gonna hold you tonight

Oh, jag är livrädd! Gick in i badrummet nyss och såg en spindel!! Ärligt, det är min största fobi och jag blir helt stel i kroppen och gråter nästan när jag ser dom. Det var bland de minsta spindeln jag sett, men hjärtat slog volter! Den var vid handfatet, så med klumpen i magen så hämtade jag mitt baseboll trä som jag har i hallen ( bor på ett farligt ställe.. ) och dödade den! Förlåt, det kommer regna ännu mer än det redan gör för att jag dödade den men det var det värt!


Nu, är det dags för glass och gotta framför sex and the city.

vi kunde vinna mot alla, men inte mot oss själva

Tråkig söndag, klockan är strax efter sju och man kan verkligen inte gå och lägga sig än. Har världens planer för kvällen faktiskt. Jag ska se på massa Sex and the city säsonger, äta glass, bär och maränger. Men klockan är alldeles för tidigt för det, jag kommer ju somna direkt så jag måste ju vänta åtminstonde 3 timmar till.

en fredag, en födelsedag, ett halloweenfirande

Alla bilder är tagna av Marlene Pistool

en lördagkväll med kärt folk

Igår var vi hemma hos mig somsagt innan jag åkte iväg och var barnvakt. Blev middag med god dricka med mina föräldrar, elin, johan, marcus och timmy. Vi spelade lite spel och myste på!

det är något speciellt med dig

Jag lever, jag är hemma hos mina föräldrar. Hatar att klockan går så segt. Sängen och jag är bästa vänner, vi har myst på enda sen jag gick och la mig inatt. Stannar nog här tills imorgon för fuuuck va segt att åka buss en timme för att komma hem till mig själv. nejtack.

Har lovat mamma att baka Lillifee muffins till henne, så det blir väll en sak som jag får fördriva tiden av. Och nej, jag har inget att säga. dehär inlägget suger, men lev med det ;)
såhär ska dom se ut när dom är klar..


If you really want it

Jag är hemma, med 4 hela mackor i magen! Ska strax gå upp och lägga mig, är hemma hos mamma så jag får hoppas att sängen är ledig. Och jag har kommit på att jag älskar barn, skulle ge mitt liv för barn, jag får ett leénde som aldrig förr med barn. aja, kan berätta the feeling imorgon om jag orkar. Nu ska jag gå och sova, schuuukt schööönt asså... Glöm inte ställa bak klockan om en timme! :D

dont forget our memories

Nu är jag hemma hos Ida, barnvakt till hennes lilla gotjej! Hon sover, och jag bara njuter. Eller njuter, jag är så dum så jag sitter och tänker på gamla minnen.

Det finns människor som satt alldeles för många minnen, dom har satt sina spår så hårt. Ibland önskar jag att det var mycket lättare at glömma saker än vad de egentligen är. Jag menar inte på att något inte är över, men detsom hänt i ens liv sitter lixom alltid kvar. Vissa saker mer än andra. Fina minnen, är oftast dom som är jobbigast för dom påminner saker om så mycket.

Jaja, nu är jag barnvakt så det är dags att tänka på annat, ska väll se på tv och njuuuta. Av allting som livet egentligen har gett mig, alldeles för mycket fint.

du kan inte hinna ikapp mig

Lördag, som egentligen ska vara en utgångsdag i mitt liv. eller, det brukar bli så är inte så idag. Ska snart åka hem till mamma och börja att fixa lite, mitt lilla hjärta Johan fyller 21 idag! Ikväll så ska jag vara barnvakt till världens gulligaste tjej, Ella. Ska bli jättekul, mysigt på en Lördag om inte annat. Men nu måste jag kila till bussen, vi hörs senare mina käraste gulligullhönor


ella som jag ska vara batnvakt åt, världens finaste

dagens outfit


I'm still in love with my ex



I'm so sorry for the pain that I put you through
But you shouldn't have to suffer, cause I'm confused
So much for looking forward to future plans
Lost the love of my life, and I lost a friend


I can make it up to you

Jag är så less! Klockan är 5 på morgonen och jag sitter med världens aggrisivitet inom mig. Borde gå och sova igen, men bäst av allt vore det att ha en boxningskudde att slå ut allt på. Less less less, det är ordet som bara snurrar i mitt huvud. Magen kurrar av hunger men jag orkar inte, jag är så arg!

Men nu får jag se framåt, min morgondag kommer förhoppningsvis bli sjukt bra även fast jag ska vara nykter igen ;) helnykter helg! Har inte mycket tid, utan hela dagen och kvällen är så himla planerad. Men nu blir det nån macka och sömn, skippa lessheten och se på ljusare tider.

helt olika världar

Är hemma hos mig med elinpelin nu, och här har vi varit ett tag :) När folk åkte vidare till lokalfest så blev det hemgång för oss. Nu håller vi på att ladda ner Naken och Linas kvällsbok, mysigt!


handle me right now

Hat åkt hem till min egna lilla lya, klippt elin och vi lagade även god middag tillsammans! :) Nu har vi precis fixat oss lite, vi ska strax åka till min lilla prinsessa Sanra som fyller 17 år idag! Något som inte var planerat var att vi skulle vara nyktra, men det ska vi vara iallafall! jag & elin alltså.. Men nu kommer våran skjuss snart, så vi hörs senare ikväll! :D Ha en bra lördag


jag och Sanra i Stockholm förra året. 

how could you?

Äntligen ligger jag hemma hos mina kära föräldrar, myser på i soffan. And I still got the keys ;) Hursomhelst så ska jag försöka lägga mig nu, sova en stund. Hörs senare..

I dont wanna wake up lonely

Nu åker jag till jobbet en snabbis, lämnar nycklarna och hämta lite grejor. Kommer bli förjäkla tråkigt och jobbigt att säga hejdå till alla.. :( Sedan åker jag hem till mamma, och där blir jag nog tills jag mår bättre.

dagens outfit


faller jag nu, så går jag sönder

Vad gör man? När man bor i skogen, när pappa jobbar och mamma inte har körkort och dessutom så sover hon nog nu. Ibland vill jag bo hemma, nu när jag är sjuk borde jag vara där. För här sitter jag helt själv, gråter av smärta och alla sover. Och jag har lovat att åka på jobbet imorgon för att ha slutbedömning, lämna nycklar, hämta grejer osv. Kan man inte ligga ner, inte böja sig framåt eller bakåt så vill man inget hellre än att komma hem.

vi blundar så fort vi får chansen

Grönt té, mackor, film, snuva, feber och hosta. Ungefär det får beskriva min Torsdagkväll. Skulle behöva ringa vårdcentralen också, älskar min kropp från topp till tå. Nä, nu är det dags att bädda ner sig framför filmen Love Happens.

stå för din sak, när du pratar med mig

Åh, ibland är mitt liv så mysigt. Nu har jag slängt upp håret i en toffs, klätt mig i mjukiskläder, sitter i soffan med tända ljus omkring mig och laddar ner en film. Har feber också, mysigt!




cut cut cut - jag mår så dåligt

Oj, lite sen uppdatering. Hela min dag har varit som den varit, helt utan detaljer. Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på Maria som sitter och skriver prov för vi ska åka hem till mig och plugga. Ett vanligt jäkla kvällsgörande, man börjar bli lite smått less. Men vi hörs sen ikväll

Förlåt för rubriken, men jag har fått den låten på huvudet.. :(

dom är inte som du

Lagade middag med Maria, hon lagade maten och jag bakade efterrätt och diskade! :D teamwork. Nu har jag precis duschat, fixa mig och hela allting så det är dags att kila iväg till stan. Hörs senare mina käraste lovely pussgurkorrrr.


tidinställt inlägg

Just nu sitter jag i en biosalong på Köpmangatan 24. Förhoppningsvis sitter jag inte helt mobbad utan med min klass, vi ska se på Dancer in the dark. Den är två timmar och 20 minuter lång så jag kan lova att jag kommer nog sitta och sova vid nån tidpunkt också. Vi ska lyssna på filmen på opera senare, därför känns de bra att se så man fattar nått av operan. Inte min grej egentligen



Den handlar om en kvinna, som har väldigt dålig syn som jobbar på en fabrik för att tjäna ihop nåra fina slantar till sin sons ögonoperation. Det går i släkten antar ja. Det är vad jag hört om filmen, har ni tur så berättar jag senare om vad den egentligen handlade.

puffalullen

Underbart hela livet känns, när man är precis utanför jobbet och får sms om att man inte behövde komma dit idag! ;) lovely. Tur att pappa skjutsade mig så jag slapp knata med massa bussar. Nu är jag hemma hos mina kära föräldrar igen, tänkte bädda ner mig i sängen en timme för att åka på studiebesök. Hörs sen när jag kommer hem, efter bion och hela fadderÿÿllan då.



Nu funderar jag på att visa han vad snusk är, kanske man ska hosta och snora på pojken när han sover. ;)

so if you..

Godmorgon! :) Nu är jag vaken efter en natt med en jäkla hosta, fick även sova med min lilla prins inatt. Kan ju ha världens gulligaste lillebror, men är det någon som kan rulla över hela sängen så är det han. Nu är det dags för jobb, dock bara någon timme. Annars är det studiebesök och bio som står på schemat idag!

vänd er om och förneka de

En kycklingrulle till middag var inte alls helt fel! Har installerat iTunes till mamma, inte alls för lätt men eftersom jag är så grym så kunde jag ju självklart. Annars då, så har jag skrivit ut lite pluggsaker som jag inte kunde göra hemma hos mig. Ikväll så är det Desperate Housewifes, blir tjejmys med mamsen. Med min hosta, halsont och hela fadderullan så hoppas jag på att de blir bättre snart! :D

tjuvkik från dagens fotografering


Här är två bilder sen dagens fotografering, nu har jag suttit och fixat med våran blogg som vi driver tillsammans under detta UF år! :D Om ni vill följa våran resa genom detta, genom att starta upp ett företag så borde ni läsa våran blogg. http://kakmonstretUF.blogg.se . Det är verkligen inte lätt, inte så lätt som man faktiskt tror så ni följer oss genom det tråkiga, roliga, svåra och lätta.

jag måste göra det som alla andra gör

Nu sitter jag äntligen hemma hos mina kära färldrar, fotograferingen var det fulaste jag & Maria någonsin gjort! :D Vi fotades i studio av emelie blom, en jätteduktig tjej som fotograferar gratis! Hon älskar sin kamera, älskar det hon gör och är jättetrevlig.

Troligen blir det middag på donken hörde jag det ryktas om, väntar och se. Men änsålänge så ska några mackor få proppa min mage tills det blir middag.

dagens outfit

linne - h&m
kofta - åhléns
jeans - gina tricot

komplicerat blir lätt

Kul att de funkade med tidinställt! Är hemma på en liten landning nu, måste hämta grejer inför fotograferingen! :) Det visste ni inte va? Nä, att jag och Maria ska iväg på en fotografering tillsammans! Sedan åker jag hem till mamma för att spendera kvällen med henne :D Ha en bra Tisdag..




sen i Lördags.





det blåser på månen

Okej, jag prövar ett tidinställt inlägg nurå! Tar en sjuk tid, mitt i natten bara för er som inte har något att göra på nätterna, njut av att läsa. Här på kvällen fick jag besök, blev matlagning sen såg vi på I love you Philip Morris. Bara för att jag är så snäll, tycker jag själv så fick jag världens bästa massage! När ni läser dehär så ligger jag och sover jätteskönt, mysigt i min lilla säng. Vi hörs imorgon, ska bli spännande att kolla om det funkar också..



Filmen var ganska söt, helt okej! se den om ni vill, he he he.

jag gör precis vad jag vill

Sjukt det känns att komma hem klockan 9 på kvällen! Inte van, brukar vanligtvis jobba dagar bara :) Men nu är det disk, städ, dusch som gäller för att sedan njuuuta framför en film med massage, förhoppningsvis.

dagens outfit

jeans - bik bok
svart linne - h&m
tröja - h&m

all the angels on the way

YaoP;PppPPp ! Godmorgon, skulle inte varit fel att ligga kvar i sängen hela dan kan jag berätta. Oså ska jag jobba kväll, men hur peppad är jag?! Nu - dags för att laga en matlåda, leta klääääder, fixa mig, leka c00L! och ehm, aa. men vi hörs innan jag börjar, kanske en outfit får ni..


bild sen en förjävla dryg helg, DRYG SOM JAG ÄR NU!

right in your heart

Klockan börjar bli mycket. Fast det gör ju egentligen ingenting eftersom jag jobbar kväll imorgon, alltså soovmorgon! :D Väntar på nån nu, nån random sådär. Skoja, men vi ska leka c00la! hörs imorrn, hej

kan du minnas?

Idag, är nog den enda dagen som jag ger allt mitt medlidande till två personer. en tjej, och en kille. För det första, tjejen som bodde på 7 våningen men klev av med oss på 4, gick in på toaletten och däckade rejält där inne. Hon var mer säker än killen som däckade i sängen, för han blev riktigt utsatt. Stackars människa, vad tänker man när man vaknar upp avklädd, med nått armbandsliknande och en disktrasa runt kuken? Tycker synd om han, men däckar man så får man skylla sig själv! Och nej, det var inte vi som klädde av han - det finns en historia bakom allt. Men, jag lider åt dom, skäms åt dom..




svar på fråga

Fick en fråga av Johanna, vad min tatuering står för.
Först vill jag säga att jag har ritat den själv, ingenting är taget från någon annans tatuering. Hursomhelst, den är tillägnad till mina föräldrar. Så 11 December 1967 är min mammas födelsedatum och 17 Mars 1962 är min pappas födelsedatum.

har aldrig ångrat en sekund

Nyduschad, nystädad lägenhet, allting är clean! Så nu känner jag mig som en människa, sitter och smaskar på en välförtjänt chokladmuffins, mums mums mums. Och Söndagar, alltid så döda. Så strax ska jag gå och lägga mig, Maria kommer senare men det är nog många timmar kvar.

I can make your bed rock

Söndagmorgon, tänkte säga att man mår som man förtjänar men jag mår så jäkla bra! Har nyss klivit upp, stolt att jag tog mig upp efter 6 timmars sömn. Nu ska jag gå och göra frukost, njuta av mitt underbara liv medans ni får läsa om min kväll.

Min kväll igår, var helt perfekt med små undantag. Började med förfest hemma hos John, hörde att det var storkalas så jag & elin åkte till Skönsberg, man ska inte ha så stora förväntningar ;);) Så vi åkte tillbaka till John, och där avslutades kvällen halv sex imorse.

äntligen hemma

Klockan är snart 6, jag är nyss hemkommen. gonatt :)

dagens spänning

Dethär var det jag gjorde idag, min bror gjorde en koifish på armen! underbart :D

like never before

Är hemma nu, med elin såklart! :) Vi har bakat muffins, gjort mysmiddag med tända ljus och god dricka. Nu peppar vi järnet inför ikväll, slår på stort och kör på en utgång ;);)


like shooting stars

Nu sitter jag hemma hos mina kära föräldrar! Mysigt det var att vakna till frukost som stod framduktat, så är det inte att bo själv.. Om en kvart ska jag, min bror och pappa åka iväg! När jag kommer hem till mig, så ska jag visa vad det är vi gjort under dagen! :D Ha en bra lördag!

på gator och torg

Strax ska jag & elin åka hem, jag ska åka hem till mamma och pappa för att sova där! :) Imorgon ska jag upp tidigt, blir en spännande sak som händer och jag är sjukt peppad! Men nog med dator, vi hörs imorgon eftermiddag troligen.

nu är det dags för fredagsmys

hos mig just nu..

close your eyes, and you will find

Oh, nu är jag klar med städningen. Har peppat till världens musik som det vore en stor utgång på G! ;) Men icke, här springer jag runt med trasa och alla möjliga medel. Inväntar elin just nu, blir en myskväll hemma hos mig.


you're gone, gone, gone away

Nu är jag hemma, slutade tidigt idag så det blev en middag med familjen på stan! :) mysigtmysigt. Nu har jag slängt av mig jeansen, tagit på mig mjukisarna och laddar inför en storstädning! Från topp till tå, från varenda hörn i hela lägenheten ska det verkligen städas..

och radion spelar vår sång

Var det bara jag som inte höll på att ta mig upp imorse? fruktansvärt svårt. Men uppe är jag, har nyss ätit frukost och fixat mig litegranna! =) Sitter med tights just nu, undrar om jag ska ta på mig jeans för det såg riiiktigt iligt kallt ute när jag tittade ut genom fönstret. Aja, dags för det sista



If you cant make up your mind

Nä, ni förstår att jag har tappat mitt liv. Lämnade de nånstans på jobbet kanske, fick inte med mig det hem alls! :(:( När jag slutade så blev det att handla hem lite saker, som fattades. Så är det att bo själv, underbart men samtidigt jävligt! Mötte Maria, innan jag ens hann komma hem själv så det blev plugg. Nu har vi pluggat i 6 timmar, vi slog nyss igen böckerna och hon kilade hem till mormor sin. Nu ska jag ladda ner nått roligt att somna till, kanske se på Eva & Adam t.o.m :D:D


too much love will kill you

Godmorgon allihopa, går hand i hand med stressen just nu. Har nyss fixat matlåda så nu smaskar jag på frukost, strax går bussen så jag måste skynda mig till jobbet! :D hörs sen..

I'll be yours forever

Nu har jag gjort allting som ska göras inför kvällen, bara kvällsfika och borsta tänderna kvar. Imorgon blir det jobb, äntligen! som jag längtat. Men nu, kvällsfika framför Cougar town. ♥


in a lonely world

En tripp till mamma, slutade på bio! Åkte självklart till mamma, och lekte lite cool där :) hämtade lite grejer, plugg oså. Sedan tog jag & Sanra en tur till birsta där jag blev förälskad i en kofta så den följde med mig hem ♥ Kvällen slutade med en spontan grej, bio! Vi var på bio med Samuel, Jeppe och André. Inception. Världens sämsta film ever, kunde inte bli sämre. lång och tråkig, trodde nästan dödstiden var inne.

dagens outfit

svarta jeans - bikbok
body - sköna under
kofta - från mammas garderob

vi kan göra det baby, tills solen går upp

Nu ska jag åka hem till mammmmsen :) Först ska vi ta en runda på bokhandeln hoppas jag, finns saker att göra nu! :) visa begåvning, som min mormors syster sa. Så nu har jag nyss städat min lägenhet, man vill ju alltid komma hem till något snyggt!

titta på mig djupt, sen säg dom tre orden

Fick bli en riktig kort dag idag, för mitt i allt jobb fick jag otroligt ont precis vid nedre delen av revbenet på vänstra sidan när jag andades, men det har blivit bättre nu. Så jag fick åka hem, men nu har jag precis ätit. Borde ta en promenad, om man tittar ut genom fönstret så är det verkligen kanonväder!


it will never happend

En underbar kväll. Med god glass, frysta bär och maränger - man är värd det bästa när man är sjuk. Och för att inte tala om det underbara på tvn! Sveriges skönaste familjer, Desperate housewifes och Cougar town. gotta love it. Det allra bästa, det otroligt uppskattade pratet med världens kanontjej, självaste Maria. Nu är det dags för att ta en ipren & bafucin för att febern ska lägga sig, och även för att halsen ska bedövas. Förhoppningsvis väntar en natt med mer sömn än igår..


telekiosken

Tänkte rekommendera ett bra ställe i Sundsvall, när det gäller telefoner. Ska börja med att, fine att dom kanske har lurat på någon jävel en telefon sådär men vad gör man inte för jobbet? ;) Det gör väll alla som jobbar med det, det finns ju en inriktning med alla jobb..

Men jag var där idag för att köpa en Iphone 4 till min bror somsagt, försökte beställa på internet 2 gånger innan men det blev nekat fast jag fick aldrig veta anledningen. Så vi gick till Telekiosken och fick hjälp där, jättebra service och bra priser. Dom jobbar tydligen med alla abonnemang, inte bara ett. Killen där berättade då anledningen till varför det inte gick, men han fixade även till så att det gick att göra ett till abonnemang. KANONERS. När telefonen kommer så skulle jag gå dit igen, för han skulle fixa massa bra grejer! :D Jag tipsar, ett kanonställe.
Ligger inne på IN - mellan H&M och Charm/Gina Tricot

how can I show my love for you?

Trodde jag började bli frisk, men jag hade så fel! Har lökat hela dagen, skulle beställa en iphone 4 till bror min eftersom det inte gick förra gången så där stog jag och spred svettlukt över hela buktiken. ;);) Inte så illa, men min frossa tar mig med storm. Nu är det dags och bädda ner sig i soffan framför Cougar town.


watching you kiss her

Åh, en natt med hyffsat lite sömn. Mitt rivjärn till hals är kvar, tänkte svänga in på apoteket sen och köpa halstabletter. Snuvig har jag blivit också fast min frossa och öronvärk är borta! Nu väntar jag på pappa för vi ska åka och hämta mamma - lunch på bite line!




I believe I can fly

Åh, jag blir nog inte så frisk som jag vill tills imorgon.. Ligger och pinas med ett rivjärn till hals, gör ont bara att andas! Frossan på hög nivå, huvudvärken har lagt sig men öronvärken håller kvar. Och jag kan inte ens somna :(:( Ligger som en sjuk degklump som inte kan ligga still i sängen, saknar mina kära föräldrar som brukar pyssla om mig när det är såhär. Aja, nu ska jag tvinga mig själv till sömns

god bless the broken road


Nu är det dags för en kopp varm choklad, sen blir det nattinatti. Sova med min frossa och huvudvärk - tror jag åker på öroninflammation för jag blödde nämligen ur örat idag och har riktigt ont. Men det väntar och ser för jag får ha hoppet att jag blir frisk över natten! :D

2010 10 16, vi slog klackarna i taket



du är lycklig utan mig


Cougar town, med glass och frysta bär på en Måndag när man är sjuk. Perfekt, när det inte finns en iprentablett i mitt kära hushåll. Funderar på att åka hem till mamma för att krya på mig där, men jag vet inte om jag orkar sitta på en buss i en timme.. Annars får jag fortsätta mysa på framför ännu mera Cougar town

satan, va ont det gör när du sårar mig

Blev hemma idag endå, legat i fosterställning hela natten och frysit som världens gris. Sedan kom frossan, och huvudvärken på det. Är fortfarande som en vante i hela kroppen :(:( Såg att det var bra program på tv;n idag - det blir min livsglöd att mysa i soffan framför humorprogrammen ♥♥

min sorg blev deras glädje för en stund

Klockan är inte ens tio, men det är dags att säga gonatt. Tror jag börjar bli sjuk också, känner mig så otroligt hängig i hela kroppen och snorar som världens kalas gris. En vinterförskylning kanske.. Hur det än är, nu går jag och sover. Så gonatt, sov gott


en stadig gummistövel

Jag & Elin har alltid haft samma syn på kärlek, det är ett ämne som vi ofta pratar om. Om förhållanden. Hon berättade för en kille, om hur vi ser på saken och vad gör han? Jo, han säger att det är fel, våran syn funkade inte i denna värld. Han är 23, och påstår att vi tycker som vi gör endast för att vi är 17, 18 år.. Människor är olika, människor tycker olika och det är tur! Vad vore allt, om allting var likadant?

Om man tänker på personer som tofflar för deras partner, vissa tycker om det. Men inte jag, det är det värsta som finns. Jag har skrivit om det förut också, jag behöver någon som lever över mig. Som inte låter mig få allt, som inte lever som en svans efter mig och gör allt efter mitt liv. En kille ska kunna säga nej, han är ingen som ska trampas på och det är inte tjejer för den delen heller. Man behöver inte vara taskig, bli grinig och jävlig över att man faktiskt behöver göra saker själv när den andra inte vill. Vad hade man gjort utan sin partner? En kille i mina ögon ska vara en stadig gummistövel, gjord av märket TreTorn och inte gjord av de klenaste märket till tofflor.

jag vet vem jag är när jag är med dig


jag försöker visa dig med blicken

Hemma, skönt! Har nyss tänt ljus, tagit fram en skål med vindruvor och lyssnar på underbara Melissa Horn. Planerna för ikväll är att bara mysa framför en film, då ska även popcornskålen fram! :D

that's why the girlfriends hate me

Godmorgon kanske inte är rätta ordet att säga, men nu har jag tagit mig upp! Kom hem efter gårddagens bravader klockan halv 8 imorse! Blev väckt när Johans telefon ringde halv elva, förjävligt. Passade på att diska, plocka undan lite innan jag gick och la mig igen. Men nu ska jag borsta tänderna, dags att åka till mamsen för att visa hur man äger på nintendo Wii ;) Söndagar.. handlar ju om ingenting

calcutta 2010

Nu har vi fixat oss, och i väntan på skjussen till gångviken ( ute i skogen där festen är ) så dricker vi gott och peppar! :D Med lite töntig musik som låter ljuvt i öronen. Hörs imorgon.

like I'm the only girl in the world

Blev en lång och skön sovmorgon idag! Sov trots att mina syskon lekte rövare i vardagsrummet där jag sov :D som en stock.. Vi ska strax åka till Birsta och handla lite, blir middag med familjen idag! Senare åker jag hem till mig och ser vad kvällen bjuder på. så vi hörs sen ♥

vi är lika levande som två skyltdockor

Har alltid skrattat åt bror min som fått sova på soffan när han skulle sova hos mamma, när jag bodde hemma. Men det kanske var dumt, för just nu är det jag som ligger i soffan. Gick upp på mitt rum, som nu är min lillebrors rum och där låg min lillprins och sov - varenda säng upptagen. Haft en mysig kväll med kära barn, elinpelin, nån cider och massa tvspel! Nu blir det gonatt! skönt..

you'll find me in the dark

Ursäkta för inlägget som var innan det här, som nu är borttaget. Är väll inte på världens bästa humör men det ska verkligen fixas till! Vill ju inte vara tråkig när jag ska vara barnvakt till mina små prinsar ♥ Ska plocka fram lite chips och gotta, blir att svettas framför Nintendo Wii ikväll!



våran vänskap var på skämt


Jag trodde vi delade den allra finaste vänskapen, jag hade min bästa period med er. Men nu i efterhand så känns allt som ett skämt. Ett jävla skämt. Hur kan man behandla folk som skit, hur kan man säga att man vill ha hjälp samtidigt som man gör allting som säger emot det? Hur kan man lägga folk åt sidorna, hur kan man vara så falsk i sina åsikter? Jag älskade er så jäkla hårt, ni var verkligen lycka för mig under tiden med er. Men somsagt, falska uttalanden är inte min grej så jag klarar mig nog utan er. utan vårat crew. Jag kände tydligen inte er riktigt, men från den här vänskapen fick jag ut den finaste vänskapen. en av tre som står kvar riktigt. tack! j.h

can I trust in you, forever?

En lektion senare, och även lite mer. När jag kom till jobbet så åkte vi direkt ut till Birsta och shoppade, tog även en fika på charm! :D skönt.. Var inte mycket mer att göra så jag fick sluta nästan 3 timmar tidigare. Sitter hemma hos mamma nu, för ikväll blir jag här med rollen som barnvakt!

en torsdagkväll


Sitter hemma med Maria och ser på tv, smaskar på gammaldags vaniljglass med hallon & blåbär. Fruktansvärt gott! Nu är det dags för nattinatti, liten sovmorgon imorrn! :D

en vänskap värd att dö för

En otrolig vänskap, mellan två otroligt människor. Jag visste mycket väl vem du var innan vi träffades första gången, men till det hörde saken att jag aldrig hört något bra om dig. Men hur som helst, nu är du du bland de få viktigaste människorna i mitt liv. Johan hjerström, min kära vän ♥

Johans tatuering, som han gjorde idag..

i'm like - fuck you

Kom nyss hem från Ica Maxi, var med Johan och vi såg ut som ett svenssonsvensson par. Där mannen går stressande mot kassan, han orkar inte riktigt bry sig utan tar upp plånboken och är redo att betala. Samtidigt så går frun och kollar i hela affären, strosar fram lite fint! :D Nu har Johan åkt så jag ska gå ut och möta Jon en stund.


is this love?

Tillbaka till ljustadalen igen, efter ett dagspass avklarat! :D Lättsam dag, baka bullar och städning ungefär. Och laga lite mat på det, underbart. Påväg hem så träffade jag Tim så jag följde med hem till han och kollade på huset han köpt här i närheten av mig, den var verkligen sktisnygg. Nu är det dags för städning och matlagning - vuxenliv på hög nivå.

darling, take my hand

Nu har jag packat lite kläder i väskan, dags att bege sig hem mot mamsen! Grannar kan va bra, men dom kan också va bland det jävligaste man kan hitta. Där jag bor finns det båda sorterna. Imorgon är det ett dagspass och sedan ska jag åka ut hit igen.

how could you do that?

Nu är det dags att gå ut, det blir inge plugg ikväll för vissa omstädigheter och det blir skönt! Ska träffa Jon, vi ska ta en cigg och njuta. Leka coola som man gör här i Ljusta, haha..



sträcker ut min hand, kom hit mitt lilla barn

Jag har alltid varit en person som bryr mig om andra, annars hade jag aldrig valt att gå omvårdnadsprogrammet. Men sen när blev jag personen som sitter med en klump i magen, med tårar som vill tränga fram och är rädd över en annan persons liv? Den personen har jag aldrig varit! Trodde inte heller att jag skulle bli sån heller, så känslosam över en person som jag aldrig ens sett, som jag ens inte vet vad hon heter. Jag har upplevt mycket utan den känslan men idag överträffade jag mig själv.

Jag gick in genom min dörr, helt förtvivlad och ringde mamma för att höra. Vad vet jag om barn, deras rättigheter och om någon person ens skulle ta det seriöst eller som ett skämt. Men med råd från mamma så gjorde jag det som behövdes göra, med hennes liv i baktanke. Vad jag hört så var det bra, jag hoppas det är bra. Som svar på min fråga som jag ställde ovan i fet text, idag blev jag den personen.

cause you know that love kills

Nu är jag hemma igen, blev en mysig lunch och säkert 10 tröjor och 3 bodys som fick följa med hem! :D underbart va? Väntar på Johan & Maria nu, frågan är ju när dom kommer. Som vanligt så är det plugg som gäller, men idag handlar det om annat än det vi har gjort dagarna som varit så det blir lättsammare.


all the angels

Nu åker jag in till stan för att träffa mamsen, vi ska ta en lunch och titta på lite kläder! :) Måste njuta innan det är dags för det vanliga kvällsplugget.


one life, one love

Onsdag, och vad säger man? Entourage för hela slanten.

du har släckt en låga

Oj, sådär 12 timmar senare. Har inte alls funnits tid idag att blogga något eftersom Pontus & Maria hämtade upp mig när jag slutade så vi åkte hem till mig och började plugga direkt! Så nu har vi pluggat i ungefär 6 timmar! Inte ens middag har jag hunnit med utan det blev en god macka istället. Nu har Maria gått, så jag sitter och vi ser på fotboll just nu. Sverige - Holland.


varje gång du möter min blick

Godmorgon, superpigg och jätteglad sådär vid 6. Nä, kanske inte alls så pigg. Kokande vatten på spisen för det ska ju lagas matlåda också, spagetti och kötttfärssås. Sitter och gosar i mjukiskläder nu, gruvar mig verkligen för att byta om.

du försvann genom folkmassan

Åh, sådär mer än 3 timmar senare så är vi klar med plugget! Eller klar, vi avbröt för tillslut gick det inte ens tänka. Såhär bra har nog aldrig jag & Maria pluggat nånsin, alltså nånsin! Mötte henne förut när jag och mitt ex tagit våran lilla promenadrunda. Popcorn, godis, frukt och dricka är en självklarhet när det gäller plugg.


will I hold your hand?

Nystädat! Och magen är full med mat och måt jättegott nu! Åh, älskart. Nu ska jag ut och ta en promenad med mitt ex, måste köpa lite cigg och såna saker som är väl behövliga. Men måste skynda mig, han skulle möta mig på gångvägen nånstans eftersom jag inte hittar nånting här ;) Haha..

take me for a ride

Äntligen hemma, så otroligt skönt! Mötet imorse gick verkligen jättebra, har en kanon rådgivare till vårat företag. Jag tror verkligen vi kommer komma en bit med det här med tanke på att jag & maria verkligen har viljan till att kämpa nu. Nu är det dags för matlagning och lite städning, alltid finns det nått för att fördriva tiden.


I said it, dont tell him



En bild får säga allt om min kväll.
Nu har magen fått sitt morgonfika, ska strax fixa iordning mig innan det är dags att kila ut till bussen. Börjar min Måndag med ett möte med rådgivaren i stan, kommer bli grymt! Efteråt blir det jobb för hela slanten, så vi hörs om måånga timmar.

en vän för livet


more than a tattoo

Nu har jag varit duktig och lagat mat, spagetti och köttfärssås! Och jag satt t.o.m i köket och åt, det är så tråkigt egentligen när man är själv men kök finns väll av en orsak. Mitt upp i allt såg jag oredan som är i alla skåp, så nu tänkte jag vara Söndagsduktig och städa alla skåp! :)


för dig ska jag göra de tusen gånger om

Tog en lång sovmorgon idag, klockan vart nästan halv 3! Har varit med grabbarna hela dagen, nyss kommit hem från Ica Maxi där jag köpt saker för att fylla på kyl, frys och skaffer. Måste laga nån middag idag också, har inte orken riktigt men får leta den ;)

only girl in the world

Middag på kina med mamsen, sedan såg vi på Buried på bio. Riktigt bra film, helt klart sevärd. Nu sitter jag hemma med Johan & Mackan som rensar mitt skafferi på bröd! :)

fått en flaska i huvudet

Haft en mysig kväll med mamsen så nu sitter jag hos Johan med honom och Mackan :) Ikväll, vad händer då? Jag vet inte alls jag, jag följer strömmen.


dagens outfit

Nu åker jag till stan och möter mamma! Mor och dotter kväll

I want it, I gotta have it

Vad gör man i en lägenhet, när man är själv? Jag har inte riktigt fattat grejen än. Jättetråkigt är det och tiden går sakta. Jag är en sån person som måste göra saker, får ju ångest när jag inte gör något utan sitter och leker cool framför datan som är så fruktansvärt tråkigt. Just därför så ska jag ta och städa nu även fast allting är städat, t.o.m toaletten städade jag riktigt för nån dag sen ;) Tänkte börja plocka lite i garderoben som är proppad med grejer, jag ska ha en walk-in-closet som är min dröm! dags att fixa nu.. När jag blir äldre ska jag ha en jättestor walk-in men änsålänge får en liten duga :)

that beautiful face

Godmorgon, klockan är ett och hade jag inte ställt klockan så hade jag aldrig kommit upp. Nu är det dags för frukost och en liten dusch. Idag är det mor & dotter dag, mysigt ♥

vi hade kanske fortsatt leva

Blev nåra glas vin och massa skitsnack med mamsen & elinpelin! Perfekt på en Fredagkväll när man är helt slut efter en jobbvecka. Nu är jag hemma i min lägenhet, så det är dags att göra kvällsfika för att sedan kunna säga nattinatti. Håller alltid på att somna på denna jäkla bussen! :(

before we meet

Nu åker jag hem till mamsen & papsen, spelar tvspel och dricker vin. Ska bli hur mysigt som helst, sover nog där och kommer inte hit försen imorgonkväll, sent. Imorgon ska nämligen jag och mamma gå ut och äta på restaurang sedan ska vi på bio. ♥

frågestund

Har du haft sex med en tjej?
- Nej, det har jag inte. Bortom mina planer är det också
.
När förlorade du oskulden?
- som 16åring.
.
Har du haft sex med mer än 1 person under en kväll?
- Icke sa nicke
Har du sting dagligen?
- Verkligen inte, haha..
.
Hur många har du haft sex med?
- Hah, somsagt så har jag endå lite privatliv. mellan 1 - 10

Provat anal någon gång?
- Ja, det har hänt.

Haft sex på en skoltoa någon gång?
- Hah, nää..
Tar du p-piller? ;)
- Jag gjorde förut, men jag orkar inte ta de för skojsskull som att jag ligger med folk som ditten och datten, springer inte runt och ligger utan medvetandet om graviditet. Finns annat isåfall

Haft sex på fyllan någon gång?
- Haft sex när jag varit full, ja. Men inte nått som jag ångrat

Ångrat att du haft sex med någon?
- Nä, för engång i tiden så betydde det något.
.
Har stolek på snopp betydelse?
- Mitt svar, ja!
.
.
Alla frågor är inte med, massa skippade. men jag har en privatliv, ni får en del utav de.


ljusen är tända för dom som har lämnat

Vila i frid moster ♥

just take one step

lektion & jobb är avklarat! Fick även trycka in ett möte mellan dessa, har möte på samma ställe på Måndag igen. Fick sluta en timme tidigare, så jag åkte hem ( nu kallar jag mitt egna kryp in för hem hädanefter ) och höll verkligen på att somna på bussen. Att åka buss i 30 minuter är inte min grej, är van vid max 10 ;) Såfort min brorsa varit här så ska jag lägga mig och ta en powernap. skönt..

dagens outfit


all this years

Godmorgon! Skönt att jag fick en liten sovmorgon idag, ska nämligen på en lektion idag :) Det är jättetråkigt väder ute, det betyder mycket kläder! tror jag.. Frukost nu, magen kurrar

ett vackert liv som du valde bort

Nu är alla dörrar låsta, håret är flätat och jag är trött! Dags att ta hand om lite disk innan det är dags att göra iordning sig för nattinatti. Måste ringa Maria också, nu för tiden så tar ju vi samma buss när vi nästan bor bredvid varann :D Hur skönt som helst. Gonatt ♥

everytime I close my eyes

Till middag blev det pizza med gos elin. Som vanligt så spårar det ut för oss, men roligt har vi ju ;);) Nu har hon åkt och jag ska hoppa in i duuschen nu. tjaop

until I miss you


utanför mig nu, från uteplatsen. riktigt mysigt!

jag skulle ta en kula för er

Fick ett sms förut när jag diskade, från världens bästa mamma!
"Hej, känner för att göra något med min favoritdotter nån dag i helgen, har hon nått förslag? Kram"

När jag bor här, helt själv så känner jag verkligen hur mycket jag älskar mina föräldrar ♥ Annat när jag bor hemma med dom, då känner jag inte samma sak. Nu känner jag längtan efter dom, jag känner saknaden som är av kärlek. Jag är mycket väl medveten om att jag svikit dom, men jag har försökt att vara den dotter ni alltid velat ha och jag kämpar! Jag har iallafall världens bästa föräldrar, och är glad för varenda minut som vi får tillsammans. ta vara på tiden med nära och kära, det har jag lärt mig att göra!

jag ska ta mig från start till mål

Vilken skön dag, förutom att jag höll på att somna på bussresan till jobbet. Hade studiebesök på Slink inn i stan, tänkte berätta om det stället senare för det gav mig rysningar från topp till tå genom hela kroppen. Hade även en träff med en bankman som var helt, vilken kråka alltså! Har nyss kommit hem från affärn, var tvungen att köpa mat till lägenheten som jag bosatt mig i. Ska städa nu, en riktig storstädning som innehåller städ av toaletten och allt om ni vill veta hur fräsch jag är ;) hörs sen!

dagens outfit


make a wish

Torsdagmorgon, här sitter jag inlindad i en fleecefilt och smaskar på vanilj/blåbärs yoghurt. Snart dags att klä på sig och fräscha upp sig innan det är dags för ett dagspass, har möte med banken idag också. tråkigt.. Är så jäkla trött! Hur ska detta gå, måste nog sova middag idag om jag ska ska bli levande igen. Nä, nu brinner det i knutarna - tärt med tid! hörs sen

yours to hold

Nu är världsbästa programmet slut, pratar självklart om Kungarna av tylösand. Vart chips, popcorn och chokladpudding med mina gograbbar. Dom åkte nyss så jag har börjat släcka ner för att snart krya ner i sängen och drömma mig bort, en tidig morgon blir det imorgon.


frågestund

Vem tycker du om?
- Att tycka om någon är lätt, jag tycker om mina vänner otroligt mycket, min familj och släkt är väldigt omtyckta dom också.

Vem är din bästa vän?
- Svår fråga, har många bra vänner. Kallar ingen bästa vän längre
.
Vad ska du göra efter studenten?
- Har planer på att söka jobb för att jobba några år, sedan vill jag plugga vidare till sjuksköterska för att sedan utbilda mig till ambulanspersonal eller barnmorska.
.
Har du en kille?
- Nä, det har jag inte =)
.
Hur är det egentligen med din och den här Sanra,s ( Om hon nu stavar det utan d )vänskap nu? 
Ser hon aldrig i bloggen längre. 
Har ni brytit upp?
- Vi har inte brytit upp, men vi ligger kanske inte på toppen i våran berg&dal bana just nu. Vi umgicks jättemycket förut, och på senaste tiden har det blivit lite tärt när båda två hittat andra vänner, sedan har hon flyttat till Skönsberg under ett tag också. Men nu har vi börjat pratat ännu mer och planerar för att träffas, och fixa till allting.
.


Vilken är den jobbigaste frågan att få?
- Det här var en svår fråga, men det skulle nog vara något i form med vad min mening med livet är.

När kommer du till Uppsala härnäst?
- Ingen aning faktiskt, de är en fin sommarstad så troligen till sommarn. :)
.
Tränar du på något sätt?
- Nä, det blir väll att jag springer på gymmet/ träningspass ibland.
.
Har du någonsin rökt hasch? om inte, skulle du kunna tänka dig?
- Nä, det har jag aldrig gjort. Inga större planer på det heller, ingenting jag vill göra och kommer stå emot det så länge jag kan! Troligen hela mitt liv.

Vad tycker du om mig?
- Jag tycker att du är en störtskön brud, som verkligen kan stå för sig själv och stå upp för sina åsikter. Du har attityd, men samtidigt så är du en grym brud som kommer komma långt!

Hur känns det å vara hur söt som helst:)?
- Sötnos!! Jag tycker inte det själv, men jag får tacka så mycket ♥
tycker du åldern har stor betydelse?
- Faktiskt så gör jag det! Inom vänskapen så spelar det väll inte sån stor roll men om det ska vidare till förhållande så tycker jag det, även fast mognaden är den största delen.
.
vart jobbar du? =D
- Just nu så har jag praktik på Midälvavägen som är ett boende med psykiatriska boenden. Annars så extraknäcker jag på Café Piccolo i stan.
.
vilka sortes killar faller du för? :) är det "badboys" eller mer mot toffelhållet? och har du nått speciellt ideal över hur en kille ska se ut?
- Oj, svår fråga. Men en sak är säker, skulle aldrig vilja ha en kille som tofflar! Och en riktig badboy vill jag inte heller ha, men lite åt det hållet så är jag på! En som har fräsch stil, inte den där badboystilen utan lite cleanare!
.
vad har hänt mellan dig och elin ni var väl alltid med varann förut?
- I sensommarn, så hände det en sak. Men vi är somsagt vänner, inte alls lika bra som förut men det är sånt som händer. Vi är fortfarande med varandra, men vi har nog visat varandra vart vi står och det är inte på samma plats som förut. Men en vänskap är inget att klaga på
Massa frågor om sex sju åtta också, det kommer i ett eget inlägg senare

I said everyday

Nu sitter jag i lägenheten med Johan =) Jag leker cool på bloggen och han manchar chips samtidigt som han ser på tv. Ska strax ta tag i frågorna, medans får ni se bilder sen idag.

tusen gånger om

Äntligen hemma! Är så himla trött just nu, blev inget Himlabad utan vi åkte på Drakborgen istället. Sitter hemma hos familjen nu, väntar på att mamma ska sluta så att jag kan åka till mitt egna senare. Ni får bilder senare för alla sladdar till kameran + telefon är där, som nästan allt annat. Har lite saker som jag ska ta med mig idag, massa kläder osv för nu är det bosättning på riktigt! hörs senare..

Ikväll är det svar på frågestunden, ställ mer frågor! ingen fråga är dum.

do you know what it feels like?

Godmorgon! Skönt det var att sova i sin egna säng, mumsmums. Men ikväll åker jag tillbaka till min egna lilla myshåla. Onsdag idag, och vad väntar? Jo, börjar morgonen med studiebesök på två olika ställen. Sedan blir det lunch på stan för mig och min lillebror innan vi åker på Himlabadet och leker!

Glöm inte frågestunden! Ingen fråga är dum, svar på allt

det var babyproblem

Nu tar jag sista svängen ut i tvättstugan för att hämta in det sista. Är dödstrött så nu tänkte jag slå av datorn, äta gottigott och se på Desperate housewifes. Fortsätt ställa frågor i frågestunden som är i inlägget nedanför, ingen fråga är dum. svar på allt

frågestund - du frågar. jag svarar


jag vägrar inse att du alltid sviker mig

Sitter och myser i soffan nu, framför How I meet your mother. Har tvättstuga sen en timme tillbaka, nu är det bara torkningen på en timme kvar sedan kan jag dra med mig hela garderoben till mitt egna kryp in. ;);) Ikväll blir det bara hemmamys med familjen & självklart blir det att se säsongspremiären av Desperate housewifes som man längtat efter i evigheter. ♥

nylundkändis!

Titta på min lillprins! Han som avslutar hela inslaget om detta. Det var på nyheterna igår, Piccolo i stan ( där mamsen jobbar, och även jag extraknäcker ) dom har gjort en egen liten lya till barn! Min lillebror var där, blev filmad och visad på tvn. Lilltvkändisen!

kanske blir vi glömda snart

Nyss ätit lunch, makaroner och korv! Nu är klockan 13:37 ( när jag skrev dedär ) också såg jag, lagomt elit ;) Nu ska jag fixa mig för att åka in till mamsens jobb för att pröva på deras nya fika bufé! Vi får se om det blir något som jag kommer rekommendera för er. Ikväll ska jag sova hemma i granloholm, bara för att jag ska på studiebesök med jobbet inom det området tidigt imorgon. Hörs sen, sweethearts



minnesvärda kvällar


somnar om till tonerna av denna sång

Nu sitter jag här ensam, myser i en fleecefilt som jag köpte idag! Dessa filtar är min kärlek, har så många och får aldrig nog =) Tvn är avslagen, ljusen är släckta och jag är grymt peppad för nattens sömn. Nu ska jag ta kvällsfika och göra iordning mig för en dejt med John blund. Gonatt, hörs imorgon! ♥


ett tydligt spår


Sitter på det hemliga stället med Johan & Mackan =) Maria kom förbi en sväng och surrade lite skit, plus att hon gav mig en liten fin peng sådär. Det är tisdags mys med tända ljus, ljuv musik och massa gottigott.

låt inte problemen slå ner dig

Nu sitter jag ensam hemma hos min kära familj! :( tråkigt, ringde mamma förut idag och berättade att jag faktiskt saknade henne! saknar hennes snack om att äta hela nätterna, att bära ner disken på kvällarna och inte knappra så mycket på tagnentbordet. En kväll är ingenting, men jag vet att det blir flera utan henne. Johan & Mackan är fruktansvärt sega så nu ska jag koppla i det där förbannade tvspelet själv, åker tillbaka till mitt egna lilla place senare.

dagens outfit


it's been to long

Godmorgon! Inte allt för skönt att vakna upp nu, tanken att sitta på en buss i över en halvtimme är inte heller så skön. För att få lite krafter blev det vanilj+blåbärs yoghurt med mackor så nu ska jag klä på mig och fixa mig lite, lite lite lite. Idag ska jag jobba ett dagspass sedan åka till mamsen för att spela Wii och hämta lite grejer :)

jag försöker att vara stark

Bakisdag, finns inte allt för mycket att säga. Jag & Johan har lekt coola, vi har kört med familjebil hela dan, varit på pizzan och köpt 6 stycken husets tallrikar och en pizza. Varit och handlat med mina småsyskon, hela familjen samlad ungefär ;)

Nu så sitter jag på ett ställe, inte granloholm men endå ett hem. Mackan & Johan åkte nyss, dom var snäll och fixade trådlöst internet och hela den fadderullan till mig. Blev en liten städning idag, men imorgon blir det en grovstädning efter jobbet! Saknar mamsen lite jag, ganska mycket faktiskt. Tur att jag ska hem och spendera natten med henne på Tisdag ♥ Nu blir det gonatt, helt själv!

blinded by the sun

Godmorgon, efter 4 timmars sömn så är det klart att johan väcker mig :) självklart! lovely! sitter hemma och dygnar i soffan nu, snart dags att gå hem till mackan och väcka han. Igår så var lite kalas med rockband, kapten morgan och massa annat gott! Idag är en bakisdag helt enkelt.

mitt lilla hjärta får fylla ut!

I'll never love again

Hallå! Har varit fullt upp enda sen imorse :) Åkte på jobbet, var bullbakning för hela slanten och även Johan kom dit och visade sina kvinnliga takter. Nu så sitter jag på päronens dator för min är ihoppackad! Idag lämnar jag granloholm och hualigen va skönt det ska bli :D Strax ska vi köra bort hela min superduperpackning sen blir det middag med min gofamilj, även Marcus och Johan ska vara med. Hörs när jag fixat allting i lägenheten som jag vill, när jag lyckats vara teknisk nog och kopplat in datorn..

felon

Äntligen hemkommen, eller äntligen? hade verkligen kunnat vara med pojkarna en stund till om det inte var så att jag skulle upp tidigt imorgon och jobba. Ikväll har vi varit hundvakt åt en jättefin hund! åh, såg på Felon också.

Lättförtjänta pengar vart det för Mackan när dom slog vad om att jag skulle somna, men han neckade för jag var vaken och helt inne i filmen! Skitbra film som rekommenderas, så jäkla grym. Och inlägget nedanför, det Johan gjorde - skämt!

we got the beat

Nu sitter jag hemma i soffan med johan som spelar guitar hero :) Han kommer aldrig bli bättre än mig hur mycket han än försöker.. skoja, jag & mackan suger på dethär och det är väll lika bra så johan känner sig bra! Har tryckt i oss äppelpaj med vaniljvisp och vad som händer ikväll har vi ingen aning om.

Förresten, vet ni vad Johan gjorde igår? Jo, vi låg och tittade på idol ( jag, johan, mackan och jennifer ) och just då kom han på att, fan va bra att släppa sig nu. Och det gjorde han! Vilken lukt :D Haha, ingenting att skämta om. väldigt mysigt tyckte allihopa att de var.

en mognadsgrad, fjolla

Du är en fitta för all jävla framtid. Ikväll känner jag såhär, ligga hemma och mysa men samtidigt dra ett bra jävla röj! Så jäkla less på folk som tror att dom kan beté sig hur medans en annan inte ens ska få öppna käften och yttra några ord. Imorgon säger jag hejdå till Granloholm, lovely.

en inre tröst

Blev inge skridskoåkning så jag jobbade några timmar! :) blir ju alltid pengar, imorgon väntas ännu mera jobb. Fast då blir det bara att baka, minst 300 bullar ska det bli. Innan jag & mamma åkte hem så tog vi en sväng på stan och jag köpte ett par härliga skor! helt förälskad, kär kär kär.







just turn all the lights off

Nu kilar jag iväg och jobbar nån timme. Vet inte om jag hinner hem senare för jag ska åka med mina grabbar på friåkningen i Kovland tror jag det var :) dom kommer va bami på hal is!

gör som jag - stöd Meyafonden!

Meya är en solstråle, hon var den som alltid var dagis egna prinsessa. Min lillebror gick med henne, enda tills olyckan hände och vi brukar prata om henne. Han tycker som mig, att den tjejen är en solstråle, sån fin tjej! För mig är det självklart att stödja Meyafonden, alla borde göra det.


Meya drabbades den 11 Juli 2010 av ett hjärtstopp då hon nekades vård på sundsvalls sjukhus. Hon hade ett hjärt- och andningsstopp som varade i ca 15-20 minuter som i sin tur orsakade en svår hjärnskada. Vilka funktioner hon kommer att kunna återfå eller hur hennes liv kommer att se ut i framtiden vet ingen någonting om ännu. Men med denna fond vill vi kunna ge Meya en chans till ett så bra liv som det bara går.
För att läsa hennes mammas blogg, om allting som hänt & händer så tryck här

Meyas fond.
Handelsbanken
Clearingnummer: 6341
Kontonummer: 512 828 873

DU kan göra lite som betyder så mycket!
TILLSAMMANS KAN OCH SKA VI GÖRA SKILLNAD I MEYAS LIV!

RSS 2.0