dina ord - har satt sina spår

Dags att bege sig mot jobb! Fick 2 timmars sovmorgon idag, hade kollat fel på schemat så jag började tydligen 9 idag :) Skönt!

har jag sett dig förut - måste varit ett tag sen

Spenderade min förmiddag nere i stan med Elin och Line. Jordgubbar, cigaretter, sol och bara mys. Sedan var det såklart ett kvällspass. Sjukligt mycket folk, precis som det varit hela veckan. Var så otroligt skönt att åka hem, mötte min bror och kilade hem. Nu ligger vi inne på mitt rum och ser på poseidon (?) Snart tar vi kvällsfika och avslutar kvällen :) Uppstigning 05.00 i vanlig ordning.


ni smygkikade på tjejerna - back in the days

Blev ingen hemgång igår och ingen uteservering heller. Åkte till Södermalm och umgicks med grabbarna istället :) trevligt värre. Gick till T senare och var med han. Men nu är jag hemma och väntar på att alla andra ska vakna. Borde egentligen sova eftersom jag ska jobba kväll idag, men lovade att följa med och bada innan så jag kör väll på den. Får sova på Fredag.

är det nu - nu, som det tar slut?

Nu får det räcka, saknas bara en sak att ta bort nu från den nya datorn. Kan bli bra. Annars så ska jag precis bege mig ner mot stan för att njuta litegranna med underbara vänner. Vi tänkte sätta oss på nån uteservering och njuta av det underbara vädret vi fått. Avslutar kvällen med T, hörs när jag kommer hem!

things will get better - if you just hold my hand

Nu har jag varit och belönat mig med en ny dator..! Skippar min stationära nu och ger den till mamma istället. Ska alldeles strax plocka ihop den till henne men ska lägga över massa skit till den här istället. Tänkte bara ge en update så nu vet ni vad jag är upptagen med.


it was the last time - last time of them all

Godmorgon, egentligen sen en timme tillbaka. Har sovit som en kråka så det ska bli spännande att se hur jag kommer klara dagen. Solen lyser som aldrig förr och fåglarna kvittrar, vilken morgon! Nu ska jag iallafall fixa mig litegrann innan jag beger mig mot jobbet! :) Hörs sen!

för du kommer aldrig att inse - hur mycket saknaden skaver

Är helt död. Myste på nere vid ån förut idag med Sanra, tog även en tripp genom stan och shoppade lite. Älskar lön. Imorgon tänkte jag belöna mig själv med en ny dator, grymt va? Skönt om inte annat.

Annars så var det jobb mellan 14.30 - 21.45, övertid! Oho. Var smockat med folk. Dom var överallt. På rummen, i korridoren, överfullt i väntrummet så folk satt ute. Det är pinsamt, men så är läget. Hoppas på lugnare imorgon :) Nu är det dags för sömn, huvudet hänger inte alls med. Uppstigning 05.00 i vanlig ordning när det väntas dagspass, godnatt!

det börjades tidigt - men det var bara pinsamt

Har nyss kommit hem från Sanra. Vi har haft riktigt filmmys ikväll. Såg på Att göra en pudel och åt massa gotta. Ibland är det riktigt bra att ha en kock till granne, det är mat, och det ena med det andra. Min älskade mysprinsessa.

Men nu är det nattinatti. Hörs imorgon


hjärtat

too much love will kill you - anytime

Nyvaken. Njuter som aldrig förr. Skulle sova 30-40 minuter men slutade med att jag var en sömntuta som låg däckad i drygt 2 timmar. Och ikväll då? Blir nog så att jag ligger med popcooorn i högsta hugg och bara myser. Ladda inför veckans jobb. " Åldern tar ut sin rätt " vill jag skriva med samvete, men då vet ni att jag skojar. Men ärligt, jag är trött hela tiden. Sover hela tiden som ni märkt, det är min sociala grej när jag är med folk.

skulle aldrig någonsin ske


se mig - för jag blundar nu

Vaken och jävligt pigg faktiskt. Sista dagen ledigt innan jag peppar upp inför en vecka med 6 utav 7 dagars jobb. Så ja, det blir till att jobba helgen. Annars så har min helg varit bland de bästa på länge faktiskt även fast nästan ingenting gick som planerat. Sedan blir det nyktert bra länge, ska troligen åka bort helgen när det är Gatufesten och annars så är det jobb varannan vecka. ;) Nice!

Lite bilder kan ni nog få se senare, måste bara skaffa lite ork att lägga in dom. Men först är det städning på rummet som gäller. Nu kör vi stenhårt!

i mitt sagoland - tar du min hand igen

Godmorgon! Sov ut idag, är verkligen en slagen hjälte. Kvällen igår var grym trots massa omständigheter. Sällan jag och Elin lyckas hamna ute i skogen på midsomrarna. Förra året hamnade vi i Matfors och flera mil bort. Fanns inte ens täckning på telefonen där ute ;) Igår så hamnade vi dock bara på Alnö, men det är skogen det också. Iallafall där vi hamnade. Avslutade halv 5 imorse, och somnade direkt. Var med världens gosigaste folk där på slutet, vi hade så himla skoj!

Nu väntar jag på Elinpelin såklart, vi har tänkt att käka massa popcorn så vi får i oss salt och blir återställda. Annars så ska min kväll spenderas med T. Läju sova somvanligt ;) ;) Ni känner oss nu. Dock så hoppas jag på fest om jag åker hem på kvällen, peppad är man ju!

jag är fast inatt - yeah

Sitter hemma just nu, så var inte alls tanken men det är sånt som händer. Kvällen igår spenderades till en början med Elin, sedan kom T hit så vi slog på en film och lyckades somna i soffan båda två. Blev alltså en tidig kväll igår, men det var välbehövligt efter två jobbkvällar och ett dagspass eftersom jag skulle upp 5 imorse också.

Idag har jag mest bara jobbat, slitit som ett djur. Hur kan så många åka in på akuten när det är midsommar? Frågan är ju. Strax så kommer elin, vi ska sova(!!!) Nådigt skönt. Blir troligen utgång ikväll men är inte alls för peppad faktiskt. Vi får se helt enkelt :) Ha så kul ikväll allihopa!

så vi kan stå tillsammans - och bygga på det vi har

En jävla värk i armen är vad jag har och denna dag har gått skit. Haha. Poff, sa det och jag var tvungen att gå på Länshälsan och kolla allt möjligt. För det första så fick jag ta vaccin mot Hepatit B. Sedan så tog jag även ett drogtest för alla möjliga droger. Slaktad arm. Men nu är det dags för en dusch och käk innan min mage ärligt viker sig av smärta, så huuuungrig!


i dont have time to run

Godmorgon godmorgon. Uppstigning 05.00 somsagt, men var så trött att jag drog mig i 15 minuter men det känns som det var jag värd efter gårdagen. Ja, vad säger man. Det väntar ett dagspass 07.00 - 15.30 på medicin idag, hoppas det blir någorlunda lugnt. Blablablablabla, nu tar jag mig i kragen och lagar en matlåda och fixa innan jag kilar iväg. Hörs senare!

little red head

Ibland saknar jag det så jävla mycket.

you're a star - my one and only star

Hemma från jobbet nu! Vilken dag. Varit med om det allra mesta känns det som. Att jobba på akuten är ingen dans på rosor, det är väll egentligen inget ställe alls och speciellt inte inom vården. Att vara omkring en person som tappar livet är gripande, nå så fruktansvärt. Tur att man jobbar med underbara personer som det går att prata med, att lätta tankarna med.

Ja, annars tänkte jag gå och lägga mig nu. Peppa inför en 05.00 uppstigning ;)

det inget vet, det ingen ser - en hemlighet

Nu har jag äntligen vaknat, hemma! Åkte somsagt till T igårkväll efter jag slutat. Eftersom han åkte till Stockholm imorse så blev det en tidig uppstigning kring 8 så jag somnade när jag kom hem. Är inte speciellt pigg men nu är det matlagning, frukost och dusch som väntar. Återigen en dag med jobb, 14.30 - 21.30.

det var du - som visade mig allt

Nu är det dags att bege sig för jobb. Varit ledig allt för länge nu, så dags att köra! Kliver på heltidsschema nu :) Underbart, jag älskar det! Ett steg in i vuxenlivet som alla andra säger. 14.30 - 21.30. Sedan så åker jag till T och sover där. Som ni hör så, det ända vi gör tillsammans är att sova. Dag som natt ;) Haha! Men vi hörs imorgon!


våran vän Björnen på Södra Berget


tell me - what do you want from me?

Vaken och pigg! Ja, vad ska man säga. Var inte hemma på hela dagen igår så därför var det knäpp tyst här på bloggen :) Spenderade dagen i stan hos grabbarna med elin, så medans dom spelade spel så storstääädade jag lägenheten! Från varenda hörn, topp till tå. Städade t.o.m toaletten, storslaget. Elin stod för middagen innan jag åkte till T och var med honom.

Sedan åkte jag tillbaka till grabbarna och Elin. Vi tog en tur på Björnstigen och sedan var det kvällsmys med gotta och massa kortspel. Blev däremot en tidig kväll eftersom det väntas jobb idag. Men underbara dagar har jag haft medans bloggen legat på sidan, men det är sånt som händer!

-

Nyss kommit hem, hörs imorgon!

jag glömmer aldrig det du engång i tiden sa

Godmorgon Sverige. Är det på nyheterna dom säger då? Eller ja, jag vet inte. Gårdagen spenderade jag med T, båda var riktigt trött så vi sov den mesta tiden. Det är riktigt sällskap de! Jag menar, en Söndag när man kan och ska sova. Hur grymt är det inte? Är väll socialt det också, snarka tillsammans ;) Annars så var jag även och vandrade på Tarzanstigen med Elin och två andra grabbar där på kvällskvisten. Proppade chips, sprang som barn på stigen, myste på Spikarnas underbara klippor. Det var ljuvt.

bara fyllebilder och inge annat

halva erik, andreas och jag.
elin, jag och nån kille som vi plockade upp med våran kärra!
jag & elin
Hassan och elin
Elin tjuvdricker vin inne på krogen

you make me - feel like I'm living a teenage dream

Jag var ut igår, som en kung! Idag mår jag faktiskt bra trots att jag lyckades med det allra mesta igårkväll och inatt. Ramlade in genom dörren med bror min kring halv 5 imorse och började äta chips! Kanske var lite hungrig. Kommer bilder och filmer senare. Men nu är det dags och hoppa in i duschen för att bli en människa igen, efterlängtat ;)

dagens outfit


världens finaste snoddas


utan ett ord - jag undrar, hur ska det bli?

Vaken och jävligt trött, ja! Kommer slå på en film efter det här inlägget alltså, och soooova. sova sova sova. Är ändå dåligt väder så då är det helt OK att ligga inne med massa gotta helst.

Såhär kände jag när mamma ropade att det var frukost imorse..

för nån som du - kan jag lämna allt jag har

Har nyss kommit hem. Alla kilade på krogen men jag fick feber under kvällens gång så det blev hemgång :) :) Nu sitter jag med frossan x 2000, ska sova gott!

we will come to the end - the end of the day

Okej, jag är pissförbannad och less. Men så kommer Linus mitt i allt och säger åt mig att gå på Eagles. Så var det inte, men nästan. Jag ska iallafall dit nu :) :) Jag har hört en låt med dom men de är rätt ballt endå, har lyssnat på flera nu och dom låter helt OK! Gubbarnas afton. Börjar bli sjuk igen, så imorgon mår jag nog inte alls bra, ha ha! Men vi hörs senare ikväll, antingen är jag nykter eller så har jag spårat ;)

jag har tänkt - men aldrig fått talat


Tänkte bara säga att jag har också köpt en långklänning nu! Som alla andra i Sundsvall, Stockholm, Göteborg och alla andra små byar. Ser ut som en pundarkärring på gatan men det är ju fint. Tycker det är extremt fult på mig men det ser bra ut på alla andra, förutom att dom lyser igenom vid trosorna och rumpan men hellre de än nakenchock. Men nu vet ni det! Frågan är när jag kommer använda den bara ;)

mobilblogg

Är ute och går med lillsnoddas och Kevin just nu. Vi springer och springer och springer och han kissar varannan minut. Men nu ska vi gå hemåt och mysa! :)

för om du bara visste - vad sanningen sårar

Alltså, vart fan sitter felet i att vara kille? Okej, finns många fel. Men jag tro fan varenda grabb på hela denna planet är störda på riktigt. Men gör lite andra saker just nu, men tänkte bara slänga in en mening om att alla killar ljuger om att dom är singel, dom är riktiga otrogna svin!! Yes, that's it. Och nej, jag har ingen kille. Så ingen har skadat mig, men däremot har nog varenda kille varit otrogen på sista tiden. Sorligt men sant. Ibland önskar jag att det var lättare att säga till tjejerna, men alla är ju så jävla blind för kärleken också. Jaja, hörs sen

jag hoppas att du är där - och bevisar vad kärlek är

Hooome, sweet hoome! Sitter och lyssnar på Medinas nya platta, så jävla bra! Jävla bra alltså. Ska strax vattna blommorna och städa så att mamsen blir lycklig. Annars så gick utbildningen riktigt bra idag så nu kan jag rädda alla människor i hela världen. Nästan så jag vill att det ska bli ett hjärtstopp nånstans så man får göra HLR på en riktig människa. Dör eller överlever, bättre med ett försök.

I'll spread my wings - and I'll learn how to fly

Godmorgon! Äntligen uppe ur sängen, eller äntligen? Nu sa jag bort mig, hade mer än gärna legat kvar faktiskt. Men icke sa nicke. Idag är det HLR för sjukvårdspersonal och Livräddande första hjälpen för barn utbildning, grymt peppad! Aja, nu frukost och läsa igenom böckerna så jag blir grymt skillad. Hörs



du kan ta på mig, baby - jag kan ta på dig

Sitter hemma hos elin just nu och peppar inför att åka ner till stan :) Där möter vi upp grabbarna (...) Jag har ingen aning om vilka, haha! Vi tänkte äga ut dom på kubb, träna litegrann inför den kommande matchen med Markoolio och hans kära vän ;) Yes, vi hörs senare! Blir en tidig hemgång för imorgon är det trots allt jobb! Lovely.

jag ska bli någon annan - bara du står ut en natt till

Tänkte bara säga att jag fick ingen ballerina kladdkaka utav min bror, vad gör man då? Jo, då gråter man! Min vilja gick igenom ;) ;) Och gott var det! Fan, så ska jag börja göra oftare. Kanske funkar om jag gör så framför mina kära föräldrar också.. Hm! Nu återstår den sista rundan i tvättsugan och matlagning eftersom jag måste ha matlåda imorgon. Jaja, tvättstugan sedan beger jag mig nånstans.

dagens outfit och facelook


varför landa - när jag flyger fritt?

Har nyss kommit hem från en middag nere i stan. Ovanlig middag, fast ändå inte. Jag & Elin satte oss nämligen vid ån med lite donken mat. Donken forever. Nu har jag tvättstuga, jättekuuul!


det var ingen - som visste vad jag tyckte

Klockan har precis slagit över 9, och jag ska sova nu! Japp, ni hörde rätt. Har precis bäddat sängen så den ser jättelockande ut så strax hoppar jag ner där. Har sovit så jävla flippat på sista tiden, först hela dagarna iochmed att jag legat sjuk, sen ingenting för jag varit med folk osv. Ja, men imorgon väntar ÄNTLIGEN jobb! Fan, som jag längtat. Så godnatt allihopa! :)

du gick bara - utan att säga hejdå

Jag vill egentligen också vara så cool som alla andra bloggare nu och slänga in 458738 bilder som jag tagit under dom senaste dagarna men inte lagt in. Men jag skippar det. För det är inte ens kul, haha! Hellre nån bild i nått inlägg här och där än 123875 stycken på rad. Därför kommer jag nu stoppa in bilder i vissa gamla inlägg, så kolla neråt om ni vill se vilka gudomliga bilder jag tagit. I detta inlägg kan jag bjuda på en bild som är tagen idag faktiskt!!

Jag drog runt min lillebror i kundvagnen inne på Ica Maxi..

jag har allt - men inte dig

Har nyss kommit hem från Birsta, satt och pluggade innan. Har gjort halva skrivningen om HLR för sjukvårdspersonal nu. Så jävla jobbigt och drygt så jag unnade mig en paus mitt i allt, så nu längtar jag till lönen också som kommer försvinna samma dag. japp! Men nu ska jag fortsätta med andra halvan + Livräddande första hjälpen för barn-skrivningen också, wish me good luck ba!

just nu..


du har varit de många saknar - en förebild

Gårdagskvällen spenderades med Elin, Andreas och Mathias. Kom hem vid 2, och slocknade ganska hårt. Nu är jag vaken, sitter och äter banan! haha.. Aja, vad som händer idag har jag ingen aning om. Eller jo, jag skoja. Måste verkligen göra min skrivning idag, som jag sagt att jag ska göra hur länge som helst. För att få något gjort så är det lika bra att jag sätter igång direkt! :)


för dig ska jag göra de tusen gånger om

Godmorgon! Nu är även jag vaken. Mår bättre nu, hostan är inte lika som förut och snuvan lägger sig så nu hörs det bara att jag är förskyld. Däremot så har jag jääävligt ont i revbenen, men det ska kännas att man lever ibland. Nu ska jag göra frukost, bara njuta och längta tills min familj kommer hem. Dom är på min lillebrors avslutning, hihi :)

för du kommer aldrig att inse - hur mycket saknaden skaver

Efter ett långt och skönt bad ska jag nu säga godnatt. Lyckades va host och snorfri under badet men nu är allting tillbaks på ruta ett. Knarkar ipren, halstabletter från statoil och även strepsils.


studentflaket


student


when I'm with you - nothing else matter

Ligger fortfarande dödssjuk. Så har varit sängliggandes hela dagen, sovit sovit och sovit. Man tycks bli frisk på det, men inte jag eller. Men nu ska jag ta lite käk, lägga mig i sängen och fortsätta se på vänner. Vi hörs väll senare, tänkte kanske slänga in lite bilder från studenten again.

för alla mina synder har satt sina spår

Nu har jag nyss vaknat, blev hemma idag för inte lyckas jag bli nå friskare. Igår blev jag så dålig så allting runt omkring mig blev suddigt och snurrade. Hostan är på topp, vissa i min familj kunde inte ens sova för att jag gjorde sånt oljud ;) skönt! Snuvan likaså, högst upp på toppen! Men nu ska jag bädda ner mig igen.

Hörs senare, ta hand om er mina fina läsare. Hoppas ni håller er friska!  ♥

tonight we're going hard - hard hard hard hard hard

Hemma, fortfarande sjuk fast ännu mer. Nu blir det till att krypa ner i sängen för imorgon väntar första utbildningsdagen utav alla 4 som kommer att vara i veckan! :) Godnatt.


Bild från Tranviken, där vi var idag!

but it's over now

Nu är jag hemma hos Elin. Vi kilade hit direkt efter vi kommit hem från Tranviken :) Matlagning sedan slocknade vi båda två, really skönt. Alldeles strax så ska jag åka ner till hamnen och mysa med Elin och grabbarna. Lyckats bli riktigt snorig och fått en dödande hals också, smittat ner Elin har jag också lyckats med. Det var som pricken över i:et. Men vi hörs när jag kommer hem.

i dont have time to run

Nu kilar jag ut till antingen Bergafjärden eller Tranviken för att steka little.

tell me - what do you want from me?

Godmorgon! Imorgon börjar mitt riktiga liv, med en riktig anställning som fortfarande är på akuten. Har en skrivning som ska vara klar på Torsdag så jag tror faktiskt att jag ska sätta mig ute i solen och göra den nu :) Men först, en cigarettminut med min kära vän.

det börjades tidigt - men det var bara pinsamt

Lycklig jag är nu, men samtidigt jävligt förbannad! Har kört ikväll med Elin men vi svängde in hos Huss som hade en fest också :) Där på plats dog min telefon, precis när jag fick ett sms. Inte utav lite batteri, gick inte starta om - ingenting. Så nu kom jag hem, googlade problemet och prövade olika lösningar. Och det funkade, jag är en jävla man!! ;) Händig som fan. Sen att folk åker snålskjuss och håller på är fjolligt, det gör mig arg.

Men nu ska jag sova, hörs imorgon!

det jag tänker - är nog inget ni vill veta

Vilken dag, helt otrolig. Stek i solen, bad, pizza och vi lyckades även somna i sofforna ute på min altan! :) Hur mysigt som helst faktiskt. Nu på kvällen så var vi och träffade nåra grabbar i Haga sedan åkte vi på donken och åt. Självklart. Verkar som att kvällen kommer spenderas nere i stan, men det återstår att se! Vi hörs senare iallafall.

bakom mina solglasögon


han är borta - men han lever kvar

Har nyss kommit hem från stan. En jumpsuit och en ring var det som följa med mig hem :) underbart! Nu sitter jag och inväntar Elin, sedan ska vi ha lite poolhäng och steka riktigt ordentligt. Smörgåstårta och massa tjocksaker blir det självklart också. Bara njuta.

www.mingla.nu

Elin, Mathias och jag

för jag har tagit studenten!

Sådär ja! Nu är jag stadig på benen och jävligt glad samtidigt som allt känns som ett skämt. Studenten var igår somsagt. Helt amazing. Studentlunch, trappan, flaket och allting. Hade iallafall mottagning hemma :) Först med släkten sedan klev jag och mina kära vänner in på en annan bana mot dimman när dom åkt. Dricka, kubb, spel och grillning. Allting var perfekt. Världens finaste vänner, världens bästa föräldrar och ett plus i kanten var alla underbara presenter! Kvällen avslutades på krogen! kung kung kung, inte ens det kan beskriva.

världens bästa bror!

det som inte har en början har inget slut

Dagen efter!! Oho. Men nu är jag inte elev längre, inte student ingenting som har med skolan att göra. Inte ens arbetslös ;) Men vi hörs senare så ska ni få höra.

det kommer funka - det måste funka

Idag tar jag studenten, och är inte ett dugg peppad. Har feber, världens rissel hosta och ögonen bara hänger. Hur ljuvt är inte livet då? Sånt är livet. Men nu ska jag stoppa i mig lite frukost och fixa mig innan jag går till Angelica och Julia! Studenten klockan 2 yao ;pPpP Fan, nu blev jag peppad!!!

-

Hörs imorgon, kom nyss hem
från detta...

you make me - feel like I'm living a teenage dream

Inte alls klarstekt i solen, nu kilar jag vidare till sidsjön!

I wish you nothing - but the best

Har legat ute och solat hela dagen, hur skönt som helst! Höll nyss på att somna så tog beslutet att gå in, haha! Vad som händer ikväll återstår att se för nu ska jag springa till kylskåpet och kolla efter något gott att äta.


ärlighet - det enda jag vill ha från dig

Nu är jag äntligen hemma! Började dricka halv 6 imorse, inte alla dagar eller. Mötte tjejerna i stan och gick till busbacken och drack 7, fyfan! Yes, sen har det varit vagant hela dagen med massa tävlingar. Annars har det varit pimpning utav lastbilen hos Matilda.

Kvällen har spenderats på ranchen med Elin, Ida och Linn. Vi spelade krocket och bara surrade massa skit. Tjejer tjejer tjejer. Underbart. Men nu, godnatt!

tonight we're going hard - hard hard hard hard hard

Godmorgon, eller säger man så när man sitter och dricker första ölen? ;) Hursomhelst så åkte jag med Matilda, Julia, Håkan och pappa till TLN Timrå och jobbade stenhårt kvart i 5 imorse! Nu håller jag på att packa inför vagant och hela dagen som kommer spenderas på Westhagen. Måste skynda mig nu!

frågestund

Kom med alla möjliga frågor, fråga på bara!

jag hoppas att du är där - och bevisar vad kärlek är

Är äntligen hemma efter en härlig kväll. Kubbspelande med härligt umgänge och även en sväng in på donken. Väntar hem min bror nu så vi kan ta en godnatt cigg sen måste jag verkligen sova. Uppstigning kring 03.45, inte alls dåligt.

when I'm with you - nothing else matter

Sitter nu i sista sekund och väntar in Elin, Ida, Linn, Patrick och hans "fula kompis" som Ida så fint säger. Vi har planer på att spela kubb, mysa och sånt man gör på sommarkvällarna. Härligt att hemma hos mig så har vi båda sol på dagen och kvällen, inget endera bara. Men nu är det dags att kila, hörs latero!

jag vill inte ha en lögn - hur vacker den än är

Efter en runda på stan, en liten fika med Julia och dans + studentplanering med tjejerna så är jag hemma! Svettig. Nu blir det ett långbad för att fräscha upp mig litegrann. Bara göra tjejgrejer, eller mer feminina saker kanske jag ska säga. Hörs seeenare! Njut utav de underbara ljuvliga vädret

dagens outfit


för nån som du - kan jag lämna allt jag har

Hur många dagar lyckas jag egentligen somna kring 9 på kvällarna? Ja, igår var det en sån dag. Vaknade upp inatt och självklart tog jag tillfället i akt och spelade smurfarna. Nu på morgonen har jag och mamma ringt och beställt och planerat inför studenten, nära det är nu! Nästan för nära. Idag blir inte en sån aktiv dag här på bloggen, mycket som ska göras. Måste åka ner på stan och inhandla massor, måste göras idag(!) och sedan är det träning med gotjejerna enda till eftermiddagen. Yes, there you got me.



man inser felen - försöker spela spelet

Ikväll får det bli en tidig kväll. Är slut i hela kroppen och det väntar återigen en tidig uppstigning imorgon. Så nu blir det en springtur runt elljusspåret innan jag slår på en film och förhoppningsvis somnar. Blir nog inga problem eftersom jag var uppe 6 imorse för att spela smurfarna.

Ibland hatar jag min Iphone, finns alldeles för mycket bra spel! Smurfarna är som farmville på facebook, så det handlar om tid.. Man ska odla och hela den fadderullan.

fly away - breakaway

Nu har jag precis blivit klar med bilen, äntligen! Bara kläder som återstår. Men det tar jag imorgon :) En sak i taget. Förresten så är studenten på Fredag och jag har inte riktigt insett det än. Aja, nu ska jag se vad kvällen kommer att bjuda på, förhoppningsvis något mysigt såhär i sommarens underbara väder.

I wish I didnt miss you so

Nu har jag målat min fina bil. Lite mer pimpning som återstår men det kommer sluta bra hoppas jag!


I'll spread my wings - and I'll learn how to fly

Nu har vi dansat i timmar, byggt en bil och bara kört stenhårt! Dansen sitter nu som den ska, imorgon går vi igenom den ännu mer. Fan, det kommer bli grymt. Magen min kurrar som bara den så nu är det dags för middag innan jag beger mig ut i det fina vädret och pimpar min "bil" som faktiskt är gjord av kartong! ;)

du fanns där en tid - men försvann med tiden

Godmorgon! Är svintrött, fick ställa klockan så jag skulle komma upp tidigt idag. Några från klassen kommer hit idag så ska vi fortsätta träna på våran dans :) Ingen lek! Nu måste jag lägga in våran grymma låt på telefonen så att vi kan styra musik och dansa tills grannarna klagar.

vilka studentskor? blir tokig

Jag har sånt problem när det gäller studentskor. Vägrar ha vita, aldrig i hela mitt liv. Men nu står det mellan två par och jag vet inte vilka. Hjälp hjälp hjälp mig. :(


I can do it all again - if I have to

Sådär. Nu har jag tvättat, gjort egna isglassar som kommer smaka piggelin och legat i sängen och ätit chips. Händelserik Söndag kan jag tycka. Strax så ska jag gå ner på ica för att köpa gott inför ikväll. Är ju trots allt big brother finalen, det ska firas! Ska hinna med att göra min HLR-skrivning också. Är det inte plugg i skolan så är det plugg inom jobb. Blä blä blä.

kakmonstret UF


allting som har hänt - vill jag glömma idag

Egentligen kan jag slänga in 458698 stycken inlägg varje Söndag. Det är dagar när jag bara ligger i sängen med datorn och bara gör ingenting. Därför blir det inga vettiga inlägg, haha. Okej, jag ligger inte bara i sängen utan jag äter 9/10 timmar då jag ligger där också. Rör mig inte på en fläck, försöker hålla mig på samma ställe. Ja, fast jag brukar boka tvättstuga på Söndagar för att vara lite duktig så nu väntar jag mest på att klockan ska bli tre så jag kan börja. Har hela min garderob att tvätta(!!)


Ja, nu vet ni vart ni vart ni har mig idag. Liggandes i sängen med massa skräp, som bara är skräp för Anna Anka och alla andra "beach 2011-freaks". Sen lunkar jag ut till tvättstugan 1 gång i timmen i 3 timmar. Japp!

frågestund

Kom på alla möjliga frågor, fråga på!

hjärnan bara snurrar - det är svårt att förstå

Wakiepakie, yes! Hade en kanonkväll igår med massa grabbar och tjejer :) Uppe tidigt idag, trodde jag verkligen inte att jag skulle vara när jag somnade igår. Idag är det grymt väder så det är dags att göra lite nytta!


lika bra att vi lämnar det - innan det är försent


Jag har starkt förnekat att jag någonsin somnat med benen uppåt efter alla gånger min bror mobbat mig för det. Trodde det var omöjligt. Men nu när han kom hem så låg jag och sov, med benen uppåt. Med hans bildbevis går det inte förneka mer, sanningen svider. Nu är jag iallafall vaken, dags att tagga inför ikväll trots att jag inte är ett dugg peppad. Men det kan bli bra, får hoppas på det!

jag är fast i en värld - som inte finns

Så underbart väder, om man tog bort den lilla blåst som är - då hade allting varit perfekt. Har ganska nyss kommit ur en dusch, sittar och plattar mitt hår nu som verkligen vill ha sina självlockar. Ikväll vankas det crusing nere i stan så det måste man ner och kika på. Hade varit ännu bättre än alla epatraktorer och vanliga svensson-svensson bilar kunde hålla sig därifrån.

mösspåtagningen Sundsvall 2011

Lite bilder som Julia suttit och tryckt på sen mösspåtagningen.

det finns ingen du gör lycklig - med dina ord

Nu är det faktiskt dags att säga godmorgon på riktigt. Elin ringde och väckte mig nyss så det är väll dags att kliva upp. motvilligt. Annars så sitter jag och äter frukost nu, tittar på sängen och inser hur lockande den ser ut. Det är ju aldrig fel att sova en timme till, va? Nu håller min kissblåsa på att sprängas, måste kila! Hörs sen!

varför inte nån av alla andra?

Godmorgon för vissa men Godkväll för mig. Har precis kommit hem efter en ganska så härlig kväll. Har mest bestått utav donken och körningar utav folk hit och dit. Nä, nu får det bli godnatt! Sova hela dagen imorgon ska jag också passa på att göra! Sov gott!

ge mig en chans - så ska jag vara din prinsessa

Ingen kan väll ha missat det ljuvliga vädret vi har ikväll. Ligger på 22+ i skuggan så egentligen kan man inte klaga. Men just för att det är dödligt varmt på mitt rum, jag är barnvakt och kan inte göra något så vore det bättre med sämre väder. En äcklig lök är jag nu. Aja, får ta med dom på en promenad senare och bjuda hit Elin ikväll så att jag har nån som jag kan döda lite känslor och tankar med.

dagens outfit


jag håller dig hårt - och delar din sorg

Ja, nu är det så att jag är tillbaka på ruta ett igen. blogg ett. Finest har varit grymt på sitt sätt men blogg är nog det som ligger närmast hjärtat. Antar att ingen läser den här bloggen längre men det är bara jobba sig uppåt igen. Får bli lite nytt och fräscht, så hoppas jag ni hänger med igen!

RSS 2.0