dagens outfit

 
Såhär såg jag ut idag. Jeans från Cheap Monday och tröja från Nelly. 

Valborg 2013

 
Tessa & Peters älskade Elvis och Eddie.
 
 
 
 Tessa & Peters fina Elvis.
 
Farsgubben min! ♥

But if this was a movie, you'd be here right now.

 
Det är fortfarande en sjukstuga här hemma, förstår inte hur Niklas fortfarande kan vara frisk. Som jag ligger och hostar, snorar, frossar med 39 graders feber. Så jag har mitt eget pyjamasparty här hemma. Såna här dagar är jag glad att mamma, mormor och hennes syster proppat min garderob med härliga pyjamasar som man kan svettas ner, byta till nästa och fortsätta så. 

I didn't really care until I meet you.

Jag hoppade på kryckor förra Midsommar, under Gatufesten och även på min 20-årsdag. På nyår 2012/2013 så var jag sjuk, men trotsade med en utgång som slutade med att jag blev sämre dagarna framöver och hamnade på sjukhuset. Borde anat att någo skulle hända nu till sista April. Jag är sjuk. Så imorgon får jag skippa roligheterna för att bli frisk så snabbt som möjligt. 
 
Nu har jag landat hemma hos mamma & pappa, tänkte krya på mig litegrann här samtidigt som jag kan smitta ner dom. Dom har i sin otur ganska precis blivit frisk, för här det har snurrat förskylningar och annat sen nyår, i princip. Imorgon är vi bjudna på middag hos Tessa & Petter, för att sen gå ner på Majbrasan med kidsen. Tänkte strax knapra i mig mer alvedon, dricka vatten som bara den och sova så jag orkar med litegrann iallafall. Vägrar.Ligga.Inne.På.Sista.April. Ligga hemma och mysa, ja, sånt får en annan göra! 
 
 

Utsidan räknas, insidan avgör.

 
 
 
 
 
 
 
Bilder från igår.

Tell mama I'm sorry, this life is a party.

 
På bilden ser ni en del utav våran lägenhet, för igår var vi hemma hos oss och förade. Kvällen avrundades vid halv 2 då vi tog en taxi hem =) Niklas & Kenneth spelar tvspel för fullt just nu, jag ska strax ta och bli människa. Måste iväg och handla mat, så tråkigt men nödvändigt! Men jag hade verkligen en kanonkväll med fina vänner, så det är värt den bakfyllan som inte ens Alvedon, Scrubs och sömn tar bort.

Han gjorde om min historia till sin.

Goodmorning! Pojkarna i hushållet sover fortfarande, så här tassar jag på tå. Håller på att fixa mig, mina päron kommer och hämtar mig om en stund så ska vi åka till farmor =) Så längesen jag träffade henne nu, sist var på farfars begravning. Lillhjärtat mitt. Men idag blir det på trevligare grunder, det är alltid bättre! 
 

lite bläck förgyller kroppen


You're simply the best, better than all the rest.

Sitter hos päronen och dricker kaffe just nu =) Vaknade med huvudvärk deluxe, snorig och feber. Så alvedon, vatten och sömn har gjort lite nytta. Men jag är verkligen inte på banan. Så om en stund så ska jag gå hem för att ta hand om disken, tvätten (hade tvättstuga igår) och försöka mig mig på en lite större städning. Och självklart ska maten vara klar vid 17, då Niklas kommer hem. 
 
Idag är en lugn dag, en älskade hemmafrus dag! ♥ Igårkväll kollade vi på Bayern - Barca, mina älskade Bayernpojkar tog hem vinsten! Hörde att det är en till match mellan dom till veckan.. Hoppas! 
 

In och ut, ut och in från kriminalvården.

Det blev som planerat, två gympass idag! Men andra vändan så körde jag bara kondition. Nuförtiden klarar jag att springa 60 minuter med 4.0 i lutning! Känns för.jävla.bra. Tänkte ta tag i min rökning på Söndag också. Just för att på Lördag har vi inflyttningsfest och då är jag bombsäker på att jag kommer röka. Just nu känner jag att jag vill inte, jag behöver inte och allt annat. Men jag känner mig själv. Motivationen är på topp, då jag får hämta mitt pulver imorgon. Allt känns så fruktansvärt bra. 
 
Jag har rökt sen jag var 14, alltså snart i 7 år. Det lär inte vara lätt, jag kommer förmodligen att fuska. Men faktiskt, så är det försöken och viljan som kommer att räknas. I längden kan det gå och då är det de som kommer att bli det allra, allra bästa.
 
Jag & min älskade prins. Imorgon ska vi tillbaka till sjukhuset, förhoppningsvis blir det
pencilin och bättre dagar.
 
 

I've been dumb before.

I skrivande stund sitter jag och äter fruktsallad bestående av apelsin, banan, äpple och supergoda jordgubbisar. Har ganska precis kommit hem från gymmet =) Körde armar och ben. Och avslutade det hela med en 10-minuters i solen. När jag ändå var in på Ica så köpte jag Nutrilett, två stycken smoothie. Så jag dricker en med smak av Tasty tropical just nu. Egentligen är det måltidsersättning men något sånt behöver inte jag, så jag dricker dom för att känna mig nyttig, hehe. Och för att dom är goda, innehåller mycket vitaminer, mineraler och har en hög halt protein. Även mycket annat skit, men det skadar inte mig. Alltså, äta gott, bra, slänga i sig lite skit när man känner för det. Jag ska trots allt upp i vikt, så kring maten handlar det mycket om kalorier osv.
 
La undan viktökning/återhämtningspulver på gymmet eftersom dom inte fått in prislistorna än, leveransen kom men inte priser. Toppen! Och då dom inte fått in ett större sortiment eftersom det är första beställningen dom gör för att se om det går ut, så la dom undan åt mig! =) Säkert kort! Om cirkus en timme så ska jag ner med min prins på sjukhuset, sen blir det en andra omgång på gymmet. Älskar att köra dubbelpass, eller ja. Två per dag! 
 
Så, så lever jag mitt liv. Fortfarande skittråkigt att blogga utan bilder. Det blir värre när jag lämnar min dator hemma när jag går till mamma. Dom har absolut ingenting på sina datorer. Men den här veckan väntas internet komma! Ha det bra, ladda för sommaren och kör stenhårt! Så hörs vi inom kort, eller långt. 
 
 

But nice to meet you anyway.

Godmorgon! Idag känns allting mycket bättre. Solen skiner och jag vaknade upp hos min finaste familj. Nu kokar kaffet så jag ska dricka en kopp med päronen innan jag åker ner på gymmet =) Blod, svett och tårar är det som ska presteras ut innan det är dags för jobb 14.30. Som det ser ut blir det till att jobba stängning. Det ger bra pengar, jajamen! Men i slutändan är det ett 13 timmarspass. Så får det gå. 
 
Så, vi hörs antagligen imorgon. Eller till veckan. Kom ihåg, snart är jag tillbaka med bättre bilder, mer motivation och allting kommer bli så allmänt mycket bättre. 
 
 
/ Från en glad tjej på toaletten.

Some days, I break.

Har nyss kommit hem. Känner känslan, tycker inte alls om livet lika mycket. Imorgon blir det bättre. Över 1 månad, samma känsla. Meningar som beskriver känslan just nu, så hörs vi med en positivare attityd imorgon.
 
Some days, I break.
Of course I miss you, it's all I do.
When we first meet, I had no idea you'd become this important to me.
You're still the one I love.
I think I'll miss you forever.
 
I love someone who don't give a fuck about me.
The hardest part of a break up, is not going with routine you had with your ex. Finding other things to replace the dates, the phone calls, the constant texting, the urge to see each other, the promises made, the laughter, the intimate moments, the I love you's, the I miss you's, the comfort and the love that you both shared. The hardest part of a break up, is filling in the missing holes that used to be your happiness. 
 
 

If I lose myself tonight.

Åh, två inlägg på en dag. Det var inte igår, har verkligen tappat blogginspirationen nu när jag flyttat. Mest för att vårat internet inte kommit än, men det ser ut att komma i veckan =) Sen för att kameran aldrig är med mig, och jag gör väldigt lite på dagarna nuförtiden. Det ska bli ändring, mycket för min egen del för det är så fruktansvärt roligt att kolla tillbaka i bloggen. 
 
Hursomhelst. Åkte ner på gymmet, och sprang in på stan en snabbis för att unna mig nya träningsskor. När jag ändå köpt kläder så kan jag ta skor på samma gång. Ganska fullbordad. Nu är det shakers för viktökning och återhämtning som saknas. Såg att dom fått in det på gymmet, så tänkte köpa därifrån. Bra utbud! 
 
Fan. Jag hatar att blogga utan bilder, men randombilder mitt upp i allt är inte heller så himla roligt. Mina kära, jag lovar att komma igång på riktigt. Med bilder, härlig update och ett gott humör! 

sålänge du inte gör något, så är det alltid en dröm.

Hellu mina damer och herrar. Nä, men idag är en riktigt bra dag. Riktigt bra dag, med andra ord. Gick ner till päronen imorse för gofika innan det var dags för vc med min lilla prins. Allt gick bra, så duktig så. ♥ Sen tog jag med mig Kevin och vandrade på stan. Köpte nya träningskläder så nu är jag bara lycklig över att få träna lite senare idag. Man blir så glad. Hur kan sportkläder göra så mycket? Mycket, mycker mer lycka än att köpa vardagskläder. Fick sånt fnatt att jag köpte nya träningskläder till mamma också, haha! Men dom var så fina. Kevin däremot, han fick lite annat smått och gott till sin garderob. Och vi avslutade våran stund med lunch på Sibylla. Körde på grovt bröd och andra nyttigheter, hehe! Varför? För att det är gott. 

the feeling after a workout.

Har precis kommit hem från dagens andra träningspass, så himla härligt! Den bästa prestationen kommer verkligen när man är ensam, fast när mamma är med kör jag alltid med Ipoden i vilket fall så det är lika bra. Hon hjälper mig dock med vissa övningar när man bör vara två. Därför är det toppen att ha Petra med sig också, och vi kör på riktigt bra tillsammans också! =) 
 
Nu väntas det middag hos päronen, sen ska jag ut och promenera med Matilda. Effektiva, älskade dag. Och ikväll är det Tonårsbossen, vilket betyder mys hos mamma & pappa. Wihoo.
 
 

Just give me a reason.

Klev upp med Niklas imorse, redan 06.30! Gjorde ordning en lite nyttigare frukost och när han åkte tog jag tag i städningen. Imorgon är det tvättstuga för min del! Tog mig ner på gymmet och körde kondition, om en liten stund ska jag ner igen och köra mage/rygg. Vilopaus nu hemma hos mamma med kaffe, gotteligott. 

Som det ser ut just nu så åker jag ner till Göteborg på Söndag! Woho. Så imorgon ska jag fixa bland det sista i lägenheten, hämta våran köksmöbel som ska köpas osv. Fy. Allt ska göras.


du blir inte någon riktig legend förrän du dör.

Vilodag i all ära, riktigt skönt och välbehövligt. Men det är illa när det kniper i kroppen, hela jag vill ner på gymmet. Men jag tog en prommis till mamma istället för att dricka kaffe och surra skit. Om en stund så ska jag gå hem och städa, diska och fixa maten tills att Niklas kommer hem! =) För ikväll är det Star Wars-maraton i vanlig ordning, vilket jag däremot hatar. För det är nog världens sämsta filmer, menmen. I utbyte får jag en Niklas som gladerligen tittar på Solsidan med mig varje Söndag, guldvärt. Här får man kompromissa och mötas på halva vägen.
 
 
Jag & min älskade i yngre dagar, när vi rockade Skara Sommarland.

Ett liv på toppen.

Mitt liv är bra, rätt så upp och ned. Spenderar den mesta tiden på gymmet, kanske för mycket tid men att få koppla bort allt och bara köra är det bästa som finns. Alla tankar som splittar mig försvinner. Så, idag tog jag en promenad till gymmet och sprang 1 h på bandet. Unnade mig solning. Och en lunch med mamma. För att sedan gå tillbaka till gymmet och köra ben & mage. Dödenspass men ack så härligt. 
 
Sjukhusbesök i Umeå, blivit erbjuden jobb i Göteborg. Jobbat. Bakat. Lagat mat. Städat. Tvättat. 
Det är lite andra fina saker jag gjort i veckan, och gör på dagarna. 
 

The time goes fast.

Är hemma hos mamma, hon och mormo bjuppar på fika och gomiddag idag! Självklart är det bara vandra när det vaknas godsaker, lever fortfarande på att det är nära och bra. Ikväll blir det bira och fotboll hemma hos oss. Det blir nog perfekt, gott och kalasbra. 
 
Och Linus Svenning är min nya man i livet. Jävla fina kille. Älskade underbara röst. 
Jag är fast & förtrollad. 
 

I acted like it wasn't a big deal, when really it was breaking my heart.

Är hemma hos mamma nu idag, vi ska snart mysa ner oss framför Tonårsbossen. Tur att det är nära till mamma från oss, en högst 5 minuter att gå! Var ut igår med mamma och hennes väninna men åkte till N och grabbarna i stan rätt så tidigt efter alldeles för mycket skit som tog tårarna från topp till tå. Vid halv 2 åkte jag & N hem till mig och såg  på Kalle och chokladfabriken, jag lyckades däremot somna på engång. 
 
Pierre kom förbi på en kaffe och skitsnack, härliga dagar.

RSS 2.0