does she loves you more than I did?

Dags för Torsdagsmys! Smörpopcorn och svartvinbärssaft :)

ibland blir det bara för mycket för mig

Jag mår dåligt av att sitta hemma, jag mår fruktansvärt dåligt! Speciellt när hösten och vintern kommer, allting blir så dystert men samtidigt mysigt. Men nu tar jag på mig nå myskläder och kilar ner till Mackan och umgås med honom och Johan :) mina hjärtegull.

jag är rädd, så himla rädd för att göra fel


I know that I'm never alone

Hallådär! Provet blir godkänt hoppas jag, inte för mycket till jobb förutom matlagning och smörgårsätning för personalen. Klockan blev ett och jag rullade iväg med en boende till tandläkaren där allting gick jättefint! :D fick veta grymt mycket också, skulle kunna göra en tenta på tandläkarkurser, för hon sa allt till mig! allt. Slutade dagen i stan med Maria på möte med Jesper, våra rådgivare. Yes, som jag sa för nåra månader sen, nu är jag & Maria på G med våran hemlighet.

music


every rose has it's thorn

Hallå, har superbråttom nu. Låg och snozade i nästan 2 timmar! Men endå har jag hunnit laga matlåda och grejer, superduper. Nu är det borsta tänderna som står på listan innan jag kilar iväg till skolan för att göra ett prov, när det är klart kilar jag iväg till jobbet och sliter lite.

Snart får jag träffa mitt lilla hjärta! :') länge sen sist nu.

fuck you really hard

Jobbat hela dagen, väldigt skönt! Vi var och shoppade en byrå, satt och lyssnade på Eric Claptons nya skiva och lagade lite maträtter åt dom boende. Svängde in en stund till Mackan påvägen hem, idoltittade och massa skratt! Jag & pluttijohan hjälpte även Jennifer med pluggandes, tycker synd om stackarn som har min gamla Svenskalärare. :( Nu är jag hemma, ska öppna matteboken och äta gott.

dagens outfit


som en trasig medalj

Godmorgon alla solstrålar, lyser skiner som aldrig förr genom fönstret. Idag jobbar jag kväll, har även möte med min handledare och mentor idag! är nervös ja. Men nu är det dags att fixa lite frukost innan det är dags att fixa sig iordning innan jobbet.

målare bob

Johans smygbild.. Jag & Mackan in action iallafall ;) tur att nåra jobbade!

Men nu väntar nåra program scrubs innan jag tar och dubbeldejtar både sängen och john blund. Sovmorgon imorgon, om jag inte går in och extrajobbar lite. Godnatt ♥

who do you think you are?

Sådär..! Jag offrade en nagel, den lossnade men inga sura miner för det. Vi var riktigt grymma, teamwork på hög nivå. Och jädrar va högt upp vi var, stort hus dedär som vi ska måla på igen för idag vart det bara grunden. För att belöna oss själva så lagade vi Tacos =) Avslutade kvällen framför Idol & Elvis i glada hudik.

Vad hade vi gjort utan mackan? han gjorde allt, från botten till toppen! ;)

du är resan som jag velat ska ta fart

Nu ska jag kila ner mot Mackan, där väntar hela högen grabbarna grus på mig. :') Vi ska åka till Johans mamma och måla, tänkte plugga lite jag :) Vi får se hur det blir sedan sa dom något om Tacos till mat, hoppas dom visar vilka kockar dom är! Hörs sen, nu är det dags att leka man i mina lösnaglar.. ;)
såhär ser vi ut ungefär, plus Timmy. Bilden gjordes igår, visste inte att han skulle med då

vi är dom som kan gråta när ingen ser på

Idag var vi somsagt i Sidsjön med jobbet, personal och brukare. Hade verkligen jättetrevlig och vi fick kanonfint väder :) Grillning, skratt och allmänt mys. Det är sån himla skillnad på jobb inom sjukvården, så olika mellan sjukhusvård - äldreomsorgen och psykiatrivården. men älskar allt.


falling in love again

Godmorgon, är ni vaken och pigg som jag? Strax börjar jobbet så då finns det inget annat val. Idag ska vi till Sidsjön och grilla - både personal och brukare =) Kan bli riktigt mysigt faktiskt. Och vad händer efter? Ja, nått som Johan fixar och trixar så är det alltid nått :D Hörs sen.

dagens outfit


because of you

Har varit och snurrat med grabbarna ikväll. Svängde förbi Johans mamma och byggde nån hylla, jag & mackan ägde! Medans Johan var lite sämre på dedär med att bygga ;) Skämtåsido, han klarade sig utan instruktionsbok och det gjorde inte vi. Nu är det nattinatti, grillning och mys med jobbet imorrn.


just dont let me down


Blev en fika på stan och lite shopping med elinpelin. :) Mycket snyggt, lösnaglarna var ju grymma! funkar ju t.o.m att skriva på tangentbordet, fast lite svårare att smsa på touch. Förresten så träffade jag min saknade gofia Maria! Helt underbart, saknar henne massor nu när vi har praktik det är sån skillnad från att träffas varje dag tills att inte träffas alls på dagarna. Men nu ska jag gå till pojkarna och umgås med dom hela kvällen.

ta mig någonstans

Fixar naglarna just nu.. Lösnaglar, aha! älskart




I'll never find somebody else, babe

Nu kilar jag iväg till stan för att njuta i sommarsolen.

walk in my shoes

Åh, äntligen ny header också! Skönt, den måste ju bytas ut lite då & då för annars blir det så uttråkande. Det är Amanda som har gjort den åt mig. Riktig duktig tjej, är ni sugna på något nytt så borde ni verkligen prata med henne =) Vart verkligen nöjd med min, därför tipsar jag er!

du viker mina knän

Godmorgon! Skönt det var att soooova, fast jag vaknade runt 9 svinpigg men tvingade mig själv att ligga kvar för att somna om. Har nyss ätit en kladdkaksmuffins för att fylla på magen litegrann. Är riktigt sugen på att åka ner på stan och ta en tripp, men borde städa på rummet och plugga. Hm, allting ska hinnas med så bäst att göra en planering på allting.

another day

Nu går jag och lägger mig, är så trött så det svider i ögonen. På 3;an är det Jakten på lycka, en film som verkar bra hittills. Är ledig imorgon, så det blir en gosig sovmorgon.

outfit made by brother

Tröja - peak performance
Byxor - Humör

nu är det jag

Är hemma från jobbet nu, eller har varit det i snart en timme. Lunchen blev på donken med Mackan & Johan, riktigt gott sedan hämtade dom även mig när jag slutade så jag slapp ta bussen. Kvällssnack med bror min vart det, mina bröder är för goa! Han fick sno ihop en outfit åt mig också ;) Ni får bilder på den snyggingen sen, nu ska jag plocka ihop lite på rummet innan.


marcus johan timmy

Imagine a circle, it has no end, it shows how long I´ll be your friend
and even when death do us apart,
I´ll keep our memories in my heart. ♥

- En bror, två underbara vänner. ni är för dyrbara för att förlora.

där var vi förenade

Godmorgon! Segsöndag och jag ska jobba, helt underbart tycker jag faktiskt. Jobbar kvällen så hela dagen kommer fördrivas som den aldrig gör annars. Kvällen igår spenderades såklart med mina grabbar hemma hos Johan till en början. På stan, så ingen kommentar men det blev max och sen gasade vi på i brumbrum bilen.

om du inte känner mig nu

Nu kommer grabbarna grus och hämtar mig :) Ikväll är det utgång så det bara smäller om det. Imorgon väntar jobb så det är bara att ta det lugnt endå. Ha en toppenkväll allihopa.

dagens inköp

Denna pinglan blev min idag! Från Bikbok. Sedan köpte jag även en plåbok, ny kalender och smink! :) Ibland är det farligt med pengar men jag försöker hålla mig i skjortan.

blinded by the sun

Tog en tripp till Birsta med elinpelin. Var grymt mycket folk överallt, tragiskt. Måste fundera på om det är nån slags torgskräck jag har ;) skämtåsido. Nu blir det tacotime sen ska ni få se alla läcka inköp.

hennes sanning skulle lätt kunna bli en vals

Godmorgon! Är vaken nu, vet inte riktigt varför men det blev nattinatti tidigt igår. Känns som en seg jäkla Söndag när allting bara är heldött. Blir sängen nu igen, tjao.

se upp för dårarna

Har legat i sängen sista timmen och sett på Se upp för dårarna. Min minsta lillebror la sig framför tvspelet och somnade direkt och den andra la sig i sängen ganska fort han också. Blev inget fredagsmys, lika bra var det för allting har endå varit skit ikväll. Nu är det nyhterna sedan fortsätter filmen. gonatt.


jag ser hatet och rädslan i hans blick

Mackan, Johan och Timmy kom hit och gjorde mig sällskap. Matlagning, bus och rockband såklart. Mamma sitter här hemma med nåra kompisar nu också, tror grabbarna sitter nere med dom om dom ens är kvar, vad vet jag. Har nyss vaknat ja, gick och la mig för jag mådde så fruktansvärt dåligt och inte mår jag så mycket bättre nu. Men strax ska jag skicka ut dom som är över 30 för ikväll spenderar jag kvällen tillsammans med mina småpojkar till syskon. Vi mysa till de med tvspel, film och gottigott.



jag glömmer aldrig det du engång i tiden sa

Hemma från jobbet nu, varit en riktigt skön dag! :) Inte alls för jobbigt och fick sluta 2 ½ timme för tidigt också. Just därför ska jag nu ta och städa hela huset tills mamsen kommer hem. Ledig fram till Söndag nu, så nu är det bara njuta efter alla slitsamma dagar! Eller nu har det mest varit att ta in allting. blir värre antar ja

Varmchoklad på jobbet, under alla raster! blir nog 5-6 koppar om dagen. gottigott

dont you know how much I love you?

Ojojoj, nu har jag segat på hela morgonen. Mjukiskläder är det som gäller idag, speciellt om man tittar ut genom fönstret. Har inte hunnit fått i mig nån frukost eller så, därför måste jag gå och packa frukost med mig till jobbet. Så vi hörs senare! Njut av fredagen, trots vädret


I can change your life, if you let me

Nu är jag hemma efter en kväll med grabbarna grus =) Svängde förbi både pizzan och Mackans farmor som bjöd på riktigt gottigott. När vi landade hos Timmy så såg vi på idol och massa program, och då kände jag hur tröttheten tog över hela mig. En zombie vart jag. Nu är jag hemma, riktigt trött, gris yr och har världens huvudvärk. men nu är det läge att säga godnatt.

det som inte har en början har inget slut


dessa pojkar är storslagna! Som dom själv kallar sig, stora hårda grabbarna. Dom sliter ut mig nå så fruktansvärt, jag blir lika körd varje gång jag är med dom. slutar med att jag somnar.. Eller nä, inte riktigt så. men när jag väl kommer hem slocknar jag direkt! Men nu väntas käk sedan kommer grabbarna grus och hämtar mig så ska vi väll leka coola ikväll igen.

I walk alone, a lonely road

Sådär ja! Nu är det färdigstädat på rummet =) Vad har jag gjort utan internet nu i flera dagar? Jo - jag har jobbat hela dagarna, hem för att ätit och sedan varit med mina pojkar hela kvällarna. Just nu sitter jag och kollar på tapeter, ska åka ut och kolla med mamsen för nu är det projekt på g. Måste göra om på rummet, funkar inte med mina tapeter längre känner jag!

johan & mackan på jennifers träning när vi skulle hämta henne!

everytime that you need me around

Nu har jag internet igen! underbart. Men jag håller på att städa rummet just nu, så vi hörs senare :)

timmy och johan suger

hallå där allihopa, har inget internet hemma just nu så ni får klara er ett tag :) På torsdag kommer det trådlösa så då kommer allting fixa sig igen och det längtar jag efter! började joet idag, kommer gå kanon och nu sitter jag med Johan & Timmy hos mackan och som är stuuuuuupid! :):):):):):)


där brinner jag, med eller utan glöd

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa litegrann, röstningen stängde inte försen 8 så jag hinner nog kila dit lite senare. Och boken är så himla bra! läs den, rekomenderar!

another moment is a moment away

Idag igen så fastnade jag och mina syskon vid Rockband! Snart måste jag kolla hur länge vallokalen har öppet för jag måste väll trippa ner och slänga en röst på nya regeringen.




I'll be stronger

Godmorgon, säger jag helt ofrivilligt eftersom jag lätt hade kunnat sova flera timmar till. Min kväll igår spenderades med Johan, Mackan och Timmy mestadels - vi var även med massa andra i olika svängar. Men låt inte mig shabbla på nu för det har jag inte tid med heller för min mage kurrar som en liten gris för den saknar mat, mat mat mat mat mat. Hörs sen :)

äppelknyckarjazz

Oooh, written in the stars, millions miles away. Sitter hemma hos johan nu med Timmy :) Johan och Mackan åkte precis iväg så nu inväntar vi Fille och Fredde. Haft en trevlig kväll med mina pojkar och världens finaste hund har vi fått med oss också. Men nu kom min brooor med en supergod macka och sa åt mig att sluta blogga, hans ord är min lag. eller va säger vi? Vi hörs sen, när jag kommer hem om jag inte somnar direkt.


you smell like lipstick again

Oj, jag kom aldrig riktigt iväg eftersom jag sprang ner för trappen och in i vardagsrummet eftersom jag hörde nått konstigt. Där stog min pappa och sjöng, min lillebror spelade gitarr -vi har rock band. dedär, som är som guitar hero. Och där nere blev jag fast framför båda micken, gitarren och trummorna i olika omgångar. Men nu ska Macke och Johan hämta mig så far vi iväg till Jocke. Nåra öl och lite rockband ikväll hade inte varit helt fel faktiskt, kanske satsar stenhårt på det. vi får se


you think you're cooler than me

Nä, nu kilar jag iväg till Mackan för att umgås med honom och Johan.


jag fick låna en ängel, men bara för en stund

Var förbi min mosters grav idag med en riktigt söt bukett. I Tisdags så var det 3 år sen hon gick bort och jag kan fortfarade inte förstå det. det kommer jag nog aldrig göra. saknar dig hjärtis

can I love you forever?

Godmorgon, bra att jag äntligen tagit mig upp! Nja. Jag har varit vaken många många timmar, hunnit med väldigt mycket faktiskt. Spenderat min dag med min lovely familj och det är sällan det händer ;) Vi tog en runda på Birsta city och en lunch på käraste donken. Vi åkte till våran husvagn också, troligen sista gången för iår faktiskt. Är helt slut i kroppen nu, man undrar vad käraste kvällen bjuder på nu.


I care about you, I really do

En stooor klump i magen har jag, orolig är jag! Men det skulle jag inte vara, så nu ska jag gå ner och göra en kopp té för att försöka koppla av, koppla ifrån. Gonatt, sov så gott! ♥

I'm ready

Äntligen hemma, så som jag längtat efter min kära säng. Kvällen började med att umgås med Timmy, Johan, Mackan och Elin. Sedan kilade jag & elin iväg för att vara med Petrus och Felix, mycket bra innan jag började få så fruktansvärt ont i magen och därför fick Mackan komma och skjussa hem oss =)


you know that I know

Nu har jag precis tryckt i mig en hel pizza! Sällan det händer, nästan aldrig men somsagt så äter jag hur mycket som helst och hela tiden nu :) Nu går jag och möter Johan och spenderar min kväll med honom och Mackan! hörs

dagens outfit


jag kan inte släppa det

Nu har jag nyss kommit hem från birsta, fick faktiskt med mig ett par skor hem! :D och jag älskar dom, älskar älskar älskar! Hittade ett par som jag funderar på att köpa till veckan också när pengarna kommer. Nu har vi nyss beställt pizza eftersom hela familjen är helt slutkörda efter en shoppingrunda.


dagens pinglor - skor

Vilka pinglor, mina älsklingar! dom har fått en helt egen plats att visa upp sig på inne på mitt rum. Dom är så jäkla fina, synd att man inte använder dom bara. Köpte dom några dagar innan midsommar och använde dom bara på midsommarafton! Känner att, 11 cms klack inte är nått att leka med.

i'm soulless

En utsida, en insida. Tänk vad kroppen består av egentligen, man tänker ju bara på en utsida. Kom och tänka på de nu eftersom jag har haft så fruktansvärt ont i magen varje dag, vaknat på mornarna av att jag gråter och ojojoj. Man tänker ju aldrig på att det händer såna saker inom kroppen, alla celler och allting som är orsaken till cancer ex. Alla sjukdomar man kan få, allting som kan hända. poff, så ligger man på dödsbädden. okej, lite extremt men man vet ju aldrig vad som händer. Men nu ska jag ta min magvärk och sova en stund.


en annan del av Maria


titeln ligger där, vi vet vem som är ägaren

Vart en himla stressig morgon idag, så går det när man inte kliver upp i tid. Var och tog en fika på stan med Maria innan vi åkte och fick papper och grejer inför nästa vecka. Nu är det ingen skola på 7 veckor och jag är så fruktansvärt glad över det! Istället ska det bli att jobba, grymt härligt. Ska åka och kika på lite höstskor senare, men bara för att jag är i stort behov av det nu så hittar jag nog inte nåra. ;) brukar va så..

ta mig tillbaka, bara för en stund. - jag vill uppleva alla minnen från förr


för alla mina synder har satt sina spår

Nyss proppat magen med pommesfrites och kyckling! mumma för kroppen. Röksugen, men ska sluta röka så jag har varit toppen och varit rökfri i 2 ½ dagar faktiskt. Ont i magen har jag också, vet inte alls jag. Om en halvtimme är det idol så innan det ska jag städa rummet, som den brud jag är så lyckas jag alltid stöka ner så fruktansvärt på morgonen när jag fixar mig innan skola..

ett gott skratt förlänger livet






många gånger i mitt liv har jag funderat

Oh, nu var det äntligen över. Känns som jag är väldigt mycket hos polisen, när man väl kommer in i skiten så kommer man aldrig ut därifrån. Vittne på allting och det är väll tur det så att inte jag skulle åkt på nå annat. Johan, Macke och Timmy var där som världens gullipluttstöd ♥ Jag & bror min tog en lunch på stan också medans de andra pojkarna kilade in på banken, sedan åkte vi hem.

dagens outfit


ingen går säker idag

Klart med skiten, vi var 8 brudar som röjade hela brännbollen! skämt är aldrig fel, visst? Vi gjorde så gott vi kunde med tanke på att vi mötte killklasser 3/4. Nu har papi hämtat mig efter 3 timmars brännbollsspelande i regnet, så nu är det dags att byta om för att åka till polisstationen. Ska möta upp Johan innan som ska hålla mig sällskap, tycker det är hemskt att gå till polisen! :( Aja, wish me good luck!

cause I want your body

Idag är jag inte alls den piggaste, inte så pepp för vagant heller men jag hoppas det kommer! Naglarna är svartmålade, just nu sitter jag i mjukisar och en stor skön tröja men på skolan är det dags att byta om till en mer obekväm outfit. Dags att kila iväg och lira brännboll hela dagen, peppa peppa peppa..!



outfiten som jag ska spela brännboll i..

just hold on

Imorgon är det brännboll, vagant. Har tänkt på hela grejen och tror nog att jag ska vara med endå. Nu har jag gjort hela grejen väldigt enkel, det är utklädnad medans man spelar brännboll såklart. Herregud, tycker vi valde sämsta utklädnaden men sånt är livet.

ledtråd.. resten får ni se imorgon

kungarna av tylösand

Ikväll är det andra avsnittet av Kungarna av tylösand. Sånt himla störtskönt program, för alla ungdomar som har tragiskt dålig humor på kvällarna, jag är en av dom. Det är ungefär som att se på Big Brother och Paradise hotel samtidigt. Mycket drama, sex och sjuka saker som händer.

Jag minns när jag var liten, då gick Big Brother och det var ett program som jag följde stenhårt för jag älskade det. Var väll runt 10 år, och jag minns att vissa av mina kompisar inte fick se det programmet för sina föräldrar pga. allt innehåll.
'
Ungefär ett sånt program är Kungarna av tylösand. Jag skulle aldrig vilja att mina barn såg på nått sånt, för det är inte ens normalt att leva ett sånt liv känner jag. För vissa är det nog det. Jag kan känna att jag dricker ofta ibland men jag är ju nästan helnykterist om man jämför sig med dessa som springer runt och knullar allt som rör sig i deras hus dygnet runt medans dom lever på alkoholen. Menmen, jag är en av ungdomarna som inte har nån humor och älskar att se lite flippade liv i tvn. Jag älskar det, jag tycker det är bra.
'

tiderna är värre, chanserna är färre

Idag var vi somsagt på föreläsningar på Mittuniversitet med klassen, gällande psykiatri. Jag tycker att det var bra fram till lunch, väldigt lärorikt om allting. Sedan var det någon Björn ( som var betald för att komma.. ) som pratade, han pratade och pratade - det var inte ens intressant. Däremot hade han två övningar som var ganska roliga, om inte annat så var dom lärolika.

utanför mittuniversitetet. här satt jag & maria som världens kärlekspar, eh

i gryningens ljus

Aa, jo jag är hemma. Har haft fullt upp med att leta kläder tills imorgon, offrade 2 par av mina strumpbyxor och rev sönder dom. Sen pratade jag med mamma, och vi kom in på att jag att sist jag var hos läkaren så sa han att jag absolut inte skulle springa, hoppa osv för att lederna var så rörliga och kunde flippa ur lite hårt. Frågan är ju om jag tycker om min klass att jag skulle göra de för dom, för att komma nånstans på trappan? Svaret är klart, nej. Ska endå till polisen på förhör imorgon också, jag får se hur jag gör med det hela. Känns dumt att riskera mina knän för något värdelöst, riktigt dumt.

jag har för mycket tankar här hos mig

Godmorgon allihopa, denhär på Onsdagar har jag egentligen sovmorgon. Men idag ska vi spendera dagen på Mittuniversitet, massa föreläsningar om psykiatri. Skönt att vi inte har några lektioner idag förutom UF, men det är ju en lektion vi verkligen behöver innan vi går ut på APU.

3 år - vila i frid hjärtat


Hur kunde Gud ta ifrån oss en sån underbar person,
en dotter, en syster, en mamma, en sambo, en vän och en moster.
Hur kunde allting gå snett, var det menat att bli så?
Vi får hoppas på det bästa, att du ser oss därifrån.
Hur kunde Gud ta ifrån oss en sån fin person som du,
om någon va ledsen så fanns du alltid där till hands,
du visade vägen till en underbar chans.
Tittar upp mot himlen, ser en stjärna som lyster starkt
Anna, du lyser som starkaste stjärnan på himlen.
När du inte längre finns här på det stället du borde va
så står alla våran hjärtan tomma, utan hopp eller svar.
Hur kunde Gud ta ifrån oss en sån underbar person,
en dotter, en syster, en mamma, en sambo, en vän och en moster.
Hur kunde allting gå snett, var det menat att bli så?
Vi får hoppas på det bästa, att du ser oss därifrån.
Hur kunde Gud ta ifrån oss en sån fin person som du,
om någon va ledsen så fanns du alltid där till hands,
du visade vägen till en underbar chans.
Tittar upp mot himlen, ser en stjärna som lyster starkt
Anna, du lyser som starkaste stjärnan på himlen.
När du inte längre finns här på det stället du borde va
så står alla våran hjärtan tomma, utan hopp eller svar.
Idag är det 3 år sen vi förlorade dig, du är inristad i våra hjärtan föralltid

wish I could turn back time

Har nyss vaknat, la mig i sängen och började läsa boken Snälla mamma, sluta dricka och redan nu efter bara några sidor så ligger den absolut bland de bästa böcker jag läst hittills. Somnade tillslut, nu har jag vaknat och återigen så vaknade jag av magsmärtor som tog över hela mig. Nu är det dags att börja baka en kladdkaka för Pontus är påväg hit, lovade han en kaka eftersom han fyllde 19 hela år igår! gogubben.

man faller inte mer, nejnej

Hade redovisning om Sverige demokraterna idag, gick hyffsat bra faktiskt! :) När dom andra redovisade så vart vi lite uttråkade och började rita istället. Man har ju sett så mycket valdebatter på senare tiden så man kan alla partier. Städade nyss med mamma fast det blev litet bråk över ingenting egentligen, och jag som inte rökt på hela dan ( ska sluta.. ) flippar direkt! Men nu har jag lugnat ner mig och ska fortsätta nu.


dagens outfit

nu är det dags för skola. hörs!

you're a lovekiller

Tvättstugan är äntligen klar, nu väntas det bara att jag ska vika all tvätt och stoppa in den i garderoben! :) Och hungrig är jag, men jag har ätit middag, chips och mackor och vet inte vad jag ska äta härnäst. Ska iallafall göra en kop té och börja läsa en av böckerna jag lånade. gonatt ♥

-


I try to walk away

Var in på bibloteket idag och lånade två böcker, en av Katarina Von Bredow som även skrivit den kända ungdomsboken Syskonkärlek. Den andra är skriven av Britta Berggren Ericsson.

Hur kär får man bli?
Om inte om vore, tänkte jag. Om inte om vore skulle jag bli kär i Adam. Hur kär som helst. Blossande, vansvettigt gnisterkär. Ursinnigt sprängförälskad. Men nu var ju om. Och bara själva tanken på att bli kär i Adam var ju totalförbjuden. Ändå tänkte jag den. Ändå fladdrade kolibrin där inne. Trots att om var. Här finns det omöjliga valet mellan bästisen och kärleken. Här finns också de vuxnas konflikter, och under alltsammans det stora problemet att kunna säga som det är innan det är försent.

Snälla mamma... Sluta dricka
" Snälla mamma... sluta dricka". Lappen hittar Britta Berggren Ericsson i garderoben ovanpå en gömg halvtom trelitersbox med vin. Två enkla meningar skrivna av den 15 årige sonen. De träffar allra djupast i hennes inre och ändå kan hon inte sluta dricka. Starkt, gripande och oerhört självutlämnande berättar författaren hur det är att leva med alkoholen som ständig följeslagare. Hur suget efter alkohol gjorde att hon valde flaskan framför barn, familj och vänner. Den som är alkolist kommer att känna igen sig. Den som inte är det kommer förhoppningsvis att förstå något av vad det innebär.

I can never find words to say



Omvårdnad, innehåller något mer än plugg? ja, kanske. Jag har legat i min säng, på sidén inlindad i en mysig filt och pluggat, samtidigt som jag har tänkt på omvårdnad, och mina kära lärare som måste njuta medans jag sliter häcken av mig som aldrig förr. Hela Omvårdnad är till mesta delen är plugg, och det är bevisat! Fullproppad kalender, fylld med uppgifter som ska vara klar dag efter dag. En uppgift - CHECK! och lagomt många kvar. Nu är klockan sex, så jag ska ta med all min tvätt och kila ut i tvättstugan för att sedan fortsätta med de andra uppgifterna som jag har. Har redovisning imorrn, dags att gå igenom kanske.

ett lopp utan något värde

Nu har jag kommit hem, äntligen. Stoppat i mig tacopaj, min mage klarar då inte att vara utan mat en längre stund. Nu väntar jag på käk, medans ska jag nog börja med lite plugg.


I'm little drunk and I need you now

Nu sitter jag på skolan, vi pratar om vad vi ska klä ut oss till på vagant! På Torsdag är det dags, då börjar vi. Tänk att vi tar studenten snart. snart..


jag har fastnat för dig

Godmorgon gullipluttar. Äntligen är jag uppe, vaknade till vid 5 och var superpigg! men med turen som jag hade så somnade jag  om. Idag är det somvanligt skola, och jag är peppad..! Vi ska lära oss hur man skriver en PA-plan har jag för mig det var, det är stormöte för hela OP. Slutar vid 3, så vi hörs sen.



dagens outfit


vad gjorde vi av drömmarna vi såg?

Nu tänkte lilla jag säga gonatt, även fast jag bara varit vaken 8 timmar på hela dagen. Men jag har ju ett riktigt knasigt liv just nu. Som jag sagt så bor jag i sängen eller på toaletten med plugg och mat i famnen. Inte alltid lätt, men nu tänkte jag sova iallafall. gonatt ♥

en sak i taget

klicka på bilden.

mellan botten och stjärnorna


Nu är det bara köra på. Veckan innan studenten så tänkte jag & maria kila iväg till Turkiet i en vecka för att bygga på brännan lite snyggt. Suttit och kollat på lite resor nu, fortsätter senare. Är så himla peppad, nu är det bara jobba och stå i för att fixa lite cashflow. Åh, va grymt det kommer bli!



-


come, take a walk with me


Vad gör jag nu? äter chips och dricker saft.
Vad har jag gjort idag? Ätit 1 gång i timmen räknade mamma ut, sovit 2-3 timmar, tittat på politik som jag alltid gör och sprungit på toan var femte minut.
Varför gör jag de? Jo, för det gör mitt liv lite intressant.
Vad ska jag göra ikväll? Fortsätta äta varje timme, titta på alla valdebatter som är på tvn och fundera på vad jag själv ska rösta på. Kanske plugga lite också, och sova några timmar.
Är det nå bra på tvn ikväll? Jo, det är det faktiskt! Ensam mamma söker har säsongspremiär idag.
Ska jag se på det programmet? Om jag håller mig vaken och inte är inne i någon debatt så absolut. Men det får vi allt se hur det blir med den saken.
Vad gör vi? Nu kör vi



i dont wanna close my eyes

Läste nyss på en av bloggarna jag följer, den bästa bloggen jag följer att man ska uppskatta söndagar. Jag är den personen som inte gör det, jag gillar dom inte för allting går så himla segt, det slutar men att man klättrar på väggarna för man vet inte vart man ska ta vägen. Men det är ju faktiskt vilodagen så det kanske är dags att försöka ta vara på söndagarna i framtiden. Så nu tänkte jag göra iordning tacopaj och äta framför en bra film i sängen. Pyssla om sig själv idag kanske, kanske kanske kanske


gud räknar mina andetag

Oh, godmorgon allihopa. Idag blev det sovmorgon och det kändes så himla skönt. Så nu har jag nyss fått i mig en tallrik med flingor, massa fullkornschoppilopp. Solen lyser på ute, jätteskönt men det lär ju inte bli att man går ut så mycket idag. Typiskt söndagar.

kvällens outfit

vitt linne
grön transparant skjorta
gråa jeans

baby, dance

Drog vidare på krogen, drack lite och fick med mig nå nummer hem. Hah, borde jag höra av mig eller vad räknar han med? nja.. Nu väntas lite käk och sömn.

ni varken ser eller hör

Nu har vi käkat, riktigt gott. Men som alltid när det gäller våran familj så spårar det ut litegrann, jag fick mitt cpbeteénde från pappsen jag ♥ Nu fortsätter vi sakta men säkert mot dimman.

sådan far, sådan dotter

jag skulle offra mitt liv för dig


i know you got my back

Nu har jag sovit en stund, vaknade av att jag svettades och låg död som världens lök i sängen. Mina föräldrar kom hem så jag började laga en tacopaj, klassiska maträtten när man bjuder hem folk. Nu står den i ugnen och jag sitter här i mjukiskläder och väntar på elinpelin. Ganska mysigt att alla mina syskon kommer hem idag, jag har 3 hela småbrorsor och 3 halva äldre brorsor. Sen har alla bjudit hem någon också så, plus att mina föräldrar bjudit hem folk så det blir nog mysigt tillsammans.

what's the point?

Frågan är ju om jag börjar bli sjuk, igen! Skulle tro det ja, så himla typiskt. Sitter med världsfrossan nu, riktigt ont i huvudet och magen. På det så är jag grymt hungrig också, men det fanns ingen macka och jag orkar verkligen laga världens middag ungefär. Går nog och lägger mig nån timme, och ser om något vill bli bättre.

cant say no more

Godmorgon va, solen skiner och det är bara peppa inför kräftskiva nu! :) Kräftskiva igen, samma som förra helgen fast med lite annat folk så det kommer nog sluta bra. Igår slog jag & elin oss ner på Södermalm med Petrus och Felix, grymma grappar. Lite alkohol, mycket dans och kuddkrig.


nu kör vi

Har nyss kommit hem, och gjort mackor. nattonatti ♥

I'll never leave you

Städat, ätit mat, kissat. Alla behov änsålänge - CHECK. Jag äter som världens häst hela tiden, varje halvtimme så är det jag som sitter med 15 kg mat i famnen och inte en droppe hamnar utanför munnen. Och toaletten har nog blivit min bästa vän, jag är nog där var femte minut! droppdropp lixom. Snart så får jag väll lägga en bok med småskämt i, i badrummet så jag kan skratta medans jag lättar på blåsan.

Okej, det där var drygt. Varför ska ni veta det om mig, men det är sanning och min blogg så. Lite seriöst nurå, om jag ska fortsätta äta och kissa som jag gör så borde jag hellre plugga medans jag äter och sitter på toa, för annars hinns det nog inte med mycket. Aja, tjejproblem & tjejliv, vad säger man?



en annan del av Maria



men jag minns allt som hänt


dessa underkläder fick följa med hem.
Grön/rosa bh - 699 :-
2 grön/rosa trosor - 1040 ( 520/styck )  :-
Svar bh - 999 :-
Leopardtrosor - 250 kr :-

där känner jag mig trygg

Skolval idag, blev nog asbra. Sedan tog jag & Maria en lunch i stan innan vi skulle på företagsintervjun som verkligen gick jättebra! :) Jag beundrar alla som driver eget, vilken vilja! Innan vi tog en fika så fick vi med oss underkläder, jag själv fick med mig för 3000 :- . tjejer ska ha allt, leva lyx. Just nu har jag tagit av mig mina jeans, som inte alls är ett favoritplagg från min sida och springer omkring i en liten pojkvänsskjorta. Tänkte städa litegrann, kanske baka något och bara leka husfru, som jag älskar.

när jag tog dom första kliven

Godmorgon, en morgon som man bara ville ligga kvar i sängen. som vanligt. Idag är det en kort dag, kortare än vanligt. Först har vi en lektion där vi ska se på några redovisningar ( + få en läxa.. ) Måste gå och rösta på skolvalet också, nu har jag tänkt långt när jag ska rösta =) Juste!! Jag & Maria ska på möte idag också, sedan är det done! Blir nog lunch på stan, hörs sen om jag håller mig vaken




alla tankar i ett brev

lite kvällskärlek, dags att skriva upp på inköpslistan..

hon har lärt sig hur droger förändrar allt

8 åkte vi hem, dödströtta tjejer. Varm oboy och rostade mackor, nergosade i min säng framför idol. Jag har gjort plugget inför imorgon, asbra! Så nu blir det någon till kopp med varm oboy. Krya ner innanför någon mysig filt och bara gosa i sängen framför något bra på tvn. gonatt ♥

written in the stars

Nu har jag pluggat klart, och elin har tittat på mig. sött va? Hursomhelst, nu kommer Johan & Mackan och hämtar oss. Vi har inte orken att gå ner 3 gator idag, känns jobbigt. Hörs

give me a number

Nu har jag gjort om lite på bloggen, gjort headern större och sedan så har jag bytt header också :) Känns så otroligt tråkigt när folk har samma hela tiden. Massa mer ska göras om, men innan det ska jag gå och göra lite pluggilugg. Ja, så är det. jag ♥ plugg, inget annat

spring på dina blommande ängar

Med datorn framför oss låg vi i sängen och såg på Uppdrag granskning som sagt, ibland är det bra mysigt att gå omvårdnad. om man skippar allt plugg och alla hjärndöa människor som går linjen. ja, även jag är hjärndöd. Nu ska jag försöka göra något, inte plugga! ( även fast jag vill.. )

tofflor låter som våfflor

Nu har jag pluggat, litegrann. Såg på uppdrag granskning förut. Jag & Maria bäddade ner oss i en säng och la datorn framför oss och tittade. Man blir, helt utan ord. Vi såg på gårdagens program, Inlåst. Handlade om pensionärer som var bokstavligt talat inlåsta, värt att se. Pannkaka har vi stoppat i magen så nu sitter vi mätta och belåtna, pluggar för fullt


du är lurad

Tja, sitter på skolan nu som jag hoppas ni andra också gör :) Däremot så har jag inte ens tagit fram böckerna som vanligt.. Har nyss varit ute och rökt, hade inte ciggen funnits under mina skoldagar så hade jag nog inte kommit långt i livet. Var nyss en liten disskusion om sverige demokraterna här, och det fick man tydligen inte ha. Själv så tycker jag att man ska få ha disskusioner och åsikter om vad man vill, utan att andra ska bli flippade och börja grina. Nä, skämtåsido om grina men flippa och bli aggresiv. Men nu ska jag försöka ta fram nått att plugga med, ska ha en pluggfri dag hemma somsagt :)

I can talk to him

Godmorgon, jag vill inte vara vaken nu utan ligga kvar och sova hela dagen. Somnade jättetidigt igår, endå var det sjukt jobbigt att ta sig upp imorse. Efter 45 minuters snoozning så klev jag upp och åt frukost =) Nu ska jag gosa ner mig i sängen innan det är dags för 6 timmars skola..

har du lämnat och glömt bort?

Hemma, mår ju ganska dåligt när jag vet att det ligger pluggböcker hemma som väntar på att öppnas och min hjärn väntar på att användas, som den inte gör dagligen. Imorgon tänkte jag belöna mig med en fri dag, ska inte plugga något alls! vi får se.. Nu tänkte jag belöna mig med kvällsfika och en tidig kväll till säng. Det blir tidiga kvällar när det väntar tidiga mornar. Jaja, gonatt.  ♥

och mörkret föll

Nu har jag gjort klart en uppgift! Oh, jobbig var den också. Fördjupning om Sverigedemokraterna - CHECK! Nu ska jag möta elin, seda kilar vi till Mackan och Johan.

tiden har lagt allting som var sagt

Ja, jag har ju det jag roar mig med. Dags att sätta igång med allt, har ju plugg som aldrig förr. Tur att jag köpte en kalender, utan den hade jag inte kommit långt. Men nu är det dags för att fylla magen med käk sen sätta igång med allt jävulskap, annars blir jag inne i helgen..

jag såg något ljus

Ja, tjahej gummigrej. snyggt rimmat, tycker jag. Kom faktiskt i tid imorse, lyckades inte med de förra veckan, inte veckan innan heller. Efter en lektion åkte vi till Granlo och köpte 3 vaniljbullar och 3 kanelbullar för att vi skulle klara av att lyssna på politiker, igår så gick vi och köpte muffins och dricka innan vi lyssnade på Skolpolitikern som var Folkpartist. Bullar är gott, bra gott då. När vi lyssnat klart så gick vi på lektion, fast det var inte mycket med den så vi gick därifrån och bokade in ett möte som blir nu på Fredag. inskrivet och klart i min kalender, bra att jag har nått varje dag! En sväng på City cafe och träffade Adam & Kenny och surrade på lite, sen blev det hemgång för jag får ångest när jag inte pluggar. hemskt va..



politik låter bra, men samtidigt jävligt dumt

Idag så satt vi och kollade på en valdebatt live, som var på skolan mellan 8 olika partier. Jag är inte ens gjord för politik, inte riktigt min grej men det var grymt! Så grymt att vi t.o.m sa åt folk att knipa igen för dom satt bakom oss och surrade massa skit. Det bästa med allt var nog att Sverige demokraterna var där, har både bra och dåliga uppfattningar om dom, men saken är den att jag & maria har fördjupning om det partiet.

Politik är ärligt skittråkigt och helt ointressant. Har fortfarande inte fattat riktigt vad alla står för, dom ska väll lägga ner pengar och hela grejen på det viktigaste, fast dom prioriterar lite fel tycker jag. Alliansen satt där, på sina stolar och pratade på, det lät underbart i mina öron. Allting lät bra fast jag tror inte det stämmer heller, så är det med det mesta. Röd-Gröna lät också ganska bra, förutom Miljöpartiet som surrade i nattmössan. Frågan är ju om han ens visste vad han pratade om, visste han vilket parti han tillhörde? Och vet ni, Sverige demokraterna lät faktiskt bra, tror många fått deras parti om bakfoten och det kan t.o.m jag ha fått. Visst vet folk också, men jag tror inte, och hoppas inte det är som folk tror. Sen har väll alla partier en baktanke med vad dom tänker göra åt hela sveriges problem medans dom sitter och har makten. Imorgon är det skolval också, jag vet inte alls vad jag ska rösta på. Allting låter bra samtidigt som det låter jävligt dumt.

dags att planera smart

Lång dag, alldeles för lång för att jag ska orka. Har städat lite hemma nu, dags att fortsätta med damsugning och skurning så att det blir finfint i varenda hörn. hörs tyaop,

min klocka går för fort

Finns det inget bröd hemma så får man äta glass till frukost, thats it. Så nu är frukosten avklarad, endast kläder och den delen kvar. Juste, idag ska vi lyssna på någon debatt mellan de röd/gröna och blåa. Politik, man är ju fast nu! Älskar att jag går till halv 5 idag också.. mmm-m-m-marabou

jag är inte bäst men jag har varit mycket sämre

Blablabla, nu har jag pluggat nog för ikväll. Suttit och fördjupat mig i Sverige Demokraterna. Inte allt för intressant precis, har bara skrivit om historiken och det är hur ointressant som helst. Har lagomt mycket kvar, och värre blev det när dom inte ens har en valstuga på torget dit jag & Maria tänkte gå och prata med dom. Självklart skulle ingenting gå som vi vill, som allt annat plugg. Aja, nu blir det gonatt.



go & glá, kexchoklad!! maria är ju de på skoltid hon, pluggishezteeeeen.

jag får en karta men inte vilken väg att gå

Har spenderat kvällen på donken och hos mackan, var även tänkt att jag & elin skulle se på när grabbarna grus skulle spela match men det räckte med att se dom i lila gevalia tröjor som såg ut att vara sponsrade av Gevalia.

Men hungern tog över så vi gick på donken och åt, lovely. Efter deras match såg vi på idolaudition hos mackan med hans syster, vissa människor är ju bara för mycket. En kopp té och nu blir det dags för plugg, vi får ju plugg varenda dag, för inte ska vi ungdomar få en lugn stund inte. inte inte inte

jag hatar det faktum

Oh, det är så fint väder ute. verkligen höstväder, höstmys. Det är soligt och det känns samtidigt som man känner kylan, man känner lukten av höst. Löven börjar bli gulaktiga, åh. Sålänge man känner värmen så är höst helt okej, annat blir det då det börjar gå mot vinter. På morgonen kan man se frost på gräsmattorna, det är ingenting att gilla för då är det snart vinter.. Men det är mysigt med höst endå, ibland

bilder från när jag hämtade min lillebror från dagis idag.. världens finaste

jag kan inte minnas vem jag var igår

Åh, hemma och proppar snacks gör jag nu. underbart gott. Något som inte är lika underbart, var besöket på vårdcentralen. Inge springande, inge cyklande, inge uppförs & nedförsbackar, inge hoppa. vad får jag göra ungefär?

Till skolan för plugg, alltså lunch och sen sitta och lyssna på skolpolitikern som var Folkpartist, lät ganska bra men är inte lagd åt alliansenhållet känner jag. Skulle ha möte med våran handledare inom projektarbetet men hon hade gått på en promenad så jag åkte hem..! nån måtta för de vara. Så superduper Pontus kom hit och gjorde mig sällskap. Sånt behövs också ibland. Nu ska jag ta och vara snäll med min mamma som är riktigt sjuk, ( skyller på Maria, som smittar alla föräldrar ) ska alltså hämta min lillebror på dagis. hörs

du får inte knacka på min dörr

Godmorgon, antar att dom flesta sitter vid skolbänkarna och njuter nu :) Själv sitter jag inlindad i en fleecefilt och äter mackor, dricker té och tar det allmänt lugnt även fast jag har ganska bråttom. Min buss går till vårdcentralen om en halvtimme så det är väll dags att linda knät, klä på sig och börja se lite normal ut.


två om dagen

Nu ger jag upp pluggandet och slänger mig i sängen. gonatt

livet står i lågor

Var på en liten promenad med elinpelin, jobbigt att det inte går så fort bara ;) Tog en sväng förbi Mackan & Johan och surrade på lite, sedan ropade pluggböckerna på mig - hördes på långa vägar. Så jag & elin vandrade hem till mig, gjorde ordning lite varm oboy och mackor. mumsmums! Nu ska jag göra en kopp té och sätta mig med underbart ljud i hörlurarna och åka iväg till pluggisarnas land. Antar att det är lika bra och göra allting från början (även fast jag skjutit fram dethär ett tag) innan det blir för mycket..


walk right out of my life

Skolan, med alla dessa lektioner är ju ett jädra skämt. Jag & Maria åkte och jobbade under nåra timmar där de va flippat med lektionerna, det vart bakning. Tillbaka på skolan vart de inte mycket gjort, lite jordgubbskäk oså. Efter skolan åkte jag och jobbade nåra timmar igen, cashflow..! MItt knä är flippat igen, fast nu är det höger. det ena är värre än det andra, nå så fruktansvärt. Vart en akuttid, så imorrn blir det en liten dejt med en läkare =)


dagens outfit

Nu är det dags för frukost sen skola, hörs runt halv 4! härligt..

vi är som vi är

Lite Markus, lite Johan, lite Elin och lite mig så var min söndagkväll gjord. Vi var hemma hos Markus och lekte lite. Är hur trött som helst nu, så nattinatti. Peppa inför skola imorrn, right?

alla är vi en i mängden

Jag är så jävla charmig ibland, nu går vi och är med Macke & Johan iallafall =)


the knife is in your hand

Sitter hemma med elin nu, har nyss fyllt magen med god mat =) Var somsagt på akuten en snabbis sen åkte vi hem till Mackan och drygade på där enda tills jag mötte elin. Och hennes vanliga vana, att ligga i min säng är såklart hon gör :) herregud, den måste vara bra endå. Njut

ingen ångest för nått

Ja, vad säger man? Jag tror jag varit med om allt i helgen. Poliser ( både fredag & lördag ) ambulans, akuten och ojojoj.

Kvällen igår började iallafall riktigt bra, elin kom så vi satt oss ute med folk på altan och drack nån cider och bara myste på sedan åkte jag & elin vidare till Bosse där de vart lite oplanerat men så blir de när de är nötter på fel ställe. Så Johan & Macke hämtade oss så vi åkte till min bror i stan, på Lindas födelsedagsfest =) Åkte därifrån, skjussade hem lillpluttiselin och begav oss in mot stan. Påväg mot Daltons hände nått, som jag aldrig trodde att jag skulle få se! Inom loppet av 5 minuter hann jag fälla tårar, hann jag få världens känsla av slag i magen, polisen hann komma, jag hann bli kort förhörd av polisen och ambulansen kom. Så vi klev in i ambulansen och spenderade resten av natten på akuten.
just nu.. I johans mysiga kofta som jag fick långa igår för de va kallt. tack gubben :)

dom bredvid mig

Morrnmorrn! Jag är vaken, äter tacopaj så vi hörs sen.

perfekt och oförstörbar

Ett hejdå. vi verkar sagt våra sista ord till varandra.

Hursomhelst, jag väntar på elin nu faktiskt. Ovänner, yes. men jag hoppas allting blir bra igen, hela mitt liv. alltid något som ska vara värre än det andra. Skulle ut ikväll, vi får se hur det blir med de.

i'll be your commander

Hah, vetni. Allting skulle vara klart klockan 4 och här sitter jag snart 45 minuter senare och har inte fått i mig något än. Jag är döhungrig, och nu åååh. aa, ni föstår. hela mitt liv är en humörssväningskurva

dagens outfit

Nu är grannarna påväg över, nu ska jag gå och umgås och äta mat! som jag längtat..

du spelar som att allting är underbart

Har nyss gjort en tacopaj som det ska bjudas på till middag. Vi har tydligen slagit ihop våran kräftskiva med grannarna, alltså blir det dubbelt så mycket mat! Tycker verkligen inte om stressen som blir innan, när man håller på att fixa. Vissa grillar, vissa städar, vissa lagar mat, vissa pyntar och alla blir allmänt sura om något litet är i vägen. även jag blir så. När allting är klart blir det bra iallafall =)

en gammal tom refräng


Nu sitter jag här, lite friskare än jag annars varit..! Great. Mina föräldrar åkte tidigt imorse, så jag tvingade på min lillebror att hjälpa mig att städa så nu är hela huset clean. Jättebra väder är det också, läste i tidningen att Sundsvall skulle få njuta av några sensommarkvällar innan det slog om till höst.

ljusen är tända

Godmormorgon, härligt att jag är uppe tidigt idag! Är så sjukt peppad, inte för utgång som jag längtade efter igår. Nu vill jag bara vara hemma ikväll, vi ska nämligen ha kräftskiva idag =) Eller, inte riktigt men nästan. Vi ska äta här, familjen tror jag bara det är, sen ikväll skulle iallafall mina föräldrar gå över till grannen och mysa för dom har också kräftskiva med deras umgänge också. Sen nästa helg då är det riktig kräftskiva med nära och kära, det längtar jag verkligen till. Kräftor är så himla gott, och det är så himla mysigt med kräftskivor. Speciellt nu när det är höst, svalare kvällar så man slår på lite värme, tänder ljus i mörkret och bara myser.


jag vet att det finns flera

Hemma, vilken bra kväll! Helt okej Fredag för att vara sjuk dock inte enligt planerna :) Varit hos Johan med honom, macke, timmy, linda och jocke. Drack nån smirnoff och lagade fläskfilé och pommesfrites till mina kära grappar fick jag göra. Poff, run to the car and drive to Härnösand. Väl uppe i Härnösand, vad säger man? Slutade med att vi stog och drog massa skämt med polisen. Började inte precis likadan. Polisen där uppe, det vart våra homiesar också. Jaja, nu är jag hemma och det blir nattinatti nu. Imorrn blir det grymt & jag längtar, imorrn så slår vi på stort om jag är frisk




som att bocka för publiken som redan gått ut

Åker med Markus, Timmy och Johan hem till Johan för att spendera kvällen med lite fotboll! grymt

ett farväl och vi sågs aldrig mer

Jag, som den person jag är trodde aldrig jag skulle få känna såhär många känslor samtidigt. Såna dåliga känslor, sånt man aldrig vill känna. Jag trodde aldrig att en vänskap kunde bli såhär, jag trodde inte att en vänskap kunde brista i 1000 bitar. Jag har alltid hört att våran vänskap var perfekt, och det var den, trodde jag. När jag fick höra om allting kändes det som tusen slag i magen samtidigt som någon högg mig med en kniv i hjärtat. Jag står fortfarande tom, för som jag alltid sagt så är jag ingenting utan dig. jag är halv utan dig, det är något jag alltid sagt och så kommer det alltid att vara.

Det som hände, har gjort allting så svårt. Jag känner en känsla, som helt säger nej medans den andra känslan säger att det är vi, det ska vara vi för jag saknar dig & oss. Hur det än blir, hur allting än slutar. Det kommer nog en dag då jag förlåter, en dag då jag kan leva med allting. jag hoppas det blir bra igen.. Jag har alltid räknat med dig, min familj har alltid räknat med dig.
vi tillsammans har alltid varit ett.



lämna verkligheten


Åh, visst ser jag pigg & kry ut? Ser ju ut ungefär som jag gör på söndagar, alltså bakisdagarna själva. Mår ju riktigt bra utav att se att alla ska ut ikväll, peppar och allting. Vet ni vad jag ska göra? Jo, jag ska sitta med ett par grappar och se på fotboll :) Var ju tydligen så att Sverige spelar ikväll, jag vet inte ens vilka dom möter men det återstår och se. Fick höra att det är Alaget som spelar? Nä, jag kan ingenting om fotboll. Vilka som spelar oså, spelade faktiskt fotboll själv för nåra år sen. underbart.. ♥ Tillbaks till verkligheten, U(nånting) skulle spela också? Hah, kan det här jag. nej, men vi hörs-

13:11

Godmorgon, skönt att få sova ut idag. Har äntligen tagit mig upp, och fått i mig frukost. Har hostat hela natten och vaknade dösvettig av min frossa, fräsch!

21:18

Gosat ner mig i soffan med bror min, nyss ätit glass för att bedöva lite halssmärta. Funkar ju för stunden iallafall. Vi ska strax ut och röka ( tur att min bror röker menthol, då dör inte halsen ) , sen har vi ringt efter en beställning som ska köra hemkörning av mjölk och halstabletter. Lagomt bra att båda vi lyckats bli sjuk, haha! Men vi kryar nog på oss, vi gör allt vi kan! ;)
Blanda nåra sånahär med varm mjölk!
så blir halsen bra, kanske jag som inbillar mig eftersom jag
är uppvuxen med det. men det är lika bra.

18:35

Jag gav upp. Läste däremot ut kapitlet om borderline. Tanken var att jag skulle sitta och skriva om hela sjukdomen också, som egentligen inte är en sjukdom. Har världens frossa, huvudvärk, halsont, hosta och värk i hela kroppen! Värk, nu snackar vi inte nån klen träningsvärk utan det verkligen smäller och bombar i varenda kroppsdel. Jaja, jag ska nog bädda ner mig i sängen och försöka bli frisk! ♥


16:38

Home sweet home, jag är hemma =) Dagen har varit sämst, verkligen med tanke på att min hosta är värre, jag har fått frossa och sjukt ont i halsen. Får se hur det blir imorgon, och jag hoppas verkligen jag är frisk i helgen för då är det dags för kräftskiva! Åh, det är så gott. Efter skolan så tog jag en promenad till stan för att käka, 21 (!) glassar fick följa med mig hem också. Men nu väntar plugg, känns som det är mycket nu så tänk om ett tag då jag verkligen kommer avlida för det är så mycket att göra.


snygga tjejer


hahaha, såhär mina kära vänner ser vi ut just nu ;)
Inte nog om dethär, vi har redovisning om Sverige Demokraterna nästa vecka!

09:59



Jajamen, nu sitter vi på skolan och drygar =) Vi har nåra datorer med cam på, så vi bjuppar på en snygg bild bara för de ;) Plugg, plugg, plugg är det vi lever för. Men nu drygar vi lite ännu mer, så som vi ser ut nu skulle ni nog allt vilja se. Om en timme får vi gå och äta och herregud, jag längtar mer än nått annat ♥♥

19:45

Nu har jag duschat, och hela fadderullan. Kilar iväg till Tompilompen nu och leker cool där över natten. Ni vet vart ni har mig, vi hörs imorgon efter skolan som slutar skitsent. menmen :):) Hejs


svar till tova

tova andersson om 15:00:
har du en tatuering? vad står det isåfall?:D

Svar: Ja, det har jag :) Det står Yesterday is history

19:10

Haha, en lite rolig sak. Jag skämde ut mig som aldrig förr idag, har nog aldrig skämts så mycket under hela min livstid som passerat 18 år! När vi hade projektarbete så ringde jag till akuten för att fråga lite grejer, så innan jag ringde satt jag och rabbla på hur jag skulle presentera mig så fint som möjligt. Så jag ringer till Sundsvalls sjukhus växel, säger att jag vill bli kopplad till akutmottagningen. När jag väl kommer fram, så svarar en tjej

"Akutmottagningen, Camilla."
och jag svarar; Hej, jag heter Sandra och ringer från ungdomsmottagningen.. Eller oj, nej. Jag ringer från omvårdnadsprogrammet.

19:03


Har nyss gjort en beställning på en Iphone 4! Min bror måste nog ha världens bästa syster, eftersom jag beställde den till han! Inte ens till mig själv, synd att det är leveranstid på 4-6 veckor :D Men det överlever han nog. Nu ska jag jump in tha dusch och fräscha på lite. tjao

17:03

Nyss hemkommen från skolan, plugg har jag fått också! Känns som allting börjar rulla nu, det blir bara mer och mer. Nu ska jag vara barnvakt i några timmar, ska roa mig med städ, matlagning och plugg! Hör senare, magen kurrar för fullt så den ska matas. tjao

09:20

Vaken va, som jag varit nästan hela natten! Min hosta är inget att leka med, men grym som jag är så ska jag vara med på idrotten idag iallafall. Idag börjar vi lite mer med vårat lilla företag också, eller företag och företag. Jo, det blir nog så. storkovan. Yes, skolan! have fun, hörs


RSS 2.0