20:38

Ja, det svenska vädret håller i sig så man får göra nått åt saken ;) Fick mig en söt, liten lila regnponcho av mormor jag. Min lillebror fick nån regnjacka så vi posade lite coolt! Nu ska jag gå ut och möta Linnea, prata lite minnen och njuta av en mysig ciggarett.


en annan del av Maria

åh, visst ser hon road ut på skolan? en liten (STOR) pluggis yao!
dricker äppeljuice brukar hon göra också. killar, bjud på de så har ni henne sen

18:19

Nu har jag och Maria kommit igång smått med våra planer inför året, snart är vi på marknaden ;) Nja, snart och snart. 2011 iallafall! Har nyss vaknat från min lilla tupplur och är verkligen hur trött som helst, hostan och snuvigheten tar verkligen över mig. Märks ju att det börjar bli vinter. Imorse när jag gick till bussen, klockan var endå kvart i 10 så var det lite, väldigt lite men det var faktiskt frost ute!

16:04

Jajamen, ännu en dag och jag har överlevt ;) Är ganska stolt faktiskt. Har saker att berätta senare, mycket som hänt! ojojoj. Men nu har jag nyss suttit i Telias telefonkö i över en halvtimme, dom skickade min telefon även fast jag avbeställt den ;) bra jobbat. Dödssjuk är jag också, förskyld som alla andra. Nu ska jag krypa ner i sängen nån timme och äta för att krya på mig! Hörs senare,

19:03

Åh, duktig jag var nyss. Städade på rummet och damsög! vilken stjärna. Nu ska jag fortsätta vara duktig, ska gå med mina 573683 sopor som jag samlat på mig, mata grannens katter ( jag är faktiskt kattvakt sen snart en vecka tillbaks ) och sen ska jag träffa Pontus. Min saknade vän, så otroligt länge sen vi sågs nu. Ska bli jättekul, så det ser jag verkligen framemot. hörs senare ikväll, tjao

17:57

Nu har jag gjort det bästa av hela situationen..! Plockat fram min söta kalender som jag fick av min mormor i julklapp som det står mitt namn inristat på ;) Varje år har vi fått kalendrar av skolan, för att skriva i men då har jag inte varit tillräckligt pluggis så den kom aldrig till användning. Men iår när jag bestämmer mig för att verkligen gå in och satsa stenhårt så får vi dom inte =(

Jag & Maria, som alltid suttit längst bak i klassrummet har börjat sätta oss längst fram, verkligen längst fram där läraren står för att verkligen vara insatta i allting. Vi kommer nog klara dethär galant, med tanke på alla planer vi har också! Ojojoj, ingenting kan gå fel nu. pluggistjejerna ♥

16:28


15:00

Hemmahemmahemma igen! =) Har klarat av en hel måndag, en hel måndag! Inte för mycket plugg, men litegranna iallafall.  Igår var jag & Tom hos hans syster på Östermalm och bakade pizza, nördade Wii och lekte coola somsagt! Tog mig upp imorse och kilade iväg till skolan, och vem var tröttast i världen om inte jag? Tur att jag har Maria, och vet ni? Vi ska göra nått som kommer göra oss så otroligt rika! Herregud, vi kommer torka oss i arslet med pengarna vi har! ;);) snyggt


17:32

Nu kommer tom och hämtar mig, så åker vi till Östermalm och dör där tills imorrn :) Vi ska leka coola och vara i hans syster i lägenhet medans hon njuter i Turkiet.

16:27

fler bilder sen igår..


16:13

Legat i sängen mest hela dan, sköönt..! Tillslut tog jag mig upp till middagsbordet och käkade så då blev det fart i tjejen :) Nu har jag duschat, smörjt in mig och hela fadderullan.

11:59

Såhär ser en liten del av mitt rum ut nu, sällan föräldrar! Mina föräldrar står uppe på vinden och rensar, och jag borde egentligen ligga i sängen och dö just nu men nä!! Sitter uppe vid datorn, pigg som en lärka (?) Sprang upp och ner i trappen för att ställa sakerna på altan men tillslut gav jag upp och samlade sakerna på mitt rum, nu ska jag gå ner med allting för nu är det klarrensat. Så, nu är jag tillbaka också. Och sur är dom allihopa, så jag blir också det men det är ju så fel när lilla jag får en dålig attityd. Aja, så är det att leva i en liten Nylunds family. Resten får dom fixa själv, är man över 40 så är man väll ganska kunnig..

11:18

Godmorgon..! Utgången igår var grym, kom hem vid 4 inatt så det var det verkligen värt :D Från början var de lite segt eftersom vi kände nästan inga men det är alltid kul med nytt folk såklart. Med tiden, säger bara ojojoj! I början så var man inte ens taggad, mjukisar var det som satt på hjärnan egentligen. Fast med sjukt trevligt folk, peppa människor så ändras stämningen totalt. det var grymt


21:17

Nu blir det utgång endå, puss

hahahah, jävligt snygga tjejer nu yapppppp. nej

17:34

Hooome again..! Var somsagt barnvakt igår till lilltösen, hur gullig som helst :) Vi kom hem till Tom vid 4 på natten ( hur trötta som helst ) och vid 5 så sooov vi båda gott :') Idag klev vi upp lagomt sent, vid halv 4 eftersom vi la oss så pass sent endå =) Ikväll då? Ja, utgång eller hemmamys? frågan består!

17:42

Nu kilar jag iväg för kvällen, åker iväg till Tom nu senare ikväll ska vi vara barnvakt till en tös på snart 1 år :) ha en trevlig fredagkväll, hört att det blir utgång för många. have fuuun!

gotjejen vi ska vara barnvakt åt =)

dagens outfit


17:00

Jag dampringer mamma utan svar, tillslut så ringer hon upp och frågar
- ringde du nyss?
'
Men nä, inte alls! inte flera gånger heller
'
Hela allting är stress nu, hoppas de går till sig. annars äre bra, tja

16:08

jag vet, att jag har min familj att tacka
ni har alltid stått för mig när ingen ville fatta
jag vet att jag har blivit den jag är pågrund av er
ni har format mig med kärlek, och gett mig ögon att se
för varje dag som går så kan jag se det mer och mer.
oavsett vad jag har gjort så har ni stått med öppen famn
fast ibland, så har jag inte insett att vissa saker jag gjort inte alltid var rätt

13:20

Har någon av er sett nån av dessa filmer? Funderar på att gå på bio och det hänger mellan dom här två, vet inte alls riktigt vilken man borde se. Om ni sett nån, berätta vad ni tyckte!

13:10

En lunch på stan efter skolan är aldrig fel, inte alls fel att ha skola mellan 10.10 - 11.30 heller :) eller vad säger ni? När jag kom hem så tog jag in posten och där var 2/3 brev till mig! Älskar att få post, så himla underbart. Nu var det väll inte världens grejer men spänningen att öppna är grym..! Städat huset eftersom mamma jobbar länge idag, nu väntar det en dusch med bara mysigheter.


09:47

Nu sticker jag iväg till skolan, och bara för att jag drog på mig mjukisar så kom solen fram också. Men nu finns det ingen tid att byta om eftersom jag redan blir nåra minuter försenade för att frullen drog över. Men vi hörs senare, ha en bra skoldag alla mina blöjbebisar då.

09:06

Fyfan, tröttast i världen är jag även fast jag somnade riktigt tidigt igår. Båda mamma och maria fick ringa nu på morgonkvisten för att jag skulle kliva upp! men snart dansar råttorna på bordet om jag inte går och äter, finfrukosten väntar nere i köket. vi hörs, puss

19:38

Jätteroad tjej, nästan så jag önskar det fanns lite plugg att göra nu. men icke sa nicke, blir en kopp té och slå på något bra på tvn. Läju slocknad, är helt slutkörd.

19:16

Ännu en skoldag som sedan blev en dag i Birsta med Maria. Skoldagen var t.o.m heldag..! Såg på film och njöt mest hela dagen. Väl i birsta så köpte jag 5 collegeblock, som den lilla pluggis jag ska bli så är det välbehövligt. Insåg att jag var jävligt hungrig, så vi sprang in på Ica Maxi och köpte pannkakor med sylt ;) snyggt. Bussen påväg hem var riktig pain in the ass, sen som bara den.


dagens outfit


07:44

Godmorgon allihopa, lika peppa som mig för skolan? :D inte ett dugg alltså. Men idag lyckas jag nog komma i tid, Maria ringde och väckte mig så jag inte blir sen en dag till. Underbart. Nu blir det frukost, fixning och hela den rullen. tjao!

21:37

Juste, för att verkligen visa er vilken jävla plugglinje jag går så kan jag berätta att jag fick läxa idag..! första jävla dagen, första jävla lektionen. jävlar allting. Glömde bort det, sen har jag ju min lilla ängel Maria som påminde mig genom hennes blogg. bra, det blir inge sömn för mig eller. Jag måste ju plugga nuja, med tanke på att det ska vara klart imorgon t.o.m. Just nu hatar jag er som inte har plugg! hataaaar lite smått

21:32

Nu är jag hemma, från världens bästa cirkus! Skratt, hette den. Var inte alls med djur och jonglörer hela tiden, utan den mesta tiden var clowner! Massa grymma skämt, ni vet hur dom funkar. Enda djuret som var med var häster under några minuter bara. 2 timmar lång, proppad med popcorn så nu mår jag gott. Är svintrött så det enda som väntar nu är sömn sömn sömn ♥. peppa inför en tidig morgon.

haha, fulaste clownen under hela föreställningen typ

svar till anynom

Anonym om dagens outfit:
Vart kommer koftan ifrån? :D jättefin!

Svar : Jag vet faktiskt inte, den har jag faktiskt fått av min mormor, nått plagg hon inte använde, haha. Så jag har ingen aning, tack iallafall :)

dagens outfit


16:27


Nu är det bara dags för käk, sedan åker jag & elin iväg med mina småsyskon på cirkus.  Med oss hoppas jag att Meya är, det är iallafall genom dagis som vi går dit ( min lillebror går tillsammans med Meya ) Om hon är med, som jag tror så ska det bli otroligt roligt att kunna se denna lilla tös, denna lilla solstråle igen.

14:14

Tjao, har klarat av en skoldag nu! Däremot så ringde inte min väckarklocka så Maria ringde 5 minuter innan vi började så jag tog på mig kläder, borstade tänderna, tog en cigg och gick till bussen. Hade en lektion ( jag kommer dö, min klass.. ) asbra ibland, men pain in the ass ibland. ja. Hade lite information om idrotten sen slutade vi. In till stan och tog en fika med mamsen. och vem beställde regn? Hoppas det blir översvämningar, bussarna slutar gå så jag slipper skolan ett tag till. Vore great




20:50

Nu jävlar! haha, allting är fixat nu. Pappa var visst hemma så han hjälpte mig med att lägga in facebook, så berättade han hur man gjorde resten så nu har jag proppat min telefon med spel och grejer. Ska fixa mer grejer senare, och musiken ska jag fixa nånannan dag också, troligen imorgon. Men nu måste jag ääta nått innan jag dör, sen slocknar jag tidigt för det har varit en slitsam dag idag, och det väntar en helvetestidig imorgon. fiiifän, litegrann dör jag ju iallafall. ska dryga på med min luuur nuja. haha, orka. tjao

18:20

Har suttit i flera timmar och laddat ner musik, precis när jag trycker på knappen " download " så dör skiten, jävligt bra kände jag. Nu ger jag upp, lägger in ny musik nån annan dag. Min pappa har åkt och jobbat så han kommer inte hem försen slutet på veckan heller, måste lösa alla mina problem själv nu! Har några appar(?) jag ska lägga in, sen facebook måste jag lägga in innan jag lägger mig! that's it, nu ska jag fortsätta med denhär skiten och se vart jag hamnar. Hatar min iphone redan, det var ingenting för mig

16:59

Sådär, nu har jag gjort det jag kan så pappa kommer få hjälpa mig med resten när han kommer hem för jag var inte så teknisk som jag trodde faktiskt.

Åkte in till stan med leénde på läpparna, mötte Maria och köpte cigg för jag lovar er att man klarar inte en dag med min klass utan att få lite lugn i sig, perfekt av ciggaretterna! Kom till skolan och dog lika fort, tillbaka till den pissiga verkligen. Idag fick vi bara schema och pratade om vad alla gjort i sommar, dom flesta hade väll dött förutom Maria som hade ätit kebab. Ärligt. Våran klass är som den är, bra och dålig. Sen, det här med mat kommer aldrig funka för mig. Åt inte på 2 timmar och jag dog, måste nog ha ett kakförråd i skåpet :)

15:51

Nana, är upptagen med min Iphone nu ;);) Haha, tönt jag är. sitter och fixar lite program och sånt, åter igen så hörs vi lite senare, har mycket att berätta jag!

14:54

Mina jeans sprack, skolan suger kuk. Enda bra att jag ska springa ner på ica nu för att hämta ut min käraste telefon som ligger där. Måste skynda, minminmin. hörs sen

12:01

Nu äre bråttom, bussen går om en kvart och jag ska sminka mig lite smått, borsta tänderna och massa saker. Ska in till stan för att möta upp Maria, sedan åker vi till skolan. hejhop ♥

dagens outfit


10:45

Fan, klockan är snart snart i elva. Man mår ju dåligt av att kliva upp såhär tidigt, är det bara jag som känner så? Andra dagar har jag mått lite dåligt av att tvinga mig upp vid tre på dagarna. Jaja, vet inte ens varför jag är vaken såhär tidigt heller för. bläbläblä, om det inte gjorde så mycket att missa skolan så hade jag nog inte gått dit men eftersom jag är så jävla duktig så har jag inget liv. Tänk, nu tappar man hela fritiden, hela allt, hela sitt liv. Så är det när man går Omvårdnad, man pluggar mellan 08.30 - 15.00 ( minst ) sen får man ju 15 läxor om dan så det är bara fortsätta plugget på dagarna och på helgerna. Haha, mitt liv ♥

21:39

You're not alone. Sitter och drygar här som vanligt då, peppar inför imorgon. Får inte ens sovmorgon även fast jag börjar 1 imorgon, det väntar äventyr.

Sen, är det fler än jag som tänkt på alla facebookstatusar om att alla beställt studentmössor redan? Ärligt, fine. Men nej. Jag går också ut iår, ni ska se att det hinner bli 2011 innan min sega klass börjar beställa nått, pinsamt att beställa nu hursomhelst. Ska bli ganska kul att se hur det blir med våran klassresa också, haha! Ni ska höra diskutionerna om den, herregud. Det kommer sluta med att vi sitter med varsin pizza på navet och tittar med mördarblicken på varandra. Aja, kul att se sin klass imorgon iallafall. haha, två år tillsammans så ett år till ska man väll klara av hoppas jag. Superduper Maria och jag - we can make it


OP08A, hehehe.

19:44

Nu har jag färgat håret, yesyes. Mörkbrunt fast det är fortfarande röda skiftningar kvar :) helt okej. Bild får ni senare när jag orkar och håret torkat. Om 20 mintuer är det Fångarna på Fortet, efterläntat. Aja, nu blir det lite fika för min mageeee håller på att dö av svält. Hörs sen, tjaopppupu

17:58

nu ska vi trolla, hehe

mitt sommarlov 2010

Alla gör test om hur deras sommar varit, frågor om vad dom gjort och inte. Men jag orkar inte. Min sommar har varit riktigt bra, inte den bästa men absolut bra. Det här var mitt sista sommarlov, jag kommer inte ha nått mer sommarlov i mitt liv. Jag har gjort saker jag minns, saker jag inte minns. Saker som jag alltid kommer komma ihåg, saker som jag glömmer inom snar framtid. Saker som gjort mina föräldrar stolta, saker som inte gjort dom stolta. Jag har gjort allt jag velat, spontan sommar så satt säga. Imorgon är det dags för skola, är sjukt peppad faktiskt. Får träffa Maria igen, helt underbart så nu ska vi knäcka vårat sista år!

gatufesten med elin, adam och tobbe
sovstund på bryggan med elin & pontus i armsjön
bergafjärden med elin, albin och pontus
skara sommarland med familjen
kväll tillsammans med elin, jon, agge och jocke
partykvällar hos mig
tarzanstigen med pappa, tobbe och kevin

partykvällar hos mig
haha, bongade öl bara för min brors skull
jag & elin testade med tamponger doppade i sprit i armhålorna
dog av värmeslag nere på peace and love
peace and love med sanra, nicke och olle
gatufestenkväll
pontus tog studenten, som var det första av min sommar!

Absolut var det mer, mycket mer. Jag fyllde 18 år, jag tatuerade mig, jag bosatte mig på Bergafjärden. Fick åka in på akuten och spendera 6 timmar inne där. sommaren 2010 ♥

15:45

Nu har jag jobbat färdigt, har slitit som ett djur ;) haha.. Nästan faktiskt, och min lilla babybooooy kom som en överraskning och sa hej :') Lat som jag är så tog jag med en sallad hem som jag smaskar på nu, mumsmums. Slängt in två maskiner tvätt har jag också hunnit med sen jag kom hem. herregud, sliter och sliter. Jaja, nog om det. Nu ska jag tönta mig i camen och sen idag ska jag trolla med mitt hår, he he he



mums som jag smaskar på, yes!

09:05

Sådär, nu glädjs jag åt tanken att jag ens får jobba så. Jag pluggar, jag jobbar, jag lever. Dom som inte pluggar, vissa av dom har inte ens jobb heller så. bara stjärnor. Nä, men jobb är faktiskt bra om man tänker efter. Nu ska pappa skjutsa mig till jobbet så jag gör lite nytta. pusspuss

08:48

Åh, jag skulle njuta av min sista sovmorgon. Ja, såklart så ringer jobbet och ber mig komma in och jobba, det är väll självklart! Snäll som man är så går det inte säga nej heller, fint med pengar nästa månad.. så får jag tänka. Aja, har dragit på mig mjukiskläder, nu blir det frukost och lite fixning.


23:37

Hemma, kära sängen ropar verkligen på mig också. den har saknat mig! Har legat med elin i lägenheten i stan och degat som väärldens soffpotatisar. Nintendo Wii - Mariokart, massa bullar, yoghurt, frukt och massa tjockt. Johan kom förbi och gjorde oss sällskap också. Nu ska jag slå på en film för att sova, sista dagen att sova ut imorgon. Och den tiden ska jag försöka ta vara på ♥

16:59

Helvete. en liten bebis. Nä, det var ju inte så. Jag har precis fyllt min mage full med mat, spagetti och köttfärssås är det som lurar där inne. Haha, jag kommer ihåg när jag fick kramper i tarmarna under ett tag och då var min mage 15 gånger större än såhär, helvete va de såg ut och gjorde ont. Hursomhelst, nu är det dags för lite klädsombyte sedan sticker jag iväg, yaopyapå.

16:28

Lite bilder sen i Fredags. Var massa annat folk också, lite kamerarädda typer :)

15:54

vila i frid, Göran Melin. Gatufestgeneralen. läs händelsen, här

14:57

Sitter och pratar med Johan i telefon, skittrevligt. De är söndag och det suger, det är fint väder och jag sitter inne och leker tönt. Senare ska jag ta mig i kragen och fara med elinpelin till lägenheten i stan för att spela tvspel och dö, kom förresten på att jag har en yoghurt kvar där :')

sommar sommar sommar, det vore underbart

13:34

Woho..! Jag har städat hela rummet som verkligen såg ut som sju ( om inte nio ) svåra år. Såhär fint har det nog inte varit på länge, känns skitbra. Nu väntar en dusch, man ser verkligen på mig hur slutkörd jag är just nu. Och min cam har börjat flippa medans jag inte varit hemma, det är bra. Tänkte ju bjuppa på en smaskig bild om hur ruggig jag ser ut nu, he he he. för sött

12:55

Oj, ni vet verkligen inte vad jag gjort i helgen för min uppdatering har varit sämst. Men har inte varit hemma så inte haft nån tillgång till dator eftersom ingenting blivit som planerat, men jävligt bra endå! :D

I Fredags så gick planerna riktigt åt helvete, så jag & elin åkte på fest hos min bror med massa trevligt folk sen drog vi neråt mot stan där vi hamnade. Inte riktigt så bra, bara för att dryga ut tiden så drog vi en runda i bilen med Johan och Macke. för snälla pojkar. Mötte Tom, gick till han och sov. myspys
'
Igår, igår igår igår. Ja, vi klev upp vid 4 sen följde jag & elin traditionerna och tog en titt på Selånger som var alldeles värdelöst. Macke hämtade oss så vi for till min bror för att släppa loss igen. In med alkoholen och ut med vettet. inte riktigt så. Men där var vi hela kvällen med trevligt folk åter igen.
Kameran var inte med, men dessa hittade jag på telefon. Har minne av att elin har fler

03:15

Inte varit hemma sen fredags eftermiddag, nu är jag hemma igen. Men såklart är klockan över 3 och jag ska borsta tänderna och fräscha till mig för att kunna sova. Hör av mig imorgon, gonatt ♥

17:01

Min mage kurrar, har inte ätit på länge nu om man inte räknar med alla mackor. Hursomhelst så har jag ett jävla pisshumör nu, jättegulligt. Går på smärtstillande när jag inte har nån känsel i knät, känner att det behövs varför? Orkar inte vänta tills mamma kommer hem så jag går ner och lagar nån mat, alla mina bröder sitter endå bänkade framför tvspelet och gnäller på varann. Har inte rökt på snart en vecka heller, skulle sluta. Ja, skulle. idag spricker det kan jag lova. Cigg är dåligt, men samtidigt jävligt bra. jag ♥ cigg, dagen det slutar vara så kommer en annan dag.




15:21

Pratar med elin i telefon nu, sen tar jag en tablett och går och lägger mig. sova ♥

14:36

Oh, alla är ju så sura idag. Kunde ju jobbat enda tills fem om jag vetat det här. Sen är min helg omplanderad igen! Så jävla typiskt killar säger jag bara, synd att man är lite av en toffel. ibland. Aja, vi får väll se hur det slutar med kvällen egentligen. Förvånar mig inte om den slutar hemma med film och gotta, men det är väll lika bra om alla ska fortsätta med dessa skithumör

13:50

Jobbat klart äntligen, skippade lunchen och gick hem tidigare. Var lungt idag, så jag hann även bygga pappersflygplan med min lillebror som också kom in idag och lekte. Fyllt i massa papper, varit på apoteket och hämtat mina kära tabletter. Hela min helg blev omplanderad också, usch vad jag hatar sånt..! Iofs så var det väll bra, men måste fixa och blablabla.

Sen hela historien med att jag måste börja äta tabletter igen gör så min helg egentligen skulle suga och ligga på botten. Men det får inte hända, dom förstörde min sista april och det får räcka så. Får inte dricka så mycket alkohol heller men vi ser väll hur det blir med den saken, ikväll är det utgång och ingenting kan förstöra min kväll nu! Nu är jag peppad till max, sista riktiga omgången innan skolan börjar! :D:D

07:23

en liten makeup sen blir det jobb..! hörs senare

06:54

Om fem minuter ska mitt alarm ringa, fast jag har varit vaken i snart 2 timmar jag! Vad gör man inte när det inte går att somna om alltså. Nu ska jag iallafall väcka min bror, fixa frukost och fixa mig innan det blir flera timmars arbete. Härligt att jag jobbar med min bror, kan sluta bra :D:D

00:52

Sitter och pladdrar om Iphones med Tom, värsta nörden som jobbat med telefonskit. Kanske ska avbeställa min och göra en ny beställning imorrn, tog tydligen 2 dagar då. Alltså början på nästa vecka, jag dör nog inte. Haha, billigare blir det också. Jaja, överläggning med mamma imorgon sen får vi se. Ägare av en Iphone ska jag bli, och det innan ruttiga September. Men nu ska jag verkligen sova...snart

22:00

kvällsfika, alltid lika gott. Nu saknas det bara att borsta tänderna och smörja in sig innan det blir nattinatti. Imorgon väntar jobb för att återigen fylla plånboken i September. Får inte glömma att springa in på apoteket heller och hämta mina tabletter, återstår att se hur det kommer gå att jobba imorgon med tanke på hur mina knän mår nu. haha, men gonatt allihopaaaaaaa.

iphones & telia suger

Haha.. Sitter här och tänker lite, tror inte det är meningen att jag ska ha en Iphone om jag ska vara ärlig. Allting gick väll bra att beställa förutom att det tar flera år innan skiten kommer. Skulle komma igår(!) men den kommer inte alls, säkert inte försen nästa vecka. När jag gick på Telia så var dom slut, åkte till Birsta där den sista precis blivit såld. Saken är ju den att jag köper den inte för att jag känner att det behövs, att den har dom funktionerna som jag behöver utan för att jag inte vill känna mig så fruktansvärt efter. För jag tycker att dom är stora, klumpiga, fula, världelösa som har sämst täckning. Men om det tar så lång tid att få en telefonhelvete så var det kanske lika bra att beställa Iphone 4 som dröjer 6 veckor. Ungefär som min. Iphone suger, Telia suger. Fick höra att man skulle beställa på Halebops hemsida, men om nån smart person kunde sagt det till mig tidigare så kanske jag hade suttit och pussat på min Iphone nu. kanske..

20:51

har inte alls varit hemma idag, ute på äventyr hela dagen. Tog en promenad på en timme ner mot stan, åt lunch på stan med mamma somsagt. Sprang förbi Telia för att höra om det fanns iphones inne, men icke..! Med mitt hopp, med deras ord om att det fanns 1(!!!!) kvar i Birsta så åkte jag dit med Elin men då var den slut. :( En snabbis på donken sen mot Södermalm för att spela Wii och äta chokladbollstårta med elin. Där har vi suttit hela kvällen och tjockat som dom tjockisarna vi är.

påväg mot stan, en sväng förbi min mosters grav. Snart 3 år sen hon lämnade oss.

dagens outfit


12:44

fixning förfullt innan det blir lunch med käraste mammsen

se och njut


11:26

Godmorgon, en tidig morgon eftersom jag ställde klockan. Skulle egentligen upp tidigare för att se ett tvprogram men det sov jag över helt. Sprang ivrigt ut till brevlådan för att se om jag fått min telefon, men posten hade inte ens kommit. Idag väntar en härlig dag på mig, underbart!

23:58

Höger, vänster. Vänster, höger. Snart är det rikdagsval om jag har rätt, har för mig att det brukar vara i September. Jag minns när jag gick i 5:an på Sticksjöskola, satt och räknade Matte när det kom ett tal där jag skulle räkna ut om det var val år året jag fyllde 18. det var det, det är det. Jag får rösta iår, jag ska rösta iår för jag blev överlycklig när jag räknade ut rätt, jag skulle va stor det året. Idag, står jag här som ett fån. Jag ska alltså rösta, jag vet verkligen ingenting om politik. ingenting. Rött och Blått, Vänster och Höger. Åh, jag vet verkligen inte hur det kommer sluta, men något hoppas jag det blir.

23:37

Hemma efter en långpromenad på drygt en timme och en mysig kväll med elinpelin nere i stan i lägenheten. Blev Wii spelande hela kvällen med chips och choklad. För grymma tjejer, synd att det inte finns fler som oss. eh. Har nyss borstat tänderna så nu är det bara insmörjning som gäller. Sedan väntar en mysig natt och en lagomt tidig morgon eftersom jag försöker vända lite fint på dygnet.

19:23

Nyss hämtat mitt paket, nu blir det långpromenad till lägenheten.
det som kom idag,

17:56

Oh, nu kommer mitt sura humör.. Inte bra. Nu har jag lagat mat och städat, känt att " fan, mitt knä dör snart " Nu väntar en promenad på ica för att hämta mitt paket. underbart ♥

Jojo, jag har nog känt i knät att min inflammation börjar komma tillbaks, sen så syns det väldigt mycket också. Måste gå på apoteket nån dag framöver och hämta mina smärtstillande som ligger där och väntar på mig. Annars slutar det nog på kryckor och hela den historian som jag pinades med i våras. Kan ni tänka er, att det inte finns något att göra åt saken. Jag kan inte bada, inte cykla, inte springa länge eller ligga på olika sätt. Jag som älskar vattengympa, älskar spinning, älskar att vara ute och springa. och här står jag, 18 år och har haft samma skit i snart 3 år fast jag fick veta vad det är för nått för några månader sen bara.

16:07

barn, världens vackraste skapelse. Jag skulle vilja ha min lillebror till bebis, han är en liten pojke, min lilla prins, min egna ögonsten, min min min. Visst är han en dryg liten fjorsk ibland, har stämband som ingen annan men samtidigt är han det finaste. När han väl är gullig, då är det världsklass. Min bebis ( när jag nu får nån ) får gärna vara som han, lika söt och jävlig. my dream. Nej, det händer inte. Men han är världsklass när det gäller bebisar, han kommer alltid vara en liten favorit för mig. min egna lilla prins som badar nu och visar vilken gulliplutt han är medans jag sitter och ler, inser vad han betyder för mig










15:35

Nu har jag jobbat, slitit häcken av mig! Varit på banken, denna jävla bank. Har nog varit där 10 gånger sen jag fyllde 18 vuxna år, de är ju bara problem. fattar ingenting ja. Min telefon skulle komma idag också, ivrig har jag varit hela dan tills jag inser att min avi inte ligger i brevlådan, crap! Menmen, får hoppas att den kommer imorgon. Hur som helst så har jag kläder som väntar nere på posten, lovely.

07:24

Vilken natt..! Tragiskt varmt har det varit, inte alls kunnat sova för jag varit för pigg. Menmen, nu har jag hunnit gjort allting man ska göra innan man beger sig, endast borsta tänderna kvar. Så strax ska jag & mamsen lämna barnen på dagis sen blir det jobb för hela slanten, bra dag!

just nu..

22:06

en tékopp, massa mackor, ljuv musik, två saknader.

sanra..
maria..

20:49

Oho, det är inte bra att sova för mycket heller har jag märkt. Sitter här i min mega stora tröja som jag har planerat att sova i och gäspar. Så snart ska jag nog lägga mig, det finns endå inget roligt att göra. Var på promenad förut, dog verkligen av att gå, så trött är jag..! helt förstörd. Sen dör jag lite av tanken av att jag ska kliva upp halv 7 imorgon för att åka och jobba imorgon. Nu ska jag göra 57358 stycken toast, bli lite tjock, tänka på donken ska jag soooooova enda tills dödsmorgonen kommer. gonatt

-

samma gator, samma torg
samma minnen, samma sorg
vi är från samma del av stan

18:52

Ett dygn senare och jag är hemma igen. mätt och belåten är jag nu också, livet svävar på moln. helt perfekt. Efter sömnlösa nätter så har jag tagit igen mig hos Tom, nu är jag peppad inför jobb imorgon! Vi har töntaaaat oss, visat vilka töntar vi egentligen är. Men nu måste ut och ta en promenad med elinpelin, efterlängtat. Och vad kvällen har att bjuda på är ännu ett mysterium, antagligen blir det lungt eftersom jag måste jobba för att det ska klirra fint i plånboken nästa månad så jag kan överleva ett tag till.

19:12

Promenader, just love it. Var ute med elin som vanligt, vi är så feta så vi rullar fram om jag ska vara ärlig faktiskt. Därför det är så lätt att gå ut och rulla varje dag, låter finare om vi säger att vi promenerar bara. Om en kvart går min buss mot Tom så det blir där jag spenderar min kväll. underbart

16:10

Nu är jag hemma..! Det blåste ganska mycket vid sjön och det klarar inte små klena tjejer av så vi åkte in till stan istället. Tog med take away och satt oss vid ån istället, där låg vi sen i nästan 4 timmar! Myste på med sallad, choklad, chips och allting som ingår i våran diet. hehe.


09:48

Världens tröttaste tjej, undrar vad hon gör vaken såhär tidigt ?! förklara.. Saken är den att jag och elin ska bege oss till sidsjön inom en timme. På den timmen ska jag hinna äta, göra fika, duscha, klä på mig, peppa osv. Blir nog bara steka på bryggan eftersom jag är sjuk, inte blev jag friskare av att vara ute igårkväll heller.

Igår så kände jag verkligen back in days, jag & elin blev hämtade på moppe av Ante och Tommy. Har inte åkt moppe på riktigt lång tid, alltså blivit skjussad eftersom jag inte ha nå körkort. Tjejer är fula på moppar. 3 år sen drygt, har väll åkt 2-3 gånger. Nån gång om året alltså. Vi åkte till Ante och såg på en hemsk film, sen vandrade vi hem vid ett och var inte alls rädda, nejnej.

21:09

Söndagsdepritioner. Haha, är det hela nå skämt eller? samma sak varje söndag, man drygar på hela dagen, man har inget liv utan ligger hemma och klagar på hela livet. alla vill göra nått, men ingen orkar lyfta på sitt feta arsle och göra nått. inte jag heller. man röker och tror att man är cool, lungorna är svartare än något annat, man äter på donken och kroppen består av 99 % fett om man lever mitt liv iallafall. Inget bra på tvn heller, dom vill ju verkligen nånting. Man lägger sig i sängen och dör, perfekt söndag! vad gör man egentligen, blir fet fet fet. asbra

20:01

Efter donken satt vi oss i stan, vid fontänen och myste =) underbart på en söndagkväll

17:39

en två timmars lång promenad, gick till Issa med elin och hämtade våran cykel. Som vi faktiskt döpt till Olle ;);) fint va? Och bara för att jag tackade nej till hamburgare förut så serveras det ingen middag för min familj är ju så mätta, det betyder att jag åker ner på donken för att äta! Aa, blir nog bäst så.

Olle, våran käraste ägodel.

dagens outfit

Nu är det dags för en promenad! Kan bli bra i det fina vädret, slutar nog med att jag blir mega mega mega sjuk också men det är väll smällar man får ta. ;)

tillbaks efter sommaren

Men njut! haha, alltid lika bra

13:54

Det är så himla typiskt endå, att jag ska bli sjuk när det grymma vädret kommer. Nu hade jag väll inga planer på att gå ut och sola eller nått, men bara åååh. Jag har världsfrossa, ont i halsen, hosta, sjukt snuvig och säkert feber på det också. Jaja, jag har ju nån att skylla på, den personen ska jag smitta tillbaka :') Idag blir en ordentlig inne dag för mig, nu blir det massa toast för att friskna tillllllllllll.

12:40

Vaken vaken vaken, hur varmt som helst på mitt rum! Väcktes av mamma som undrade om jag skulle med och käka hamburgare på Frasses. Men nejnej, jag slog på fläkten och drog ett blogginlägg istället. Nu ska jag gå och lägga mig nåra timmar till, alla är och badar och solar. men jag dissar allt idag, typiskt söndag! '


02:39

samma visa varje gång..
:'(

00:23

Elin har gått hem, heeela huset sover och mina föräldrar kommer inte hem försen om flera timmar. Här sitter jag, med världens deppmusik och verkligen, verkligen funderar på allt.. Bäst jag går och lägger mig, måste " finna mig själv " hahah, lite drygt sådär. men gonatt ♥

22:09

Nu har barnen lagt sig, jag och elin sitter kvar här ute fast nu har vi slagit på värme och tänt ljus. supermysigt :) :) Strax blir det yoghurt med banan! mumsmumsmums. Peppar lite 80's music och har det trevligt, vi ska nog fixa lite slush också hoppas jag..! Vore fantastiskt gott faktiskt

20:24

Nu sitter jag & elin på min altan och dunkar musik på min megamegamega dator! ;) Vi har nyss gjort en supergod hemmagjord slush. Hemligt recept. Här ska vi sitta hela kvällen och mysa, vi får se hur det blir eftersom vi är barnvakt som sagt, känner oss riktigt duktiga! yeah


19:06

Har nyss varit på ica med elinpelin, dåligt varmt! Vi köpte massa gosaker tills ikväll, vi ska nämligen vara barnvakt. Blir nog bra, nyktert är bra. och roligt, om man heter elin & sandra
.
.
Min pappa är fixad och klar, grymt!

15:07

Hemma hos mig är det kalas för fulla muggar, min bror sitter i soffan och blåser upp en gigantisk stor badmadrass som min lillebror fått i present. Alla gamlingar sitter i vanlig ordning vid bordet och pratar om massa människor, varför världen är som den är och, allt är som vanligt.

Jag sitter vid datan på mitt rum, som jag faktiskt inte brukar göra. Jag blev bänkad när jag klickade mig in på Josefins blogg, här blev jag kvar med alla mina hårstrån stående medans jag läste den gripande historien om vad som hänt i hennes liv. Josefin är inte vilken tjej som helst, hon är mamma till Meya som det stått mycket om i tidningarna. Otroligt gripande text, tryck här för att läsa.

13:48



12:41

Släkten kommer om mindre än 20 minuter..! Känner att jag har lite bråttom nu. Har nyss slängt på mig ett par shorts och en tunikaliknande. Nu ska jag skölja ur hårinpackningen, smörja in mig, borsta tänderna och fixa mig lite smått.. Oho, sen blir det kalaskalaskalas, tårta, kakor och gottigott!

12:10

Jag & elin fick ju nå flipp igår, egentligen skulle vi bara gå på ett nattcafé men allting slutade med att vi slog på en stor utekväll..! Vi var hemma hos mig bara, vi blir alltid fullast när vi är hemma hos mig. knasigt.

Hur som helst så kom vi på idén att testa att doppa en tampong i sprit och stoppa under armen, sägs vara bra om man ska bli full. Det funkade inte så bra, lite funkade det kanske men med mycket inbillning. Mamma skrattade åt oss, tyckte vi var, ord kan inte beskriva. Så hon hade en egen idé! hon blandade sprit, lite vatten och socker. Och herrejösses säger jag bara, får kväljningar bara jag tänker tillbaka på skiten. Vill man bli full fort, så var det ju verkligen rätt grej!
sprit, lite vatten och socker! GLÖM INTE BLANDA
mums, minen på oss när vi drack de goda.. ;)

music

Roxette - Crash! Boom! Bang!

utgång


10:22

Woho, är vaken efter en grym utekväll. Nu är det städ och hela fadderullan som gäller, för idag kommer släkten och firar mina brorsor som fyllt år! :):) trevligt. hoppar in lite bilder sen igår också strax! Haha, sen ska jag berätta om alla experiment vi gjort också, haha! lite senare..

21:57

Nu har vi testat allt möjligt, tamponger med sprit under armarna. Socker och sprit, nu är det klackarna på och röra oss mot stan! :) Ha en bra kväll, yes yes yes. I'll

20:01

haha, stora starka kvinnor! Vi sitter ute på min altan och dricker lite. bongar lite öl ( förjävligt ) och dricker tequila, lever livet. precis som tjejer ska göra.

rykten..

Rykten, vad ska man säga. Sundsvall! eller? yes



17:04

Juste, idag är det Fredagen den 13;onde också. Otur hela dagen, för vissa. Jag tror inte riktigt på det, men om något hemskt händer så skyller jag självklart på att det är den dagen. Änsålänge har det inte hänt något, hela dagen har varit superduperbra förutom att jag var tvungen att kliva upp så tidigt, men thats life. Men för vissa så har dagen tydligen varit skit, men hade saker inte hänt om det hade varit ett annat datum? Nja, säkert inte. Samtidigt, undanflykter är väll alltid bra att ha mina kära vänner..

16:40

Oh, nu är jag hemma efter en sjukt jobbig dag..! Vaknade hos Tom, innan sju! Och upp och hoppa, trött som jag var tog jag mig på jobbet endå. Jobbat på, imorgon är det träningsvärk som gäller, absolut. Efter jobbet tog jag med mig sallads som take away till mig och elin som vi käkade på hennes balkong :):) mysigtmysigt! Nu är jag hemma, ska hoppa in i duschen och känna mig little fräsch.

inne i tvspelet, när jag & elin hade tvspelsmaraton en kväll =)

21:16

Nyduschad och fräsch, så nu åker jag till Tom och sover där. Imorgon jobbar jag hela dagen. Hör av mig efter det, ha en trevlig kväll! :)

varför äter du inte?

Det klassiska, " varför äter du aldrig? " Ärligt, dom orden till en smal människa är hemskt. Anledningen till varför folk inte äter kan vara olika, och det angår inte alla andra. Jag & elin är som nog alla vet, pinnsmala och varför? Ja, inte är det för att vi inte äter utan bor på gymmet dagligen. från det öppnar tills det stänger, nej. Vandrande pinnar är vi för att vi går på donken nästan dagligen, för att vi äter minst 10 gånger om dagen och springer på ica nåra gånger om dagen för att köpa lite chokladkakor sådär. Och sen beror det på att vi aldrig rör ett gym, kanske nångång, 1-2 gånger om året. Juste like that. Easy, och därför är det hemskt att folk säger att vi aldrig äter. men va äre frågan om, alla blir inte feta av att bara titta på en kanelbulle.


Sen verkar det inte vara så många som vet att det finns en sjukdom som heter För hög ämnesomsättning. Det har att göra med sköldkörteln hur det producerar ämnesomsättningshormonerna. Mot det finns behandling, så det har inte alltid att göra med att folk försöker svälta ihjäl sig som dom flesta verkar tro. Det är vanligare än vad folk tror, så det är mycket möjligt hos många. Bakom allt, så finns det en orsak.
skrivet just för att folk äter, men alla lyckas inte lika bra med att binda fett!

18:40

Sådär, en skorta och balsam från Syoss. Ni får se skjortan på en annan gång!

Upp till bevis om det funkar lika bra som det sägs göra, man kan ju hoppas :D Jag är ju så dum och tror att allting är som på reklamerna, haha.. Ibland! Men jaja, vi får se.

17:56

Nyss kommit hem efter att ha plågat mina ben med vandring på över 5 timmar..! Först tog vi en frukost/lunch på piccolo i vanlig ordning, fixade mitt lilla bankärende sen kollade vi lite på stan. Ingenting dög, så vi for till Birsta där vi hittade lite smått och gott. Ska duscha så får ni bilder sen, bra

11:27

Tog mig upp imorse, för 25 minuter sen..! Nu har jag fått på mig kläder, så det är bara lite sminkning och uppfräschning som saknas innan jag & elin åker till stan för att gå ett ärende på banken, käka frukost tillsammans på nått ställe och sen skulle jag behöva titta på hårfärg också. Vi får se om nått följer med hem. Ha en bra dag i detta tråkiga väder vi fick idag, usch!

just nu..

23:15

Hallå, har nyss suttit ute på min altan med tända ljus, cigg och en helt underbar Andreas. Han är oh, vad jag har saknat våra tider. Vi har pratat om allt mellan himmel & jord. Vänner, allt för bra. Gick in för att se på Sex and the city så han tog sin cykel och trampade hemåt, men mitt program var inte ens. Blir att göra rostade mackor och slå på nån film att somna till, väntar en tidig morgon imorrn. gonatt ♥

jag & andreas för länge sen, november - december något.

20:53

Nu har jag sett på Wipeout, kvällen vart ändrad så Tom kommer inte ikväll. Har nyss proppat i mig rostade mackor, nu är det dags för att byta om till lite skönare och varmare kläder sedan går jag ut med min saknade Andreas :) Vi ska hitta på något roligt, så vi får se.

18:41

Nu går jag ut i solen med elinpelin en stund innan Tom kommer, spenderar min kväll med honom. Ha en bra Onsdagkväll, glöm inte att det är Wipeout program ikväll klockan 20.00 ;)
åh, lagomt gott va? måste nog gå och plocka i jordgubbslandet senare idag.

16:53

Oh, nu är jag hemma efter en dag på dag med otroligt mycket sol! Mötte Tom, så gick vi och satt oss vid en fontän med varsin mjukglass i handen. sommar sommar sommar ♥ Sen kikade vi lite på stan, gick på banken duktiga som vi är och slutade med att sitta vid ån en stund. Nu är mamma påväg hem, så det blir att beställa pizza eftersom man inte orkar nått i detta väder.

14:46

Hemma på en kort mellanlandning, men nu har jag droppat av elin så hon går en promenad runt sidsjön för er som ville veta. Nu ska jag själv åka ner till stan igen och möta Tom.

12:10

Såhär glad ser jag ut just nu, mest för att jag ska åka ner till stan med elinpelin och äta frukost :) Vi ska gå och käka salladsbufé, och eftersom vädret är toppen så passar vi på att sitta ute hoppas jag!

23:10

Har nyss kommit hem från en kvällspromenad, som varade i 2 ½ timme. hurtigt va? Nu ska jag krya ner i sängen med lite gott fika framför sex and the city. gonatt ♥

20:00

Åh, tur att man är på allerten när det gäller att checka bloggar. Klickade nyss in mig på emelies blogg och såg att hon skulle göra sig av med två affischer på världens vackraste tjej som nu ska få sätta sig på min vägg! Marilyn Monroe har ju fått ett utseénde som ingen annan, vackra människa! Tack emelie.

17:40

Jag har promenerat, suttit ute i sveriges väder ( inget väder alls ) och läst tidningen och skrattat för mig själv åt dagens skämt. När mamma kom hem, så beställde vi en Iphone till mig. Kände att en Iphone 4 var lite för exklusiv för mig, lite för framtiden och det skulle ta år och dar för mig att kunna lära mig den. Så jag tog en Iphone 3 eftersom jag redan kan den ganska bra, har trots allt lekt med mamma & pappas såna i mina dagar. Hatar dom egentligen, så feta. Ingenting man håller i händerna direkt. Fast jag kände mig så ute med min lilla rosa söta Sony ericsson. Fast vi har 8 dagar kvar tillsammans ♥


-


15:32

En regning Tisdag ser ut såhär för mig, degandes i sängen

12:42

Godmorgon, nu har även jag tagit mig upp. väldigt ofrivilligt om jag säger så. Mamma ringde imorse vid halv elva och kan ju säga att hon var den som fick ta mitt morgonhumör iallafall, hon gav upp och la på. Hade sparat kladdkaka också, men självklart har någon ätit upp den medans jag njöt av min sömn. Menmen, det som inte dödar det härdar ungefär. Så, idag är det skitväder som vanligt och det betyder att jag går ner och gör nåra toast för att stoppa ner mig i sängen och mysa framför massa filmer.

22:10

Haha, hittade nått annat roande ikväll. Blip.se! Kommer ni ihåg? Det var också en sida som man spelade väldigt mycket på när man var liten, mina favoritspel var gladiatorkampen och bitch. Ikväll har jag återupplivat minnena med gladiatorkampen. Har vunnit alla matcher jag spelat, så elin är jävligt sur eftersom hon bara förlorat. Om en timme är det Sex and the city, och jag längtar! som jag gjort hela dagen. Grina lite, inse att det är Mr. Big som jag vill ha som man, romantiska karljävel.

20:00

Lunar har somsagt lagt ner, och jag är sjukt ledsen för det eftersom det var ju endå där hela karriären började. allting började med lunarstorm. Tänk alla namn man haft där, jag kommer ihåg _zotiz_ , det var den första jag hade ;) Sen hängde man på bdb, som är ganska nerlagt nu också, facebook kom och tog över. Men nu dissade jag och elin varann för att sitta på nya lunarstorm LS8. Grym sida! Jag njuter, jag skrattar, jag har roligt och här kommer jag sitta timmar framöver med min kladdkaka och tjocka.


18:23

Taken var grym, lätt värd att se!


Step brothers måste man se, humor på hög nivå!

 

 


18:14

Som en liten Söndag idag, myspys på hög nivå blir det ikväll. Elin kommer strax hit, då ska vi baka kladdkaka sen går vi hem till henne för att se på film. Det blir Snabba cash, yes.

16:22

Hallå, igårkväll åkte jag till Tom. Vi såg på 2 bra filmer, kommer inte ihåg va dom hette nu men dom var grymma! En av dom var iallafall Step Brothers, lite efter.. jag vet. Men nu har jag sett den och haha, nån skrattade sig genom hela filmen typ :') Har nyss kommit hem, varit ute i det mysiga regnvädret. Snart ska jag ut igen för att hämta min lillebror på dagis, tur att det är nära.


22:07

Nu åker jag iväg, hemma imorrn. tjao

21:04

Tjahohoh. Ibland bara älskar jag livet, och allting innehåll. nej. Men nu ska jag iallafall gå ut med elin och bli sjuka i kylan, yes. När jag kommer hem ska jag äta och sova, sova och äta. så hejdå

18:22

hahah, sitter och väntar på elin som ska komma hit. Och maria ringde mig nyss och berättade lite om hur hon ser ut idag, hon är på stan och visar upp sig. Hon har svarta tights, svart ( skitsnygg ) klänning och klackskor. Till det har hon en skitsnygg frilla, bakisfrilla ungefär. Ingen dusch sen fredags, ingen hårborste sen fredags. Hon mådde gott nu! Tänkte ungefär såhär, ja. Idag har alla mjukisar för att det är söndag ( min söndagsgrej ) och där går hon och ser ut som " hej-jag-blev-för-full-och-tog-mig-aldrig-hem" Nä, hon tog sig aldrig hem efter att ha varit här i fredags heller så.  haha... hejdå


Erik & maria i fredags!

16:24

Småhorer hit och dit, jaja. Tänkte bara berätta att det inte så att de är svårt att spåra ett ipnummer, så du är inte helt dold kära du. men har man ett tragiskt liv, så fine =))))

14:47


14:35

Sådär, nu har jag fixat och trixat. Jobbet igår, vi stog upp i 11 timmar! kan vara bland det jobbigaste jag gjort så jag vaknade inatt av att jag hade så fruktansvärt ont i benet, painnnnn! Vad fick vi göra? Jo, vi fick göra allting! Lyssna på folk som ville döda oss, vi fick pussar av folk, vi satt armband på folk i världens rusning och kollade biljetter. De stressiga fick vi göra, hurtiga tjejer.

The baseballs var grymma igår, det var ju dom och Roxette som spelade. Oh, draget! Och i fredags så var det lite saftkalas sådär, tänkte slänga upp lite bilder på de strax.

14:09

Jobbet igår var grymt..! Idag fyller min lilla prins 5 hela år, håller på att slänga in lite bilder från allt möjligt nu. har har inte tiden att blogga, kommer lite bomber sen istället.


14:15

Nu är jag hemma igen, sitter och käkar toast. riktigt gott. Snart åker jag ner till stan med Sanra, Elin och Frida för att jobba på roxette :)  Ska bli grymt! yesyes, hörs imorgon. puss

11:03

Haha, måste visa nåra vackra bilder innan jag hoppar in i duschen och sedan tar med mig elin och åker iväg. Det var gårdagens outfit när jag vandrade på ica, blev också kvällens outfit under festandet. Skippade dock kepan, den som gjorde hela allting :(:( Men vi hörs imorgon, ha en bra lördag.

10:14

Godmorgon allihopa. nu sitter jag i sängen med elinpelin och surrar massa skit sen igår. Haha, vilken lördagsångest! Snart så packar jag och åker ut till min familj, yesyes. så det blir inge mer bloggning försen imorgon eftermiddag. Ha en jättebra lördag, för det ska jag verkligen ha =')

17:45

Tjaojohoooo. Nu har min familj åkt och jag känner mig död inombords. nästan. Tur att dom inte är så långt bort, om jag verkligen inte kan sova inatt utan dom så får jag väll åka dit och pussa på dom tills vi somnar sött i en liten hög. för jag vet att dom saknar mig, min pappa sa de. Men nu måste jag gå på ica för att köpa bröd, något sånt lämnade dom tyvärr inte hemma åt mig.
såhär cool är jag nu!! jag får ha musik hur högt jag vill, tills klockan 10 :'). tuffff va?

min moster

Innan jag hade förlorat någon nära så trodde jag aldrig att det var så svårt att kommer över hela grejen. Visst att folk var ledsna några dagar, gick på begravningen, var ledsen sen ganska fort var allting över. Så trodde jag, enda tills jag förlorade min moster. Den 14 september iår så är det 3 år sen hon gick bort, jag minns allting som igår och har absolut inte glömt nått. Skulle kunna berätta hela grejen prick på punkten om det var så. Visst tror jag det finns folk som tror som jag gjorde. absolut

När folk börjar prata om hennes död, eller bara säger att hon gått bort så verkligen tränger tårarna för mig. Det är verkligen jättejobbigt även fast det gått sån lång tid som det gjort. Jag har inte riktigt insett att hon faktiskt är borta, jag kommer aldrig ha en levande moster igen, jag kommer aldrig att spendera sommardagar med henne, jag kommer aldrig glömma henne. Världens bästa moster, som ingenting kan ersätta. ingenting. Fanns det något man kunde göra för att få henne tillbaka så skulle jag göra det, jag skulle göra allt. Men det finns ingenting att göra, men en sak gör jag,
jag lever mitt liv för min kära moster, min ann-catrin paulina wikberg. ♥

16:09

Alla mina planer åt helvete, jag ska alltid vara så duktig fast jag orkar aldrig. Har inte städat åt mamma, har inte tagit en promenad men jag har städat rummet. Lite mer än städat, jag har möblerat om och dammtorkat osv. vuxenpoäng. Har nyss tagit ur maten ur ugnen också. Är troligen ensam hemma ikväll så då blir det verkligen storstädning och promenixa! jag lovar, måste va grym!

14:18

Åh, visst är jag grym på att baka men en sån god kladdkaka jag lyckades med idag har jag nog aldrig gjort! Tog en liten bit så resten får familjen njuta av. Nu på listan står det,  - städa som en överraskning till mamma, - ta en promenad i solen sen - fortsätta med städ på mitt rum!

13:04

Nu är jag vaken igen, hunnit baka en kladdkaka också som står i ugnen nu och gräddas fint! =) Fanns inte mycket till frukost, men nu vart jag jättesugen på scones så får kolla om det står på tur på baklistan. Blir nog en fin utedag idag, solen lyser för fulla muggar! yesyesyes



07:59

" Kom och jobba idag, snarast " Ja, det smset får jag och verkligen hoppar upp ur sängen för att ställa mig i duschen. Senare får jag att det inte behövdes, lite störande. Här tvingar jag mig upp innan åtta på morgonen för att, åh. Nu går jag och lägger mig igen, för att sova hela dagen. ♥

liten liten sandra

23:34

Kom nyss, är världens bästa program på tvn. Så, gonatt ♥

21:40

Tog mig en tupplur fast nu har jag tagit mig till elin, ska ha lite tvspelsmaraton ikväll :) Mysigt, ska troligen jobba imorgon så det blir en tidig kväll så mycket troligt sista inlägget idag.

18:57

Hallelujah, nu går jag ner och myser i soffan framför en film.
Torsdagkvällar är ingenting att leka med, farligt

grattis kära bror

För att inte glömma, min bror fyller 21 år idag..! Ingenting egentligen, han får redan göra allt. Och nej, hela dagen har inte gått utan att jag sagt grattis för det sa jag redan 08:06 imorse. Han kan man aldrig jämföra sig med, vad man än gjort så har han faktiskt gjort det flera gånger eftersom han levt i 2 år och 11 månader mer än mig! attans. Blir inte alltför pinsamma bilder nu, då dör jag nog ikväll

Jag och niklas, han var 3 år och 2 månader där. söt!

18:07

Klickklick, så var det mitt

17:17

Oh, äntligen är filmen slut ;);) Nejdå, vi gick hem till Tom efter filmen som faktiskt var jättebra. Slog på en film hos han igen och somnade till de. Men Eclipse va bra, det trodde jag aldrig, men över mina förväntningar. Idag åkte jag in till mamsen och tog en lunch med henne, bakade även kladdkaka till hennes jobb. Så en fika efter det, mums. Har varit kanonväder idag, helt underbart. Måste promenixa! tjao

19:31

Nu har jag lärt mig att överföra pengar på internet, grymt..! Känner mig riktigt duktig, riktigt gammal men det suger att jag blivit 18 eftersom mamma inte kan göra alla saker som jag inte behövde förut. Men det är tur att hon är så snäll så hon följer med mig på bakärenden osv :') Men nu ska jag klä på mig sen beger jag mig till stan, ska gå på bio med Tom för att se på Eclipse. Inga favoriter för mig, menmen.

17:40

Fastnade framför Top Model, som jag alltid gör när jag lägger mig i sängen för att kolla vad det är på tvn. På tal om det, så såg jag på Tyra show igår, jättebra samtals ämne. som jag har funderat ihjäl mig på. Det handlade om ett expar som umgicks väldigt mycket, var ut tillsammans och ibland som med varann. Hela den grejen var tydligen fel, för som vänner sov man inte över (?) Alla utomstående tror att det är nånting då, och så är det ju. Men varför egentligen, man behöver väll inte ligga med varann bara för att man är snäll och bjuppar på en sovplats. hallå. Orka, va onödigt. Sov med vem du vill så är allting bra sen, folk tror det dom tror men det gör dom ju även fast man inte sover med folk. Sån är verkligenheten, låt alla tro att man ligger med alla sover med, men isåfall har ju dom flesta legat med världens alla städer. sanning, nej. bra hej

16:18

Har varit och hyrt dessa filmer idag, hyrde Valentines day också. Så nu ska jag gosa ner mig i sängen med lite kladdkaka + grädde och se vad kvällen har att bjuda på.

15:44

Nu har jag tagit en lunch på stan med mamsen, gått på banken och fixat lite grejer. dagens planer är check! Kom hem för ungefär en kvart sen, har hunnit baka en kladdkaka också så den står i ugnen nu och gräddas. Synd att den inte är till mig bara, utan jag bakade den för min bror. Han ska gå till sin kompis som får dagens lyx, en kladdkaka till frukost.
sist när jag & min bror bakade kladdkaka tillsammans..

-

Buhu, bloggandet börjar försvinna. märker ni de? Jag har absolut inte samma bloggkänsla längre, men det skulle vara guld värt om ni skriver vad ni vill ha mer/mindre av i bloggen. Vad vill ni läsa? Vad vill ni se? Upp till er, nu har ni chansen att förändra

12:33

Godmorgon, vaknade av att min bror ringde och väckte mig. Måste åka in till stan för att lämna hans nyckel som är här, samtidigt så passar jag på att gå ett ärende på banken och luncha med mamma. Minigolfen igår var otroligt kul, alltid lika kul att få sina aggritionsattacker samtidigt som man ser andra dampa och gapa. När vi spelat klart så åkte vi och hyrde film sen hem till erik, filmen sög. ( mer om den sen ) Men nu måste jag fräscha till mig litegrann, hörs sen alla mina apor


20:08

Nu hoppar jag in i duschen, beger mig mot minigolfbanan med erik & elin.

18:54

Sådär, 1 ½ timme senare har jag fått i mig käk. Dom sa inte ens åt mig att maten var klar, bra. myste på uppe på rummet med en elin liggandes i min säng, för ovanligt. Ikväll blir det myskväll bara, skönt

17:28

åh, titta pizzajäveln..! Fan, va god den ser ut. Sittar och smaskar på godis medans mamma är och handlar, sen skulle hon laga mat. Jag är så fruktansvärt hungrig nu, helt sjukt. Fast skulle nån servera mig en pizza med så mycket fett på ( synligt, fett som rinner ) så skulle jag aldrig äta den. aldrig aldrig aldrig. blir så äcklad av fett, önskar ja kunde äta de och gå upp lite. men icke sa nicke, snusk.

välkommen hem

En bild, som ni aldrig sett förut. Men den får duga, för med detta inlägg så vill jag säga till min pingla att, hon är hemskt välkommen hem. :love: Hon har varit ute på vift nu på tok för mycket, nere i stockholm, åkt kryssningar och fått gratis skumpa. Nu är hon hemma, och glad är jag för det. Sanra, välkommen hem gohjärtat. Tillbaka till tider, nu är det dags att ta igen förlorade dagar.

15:11

Nä, usch va hemskt de är att sitta ute helt själv. Inte ens roande. Jag är en sån, jag kan inte ens ligga ute och sola när det är världens hetta. inte hemma iallafall, otroligt tråkigt är de. Och min mami skulle sluta 2 hela veckan och det tar ju en kvart att komma hem ungefär, vart är hon? Jag har städat hela huset, tvättat, städat hela rummet, duschat, jag menar.. vad ska jag göra nu? Kan inte börja med maten heller, för tidigt. Nä, här har jag spenderat hela min sommar med min familj lite överallt och nu dissar dom mig allihopa. Orkar inte gå ut heller, för jobbigt. Det blir nån timme på spikmattan med lugn musik i bakgrunden, bra.



14:45

Nu har ni fått sett hur mysigt vi hade igår, helt underbart. Och jag har storstädat hela huset så nu inväntar jag en mamma som jag hoppas ska bli väldigt glad och stolt över mig :') Solen lyser för fullt ute så jag ska nog ta med mig en bok och sätta mig ute i solen en stund. ♥

med skuggan i stugan


med solen i stugan


12:56

Somsagt, så åkte vi ut till elins stuga igår mitt ute i ingenstans. hade riktigt mysigt tills vi blev dåliga, haha.. När vi kom dit tog vi med oss chips och dricka ner på bryggan och låg där tills solen gick ner, Pontus kom även efter ett tag och låg där med oss. När solen försvunnit så satt vi oss på en liten, altanbrygga ungefär och rökte vattenpipa och hade riktigt trevligt :) Behövde verkligen den kvällen, bort från allt.
det kommer fler bilder..

11:17

Godmorgooon, åkte iväg igår fast vi åkte hem på kvällen. Pontus kom ut och gjorde oss sällskap i stugan som vi var i, tillslut så mådde både elin & jag dåligt så han skjussade hem oss. Man mår ju alltid sämre när man inte är hemma, iallafall jag. Har varit och slängt i en maskin med tvätt, nu väntar en brakfrukost och lite städning.

17:30

Hallå allihopa, sitter och kikar på lite klockor och sådär. Har hittat en jättesöt, frågan är ju som vanligt om jag kommer använda den. tål att funderas på. Kollar på lite plånböcker också, skulle nog behövas lite nytt, sånt man inte tittar på när man vandrar på stan.

söt va?

15:27

Precis när jag skulle hoppa in i duschen så ropade pappa att han och mina två yngsta bröder skulle fara till Tarzanstigen, så på med kläderna och slänga upp håret i en boll på 5 minuter och jag var redo..! Vi vandrade stigen, kollade ut från utkikstornet och käkade salladsbufé i stan som avslutning.


12:07

Oh, solen skiner och jag har nyss vaknat. Kanske är så att det blir fint väder idag, kanske att sommaren är påväg tillbaka nu tills skolan börjar.  Måste hoppa in i duschen, tjao

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig

23:51

Åkte iväg med elin hem till min brors lägenhet för att få komma bort lite, riktigt skööönt..! Lite bortom allt utan dator. Ute med bus i lekparkar, springandes i skogar, mys framför tvn med té. Nu är jag hemma, äter äter och äter. mat är lycka för mig, lycka lycka lycka.

17:54

Tja, sitter hemma hos elinpelin nu. Tom kom och hämtade mig inatt så vi sov där :) lika mysigt som alltid. Hann bara hem för att käka sen saknade elin mig som vanligt, som jag förstår.. Vi sitter såklart och gråter medans vi tänker på vilka deprimerande liv vi har. Ibland är dom bra, men aldrig efter en film som igår.

01:00

Goodbye my lover - James Blund

Red - Daniel Merriweather

Fix you - Coldplay

I believe I can fly - R.Kelly

Sitter här och är fortfarande less över att jag såg filmen, whywhywhy. Den har förstört allting, den har lagt en ribba för hela livet. Nu ska ja gå ner och röka för att lägga mig och sova sen, måste ringa elinpelin för att grina lite också. Hon är lika less som mig, vi får pussa på varandra. gonatt ♥

RSS 2.0