0092

Lets go, lets go, lets go to work!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

0091

Åh, vad gör man? Sitter rakt upp och ned. Väntar på att finna lite ork att fixa mig. Om drygt en timme ska jag cykla till jobbet :) Så otaggad, men what to do. Tänkte vara lat nog och springa in på affären och handla lunch men jag är ju mästerkock så lite kycklig och ris fick det bli. Aja, en dusch och jobb!


0090

Startade morgonen med att klara banan på Candy shop som jag suttit fast på i år och dar!! Åh. L.y.c.k.l.i.g!


I vilket fall, har ganska precis klivit upp. Tänkte sätta mig på ballis med en frulle men allt mitt matsug är borta. Har varit klent nu på sista tiden, vad hääänder? Så. Lite mer sömn så gör vi ett nytt försök senare.

0087

Är fortfarande hemma hos mina föräldrar. Tog en härlig cykeltur förut :) Riktigt skönt! Däremot slutade resan med ett dubbelt så stort knä och ett jävla ont. Att vi aldrig bli ense. Men som läkaren sagt, nu handlar det om bära eller brista. Så jag hoppas det går snart, så man kan göra något åt skiten.

Aja, i vilket fall så är jag inte klar med min delegering än. Har skrivit 4 sidor, och det återstår 30 frågor! Det får bli imorgon. För nu är det Big Brother som väntas.

0086

Deras skola bjöd på äckligaste kaffet i stan. Blä! så mina planer om att dricka kaffe och göra min delegering gick åt helvete. Började lite fint på delegeringen däremot men det var inte så bra utan kaffe. Vilket resulterade i att jag spelade spel på mammas telefon och lyssnade på musik. Iklädd i mjukiskläder och utan smink.

Kände att jag hatade livet litegrann, kändes som att alla där kollade på mig hela tiden. Typ " Hon är arbetslös och allmänt störd, hon kan inte ens sitta i klassrummet.. " Jag satt ute i ett mysigt rum, som var för alla egentligen. Inge fel med det, men inte min grej kände jag. Otrivdes. Det betalade mamma igen genom att bjuda sina små kids på Kinamat. Så hon blev lite förlåten. Förresten så facerapade jag henne också, legend som man är! Tokigt att lämna telefonen med mig. Ni ska få se vilken fin facerape jag gjorde!
Med en text som löd " Facerapeee! Bjuder på en fin bild, hänger på mammas skola. Varför är jag inte hemma och sover? - Med Sandra Nylund "

0085

Gooodmorning! Liten trött Sandra somnade på soffan igår, med kläder och hela alltet. Just nu håller jag på att göra iordning frulle. Uppe med tuppen. Ska nämligen följa med mamma och Niklas på deras kurs. Och på tal om kurs, nästa vecka väntar en kurs med jobbet på Kommunhuset som ska pågå i 5 timmar.. yey!

0084

Alldeles för lång helg, men ibland får man ta några smällar. I Fredags var det grillning hos Sanra, somsagt. Hann även förbi Frida innan vi rullade ner på krogen. Vi hade riktigt kul, bland de bästa på länge.

Vaknade upp kring 19 på Lördagen, och som de dårar jag & Emelie är så gick vi ut ännu en kväll. Tokerier är det bästa vi vet. Ännu en kalasbra kväll. Vaknade hos D med honom och N. Hur som haver, så blev det en sista utgång för att avsluta helgen. Ha ha. Kan erkänna att jag är riktigt sliten idag. Så det har varit chillin' hela dagen. Tog mig däremot till jobbet på eftermiddagen. Nu är jag hemma hos mamma och pappa, äter lite gófika. Blir en tidig kväll ikväll, och ladda för livets kommande dagar.
Lite för spårande.. Speciellt för att hända på en Söndag.

0083

Tjenare gänget! Sitter i lägenheten just nu, chillar medans Emelie duschar :) Vi har sprungit runt på IKEA hela dagen och handlat lite grejer till lägenheten.. I vanlig ordning. Ikväll blir det grillning med ett härligt gäng hemma hos Sanra.

Vi var jättesnälla tjejer idag, förövrigt. Bjöd byggarbetarna här utanför på smörgåstårta och kaffe. Igår fick dom kaffebröd och kaffe. Snällt! Dom är så goa våra herrar!

0082

Ligger i soffan. Gör inte så mycket. Tittar på klockan och inser att jag ska upp om dryga 4 timmar. Jävligt skönt, tänker jag samtidigt. Magen bjuder på smärta deluxe så det går inte riktigt att sova. Bjuder på lite tårar och vridningar. Hann inte mer än hem förut innan jag spydde. Blä, vilken äcklig blogg jag får nu! Men man är ju inte mer än människa, med en jävla blödningsförmåga. Så jävla onödigt och ont. Men värt endå. Än blir det inge barn gjorda.

Åh, känner verkligen hur jag skulle vilja gå in på rummet och hämta min värmekudde. Men min bror sover där, och på min kudde såg jag förut. Så det är bara stå ut. Lär inte bli mycket sömn inatt. Om bara Alvedon kunde funka, men inte ens i kombo med Ipren. Skit.
Road!

this is forever, this is the answer.



0082

Nu går det framåt!! Så jäkla skönt. Vi har kopplat i den fina tvn, spelet och ljudsystemet. Snacka om brudar, som fixar allt. Från renovering, till elektronik, till att stå i köket och springa på gymmet. Hur som haver så sov vi i lägenheten inatt :)


Fått väldigt mycket uträttat idag. Skönt! Marcus kom och hämtade oss efter att vi hälsat på Emelies pappa. Den grabben hade köpt en ny bil. Riktig pärla. Så vi tog en kaffe och cigg där innan Emelie begav sig till jobbet. Jag hälsar på familjen jag, blir till att sova här. Inge roligt att sova utan mitt hjärta eller. Så imorgon väntas en morgonpromenad at 7.00!


0081

Har precis tryckt i mig dagens middag! Ibland kan mamma min laga mat också :) Vi har lagt klart allt golv idag, duktiga brudar! Även grabbarna utanför som har hållt på att bygga balkonger hängde med oss idag, nice.

Ska gå ut och möta Patricia om en stund, sedan är det kvällshäng med Stephanie & Emelie.




0080

Var i lägenheten hela dagen igår, äntligen börjar man se ett ljus :) Eller ja, mycket utav dagen spenderade vi på Birsta. Blev lite tvköp, ljud osv. Och tvspel. Ha ha! All tapetsering i vardagsrum och sovrum är nu klart så vi började lägga golv så vi tänkte göra klart allt de idag. Även börja renovera hallen. Vi har börjat riva tapeter där däremot.

Har precis ätit frukost på ballis, så här sitter jag klar just nu. Ska alldeles strax hämta en bok och läsa litegrann :) Så himla härligt väder ute just nu. Sedan kommer Emelie, då kör vi på!

svar på fråga

Anonym om 0078:
har emelie någon blogg? :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej! Nej, hon har tyvärr inte det.

0079

Sitter vid köksbordet nu, äter en god kvällsfika. Eller, nyttig iallafall. Havregrynsgröt. Men eftersom jag inte är den nyttigaste i världen så har jag dränkt de i socker och hallonsylt. Mumma! Big Brother börjar om 5 minuter, woop! Så en cigg på det här, sedan är jag klar.

0078


Ligger i sängen och myser i min fina onepiece. Jag & Emelie har likadana, så vi har myst i dom hur mycket somhelst i helgen. Kan verkligen njuta utav alla blickar vi fått av folk när vi glidit in på vissa butiker (mobbade butiker, såsom Mio, Boom, Hus & Rum osv..) Så, inge folk i våran ålder dock. Och Emelie som gick in på Systemet i den, tjing! Ha ha. Vi har t.o.m matchande strumpor, två par. Gulliga vi är.

0077

Har nyss kommit hem från Klingsta. Var bland de bästa kvällarna på länge :) Var med hela mammas släkt, och även de anställda med deras respektive från de butiker som min mormors syster är ägare till.

Att ha firat världens finaste Carina som fyllde 60 år idag, det har varit oslagbart. Så många gånger som tårarna låg precis i tårkanalen var alldeles för många gånger. Höra att hon, som 50åring aldrig trodde att hon skulle få överleva sin 60års dag var helt, obeskrivligt. Och att få vara med på denna dag var bättre än bäst. Jag är så otroligt tacksam för den fina släkt jag har på både mammas och pappas sida. Så jävla fina! Och att Sköna Under firade 20 år iår var något som vi också firade. Att samma personal och ägare sedan lyckats öppna Triumph är också guld. Personalen är världsbäst, verkligen jordens goaste tjejer. Vi hade så himla roligt ikväll! Jag, Carina och de anställda tjejer stod på dansgolvet alldeles förlänge. De som känner mig, vet att jag aldrig dansar. Men ikväll var ett undantag. Allting var så bra, och jag var mer lycklig än vanligvis.
-
Som jag skrivit i ett inlägg, 2009 så vann dom priset för Årets butik! Kan verkligen tipsa om den butiken faktiskt. Har alltid köpt underkläder därifrån, och det kan jag vara lycklig över. Det bästa är nog personalen som hjälper till så otroligt mycket. Man tror ofta som tjej att man kan mycket om bh:ar, men jag tackar Gud för all hjälp jag fått. Inte okunnig, men dom är begåvade gällande kroppar och allt som hör till. Är man storbystad så är det verkligen något jag rekommenderar. Guldis!!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nu ska jag sova, så vi hörs imorgon!

0076

-
-
Just nu...Tagga tagga tagga

0075

Har precis klippt bror min, riktigt kort! Åkte med Emelie till Härnösand igår, körde stenhårt med grabbarna. Var sämst. Kort sagt. Startade morgonen med donken innan vi begav oss hem till lägenheten för massa jobb. Dagen har vi spenderat på Birsta, kollat på massa soffor. Kär man blir.

Håller på att fixa mig just nu. Kvällen kommer att spenderas i Klingsta med släkten. Min mormors syster fyller 60 goda år! Det bästa är att det är 18+ och fri bar. Helt lovely.

0074

-
-
I väntan på segisEmelie.. Ganska rolig dator!

0073

Om dryga 45 minuter är min pärla hemma! Har spenderat mestadels av dagen med Niklas, Simon och Patricia. Massa BB-häng! Mysigt somfan nu när det är sämst väder :) Självklart så kommer jag vara med Emelie ikväll. Och vi måste bara se på hockeyn, hon får så lov att göra det med mig! Vare sig hon vill eller inte. Hehe. Vi får se vad det blir av kvällen, det låter nog bättre! Hörs latero


0072

Har haft lite syskonmys med lillebror nu på förmiddagen. Läst Mera fest med Alfons! En bok på över 100 sidor. Var bara kämpa. Nu ligger vi i soffan och ser på barnprogram. Myspysis.

-

0071

Var ut med Nora förut och tog en promenad :) Härligt! Har kollat på dagens Big Brother - såklart. Sedan slog jag på Live, och vad ser man då? Jo, Annica och Marcelo som myser i soffan. Irriterad man blir! Trodde verkligen att hon skulle inse något i dagens program.

-

0070

Sitter och smaskar lite glass nu! Somnade till efter middagen och sedan kom mina föräldrar hem med en ny dator till mig! :) Äntligen bärbar igen, som jag längtat.

Om en stund så ska jag möta Nora. Det blir lite kubbspel för oss ikväll medans alla andra roar sig på gator och torg. Imorgon kommer min Emelie hem så till helgen slår vi på istället!

0068

Godmorgon. Har nyss tittat på denna brutala film. Har sett att många lagt ut den lite överallt så vart så illa tvungen att kolla. Och fan, vad säger man? Som ett slag i magen. Att det finns såna människor.. Tyvärr så finns det folk till allt.
.
När vi väl är inne på cry-me-a-river banan, så kan jag berätta att jag grät till Big Brother igår!! Haha. När Marcelos systrar kom in, och han kunde inte göra något. Hemskt.
Men iallafall, har städat hela lägenheten nu på morgonen. Så just nu äre chillin' som gäller. Skulle egentligen ut ikväll men orken är på botten så jag tar mig en promenad till stan och kollar på alla fina studenter istället. :)

0067

Sitter och kollar på Hockey med papsen nu! Sverige leder lite fint sådär :) Stod för maten idag medans mamma var på sjukhuset med lillprinsen, så det blev Torsk i röra gjord på tomat och basilika. Till efterrätt bjöds det på äppelpaj. Papsen var inte hemma då, utan han kom ganska nyss så jag bakade en ny tills han kom! Min käraste papsen. Annars har kvällen spenderats på Patricia. Vi har gjort hennes uppgifter som hon legat efter i :) Skönt!

Annars, så väntas Big Brother.. Haha, roligt liv jag har! Sedan är det tvättstuga mellan 23-03! Ställer upp för mamma som måste få sova. Sjukt svårt att få tvättider här, ocg eftersom hon ska upp tidigt imorgon så är det bara tvätta hennes tvätt! I vanliga fall så tvättar jag mitt eget..

0066

Åh, imorgon är det cirkus ett år sen det var mösspåtagning. Fan, jag & Maria hade så jäkla roligt den kvällen :) Dagen var också helt grym. Fast jag skulle inte vilja gå igenom allt igen, haha. Ganska dyrt, blä. Men så en utgång imorgon för att kolla på alla fina studenter kanske inte vore helt fel! Ni får iallafall njuta av några bilder som vi tog förra året. Älskade mösspåtagningen! Då var det inte långt kvar till studenten inte..

Jag, Frida och Maria
Angelica & Frida
Maja

dagens outfit

skjorta   Carlings   //   kavaj   Stephanies   //   strumpbyxor   Sköna Under

0065

Tjenare, japp! Var uppe med tuppen och uträttade lite ärenden :) Har ganska nyss belönat mig med typ världens godaste glass. Chokofilijok eller vad den hette. Nudå? Aaah, borde plugga faktiskt. Men tänkte vänta en stund. Tänkte gå till M och ta en fika sedan. Nu är allting superlugnt, men jag har det jag ska göra faktiskt..

Hursomhelst så fick jag ett nytt jobb idag, som jag hellre tar. Så på Måndag kör vi! Men nu tar jag tag i brorsans rum, städa litelitelitegrann. Och sedan får det bli bakning, japp!

0064

Kvällens sämsta, invänta Big Brother i vanlig ordning. Kvällens bästa? Att Emeliepemelie ringde mig, efter hennes fullspäckade dag på Ullared. Annars har jag mest degat hemma idag.

Tog på mig rollen som mästerkock och bjöd familjen på Tacopaj, mumma! På kvällsidan kom Stephanie hit så även hon fick smaka, till utbyte fick jag lite plugg av henne. Bakade även litegrann för en stund sen, så hade vi en liten picnik med Patricia. Gotjejerna! ♥ Nu är det Freaky Friday på tvn ropar mamsen, bäst jag springer dit!

0063

Vem är i rummet med dig?

- Ingen, hehe! Skönt

 

Vem fick du ditt senaste sms av?

- Emelie. Hon berättade att hennes mamma frågat om vilken hennes idol var, vilken hon ville sjunga med och då gav Emelie det klockrena svaret  "Sandra Nylund" ;)

 

Vem tänker du på nu?

- Hehe. Nu tänker jag på snygga grabbar i allmänhet.

 

Vem pratade du senast i telefon med?

- Linus. Juniorernas stjärna som det brukar stå i tidningen, gällande Hockey.

 

 

Vem önskar du var med dig nu?

- Emeliepemelie, hon brukar ju förgylla mina dagar nuförtiden.

 

Vem är din favoritsläkting?

- Om man bortser från familjen, så är det nog mormor och hennes syster.


Var är din mobiltelefon?

- På diskbänken i köket, vibrerar fint om det händer något på den!


Var fick du tag på tröjan du har på dig?

- Så hade jag ingen tröja på mig.. Skoja! Eller ne, jag myser i min one-piecee ju

 

Var åkte du senast bil?

- Hem, från Timrå. 

 

Vad är det bästa med våren?

- Att man inser att det går mot ljusare tider, och solglajjorna glider på lite snyggt sådär

 

Vad åt du senast?

- Yoghurt, flingor och två smörgåsar!

 

Vad drack du senast?

- Coca cola, som jag verkligen ogillat i flera, flera år. Men nu, funkar det tydligen bra 

 

Vad är den närmaste saken som är blå?

- Min lillebrors hood som kan kastat på golvet, cool kille va?!

 

Vad är det för färg på dina byxor?

- Grå/vit randig är ju min o-p, så det är ju som byxor..

 

Vad är din favorit färg?

- Svart, grå och vit är ju feta färger! Enkla iallafall

 

 

Vilken film såg du senast?

- Hm. Jag har faktiskt ingen aning. Kanske var Dream House, trots att det var ett tag sedan

 


Har du någonsin hånglat i skogen?

- Jajamen. Bland björnar och barr.

 

Har du någonsin sovit naken?

- Aaa, sällan. Men det har ju faktiskt hänt

Har du någonsin hoppat i en bil med folk du just har träffat?

- Ååh, ja. Taxichafförer är ju alltid randoms, men förutom dom så är svaret fortfarande ja..

 

Har du någonsin smugit ur ditt hus?

- Haha. Ja. Men oftast brukar jag lämna någon lapp, men ibland är ju tanken bara att jag ska ut fram och tillbaka, men då kommer jag inte hem.. Då har jag ju endå smygit ut, heh!


0062

Godmorgon! 12-timmars sömn så jag är störtskön nu! Skämt å sido. Jag är fortfarande jättetrött. Ska snart lägga mig i ett bad :) Idag är det en sån dag när man bara ska pyssla om sig själv, världens sämsta väder ute. Blä!

0061

Jag har haft typ världens bästa helg med Emelie och gänget. I Fredags så var vi hemma hos M och sedan begav vi oss ner mot krogen :) Vid halv 5 vandrade jag till P, och somnade lite lätt där. Mötte upp Emelie på stan, så åkte vi till Timrå och sooov lite till. Men vid 5 var det dags att upp och hoppa, ladda för nästa. Så vi tog en tripp till Älandsbro, men ångrade oss ganska fort så vi tog med Stephanie tillbaka till Sundsvall.

Skulle till R men påvägen mötte vi några grabbar som vi drog med istället. Sjukt bra. Ner på krogen, köra litegrann och sedan vid 4 inatt tog vi en taxi till Gångviken. Blev hämtad av Emelie, i vanlig ordning. Så idag då? Har vi legat och sovit mest hela dagen, slagna hjältar.

0060

Har varit renoveringsprojekt hela veckan. Annars så har jag blivit erbjuden massa jobb, så funderingarna kring vilket jag ska ta bara snurrar. Igårkväll var det myspys hemma hos Stephanie. Kladdkaka, bär och bb!


0059

Hej! Igår var det fullt upp med shopping och renovering. Och det kommer fortsätta hela veckan så det blir inte mycket till update! Men ni får se allting när det är klart! :) Jag & Emelie fixar!

-

ett bloss blev fler och du börja med brott, humöret va alltid på topp
åren gick du blev svår och få tag i, kände redan att det börja gå snett
såg på när du levde för farligt och sjönk djupare ner i ett träsk
ser att backen är för brant, ok bror du vet att jag gör allt för dig
men om du inte lägger av med det nu så kan jag se det framför mig
- när jag lägger röda rosor på din grav

0058

Sitter och nördar lite Candy crush somvanligt! Äckelspel. Har fastnat helt på en bana, som min pappa lyckats klara.. Så känner jag mig som en liten frukt, har ätit ihjäl mig utav äpplen och apelsiner. Skulle helst inte vilja se på det igen, men gott var det! Men nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner i sängen.

0057

Pizza. Soffhäng. Rökpauser med Patricia. Glidarhäng med Emelie. Lite så har min dag sett urt. Inte hänt så mycket. Nu har jag ganska precis kommit ur badet :) Myspys! Gjorde även en liten fin tatuering på min lillebror, haha. Snyggt. Annars då? Ska ta en promenad med Patricia ner på Ica en sväng, sedan blir det Big Brother mys med Andreas.


0056

Efter dryga 5 timmars sömn är jag vaken! Sjukt trött däremot, men det vore ju dumt att missa den soliga dagen som kommit efter två snöiga dagar. Var somsagt hos M igår med lite folk. Spelande, hundpromenader och alkohol för deras del. Jag & Emelie körde ner hela gänget på krogen och sedan fortsatte körningarna hela natten. Vid halv 4 så plockade vi upp Stephanie och åkte till Haga, softade gärnet med grabbarna. Så halv 6 imorse kom jag inrullandes till sängen! Sjukt härlig kväll.

Och creed till mig själv för att jag varit nykter en hel helg! Frågan är när jag var det senast. Men nästa helg är det Timråcruising så då blir det till för brudarna att slå klackarna i taket.



0055

Inte många knop gjorda idag inte! Var dessvärre rätt så effektiv på morgonkvisten och bakade osv. Städade nästan hela lägenheten också! Efter den goda maten så gick jag och skulle "tänka litegrann.." Vilket slutade i att jag somnade. Så nu har jag nyss vaknat. Ska ta och fixa mig litegrann innan jag beger mig mot M. Vad jag hörde så skulle det bli massa spel med Petra och Robin.

0054 - lista

SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.

[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person
[x] Jag har kysst en person jag knappt kännt.
[ ] Jag har ett förhållande
[ ] Jag är oskuld



KÄNSLOLIV

[ ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få

[ ] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år

[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år


ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


UTSEENDE

[x] Jag är kortare än 170cm.
[ ]  Jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering
[x] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x]Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har fräknar 


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[x] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB

[ ] Jag studerar.

[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER

[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats


ADHD

[ ] Du är ofta/mestadels hyperaktiv
[x] Du har koncentrations svårigheter
[ ] Du kan inte sammarbeta med andra männsikor
[ ] Du sitter nästan aldrig still
[x] Du pratar hela tiden
[x] Du behöver uppmärksamhet


Bipolar Disorder

[x] Du kan vara vild ibland
[x]  Du är lättirriterad
[ ] Du sover nästan inte
[x] Du har bra självförtroende ibland
[x] Du har humörsvängningar


Depression

[ ] Du är alltid/ofta ledsen  
[ ] Du gråter ofta
[x] Du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska
[ ] Du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum
[x] Du kan vara väldigt osocial
[ ] Du har dåligt självförtroende
[ ] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel


Tvångstankar

[x] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[ ] Du måste göra särskillda saker tills det känns rätt
[ ] Du måste  ha saker i en särskilld ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[x] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier 
[ ] Du måste kontrollera saker flera gånger

Övrigt

[ ] Du hallucinerar ofta
[ ] Du kan bli förvirrad över vad som är fantasi och vad som är verklighet
[ ] Du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[x] Du har ångest eller frukta 
[x] Du tar inte hand om din hygien så som du skulle kunna
[x] Du är blyg


0053

Goodmorning! Hängde hos Stephanie igår med brudarna :) Hur härligt som helst. De flesta åkte på krogen, medans jag Stephanie Andrea och Frida stannade kvar. På slutet så nördade dom Rumble så jag låg och kollade på Fråga Olle dokumentären som jag missat.

Nu på morgonen kom papsen och hämtade mig, så for vi och hyrde en släpvagn. Idag är det dags för ännu mera flytt! Blä. Work it!

0052

Sitter och väntar på att mina föräldrar ska vara klar i vardagsrummet. Dom håller på att sätta några dioder i barskåpet och även bakom tvn. Blir sjukt ballt :) När dom är klar så blir det iallafall mys. Filmer och gotta. Tänk, medans man är helt upp i sig själv så går ju resten av familjen också mot äldre dagar.

Update: Så ringer Patricia och tvingar mig till Stephanie eftersom hon inte har någon plattång hemma. Bra där! Jag som har feber och bara vill ligga nergosad. Men vad gör man inte för tjejerna som ska på krollas ikväll, är ju 50dagars för mina kära studentbarn! :) Så, en dusch och sedan åker jag!

0052


Ligger helt nyvaken. Har sovit med världens bästa Stephanie inatt, myspys. Vi spenderade kvällen med massa gotta och sällskap utav Patricia. Annars så sitter jag och väntar på att min favorit ska komma hem. Tråkigt när hon är på skolan ju! Aa, men vi hörs senare :)

0051

Just nu sitter jag hemma och nördar Candy Crush i vanlig ordning. Tobias är här och fixar litegrann så vi surrar lite skit, tänk att en grabb kan göra två saker samtidigt! Och jag också, för den delen.

Var ner på stan förut med Niklas, uträttade lite ärenden! Kanon. Passade på att spendera lite tid med grabbsen sedan när vi kom hem igen. Nu åkte mitt lilla sällskap, så ska väll passa på att lägga mig en stund.

0050

Kaffepaus. Var uppe redan runt 7 imorse, en morgonpromenad på 2 timmar fick det bli :) Var också in på VC idag, skönt! Och här hemma håller vi på att fixa och dona, börjar gå mot det bättre iallafall.

Ja, kan ju som alla andra berätta om min sista April. Lite sådär i efterhand. Började med att fira Marcus som fyllde år :) Stor pojken! Åkte med bruttorna ner till stan, och det slutade med att jag sov hos P. Med en hel del utav gänget. Hade en riktigt bra kväll faktiskt, om man bortser från vissa saker som man alltid får göra dagen efter.

RSS 2.0