FLYTTAT BLOGGEN!

Jag har flyttat bloggen nu till finest.se! Hoppas ni fortsätter följa mig där, det hoppas jag verkligen att ni gör! :)

www.finest.se/sandranylund

det enda du kan göra nu - är att skita i henne totalt

Vad gör jag? Ligger som en död fisk i sängen och ser på vänner. Förutom det så lökar jag sönder och fryser sönder i omgångar. Inte så skönt. Är helt slut i huve och seg i kroppen. Nä, nu ska jag gå och lägga mig och sooova enda tills imorgon! Godnatt

för vi gjorde det vi var bäst på

Ja, det jag skulle berätta. Gör en lång historia kort. Igår var vi somsagt i stan med grabbarna och småfirade Niklas litegrann. Grabben som fyllde 21 år, woho! Allt blev grymt, förutom att jag var döööd när jag kom hem! Går nog inte ut i skinnjacka och tunna strumpbyxor igen. ;) ;)


allting är fritt - förutom våran kärlek

Jag är hemma, sen 4 timmar tillbaka drygt. Åkte hem från skolan efter första lektionen för jag mådde så himla dåligt och inte mår jag bra än. Har legat och sovit varenda minut sen jag kom hem. Har iallafall fått i mig lite mat, så jag har ju nått att få upp om det är magsjuka som kommer ;) Skämtåsido. Men nu ska jag gå och lägga mig igen, försöka plugga lite för samhällsprovet imorgon.

som att lågen vi tände - aldrig har brunnit

Godmorgon! Jag är vaken, oho. Ska strax bege mig mot skolan för att börja med en samhällslektion. När jag kommer hem ska ni få höra världens grej. Spännande va? ;) aa..

nånstans emellan finns vi - obeskrivligt


om vi vore något mer - än bara nästan lika snygga

Mitt i allt plugg så kastade jag böckerna i golvet och gav upp så imorgon får jag tråkigt nog fortsätta. Nu har jag nyss kommit ut ur en varm och härlig dusch så nu är jag len som en liten bebisrumpa. Ikväll blir det Linn och jag som sköter vårat, det vi är bäst på. Nä, men det blir nog en skön kväll får jag hoppas på.

just nu..


he's so beautiful - and I tell him everyday

Äntligen hemma från en plågsam dag, sista lektionen var värst trots att den bjöd på sömn. Fick ett knäpp i huvudet och tog en promenad hem - ångrar inte en sekund! Men nu är det dags för plugg, ska även ringa ett samtal och börja boka in mitt schema! Hörs sen


I'll spread my wings - and I'll learn how to fly

Morrnmorrn. Har nyss stoppat i mig frukost och klätt på mig i svarta nylonstrumpobyxor, och det gjorde jag innan jag såg på facebook att de var -16 ute.. Men jag orkar inte byta om så idag får man lida för det då. Nog om det, nu blir det borstning utav gaddarna sedan beger jag mig mot skolan för att starta upp med en dramalektion :)

Ha en bra dag!

you show me nothing - but hate

Dags att lägga ner. Jag skiter i studenten, jag skiter i skolan - jag skiter i allt. the feeling right now. Det känns så värdelöst allting. Imorgon ska jag ringa ang. min inskolning så jag kommer nån vart med jobbet iallafall. Aja, dags för solsidan och lite pannacotta nu!

Inom 7 dagar väntar 3 prov.. Hade dessutom en redovisning idag också.
De är omvårdnadsprogrammet de!


mina syskon får bjuda på bilden

kiss me on the sidewalk - take away the pain

Oh, det är otroligt hur Gurkan kan förgylla folks dagar - vilken prins han är! Nu sitter jag inne på mitt rum där det säkert är 30+ och lökar sönder. Men innan jag hoppar in i duschen så blir det en tur på trampmaskinen framför tvn. Jag borde plugga, men vart är orken? Helt borta.. så det får bli en annan dag

det är svårt att bli nöjd - när man väntar på mirakel

Jag är jävligt irriterad på folk, speciellt folk som tror att dom har nått att säga till om när det inte ens gäller deras egna jävla liv. Jag sköter mitt, så snälla sköt ert eget. Nu sitter jag och äter kärleksmums och ser på Big brother för att lugna nerverna, måste göra ordning chailatte också. Vi hörs när jag är på lite bättre humör

ta vara på dagen - den kommer aldrig åter













Sitter på skolan med Maria just nu, vi sitter i biblokeket för att kunna visa ut våran coolhet som vi inte kan visa någon annanstans ;) Om 15 minuter så är det dags för lunch, min mage säger inte nej som den kurrar just nu. hihi.

det jag tänker - är nog inget ni vill veta

Istället för att fixa till morgonfrisyren och det osminkade facet så väljer jag att packa ner olika kärringutstyrslar ner i väskan för att bege mig mot skolan. Idag smäller det! Måste packa ner pluggmaterial också.. Oh, men nu är det strax dags att tagga vidare för att sköta skolan. Suck. Hörs senare

och jag hör, ta vad du vill. ja, ta vad du vill

Nu är jag hemma, dags för duschen innan det blir nattinatti.

bjuder på 2011's klipp.

grattis på födelsedagen min ängel

( 1 dag sent, eftersom jag inte varit hemma.. )

Älskade moster - vi saknar dig så
Våra veckor och månader har blivit till år
Saknaden blir större ju mer tiden går
jag tänder ett ljus i minneslunden och fäller en tår.
Jag fäller en tår för dig, min underbara moster
som blev 36 år gammal och miste sitt liv i cancer.
Det är ofta jag försöker skriva om dig
men tårarna bara rinner såfort jag tänker på dig.

du tror att du vet - men det gör du inte

Jag lever, fortfarande. 2 dagar äldre sen sist jag skrev om mina Fredagsplaner. Sen i Fredags så har jag inte varit hem något och jag är fortfarande inte hemma. Men jag är utvilad efter en kväll med bra sällskap och gottigott framför Melodifestivalen. Vad hände, det var Lördag. Jag vet, men jag har blivit pensionär.. ;);) Levde ut mitt kära ungdomsliv i Fredags. Hörs sen när jag är hemma.

det har gått ett år - ett helt onödigt år

Bilder från förra året, när Line fyllde 18!!

tonight I've fallen - and I cant get up

Var nyss och käkade pizza med familjen. Jag åt den äckligaste pizzan man kunde hitta på denna planet, tror jag. Det fick bli en bolognese. Och köttfärsen var säkert från ÖB, helt klumpig och äcklig.


Hursomhelst, nu är jag hemma och väntar på elin. Ikväll bär det av till Granlo för att fira Line som fyller 19 imorgon, stortjejen! Inte den peppaste är jag, så de blir nog lugna puckar.. kanske

jag kan se hur du gråter - fast dina ögon är torra

Nu: dags för fika på stan!

du dränker alla sorger, tankar & känslor du har

Jag ligger kvar på precis samma ställe, lika hungrig och ännu tröttare. Dessvärre så gav jag upp tvspelandet och slog på första programmet säsong 3 av Ballar av stål. Solen skiner idag iallafall så vi får hoppas att snön smälter bort. Det skulle bli vår, det skulle bli sommar. Men nu är det dags att laga lunch, det får bli våfflor!


jag har inga miljoner - du vet endå vem jag är

Vaken? Jag hoppas att ni sover för det hade jag helst också gjort just nu. Men jag har förflyttat mig från sängen till soffan, sitter och spelar tvspel med min lillebror som fortfarande är sjuk.. Nu är det dags för frukost så får vi se vad vi ska hitta på idag. Avslutar detta inlägg genom att välkomna vintern.

impossible - it's so impossible

Efter en mysig spelkväll med elin, marcus och robin så är jag redan hemma. Innan jag gick innanför dörren så skottade jag t.o.m, grannarna blev lite sur.. så jag hoppas mina föräldrar kompenserar det och blir glad imorgon :) Ikväll väntas en tidig sömn, alltså blir det Big brother nu innan jag dejtar John Blund.

ett slag - precis under bältet

Har nyss klipp 3 av mina 4 bröder, som bor hemma alltså. Nöjd med resultatet blev jag faktiskt. Men nog om det, nu ska jag & elin bege oss ner mot ica för att handla hem lite grejer innan vi ställer oss i rummet där vi hör hemma, i köket och där ska vi baka chokladbollar! Hörs ikväll

det börjades tidigt - men det var bara pinsamt

...2008

I miss your soul - I miss your eyes

Sällan Sanra bjuder mig på lunch dagen efter ;) Gott var det faktiskt! Igår slutade min kväll med utgång, trots att jag inte skulle ut. Allting började i Granlo och avslutades på krogen men däremellan så var vi på Bergsgatan :) Det mesta hände igår, det var en bra kväll även fast det bara var Onsdag. Hann med en förlovning där också ;) haha..


Elin och Robin på krogen.

jag ser ingenting - men jag ser din dåliga lögn

Godmogon! En bra nyhet - Jag har fått mitt drömjobb! Och nej, jag har inget drömjobb om att sitta i Miami och designa kläder. Jag gjorde praktik på Akuten och insåg att det var där jag ville jobba till en början iallafall och nu ska jag göra de.. Känns så overkligt.

Haha.. låter som jag fått världens jobb men det har varit min dröm i 1 år men jag trodde dessvärre att det aldrig skulle hända. Psykos jag låter. Nu ska jag fortsätta pyssla om min bror som sitter här i soffan med mig, han är liten sjuuukling idag :(

inget att säga - inte du heller

Gonatt..!

upp och ner - ner och upp


du gav mig hopp och lycka - på livets resa

Jag hade egentligen jobbintervju i Stockholm idag.. Fan vad jag ångrar mig att jag inte åkte, hade jag fått jobbet så hade jag lätt flyttat ner. Men jag har iallafall pratat med stället jag skulle på, så jag får åka ner i veckan om jag vill det. Och jag ska göra det! Det finns bara en sak som hindrar mig, det är om jag skulle få jobbet här i Sundsvall som jag sökt.

Vart livet än tar mig, nu ska jag göra allt.

min cigarett minut är slut - allting är redan över

Hörde snack om utgång ikväll, lillördag.. Men vi får se, är kanske inte den peppaste på denna planet och dessutom mår jag inte toppen på snoppen heller. Ni vet när det känns som magsjuka, känslan av illamående i halsen och huvudet som hänger nere vid knäna. Ungefär så. Just nu så laddar jag ner Välkommen åter - det kommer mina ögon få njuta av tills jag somnar.

Hur kunde Gud ta ifrån oss en sån underbar person, en dotter, en syster, en mamma, en sambo, en vän och en moster.


säg ingenting - bara håll mig i handen

Har nyss kommit hem efter en spelkväll med Elin, Marcus och Robin. Nu blir det nattinatti, och min käraste vän Maria - du ska ringa mig såfort du ser dethär! I got good news.

man har sökt så många gånger - men aldrig hittat dit

Hade det varit den här veckan, veckan med lov för 2-3 veckor sen så hade alla mina pengar gått på alkohol. Men usch vad opeppad jag är på allt som har med det att göra. Så mycket drack jag inte ens på båten, askalas ;) Hursomhelst, ikväll får det bli en myskväll. Har inga planer alls, men vi får väll allt se vad som kommer hända.

Remebering your kiss - and your touch

Är hemma efter lite mys i staden. Vilket otroligt väder, synd att det säkert inte komma hålla i sig så länge till. Även fast man önskar det, vore ju inte helt fel! :) Och nu? Kanske dags för lite fika innan jag tänkte städa litegrann. yes, låter bra.

mys på torget..


tiden hann ifatt - du blev så förändrad

Godmorgon sunshines, är det bara hos mig som det är bullbak för fulla muggar? Inte semlor, utan vanliga bullar. Efter att ha bakat 100 semlor så vill jag knappt äta dom längre. Usch.


Nu blir det frukost sedan beger jag mig ut på en långpromenad med elinpelin. Kanske gå in till stan, köpa en glass och mysa på i solen..? Hm, vi får se hur det blir!

ta tag i ditt liv - det finns så mycket

Jag är svintrött, helt utslagen är precis vad jag är. Har precis ätit kvällsfika ( ja.. klockan är kvart i 9 ) så nu ska jag se de avsnitten av Big Brother som jag missat. Så, här säger jag godnatt. Det är dags att ta igen alla timmars sömn som jag missat.

bild från kryssningen, som jag hittade på facebook.

sanningen ska fram - och det är ärliga ord

Sanra bjöd mig på lunch idag. mysigt. Just nu sitter jag och äter godis, väntar på att Pontus ska sluta så kan kan kommmmmma hit :) Har inte så mycket att säga, livet tar mig dit jag är påväg. Ba njuter ja

studentkryssning - del 3 i bilder


svar till anynom

Anonym om studentkryssning - del 1 i bilder:
åkte du kryssningen som var från 5:e mars

- Yes, det gjorde jag! :)

studentkryssning - del 2 i bilder

vi gick drive-in.. lite fel, så vi fick gå den rätta vägen istället.
nån fick blixten i ansiktet ;) haha

bara ett ord - nervositet

Nu kilar jag iväg på jobbintervju! Wish me good luck..

studentkryssning - del 1 i bilder


jag håller dig i mina vingar - enda in till döden

Sådär. Som jag sa så var det ingen vanlig resa vi gjorde.. Vi tog en kryssning, inte vilken som helst där heller utan det var faktiskt första studentkryssningen som avgick iår. Det var grymt, dock så var inte de otroligt lååånga köerna lika grymt. Jag menar, hur ofta tar de 1 timme att kliva av båten.. För att göra en lång historia kort, det var en kryssning som jag kommer minnas bra länge!

från väntan på Värtaterminalen. Bilder från båten osv kommer senare :)

det finns ingen start - inte för oss

Jag är hemma! Men ska ta och gå och fika nu, så vi hörs lateroooo

då är sagan skriven - vi lever ett sista år

Nu är allting helt - CHECK! Så nu tar jag mitt pick&pack och åker ner till Stockholm med Maria. Ingen vanlig resa dit ner, men självklart blir det massa bilder som ni får se på Måndag. ♥


jag hade den tanken - fast jag ännu bara var barnet

Åh, jag har varit vaken i 1 ½ timme nu.. Vaknade runt 5 och kunde inte somna om så jag är pigg nu och det är väll tur! Sitter och plattar håret, ska gå ner och göra frukost sen :) Men hursomhelst, jag är vaken och jag hoppas ni sover gott! Vi hörs lateroooo - innan jag åker!

but it's so empty - living it all

Nu har Elin gått hem och min lillebror har också dissat mig. Packning är done, förutom det som ska packas imorgon. Alldeles strax ska jag bädda ner mig i sängen och se på American Pie ( som jag förövrigt ser på nu med.. ) men innan måste jag borsta tänderna och allt man gör innan det är dags för sömn. Så, en Fredagkväll och klockan är några minuter efter 10. Vad händer? Jag säger gonatt!

just nu..

jag


elin


jens, min lillebror.


Just nu sitter vi i våra ansiktsmaskar, och ser på Varning för barn.

ta-hand-om-mig-själv-kväll

tillsammans med elinpelin. Ska självklart börja packa också!

när man var liten - och inte förstod vad livet innebar

Efter två lektioner och en runda på stan så är jag hemma. Blev en fika på Charm :) mysigt. Var tvungen att handla lite saker inför imorgon, verkligen sista minuten här! Om drygt 10 minuter så har jag tvättstuga, när det är klart kan jag äntligen börja packa. Jag är peppad till tusen, ni får veta på Måndag vad det är jag gjort.

Nä, dags att ta tag i tvätten.

allt du har gett till mig - ska jag ge till dig

Var hem till Sanra och kollade på kattungarna som deras katt har fått! :) Vilka sötnosar, om jag kunde så skulle jag tagit med dom allihopa. Nu sitter jag med en härlig hårinpackning och väntar på att få gå och sova. Är helt slut, så himla trött. Men innan blir det självklart ett avsnitt av Big Brother ;) Gonatt!


we like to party all night - and sleep all day

2 nätter sömn, otroligt vad peppad jag är! Jag vill packa, leta fram allting som ska med. Nu. Nu. Nu! Imorgon väntar en dag med tvättstuga, sedan på kvällen blir det en ta-hand-om-mig-själv-bara-mig. Åh, jag är så peppad! Och ni vet packningen.. Hela garderoben och hela skohyllan, och för att inte glömma smink/parfym hyllan. Allting ska med. Men jag ska inte börja än, imorgon tar jag tag i allt! ;)

nothing can stop us now!

två gamla bilder - för över två år sen




Hittade 2 gamla bilder som var sparande på skolans inloggning.över 2 år gamla..

en torsdag - precis som vanligt

Sitter på skolan just nu, i bibloketet för att vara korrekt. Jag & Maria jobbar med arbete inför våran teater som vi ska spela med några andra v.11 . Men nu ska jag fortsätta, så vi hörs sen. Ta hand om er i vårat underbara väder som bara fortsätter och fortsätter.




jag lovade mig själv - att aldrig såras mer

Var ute med Ida en stund, var längesen vi träffades och bara umgicks :) Otroligt att vi kännt varandra i flera flera år. Nu ska jag åka på affären innan jag beger mig mot lägenheten för att komma bort från magsjukan, har somsagt inte alls tid att bli sjuk nu. Ha en bra kväll.

vi blir bara äldre - gårdagen kommer aldrig åter


jag tar skiten - och håller mig stark

Just nu håller jag på med min telefon, den funkar inte som den ska fortfarande.. Ska iallafall försöka lägga in lite musik som kan underhålla mig istället för alla grymma spel jag hade :( :( Nä, dags att sätta punkt.

snälla, kom hit - du kan få bli min idiot

Jag blir på sånt otroligt städhumör när det är soligt ute =) Så när jag kom hem tog jag direkt tag i städningen, dammtorkningar av varenda dammkorn man kunde hitta. Nu är det bara bäddningen utav sängen kvar :)

Förresten så fick jag mejl om ännu ett jobb som jag sökt, fast detta i Sundsvall :) Så på Måndag väntar en till intervju, så otroligt kul!

är det här allt - så vänder jag om

Godmorgon! Snart är det dags för skolan, men dessvärre så skippar jag styrketräningen idag så jag inte blir mer sjuk. Jag får sitta och kolla så Maria gör det hon ska istället ;) Nä, nu är det dags att äta frukost innan jag ska åka. Ha en jättebra dag, trots att solen inte tittar fram som igår.

Onsdagtrött..

för igår - för idag - för imorgon

Elin skickar gamla bilder till mig nu, här får ni smakprov. Bildbomb får ni en annan dag ;)

där låg du mittemot - med världens finaste leénde

Sitter nere i soffan just nu och ser på Ko och Kyckling.. Cow and Chicken tror jag det heter. Min lillebror har införskaffat sig en magsjuka så jag går inte upp! Nu blir det massa handsprit och hela faderullan för jag har då inte tid att åka på något eftersom jag & Maria ska röra oss neråt i landet. Nu blir det nog inte mycket mer till uppdatering, så ha en jättebra kväll - håll er friska så hörs vi senare!




bilder från dagen - pimpling

Angelica, Maria, Jag och Lise
Maja, Angelica, Jag och Lise
Maja, Julia och Angelica . Alla bilder tagna av Frida

take your time - think a lot

Skönt att ha en fungerande telefon igen, följde rådet som jag fick på Telia att återställa den och det funkade! Men nu har jag inte ett enda nummer kvar, inge spel, inga bilder - ingenting. Precis som att ha en ny telefon, menmen. Dags att göra den till my other home, sen måste jag nog ta en tupplur..

lev ditt liv - ta vara på den tiden du får

Grymt att man kan kom med 7 firrar rakt av ;) Men jag gjorde ju inte de, utan lämnade alla fiskar till resten som ska fiska. Ville vara lite snäll. Vi hade iallafall tur med vädret, och det var ännu bättre med sällskapet och det underbart goda fikat. Tur att man har grabbar som kan trä på maggoten (?) för det är något jag inte kan! :D Lite stadsbo får man väll vara.   bilder får komma senare.


jag har känt glädje - jag har känt tårar

Godmorgon sunshines. Om 1 ½ timme ska vi mötas upp i Sidsjön för att fånga storfirrarna ;) Nja, men vi ska pimpla iallafall. Vädret är bra, men packningen är bättre! Så dagen kommer spenderas i min solstol med varm oboy, festis, godis, kakor och en feeet sallad!


Yes, njuter jag så kan ni också njuta. Njuter ni, så njuter jag. Ha en bra dag

RSS 2.0