just you and me - and that girl

Äntligen har jag också så att jag kan se Big Brother live! :D Nu har jag det jag kommer göra i drygt 100 dagar tills, jag älskar programmet. När jag var liten ville jag vara med, men nja.. Nu är det dags att ta lite gott och äta och invänta elin för att hjälpa henne med jobbansökan.

Hörs senare, ni kan höra av er om ni vill veta hur man får gratis LIVE-sändning.

du kommer aldrig bli bättre - men inte heller sämre

Vad gör dig bättre än någon annan?

Är det att du har haft sex med fler personer än de flesta andra, är det för att du har ett bättre betalt jobb eller är det kanske för att du är så osäker på dig själv så du måste trycka ner andra. Vad jag vet så finns det ingen lista som vi människor rankas efter pga. det man gjort, inte gjort, vart man kommit i livet eller inte kommit. Men vi har en tendens att se oss som bättre människor än andra, men vi kan också se oss själva som sämre. En stor faktor i mognare ålder är trots allt jobb, det är fint att ha ett fint jobb ex. läkare och det är fint att ha ett så välbetalt jobb. Man ska stråla, som den "sol" man är.  För vissa yngre kan det handla om vilka man varit med och hur många, grabbar får mycket respekt genom det iallafall. Men ingenting är coolt. Livet tar oss dit vi vill sålänge vi är villiga att följa vägen. Du tar höger, jag tar vänster, medans någon annan går vägen däremellan - vägen i mitten. Vart vi än går, vart vi än hamnar så fortsätt titta framåt istället för att titta neråt eller snett på de som valde en annan väg.
Du kommer aldrig bli bättre eller sämre än någon annan.

black black - black and blue

Borde gjort som alla andra idag, varit hemma! Men körde på i skolan, skrev även ett CV till Maria så nu hoppas vi på det allra bästa. Senare måste jag springa till Elin och hjälpa henne med lite jobb, väntar även ett träningspass ikväll. Sista passet på Golds gym, imorgon byter jag till Ego hälsostudio.

Förresten, vilket kanonväder! Stod även i aftonbladet att vi kommer ha såhär bra väder i åtminstonde 13 dagar till så nu får vi hoppas! :D Visst är det skönt, vårväder är grymt.

det kommer en dag - då även du kommer förstå

Iklädd mjukisar och hood så ska jag börja bege mig mot skolan. Träningskläderna är packade så efter skolan väntar lite träning trots att jag är sjuk.. När mamma slutat så ska jag även bege mig bort mot AF ang. min jobbintervju som jag ska på :) Men dags att kila, lateroooo.


another day - another night

Precis sådär. Har nyss kommit hem! Har sprängande huvudvärk, ont i kroppen och snuvig som bara den. Och för att inte glömma pricken över i;et - frossa. Nu väntar en god kvällsfika sen får det bli nattinatti. Sov gott alla fina.

and you can tell everybody - this is a song

En Söndagkväll, förskylningen tar över mig med en racerfart.



21.00 drar Big Brother igång, Rickard och Ebba har lämnat huset redan. Och Katerina vet inte om hon orkar mer, tänk om dom hade haft stake i sig och stannat. R & E lämnade huset av personliga skäl, undra vad de är.. Jaja, ska bli spännade att se hur det slutar ikväll. En tjej och en kille har röstats fram ur Glashuset - har man live kan man se det nu annars får spänningen lida fram i drygt 70 minuter till.



som vi har delat du & jag - när vi har byggt en värld tillsammans

Oj, har nån minut på mig att blogga nu. Lovade nämligen min lillebror att spela spel med han fast jag visste inte vilken tid, så han hämtade en äggklocka (!) och ställde den på 20 minuter. Så han kommer in på mitt rum titt-som-tätt för att kolla så jag inte vrider upp tiden. Men nu ringer det snart, då är det dags för nå memoryspel. Jag vann sist vi spelade, ska se om jag är lika grym fortfarande ;)

I'm on the right track baby - I was born this way

Jag vet inte, men ska man uppdatera vad man gör kanske. Lite tråkigt med tankar eller en ouppdaterad blogg. Vill ju inte låta er läsa mina tråkiga tankar hela dagarna så jag kan berätta att just nu sitter jag och harklar upp mitt snor upp i hjärnan. Blivit förskyld under helgen, självklart ser jag på Big Brother också.

Lova mig en sak? Rösta in Gurkan i huuuuuset!


christoffer - från svart till vitt

Jag skrev ett inlägg om hur man aldrig får en andra chans att göra ett första intryck. I det inlägget stod det om en tjej som jag verkligen försökt förstått mig på under drygt ett år men jag lyckas aldrig, hon är för mycket.

Men idag, tänkte jag se allting lite ljusare. En kille som är rätt så omtalad här i Sundsvall är Christoffer. Inte bara han utan väldigt många andra men jag har valt att skriva om han idag. Jag hade hört allt möjligt om han, hade såna otroliga fördomar om honom. De få som sa något "bra" om honom trodde jag inte alls på, utan levde gott på mina fördomar som jag trodde hårdare på. Man fick höra att han va på fester men drog helst in dit utan trodde folket som var där var likadana, man orkade inte - kanske blev det sista utvägen.

Men det var en kväll, så fick även han komma på en av mina fester och det är jag ärligt glad för idag. Till en början så hejade vi inte ens även fast jag bodde där. Det kom senare, så han frågade mig vad jag tyckte om han så jag sa sanningen. Och där satt den - han var hur trevlig som helst! :D Allt vände från svart till vitt. Hamnar vi på samma fest nuförtiden så hejar man, man kan prata och allting är bra.
'
Här, har vi en grabb som verkligen räddade sig trots de hårda fördomarna jag hade mot han. Det är mänskligt att döma innan, men tänk vad slöseri på tid..
Klicka på bilden för att komma till hans blogg! helt klart läsvärd

nu vet jag vad dom menar - med att du är underbar

just nu..

but tonight - I'm fucking you

Ja, de är Lördagkväll/natt och jag är redan hemma. Vanligtvis brukar jag dansa in på Söndagmorgon efter en grym bortamatch förhoppningsvis. Var nykter igår, druckit 3 öl under hela dan och kvällen. Frågan är, vad hände? Nu är det iallafall dags för kvällsfika och nattinatti.

I would die for you baby - but you woudn't do the same

Yes, somnade ganska direkt när jag kom hem igår. Var hemma strax efter elva och på festen vi var på satt jag med mitt vattenglas tills skjusen kom.

Nu sitter jag och väntar på att fara upp till Härnösand och fira min faster som har fyllt år :) Så vi hörs när vi kommit hem, vädret är kanon så hoppas ni får en bra dag!

oh baby baby - oh, baby baby

Nu beger vi oss mot granlo, utgång fast vi kommer vara nyktra tjejer!


gammal bild, haha!

i'm the worlds greatest - watch out

Det ringde nyss från Stockholm, hade en telefonaudition (?) om ett jobb där. Vad ska man säga, en annan tog sig vidare till en jobbintervju som kommer hållas där nere v.10 . Det trodde jag verkligen inte men så är det. Hoppas allting går som man vill så är det bara fundera på en framtid där nere kanske, vem vet.



everyone think that I have it all - but it's so empty

Blev en lunch på stan med mamma, avslutade med en god Chailatte och lite prat om ikväll :) Nu ska jag kila ner på Telia för att kolla min telefon, tar vara på tiden när J jobbar och hoppas på god hjälp. Hoppas inte den behövs skickas in bara, vart tar jag vägen då..


någonstans finns det en vår - mitt i höstens stormar

Nu är det dags för dagens enda lektion, sedan går jag in till stan och tränar med Linnea :) Idag väntas kondition och litegrann på gymmet. Ska även göra ett ärende inför nästa helg, tror jag ;) Men vi hörs när jag kommer hem!


big brother - ett stort fiasko ikväll

Ligger i soffan och ser på Big Brother nu, det har inte ens gått en vecka och dom har redan kommit på vilka som är falska och allt de handlar om. Folk gråter, och packar sina väskor. Undra om någon ens kommer va kvar innan det här är slut. Gurkan måste in i huset! Han är grabben i glashuset som är klockren, han gör mina kvällar. Men nu ska jag se klart sedan väntar en prinsessömn! :)

det stod - 3,2,1

Kollar på Minuten i väntan på att Big Brother ska börja, alltså om ca 2 timmar..

bild från drygt ett år sen

jag & sanra! gullipluttar

få ut mardrömmarna - ur mitt liv

Man får ingen andra chans att göra ett första intryck.


Det är ofta man får dåliga intryck av folk, antingen på plats eller att man har stora fördomar. Jag har fördomar, och dom blir större utav de dåliga intrycken folk gör. Jag är inte den som gör så bra intryck heller, jag gjorde iallafall inte förut men försöker göra bättre nu. Det går alltså framåt.
Men däremot så försöker jag stå emot mina fördomar ibland, jag försöker stå ut med personer men vissa går bara inte. Det finns en person jag försökt med, gång på gång på gång och jag har kommit fram till ett beslut. N.E.J. Att gå runt och tro att man är så jävla mycket, men va så jävla lite är pinsamt. Har alltid haft något emot henne, och hon frågar om jag hatar henne men det har jag aldrig gjort. Men nu har droppen runnit, droppen som fått bägaren att rinna över. Nä, jag hatar dig nuförtiden om du skulle fråga.


Sen om andra personer, tjejer som killar kunde sköta sitt eget liv nångong.
Ursäkta utbrottet, ingen dans på rosor.



come and show - what you got

Äntligen hemma, så underbart. Sitter och tryckor på några hårdbrömackor just nu och inser hur jäkla gott det faktiskt är. Måste hämta lite mer nu, men idag väntas ingenting. Kanske nått plugg, men det får vi se. l

kanske dagdrömmer på skolan..

I'm a mother lover - You're a mother lover

Godmorgon, hoppas ni har sovit bra. För inatt har även jag gjort de =) Strax är det dags att kila mot skolan, långdag idag. Inte allt för kul men det är bara köra på.


you're a star - my one and only star

Var vaken så duktig att jag tog en promenad i det fina vädret eller gick på passet på Golds. Istället tog jag mig nåra timmars sömn, nu har jag nyss kommit hem och ska bänka ner mig i soffan med nått gott framför Big Brother. Hörs imorrn alla fina, sov gott

jag frågar mig själv - vart gick de snett

Sitter och gäspar just nu, är helt mättad av Bite Lines goda pizzor. Har sett ikapp avsnittet av Big Brother som gick igår, tittade även på Ana Gina show. Rättegången gick bra, så bra att vi tog en lunch på stan. Hade världens finaste stöd - mamma, pappa och hagge ♥ Nu ska jag ta promenad i det fina vädret, och även försöka hinna med ett pass med Latino dans. Vi hörs sen, njut av denna fina dag.

en text - som är värd att tänkas på

" Tänk om det var du som blev mobbad dagligen
fick pennan i ryggen från klasskamrater, och blev slagen sen.

Vart är vi påväg, kan du svara mig nu?

Tänk om det var du som alla skrattade åt
pekade på, spottade på, blev nedsparkad hårt.
Tänk om det var din bror, syster, vän eller du
tänk vad det sätter sig på psyket att bli retad som djur
Vad du än säger till personen ifråga,
så kan det skada för livet i smärta och tårar, jag lovar "

dagens outfit


det jag tänker - är nog inget ni vill veta

Godmorgon allihopa, hoppas ni sovit gott för det har verkligen inte jag gjort. Legat i sängen och vridit mig som en gris, vaknat såfort jag rört på mig. Jaja, tur att jag har hela dan på mig att sova efter att rättegången är över. Tänkte försöka dra iväg och träna lite ikväll också om de går för sig.
'

Nu ska jag äta lite innan det är dags för att fixa till sig lite. Sedan kilar jag somsagt igår på rättegången. Lycka till, åt mig..! Sedan ska mamma, pappa och Hagge möta upp mig innan jag ska gå in ♥♥




with every heartbeat - every heartbeat

Nu, äntligen är det dags för sömn. Har redan hamnat efter i Big Brother så jag har sett gårdagens program ikväll men nu är jag så trött så jag skickar fram dagens till imorgon osv.. Men nu är det dags för ett glas oboy innan jag ska ta och läsa igenom lite inför imorgon, sedan får det bli gonatt.


he's so beautiful - and I tell him everyday

Idag på mässan så tog jag tillfället i akt och pratade med en lärare från en privatskola i Stockholm som utbildade bla. hudterapeuter. Hur roligt skulle det inte vara att jobba som det, ge behandlingar, pyssla om folk och massera. Själv älskar jag att bli ompysslad och att pyssla om.  Jag blir lite glad när jag tänker på det. Fast jag blir mindre glad eftersom det programmet finns på min skola numera fast den första årskullen där är 93;or.. Annars kostade det 95.000 att plugga nere i Stockholm, men det vore så grymt kul. Har aldrig tänkt tanken på studielån, men nu börjar man faktiskt fundera ganska grovt.. Man får helt klart se vart man kommer hamna i livet!

Ska gå ner och läsa alla broshyrer om programmet nu, och se om jag kommer närmare ett beslut än vad jag är just nu. Känslan vill, men endå inte. somvanligt.





are you gonna leave me now - please, just leave me

Efter en dag som har spenderats med att stå upp hela tiden så är jag helt slut. Stod på mässan som Blondinbella var och föreläste på, lyssnade lite på henne och det var faktiskt ganska spännande att lyssna :) Nu ska jag lägga mig på spikmattan med tända ljus omkring och vila ut lite.. Ni får se bilder från igår när det gällde att fylla 200 baguetter. really fun, or what?



jag finner ingen mening - det finns ingen mening

Jag är hemma, efterlängtat. Längtar efter min säng, men det är timmar kvar tills jag får sova. Efter en dag med bak, 200 baguetter som även skulle fyllas och 100 semlor så är jag helt slut. Nu så väntas det massor inför imorgon. Alltså, lite plugg. Hörs när livet kommit tillbaka, kanske på Fredag eller nått :) Nä, men vi hörs morgon.

det finns inga ord

Update-
Jättestressad, är hemma och hämtar grejer. Nu åker vi mot mässan och fixar

she told me - when I was young

Godmorgon. Just nu håller jag på att koka ris, ska äta ris och korvstroganoff till frukost :') Idag blir det inte alls mycket bloggning. Jag & Maria ska nämligen baka 100 semlor och 200 baguetter..! Yes, det stämmer. Nu ska jag fortsätta så jag blir klar för att åka nångång.

inga ord - ger ingen rubrik

Big Brother var inte mycket att hänga i julgranen! Får hoppas att dom kan bjuda Sveriges folk på något roligt nu under 100 dagar. Just nu är jag otroligt trött, har ont i hela kroppen och börjar misstänka att även jag åker på antingen magsjuka eller något annat obehagligt. Så, gonatt.

en söndag - med bra på tvn


från en koja - till ett slott

Äntligen hemma, ser verkligen fram emot att sova i min egna säng inatt! Inte sovit i den sen Onsdagnatt, så ryggen har återigen fått tagit stryk ;)

Relaxen med Maria, L & J var iallafall helt magiskt om jag får säga det själv. Igår var det bowling sen 40års fest som var så sjukt också. Hela min helg får tummen upp!
.
bilder från fredagsutgången/efter relaxen och sen igår.

så är det - att vara tjej ibland

innan det är dags för bowling..

jag vill inte - inte du heller

Kvällen igår var helgrym. Berättar mer om den senare. Nu är det dags för tvspel innan vi beger oss för att bowla med grabbarna ikväll :)

relax med maria och grabbarna


för att se - om familjen hög

För att se våran, lilla saga om Familjen hög så tryck här

faller jag nu - så går jag sönder

Håller på att ladda in videon på våran teater, så den ska komma upp inom kort. Annars så ska jag snart börja städa och plocka ihop i garderoben. Åh, städning är fint de. Och träningen gick bra, visade upp stormusklerna på gymmet idag! ;) Imorrn väntar ett Body Pump pass 10.00.. skönt va?

Mantha, Frida, Maria och jag

ett frågetecken - ett utropstecken

Sitter på skolan just nu och jobbar med demens, brabrabra. Började dagen med en företagspresentation som gick väldigt bra faktiskt. Har inte ens ont sen massagen igår heller, känner mig som en fettbulle bara. Men nu ska jag fortsätta jobba med arbetet, hörs senare.

jag ska bli någon annan - bara du står ut en natt till

Åh, har spelat massa spel med familjen ikväll. Nu är jag nyduschad och ska bege mig för att få lite massage. Nacken och ryggen tog stryk igår utav brottningen, även fast jag bara var med ungefär halva lektionen.

Innan jag åker måste jag prata med mamma om jobb, hur det blir med skolan osv.. Åh, jag vill men jag vet inte om jag kan. Men, vad gör man inte. Ska kila nu så vi hörs senare ikväll eller imorgon.



jag har tagit steg ett - jag siktar mot toppen

Ligger i soffan och äter chips just nu, bra skönt ska jag tala om. Kom hem till ännu ett brev från Tingsrätten, hela hela hela tiden. Lämnade allt plugg hemma för engångs skull, ska bara mysa till de hela kvällen. Äta gott, låångt bad, spikmattan och tända ljus så man blir avslappnad. Jag längtar redan.

Glöm inte frågestunden! TRYCK HÄR

hela livet - gled på en räkmacka

Nana, Torsdag i vanlig ordning. Blir självklart skola till halv 5, sedan Body Balance! :)

FRÅGESTUND! - fråga allt mellan himmel och jord


du har - och ger bort direkt

Onsdag idag, alltså lyckades jag skada mig på något sätt. Inte så extremt denna gång, lyckades bara sträcka rumpmuskeln på vänster sida. Inget jag tipsar om.. ;)

Just nu sitter jag i vardagsrummet och ser på Lyxfällan, ska åka ner på Golds och köra lite styrka. Spänna lite muskler, leka cool och showna lite. Men, om jag inte åker och tränar så blir jag nog liggandes i soffan med gottigott. Mamma köpte hem en hel påse med Delicatos chokladbollar och mazariner. ♥

det finns ingenting - ingenting att hämta hem

Nu, dags för skolan sedan ett träningspass..!

hennes sanning - din lögn

Nu är jag äntligen klar med samhällsprovet! Inte trodde jag att min lärare kunde fixa sånt extremt prov, var ingenting att leka med. Kanske inget man skulle sätta sig med i sista minuten. Måste t.o.m fråga om några saker imorrn, tur att jag inte är ensam om det. Alltså suger jag inte ;)

Men nu kommer kvällen spenderas framför tvn, det blir Sommar i Sverige och massa gottigott. Kan inte klaga på att det är sovmorgon imorgon!

bara en familj - familjen hög

Sitter och smaskar i mig kakor just nu, längtar tills mamma kommer hem. Hon lovade att köpa med sig massa gottigott tills ikväll! Började morgonen med ett göra en pjäs, vi spelade familjen Hög. Klockrent. Kommer lägga in en film sen så ni får se :) Och idag är tanken att jag ska plugga, har ett hemprov i Samhälle som jag tänkte göra klart. Så, dags att göra fika och börja med plugg.

Bild från Mantha. Från Vänster - Mantha, Frida, Maria och jag

det finns något - som bara vi förstår

Godmorgon alla solstrålar. Idag är det slå en 93;a dag, säger bara Maria Maria Maria! ;) Ska strax bege mig mot skolan, börja med en dramalektion.


vilken fin dag - en alla hjärtans dag

Från och med nu hatar jag alla hjärtans dag. Jag måste ha nått riktigt dåligt som gör att Gudarna(?) eller något annat hatar mig. Hur många får papper av Tingsrätten denna underbart fina älskvärda dag, och ser att det väntar en rättegång redan nästa veckan. Skulle egentligen på en annan rättegång nu i Februari också men det blev framflyttat till Maj. Ska aldrig mer ställa upp när det händer något. Ensamt vittne är jag också, det är kul. Jag älskar mitt liv, verkligen. Så himla hårt, precis som de ska vara på den här dagen.

Bra att min blogg är så positiv! Hursomhelst, ikväll skippar jag plugget helt och hållet, myser med gosaker istället. Hoppas ni har en jättebra kväll, ta hand om varandra! Visa all kärlek, som man egentligen ska göra varje dag. Men just för att denna dag finns, visa kärlek från djupet av hjärtat.

just one moment - in my life

Okej, äntligen hemma. Har fått ännu mera uppgifter så jag känner att livet leker. Idag bestod dagen mest utav vaganttävlingar, som våran klass förövrigt kämpade oss riktigt bra igenom!

Idag, har jag inte tänkt något alls. Inga planer. Äta chips, vänta på mamma som kommer hem med ännu mera godsaker och plugga. Jag borde plugga iallafall, sen om jag gör det eller inte är en annan femma.

se framåt - du kan inte ändra ditt förflutna

Godmorgon, blev bara 20 minuters snoozande idag. Jag som brukar snooza nån timme, men iochmed detta så kommer jag nog i tid till skolan..! Vi ska börja dagen med studiebesök på GA-kyrkan sedan är det dags för en vagant tävling. Nu är det dags att börja dra sig, så vi hörs :)

jag & Line som små bruttor
Hanna Isabelle Line Johanna jag Angelica och Felicia

det uppstod - en samhörighet

Sitter och ser på solsidan just nu, snodde datorn medans min bror badar. haha! Har pluggat hela kvällen, och inte bara det. Jag är så fruktansvärt less på skolan, så jag har gråtit floder över allt plugg.. Hade jag varit på skolan just nu hade jag sagt upp mig på engång, utan tvekan. Men de är trots allt bara drygt 100 dagar kvar, jag ska klara det. Klart jag ska det. Men nu fortsätter jag med tvättstuga och plugg, hörs imorgon.

baby - it's real good

Inte varje morgon man vaknar med frukost på sängen inte. Mysigt var det. Kom hem för inte så länge sen, nu är jag nyäten och lägenheten nystädad så det är dags att gå över till Sanra för lite Söndagsmys. Vi ska nämligen se på Paranormal activity 2. 1an såg vi i stockholm på bion där eftersom den inte gick i Sundsvall ;) Men nu ska jag kila, kvällen spenderas även med några timmars tvättstuga.

dags för dig att inse - den hemska sanningen

Ligger nere i soffan just nu med datorn i knät eller famnen kanske man säger. Ganska skönt, fast mina ögon går verkligen i kors. Mina föräldrar är på Ica och handlar gotta tills ikväll, 2.25or.. skoja ;) Glass, maränger och hela fadderullan. Måste nog ta en tupplur när dom kommer. Hörs

en fredag med limpan - i bara bilder


du fångade mig - redan efter första ögonblicket

Var otroligt skönt att börja dagen med träning, ska bli oftare..! När jag var påväg hem så bjöd mitt hjärta mig på "frukost" pastasallad, fick chokladkaka som efterrätt också! :D Vi slog på  Stockholms boogie, sjukt skön film faktiskt. Nu, vad väntar? Jag vet inte, det väntar att se.


för du - kommer aldrig förstå

Godmorgon, nu är det dags för gymmet!

take me - oh, take me

Ärlighet varar längst, jag vann med 98 poäng över Linnea! ;) Bra grymgrymgrym. Just nu sitter jag och väntar in superduper Linn, då är det dags att fixa sig lite innan vi beger oss.

outfit för bowling


he call me - the one and only

Ikväll bjuder jag och Linnea på humor över hela Sundsvall stad. Fulla? Nej, vi ska vara så nyktra man kan bli, fast vi ska bowla.. Bara Gudarna vet hur det kommer sluta. Antagligen inte alls bra, troligen med att det enda våra klot kommer göra är att åka ner i rännorna. Vi är varken kungar eller drottningar, troligen sopor när det gäller att kasta en tung boll på massa snebyggda klotpinnar. Wish me good luck, I need it

jag borde fattat - efter allt jag sett

Hela facebook består just nu utav vad alla ska göra på alla-hjärtans-dag, och sanningen svider men jag sktier i vilket! Så jag kom också på en status..

Annars då, så har jag gjort dagens planer. Hunnit träna också :) Och nudå? - Jo, jag ska städa rummet och pluggeliplugggga.

please, tell me - that you know

Nu, dags för en lektion sedan vårdcentralen.

cause you are my - heeeeaven

Nu är det dags för dejt. John Blund

men det finns bara en - det är med dig jag blir hel

Jag & Sanra var och åt kina bufé i Måndags, det slutade med att vi kom på tanken att pröva på Sushi. Och det var bland det värsta jag ätit, så fruktansvärt äckligt. Men nu har man prövat på, och det händer nog aldrig att jag äter det igen.


onsdags utgång, lillördag i bilder



en bästa vän - det finns bara du

I love you - bye


Min bästa vän, vi har inte känt varan 1 år. 2 år eller 3 år.
Sedan din första dag har vi känt varandra, över 17 år.
Vi har våra perioder, vi har våra 2 meter mellan dörrarna.
Jag är så glad att jag har dig, jag fick de allra finaste i mitt liv.
Du lyser upp mina dagar, du är min sol dag som natt.
Och just nu gör du mig så himla stolt, när du känner att det inte går
- glöm inte bort, att jag finns som din stöttepelare.
Jag älskar dig mitt hjärta, min bästa vän och andra halva i livet

it's gonna be - a bumby ride

Hade en riktigt bra kväll med tjejerna igår, och några grabbar för den delen också :) Vi förkrökade hos Lisa mitt i stan, sedan gick vi upp en sväng mot Södermalm. Memento vart ett ställe vi spenderade bra många timmar på, det måste varit grymt för idag är jag bra heeees. Avslutade hela kvällen i stan, brabrabra. Nu ska jag bli en människa och åka ner på stan med mitt lilla hjärta.

dags för att gå ut - lillördag


peppad inför Black and white Memento ikväll! / Kvällens outfit

they all know - about the truth

Hade somsagt bokat tvättstuga 7 imorse, men den hoppade jag totalt över. Samma med pluggandet.


Om 30 minuter går bussen mot ett brottningspass, undra om det slutar likadant som förra Onsdagen när jag kom hem med ett stukat finger efter ett boxningspass.. ;) Jag är helt död i hela kroppen sen Body pump igår men det är bara härda och köra på. Fast, jag skippar Latino dance ikväll.

stålmormor slår tjuvarna - med handväska


hellre en gång för mycket - än en gång för lite

Har myst hemma hos mitt hjärta ikväll. Vart liten middag, romantisk middag för två. Självklart såg vi på Sommar i Sveige och då slog det oss, det är ju vi om 30-40 år på tvn! Barbro och Paula. Paula är dummast utav dom, den som är raggarkungen, den "modemedvetna" så det är självklart Sanra ;)


flashback - river upp gamla sår

Jag är död, från topp till tå. Alla mina muskler fick jobba fint på Body Pump passet som jag var på. Verkligen något att bita i, men vill man inte inse hur otränad man är så är det inte något att gå på ;) Jorå, det är att rekommendera faktiskt för det var grymt!

Nu väntar en ljuvlig dusch och även lite plugg. Har läxor ända upp till öronen så det är väll dags att sätta igång. Som den pensionär man blivit så har jag även bokat tvättstuga imorgon 7 på morgonen eftersom jag har sovmorgon till 12.. Hur ska jag komma upp?



grattis på födelsedagen - 12 år!

Grattis på födelsedagen min lilla skitunge till lillebror. ♥

so baby dont worry - you were my only

Kul att jag älskar skolan, tycker inte alls att den är onödig. Jo, det gör jag. Suget av att hoppa av skolan just nu är väll större än störst.. Så himla kul att jag har det gör jag gör i veckor framöver, plugg plugg plugg. Om jag bara kunde hitta motivationen. Om en halvtimme börjar lektionen, vi ska då jobba med vårat företag.


hur kan jag tro på livet - allt jag hör, ekar tomt

Godmorgon, sovit bra? Det har jag, om man tänker på de få 5 timmarna jag fick sova.. Men nu är det dags för en hel skoldag, har varit ledig i 6 dagar nu så det ska bli skönt (?) Njut av denna tråkiga gråa dag så hörs vi lite senare

ett inlägg till min pappa - en hjälte


Det finns ingen som min pappa, ingen som håller mitt hjärta så hårt. Från spädbarnsben, till barnsben, och nu genom ungdomens år har han varit min stöttepelare. En hjälte, som ställer upp med all kraft han har. All tid som han har med familjen pga. hans jobb ger han till familjen från djupet av hjärtat. Jag uppskattar han något så fruktansvärt fast det är sällan jag visar de.. :( Men allting ska bli bättre, när vi kommer vara en familj varje vecka. Och jag längtar, tills att ha min pappa hemma varje dag för det var flera år sen. Han är en solstråle, lyser glädje från topp till tå. Han får den gråaste dimman till ljusaste solstrålen.  Ord från hjärtat, direkt till dig pappa - Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta, du är mitt kött och blod. Sådan far, sådan dotter. ♥♥

det var ingen - som visste vad jag tyckte

Jag älskar Söndagar, kvällarna. Det är då det finns dötid så att man kan ta hand om sig själv. Jag älskar att göra det, men finner sällan lugnet och ron till att göra det. Nu väntas det film och frukt, nyttigt va? ;)

bilder sen lördagens kalas

Fredde, Sanra och jag
Alla bilder är från Sophia.

i drömmen, där finns du - och viskar mitt namn

Nuså, är äntligen hemma från dagens pass också! Var på MRL ( mage rumpa lår ) och det var grymt! Imorgon blir det ett mirakel om jag tar mig upp från sängen, kanske ett dagens mirakel.

Förresten så blev jag intervjuad på stan utav några tjejer som tog en bild också, lagomt pinsamt för där stod jag röd som en tomat och svarade på frågor. Undra vad det blir utav de hela, jag har faktiskt ingen aning.

jag börjar förstå - vad livet egentligen innebär

Precis kommit hem, måste sticka iväg och träna..! Hörs sen

svar på fråga

Jag använder ett sånt otroligt lätt program. Det heter picnik. För att komma till programmet så kan du klicka här, och snabbt redigera dina bilder precis som du vill ha dom. :) Lycka till!

man lär sig - utav den hårda vägen

Godmorgon, säger jag idag även fast jag inte vill. Hade någon som ringde och väckte mig imorse så det var bara kliva upp eftersom jag får besök om drygt en halvtimme. Juste, sotarn kommer idag också så det var väll lika bra att man klev upp :) Men nu är det dags att baka något som man kan äta till frukost. Hörs senare

tidsinställt - nerbäddad i sängen framför..


broken broken broken - how could you leave me?

En riktigt Söndag, precis som de ska vara. Bakisdag rakt av, haha.. Fick iallafall en promenad på 1 ½ timme så det klagar jag inte på, klagar inte heller på att vi legat i soffan heela eftermiddagen + kvällen och sovit. Vi avslutade allting med glasstårta och Solsidan!

you can save me - baby baby baby

Kul att jag verkligen mår som jag förtjänar, och lite utöver de. Vad hände igår egentligen? Älskar snack när man pratar med folk som var med kvällen innan som berättar, älskvärt. Hade en bra kväll endå även fast det kunde varit bättre. Var på Södermalm där vi träffade massa trevliga människor, världen är bra liten! :)

Eftersom det var Lördag/Söndag den 6 Februari så tog jag en bortamatch. Och vad händer idag då? Ja, donken brukar kunna laga det allra mesta så Söndagsångesten borde dämpas med donkens goda mat.

så perfekt - att det förstör mig

Drygt 16 timmar senare, och jag är hemma igen! Nu väntas både sömn och mat, eller mat iallafall. Hörs senare

tonight we're going hard - hard hard hard hard hard


that I will never fall in love - love love love again

Just nu är släkten här, för att fira mina småsyskon Jens och Tobias som fyller år om några dagar. Dom sitter och pratar nu och jag längtar som attans efter tårtan. Kakor, tårtor, rulltårtor och och dricka. Jag ska väll gå ner och umgås jag med. Så vi hörs senare när magen är fullproppad med gosaker

bilder sen klassfest - OP08A

saknas flera, bilden togs då jag & Maria inte ens kommit.. ;)
Bilder tagna av, Julia

något annat - som vi inte visste om

Godmorgon godmorgon, solen skiner..! Nä, den går inte att se. När jag kom hem igår, var det snabbt ombyte som gällde innan vi drog på ett hejdundrandes kalas på Södermalm. Nu är det dags för städning, släkten kommer nämligen idag! woho

kul liv - inte lika bra

Okej, jag sitter hemma och bara väntar och väntar.. Bara två timmar kvar, funderar på att ta en tupplur på drygt en timme. Borde plugga, borde sova för jag är hur trött som helst! Borde, borde borde. Börjar bli lite smått irriterad också eftersom jag bara sitter rakt upp och ner framför datan :( Så, ut med lite aggritioner. Aa, känner att hela livet suger eftersom alla ska ut ikväll och jag kommer sitta och roa mig på akuten. Utan telefon, utan allt. Kul, älskar min lillebror ibland. Allra mest dagar som dessa............ EH



skitungeeeeeee

kärlekens tunga - säg att du älskar mig

Inte blev det nån lunch på Café Charm, men vi åkte på en pizzeria fast jag beställde pasta med köttfärsås och massa grönsaker..! Nu sitter jag hemma och väntar på färdtjänsten som kommer klockan 5, jag får så otroligt kul ikväll eftersom den kommer spenderas på akuten. lyckat

dont you ever feel - like you're nothing?

Åter igen morgon, som alltid. Idag blir det en lunch på stan med mamma och min bror =) Tror vi skulle pröva på lunch bufén på Café Charm idag, hoppas den är god! :D Står mycket på schemat idag, så nu är det dags jag sätter igång..! Hörs sen

when I'm with you - nothing else matter

Ser på Svensk maffia just nu, är reklam så jag passar på att blogga. Programmet är iallafall helgrymt, man blir rörd alltså. Blir nattinatti sen, så sov gott alla fina ♥

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ändrade planer, beger mig till stan för att umgås med Sanra och grabbarna

så ung - och så lojal

Träffade nog min idol igår,  tydligen Sanra's idol också ;)

ögonen svider - hjärtat bränns

Tog en lunch med mamma och Sanra på Dragon House idag, supermysigt. Sedan har jag och Sanra flygit runt lite i Sundsvalls stad innan vi kom på att åka hem och plugga. Sagt och gjort, pluggande tjejer!


are you ready - I can feel your passion

Godmorgon, eller morgon. Är nyss hemkommen, varit över till Sanra idag igen och spelat spel ;) haha.. vi är helt inne i det där. Men idag hade hon turen att vinna. Ska alldeles strax åka in till stan för att käka lunch med mamsen, måste gå in på banken och fixa lite grejer också. Hörs sen




you're fucking perfect - to me

Borde egentligen gå och sova nu, men måste berätta att jag vann på spelet över Sanra. Vi spelade Sätt sprätt på en miljon, woho..! Senare delen av kvällen har spenderats i Haga med otroligt trevligt folk. Nu ska jag gosa ner mig i sängen, så vi hörs imorgon alla fina ♥

och jag följde dig - längs vägen den natten

Oj, vilken Ondagskväll det kommer bli! Alkoholsuget kom där ett tag, är ju endå lilLördag så det kunde gått. Men istället ska jag och min käraste vän Sanra spela massa spel ikväll! Sällskapsspel, precis som när man var mindre. Hade helst spelat Vem där eller Monopol men tror inte vi har kvar nå sånt. Så istället får vi ta nå spel som vi har hemma, blir nog en mysig vi-är-pensionärer-kväll.

vi vet, och du vet - allting tar slut

Okej, nä. nej nej nej. Skippar träningen ikväll, först skulle jag träna med Linnea sen kunde inte hon så jag skulle träna själv. Men mitt finger.. :( bara stramar och gör riktigt ont. Tänkte gå ifrån datan nu för eftermiddan/kvällen har jag tänkt. Blir film och bara slappa idag, ingen skola försen Tisdag..! ;)

så kan de gå - och så gick de

Förra veckan var det inflammation i knät, alltså kryckor. Idag är det (förhoppningsvis..) en stukning bara. Boxningens fel, men endå min kära Marias fel. Tydligen så ska man inte kunna skada sig i handsken så det var första gången läraren var med om det. Men det hindrar ingenting, klockan 18.00 kör vi på med ett nytt träningpass! ;)


tidsinställt - underbara väder

Underbara vinterväder, fortsätt såhär..!

det är svårt att bli nöjd - när man väntar på mirakel

Godmorgon alla solstrålar, vi är inne på andra dagen i Februari. Jag har tagit mig upp efter nästan 12 timmars sömns - så otroligt skönt! Nu håller jag på att fixa mig litegrann innan jag ska åka och ha ett stryketräningspass :)

ärlighet - det enda jag vill ha från dig

Okej, finns det något jag är bra på sitter jag och undrar just nu.. På bowlingen så kom jag sist, av de 4 vi var som spelade på min bana iallafall :( Men fick ju inge staket så då rullar inte klotet alls som jag vill. Men Maria var så dålig så hon tog bort sig så jag var ju bättre än det iallafall. Förlorade även på ett tärningsspel idag, grymt va..

Aja, nu är det dags för Sommar i Sverige sedan ska jag sooova. Har en mjuk och skön sovmorgon fram tills 12 imorgon då det väntar ett styrketräningspass!
Kul faktiskt, här startar man upp något med sina egna ord! ;)
se nedan.. oho, gggg-r-y-m-t

en skönhet - större än allting som jag vet

Har nyss kollat på Klass 9A som gick av stapeln igår. Var helt okej program faktiskt, bättre än jag trodde. Kvällen ska spenderas med en cigg i ena handen och en grogg i andra, japp! Nä, faktiskt inte. Jag ska faktiskt spela nått sällskapsspel med mamma och min lillebror! :)

du kommer aldrig få veta - den ljuva sanningen

Äntligen hemma, vilken otroligt onödig dag..! När jag först kom imorse så var lektionen inställd och jag hade ingen ork till att plugga något annat. Så vi åkte iväg på ett studiebesök som gjorde att vi missade lunchen, brabra! Jag & Maria stannade 5 minuter på stan och handlade frukt och glass som vi åt innan det var dags för att se på Prinsen av Egypten som var sista lektionen.

apelsin, kiwi, päron, äpple, blåbär och hallon


vattenmelon


glass och den ljuvliga fruktsalladen

jag kommer inte förstå - sålänge du inte säger nått

Godmorgon! Äntligen vaken, har sovit en helnatt utan att ha vaknat något och jag somnade runt kvart över 9 igår..! Amazing. Kanske är det så att mina sena nätter är över! Nu ska jag fixa mig litegrann innan det bär av till dramalektionen för att sedan fortsätta en heldag på skolan.

RSS 2.0