So call me maybe, or fuck this maybe shit.

Hej på er. Alla halloweenklädda små monster, och resten utav er. Jag sitter i soffan sen nästan 2 timmar tillbaka, har sett och ser fortfarande på Rosa Bandet-galan. Samtidigt är jag olaglig och laddar hem musik, tänkte lägga in lite skit på telefonen. Det är fest på bottenvåningen också, undra hur utklädda alla dom är egentligen! Haha. Killen som bor där är inte ens 18, så dom ska nog inte på krogen. Kanske blir livat länge där.
 
Har ni sånna moments som jag får ibland? Man hatar ju grinkärringar och gubbar som klagar för minsta lilla. Men ibland vill man bara vara en utav dom. Klaga på andra. Vara en riktig bitterfitta. Knacka på, be dom sänka, ringa störningsjouren och allt man kan göra. Haha! Har redan varit en surkärring och satt upp en vrång liten lapp i cykelförrådet. Fast konsekvenserna utav det var att dom stal en till cykel..Attans! Så, jag är nog snäll i framtiden. Vi ska ju ändå flytta härifrån så vi kan bete oss lite hur vi vill. Nä, jag låter nog ungdomarna roa sig ikväll. Ingenting jag störs av direkt, tänkte alldeles strax bädda ner mig och slå på The new girl. Min bror tipsade om den serien, så jag hoppas på underverk i min lilla hjärna. 
 
 
 
// Arga_lappen_92

-


Men allting som jag skriver nu är bara hopplöst.

Var uppe med tuppen idag, redan klockan 9! Så tog en promenad ner på skolan och hade ett möte där, eller möte och möte. Lärde mig något program, är man lat och inte orkar läsa på datorn så markerar man det man vill ska läsas så fixar datorn det! Skönt. Funderar på att ta tag i städningen nu, för att sedan kunna somna en liten stund. Är så värd en dagssömn när jag inte fick sova ut riktigt, hihi. 

Vi var först. I hela världen.

 
Vi var först. Så ni vet. Sopor.

För det regnar överallt.

Har precis kommit hem efter en kväll hos Memme. Gick ut med Patricia, så kom Emelie så vi åkte hem till henne :) Mysfika, snackelisnack och tvtittande. När hon skjutsat hem oss så satt jag och Patricia ute en stund, kedjerökte och pratade allmänt. Hur härligt som helst. Nu är det Partaj-tittande och godnatt! 

Spelar det någon roll, det är åt helvete försent.

Tog en promenad till mitt s.k nuvarande jobb, var på intervju och kammade hem jobbet. Som personlig assistent.  Börjar däremot inte än så lite mer ledighet klagar man inte på, då inser man att man måste ta vara på tiden. Annar så har jag stått för middagen, vart supernöjd! 

We'll never be together again. Never.

 
Var ner till AF med mamma. Nu sitter jag och väntar på att vi ska plugga, ska hjälpa henne med någon uppgift som hon har i skolan. Och om 6 veckor flyttar viiii, äntligen! Längtar så sjukt mycket. 

In the air tonight.

Allå, allå! Måndag, Hejhej! Var uppe redan nio imorse med tvättstuga, städning och hela fadderullan. Och på senaste har jag börjat fått så fruktansvärt mycket finnar, så har använt någon ny ansiktsgrej mamma köpte. Haha! Är ingen människa som älskar och kan varenda produkt. Ett plus är ju om dom fungerar iallafall. Time will tell! 
 
Inte så mycket som ska göras idag inte. Tänkte mest pyssla om bloggen och mig själv. Men vet inte riktigt vad jag ska göra med bloggen.. Bör komma på något! 

Förevigt.

Tänk vilka fina vänner man har! Ta vara på det ni har, kära ni. ♥
 
 
 
 

Vi ser det från en helt ny vinkel.

 
Kollar på Partaj, börjat med säsong 1. Äter godis och myser i min One-piece. Soft Söndag.

I'm cleaning out my closet.

Godmorgon. Redan klockan 12 idag var jag uppskriven på Memento nästa helg, jag & Patricia skrev upp oss båda i varsitt inlägg, samtidigt. Vad ska folk tro om oss? Trodde hon sov, så jag visste inte ens att hon hängde på fejjan men bara någon sekund efter mitt inlägg på gästlistan så kom hennes.
 
I vilket fall som helst. Hej! Sitter med godisskålen och chipspåsen, frullen idag! Haha. Så himla mycket kvar sen igår. Var nyss in på Mingla och kollade på alla utklädda människor, vissa var ju värre än andra. Hade kollat på de ställen som ungdomarna hänger på, men såg Alex och hans kompis på framsidan av Perfect Pint ( PP ). Så bestämde mig för att kolla där också, har aldrig varit in på stället själv. Vilka dyker upp där? Haha, mina föräldrar! Själv så hade jag en hel vit helg(!!) Vet inte när det hände sist, tänkt tanken många gånger men det har inte riktigt slutat som jag velat. Skönt somfan iallafall. 
 

I wanna grow old with you, I wanna be looking in your eyes.

Jag slutade som barnvakt ikväll, helt utan förvarning. Så nu har jag precis städat klart heeela lägenheten och bäddat ner de två yngsta grabbarna. Den sista kommer väll hem inom en timme, han är på Polar. Haha! Kommer ihåg när jag själv hängde där, herrejösses. Så här sitter jag med min godisskål, lyssnar på lugna favoriter och bara känner lugnet. Så skönt!
 
Borde ladda hem någon bra film som Jens också vill se på. Komedi kanske är bäst då, för jag verkligen hatar action och allt sånt som grabbar i princip tycker om. Men Jens tycker också om komedier, så jag gör ett försök! Tanken som räknas.
 
Min fina Jens. 

dagens förrätt

 
 

Yes, alright.

Hallå! Kom hem vid 2 inatt. Trött som ett barn var jag. Nu har jag precis ätit förrätten som jag lagade. Baconlindad sparris med skivade tomater. Så jäkla gott! Väntar på resten av maten nu. När vi var på Ica Maxi förut så passade jag på att handla godis, en nota som slutade på 200 kr! Och då kostade ett KG 5 kr. De andra gick på 7.90 kr KG. Alltså har jag över 3 KG godis hemma, fett! 
 
 

En Fredagkväll med vovven.

Alltså, jag är hundvakt somsagt. Nu efter en prommis på 60 minuter så ligger Monster helt utslagen i soffan och jag sitter vid datorn. Johan är så nörd så han har ett datorrum, känns sjukt wierd. I vanliga fall vandrar jag runt med min laptop i huset vart jag än går. Nu kan man inte ens se på tv och film samtidigt. 
 
Iallafall. Det jag ville komma fram till. Fan, vad tråkigt! Jag brukar vara hundvakt på dagen, då är det mycket mer att göra. Men nu ska man dega, självklart. Men jag är en sån hyperaktiv (oftast, på mina olata dagar) så jag klarar inte det. Inte ikväll.Alla är ute, vilket betyder att inte en jävel är inne på Facebook heller. Är inne på Johans skype så jag kan få tag på Jonas om det blir något, alltså kan jag inte surra med folk på min egen. Sjukt trist. Kommer somna. Är nog bäst att ställa en väckarklocka så jag kan gå ut med Monster en sista gång innan jag beger mig hemåt och Johan kommer hem. Äsch, nörda lite spel på Facebook i vanlig ordning sen blir det en film. Mys med lillMonstret. 

You were my bestfriend. Forever.

Är hos Johan just nu, efter mycket om och men :) Sitter hundvakt till världens finaste Monster. Så nu ska jag ladda hem någon bra film som vi mysa till innan det är dags för promenad. 
 

Var ut och lekte i snön med prinsen.

 
 
 
Min alldeles egna snöängel 2012! 
 
Patricia & Fanny kom förbi en stund. Så Kevin och Patricia in action.
 
 

dagens outfit

 
Jeans  Monki // Tröja  Lillebrorsans garderob // Bandage(!) För att passa min outfit.

I fucking love it.

// Tråkigt kvällsgöra. Slängde ihop en iskall bild bara sådär- Godnatt.

-

Är så jävla trött på folk. Speciellt killar. Alltså, faaaan. Varför är dom så efterbliven? Tjejer är likadan, men nu är det killarna som råkar ut för inlägget. Nästan hatar dom. Och nä, man får inte dra alla över samma kant men nu gör jag det! Så är det bara. Fan. Blir så jävla trött. På folk.
 
Jag vill mer höra utav dig! Never ever ever. Du har gjort bort dig så jävla hårt i mina ögon. Vi har båda spelat, tillsammans. Men du har gjort det så jävla fult. Jag verkligen hatar folk som är så jävla, ÅH(!!!) Pluttninutti och skitsnackare när man är med dom. Ni fattar grejen. Sen när dom är med " Dom coola " (Idioterna) och då folk så jävla tuff. Nä, jag orkar fan inte med energitagare i mitt liv. 
 
PRECIS SÅ.

Alla är inte vana drivare.

 
Har nyss kommit in efter någon timme ute med Patricia. Surr och kedjerökning i vanlig ordning. Bakning osv stod på schemat ikväll, så nu har jag nybakat till Fråga Olle som börjar om 5 minuter. Så, hörs! Förresten, jag & Patricia kom på att vi kännt varann i drygt 6 år. Min fina. ♥

dagens outfit

One piece Ullared  // Fett soft va

Hon är redan någon annans, så nu vet du hur det känns.

Min garderob är ingen garderob längre. Fick nyss höra att min yngsta lillebror gömmer sina läxor i där så att han ska slippa göra dom. Haha! Tror jag måste fixa lite ordning och reda där, nu på slutet har jag rivit ut allt för att sedan proppa in efter jag hittat det jag ville åt. Ingen mer läxgömma här inte. 

Sen blir du lämnad utan något kvar.

Godmorgon peopz. Har tagit täcket till soffan så ligger nerbäddad här istället. Skulle visa mamma att jag kunde kliva upp tidigt, hon har åkt nu men jag har rört mig från sängen  -> soffan! Good work. Proppade i mig kladdkaka till frulle men jag tror det är bäst att göra riktig frukost snart annars hungrar jag nog ihjäl. 
 
Väder update: Det är sämst väder ute, kanske lite varmare än igår då det blåste så mycket. Nu är det vindstilla, grått och ser riktigt tråkigt ut.

Jag saknar det jag ser, men kan inte vrida tillbaka tiden.

 
Startade upp dagen med en promenad med Patricia. Däremot blåste det så fruktansvärt kallt så vi var inte ute så himla länge. Nu när mina päron har åkt iväg så ska jag städa och baka! Surprise till dom! 

I livet på andra sidan.

Sitter och kollar på Segermyr & co. med mamma nu :) Vi var ut på en kvällspromenad så stannade vi till hemma hos Helena för en kopp kaffe. När vi kom hem så började jag baka en kladdkaka som nyss har fått kommit ut ur ugnen. Har världens bästa recept!! Nu ska vi fortsätta med kvällsmyset, sen ska jag städa! Åh, är så himla pigg och jag älskar att städa. Speciellt på kvällarna, så himla skönt. 

Vi tänder ljus i minneslunden och fäller en tår.

 
Världens finaste du. 22 år. Alldeles för ung för att gå bort. Du kämpade så himla mycket mot cancern, du var en riktig krigare. Men i längden höll det inte, allting gick så sakta men ändå för fort. Jag är så glad att jag träffade dig. Du gav mig så otroligt mycket under tiden när jag bodde i Stockholm. I slutet var det alltid vi. Innan jobb, efter jobb och vi sov tillsammans heeela tiden. Vi var små tjockisar, hur ofta åt vi inte pizza egentligen? Du var en så jäkla fin kille. Det du gett mig, är något jag alltid kommer bära med mig. Världens finaste Martin! För mig kommer du alltid vara det du alltid varit. Mitt lilla hjärta. <3 <3 Jag tänder ett ljus för dig älskling. 
 
Att vakna, en Lördagmorgon utav att telefonen ringer 11:39. No big deal, tänkte jag. Fortsatte sova, tänkte höra av mig till personen sen. Så jag vaknar igen klockan 13, läser ett sms utav samma nummer och det jag läser är " Tänkte bara säga att Martin har dött... " Det var hemskt. För hemskt. Jag klev upp ur sängen, tog en cigg, lät tårarna falla för jag förstod att det var du. Men när jag pratade med dig sist så höll på att bli bra, så vi skulle planera när jag skulle komma ner till dig. Du kommer aldrig mer tillbaka, hur mycket vi än vill. Hoppas du mår bra nu, att du slipper kämpa genom cancerns helvete. Vila i världens finaste frid!! 

Det är bara i början som vi prövar oss fram.

Men tjenare! Det var inte igår inte. Jag har levt loppan ihelgen, haha! Var ut med Patricia och grabbarna i Fredags =) Vaknade i Lördags med S, Niklas och Tom. Tillslut var det bara jag & Niklas kvar, så Robin kom och vi beställde tågbiljetter till Stockholm. Så klockan 18.02 Lördagkväll så åkte tåget från Sundsvall. Då var det öl & groggdags. Så i gävle var vi ganska ostabila. Framme i Stockholm vid halv 11 tog vi in på hotellet, gick och käkade och sedan var jag och Robin och snurrade runt på krogarna. 
 
I Söndags så åkte vi ut till Krille och hans tjej, var där mest hela dagen. Pizza och bakishäng i princip. Åkte och handlade två kartor bärtzzz, så tåget 20:23 hem var en fylleresa i vanlig ordning. Haha. 3 jävla dagar denna helg. Somnade kring 2 på Söndagnatt, och vaknade Måndagkväll vid 18. Trött tjej?! Japp.
 
Bild sen Fredags.

Innerst inne vet dom om att dom har fel.

 
Sitter och lyssnar på Fronda, haha!  Vart gick det snett? Har nyss gjort en söt liten fläta i håret, har alltid haft svårt för att fläta bakom huvudet, åt sidan är mycket mycket lättare. När jag lägger mig gör jag en fläta åt sidan bara, så enkelt. Patricia är ute och kör just nu, så när hon kommer hem ska jag gå dit och sen är det grabbhäng! 

Bygger mitt liv och rensar ryggen från skit.

Åter igen så är jag äntligen hemma. Åkte till J igårkväll. Vi var upp till Jim en stund annars hände det inte mycket. En kvällspromenad i regnet för att hämta vovven. Så lilla lyckoos jag hade två pojkar att gosa med inatt. 
 
Ikväll blir det en hemmakväll. Baka en supergod kladdkaka och kanske lite chokladbollar. Är ju X-factor ikväll, så. Är lite sugen på utgång ändå, men då finns det en dag imorgon eller någon helg framöver! :) Går ingen nöd på levern och det är ju tur. Imorgon är det familjedag så det är väll lika bra att vara utvilad och må som en kung! 
 

Det finns inget mål. Kompis, säg mig. Vart ska du?

‎" Nu har du ju blivit handplockad av en fotograf här. Och upphittad enbart tack vare ditt läckra yttre så det kan du ta som en stor komplimang. "
 
Sitter och planerar litegrann med M. En fotograf från Stockholm. Lång story men detta kommer sluta så jäkla bra. Jag är så fruktansvärt taggad! 
 
 

Peppande post-it lappar.

Medans pappa töntar sig på Facebook, så pysslade jag lite på lillebrorsans rum. Han har satt gröna Kom Ihåg!-lappar på väggen. Med spanska meningar, och vilka läxor han har osv. Så jag letade som en galning efter hans post-it lappar och ritade en egen. Med texten " Systeryster älskar dig mest! ♥ / Big Love. " Tänkte att han kan behöva lite peppning när han tittar på vilka tråkiga göra saker han har framöver sig.
 
Vilken pepp-maskin jag är ibland. När jag bodde med Emelie så satt jag en lapp på ytterdörren, insidan såklart. Med texten " Glöm inte bort att du är värdefull. " Och när jag slår på min telefon kommer texten " Snygg du är!!! " upp. Haha! Why? Dålig och peppande fantasi.
 
 

Jag glömmer aldrig hur mitt hjärta slog tusen volter.

 
Godmorgon, säger världens mest utvilade personen från en väldigt skön säng. Japp, jag säger godmorgon till er! Skulle kunna ligga kvar men legat här vaken i 1 ½ timme. Så, jag ska nog hoppa upp. Byta sängkläder, städa och baka ska jag göra idag! Och ta en promenad. Solen lyyyser ute, och snön är borta. Hejdå vinter, vi syns snart igen. Om någon dag eller så. 

Love yourself.

Godmorgon, säger jag när klockan precis ska slå tolv i skrivande stund. Har sovit mest hela dagen, fast efter 6 så bäddade jag ner mig riktigt för att ladda inför en hel natt med sömn. Men nu är jag vaken! Nördat Greys, så det är slut nu.. Inser, att fan vad dumt att jag kollat så mycket för nu vet jag inte alls vad jag vill se.
 
Så jag har spelat upp alla mina liv på Facebookspelen, är väll en 4-5 spel jag är världens nörd i. Tävlar med päronen. Ligger och tar på mina "kärlekshandtag" också. Vilka? Tänker ni då. Samma tanke slår mig. Jag fick höra inatt nämligen, att jag hade det. Jag har alltid förknippat det med, vad säger man, större personer. Större än mig, och jag är minimal. Så ingenting dåligt, för min dröm är att gå upp minst 10 kg! Alltså, åh! Då vore allt kung. Så att få höra att jag hade "kärlekshandtag" gör mig bara så himla glad, även fast jag inte riktigt tror på det själv. Men jag ska printa in det i huvudet, det ska in! 
 

Du & jag föralltid, lova mig det.

Äntligen(!!!) hemma. Åkte till F och Valle igårkväll. Rebecca, Johanna, Sofie m.fl kom förbi under kväll. Det blev nägra bärtz och lite drinkar. Haha, på en Tisdag? Men Valle åkte hem inatt, så en sista kväll. Däremot blev jag kvar, sov som en litet barn. Skönt. Vid 12 kom Christian, så vi gick på macken sen åkte jag hem.
 
Nu ska jag hoppa ner i min one-piece och mysa med lite Greys! 
 

När grabbarna blev inlåst så satt jag redan där.

Hej alla fina! Jag precis kommit hem efter ett läkarbesök och även en liten runda på stan. Skönt att ha Vårdcentralen mitt i stan. Ska börja träffa en kurator till veckan efter det som hände för ungefär en månad sen, för nu börjar det verkligen tära på mig, märker jag ju. Så även lite pills fick följa med hem. 
 
Nu ska jag slänga i mig lite käk, hoppa in i duschen för att sedan bege mig till F. 
Förresten, så älskar jag att snön kommit! Även om det är blaskigt. Det blir mörkt tidigt, och snön ligger ändå kvar riktigt på vissa ställen. Jag blir så jäkla lycklig. 
 
 

Första snön.

 
 

Du ser det på tv, men det är våran verklighet.

Godmorgon! Nästan 12 timmars sömn, så skööönt! Blev ingen kurs idag då Kevin är hemma sjuk. Det snöar, det kan nog ingen ha missat. Annars händer det inte så mycket. Blir nog lugnt idag, ligger fortfarande i sängen. 

You're still dreaming.

Klockan är strax efter 8, och jag är färdig för kvällen! Helt otroligt. Höll på att somna till Segermyr & co. Så nu har jag borstat tänderna, flätat håret och lagt mig :) Tänkte slå på något avsnitt Greys! 
 
Just nu.. Och dumma mig som kliade sönder en finne! Haha. Fint. 

Keep on flyin'.

 
Har precis kommit hem efter en liten promenad till Ica. Handlade så jag kunde göra pasta med carbonara, vart så himla sugen på det! Så nu är jag en mästerkock i köket, my place. Love it. Senare väntas Monopol med familjen och även lite plugg inför KOMET-kursen imorgon! 

Livet är en fest och alla vi är bjudna.

Sitter och äter lunch nu, pasta med kyckling! Riktigt gott. Slängde ihop något bara, så kyckling, grädde, tomatpuré och lite kryddor. Oregano, basilika och massa skit. Så i med pastan. 
 
Var uppe redan strax efter 7 imorse, hade lovat Kevin att följa med han på skolan. Och var inte sugen på deras lunch, risgrynsgröt och smörgås så jag gick hem istället. Lite komiskt att han har samma idrottslärare som jag hade då jag gick där. Kevin föddes 1 år senare när jag gick ur där, då var jag 12. Och att Peter fortfarande känner igen mig, haha. Han ser däremot likadan ut. Så under samligen på idrotten säger Peter "Och Sandra som är här idag med Kevin, det är min tjej de!" Alla barn kollade på oss, och frågade " Är ni kära i varann?" Haha.. Misstolkning. 
 
Misstolkade något jag med, småbarnen på 7 år fattade nog ingenting. (Dom låg på golvet och ålade sig, barnen alltså..) Och Peter säger "Ligga får ni göra ikväll" Jippi, tänkte jag! Haha. Men efter några minuter insåg att han pratade om att sova.. Inte lika roligt. 
 
 

Freefall from the edge of space.

 
Har suttit och kollat på denhär snubben i typ 1 ½ timme iallafall. Med godispåsen i högsta hugg. Nu landade han precis! Helt levande och oskadd. Så jävla häftigt ändå. Nu ska jag ut och möta Patricia, ta en kvällscigg och surra lite skit. Hon har också nördat samma skit som mig, haha. Kolla hur mång det var som kollade förresten, 8 058 452 och det var bara på youtube! Fler som hade denna live-sändningen ju :) 

Gå aldrig och lägg er osams, ett hjärta kan sluta slå när som helst..

Jag är så besviken på folk. Dom som inte kan prata med varandra så hela grejen går ut över de runt omkring. En gång, helt Ok. Två gånger, fortfarande Ok. Tre gånger, tar det med en klackspark. Men nu går det för långt, vi har passerat över 10 gånger. Ni är aldrig dom som lider utav det ni gör, för ni märker ingenting. Ni lägger er osams, det dummaste ni kan göra. Ett hjärta kan sluta slå när som helst. Dagen efter är det dålig stämning men ni pratar aldrig om det som hänt. Vi andra, förstår inte vad ni håller på med. Allting blir värre och värre för varje gång. Men fortfarande, så ser ni ingenting. Ni hör ingenting. Ni tar inte in vad omgivningen känner.
 
Från början så gjorde vi ingenting, det enda jag tänkte på att ta vara på var de små. Jag skyddade dom till allra högsta grad och det gör jag än idag. Med tiden gick jag in mellan er. Ord, skrik och näst intill något slag. Vad gjorde det? Ingenting. Jag har gråtit framöver er. Ni har sett mig stå tillsammans med J och krama honom, tårarna föll från oss båda. Men ni förstår inget. Jag blir så trött. Jag vill inte ha det som en vana, men det kommer aldrig gå över. Jag är van nu, jag vet hur allting slutar.. 
 

Think before you speak, Words can hurt.

Smågrabbarna sover, så jag har precis tagit en kvällcigg och ska också lägga mig nu! :) Blev rätt sen dock, men så får det bli när päronen inte är hemma. Lite lyx, trots allt FF. Haha! Godnatt. 
 
 
 
pyjamas och mystofflor! Forever. 

barnvakt ala. Sandra

En nystädad lägenhet och all disk är uppdiskad! Skönt. Nu sitter jag & 2 utav pojkarna i soffan och äter popcorn och godis. Och kollar på Cartoon Network. Sista grabben kommer in 23, tills dess ska kvällsfikat vara klart. Vi har hoppat ner i varsinn pyjamas. Ja, ni läste rätt. Jag har också det ikväll. Vad gör man inte för barnen? Så vi alla har mystofflor på oss också. 
 
 

Vi försöker att inte tappa fattningen.

Kvällsupdate: Jag mår mycket bättre nu än förut. 
 
Sitter med ett glas cola nu efter nästan en timmes byggande med lego. Och det känns så himla skönt, och det är t.o.m roligt att bygga med lego! Haha. När de äldre försvinnit ut ur hushållet så ska vi göra massa bus. Jag & dessa små 3 grabbar som jag har hemma. Vi ska göra slush (cooola, supergott) Och spela tvspel. Och äta massa gott. Älskade Lördagkväll. Sen ska jag pussa mina pojkar godnatt. Mina fina pojkar. 

Alla färger vi har haft har nu blivit svart.

 
 
PN forlife. Har ganska nyss vaknat, rätt obekvämt att sova i jeans har jag konstaterat. Nu har jag däremot myst ner mig i mjukiskläder, redo för en barnvaktskväll. Fyfan. Alla kidz är ute nu, så vad ska jag hitta på? Haha.. Städa och baka ska jag göra under kvällen iallafall.

I didn't mean to end his life.

Vart börjar man? Var ut igår, somsagt. Mötte upp ligan hos Patricia och senare begav vi oss till Granlo mot grabbarna :) Åkte in på krogen, och det var fest! Det var så jäkla kul. Jag & Patricia gick och käkade strax efter 2, så var hemma (mamma har koll på läget, precis 5 i 3
 
Somnade på två sekunder, vaknade idag av att familjen skulle åka till Birsta. Och jag följde med. En runda på systemet och sedan handlade vi småbarn godis. Lördagsgodis, som mamma så vackert sa. Så ikväll är det föräldrarnas tur att gå ut, för jag ska vara barnvakt! Tur att Patricia kommer och äter godis med mig. Bakismys. 
 
Full och glad. Japp- 

-

Hej. Ikväll är det spritintag. Vad jävla bra. 

Jag sluter mina ögon för en stund. Ta mig långt härifrån.

Har nyss slagit på kaffe efter ett samtal med Line som lät ungefär såhär.
Line: Hej, är du hemma?
Jag: Aaa, ligger och kollar på Greys
Line: Vad bra! Slå på kaffe, är hos dig om en kvart.
 
La på och kände mig gammal, typ i mammas ålder. Dom ringer och ber folk slå på kaffe helt random. Men det är trevligt, så jag tog fram bullar också :) Trevligt med sällskap då jag tackade nej till att dricka kaffe med mamma och pappa imorse, Greys går före allt. ♥ 
 

Det är skillnad. Faktiskt.

Har ganska nyss kommit hem efter en promenad runt Sidsjön med Patricia & Emelie. Skönt! Nu kollar jag på Fråga Olle, veckans höjdpunkt. Funderar på om jag ska åka till J och sova där eller om jag ska stanna hemma. Han är sällan hemma så ibland måste man ta vara på tiden, men som den latgris jag är så får vi se vad de blir! 

Det är skillnad. Faktiskt.

Har ganska nyss kommit hem efter en promenad runt Sidsjön med Patricia & Emelie. Skönt! Nu kollar jag på Fråga Olle, veckans höjdpunkt. Funderar på om jag ska åka till J och sova där eller om jag ska stanna hemma. Han är sällan hemma så ibland måste man ta vara på tiden, men som den latgris jag är så får vi se vad de blir! 

Är tillbaka där ibland, där jag inte borde va.

Då har städtanten varit i farten igen! Min lillebror på 13 år, hans rum såg ut som ett helvete. Har sovit med han några dagar så en del var ju mitt. Typ ett par byxor och nån tröja kan jag stå för. Igår när jag kom hem hade han kastat sitt täcke på golvet, tagit mitt och bäddat en filt till mig.. Snällt. Men nu är det jättefint, dammat och blablabla. Fick ett fynd under resan också..
 
Blodspapper. Så äckligt! Troligen näsblod eller något, haha! Men vände på det hela. Har ju kallat honom JensMens sen han var liten. Så nu la jag ut bilden i hans logg på Facebook och skrev " Har precis städat klart ditt rum! Och vad hittar jag? - Blodpapper. Blä. Förstår du nu varför jag kallar dig JensMens? :') ♥ Finaste du.

Du har ditt eget facit, för rätt och fel.

Säger bara det, vilken bra start på dagen! - Smörgåstårta!! Åh. Hade en bra kväll igår iallafall. Var med mamma och hennes väninna :) Det behövde jag. Min äldsta bror kom också ner. Det var rätt så mycket kändisar där, mötte upp J och hans kompisar en sväng också. 
 
Åkte hem vid halv 3, pratade med J tills jag somnade. Idag blir nog en slöardag. Fast jag mår riktigt bra.
 
Jag & mammas väninna.

Och kanske någon att hålla i handen räcker bra för mig.

Jag bara älskar att denna dagen äntligen får ett bra avslut. Mitt första inlägg idag, då mådde jag bra! Sen kom alla tankar på D. Samtalade med polisen. Folk som har fått mitt humör ner på botten. Nu ska jag iallafall få dricka vin och koppla av! 

Om jag hade tänkt en extra gång, och kramat om dig en till gång.

Jag ser mig i spegeln, med ögon av gråt. Jag tänker, hur gick det till, hur bar du dig då? Jag blir så rädd. Aldrig mer ung eller aldrig mera fri. När det handlar om barn så har vi rätt att ta någons parti. Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart.
 
Alla som vill, ta en stund att fundera - När ska vi göra mod av sorgen och börja agera. Nu städar vi gatan och snart försvinner alla spår. Vi fortsätter leva, fast han förblir 19 år.
Det kan aldrig göras ogjort det där, som hände den kvällen. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går. Du är för fin, mitt lilla hjärta. 
 
 

Lets make more love in this life.

 
Godmornin' sunshines. Denna morgon är så hima bra, jag har redan storstädat. Passade på medans mamma är hos sin läkare. När hon kommer hem så ska jag bege mig ut på en promenad. Men nu ska jag ställa mig och baka istället, undra vad bara.. 

Feelings don't walk away, people do.

Gokväll! Här sitter jag i soffan tillsammans med mamma. Vi har nyss sett klart på Ung och bortskämd, och mina kära Antoni och Andreas åkte ut. Tråkigt, dom var goa dom! 
 
Var på kursen imorse, så ikväll har jag pysslat på med Tobias och Kevin. Tog en lunch på stan med mamma, när hon åkte hem så mötte jag upp Line. Vi tog en kaffe och strosade omkring på stan i nästan 4 timmar. Så kom hem dödstrött. Nu ska jag, i vanlig ordning, skypa med mina grabbar innan det är läggdags! Puss och kram.

JUST DO IT.

Asså allvarligt. Innan jag sticker bara. Satt och pratade med mamma om olika gym, hon hade hittat ett i Birsta i gamla Kupolen. Jag älskar tanken av gym i ett shoppingcenter, trots att det inte är så många butiker kvar. I Sollentuna, när jag bodde där så fanns SATS där. Det var grymt, mitt i centrum, längst upp så man sprang på bandet och tittade på folk. Sjukt nice.
 
Det som är nu, är egentligen att åka till Birsta för att träna. Så kommer hon med den briljanta idén (bara för att jag är kär i Friskis och Svettis i Nacksta, dersa kärringpass är det bästa) "Jaha, men annars kan man sitta och åka till Nacksta varje gång för att träna menar du??" Eh, ja? Vafan är det då? Kliver man av vid Västermalm, så tar det 5-10 minuter att gå. Kliver man av vid Midälva tar det 5 minuter att gå ner för backen. Ja, då ger mamma med sig och säger "Okej, ja det kanske tar lite fortare. Men inte mycket" Nä, juste! För Birsta tar det inte 20 minuter att åka till? När åkte jag buss senast, är det nya x2000 nuförtiden.. Friskis & Svettis ♥ ♥ ♥ ♥
 
Gamla gyllene dagarna, innan jag flyttade till Stockholm. Och hängde på Friskis flera timmar om dan. Fyfan! 

Det bara är så.

Godmorgon! Uppe med tuppen, taggad till tusen för kursen. Eller nej. Ett samtal på skype med grabbarna i 6 timmar, 14 minuter och 2 sekunder har gjort mig till världens dödaste. Idag måste jag sova när jag kommer hem, och somna tidigt ikväll. En dag i veckan ska jag upp tidigt åtminstonde, och jag somnar inte i tid. 
 
Världens tröttaste. Tänkte inviga hösten som kommit med lårhöga stövlar idag! Fan, 5 grader ute.. 

kvällsfika deluxe.

Kladdig kladdkaka tillsammans med glass! 

Don't forget to love yourself.

 
Kvällsbus med min lilla prins - check! Som ni ser på bilden, och mina föräldrar sa alltid till mig och min äldre bror när vi satt nära tvn att "man får fyrkantiga ögon". Haha, vad säger man. Bakade också en kladdkaka som är inne i ugnen nu, som blir klar strax innan 8. Perfekt, Pengarna på bordet börjar då! Så, nybakad kladdkaka och glass blir en riktig höjdare. 

Hade du någon innan, vill du ha någon sen?

Okej. Har suttit och väntat på att polisen ska ringa mig i typ 2 timmar.. Men ingenting har hänt! Dom ringde min mamma och skulle ringa mig direkt, men icke. Kanske är sugna på att väcka mig tidigt imorgon istället, fast jag kom på att det är kurs imorgon så det blir ingen sovmorgon hursomhelst. 
 
Annars så är jag så sjukt less på folk i den här stan, klagar inte på Sundsvall på det sättet för att folk vet allt och ingenting. Så är det nog i alla städer, man skulle behöva flytta runt för att inte hamna i något. Folks jävla skitsnack, påhitt och alla rena lögner. Skönt känns det iallafall att man sollat bort många vänner från förr, synd att man ska behöva göra det dock.. Aaa, jag trivs. I veckan kommer beskedet om jag flyttar tillbaka till Stockholm igen eller inte. 
 
En fin liten teckning som jag fick av min lillebror idag, p_13. 

Life goes on, days get brighter.

Goodmorning! Sitter och nördar tillsammans med mamma, vi ger varandra liv på facebook och hoppas kunna komma någonstans. Vi har klarat en varsinn bana idag, på olika spel dock. Hon & pappa är dom som fått mig in i alla spel.. Asdrygt! Och Max + hans grabbar fick mig in på Habbo igår. Alltså what? Och dom klagar på att jag spelar FarmVille 2. Men det var kul, för vi hade på skype samtidigt allihopa. Kungkväll. Solsidan inleddes ju igår igen, säsongspremiär. Riktigt bra.
 
Idag väntar väll tvättstuga och lite såna småsaker! A women got to do what she needs to do. 

Ingenting är som det ska.

Har legat i sängen precis hela dagen. 2:a världskriget har pågått i mitt huvud och illamående x2000. Så, tog godispåsen och vattenflaskan och bäddade ner mig. Slog på film, men kunde inte ens titta på det för jag mådde så dåligt! Haha, helt sjukt.. 
 
Nu mår jag rätt bra iallafall, var upp och åt tacos förut! Om en timme så är det Solsidan! Ja, Söndagsmys med familjen med andra ord. ♥
 

att ha din kropp mot min i en underbar kram.

Jag var ut igår, och jag hade så himla kul! Pappa skjutsade mig till Frida så satt vi tjejer där och drack :) Dansade, spelade spel och hade riktigt roligt tillsammans. Vi hamnade på Memento, var inte så mycket folk som jag trodde att det skulle vara men det var bra ändå. Sista kvarten är alltid bäst!! Fan, då levererar folk
 
Eva, jag & Frida

Och sekunden efter är vi ute och spanar efter grabbar.

Hej! Jag har nyss kommit ur duschen och smörjt in mig. Älskar att man blir lén som en liten bebis. Blev trots allt lite sugen på en utgång ikväll, men jag vet inte. Eftersom det inte varit planerat så tror jag att det blir bra, spontant blir alltid bra! :) Har alltid så sjukt kul med dessa tjejer, alltid alltid alltid. Och det är alltid spontant.
 

It always the end, but we can still be friends.

 
Har myst ner mig i mamma & pappas säng med min godispåse. X-factor är på tvn, och jäklar vad duktiga alla är! 

Det är lätt att man glömmer varandra.

Hej! Nu har vi precis varit och kollat på lägenheten. Vilket byggprojekt! Det ska byggas väggar, allt ska stambytas och la la la. Så vi tar en tripp tillbaka nästa vecka :) Däremot känns det som det kommer bli så fruktansvärt fint där. Annars så sitter jag och väntar på mat just nu. Dricker ett glas vin, som far min kom in med efter att ha kallat mig för tomhals. Haha?.. 
 

Jag vet att allting kan ändras på en minut.

Mamma: Jag köpte 1 ½ L vin till dig när vi var på bolaget
Jag: Jaha?..
Mamma: Tänkte om du ville dricka ett glas ikväll
Jag: Ja.. Men 1 ½ L 
Mamma: Okej, ja. Det är väll kanske två glas
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Tänkte ligga hemma med en tjock liten godispåse ikväll, men med lite vin brukar det alltid sluta annorlunda. Så vi får se vad kvällen bjuder på eller om jag ska låta det vara och ha Fredagsmys istället. Med godiset. 
 

A summer where it all began

Goodmorning! Är uppe med tuppen idag, som vissa andra dagar. Ska iväg på KOMET-utbildningen. Mamma var sjuk första gången och jag i Tisdags. Så nu ska vi ta igen det vi missat. Förhoppningsvis blir det inte sålänge, men vad vet man.. Är dödstrött! Borsta gaddarna, sen fara. See you later, aligator. 

I'm your hater.

Ligger nerkrypen i sängen nu, tänkte slå på Greys och somna tidigt. Var iväg på mötet förut med Patricia, hos våran "handläggare.." och nu har vi skrivit på papper osv! Så jäkla skönt. Jag & lillebrorsan har nyss ätit bullar och druckit varm oboy, what a night! Så, nu ska vi slå på Greys somsagt och sova.
 
Imorgon ska vi äntligen få titta på lägenheten!! Så taggad. 

Tidsinställt.

 
Var in på Sköna Under igår och köpte en ny bh. Av märket Triumph ESSENSE. Ett utav de bästa märkena när det gäller underkläder, tycker jag. Denna kostade 699 :- Men passa på att gå in där nu, dom har nämligen rea! 
Storgatan 16. 

Kanelbullens dag i all ära!

Kanelbullens dag i all ära! Verkar sluta på en drygt 250 bullar! Woopwoop! 

Blogglista

Gör just nu: Sitter och peppar mig själv för att ringa, och väntar tills mormor kommer. Vi ska baka!

 

Vad är du rädd för: Att förlora det mest värdefulla i mitt liv. Att jag nångång kommer in på fel spår. 

 

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att jag så himla omtänksam och bryr mig om de nära till mig.

 

Det roligaste jobbet du haft: Akuten hände det mest, spännande och riktigt bra. Men nere i Stockholm trivdes jag verkligen med helheten. De boende, personalen var guld. Har aldrig träffat så fina människor. 

 

Fina Kimy som jag kom otroligt nära, älskade fina vän! ♥
 

När tog du ditt körkort: Har inte tagit det än, som den latgris jag är. Köpt böckerna däremot.

 

När grät du senast: Igår. Men rätt så snabbt insåg jag att det var en livsfråga och det kommer löna sig i slutet. Det blir något finare utav det här, trots att det var en osäker fråga i början.

 

När skrattade du senast: Det var nog igår också, när jag pratade med Line i telefonen. 

 

Vem åkte du bil med sist: Pappa och mamma.

 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast? *En bussresa så att jag förmodlingen kunde ta mig nånstans.

 

Vem åt du mat med sist: Åt tillsammans med hela familjen igår, det gör vi mest varje dag.

 

Vem sov du hos sist: Oj, jäklar. Jag tror faktiskt att det var hos Line. Eller hos Matilda rättare sagt, med Line.

 

Vem sov hos dig sist: Robin.

 

Vad var du rädd för när du var liten: Spinglar. Det är jag fortfarande livrädd för. Har sprungit genom hus från baksida till framsida när jag sett en spindel. Har sprungit hem från tvättstugan när det var en spindel. När jag bodde själv i Ljustadalen så tog jag ett basebollträ och slog spindeln.. Jag får panik! Kan inte sova i ett sovrum på 1 dygn om jag sett en spindel där.

 

Vad ville du, som liten, bli när du blev stor: Allt möjligt, va. Frisör, barnmorska var drömmarna iallafall.

 

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Oj, rätt så många. Gjorde en operation gällande öronen när jag var liten. Nu på senare år (Från 10års åldern..) så är det kring 6-7 gånger. 

 

Värsta smärtan du råkat ut för: Oh, det är både i knät och när jag fick magsäcksinflammation. 

 

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: På slutet så har jag kännt lycka när jag tänkt efter och insett vad jag gjort för mitt liv. Och jag är så glad för mötet jag ska på idag med Patricia, väntas mycket! :') 

 

Något som gjort dig riktigt förbannad: Folk som sårar andra, trots att jag kan göra samma sak ibland. Att jag inte tänker riktigt klart ibland. Och falskhet bland folk. 

 

Dold talang: Att jag är ett riktigt mattesnille när det gäller procent! 

 

Vad finns oftast i din handväska: Nycklar, telefon, plånbok, tamponger, nagellack, trosor, massa olika papper, pennor, parfym och deo. Lite småskit sådär. 

 

Har du piercing eller tatuering: Ja, jag har en tatuering i nacken. Och även en på underarmen. Piercingarna håller sig i naveln och i tungan.

 

 

Vilket är ditt favoritplagg: Svarta jeans är alltid en favorit, passar till allt! 

 

Sämsta egenskap: Ibland går jag in för mycket i något om att det kommer bli bättre än vad det egentligen kan, så blir jag besviken på mig själv när det tar stop.

 

Ord du använder för mycket: Ba, typ och men. Klassiska ord! 

 

Vem litar du mest på i hela världen: Mig själv. 

 

Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två. En Svenssonfamilj. 

 

Favoritgodis: Lakrits! Skulle kunna dö för den sorten, sötlakrits är det allra bästa.

 

Hur är killen som får dig att falla pladask: Oh, svår fråga. Jag är en sån som älskar båda bad boys men ändå dom mest charmiga, snälla, söta pojkarna. Så det finns många sätt. 

 

Vem ser du upp till: Självklart mina föräldrar, och många andra som bara är såna fruktansvärt fina personer så att det nästan skär i hjärtat. Typ, som mina vänner. Dom är såna fina personer, jag ser till dessa! 


They say we're too young for love.

Har precis tagit en kvällscigg och surrat med Line i telefonen. Nu ska jag gå och bädda ner mig lite smått och se på Grey's i vanlig ordning. En ny säsong har börjat på tvn så nu är det bara nöta de sista programmen som jag har kvar innan jag har mitt Onsdagstittande på kvällarna. Godnatt! 

FarmVille 2

 
Lovade mig själv att aldrig börja spela FarmVille igen, efter att ha varit totalt beroende av 1:an. Men tji, fick jag. Jag älskar FarmVille 2! Det är så sinnesjukt bra, har legat i flera timmar nu. Jag & Tobias hookar rätt mycket på spelet, bygger och hjälper varann. Ingen grannfejd här inte. Säger ba de, börja spela! 

Du är den som fick mig att släppa allt.

Okej, helt ärligt nu. Jag måste vara världens mobbaste person, som t.o.m blir nobbad av min lillebror på 7 bast. Vi myste ner oss i soffan, började ladda ner Karlsson på taket. ( Jag ville se på Pippi Långstrump, de gick inte för sig ) Sen knackar det på dörren, och hans kompis kom. Jag blev fetdissad. Så nu leker dom på rummet, jag ska iallafall se på Karlsson ja! 
 
Hejdå kompis.. det var kul sålänge det varade.

dagens outfit

 
Kofta H&M // Svarta jeans Kapp Ahl // Päls från London // Halsduk H&M // Klocka Regal 

Och allt du gör från hjärtat kommer finnas kvar om hundra år.

Var uppe med tuppen idag, och iväg på sjukgymnastiken! :) Har fått världens bästa läkare, känns så jäkla skönt. Bytte för en månad sen cirkus, så nu slipper jag Gilleberget som inte alls var bra. Ska tillbaka redan på Måndag, blir tidiga mornar framöver märker ja.
 
Efter det tog jag & mamma en fika på Waynes coffee, och medans läste vi rapporten från Rättegången som var i början på September. Busgrabbarna. En runda på stan med lite shopping blev det innan pappa hämtade upp oss och vi åkte till Bosvedjan och gick på ett fik där. Nu har vi landat hemma, 5 ½ timme senare. Ska ringa lite samtal och blablabla.. Vi hörs sen, kanske med en dagens.. Vem vet. 

Sätter punkt, vänder blad och går vidare.

Okej. Haha! Allvarligt. Patricia håller på och lägger upp en massa gamla bilder på Facebook, love this moment. Och eftersom jag inte kan sova så måste jag bara berätta om en kväll. Som vi i nuläget kallar " Den jävla Söndagen.." 
 
Vi två var tillsammans med Marcus, Simon, Niklas och Grillen uppe i Indal hos Simon. Så vi packade väskorna, tog med pimpelspö osv ner till Indalsälven. Jag & Patricia tog sparken. Vi pimplade mest, medans vi kedjerökte och snackade skit. Så vi gick hem igen, och stekte på korven. Marcus skulle bege sig hemåt. Grabbarna satt och frestades med öl, sprit och allt som hade med alkohol att göra. Så jag kom på idén, jag åker till stan och dricker! Och Patricia skulle med. Grabbarna fick lana, dom fick inte tag i någon öl. Sagt och gjort, jag & Patricia åkte med Marcus till stan igen. 
 
Hem till mig, bytte om lite fort, tog Bacardiflaskan och vinet i kylen och begav oss till sista bussen mot stan. Svepte i oss, gjorde äckligt fula miner och traskade upp till Memento. Det är ju trots att Happy our där, med billiga priser fram till 23.30. Det var vi, Calle och 2 till tjejer. Så vi softade, tog en öl och någon shot. Det var lugnt. Tillslut ramlar hela Granlo BK in, dom hade vunnit något stort. ( Inte så insatt i Bandy, men dom vann något större än en match va.. ) Och jävlar. Helvete. Jag skulle bjuppa Patricia på krogrundan denna fina Söndag. Sagt och gjort!! Vi hängde tillsammans med dom, mest två grabbar. Och aa, kvällen tog aldrig slut. 
 
Klockan blev 2, natten Söndag mot Måndag. Grabbarna skulle ha med oss på efterfest. Jag hoppade upp på baren, beställde två cider och två öl. Tanken var att jag skulle ha med det som färdkost, Palle skulle skjutsa oss hem till Simon i Indal. Behövdes ingen färdkost, så han kastade iväg Patricias 2 cider. Och jag stoppa ner mitt i väskan. Så for vi. Med stopp 3 gånger. What goes down, sometimes comes up. En resa på i vanliga fall, 30 minuter cirkus. Tog förfan 1 ½ timme!! Sen spillde jag ut mina öl utöver hallmattan, la mig i Simons föräldrars säng och somnade. 
 
 

Han får ett nej innan han börjat ragga.

Godkväll! Patricia har nyss gått hem så jag tänkte bädda ner mig rätt tidigt och ta igen lite sömn för imorgon återstår ännu en tidig morgon. Däremot blev det ingen kurs imorse då mamma inte kunde väcka mig, och tur var väll de! 
 
Bjöd över Patricia på nybakad äppelpaj med grädde. Så det blev gotta framöver Ung & bortskämd. Vi rundade av kvällen med cigg på ballis med lite skvaller. Skvallertanter må vi alla vara. 
 
 

Things can change.

 
Var ut på en promenad förut men vände hem till soffan ganska fort eftersom det gjorde så fruktansvärt ont. Och här har jag & mamma legat tillsammans mest hela dagen. Nu börjar det gå över mer och mer däremot, så jag hoppas natten blir lugn. Så nu, mer soffhäng och tvspels lirande med lillKevin. 

För kär var det sista som jag ville bli.

Nu har mamma äntligen lyckats väckt mig till liv. Natten har varit ett rent helvete, tanken av att "detta kommer jag fan inte klara.." var nog den ända tanken jag tänkte. Jag hade så fruktansvärt ont. Först dröjde det cirkus 2 ½ timme innen jag somnade. Efter 30 minuter vaknade jag utav smärtorna. Klev upp, tog alvedon FORTE och låg som världens ål och vred mig. I 1 ½ timme höll jag på innan jag somnade igen. Vilket resulterade i att jag somnade strax efter 03.30. Klockan 06.00 var jag uppe och gick igen. Vaknade av att jag grät, förstår inte hur man lyckas göra det i sömnen. Haha. Sprang runt som en iller i hela lägenheten och letade efter vetekudden, hittade den tillslut  så jag värmde upp den och la mig. Ett avsnitt Greys och denna underbara smärtdämpande och jag sov.
 
Så nu har jag nyss vaknat. Smärtorna börjar komma tillbaka, undra vad de är egentligen..? Det blir mycket bättre när jag är uppe och går. Har fått sovit på mage under hela natten, med knutna nävar i nedre delen av buken. Riktigt obekväm ställning men det har gjort mycket för denna jäkla smärta.
 
Vädret ute är kanonbra så jag ska klä på mig, göra iordning mig litegrann och ta en promenad! 

Medans vi faller, står dom där så lyckliga.

Nyss kommit in efter en kvällspromenad på 1 ½ timme. Mötte även upp Patricia och Emelie, fast dom latgrisarna övertalade mig lite smått till att sitta ner och surra istället. Så en timmes promenad blev det för mig del i vilket fall somhelst. Så nu ska jag göra iordning kvällsfika och slå på något bra!.. Grey's Anatomy. 
 
 
 

Det är för sent för att rätta till, det är för sent att börja om.

Hej på er! Nu har jag precis pysslat klart med Jennies blogg :) Ny utmaningar, men allting funkade perfekt. Patricia kom förbi förut somsagt, vi ska iväg på möte på Torsdag för massa pappersjobb osv. Så vi kollade lite på lägenheter också men ska kolla vidare lite längre fram.

Nu när hon är ute och övningskör så ska jag slå på en film med lillebror för sedan så väntas en kvällspromenad med stumpan min i vanlig ordning.

Det spelar ingen roll, för jag klarar allt själv.

Nu står kakan i ugnen, dansbandsmusiken är på högnivå och jag är lycklig. Har varit ganska fullt upp sedan jag klivit upp, men det känns så jäkla bra. Mejlat fram och tillbaka, boka möten och la la la. Mer om detta när det börjar klargöras.
 
Om en liten stund kommer min fina Patricia hit på fika. Prat, skitsnack och kedjerökning i vanlig ordning. Men nu ska jag spela lite spel och se om jag kommer nån vart! 
 

Take a risk.

Godmorgon! Skönt att lillebrorsan lämnade lampan tänd inne på mitt rum imorse, ändå var mamma lite orolig att jag skulle somna om. Fett lätt, ellerhur? Nja. Är ju en sak att somna med den tänd, men 07.00 så är man för irriterad för att somna om, det var ingen risk. Hur som haver, har nyss fått ringt till lönekontoret. Skällde på dom för att min lön inte kommit denna månad, men det visade sig att jobbet gjort fel. Men nu är felet åtgärdat så förhoppningsvis får väll jag nåra slantar också.
 
Aaa, brukar inte vara vaken denhär tiden i vanliga fall så nu har jag krypit ner i min One-piece med förhoppningar om att somna on. Lite Greys, och sova. Och vakna om några timmar, yoho! 

RSS 2.0