18:28

Vad var det första du tänkte när du vaknade?

- "Undra vad klockan är, mamma har inte kommit så jag kan nog ligga kvar.." 

 

Har du ringt någon idag? Vem och vad sa ni?
- Ringde Simpan för att kolla vart han var, så var han framför mig glidandes på ett par skidor.

 

Vilket humör är du på?
- Jag är faktiskt riktigt glad. Och nöjd med hela livet.

 

Vad har du på dig just nu?

- Ett par jeans, ett linne och en söt rosa/vit tröja. Och underkläder såklart. Och strumpor.

 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
- Jag har ju redan ätit på donken, och en stor bakelse. Men subway hade jag nog inte nekat till. 

 

Hur mycket var din senaste lön på?
- Den var på några många tusenlappar iallafall. Lilla jag blev ganska lycklig. 

 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

- Två bussbiljetter till mig och min bror, så vi kunde komma hem. 

 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

- Ehm, långsint tillbaka kommer jag nog inte ihåg. Men idag var det iallafall Facebook.

 

Vad ska du göra ikväll?

- Ska bege mig till pulkabacken i kära vänners lag och umgås! Grogg, öl och pulka! Njutare vi är

 

Vilken låt lyssnar du på idag?

- Generation 90 med Medina. Så jävla fint beskrivande. 

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

- Onsdag idag? Isåfall satt jag på bussen från Stockholm påväg till Sundsvall.

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

- Absolut! Mina pulk-homiesar kommer stå på sina bara knän och berätta för mig hur bra jag är på att åka pulka, hur mycket dom vill att jag ska berätta knepet för att åka så fort! Komplimang? Ja.. 

 

När fotade något senast, och vad?

- På begravningen så gick jag lös med mammas phone, typ 8 megapixlar. Vi lekte totalt! Fina bilder vart det faktiskt. Mitt i mitt oseriösa svar, bilderna är magiska. Så fina.


mina älskade solstrålar


men jag kommer inte alltid kunna vara din vän.

Sitter hemma i Sundsvall nu med min fina familj. Imorgon är det begravning. Dags att säga adjö till en utav världens finaste, världens snällaste och världens bästa gammelmorfar. ♥♥

Annars? Jag är förevigt lycklig att jag tog beslutet att inte flytta tillbaka. Jag verkligen hatar Sundsvall, och mycket utav dess innehåll. Falska människor. Det skaver i hjärtat på mig. Även fast jag alltid kommer ha världens finaste minnen från min uppväxt härifrån så är jag så glad att jag släppt taget. Att jag vågade. Men jag är tacksam för de få som finns kvar, som har bevisat sin plats. Dessa människor gör mig så himla tacksam. Jag älskar Stockholm och stortrivs verkligen. Atmosfären och alla underbara människor jag lärt känna. Allting har varit en resa som jag lärt mig så otroligt mycket på. Jag har funnit mig själv i livet. Och jag är lycklig.

Jag vill aldrig mer tillbaka till det gamla. Sundsvall, är inte mitt. Ingenting.

-

Snart är det dags att möta upp Anna för nattjobb. Kan bli spännande :) Sedan kliver jag direkt på ett morgonpass så imorgon är jag nog inge annat än totalt utklassad. Nu väntar jobb så det bara knakar om det. Men det lönar sig nog. Nä, nu ska jag promenixa innan det är dags för jobb!


16:53

Still alive. Japp. Har hänt mycket på senaste tiden så jag försöker komma ikapp tiden litegrann. Bloggen ligger åt sidan och så kommer det vara ett tag framöver. Nu satsar jag på jobbet och på mig själv och resten kommer i andra hand. Jag gjorde det som inte fick hända, la mig själv åt sidan.

Jag befinner mig i en annan ort just nu för jobb, skönt. Men nästa vecka är planerna att jag ska bege mig till Sundsvall för att gå på begravningen utav min gammelmorfar.. ♥♥

Annars? Ja. Jag har kommit på mig själv mitt i ett besked, jag flyttar inte tillbaka till Sundsvall. Jag kör på banan och kommer fortsätta för jag vill inte tillbaka till något av mitt gamla. Allting blir nytt. Jag kommer flytta till en annan bostad här nere i Stockholm, askalas. Jag mår bättre, och jag kämpar! Och det är inte pågrund av min vilja och min motivation utan, ett stort tack till mina arbetskamrater och mina fina vänner här nere. Allt är guld. Och Sundsvall är en stad som jag lagt på hyllan.


världens finaste prins - min lycka


23:58

Familjemys var det innan jag begav mig mot Gångviken för att spendera kvällen. Umgicks med Ante, Stefan, David och Anja om jag minns hennes namn rätt. Svängde även förbi Fredde en stund. Superduper. Nu blir det kvällshäng framför tvn. För imorgon ska jag då pallra mig iväg till skolan med min little brother.

Familjemys. Pannacotta med riven choklad och hallon!

22:37

Ändrat header, japp! Imorgon blir det finjusteringar. Nu beger jag mig ner mot stan och möter upp homies för att sedan sova hos P. Låter finfint. Packar träningsväskan för morgonen startar såklart med träning innan jag möter upp Malle för att hänga på stan en stund.

21:07

What a daaay! Efter träningen så unnade jag mig lite solning :) Hur skönt som helst. Bokade även massagetid imorgon så det ska jag också hinna avnjuta. Men nu blir det en god fruktsallad till en bra film.


13:33

Jag strosar på i världens mysigaste tofflor här hemma. Ska strax ta en kopp kaffé och slå på en film, roa mig litegranna tills det är dags att bege sig mot stan för träning. Var alldeles för trött för att följa med Tobias till skolan idag så jag gav ett nytt löfte om att göra de imorgon..

Men att tänka på dig
är som att be om något som förstör.

22:31

Har spenderat hela kvällen hemma med min fina familj. Min lillebror fyllde nämligen 9 år idag, imorgon fyller nästa lillebror 13 år! Ingen liten grabb längre. Så idag följde jag med födelsedagsbarnet Tobias till skolan och imorgon är planerna att jag ska göra samma sak. Lär mig så mycket känner jag! Leka får man ju göra iallafall. Så nu väntar lite kvällsfika innan jag kommer somna som ett barn, och ladda inför morgondagens lektioner. Och smittat mig med en rejäl förkylning har Norrland gjort, eller rättare sagt Stephanie!


Sakna sommaren, saknar att vara brun, saknar alla hurtiga promenader!

17:36

Ett dödsbesked. Femton minuter senare var jag sittandes på bussen mot Stockholm central. En timme och trettio minuter senare satt jag på tåget mot Sundsvall. Och där är jag nu. Spenderar tid med mina nära och kära.

NÄR DITT HJÄRTA SLUTADE SLÅ, SÅ KROSSADES MITT. VILA I FRID, FINASTE DU! ♥♥♥
120206. WE MISS YOU, SWEETHEART.

RSS 2.0