varm oboy =)
båda är ganska slut efter igår..så det passar bra med mys idag
nu ska vi ut och skotta lite grann, sen bakning!

festbilder

nyss kommit hem från festen, gick lite hej vilt som den ville den :)
nåra bilder kommer nu, och resten imorgon eller nån annan dag, hihi.
sängen väntar som aldrig förr, gonatt


kvällens outfit..


peppa för fest..

ledig imorgon så ikväll smäller det på en utgång! Fast jag är verkligen inte pepp
så vi får se hur det kommer gå. Har världens kramper i tarmarna, härligt att jag
börjat få det igen, hade det får 2-3 år sen också.. aja, ska väll ta och plocka fram
nå kläder och hela fadderullan nu så ser vi vart vi hamnar ikväll. puss

politiker på akuten..

idag var en superbra idag på akuten, för studiernas skull! (verkligen inte annat)
eller, ingenting är ju bra på akuten för patienternas skull men allting är ju bra för
att jag ska lära mig så mycket som möjligt! vart väldigt mycket patienter så att det
blev korridorläggning för många, och delvis var det bra eftersom politikern
Magnus Sjödin (moderat) var och jobbade med oss idag. Jag hoppas verkligen han inser
att det funkar inte, att ta bort 600 tjänster (700 anställda) från landstinget. Ska väll inte
gå in så djupt på mina egna åsikter om detta i dehär inlägget, tänkte slänga in ett
sånt lite senare. men tre ord, det är förjävligt! Fick även se det första hjärtstoppet
som jag sett  i hela mitt liv, änsålänge!
- Magnus Sjödin..

ikväll väntar paradise hotel, FINALEN!
blir att se den med sanra, ska väll äta nå gott och mysa.

dagens outfit..


sovmorgon..

Godmorgon allihopa, kan ju säga till er som va uppe med tuppen att..
fan va skönt de var med sovmorgon! Har ju nyss klivit upp, så sitter och
äter lussebullar och dricker mjölk! gottgott. Ska snart ner på stan och köpa
med mig en matlåda till jobbet, jobbar 13.30 - 21.30. puss

flytt? håll tummarna..

gick över till sanra och såg på blåsningen förut, hoppas ni såg de!
annars missade ni något riktigt bra, för fan va bra de var! sen så har
vi kollat på skolor i jokkmokk (hennes idé!!) vi kollade även på skolor
i halmstad, örebro, sävsjö och uppsala tror jag de var. vi beställde hem papper
om dom olika och nu hoppas vi att vi befinner oss nånannanstans än sundsvall
efter sommarn! åh, jag hoppas verkligen. vi tänkte komma ifrån de mesta folket här
i sundsvall pga. förjävliga saker, sen börja om på ruta ett :) håll tummen för oss
så att allt går som vi vill! men nu ska jag slänga mig i sängen och fortsätta se på
high chaparall, sovmorgon imorgon! och den ska utnyttjas tull fullo. gonatt



RSS 2.0