det spelar ingen roll vart du än är

Har ganska precis kommit hem! Men det har varit riktigt skönt att vara i Sollefteå dessa dagar :) Hade verkligen kunnat stanna om jobbet tillät. Igår var det mysmiddag, vin och mojito med familjen innan jag & niklas kilade in till stan på förfest där med riktigt grymt folk. Partypepole var det på hög nivå. Kom hem till husvagnen kring 3 inatt och klev upp 6 imorse och tog bussen. Tärt.

Men nu är jag back on track, not. Dags att ta på sig glajjorna och glida ut på birsta för lite shopping. ( Nej mamma, du läste fel, Inte shopping ) ;)

just nu


kom och danza danza

Är i Sollefteå just nu och campar! Har inte så mycket att säga, så idag får bilderna tala för vad som hänt.


känner du vinden som blåser i stan?

Nu har jag fått vara den tjejen jag alltid vill vara. Fast det är svårt när man bor hemma. Men nu när min familj är borta så är det lätt som en plätt. Jag lagade gomiddag idag, bakade en kladdkaka. Sedan så var det handling på schemat så jag fyllde upp kylskåp och skafferi. Trots att jag åker imorgon. Sedan så har jag diskat, storstädat och allt. Och det som väntar är nu ett långt skönt bad. Vi hörs senare! :)

vi kanske aldrig mer ses

Åh, var helt slut efter matlagningen så jag gick och la mig i två timmar. Älskar att jag fixade allting medans Niklas satt och spelade tvspel. Jag älskar det. På riktigt. Men när jag väl vaknat så blev det lite bakning utav en chokladkaka som står i ugnen just nu. Och jag ska snart över till Sanra och äta sockerkaka och dricka saft. Myspys.

-

Dags för matlagning! hörs.

just gonna stand there and watch me burn

Godmorgon! Nu kör jag den vanliga flera-saker-samtidigt-metoden. Håller just nu på med matlagning, frukostätning och bloggning. Springer lite till badrummet också för att fixa mig! :) Ser ut att kunna bli grymt väder idag, är redan 18 grader i skuggan.


måndagsmys


jag kan inte ens stå utan din luft i mina lungor

Äntligen hemma efter ett kvällspass som gått alldeles utmärkt. Nu ska jag göra iordning lite god kvällsfika innan jag återigen bäddar ner mig i sängen framför en bra film! Godnatt.

ingen annan kan förföra mig - på sättet som du kan

Ligger som en död fisk i sängen. Och nu när jag tänker ett steg längre så ligger jag alltid i denna jäkla sängen. Iallafall när jag bloggar. Idag är det dags för jobb. Oh, varit ledig hela helgen så nu blir det ordning och reda igen.

Funderar även på att sluta röka, eller åtminstonde bara feströka till en början och minska drickningen ( ännu ett försök.. ) Fan. Måste slå slag i saken snart. När Linnea kommer hem från Turkiet, då ska vi köra. Hoppas hon också vill :) Jaja. En dusch på det här så hörs vi senare!

för jag har satt mina spår - djupt i ditt hjärta

Några chipspåsar, smoothies och frukter senare så ligger jag nu nerbäddad i min egen säng. Mysfaktor. Lyckades somna hemma hos Elin så när jag vaknade så beslutade jag mig för att gå hem istället. Och sova. Ladda inför morgondagens jobb. Ögonen svider, så trött är jag! Vi hörs imorgon.

för idag - är hon inte ens en nära vän

Nu är det dags att dra på sig nå jättemysiga kläder. Skulle haft en onepiece vid detta tillfälle. Undra om man ska beställa en. Dom är så äckligt fula men får väll använda den hemma när ingen annan ska se mig. Har jag fjortisbyxor kan jag lika gärna ha en sådan också. Hursomhelst så ska jag & Elin strax fara på ica, handla inför ikväll. Blir massa filmer och myspys. Gotta ner i magen.

but tonight - I'm fucking you

Jag var ut igår, trots allt. Världens mest opeppade brud blev riktigt peppad under kvällen. Hade en riktigt skön kväll med partypeoples. Hela kvällen gick så snabbt. Poff så var klockan strax innan 5 och jag begav mig till Sidsjön och somnade som en liten bebis där.

Bilder tagna av Michaela och Linda.

vi ska ses igen - när tiden tagit slut

Behåller samma position i sängen. Mys på hög nivå. Ska egentligen ut ikväll men är inte det minsta peppad. Ligger istället och kikar på om jag ska beställa lite kläder i detta tråkiga väder =)


det var den här tiden - som jag gjorde fel val

Ligger i sängen inlindad i världens mysigaste täcke. Här ska jag nog ligga hela dagen, så gosigt! Fick ganska ont i magen nu, undra varför. En klump i magen för att gå ut ikväll kanske..? Inte så peppad. Men nu ska jag slå på en film och mysa tills det är dags och kilva upp.

det är nog nu - det är slutet.

Hemma från jobbet, skönt! Men nu vill jag bara säga att det kommer bli tomt här på ett tag. Livet går på en skär lina och allting är upp och ned. Jag brinner, försvinner. Men med tiden så kommer allting troligen att lösas hoppas jag. Ett nytt liv, vore något för mig.


Men nu åker jag in till stan med goda vänner och dricker lite kalasdrinkar. Vi hörs.

såna saker - som man egentligen borde ångra

Jaha! Ännu en dag. Jag sitter trött som en liten bebis och peppar för att laga maaat. Självklart så kör vi på med ännu ett kvällspass. Vilken tok jag varit som bytt alla dagspass denna vecka, menmen. Lite skönt med sovmorgon är det ju. Sen klagar jag nog inte när lönen kommer! :D Oh!

Aja, vi får höras senare. För nu är det matlagning, duschning och allt sånt som ska göras innan man beger sig ut kring folk. Njut av denna småhärliga dag sen smålyser med sin sol!



-

Min dator är sönder. Igen. Nu blir det inget annat än att lämna in den. Så istället slår jag på en film och säger godnatt därefter.

du ringde mig på telefonen - vi pratade om allt mellan himmel och måne

Nu har pappa lagat datorn! Lycklig jag är. Så nu ska jag ladda ner lite filmer som jag kan gosa med varje kväll. Vilken film-nörd jag har blivit. Ser på film varje kväll, förut förstod jag inte folk som gjorde det men OH! vad underbart det är.

Bakning ute i skogen med Line.
Sedan körde hon hem oss. Och jag lever fortfarande.

så svart, så vit - men åh, så fin

Åh, nu sitter jag och väntar på mina föräldrar som är på Ica och handlar. Om ni ville veta. Hur som helst så spenderade jag min dag hos Line, ute i Bjärme. Ni vet säkert inte ens vart det är, och det jag knappt heller. I skogen, kortfattat. Det var tvtittande, bakning, skratt, mat, klippning, allt! Myspys.


Men nu kom mina föräldrar, så det är fikadags! Bullar med mjölk. Sedan slår jag på en film och sover. Ladda inför en veckas jobb! Ja, mitt liv är jättetråkigt just nu. Och bloggen får inga bilder eftersom min dator inte funkar så den ska på lagning nåndag när jag har tid att lämna in den. Yippi, massa tusenlappar åt helvete. Tur att jag tog en försäkring. Men ni vet att jag lever, när datorn lever kommer även bloggen få ett liv. Blir lite tråkigt att uppdatera er om att jag jobbar och ser på film/sover. Men vi kommer iallafall höras senare!

för nån som du - kan jag lämna allt jag har

Godmorgon! Never trust a hoe. Skoja, men väckarklockor är ingenting att lita på. Jag hade nämligen världens säkraste kort - mamma! Men inte kom jag upp för det. Ja, så nu missade jag bussen och allting så nästa går 14.20. Suck! Men det betyder att min personliga taxi ( alltså pappa.. ) måste skjutsa mig ut i skogen där jag ska spendera min dag. Nu blir det duschen och fräscha till mig innan jag åker!

-

Mamma - Sandra, är du inte vaken än?
Jag - Men vad är klockan då?
Mamma - Snart elva.
Jag - Jaha, du skulle väll väcka mig?
Mamma - Ja.. men jag ställde klockan och somnade om.

we will come to the end - the end of the day

Blubb blubb. Ibland blir man så himla arg på folk, just så känner jag nu. Fast lycklig är jag endå. Haft en grym dag på jobbet, suttit 3 sekunder utav 8 timmar! Så känslan att komma hem och få sätta sig var, grym. Sen att jobba med bra läkare är också great, riktigt great. Läkare som vill jobba. Dom andra suger.

Nu, en kvällsfika senare sitter jag i soffan och försöker laga min dator fast det går inte framåt. Jag köpte den för drygt 2 veckor sen. Happy girl. Och sugen på att fiska är jag också, använda mina fiskekunskaper. Men nä. Jag ska gå och sova istället. Ladda inför en heldag med min kära pussgurka ute på landet!

det kommer en dag - då även du kommer förstå

Godmorgon! Efter en, förjävla natt så är även jag vaken och dessutom peppad för helgens sista kvällspass! Sedan är det ledigt imorrn, därefter pressar jag på hela veckan igen! ;) Men måste fixa mig nu, så vi hörs senare ikväll! Ta vara på solen som skineeeer, för den lyckas jag missa.

han slet mig i stycken - spottade i mina sår

Hoh, hemma efter ett kvällspass. Var en väldigt lugn dag idag, skönt :) Ska alldeles strax göra iordning lite kex och ost och slå på en bra film innan det är dags att sova. Ladda inför kvällens sista pass, som också är kväll. Godnatt!

du får aldrig se mig svag - jag gråter bara i regnet

Nu är dagens matlåda klar, jag är påklädd så det saknas bara lite kladd. För idag så väntas helgens andra kvällspass. Är på ortoped idag så jag får hoppas att det blir lugnt med folk. Stoppar ner paraflaxet i väskan om det skulle börja regna, har blivit hurtig igen som tar promenader till och från jobbet! Tummen upp.



Förresten. Några ord från mig själv till ingen. Jag hatar folk som ringer mitt i nätterna heeela tiden för äckligt dryga saker. Det stör mig. Okej, om jag inte haft något liv. Men tyvärr. Jag ställer upp för vänner, men vissa skildringar tycker jag att folk kan få skaffa sig. / sry.

om vi jämnför, igår - med idag

Var somsagt och tältade igår med massa härligt folk. Grillning, badning, drickning och allt som hör till. Däremot lyckades det kanske spåra lite väl mycket men vad gör man inte. Mitt i natten så tog vi en taxi till söder och fortsatte festen där. I jacuzzin. Massa skit i mitten utav allt, men det slutade bra så det räknas inte. Vid halv 7 gick jag & Line på donken och käkade frukost innan vi sedan skiljes åt på navet. Ja, mitt på navet stod vi med våra väskor, sovsäckar och visade alla vilken natt vi haft.  Fy och skam, men det händer bara engång. Aldrig mer.

Andreas och Line
Line

dom flög upp - men vi står kvar

Nu har jag bäddat ner mig i sängen, äntligen! Är helt död i kroppen, en helkropps massage just nu hade jag inte tackat nej till :):) Har varit vaken i 40 timmar så nu är det verkligen dags för att sova! Åh, min älskade sköna säng. Hörs imorgon!  Godnatt

det finns något - som bara vi förstår

Hellu! Berättar mer om gårdagskvällen senare, nu är det dags för jobb!

it's better - if you dont understand

She's so beautiful. Lyssnar på Just the way you are nu och peppar inför ikväll. Det blir till att fara och tälta med lite mysiga personer. Grillning, lite dricka, badning och allt som har med mysfaktor x 1000 att göra. Dags att hoppa in i duschen och förbereda litegrann. Hörs senare!


to make you feel my love

Spenderade min kväll med tjejerna i Granlo. Skitsnack, chips, dip och dricka. Mumma för själen. Lyckades somna ganska fort när jag kom hem också, som vanligt. Just nu så håller jag på att storstäda toaletten - god damn it, vilken fräsch brud jag är (!!) Njuter verkligen av min lediga dag, en kommande helg med bara kvällspass.

du får aldrig se mig svag - jag gråter bara i regnet

Godmorgon! Nu efter att ha sovit i drygt 14 timmar så är jag ganska pigg! Välbehövligt, är ledig imorgon också så kan verkligen passa på att sova innan det är dags för en jobbhelg!

Haha.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu men det är iallafall dags att klä på  sig och blablabla. Kör ett dagspass 07.00 - 15.30 idag! Grymt väder är det också nu på morgonen som det brukar vara, var t.o.m bra igår trots att det blev världens oväder där på eftermiddagen. Hörs när jag kommer hem!

fråga vem som helst - dom kommer håna dig och lé

Godmorgon, är det jag vill säga precis just nu. Flög upp ur sängen som en duracell kanin imorse när jag insåg att jag sovit över och började om 10 minuter men styrde självklart upp allt och blev drygt en 10 minuter sen bara! KUNG! Hade 6-7 patienter på hela dagen också, overkligt lite. Så att man fick tråkigt.

Somnade när jag kom hem och nu har jag precis vaknat till liv och fått i mig mat. Är fortfarande svintrött så jag ska gå och lägga mig igen såfort jag skrivit klart inlägget. Men vi hörs imorgon! Godnatt!



I didnt mean to hurt him - I never did

Har pussbrottning nu i sängen med min prins till lillebror. Vilket avslut på födelsedagen :) Annars så har jag lyckats trycka i mig tårta efter tårta efter tårta. Men nu är det dags för sömn, lilla jag ska trots allt upp 5 (!!!) imorgon. Sov gott, sweeeet dreams!

Kvällsmys med mina käraste

han är borta - men hans stil lever än

Är hemma från jobbet nu. Fick reda på att jag har en spricka i foten som jag tydligen gått på i en vecka ;) Snyggt! Har precis ätit upp dagens andra tårta. Och nu väntar jag på Elin, vi ska åka till Granlo så där blir det ännu en tårta med tjejerna. Myspys! Hörs ikväll.

för det är kö från gatan upp till hallen

Fick sovmorgon! Yihuuu. Går tydligen H-tur idag så det betyder sovmorgon till 7! Så nu håller jag på att laga matlåda, klä på mig och ser på film samtidigt. Grym kombination. Jobba på min stackars födelsedag va.. Kan betyda gottigotti på jobbet ;) ;) Aha!

Peppad för att jobba födelsedagen? - YES!

för dig ska jag - göra de tusen gånger om


där allting händer - är ställen som är förbjudna för dig

Har precis kommit hem och bäddat ner mig i sängen. Kvällen har spenderats nere i stan med Niklas och Lövet. Blev pizza, film och massa annat. Bakisdag som dom själv kalladet det ;) Nu är klockan över 00.00 så jag fyller år idag! Fast jag ska vara så tråkig och jobba på min födelsedag. Godnatt.

varför ringer du från okänt nummer - jag dissar privatsamtal

Ja, efter en helgrym kväll och lite sömn så är vi äntligen vakna. Började hos Line med brudarna innan vi begav oss in till stan och festade där :) När Kapten Röd var så tog vi beslutet att sitta i öltältet istället, där gjorde också en utav Judith och Judith oss sällskap! :D Vilken partypingla. Ramlade in genom dörren vid 3 inatt, hyffsat bra tid.

fler bilder kommer.

and you played it - to the beat

Nyss ätit en riktig god frukost med min lilla lover Elin. Vi har ganska nyss vaknat efter en hel grym kväll! Men nu är det självklart dags att peppa för viktigaste kvällen. Det är Veronica Maggio och Daniel-Adams Ray!! Vi får höras lite senare, nu är det dags att fixa utsidan innan man kliver på!

vart är jag - kommer tiden att ta mig dit?

Efter ännu ett pass och någon timme i stan är jag äntligen nerbäddad i sängen. Åkte ner på Clarion Hotel och drack ett glas vin med härligt sällskap innan jag åkte hem =) Men nu blir det nattinatti så jag orkar med ännu en dag, men det är klart att jag gör det! Godnatt!

I didnt mean to hurt him - I never did

Världens kanon väder ute och jag sitter inne. Just nu iallafall. Var nyss hos grannen och matade katterna, vattnade blommorna och klippte gräset. Kanske blir lite glada när dom kommer hem :) Men nu ska jag hoppa in i en dusch innan det är dags att bege sig bort mot jobbet för ännu ett kvällspass.


för ingen får veta - våran kärleksaffär

Efter ett kvällspass så åkte jag ner på Gatufesten som alla andra. Fast jag var nykter faktiskt, väntar ett pass imorgon också. Och i övermorgon. Hursomhelst så var det väll helt okej med andra ord. Var så cool att jag åkte Parishjulet med Elin, Felix och Kim.

Nu ska jag bege mig till T. Hörs imorgon när jag kommer hem :)

jag vet att hon är söt - men snälla, håll tillbaks

Hemma på min gård i stan, där är det pyssel för fulla muggar. Vi planterar blommor, klipper gräset, rensar ogräs och steker utav den häftiga solen. Plockar alla färska smultron och jordgubbar gör jag också, fast nu har jag tagit en paus och slagit mig ned i soffan.

det ingen vet, det ingen ser - en hemlighet

Går ut och lägger mig i solen!

-

'

Var och åt middag på Stekhuset med min mormor, hennes syster och gammalmormor förut idag. Fick underbara presenter eftersom jag fyller år på måndag, vädret var toppen. och allt var grymt.

ni smygkikade på tjejerna - back in the days

Vilka dagar jag har med mina vänner, hinner inte riktigt med mig. Är sällan hemma så det blir lite dåligt men sånt är livet. Idag så började vi med en lunch på donken innan vi trampade iväg med trampbåten i hamnen :) Sedan blev det lite beachvolley (?) vid åkanten. Myspys!

Nu på kvällen så har det varit både bad i Hulitjärn, kubb och invigning utav gatufesten. Har inte så mycket att säga så jag låter bilderna tala istället.



soo we can leave it all - in the dressroom

Är hemma hos Elin nu efter en dag på stan med henne, Line och Felix :) Vi ska alldeles strax bege oss till Granlo för att mysa till det litegrann. Blir nån slags Gantkväll ;) Så ikväll är det propert, just för att göra narr av vissa. Töntigt. Men det blir iallafall jordgubbar, vin, ljuvligt sällskap och bra musik. Ha en bra Tisdagkväll!

för dig ska jag - göra de tusen gånger om

Dags för jobb!

har jag sett dig förut - måste varit ett tag sen

Har intagit kvällens soffhängsposition. Smaskar lite tacopaj till det, lovely. Kvällen spenderades i största del med Elin, Erik, Alexander och Mange. Kubb på norra var det som underhöll oss.

things will get better - if you just hold my hand

Ligger i sängen nu hos min kära och bara myser. Pillar lite navelludd passar jag på att göra också. Vi såg nyss på Family guy sedan så bjuppade hennes mamma oss på god mat. Synd att jag börjat äta så jävla lite däremot. Menmen. Nu ska jag stänga ögonlocken för en liten stund, hörs senare!

för dig ska jag - göra de tusen gånger om

Har precis tagit en gonattcigg. Det var kvällens njutning. Men strax så ska vi bädda ner oss i sängen :) Elin är lite gosig ibland så jag får hoppas att hon är på bra humör och ger mig en godnattpuss.

I didnt mean to hurt him - I never did


'
'

Hade en underbart mysig dag med Line och Elin för någon dag sen. Vi mötte upp varandra på stan och köpte en sallad som vi åt vid ån i den stekande solen. Sedan köpte vi med oss lite jordgubbisar och trampade båt. Dom trampade medans jag njöt. På kvällen var det fest med gotjejerna och även grabbarna. På krogen mötte vi även en kille som var barnvakt till mig när jag var liten ;) Så vi avslutade kvällen med han och hans grabbar.

and you played it - to the beat

Är hemma hos elin just nu och myser med henne bakom brasan med chips och massa gotta. Har blivit för mycket idag. Donken till frukost, Bite Line till middag och chips osv till kvällsfika. Imorgon är det ett dagspass som väntar. Som vanligt när man jobbat kväll ;)

Försöker på nytt - en gång till

Under väldiga omständigheter så är jag inte hemma just nu. Men såfort jag fått hit min dator så kommer allting bli somvanligt med bloggningen osv. Hoppas allting är bra med er iallafall!

RSS 2.0