bloggelibloggelibloggblogg

Nu har jag bytt blogg!!
Så ni hittar på mig http://www.nattstad.se/sandranylund

that's why I got to run baby.

Har nyss kommit till min bror, tänkte sova en stund så hörs senare! 

-

Hellu! Har packat klart mina saker som nu ska med till Bosvedjan. En dator, kläder, smink och blablabla. Tänkte vara där fram tills att jag åker nu på Tisdag, är ingen idé att vara här när familjen ändå är borta. Dom lyckostarna åker idag men inväntar sjukgymnastiken först innan jag kan åka. Så får sitta 2 timmar på en buss med mig själv och ingen annan. Men ni vet vad min helg kommer att bestå utav nu. Pyssel av mig själv och Greys! Ska bli så otrooligt skönt, ladda inför en super vecka.

nobody said it was easy

Efter ett förlängt och ett förjävligt pass sitter jag i köket och lagar nudlar. Hehe. Lättsamt. Var en ganska, vanlig men stressande dag på jobbet. Speciellt med tanke på att vi var en person kort under hela kvällen. Så nu sitter jag som tröttaste människan i stan, och hungrigaste då vi inte hann med någon rast. 
 
Aa, men lite Greys på det här så mår jag nog bra igen! 

I wanna be happy, but you hurt me so bad.

 
 
Så redo för jobb! Hörs ikväll. 

vem är du, frågar jag mig varje gång vi ses.

Godmorgon!

Real eyes. Realize. Real lies.

Ett möte och ett kvällspass senare så ligger jag nedbäddad, så efterlängtat! Har slängt i mig i lite middag och tagit en kvällsrök med Memme. Höll på att somna ståendes när jag väntade på bussen så det är lika bra att gå och sova. Imorgon får jag äntligen mitt nya schema! Woop. Och sista passet denna vecka kliver jag på imorgonkväll.
 
 
Jag må älska mina nära och kära, finaste vännerna och familjen. Men något som alltid glädjer mig är att se personal och anhöriga som är tar med brukarna ut, speciellt på sommaren. Tack för att dessa anhöriga förstår tidsbristen för personalen. Och ett stort tack till personalen som tar vara på den lilla tiden som blir över och gör något som faktiskt blir en stor livskvalité, speciellt för de sjuka! Jag snackar lycka, från en sjukvårdspersonal. Från mig. 

- / tidsinställt

Life.
Yes, it gets hard sometimes.
Yes, sometimes you wish you weren't alive.
Yes, you have these things called mental breakdown.
Yes, living is thought.
But hey, please.
Dont complain about it. You're not the only one.
Everyone is going throught the same thing as you.
So quit whining and start living.

If we break up, I can tell you that's not you. It's me.

 
Sitter ute på ballis i vanlig ordning, myser lite såhär innan det är dags för möte. Satt upp håret lite mer prydligare än sist, då jag hade en slarvig knut uppsatt. Och det fick jag för. En utav de boende som varit designer och även make-up artist förklarade för mig att det såg inte bra ut när man jobbade! No shit, men vem ska se mig? Aja, idag gör vi det lite stiligare då! 

I miss how happy I was with you.

Godmorgon! Klev upp tidigt idag för att kunna ringa sjukgymnasten som (jag sagt många gånger förut..) har telefontid 30 minuter i veckan. Lyckades pricka in det idag. Försökte förra veckan men då sov jag för länge. Och veckan innan det fick jag tag i numret försent. Attans! 
 
Hursomhaver. Har kryptit ner i sängen igen. Är alldeles för pigg, och jag som ska jobba kväll ikväll. Ska nog slå på något avsnitt Greys och försöka somna. Är ju kanonväder ute. 
 

jag har varit där du är, så du vet att jag förstår.

Har precis kommit in efter en pratstund med Andreas. Vi mötte också upp Emelie en stund innan hon skulle bege sig till jobbet. Innan så tog jag ett varv runt Sticksjön. Jag, musiken, och nikotinet. Så himla skönt, bara rensa tankarna helt själv. Ganska välbehövligt om jag säger så. Också bra träning för knät, även om jag inte fick börja träna det utan sjukgymnastiken.. 
 
Nu ska jag göra iordning lite kvällsfika, sedan är det dags för några avsnitt Greys Anatomy. 

silence is better than bullshit.

En cigg och Greys på ballis. Skönt.

he dont want me to go.

Är äntligen hemma efter en dag på stan med mamma. Köpte en ny bikini, gjorde ett sånt val att köpa en bikini utan att prova. Haha. Har jag aldrig gjort men en dag ska man komma till den punkten också. Fanns inte i min storlek heller så jag chansade på en för stor..

Nu ska jag iallafall ta och prova den, se om det är något att ta med sig till Sollefteå när det är dags för familjesemester.

man kämpa för att kunna se lyckan i sitt liv

 
 
Har myst på ballis sedan efter middagen. Var ut med Tommy nu på kvällsidan. Och när klockan slår sent så är det dags för Greys! 

jag ger dig allt jag har, bara engång till.

 
Softar lite på ballis såhär på en Tisdag förmiddag. Är så himla sugen på att baka, men hur roligt är det när alla äter upp allt då.. Hinner knappt gotta mig själv! Är en sån dag idag, att jag skulle kunna stå i köket hela dagen. Men vi får väll se, ska börja med att baka mina kära niggerballzz nu! 

Cause it's time to leave those feelings behind

Äntligen hemma från jobbet. Allt kändes så jäkla bra idag så jag tänkte kliva på 100 % igen. Fast nä, kom jag på senare när knäet utsöndrade lite smärta och påminde mig och det verkliga livet. Varit en riktigt lugn dag annars, så himla skönt!

På vägen hem stannade bussen till och chauffören ropar med sin turkiska dialekt "Hon ar från hospital, jaaa? " Ja, då springer det en tjej från, förhoppningsvis psyket, i sin fina sjukhusklänning och klappar händerna mitt i vägen. Och två utav personalen efter. Haha, jag som jobbar med detta borde tycka folk på bussen var dum i huvudet som skrattade. Men jag är bara människa och skrattade med dom efter min otroligt dåliga dag.

Äter chips nu i väntan på att min hjärna ska berätta vad jag vill ha till kvällsfika, sen är det Greys och godnatt. Ledig i 2 dagar nu!!! Woo. Blev förövrigt erbjuden jobb i ett annat land, coolt! Så det ligger på minnet. Skulle höra av mig inom ett vist datum, japp! Haha. nu är det nog pratat!

tid med mig själv, jag lät timmarna vandra.

Vaknade för drygt en halvtimme sen. Mådde så dåligt imorse, kunde knappt blunda men det gick över så nu är jag bättre! Däremot verkar det som att jag göder på en tjockis i halsen.

One mistake and everyone judges you.

05.00 - klockan ringer, jag kliver upp.
06.10 - tar en promenad till jobbet
06.50 - tittar på schemat, ändringar sen Torsdags så jag jobbar 15.30


.. Tar en promenad hem. I regnet. Förskyld och snoret bara rinner i världens hängigaste kropp. Och ett knä som verkligen pallar trycket. Tacka Gud för tradolan och alla mediciner. Pricken över i:et att jag lyckades sova drygt 3 timmar inatt. Fml! På riktigt.

 

Vad bra att jag får reda på när dom ändrar mitt schema! Fick ju ett nytt i Torsdags där det står 07.00 - 14.00. Men vore ju dumt att gå efter mitt schema, jaaadå! Fyfan. Godnatt. Måste få sööömn! 

Var lite lyckligare innan jag åkte till jobbet, är ganska sura miner nu! 


memories destroy us.

Godmorgon! Nu, frulle och lite smink för att dölja denna jävliga natt. Och en promenad till jobbet, nu får mitt knä kriga sig fram. Ingen latsida. Jobb 07.00 - 14.00.
 

-

Ligger som en prinsessa i sängen och njuter utav den fina sömn jag får. Eller så inte. Är riktigt uppstressad över att jag inte kan sova. Har legat i den här sängen sedan, cirkus 22, alltså snart i 4 timmar och inte lyckats somna. Somnade inte ens till brorsans film som varade i 1 ½ timme. Om klotter på spårvagnar osv. Somnar man inte utav det så är ju något fel. Jag ska upp om 3 timmar, ska ta en promenad till jobbet om 4 timmar. Och jag har inte sovit!! Åh, panik. Lillebrorsan har lyckats somna, skönt ser det ut.
 
Imorgon är jag skyldig min kropp och hjärna lite sömn. Helst att jag somnar direkt efter jag kommit hem från jobbet och sover tills dagen efter. Måste försöka sova nu! 

If you cant love me now, dont love me later.

Nerbäddad och klar! Väckarklockan står på 05:15! Nalkas jobb imorgon, min tjänst som nu kommer gå till 25 %. Töntigt men välbehövligt. Nu blir det Van the man med lillebror. Måste verkligen ordna till bloggen imorgon, har varit massa problem på blogg.se ikväll så nu har jag gett upp! 

you did'nt fight for what you wanted, so dont cry for what you've lost.

 

jag tittar upp mot stjärnorna, jag vet att du är där.

Sitter rakt upp och ned. Haha, nördar på msn, hur kul? Och har puffkrig på facebook. Var ut med Elina förut och tog en cigg, och somvanligt blev det lite skitsnack. Gótjej! Päronen lagar mat, luktar supergott så jag väntar och väntar medans magen kurrar. Ser ut som att kvällen kommer att spenderas med Elina, time will tell!
 
 

blå , blå ögon.

Har precis kommit hem! Jag som är utan nyckel, fick ringa mamma som fick öppna sådär halv fyra på natten. Har varit med Elina ikväll. Blev vin och massa massa massa skitsnack. Nu blir det Greys och nattinatti.
 
Trött tjej som säger godnatt! 
 

en dag reser vi runt jorden men frågan är bara när.

Sitter på ballis nu, med lite rulltårta och chokladbollar! Vädret börjar gå till sig så jag funderar på att ta en sväng på crusingen ikväll med Linnea. Annars så är det jag som står för middagen idag, äntligen!! Världens smarrigaste. 

det finns dagar då jag inte kan resa mig upp.

Du har en ny bästa vän. Jag är glad för det, för det är du värd. Men efter våra år tillsammans så visade du verkligen vad en Bästa Vän är för något. Det finns ingen som dig. Jag har världens finaste vänner i dagens läge. Men du, har alltid varit med. Allt är fortfarande ovant, för mig, inte för dig. Allt går, jag gör allt jag kan. Fina vän. Jag hoppas du mår bra.

jag undrar hur du mår, och om du tänker på mig nu.

Blev barnvakt ikväll. Så efter bakning och tvspelandet så blev det nattinatti för kidsen. Så kom Patricia. Vi satte oss på balkongen, tog ett glas vitt och surrade lite skit med musik i bakgrunden. Nu har hon ganska precis gått hem, så jag ligger i sängen med nygjorda Chilicheese. Supergott. Nu, greys! 
 
God damn, you're beautiful. To me. 

partypeople, ni vet våran stil.

Har legat i sängen helt död, i princip hela dagen. Iallafall sen vi kom hem från Birsta. Lever numera för Grey's Anatomy, som ni säkert märkt. Dom flesta är ute ikväll, och jag vill också! Men fick ändringar i medicinerna idag. Jag som har fuskat vissa dagar. Attans. Men nu lovade jag min doktor att verkligen äta medicinerna varje dag, regelbundet. Alltså, 5 olika tabletter 4 gånger om dagen. Och 3 av dom ska verkligen inte blandas med alkohol. Det är lite smått förklaringen till varför jag är hemma. Och blir hemma de närmsta helgerna. Min sjukskrivning på 50 % fick jag däremot inte behålla, efter en jobbdag! Haha, sämst. Så nu är jag nere på 25 %. Jobbtorsk.
 
Klev upp förut pch bakade lite niggerbollZzz. Tänkte gå till min bror ( som bor i huset bredvid ) och baka ännu mer men han svarar inte nu. Nu ska jag gå till köket och baka ännu mer bollar. Kanske någon kladdkaka om ingredienserna finns. En promenad till ica vore..jobbigt! 

invigning av systembolaget Fredag den 13:onde


just nu är det mycket mer än jag tål

Jag blir så jävla less på folk i det här jävla trapphuset, hos mamma och pappa alltså. Barn ställer in sina saker i cykelförrådet för att vara säker på att ingen ska ta något. Många föräldrar säger åt sina barn att göra det, då man inte får ha saker i trapphuset. Men samtidigt är det folk som bor här (bara dom som har nyckel..) som går och förstör!! Hela tiden. Snor saker. Tömmer cykeldäcken på luft och förstör saker. Jag börjar bli riktigt jävla less. Så nu är jag en såndär grinig granne! Med all rätt i världen.

många säger många fina saker, tusen vackra ord.

Har nyss stoppat in potatisbullar i ugnen, haha. Så blir det när det inte finns någon mjölk hemma. Däremot borde jag ätit tidigare då klockan börjar närma sig ett, har ju varit vaken sen 10. Menmen, potatisbullar till frulle sen blir det sänghäng!

-

Hatar mitt liv lite smått efter denna arbetsdag. Jag som verkligen vill jobba, jag älskar fan mitt jobb. Men det går bara inte. Mitt knä är verkligen inte med mig. Inte på min sida. Fick ringa pappa som fick hämta mig. Och mina ändringar i schemat var inte alls bra. Långa dagar men färre dagar. Vafan. Jag behöver korta dagar. Men nu kan jag ju inte ens jobba 5 timmar, så. Imorrn ska min läkare ringa iallafall. Mitt liv slutar åt helveteee.. Less!
 
Nu ska jag knapra i mig pillZzz och sova! 

ge varandra kärlek istället för att slåss.

Idag börjar jag jobba! På min max 50 % tjänst. Haha.. Tur att FSK står för resten av pengarna annars vore det farligt. Ska laga lite mat nu innan jag beger mig. 16.00 - 21.15! 
 

it all fades away in the end.

Något gott och Grey's Anatomy. CHECK! Nu säger jag godnatt. 
 

and that's the only way..

Inte bara min födelsedag idag inte! FSK fick äntligen sina efterlängtade papper, helt ifyllda. Min sjukskrivning är förlängd, men jag ska äntligen börja jobba 50 % imorgon. Vi får se hur det kommer gå, själv tror jag inte att det kommer gå så himla bra men måste ju visa chefen att jag verkligen vill jobba. Jag vill verkligen. Vi får se vart det hela tar vägen däremot. Var tvungen att sluta med en utav mina mediciner då jag fick magsår, som gjorde att jag kräktes blod osv. Så nu är det nytt som gäller! Blir tokig. 
 
Men nu ska jag studsa in i duschen och göra mig klar för kvällen! Är dödstrött. 

en tårta om dagen är bra för magen!


födelsedags vykort!

Åh, jag älskar att få vykort på födelsedagen! Det här bara måste vara det bästa på länge. Min busringningskåmpiZzz! Vi träffades nere i Stockholm när jag bodde där. Sån himla fin person! Vart så himla förvånad när jag öppnade detta kort idag, speciellt när jag såg vem de kom ifrån. Då blev det glada miner på lilla födelsedagsbarnet. 

våran värld är sjuk. se på, titta på och njut.

Nu har FSK fått sina papper! Bra, och jag har ätit lunch på stan med mamsen och 2 av mina kära bröder. Jag & Jens har precis kommti hem, så nu ska vi städa, och förhoppningsvis baka lite.
 
Just chillin' bro 
 

20 år. bra, alkohol. dåligt, jävla pengar som flyger.

Idag fyller jag stor tjej, 20 år! Så nu får jag äntligen gå in på systemet för att fullborda levern. Skämt å sido. Vad händer annars vid denna åldern? Det blir dyrare att åka buss. Det kostar varje gång man måste besöka vårdcentralen och akuten, attans! Jag som är stammis där. Är säkert mycket mer. Blir väll ungdom i de flesta prisklasser nu. Och köpa ut.. Blä! Tråkigt. Annars kan det bli bra. Haha! Negativ jag är. Är fan lycklig, är ju 20 år. Så jävla lättsamt. 
 
Nu ska jag se på, you tell me.. Grey's Anatomy! Hörs imorgon. 
 

när ska folket vakna upp och sluta svansa?

Nyduschad! Är det något jag älskar så är det morgonrockar. Har flera stycken i alla möjliga material och färger. Just nu sitter jag i sommarfavoriten, älskar färgerna! Den kommer ifrån Triumph. 799 kr. 
 
 

det finns lätta vägar att gå, men vi vägrar ta dom.

Började dagen med att läsa mitt horoskop, vilket löd ungefär såhär " Du kommer ha en dålig dag, men det finns ljusa glimtar nånstans.." Precis så är min dag, fast utan glimtar. Aa, det betyder att jag tog mig till FSK efter mycket om och men. Väl där så måste jag ha arrbetsgivarintyg både från nuvarande jobb och mitt gamla i Sthlm. Varför? Ingen jävla aning. Jävla kärringjävel. Ursäkta språket, ska tvätta munnen sen. Så jag kunde inte lämna in några papper än, lär ju inte hända på några dagar framöver heller. 
 
Och alla blickar när jag hoppar på kryckor, JAPP! - JAG ÄR SÅÅÅ HANDIKAPPAD. Vad är grejen? Idag har jag förövrigt hoppat på kryckor i 3 veckor, bortsett mina dumma dagar när jag ex. valt att gå ut istället. Och mina små promenader som jag kan ta, på dryga 15-20 minuter. Eh. Finns nog mer. Att dom som är fastighetsblablabla vill att man ska städa imorgon 09.00 här på gatan, ha ha. På min födelsedag? Inte då. Men dom kan ju få ge mig fika endå om dom vill, fast de tror jag inte.
 
Bajsliv. Vilket ni nog märker. Så, somvanligt så är jag värd att krypa ner framför Greys! Hörs.

MUSIC - JOAKIM GISSBERG

 
 
 
 
 
 
 

twitter, twitter, twitter. ja, jag är efter!

Okej! Tanken slog mig att skaffa twitter och lägga ner facebook litegrann. Inte helt, men lite. Borde hänga på twitter lite oftare tror jag. Just nu fattar jag ingenting, samtidigt som jag ska säga till Emelie hur hon ska göra när hon ska bli medlem. Snacka om efterblivna tjejer. Ja, men nu ska vi ta en smokeliZmoke tillsammans. Snacka skit om twitter kanske. 
 
Vill ni följa mig där istället? Absolut. Jag heter @lappsara 
Hehe. Ett gammalt smeknamn från min morfar när jag var liten. Som jag skämdes! 
Nu är det mitt skämtnamn. 

we dont need rules, so lets break them.

Fan! Jag hade en sak att göra idag, att åka på Försäkringskassan. 10 minuters buss. Gjorde jag det? Självklart Nej. Låg i soffan enda fram tills middagen var. Sedan tog jag tag i städet eftersom mamma är en sjukling. Nu på kvällssidan så har jag bakat och gjort egen glass. Mumma! Sitter och beställer lite kläder och skor just nu.. Och lite presenter till min lillebror som fyller år i Augusti. Och jag fyller år om 2 dagar, woop!

svar på fråga

 
Hej Hanna! Jag har haft problem sedan jag var 15 år. Däremot så sökte jag inte vård försen ett år senare. Då blev allting värre. Så jag kände det egentligen på riktigt under en idrottslektion, det var bad. Jag fick ge upp då det kändes som det var som kulor i mitt knä som slog runt. Det gick sedan över till att jag inte kunde cykla, cirkulationsrörelser är också extremt smärtsamma. 
 
Hursomhaver. Jag har något som heter Partellofemoralt smärtsyndrom, PFSS. Det är vanligast hos idrottare, speciellt unga aktiva flickor och debuten är oftast mellan 10-25 års åldern. Den här knäskadan uppstår oftast på grund av obalans mellan in och utsidan av de strukturer som stabiliserar knäskålan. Strukturerna på utsidan blir spända och stela under aktiviteter då knäskålan belastas, medans de inre strukturerna blir försvagade och utdragna vilket gör att knäskålen dras utåt. Det finns också något som heter Chondromalacia (som jag har..)  som är en annan variant, ett tillägg på PFSS och det betyder att här har brosket under knäskålen luckrats upp och det hörs som knaster vid belastning. Alltså ojämt ledbrosk. 
 
Om man börjar känna symtom är det viktigt att ta kontakt med en erfaren sjukgymnast eller en kiropraktor och inte träna sig genom smärtan, då problemet oftast förvärras då. Vilket min superduperjävla bra knäspecialist bad mig göra. Han sa åt mig att träna, träna, träna eftersom det var knäskålen som var ostabilicerad. Och här står jag idag. Hela den här resan har gjort så att jag i dagens läge inte kan cykla eller simma längre sträckor. Får låsningar och vridningar dagligen, helt vardagligt. Och ett sjuhelvete med smärta. Speciellt nu när det är som det är, tills jag kommer igång med sjukgymnasten. Allt kan bara bli bättre. 
 
Nu står jag däremot här helt andra råd, så nu jäklar ska det bli bra!! Förlåt för långt och drygt svar, haha. 
 
 

I tried so hard to be what you needed.

Godmorgon! Kul att veckan verkligen börjar med bra väder, haha.. Somnade mitt i mitt maraton igår så nu är jag pigg nog att fortsätta. Måste däremot åka ner på FSK och lämna in lite papper idag. Segt. Aa, men nu ska jag  nörda ännu mer innan det är dags att svara på Hannas fråga. 
 

it's a really long way, but we must go it.

En paus i mitt serietittande. Har legat hela dagen, helt utslagen. Nu ska jag iallafall ta mina pillZzz och fortsätta nörda mitt älskade Greys. Hörs imorgon. 

gårdagen har satt sina spår, även i bilder.

 
 
 
 
 
 
Älskade älskade bror, finaste du! ♥
 
 
 

brukar svälja dina lögner mest för att få känna smaken,

Vilken kväll och natt. Vad som hände? Något i stil med att vi var hos Stephanie och förkrökade med gänget, asbra. Och ner på stan, fortsatte där innan vi begav oss ner mot krogen. Sen då? Ja, att jag skällde ut någon kille efter noter. Bad folk vara snälla. Tog hand om mina Stockholmsgrabbar N & G, men då fick ju jag sovsällskap! Och lyssnat på ordet, "Aaaaaadå" hela kvällen och natten. Förjävla bra.

Mår, ärligt skit idag. Som jag sa igår. Vågar inte riktigt stoppa i mig mediciner heller då jag knappt får i mig fil.. Bra liv! Kom ganska nyss till mamma och pappa, kureringsdag. Så nu ska jag bädda ner mig i soffan och titta på Grey's Anatomy.

det är våran kemi, som bara du & jag kan förstå.

Ikväll får kryckorna stanna hemma. Alla mediciner ligger kvar i förpackningarna. Alkoholen är laddad. Jag är taggad. Så ikväll får det bli en utgång. Fyller trots allt bara 20 år 1 gång. Så festissss!! Lär ångra mig imorgon, men det är väll lite det livet är till för..
 
 

och se mig, för jag blundar nu.

" Det är tanken som räknas.. "
Du, min fina vän. Tack för tanken, fler som dig tack.

jag bryr mig inte ett dugg om hur du har det.

Har legat i soffan helt utslagen hela dagen. Ska det jävlas så ska det jävlas ordentligt. Pratade med Läkemedels centralen, dom sa att ingenting av det som hänt kan ha orsakats av medicinerna. Så efter råd från Sjukvårdsrådgivningen var det akuten jag borde söka. Blä, åker hellre till PVJ! Jag och akuten, nejnej. Hatar att åka dit. Så fortsätter det hela så vet ni vart jag är ikväll! 

Annars ligger jag i sängen och ser på Greys! Tur att det finns.
Fil med sugrör! Toppen. Fick ju trots allt i mig 1/4 utav allt, en bra början. 

piller på piller för att somna på natten.

Ligger och kollar på Grey's Anatomy. Har nyss tagit alla lyckoruspiller för kvällen, så snart ser jag nog till att somna sött som ett litet barn. Skönt!
 
+ två till som jag inte får ta tillsammans med dessa. 

som jag hade i små kapslar på en hylla.

Har nyss kommit hem från stan, var där med familjen. Shopping åt den gamla, men bästa gubben som jag kallar pappa. I vilket fall som helst så sökte jag på sjukgymnasternas nr innan jag for, på Centrum vårdcentral ( som jag förövrigt hatar! alltså vårdcentralen.. ) så jag ringde alla 3 nummer som fanns. Första hade semester, vilket är förståeligt. Dom andra vill bara inte svara. Så jag gav upp. Nu när jag kom hem så ringde jag återigen. Och då hade jag kommit till någon tandvård. Så gubben sa till mig att inte lita på varken Eniro eller Hitta. Så fine! Jag ger upp i framtiden. Fick iallafall numret som jag letat hela dagen. Men den, ursäkta, jävla kärringen har bara telefontid Torsdagar 8.00 - 8.30! Men tänk om jag fått rätt redan imorse, då kanske jag hade kunnat få pratat med henne. Men nu får jag vänta en jävla vecka. Klart att folk inte blir frisk i den här jävla kommunen när det är såhär läget ligger till. Min sjukskrivning som går ut på Torsdag, dock så ska den förlängas men läkaren får bara skriva 2 veckor till att börja med. Men iallafall. Blir alltså självklart sjukskriven ännu längre. Min chef måste bara älska mig, speciellt när jag bara jobbat på Lindgården nu i inte ens två innan allt hände. Och en jävla mensvärk och PMS på det häääär. Skit. Nu ska jag iallafall gå och laga mat.

Är fan värd att ligga i sängen hela dagen nu, och titta på Grey's Anatomy. Trots att det är bra väder. Är värd allt nu. Allt bra. Därför köpte jag med mig 2 liter jordgubbar hem.

en liten ros i en blomsteraffär.

Efter en barnpassningskväll så säger jag äntligen godnatt! Kvällen bestod utav syskonmys på högsta nivå. Massa massa gott + Alvin och gänget 3! Och självklart städning efter alla kalasberusade personer. Skönt för mina päron imorgon när allt är städat. Varför diskade jag när det finns diskmaskin..? Trött? Ja, godnatt. 

det finns inget mer för dig att ge.

Bra musik och öl..är det som finns hemma hos oss just nu! Åh, man får ett ganska stort sug efter att byta om, fixa sig och åka ner på GF! Jeansshorts, slappt linne halft instoppat, höga converse, glajjor såklart och gärna med ett par fjäder-örhängen. Men istället ska jag vandra ner på Ica i mina mjukisar och handla gotta tills ikväll. ! Åh. 
 
 

sometimes we need a little magic.

Godmorgon! Idag börjar Gatufesten på riktigt. Vilket innebär att jag blir mobbad nu fram tills på Söndag iallafall. Hejdå mina vänner, ha så kul. Ikväll ska jag vara barnvakt åt mina prinsar. Får bli en lugn dag och kväll med andra ord. 

jag vet att du förstår, men låt de stanna mellan oss två.

Nu har vi precis kommit hem från stan! Vilken resa. Känns som att det var världens hålligång. Åkte massa karuseller, från de minsta till de största. Fick med mig mamma på de större. Hur kul som helst. Vi skulle avsluta det hela med middag på donken men då kom mina biverkningar utav tradolanet, hatar dom! Så det blev ingen mat för mig, fick gå ut därifrån och andas istället. 
 
Och väl på apoteket så tyckte receptionisten att min dos på de nya medicinerna var för hög, så massa krångel där då hon inte fick tag på min läkare heller. BRA! Men tills dom fått tag på min läkare så följer jag apotekets råd. Dom skulle endå ringa mig imorgon så. Så nu får det bli en kopp kaffe och cigg, sedan väntas sömn! Sova bort dessa biverkningar. Blir tokig. Och ni blir nog tokig på mina långa inlägg. 
 

jag är inte lika ung längre, men precis lika dum.

 
Det var den pizzan! Magen är proppad med American dream och vitlökssås. Om en stund ska jag och mamma hämta Kevin och Tobias. Vi ska ner på Gatufesten och åka lite karuseller! Woho. 
 
 

ett litet barn med för mycket attityd.

Ja, en diagnos på det här slutade med ytterligare kryckveckor framför mig. Framför mig väntas sjukgymnastik, massa piller ätande och en längre tid sjukskrivning. Funderar på att köpa en dosett, haha! Så att jag håller reda på alla tabletter. Dom blir bara fler och fler, ska hämta ut dom senare idag. 
 
Blir inge gatufesten iår för mig, känns förjävligt att hoppa på kryckor bland alla fulla svin. Familjemys får det bli. Tänkte fira min 20-årsdag med vännerna på Lördagen innan GF, Men hejdå på mina planer! Är sjukskriven på min födelsedag också, så ska lätt springa in på Systemet endå. Bra! Hehe. Tjänar ju massa pengar eftersom jag inte går på Gf, där bränner man pengar som att de vore smör. 
 
 
 

vad får dig ens att tro att jag vill följa med?

Uppe med tuppen! Men somnade väldigt tidigt igår så är utvilad. :) Om några minuter ska jag och mamma bege oss till sjukhuset! Äntligen väntar en utredning efter 5 års jäkla lidande. Och 2 veckor på kryckor nu på slutet.

 

min ängel i livet, jag tar dig för givet!

Känner mig som en riktig pillertorsk idag. Har gråtit och bara väntat på att få ta mina smärtlindrande tabletter. Jag är en fegis ( i vissa ögon.. ) som inte tar doser annat än de läkaren ordinerat. Så tradolan max. 3 gånger om dagen, var 6-8 timme. Någon dag har jag tagit två, annars bara en. Och ibland ingen alls. Tradolan och Alvedon forte 1 g är det jag knaprat i mig. Med nöje t.o.m! Har velat ta typ 5 tabletter bara för inte känna någon smärta, för idag är en sån dag när det inte ens hjälpt. 
 
Satt nyss på ballis med mamma, tog en cigg och surrade lite skit. Kollade ut och där står min lillebror och spelar fotboll med sig själv. Och då slog det mig! Han ska få ett fotbollspaket utav mig. Medlemsskap i Selånger. Skor, benskydd, flaska och massa bollar. Det ska bli hans present. Min fina kille som fyller 7 i Augusti. Jag spelade också i Selånger när jag var mindre. Älskade verkligen fotbollen. Tills våran tränare gick tillbaka till drogerna, och hela laget dog ut. Men min lillebror ska bli mitt proffs! 

för alla orden som folk har tagit som snack.

Lyckades få lite sömn, bäddade ner mig i mammas säng tills Patricia spammade mig. Så hon kom hit. Just nu sitter jag och läser en sån himla fin blogg. Obeskrivlig blogg. Om en mamma som kämpar med hennes kille, och deras barn som har en obotlig sjukdom. Hela resan. Många tårar har fällts. Tänk, på allt man egentligen tänker om när man får barn. Vilken fantastisk framtid. Självklart. Men det är sällan man tänker på allt det kan medföra. Inte att man ångrar barnet, men vad det ska ta både fysiskt och psykiskt. Vilka starka människor det finns i denna värld.  MELINAS LIV. Kika! 
 
 

något jag vet är att jag måste ut härifrån.

Gjorde iordning en s.k "bloggfrukost". Ni vet, standard yoghurt, müsli och jordgubbar. Smakade ju bra. Börjar tro att min familj är ledig idag också, för mamma ropade och frågade mig vad jag gjorde uppe så tidigt och än har dom inte stigit upp. Tog till tidningen för att bli lite allmänbildad och på första sidan står det om polisingripandet som skedde i Bosvedjan där jag och Emelie är lite bosatta.
 
Igår när mamma och pappa kom och hämtade mig, vid 16.00-tiden så kom jag ut på parkeringen med dataväskan, min fina bruna väska och kryckorna i handen. Polisens skeva blickar gjorde mig lite rädd, dom kollade verkligen som att jag var helt störd. Och när Emelie åkte till jobbet vid 17.50 så sa hon att det var mycket mer poliser. Så tankarna gick ju kring vad som hänt. Igårkväll så låg en video ute på youtube kring själva gripandet. Och idag? När jag tar min tidning läser jag detta.. Blä! Skön återvändo imorgon. Det var trots allt gården nedanför oss. 
 
 
Aaaa. Nu har iallafall min familj klivit upp. Skönt. Suttit och läst igenom min lillebrors utredning. Nu har han, får man säga så, men äntligen fått en rättvis diagnos. Autism. Jävla svår sjukdom det. Kan berätta senare, när jag har ännu mindre att göra än vad jag har nu. Ni ser ju här på bilden, på HÖ sida att vädret är bra så jag ska ut och promenera! På kryckorna. Vad bra! 

Utkast: Jul. 02, 2012

Men oj vad skönt att vara vaken! Har legat och försökt somna om redan sen klockan 5, nu har jag insett att det är helt omöjligt. Och jag som somnade för inte ens två timmar sen. Är ju dödstrött.

Vaknade utav att jag på något vänster skulle göra något med knät. Vet inte vad, det enda som kändes var smärta så jag grät när jag vaknade. Fy-fan, på ren svenska. Har tagit Tradolan de flesta kvällarna så har kunnat rört benet hyffsat i sömnen, men igår så tog jag ingen såklart. Men nu ska jag invänta tills att min familj vaknar ( 07.00.. ) Får fördriva tiden med lite spel på facebooken!

och alla hundra chanser som jag har gett.

Lycklig jag är över att vara hemma hos föräldrarna. Hade myst ner mig i soffan, så kom papsen med sina goda mackor som bara han kan göra! Har precis kommit in från en kvällscigg och skitsnack med brorsan. Så nu tänkte jag krypa ner under täcket och somna till en film. Godnatt! 

vi har vuxit ihop, och vi har delat samma sorg och glädje.

 
 
 
 
 
Bästa vänner i 7 ½ år. Det är svårt, på riktigt. Och en helt oförglömlig tid. Min fina vän. Tjejen med mig på alla dessa bilder. Är en person som alltid kommer vara en del utav mig. Alltid. Hon är inte personen som bara varit med under några år. Utan nästan i 8 år. Vi satt ihop. Min familj räknade med henne, hon var alltid med. Vi åkte med varandra på nästan alla semestrar. Vi var nästan aldrig utan varandra. Och dessa år är inte vilka som helst. Faktiskt de år när man utvecklas som mest. Hon är så mycket utav det som bildat mig. Och det tackar jag för. Jag är glad för den jag är idag, men det finns få personer som faktiskt är en del utav det. Tjejen med mig här ovan, är en stor det utav det. En riktigt fin vänskap. Som rann ut i sanden. Men för det pekar vi inga fingrar till varann. Ett hjärta till dig, kommer alltid finnas. 
 

Where did I wrong, I lost a friend.

Hej! Är hemma hos mamma och pappa nu :) Var ut med Patricia en stund förut, så kom Anton och Stephanie också förbi. Har ju fortfarande min post hit så har ordnat till litegrann. Bytt vårdcentral (jävla centrum, har velat bytt länge men inte haft orken..) Så nu när det kom papper hem så passade jag på. Har också fyllt i mina papper från FSK. Så pengar blir det endå trots knät! Och läkaren på Tisdag, blir perfekt! 

Men nu ska jag göra iordning lite varm choklad och bullar, dags att bjuda familjen på god kvällsfika! Blir en tidig kväll idag, är dödstrött.


RSS 2.0