Jag är fri, jag fann min väg.

Mamma. Pappa. Niklas. Emelie.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Det finns inga människor som er. Inga människor som betyder så mycket som ni gör. Inga människor som kan vara ett finare stöd. Inga människor skulle jag nånsin vilja byta ut er mot. 

4. en dag du minns


ta dig samman.

Godmorgon! Klockan är halv 9 och jag har hunnit med frulle redan! Ett mirakel att ens vara vaken den här tiden. Och pigg dessutom. Lyckades somna strax innan 22 igår, superskönt! Så nu sitter jag kvar i köket och läser tidningen. Eller ja, St.nu & Dagbladet. Inte funnit orken till att gå ut och hämta den riktiga tidningen då det ser jäkligt kallt ut. Strax beger jag mig mot gymmet! Hörs sen.

för ingenting är lätt idag.

Enkelt och bra, negerbollar. Chokladbollar, whatever. I våran receptbok står det negerbollar. Hade världens sug som är helt borta nu. Känner mig så himla uppblåst, äcklad och är verkligen inte sugen på något. Mat känns så långt borta. Ska klä på mig och ta mig en promenad till träningen. 
 
 
 

3. du som fotograf

 

These things will never change for us at all.

Sitter i köket och kollar på medans mamma och mormor lagar mat. Duktiga dom. Vaknade upp hos Emelie idag, vi var så illa tvugna att starta dagen med en promenad så när man väl var på G så var det skottning när jag kom hem. Kung att det snöat under natten, nä. 
 
Hade besök utav Sussie och Malin, när dom åkte iväg så fortsatte jag med diskning, städning, tvättning och allt kärringgöra. Och efter maten är det bakning på listan. Fullt hela dan, perfekt. Och hinna med ett träningspass. 
 
 
 

2. du som busig

 
 
 

för dom vet att skiten alltid kommer tillbaka.

Vakna med min fina Emelie är så guldvärt. Sleepover. ♥ Men nu är jag hemma idag, ligger i sängen efter en riktig paltkoma. Väntar på att min bror ska äta upp så jag kan få sällskap under efter-matenciggen som också är guldvärd. Tog en sväng på stan med Memme förut också, som avslutades på Subway! Så jäkla gott. Av 5 dagar så har jag ätit Kina 2 dagar, och Subway 2. 
 
Senare. Träning. Ha en fortsatt dålig dag. Eller ordna upp den till en bättre dag. Time will tell! 

här kommer känslan från det som var.

 
 
 

måndagsmys med frugan

Ligger i soffan hos Emelie och ser på Two and half men. Spelar The sims, Farmville och alla andra spel man kan hitta på Facebook. Äter lite ananas, mango, vindruvor och päron. Vilken kväll! Väntar på att bli trött så att jag kan krypa ner jag också. 
 

1. du och en bästa vän

 
Har ingen som jag verkligen tar som en bästa vän. Däremot har jag några som är mer än bara vänner, som är rena rama guldklimpar i mitt liv. 
 
Patricia. Sanra. Emelie. Min älskade finaste storebror.

3 veckor, 21 dagar framöver

1.Du och en bästa vän
2.Du som busig
3.Du som fotograf
4.En dag du minns
5.En konstig bild
6.En bild som väcker känslor
7.En plats du saknar
8.Någon du litar på
9.Någon du saknar
10.Någon du beundrar
11.Någon som betyder mycket
12.Någon du tycker om
13.Något du vill ha
14.Något som får dig att gråta
15.Något som är viktigt för dig
16.Dig själv nyligen
17.Dig själv skrattande
18.Dig själv
19.Dig själv för längesen
20.Dig själv som lyckligast
21.Den du alltid har roligt med

det tog ett tag, sen så sket jag i allt.

Mamma Kines, Pappa Japan. Stackars lilla barn.
 
Haha! Har inget liv, märker man ju. Nyss kommit hem från stan med mamma :) Följde med henne på ett möte och sedan tog vi en lunch på stan. Subway föralltid. Samtidigt när jag satt och åt så slog tanken mig. att i Fredags åt jag Kinamat, samma i Söndags och idag Subway. Gott är bra! Nu ska jag krypa ner framför So little time, sen är det träning osv.

det är du som väljer, så var noga med ditt val.

Gårdagen slutade med en utgång trots allt. Åkte till Granlo och där var vi hela kvällen. När åkte man inte till krogen sist? Riktigt skönt. Härligt folk och Max som ett avslut vid halv 5 inatt. När jag vaknade var bara jag, Niklas och Robin kvar. Vi har haft en riktig bakisdag. Kinamat, film och sömn.
 
Så nu är jag äntligen nerbäddad hemma, ska se på en gammal serie med Mary Kate & Ashley Ohlson. Nostalgi! Men så fruktansvärt bra. 

Oh baby, she got it.

Lördagmorgon, en bättre dag än igår. Änsålänge. Har städat och blablabla redan, så senare tänkte jag göra som småbarnen och ta en nap under dagen. Väntar på att min bror ska komma hem också, har nämligen planerat att vi ska gå på bio idag. Men ska se på Ego med Emelie på Måndag, så frågan är vad vi ska se. Kanske Django Unchained, det är verkligen en film för båda. Tråkigt bara att jag redan sett början med C. Fast den verkar bra, och på bio blir filmerna alltid bättre! Men dagens första cigg nu, en liten nap och invänta Niklas.
 
 
 

har tanken någonsin slagit dig?

Har precis kommit hem, klockan närmar sig halv 3 och jag är riktigt trött! Så time to sleep, yes. Kvällen spenderades med Sharlee, film och tjejsnack i vanlig ordning. Så himla skönt. Vi såg förresten på Vanishing, en jättebra film från 1993! Baserad på en verklig händelse. Nog om min kväll, tack och hej godnatt.
 
Förresten, jag & Fb är riktiga ovänner. Om jag går in på min profil så står det inte att jag har ett förhållande med C. Trots att det (numera) är offentligt och inte bara för vänner. Och att vi gjort om hela förhållandegrejen. Men för han står det. What's the problem???? Dö. Fyfan. Äckelfacebook. 

jag kommer alltid minnas första gången du log mot mig.

 
 
 
Nu har jag bytt ut bilderna, skönt! Innan var det bilder på mig tillsammans med min älskade mormor, hennes syster och min gammelmormor. Nu så är det 1. Jag & Sanra  2. Jag & Emelie  3. Jag & Carl  4. Jag & Niklas. Ägodelar i livet. Däremot så måste jag köpa två ramar till för att få med tatueringen tillägnad mamma och pappa, och för att få in en bild på mig & Patricia. 

sanna mina ord, vi går mot hårdare tider.

Ikväll ska jag äntligen sova hemma, vilket inte har hänt sen i Söndags. Ska bli så himla skönt, mitt efterlängtade täcke, mysiga kuddar och den fina känslan. 
 
Just nu ligger jag i min onepiece och skrapar bort nagellack. Har varit med mina älskade föräldrar i Birsta och småhandlat, tog även en sväng in på vårdcentralen, och en lunch på Jade Garden. Så nu, Sex and the city och Nutella! Åh, älskar att det fanns en helt oöppnad i kylen när jag kom hem. 
 

låt mig ta dig på en resa, tillbaka i tiden.

Nutella, Sex and the city, tända ljus och en hata-livet-dag. Vad mer kan man begära egentligen? Rätt skönt ändå, för såna dagar är så härliga när man känner i hela kroppen att, fan vad rätt att jag ligger här, ser på det bästa utav det bästa, får tjocka i mig choklad i största mängderna och.. ja, livet är rätt bra faktiskt. Med all aggresivitet åkte jag ner på gymmet förut, själv(!!!) Men nu ligger jag återigen i samma ställning, med samma tillbehör. Rätt skönt. Och ser ingen anledning till att sluta. Kanske senare, för att sova och förhoppningsvis vakna till en bättre dag. Haha! 
 
Nä, ska nog ta hand om tvätten nu och sen måla naglarna. Nått vettigt må man ju göra, var duktig nog och tvättade förut mellan mina sovstunder. 

Jag undrar om du någonsin fanns.

Hemma återigen. Nerbäddad, och verkligen njuter! Tog en sväng till mormor med mamma & pappa, sen mötte jag upp Emelie i stan och vi vandrade, och vandrade, och vandrade. Mötte upp Mantha också, ögonshoppade mest :) 
 
Nu ska jag hämta Nutellaburken och gräva ner mig i sängen med Sex and the city. Och sova lite. Bara göra skit av denna dagen, fan vad skönt! 

det finns ingen vikt i det som sägs.

Efter en liten girlsnight hos Emelie så är jag på hemmaplan igen. Min mystjej! Dåligt tjocka brudar som gör sockerkakssmet för att slänga ner sig i soffan och se på tv. Och blanda i oboypulver för att tillsätta smaken lite. Lätt värt! Nu väntar jag på pappa som ska skjutsa mig till mitt hjärta, som förövrigt ligger som en lite sjukling.
 
Så medicinSandra är på G! Finns ingen tid eller ork att vara sjuk här inte. Men att pyssla om sin finaste är aldrig fel faktiskt. ♥
 
 
 

du lurar en efter en.

 
Tar en sväng till Sanra för kaffe! Ut i alla hundra minusgrader bara, kör hårt! 

vem pratar jag med?

Pappa ringer till min, för att tillägga, mobiltelefon
 
Jag: Hellu.
Pappa: Hej, pratade du i hemtelefonen?
Jag: Nä, vadårå?
Pappa: Det var upptaget när jag ringde. Kan du kolla hur mycket soya vi har.
 
Kollar det... Och beslutar mig för att det är 1/4.
 
Jag: Det är max 1/4.
Pappa: Okej, kan du fråga Jens om han vet vart riskudden är?
Jag: Men... Jens är inte hemma
Pappa: Va?? Vem är det jag pratar med egentligen?
Jag: Pappa, det är Sandra..
 

vem pratar jag med?

Pappa ringer till min, för att tillägga, mobiltelefon
 
Jag: Hellu.
Pappa: Hej, pratade du i hemtelefonen?
Jag: Nä, vadårå?
Pappa: Det var upptaget när jag ringde. Kan du kolla hur mycket soya vi har.
 
Kollar det... Och beslutar mig för att det är 1/4.
 
Jag: Det är max 1/4.
Pappa: Okej, kan du fråga Jens om han vet vart riskudden är?
Jag: Men... Jens är inte hemma
Pappa: Va?? Vem är det jag pratar med egentligen?
Jag: Pappa, det är Sandra..
 

under ytan, den som känner bör förstå.

Godmorgon! Ligger fortfarande nerbäddad i sängen, sen igår.. haha! Lyssnar på mysmusik och ska strax slå på Sex and the city. Snart är det slut, vad ser man på då egentligen? Gör något med livet!
 
Nerbäddad forlife, och inga feelings för att kliva upp.

inget av det dom sa var rätt.

Söndag. Tröttdag. Segaste dagen på hela veckan. En s.k vilodag (från vadå, från livet för mig) Ja, en rätt så död och tråkig dag.  Ligger i sängen och lyssnar på C's & Johannes myslista, såå härligt. Däremot har jag helt stannat upp för jag vet vad jag borde göra idag egentligen. Baka, självklart. Tvätta. Se på Sex and the city. Duscha, pyssla om mig själv. Måla naglarna. Men det finns undanflykter till allt.
 
Baka, det finns fortfarande kladdkaka kvar. Och jag vill baka Chokladfondant men just nu har vi inga folieformar hemma och jag är alldeles för lat på Söndagar för att gå på Coop. Händer inte. Alltså, ingen bakning.
 
Tvätta, det lägger jag över till brorsan. Jag vägrar låta mamma tvätta åt mig för i vanliga fall vill jag göra det själv så jag brukar ta med Niklas tvätt på samma gång. Under veckan har jag tvättat 2 gånger redan då han jobbat eller sovit. Så, idag är det hans tur! Vafan. 
 
Duscha och pyssla om mig själv, absolut! Det ska jag göra. Men orken? Jag menar, är det inte mycket skönare att ligga under täcket och kolla på Sex and the city, jo det är det! Och det är ju mer mysfaktor när man sitter på kvällarna, nyduschad. Tänder ljus, slår på någon bra serie eller lugn musik, smörjer in sig, målar naglarna, fixar ögonbrynen osv. Ingen mysfaktor alls nu faktiskt. 
 
Med andra ord, det enda som går att göra just nu är att se på Sex and the city! Så nu ska jag hämta chipspåsen, begrava mig i sängen med denna grymma serie och... invänta kvällen så jag kan fortsätta med min to-do-list
 
 

du plockar upp det jag förstör.

 
 
Vart inringd på jobb, så nu har jag äntligen bäddat ner mig! Högklackade skor i 7 timmar ska jag aldrig mer leka med. Mina fötter är döda deluxe. Men lycklig är jag ändå. Över så himla mycket. Jag somnar nog som ett barn, däremot så har jag lovat att öppna dörren till min bror som kommer hem inatt någongång.. Smart kille med nyckel, japp! Lite Sex and the city på det här så, godnatt! 

det hänger bara på en kula.

Somnade 6 imorse, fy! Kladdkakan blev frulle och nu är det sömn som står på listan. Sova hela dagen, hela hela hela dagen. Hörs! 

allt närmande blir ett hån.

Bild från Sharlees.blogg.se
 
Har umgåtts med Emelie och Sharlee den större delen av kvällen, däremot åkte Emelie strax efter 1 och vi satt kvar hos mig, så Sharlee har nyss gått hem :) Åh, klockan är typ 4.. Men tjejsnack i all ära. Och kladdkaka med nutella som jag fick för mig att baka mitt i natten. Vi käkade, mådde gott och njöt. Blir en brakfrulle imorgon också! Jag & kladdkaka går verkligen hand i hand.
 
Nu ska jag slå på en film och sooooova, som ett litet barn. Är trött, men nästan så trött att det inte går att sova. Eller, sova kan man alltid göra. 

Jag har rätt mycket med mig själv, precis som du.

Efter en dag med både städning, byggning utav garderober och en vända på stan med Sanra så är jag äntligen nerslagen i sängen. Med tända ljus och Sex and the city. 
 
Åkte till C i Tisdagkväll och kom hem till stan igen igår. Då blev det en kväll hos Sanra & Marcus som började med kaffe och avslutades med vin, och självklart planer inför nästa helg. Så ikväll får det bli en lugn kväll. Kanske ett glas vin med mamma och hennes väninna som kommer på besök. Och troligtvis en sväng ut med Sharlee. 
 

10 September 2012.

Sundsvalls Tidning igår. 
 
 
 
Dagbladet idag. Och bra mycket mer sanning! En liten del utav det hela. 

men jag har fattat att det räcker nu.

 
Godmorgon! Blev en rätt sen kväll igår, både för att vi var hos Emelie och hängde tillsammans innan min älskade Patricia åkte tillbaka till Åre.Tjejhäng och vin i all ära!  Påvägen hem gick jag förbi hos Sharlee och blev där tills 2 inatt, tiden gick så fort! Ska alldeles strax hoppa in i en dusch, väntar besök utav mormor och hennes syster idag. Dom ska kika på våran nya lägenhet. Däremot bor vi ju fortfarande i ett byggarbete då hallen/trappen inte är riktigt klar men det börjar gå mot ett slut nu.

Vi måste vattna rosen innan den vissnar.

Äntligen har vi fått internet! Så himla skönt. Några hamburgare senare så ligger jag i sängen, nyss läst om det som hände oss i September. Ni kan läsa om det HÄR. Däremot är sanningen så himla förvriden, men tidningen i all ära. 
 
Var till Sanra förut, tog en kaffe och surrade skit innan vi åkte ner på stan. Så grymt skönt att vi kommit varann nära igen, jag var trots allt på bb när hon föddes och vi har alltid hängt ihop. Bott 2 meter från varann. Annat är det idag! 

I would love to dance with my father again.

Igår kom äntligen min kära Patricia hem på besök, vilket slutade i en utgång. Och en sen morgon fick det bli, vi mötte upp John Blund vid 6 imorse. Så lagomt sliten idag, med all rätt. Tänkte fortsätta kriga igenom dagen med Sex and the city, hörs!
 
 

Vila i frid, farfar

 
 
 

RSS 2.0