man vill inte flytta åt helt fel håll nu.

 
 
Nyduschad och lagomt fräsch, ska alldeles strax gå till bussen och åka till stan. Ska börja med att gå hem till Matilda för en, förhoppningsvis, kopp kaffe och skitsnack.

And the world is gonna know your name.

Lyckades engång för alla vara vaken innan min lilla gris ringde för att väcka mig. Med 5 minuters försprång! Somnade rätt tidigt igår, efter att ha varit hos mina fina på sjukhuset i 7 timmar. ♥♥ 
 
Har iallafall skickat in papper om körkortstillstånd nu, och det ska nog gå rätt bra. Men nu är det bara bärja med linser på heltid, brukar vara lat och slarva. Städningen är förövrigt klar för dagen, startade upp hela min dag med att krossa glas över köksgolvet. Bra! Och ska strax bege mig för att handla mat. Vad gör man inte för en sjuk liten mor? Attans att körkorten inte kommer med flingpaketen, då har jag kunnat åkt bil! Men.. nä.
 

svar på fråga

Fick en fråga på förra inlägget, "vad är det du varit med om?"
 
Jag vill inte skriva alldeles för mycket nu, har inte en aning om hur mycket jag ens får skriva ut. Men ska försöka berätta så pass mycket jag kan, och vill dela med mig av. Det var iallafall Söndag den 10 September 2012. När jag fick ett samtal, jag var i Bergsåker med Elina hemma hos henne och hade precis vaknat vid 21.00-tiden. Samtalet innehöll hot, som jag självklart anmälade, och personen ifråga skulle komma dit jag var för att prata. Han kom aldrig. Vid 23-tiden ringer mamma till mig och berättar att personen och en vän till h*n varit där och hotat henne, sagt att de skulle tränga sig in osv. I chock så ringde hon pappa som var iväg och jobbade neröver, han gav henne rådet att polisanmäla och det gjorde hon. Så jag & Elina åkte hem till mig. Det var många samtal med personen ifråga under kvällen, som också var en vän till mig innan allt detta hände. 
 
På natten kommer personen tillbaka. Alla i min familj sov, jag & Elina skulle sitta vaken under natten. Jag hör hur porten rycks upp. Väcker Elina och mamma. Börjar höra slag på dörren, jag ringer polisen men slagen blir så kraftiga att jag knappt hör vad dom säger på 112. Och slagen övergick till något annat. 
 
Polisen var på plats bara 4-5 minuter efter, men då har gärningsmannen hunnit ta sig därifrån. Jag fick störda samtal och sms. När vi öppnade till poliserna som kom i 2 bilar, så var dörren förstörd med yxslag, knivslag, knytnäveslag och det var blod på dörren. Vi fick inte stanna kvar hemma för poliserna, så vi väckte mina två yngsta bröder som (som tur var) sov sig igenom hela händelsen. Då alla hotell var fullbokade så fick vi tränga in oss i mormors lilla lägenhet. Men ingen sov under hela natten. 
 
Dagen hem dagen efter, var det oro från topp till tå som cirkulerade i kroppen. Hade vi ett hem kvar? Hade personen varit där? Vi visste inget. Vi kom hem till en sönderslagen dörr med blod, som sagt ovan. Mamma åkte till läkaren, jag & Elina var hemma med syskonen. Och då kom smällen, att han var lös. ( Polisen hade tagit honom under natten..
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nu har samtal med advokaten börjat rulla på. Personen ifråga är ute, efter att ha varit iväg. Vi fick alla förundersökningar hem igår, och att läsa igen dom gör så att man börjar om på nytt. För att tillägga, ingen kom till någon fysisk skada men alla som var med led psykiskt ett bra tag efter. Och nu när man släppt mycket så är det som att riva upp ett utav världens djupaste sår och börja om på nytt. Att få se vad personen sagt i sitt förhör, de tillhyggen som användes osv, det är jättesvårt. Det jag skrivit ovan är bara en liten del av det som hänt, i stora drag. Efter rättegången antar jag att jag får skriva ut mer, eller får jag göra det redan nu? För att inte göra detta långa inlägg ännu längre, så kan jag skriva om hur vi tog det här senare, i ett nytt inlägg. Jag skrev en liten dagbok med känslor under dagarna efteråt. 
För att tillägga, jag är inte personen det har att göra med. Trots hoten till mig, och min familj. Och för att vi var vänner, det var inget otalt mellan oss. Jag ställde frågan till gärningsmannen under ett samtal där under kvällen och sa.
- Jag trodde vi var vänner, menar du att man gör såhär då?
Svaret jag fick var: " Vi är väl vänner fortvarande...?" 

när jag ropar ut till dig men helt utan svar.

Började dagen med den frulle på Subway innan det var dags för möte med advokaten. Som gick rätt så bra. Trots att det är så mycket som återstår och inget fast datum på rättegången, men som det lät verkade den inte bli i Mars utan April. Tog en sväng in på Tingsrätten och hämtade papper osv, så har läst igenom allt nu.
 
Är helt tom på ord efter allt, och att läsa om allt igen är som att vandra tillbaka på samma bana med samma känslor. Att ha fått reda på att personen ifråga är frisläppt igen, det är nog det som är största rädslan. Hittills har allt gått relativt bra, med säkerheten om att han sitter någon helt annanstans. Men nu är han här. Helt fri. Och med det stänger man in sig mer. Jag är sån osäker person i mig själv när det kommer till det här. 
 

vi hade hemliga platser, och när det kom till sex så gjorde vi allt.

Slog på Scrubs förut, börjat från första säsongen =) Och lyckades somna, så skönt! Men har en perfect boyfriend som ringer och väcker mig och säger att han är utanför. Nu har jag fått sista pussarna för den här veckan, så nu somnar jag nog om väldigt enkelt. Godnatt! 

Var min vän

Det var ett tag sen som vi var vänner. Längesen jag trodde jag kände dig. Nu känner jag dig inte heller, har inte sett dig på flera år. Fan vad tiden går. Du tar mig framåt hela tiden, utan att du finns i bilden. Vet inte vad jag känner längre, vet inte vad som händer, men du var min vän. Du var min vän. Och vad som än händer, så var du min vän. Plötsligt dök du upp i en dröm, från ingenstans, inget gäller längre. Jag hoppar mellan orden, tankebubblan växte, växte tills den small. Tänkte på dig för någon minut, men när jag vaknar upp tillslut så var det som jag vaknade helt nykter. Och det var jag som växte från dig. 
 
Du sa jag skulle ringa dig, när jag var redo att prata ut. Men du vet, jag vill inte vara din vän. Även om det var så länge sen. Men minnet av dig lever än. Du och jag var skapt, gjorda för varann. Fast det gick åt helvete, finns ingen här att klandra. Kalla det för Karma, eller kanske ödet. Men det fanns en tid när jag var det du behövde. Jag var brödet, du bringade smöret. Allting har sitt pris och vi fick betala, slutet på en saga det är inte lätt att klaga. Nu är du en främling. Jag såg dig på stan och försökte spela hemlig, du låssades också som att du inte såg mig. Men du var min vän en gång, kommer du ihåg mig? 
 
Gick påväg hem en kväll, går alltid samma väg när jag går själv. La märkte till nått som aldrig nått mig, har vetat men aldrig riktigt förstått de. Att precis bredvid cafét, är hemmet där du växte upp. Var så nära till så långt bort. Jag borde kanske ringa dig. Du var min vän. För du var min vän. 

vet inte vad jag känner längre, vet inte vad som händer.

Ligger i sängen och ska precis slå på Johan Falk. Och här har jag legat hela dagen, ätit chips och annat gott medans Maria och Mindy, Best friends forever har gått på högvarv. Sett alla program som jag missat. Har så stört ont i både huvuet och kroppen, och ännu värre.. Känns som jag börjar få feber. Perfekt, lagomt tills imorgon när jag har arbetsintervju. Fortsätta dega, tänkte ta med mig Kevin och gå hem till Meta efter middagen, men får se vad orken orkar med. 

så vi drack 2,4,6,8 bäverhojt.

Efter att ha blivit inringd på jobb och tagit en promenad hem så är jag äntligen nerbäddad med både dricka och mina efterlängtade chips. Åh. Dödligt. Gott. Enda som saknas nu är mitt hjärta. Men får nöja mig med att sova själv och bräääää ut mig över hela sängen. 
 
Annars då? Bra glad efter att ha träffat Pistvakt som var på Södra Berget ikväll. Skulle springa på toa mitt i allt, min blåsa höll verkligen på att spricka så där var dom. Och vi pratade på. Jag är lycklig rakt in i själen. Som pappa berättat att jag alltid satt i hans knä och tittade på Pistvakt, jag både var och är helt såld i dom. Så nu somnar jag ensam och lycklig med chipsen! 
 
 
 

ställ dig upp som en sann soldat.

 
 
Tog en promenad till stan med Emelie. Och förvånades över att det bara tog 20-25 minuter =) Vi visste inte vilken väg som gick fortast heller så vi chansade och det vart riktigt bra. Lite sol, värme och utan blåst. Det firade vi med en lunch på Subway. Nu har jag rätt så precis landat hemma och ska börja laga lite middag. Blir täta måltider idag = tjockt och gott! 

torka i staden, molnen är tunga.

Godmorgon! Det vart bowling igår trots allt! :D Lycklig tjej. Började det hela med en strike och det gick rätt bra under hela spelet. Lite kvällshäng i bilen för att glida runt under kvällen, p_12or. Sen fick jag åka till min Emelie så vi var där till strax före 2 innan vi åkte hem. 
 
Nu ska jag göra mig iordning för att ta en promenad till stan med Emelie. 

allting går upp för mig när solen gått ned.

Var hem till Meta igår, hur trevligt som helst. Var längesen vi träffades sist. Vi bakade 4 kladdkakor! Woho, drack kaffe och surrade som bara den. Och gjorde ordning barnen inför läggdags =) Läste Karlsson på taket för lillHampus tills han somnade. Finfina barnen!  
 
Men back to reality, jag sitter och äter kokt korv med bröd. Har nyss proppat i hörlurarna med lite grym musik för att plugga till körkortet. Tänkte vika av litegrann och börja med alla märken istället för allt i den stora mongolidboken. Haha! Sen vill jag ha chips, och bowla ikväll. Försökte få hit C med chips igår men det gick inge vidare så jag har gjort ett nytt försök nu, får se vad grisen svarar när han slutar. 
 
 
 

ready to rock you.

Har nog hittat de roligaste böckerna under världshistorian. Körkortsboken! Asså, fuck. De 50 första sidorna har jag väl läst igenom 5-6 gånger idag och inser att jag måste göra om det miljoner gånger. Och tänkte fortsätta göra så, alltså var 50 sida att läsa om allt. För att sedan läsa hela boken och läsa om den 100 gånger typ. Med lärare sedan jag var liten så har jag blivit en tönt som reflekterar över ALLT när det gäller plugg. Det är väl rätt så bra egentligen, men ibland blir det lite överdrivet. Äh, det ska göras iallafall. Övningskörning med papsen kan däremot bli, rolig. Haha! Fy. Jag som lixom stänger av när något inte går och någon ska berätta för mig hur jag ska göra. Om det fortfarande inte funkar, då slutar jag. Med ett grinigt humör och helt omöjlig att resonera med.
 
 
 
 

för det hon sagt har du aldrig nånsin trott på.

Räkningar, papper, tvätt. Lite nytta har jag gjort trots allt. Hade känslan av att kunna döda för en chipspåse och godis. Men det hela slutade med att pappa kom hem med en semla. Och nu ska jag ta fram symaskinen och kriga mig på att sy. För det tycker jag är så roligt! Och börja läsa teoriskiten till körkortet. 

han vände sig för att till toppen vandra.

 
 
 
Tog en strandpromenad i solnedgången igår med min fina Emelie. Alltså, en promenad från Haga upp till Norra berget och sedan stadsbacken in till stan för att gå omkring. Avslutade det hela med en middag bestående av pizza i Birsta. 

därför sticker hon hem först imorgonbitti.

Godmorgon! Har nyss vaknat till liv och håller på att göra frukost. Var med C igår, vi tog en sväng förbi Emelie på kvällskvisten och mumsade glass medans vi tittade på Efterlyst bl.a. Då Mediamarkt kuppen var med. 

smycke

 
Beställde detta halsband av en tjej som gör egna smycken, och är riktigt galet nöjd! 
C har också fått ett med mitt namn, självkär som jag är. Skämtåsido. Han ville att jag beställde ett till honom med, så det skulle göras och på Torsdag får vi hämta dom! Glad tjej.
Så nu håller jag på att göra en beställning åt mamma också, hon ska däremot få ett armband med 6 olika hjärtan med sina barns namn på. Efter hennes önskemål.

maybe I deserve all of this.

Hade tänkt att gå en promenad med Emelie förut, men det var alldeles för kallt eftersom det blåste. Så vi brummade hem till henne istället och käkade gotta. Både middag (2:a för idag) och efterrätt, typ världens godaste glass! Nu är jag nerbäddad, snorig, ont i kroppen och på allmänt surt humör! Great. Tack och hej, godnatt.

Was it real, how do you feel?

Pappa kom hem med en gitarr förut idag! Åh, var nästn 5 år sen jag slutade spela så nu ska jag verkligen lära om mig. Har suttit sen han kom hem, och lärt mig Jag ger dig min morgon & Brev från kolonien
 
 
Tänkte ge mig på Gotye - Somebody that I used to know. 

just nu

 
Glass, riven choklad och kex. Pappa & dotter hela dagen, i all ära. Han kan han, farsgubben! ♥

hon förblir en flicka från igår.

Godmorgon! Har i princip vaknat av bygget som sker här på nya motorvägen. Sängen har skakat lite skönt men samtidigt oskönt när man sover. Märks att man bor precis vid vägen där det byggs, haha.
 
Annars så var filmen riktigt bra igår. Vi kom ner strax innan 21, mötte upp Tom, Nick och 3 andra tjejer så vi var ett gäng som kikade. Jag är väl inte så mycket för dessa filmer men jag höll mig vaken och inne i filmen under hela tiden. Skönt att den var kort, bara 1 ½ timme. Så nu är C sååå skyldig mig att titta på Ego. Det är inte hans starka sida utav filmer men, det är min! Och den här + Hobbit (som vi såg för ett tag sen..) är hans typ av filmer, och som flickvän får man ställa upp. Samma för honom. Det var trots att jag som ville se på Texas Chainsaw 3D, dock var inte det en toppen film från min sida heller. Så, Ego!! Tjejfilm deluxe. Den verkar så söt och fin. 
 
 

man glömmer aldrig tunga andetag.

Avslutar denna helg med bio, och rätta mig om jag har fel men jag var väl på bio förra helgen också. Nu ska vi iallafall titta på A good day to die hard. Så har nyss gjort mig till en människa, alltså bytt om från världens myskläder till lite hårdare kvalité. C är påväg, sen beger vi oss! 
 
 
 
 

More is better.

 
 
Min fina Söndag. Sweatpants, till knäna och titta på fötterna. Ligga i sängen och äta gotta medans jag ligger inlindad i en mysig filt och tittar på Grey's Anatomy. Så mysigt, bäst i hela världen. 

grattis på namnsdagen, Sandra!

 
Grattis på namnsdagen, Sandra! Ja, men tacktack! :) 

Your smile is the paradise.

 
Hahaaaa! Rolig Lördagkväll. Ligger i sängen och äter cheesehearts, ska gå till Sharlee om en stund =) Vi ska se på Melodifestivalen som dom små tanterna vi är. Skickade nyss bilden ovan till C, haha! Vad har jag för liv egentligen? Alla hjärtan till min prins. 

en kyss, i en park. ett löfte om nått.

Tänkte ha en bra dag idag. Vaknar ur min skönhetssömn 07.10 av att mitt sängbord vibrerar som världens, jag vet inte vad. Ser att det står Niklas Nylund. Tanken slår mig fort att det har hänt han något, jag måste svara! 
 
..... Han hade glömt arbetskläderna hemma! Lilleman måste varit för inne i Alla hjärtans dag igår, fixade med presenter osv till tjejen sin så resten glömde han hemma. 07.30 satt jag på bussen till hans jobb. Återigen är jag hemma. Vill bara somna om, men har lovat att följa med mamma på möten. Fuck my life. 
 
Bra dag. Kung Fredag. Men min pappa har sagt att vi har så många år kvar, så låt dom börja nu.
 
 
 

love is in the air.

 
Nya bilder? Nä, sånt skippar vi. Samma bild framöver, givet. 
Men jag älskar dig.
I love you, I love you, I love you, I love you. 

Ingenting för dig.

Började dagen med ett möte på AF, min enda sanna trogna idag. Och mamma som spenderat tid med mig. Vi tog en lunch på Kina och jag shoppade. I all ära. Underkläder. Och nu på kvällkvisten håller jag på att beställa hem lite träningskläder, underkläder och annat skit. 
 
Mitt hjärta åkte för en stund sen, så puss och godnatt för nu är det Greys! 

-

Säger som Hugo, försök att inte få tårar när ni tittar på den här. För mig gick det inge vidare. Så himla fint. Om jag är blödig? Nä, tvivlar på det. Eller, litegrann. Men det här är så jäkla mänskligt det kan bli.
 
 

All my scars are open, tell them what I hope would be impossible.

 
En sämre dag kunde jag nog bara drömma om. Och vad vore jag utan Emelie såna här dagar? Som bara skiner upp mina dagar som den, förlåt, jävla solstråle hon är. Mamma har ställt upp och gjort glass, allting i min uppmuntran. Min bror har också varit en guldklimp. Nu sitter jag iallafall och myser i tröjan på bilden ovan, som var en sak utav alla som jag shoppat. Kom väl hem med säkert... 30 nya plagg och 4 par skor. Och mycket mycket lyckligare. Även en ny skinnjacka. Perfekt. 

That's how we roll.

Skämtåsido. 
JAG ÄLSKAR MITT LIV
 

vi skulle vara varandras förevigt.

 

när mörkret faller över staden, skurken springer där på taket.

Det är Onsdag. 13 Februari 2013. Världens sämsta dag, är idag. Eller nä, men jag har en fantastisk dålig dag idag. Har vaknat på helt fel sida. Och what to do?? Ingenting. Mitt dåliga humör går ut över mamma i vanlig ordning. Jag röker, i hopp om att bli på bra humör, någorlunda iallafall. Funkar inte. Lägger mig i sängen och drar täcket över mig, och känner mig alldeles otillräcklig. 
 
Här vill jag ligga hela dagen och här ska jag ligga hela dagen. Jag vill bara gråta. Och gråta ännu mer. Bara vara otillräcklig. Såna dagar har man, och fan vad skit man mår utav dom. Nergrävd. Tom. Borta med vinden. 
 
Om allt bara kunde vända. Det kommer vända med tiden, jag vet. Men fan!! 
 

blonda tider.

 
 
 

skratta på facebook

 

tell them I was happy, and my heart is broken.

 
Äntligen har jag fått baka min kaka! Haha, den vart däremot lite ojämn men det är skitsamma. Tänkte använda Nutella men orkade inte gå på Coop så gjorde en chokladkräm istället. 

vi är ifrån samma del av stan, men från olika världar.

Sitter på Novo och ska fylla i vilket betyg jag satsar på nu när jag ska börja läsa igen. Men betygsystemet är A-E. Och jag fattar ingenting. Nu förstår jag verkligen när mina föräldrar sa att dom inte förstod våra betyg G-MVG, men de känns enklare. Men efter att ha fått ställa frågan på Fb (i alla ära!!) så är jag nu lite klokare. 
 
Ska fixa litegrann inför plugget nu, beställa lite böcker osv. Längtar faktiskt efter att plugga igen, däremot är det på distans nu i 10 veckor och till hösten sätter jag mig vid bänken. 

12. någon du tycker om

 
 

I'm not afraid, we can read all about it.

Bion igår var ganska bra, men inte fullt ut. Ganska B och dåligt gjord på många ställen. Sämre än de andra Motorsågsmasakern, men nu är den sedd iallafall. Efter åkte vi hem till mig och började se på Röjar Ralf, som också var sämre än förväntat. Vad händer med filmerna egentligen?
 
Så vi tog C's nya bil, som man förövrigt sitter svinlågt i. Man ser typ inte ens hela mitt huvud när jag sitter där i. Haha! Plus att man kan se på film, så medans han mötte upp grabbarna så kollade jag på Jackass 3D som inte alls svek! Det var en bra film. Tur. Idag har vi mest... sovit. Och jag är så kär. 
 
 
 

jag svävade på moln när det kändes som bäst.

 
 
Nu, dags för bio! C är påväg hit sen ska vi åker ner. Vi ska kolla på Texan chainsaw 3D. Usch, jag & skräckfilmer är ingen kombo eller. Skulle hellre sett ego, men det går ju inte med pojkar. Där nere ska vi möta upp Sanra & Marcus som ska hålla oss sällskap. 

det finns ingen chans att det brister.

 
 
Ligga i sängen och må lite halvtaskigt, kolla på Greys och bli serverad strutglass i sängen. Det är riktig kärlek det, uppfostrade smågrabbs till brorsor. Haha! Ikväll är det bio, så måste verkligen sova så att jag kan hålla mig vaken. Är så fruktansvärt dålig på att vara vaken.. sover typ mest, är väl vaken 8 h om dygnet jag! 

Fredagkväll i cambilder.

 
Bilder sen igår. Blandat. Cambilder. Jag, Malin & Lasso. Kalas

we're never gettin' back together.

En väckning av Malin och jag var uppe! Ätit frulle, pratat med Sanra och insett hur trött jag faktiskt är. För tidigt att vakna vid 13 när man varit ut. Fyfan! Så nu har jag bäddat ner mig igen och tänkte slå på Greys, försöka sova en stund till. 

you know you love her, only when you let her go.

Har nyss kommit än, äntligen är det min tur att sova! Så fruktansvärt skönt. Fick åka med C upp till Härnösand och hämta pappa och Lasso efter mycket händelser. Nu är dom också hemma. ♥ Snacka om känslan av att hämta sina barn som åkt bort för en karatefylla och föräldrarna får hämta, haha! Vad mina älskade föräldrar ställt upp ändå under hela min uppväxt och det helvete man gett dom. 
 
Tack och godnatt! 
 
 
 

en och annan öl.

 
 
 

hejhejhej, jag är bara 14 år.

 
Dagens födelsedagsbarn, dagens 14åring. Dagens ungdomar..

är det den lätta vägen? testa ta den.

Alla presenter är äntligen färdiga! Inslagna och hela fadderullan. Annars har det varit städning och tvättning idag. Och självklart köpte jag lite smått och gott till mig själv. Så farligt med smycken, mestadels sånt som följde med hem. 
 
Börjar förresten plugga om ungefär en månad, på distans. Kung! Senare idag så får vi middagsbesök utav några goda vänner. Så, utgång ikväll eller inte återstår att ses numera..

11. någon som betyder mycket

 

På trädets längsta gren, där sitter ugglan som vi alla känner.

Har tvättat sen 7 imorse så snart jag är klar! Skönt med nytvättat inför helgen, däremot blir det en lugn helg. Ska alldeles strax åka ner på stan med mamma och köpa presenter till mina bröder som fyller år. 
 
Just nu..

If you wish, you can.

 
 
 
Nyduschad, så skönt! Håret är flätat, måste verkligen klippa mig! Men det får bli imorgon. Om en stund ska jag göra en fruktsallad och titta på Fråga Olle som är typ, världens bästa program.

10. någon du beundrar

 
Min mormors Syster som äger både Sköna Under & Triumph. Hon har gått igenom väldigt mycket, är världens finaste människa om man tänker på personligheten och hjälper alla hon kan runt omkring. Hon startade som USK, gick sedan till SSK och nu är det över 20 år sen hon startade upp Sköna Under och Triumph kom nu för några år sedan. 

förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär.

 
Magen är nu ett Sibyllamål tjockare. Ser verkligen ut som ett ruckel, haha! Men skönt är det. Såna här dagar är guldvärda. Dåliga dagar i all ära. Alkoholiserad 3-barnsmamma från förorten. Det är min outfit idag. 

more than you, more then you know.

 
Today: Sängläge. Mensvärk deluxe. Väntar på att mina päron ska komma hem för jag hittar inte vetekudden och pappa hade den sist tror jag. För nacken däremot. Skulle döda för att få den typ, nu! Så jävla ont. 

If you loved her.


lyssna aldrig på en hycklare, idiot

Magen är en kladdkaka rikare och mitt humör är bättre. Swedbank skickar ett nytt kort iallafall. Och jag har gett upp min iPhone så 3 får låsa upp den, enklast så. 
 
Håller på att ladda hem Grey's Anatomy nu, säsong 8 som jag inte sett på än. Sen är det nog Andra Avenyn som står på tur att ses. Blir en lugn kväll, somnar nog rätt tidigt skulle jag tro då det blev sent inatt. Måla tånaglarna (blää, dövidrigt) och småpyssel ska jag bara göra. 
 

9. någon du saknar

 
Precis för ett år sen fick jag ett samtal. Jag hade precis lämnat av Sanra & Johanna på Centralen och åkt hem till mitt hus i Stockholm. Tänt ljus, gjort iordning god mat och lagt mig framför tvn. Mamma ringer. Och säger att min gammelmormors gubbe, som varit som en gammelmorfar för mig hela livet gått bort. Min aptit försvann. Jag la på. La mig på golvet, förstörd och visste knappt vad jag gjorde i Stockholm längre. Jag insåg att bussen in till Centralen gick om 10 minuter så jag packade en väska med lite kläder och åkte. In på Centralen, bokade en tågbiljett och åkte hem. Till min fina familj, mina älskade vänner och min släkt. Precis ett år sen idag, jag kommer ihåg allt så väl. 

but they don't know the truth.

 
Livet är ett hån idag, så jag sitter och tröstäterbullar. Försöker laga min iPhone, men det går fan inte. Jag ska klara det däremot!! C ska få ta över den när den funkar. För jag hatar iPhone och kan klara mig med hans iPhone, som lider av något. Men de är lurre! Och Swedbank har tagit bort min internetbank, telefonbank och som pricken över i:et så tog bankomaten mitt kort idag. Ringde dom, men måste in på kontoret istället. Annars då? Och Dintur är ett hån också. Bussen åkte förbi mig igår när jag väntade på bussen till Emelie. Jävla skitbussar. Kundtjänst sa att man skulle klaga på hemsidan och det borde man! För fan, det är inte första gången det händer. Borde ta ut all min ilska på dom jävlarna.
 
Annars så kom jag fram till Emelie igår och spenderade kvällen/natten med henne och Cassi. Filmmys och grejer, rätt skönt men det var ännu en dålig dag idag. Vilket var sämre. Och jag har världens pms, usch! Trött man blir. Nu ska jag slänga på mig världens mjukisoutfit och åka på banken, se ut som en alkoholiserad trebarnsmorsa från förorten. Precis så ska jag se ut! 

8. någon du litar på

 

Baby, tonight I'll call you.

 
Innan mötet så åkte jag till Sanra som var mitt upp i bakning, nybakta bullar till frulle, nybakade (mockarutor,kärleksmums, snoddas..) till fika och kladdkaka med grädde när jag kom hem. Godsaker är nog det bästa som finns kombinerat med träning. Man får äta vad man vill, hur mycket man vill, känna sig duktig, välmående och fräsch när man tränar. Kombo!! Nu är jag mitt i tvättstugan och ska strax fixa middag. 

Be happy, live free.

Godmorgon! Har varit hos Robin enda sen i Fredags tills igårkväll. Men det är bra skönt att komma hem igen! Är förövrigt kallt och jävligt ute, så det enda som ska göras idag är att åka ner till stan på ett möte. Och samtidigt passa på att träna när jag ändå är där. För som den tjockis man är så var det nybakta bullar till frulle för hela slanten! Lätt värt. 

7. en plats du saknar

 
 

6. en konstig bild

 
Inte så konstig bild. Men hela P&L var konstig. Och så himla random. Så lite randombilder därifrån.
 
1.Naken vandrande kille, som förövrigt var naken hela tiden och bodde i vårat "Camp Rosa Betty Boop" typ. // 2. Helt randomkille med en vägtratt på huvudet. // 3. Kille från vårat grann-camp, som blåste kondomer. // 4. Jävulskt random, men jävligt söta killar. // 5. Olle & Niklas myser tillsammans. // 6. Pillepill i en svankande rumpa. 

mellanmål.

 
 
 Sämre dag som äntligen gått mot det bättre. Är ensam hemma nu, och fick nyss ett samtal om att vi får ett spontant besök från Norrköping ikväll. Så jävla skönt, efterlängtat. Blir en bra kväll med andra ord.

frukost.

 
 

RSS 2.0