Why cant we just stay together?



Ligger i mammas säng just nu och väntar på päronen. Dom gick till tvättstugan så nu har jag gjort frukost åt oss. Och alla kartonger, uuuh.. snart flyttar vi! :)

Hon har försökt, men inte hittat något nytt



Var uppe redan 7 imorse och bakade! Så kom Emelie och vi åkte och tränade innan mitt möte :) Nu har jag precis kommit hem efter julklappsshopping och lunch med päronen.

I ett hjärngrepp varje vinter.

Godmorgon! Just nu sitter jag och väntar på kladdkakan i ugnen som strax är klar. Var uppe redan klockan sju, så satt igång med både bakning och städning! Och i bakrunden går det julmusik, bäst! Förresten, så har det snöat också.. wooooop!




Leave your fears behind.

Är nedslagen i soffan efter en riktig brakkvällsfika med familjen. Skulle tränat ikväll men så vart inte fallet, kör nog imorgon istället! :) Ska ändå på möte i stan så är kanske lika bra att gå efter det.
 
Var somsagt och tränade med Emelie igår. Så först förbrände vi på Friskis & Svettis, som avslut på kvällen tog vi nå varv runt Sidsjön. Och sedan så kom C hit. Vid 22.30 så åkte vi till Emelie istället :) Grabbarna Grus hämtade oss så åkte vi hem till Johannes och sov som små barn. Idag klev vi upp strax innan 16, begav oss till stan för att sedan vandra runt på Birsta City. Japp! Pojkarna som helst går in på varenda butik, alltså typ alla.. Så jag var rätt nöjd när jag kom hem idag strax efter 19.30! 
 
 

Mot gymmet!




Dom är inte som du.

Klockan är halv 2... Känns som att det är på tiden att sova nu. Däremot klev jag inte upp försen vid 7 ikväll, är ändå riktigt trött nu. Har haft en sån äcklig känsla nu på senaste timmen. Så otillräcklig, hjälplös, så äcklad av folk osv. Så har varit en grinig tjej och haft en tålmodig pojke som lyssnat. Stackarn, han är bäst min fina <3 Men nu ska jag göra en fruktsallad och sedan sova. Godnatt!

kom hem.




Cause there's a side to you that I lever knew.

Ligger återigen nerbäddad i sängen efter att ha ätit middag. Trötta Lilla jag klev inte upp försen kvart över 3 idag! Och nu funderar jag starkt på att somna om igen. Jag gör nog det!




If it feels right.

Emelie kom förbi förut, så vi åkte till henne en stund :) Nu har jag nyss kommit hem och krypt ner under täcket, äntligen dags att sova!



varför börja med sig själv när man kan rädda världen?



Har nyss gjort iordning för läggdags. Däremot ska jag ut med Emelie om en liten stund :) Prata skit och bara vara i nattens mörker. Berätta hemligheter och bara känna. Lovely!

But no, I'm not breaking.

Hej! Ligger i sängen och kollar på Polisskolan som alldeles strax slutar. Blev en lugn kväll igår. Jag & C tog med mina två yngsta bröder och deras kompis på basket, som förövrigt Dragons vann! Under kvällen så gjorde vi fruktsallad och myste ner oss framför en bra film. 
 
Vi klev upp vid 12 idag, och startade upp med en promenad runt sjön. Härligt! Sen har resten utav dagen bara varit degis. Filmtittande, sovande och allt som man vanligtvis gör på Söndagar. Nu har han ååkt däremot. Så ska väll hitta orken till att hoppa in i duschen.. Fast ett bad låter mer lockande faktiskt.
 
Fruktsallad med grädde! yummiii! 

Han gjorde om min historia till sin.

Hej! Vart väckt imorse strax efter halv 9 när C ringde occh sa att han skulle komma hit. Mysigt, men sen dess kunde jag inte somna om. Så har haft tvättstuga och sånt nödvändigt. Åkte iväg förut med pappa och Niklas för att lämna in papper så då passade C på att somna. Världens tröttaste kille typ. Lilla jag förberedde då maten och städade.. Nu är allt klart, vågar dock inte lägga mgi i sängen om han skulle vakna. Så har lagt mig i den andra sängen, haha. De bästa vore om jag hade mage att väcka han på något jävligt sätt.
 

Släpp dig fri och veckla ut dina vingar.

 
 
 
 
 
Julen kommer. Och vi med den. Så jag & lillprinsen har prövat massa tomtekläder, luvor och ätit kladdkaka med grädde. Fast han går helhjärtat in på grädden och skippar kakan. Tjocktomten. 

dagens outfit


Även om vi var unga och dumma. Vi levde minut för minut.

Äntligen hemma från skolan! Fick ha en egen idrottslektion idag, riktigt skoj! :) Nu är det kaffedrickande och pepparkaksätande. Grymt efterlängtande då man spenderat dagen med massa 9åringar. Haha! Det tar på krafterna märker man ju. Så idag blir det nog inte mycket gjort, massa serietittande och mys heeela dagen. Borde röra mig på gymmet, så.. Värt att tänka på! 
 

Vi ser ingenting för dom skapar problem.

 
Godmorgon! Som på bilden över ser jag ut just nu, redo och klar för skolan! Denna dagen kommer bjuda på idrott, bad, matte och allt som dessa små 9-åringar håller på med. Hörs sen! 

Seven things I hate about you.

Hej mina kära. Sitter och kollar på Greys Anatomy med min lilla storebror. Har nyss flätat håret, hatar verkligen att sova med utsläppt när man tvättat håret och det sliter mer. Så en ful fläta på huvudet och just nu sitter jag med någon kräm i ansiktet, haha! Rengöringsskit. När det här slutar så blir det en kvällscigg för att sedan krypa ner under täcket. ( Förövrigt så ska jag & C sluta röka, så efter det här paket får vi se hur det blir. Mitt humör utan ciggaretter är ingenting att leka med, menmen! Värt ett försök. ) Ska tydligen följa med Tobias till skolan imorgon, och att kliva upp tidigt är inte min starka sida direkt. 
 
Myspysisbad med tända ljus och ljuv musik i öronen. 

<3

 
 
Haha, internskämtet om en lapp om att fråga chans. Och vad får jag för liten lapp? Världens finaste pojke. 

Jag spelar rysk roulette.

Hej! Vi var uppe strax efter 9 imorse och åkte till sjukhuset. När vi var klar så åkte vi hem till mig och här har vi varit tills nu. C åkte nyss. Så nu blir det middag med min fina familj och sen vad som händer ikväll är en gåta. 

-

Ligger i sängen och kollar på Modig, haha! Barnfilmer forlife. Åkte till Holm förut, så återigen är jag i skogen. Lyckades somvanligt somna strax efter 12 så nu är jag rätt så pigg. Hemskt! Däremot så måste vi nog sova snart då vi ska vara på sjukhuset 11 imorgon.. Godnatt!




Jag gör fortfarande misstag, men jag lär mig.

Godkväll mina damer och herrar. Sitter kvar på samma plats sen förut. I soffan, har däremot hunnit med familjemys och surr med både Linnea & min fina, saknade Patricia. Ska däremot snart bädda ner mig själv nu, och slå på Sex and the city. Woho! 

And guess, I need you baby.

I'm hoooome, back in town. Men det var inte så illa i skogen trots allt, rätt skönt :) Var däremot världens tråkigaste tjej och sov, genom allt. Genom Ice Age 4, hela natten, hela morgonen in på eftermiddagen. Grabbarna la sig vid 5 inatt, vilket var guld för min sovmorgon. 
 
Ikväll blir det bara familjemys, pepparkakor och allt annat. 
 
 
Världens tröttaste tjej under Ice Age 4 i min favoritpojkes famn. ♥

-

Sitter ute i skogen nu, i Holm. Vad gör vi? Har nyss ätit kvällfika så nu är det bara ölen för grabben mittemot kvar. Pojkarna pratar gamla minnen och jag nördar fb och ig. Tänkte snart lägga mig, sova med min myspojke. Vi hörs imorgon :)








You have been the one for me.

Tjenare! Här hänger man inte ofta nu för tiden. Har varit på stan med min fina bror idag, snurrat runt som små illrar. Typ. Sen har jag legat i sängen och kämpat för att inte somna, tänkte spara det tills efter maten. Och den tiden är inne nu! Men nu är C påväg hit, så för våran del lär det bli en film och eftersom han rätt så nyss vaknat så får jag sova själv. 
 

Bingolotto




Nov. 18, 2012

Ligger i sängen och spelar Bingolotto med brorsan.

This I promise you.

Godmorgon! Inte riktigt, men nästan. Åkte ut till Johannes igår, och där var vi ett gäng som drack. Så nu har jag rätt så precis kommit hem. Kanske var världens tröttaste människa som klev upp strax innan 4. Däremot så var vi upp innan och åt pizza, dock så fick C sig en liten överraskning. Medans han & jag låg och kollade på film, så kommer grabbarna in med en tårta med ljus på som bildade 4?. Haha, tror han börjar bli lite gammal. Något kring 40 med andra ord.
 
 
 

Nobody wanna see us together. But I dont care.

 
 
Var på bio igår med Patricia, Niklas, C och Johannes. Vi såg på Breaking dawn, andra delen på Twilight. Jag tycker den va bra, faktiskt. Sen åkte jag & Niklas hem. Hade världens dödligaste mensvärk så Jens tog hand om mig, skönt! Efter någon timme kom C hit. Vid 2 var vi ut och tog en promenad med Joy, satt uppe och surrade med pappa till typ 4. Har sovit sjukt dåligt men hade världens mysigaste sällskap.
 
Patricia flyttade idag också. Det känns förjävligt. Åt helvete med andra. Så vid 8 imorse låg jag och beklagade mig till C. Att han ens orkar lyssna, men nä. Det känns så jäkla skit. Och är borta i 6 månader. Men när hon får något ledig ska jag lätt åka dit, åh. Ikväll ska jag förresten ut och fira C som fyller år imorgon, och Patricia är inte med. Aaaah, blir tokig!! Hursomhelst, jag älskar och saknar min fina. Så som vi suttit ihop nu. Blä! 

I didn't mean to end his life.

Nu har jag fått på mig jeans. Och varför? Jag vet inte. På bio ska man ha mjukisar så det bara sjunger om det, så himla bekvämt! Men inte allt för bekvämt att gå ut i det bland massa folk, på bio. På en Fredagkväll. Nä, får pina mig i 1 timme och 55 minuter. 
 

Vad säger man om en person som dig?

Tjenare! Sitter och lirar wow med brorsan, är en jävla legend. Skämt åsido, han spelar och jag sitter och sjunger för honom. Sommarpojkarna - för snygg för mig osv. C kom förbi förut, så efter maten är det dags att bege sig till stan för att köpa nå jävla biobiljetter till Twilight som vi ska se ikväll. 
 
Och jag har Pms-deluxe idag! Orka knappt med mig själv alltså. Sjukt drygt och en jävla mensvärk på köpet. Tydligen ska Naproxen funka galant mot mensvärk, tur att jag är allergisk mot dom då! 

Dömd i förväg, vart vi än går.

 
Godmorgon! Från lilla My i mumintrollet. Sitter redo med frisörsaxarna och tänkte gå loss på Niklas hår. Klippa, tunna ut och hela fadderullan. Skulle behöva klippa mig själv också men det tar vi en annan gång. 

dont leave me now.

Pms-deluxe. Hatar det mesta. Mina småbröder är ovanligt jobbiga och dryga, = att jag hatar alla killar i hela världen. Bra liv, hörs hej




Allting du har lärt mig kan aldrig någonsin försvinna.

Godkväll mina damer och herrar. Sitter i skräddare nu för att värma fötterna, som är isbitar efter att ha varit ute i ett par converse i längre tid. C kom hit, så jag fick spela mitt kära monopol och blev även en stolt vinnare över både han och brorsan. Efter vinsten(kommer aldrig släppa den) så gick vi ut och mötte Patricia, och även Tom & Pontus kom förbi. Sakta men säkert så drogs ligan isär, slutade med att jag och C satt ute i 2 timmar utan dom och bara pratade. 
 
Men nu ska jag bädda ner mig framför Sex and the City, värma mina fötter, fortsätta äta chips och ladda för en relativt tidig uppstigning igen. Åh, mitt liv. ♥

Frågan är om den dagen är idag.

Älskar paltkoma, världens ursäkt till att ligga som en tjockis i soffan och titta på Sex and the City. Är man ju lätt värd efter hela dagen också. Följde med Sanra till tandläkaren sedan var vi på AF. När jag väl landade hemma så tog jag tag i städningen, inte helt fel. Nä, vi hörs ikväll. Antagligen.
 
Bild från igår. C & jag. Och han kommer väll hit senare. Han ska få baka kladdkaka åt mig, tänkte leka paparazzi jag. Så sugen på Monopol också.. Hehe! Vi får se vad de blir egentligen. 

Young homie.

Har nyss kommit hem, spenderat kvällen med Patricia, Mike och C. Vart lite tarzanstig och även down town för biljard. Nu blir det kvällsfika och sööömn, äntligen.


När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka på fotspåren i sanden.

Idag var din begravning, önskar verkligen att jag kunde vara med. Än idag så förstår jag inte att du egentligen är borta, för i våra hjärtan kommer du alltid finnas. Det känns så fel att prata om dig, i att du "var" för du "är" fortfarande. Att cancer tog en utav de finaste killarna på denna jord som inte ens hunnit fyllt 23 år borde inte få hända. Jag saknar dig, Martin ♥ Idag tänker jag på dig extra mycket, och fina anhöriga!
 

Kolla upp mot himlen och du får tillbaka minnen.

Hej! Har varit med brorsan på skolan idag, var heeelt död imorse men det var bara kliva upp som en krigare. Vi har byggt Kottdjur och blablabla. Men nu är jag äntligen hemma, trött som ett djur. Så ikväll lär det bli en tidig kväll :) Säger jag nu, däremot slutar de nog somvanligt med att jag inte kan sova. 
 
Mitt kottdjur... Haha
 
 

Det är bara i början som vi prövar oss fram.

Munchies forlife. Har bakat negerbollar under kvällen, i samma veva kom Patricia. Och sedan kom C. Mitt upp i att vi målade konstverk med småsyskonens kritor så kom Mike. Nu har vi konstaterat att vi är född som konstnärer, borde kanske byta yrke. 
 
Och nu är jag så jävla trött på folk, och har världens grinigaste kvällhumör så det är lika bra att jag går och sover. Ska upp med tuppen för att följa med lillebror och va med han på skolan. Yippiyey! 

Om du inte vill spendera tiden på skit.

Mätt och belåten, lagomt nerslagen i soffan. Mötte upp Sanra förut och vi tog en runda på stan. Hur mysigt som helst. Somsagt, år och dar sen! Vi var in på Opus och tog en kaffe också. 
 
Om en stund kommer C, så vi får se vad de blir av kvällen. Ska baka iallafall, frågan är bara vad.
 
Kände mig så himla gangstrig.
 
Tänkte säga att jag förlovat mig också, grattis? Tacktack! Har ringen på en kedja, jag är en specialist på att tappa ringar. Och efter att ha jobbat så är vanan att ha det hängandes runt halsen.
 
Sen kände jag mig inte som en ganster längre, utan mer som en glad nyförlovad tjej! 

För vem har gjort dig till den du är, egentligen?

Hej hopp i lingonskogen. Ser ni, klockan är strax efter halv 10 och jag frågar t.o.m mig själv vad jag gör vaken. Och ännu värre, har varit vaken sen halv 7! Åkte ner till stan i hopp om ett möte men det gick inte riktigt som jag ville så jag ska få en ny tid. Blir nog bra de. 
 
Så nu sitter jag återigen hemma, laddar ner Sex and the City. Åh, bland de bästa serierna som skapats. Tänkte börja från säsong 1. Och bädda ner mig i soffan med världens mysigaste filt och en kopp kaffe. Sen ska jag ner till stan igen strax innan 2, trött man blirrrrr! 

Det spelar ingen roll, för jag klarar allt själv.

Nerslagen i soffan, i vanlig ordning. Japp! Har ätit tårta, kakor och massa gotta med mamma ikväll till Solsidan. Riktigt mys. Tända ljus och hela fadderullan, jag älskar såna dagar! Däremot har man dom för sällan, vilket är tråkigt. Ska ta och nörda lite spel innan det är dags för John Blund. Imorgon så ska jag på möte redan 8 på morgonen och sedan ska jag till S och prata. Vilket känns jätteskönt! 
 
Vi har inte träffats sen... Juni. Var på hennes student, och när vi umgicks sen? Säkert riktigt i Maj. April, var det mera. Vi som är uppväxt tillsammans. Jag var på BB när hon föddes. Och ja, obeskrivligt. Det känns i varje fall jättebra att äntligen få prata ut, berätta om och allt man gör.
 

Dina ögon kan krossa min värld.

Hej!
 
Till just dig!
 
Ligger i sängen med paltkoma-deluxe. Som på bilderna ovan ser jag ut idag. Svarta jeans, leopardmönstrad skjorta och en svart kofta. Med Hello Kitty strumpor. Och vinken ovanför, vad är det för ny grej? Haha, det är så frukansvärt fult men jag var tvungen att följa strömmen. Pappa har precis åkt iväg för att jobba också så nu är det över med firandet. Men jag älskar min pappa lika mycket alla dagar. 

Blickar tillbaka till betongen och ser en yngre mig.

Halvsitter i sängen, helt redo för att åka iväg. Ska åka iväg med päronen och 2 utav mina småbröder till farmor & farfar :) Där ska det firas Fars dag. Och till det så vill jag bara tillägga att jag har världens finaste pappa. Det finns ingen dag genom något kalenderår som jag önskar att jag hade någon annan, däremot kan jag ibland tänka vad som gör att jag förtjänar den finaste mannen i världen? Jag är evigt tacksam. Både för det han gett mig, det han gjort mig till. Det han kommer göra för mina barn, det han kommer göra dom till. Hans barnbarn.
 
Lite kort och gott, för nu måste jag kila. Det ropas ifrån hallen! Ha en jättefin dag, ta hand om era fina pappor, mammor, syskon och alla i eran närhet. ♥♥
 
Finaste Farmor & Farfar, Pappa och mamma (som bara visar lite hår...) Och till det så är även världens bästa Faster med på bild, och hennes fina respektive står för bilden. All min kärlek till er. 

I didn't mean to end his life.

1. Startade upp med en cider. 7.0, precis som i yngre dar. Man är inte lika rutinerad idag
2. Facerapade Patricia, satt och kissade och sa hej till hennes kompisar
3. Röd/rosa fina shottar. Som verkligen levererade i blodomloppet.
 
Hej kära ni. Igår kom Patricia hit somsagt, så vi satt (de äldre i familjen) och drack, spelade tärning, lyssnade på musik och skrattade för fulla muggar. Senare kom Markus förbi. När han åkt så kom Carl, Johannes, Mike och Tom förbi. Åkte iväg en stund så när jag och Patricia kom till mig så lagade vi lite fyllekäk för ovanlighetens skull. Och jag somnade på 3 röda, vid 3 tiden. Idag vid 16.00-tiden passade det mig att vakna. Helt utvilad. Haha! Men det var en härlig Fredag. Jag kände lycka & trötthet, bästa kombinationen I think. 

You regret it, but it's too late.

Sitter och väntar på mor och far min. Vi ska åka till min gammelmormor som fyller år, fråga mig inte hur mycket för det har jag ingen aning om. Inte mamma heller. Och ikväll så kommer fina Patricia till mig så då ska vi dricka vin och prata. Och njuta av livet, sådär kärt som man gör utav vin. 
 
 

Sex and the city

 

I got this feeling on this summarday when you were gone.

Godkväll. Mamma överraskade och kom in med glasstårta till mig & papsen. Nu har jag däremot bäddat ner mig i sängen. Gjorde precis en fuling, la min bh i hans "hög" med kläder som han ska ha på sig imorgon. Undra vad han säger imorgon 06.45, nyvaken och jävlig. Han får börja vänjas, han är trots allt 13 år och damerna hänger och slänger efter ungen. Helt sjukt. 
 
I vilket fall som helst, så vill jag tillägga en sak.Gick förbi päronens rum förut och kollade in, som den sneaker man är när dörren är öppen. Fy, vad lycklig jag blir av att se mina föräldrar nerkrypna tillsammans. Eller ja. Min romantiska pappa var vaken och kollade på tv, och mamma låg som på sidan mot hans bröst. Så som man själv gör med sin kära, när man känner hjärtslagen, flinar för sig själv och bara känner lyckan. ♥♥ 
 
Nu ska jag slå på Sex and the city, börja med säsong 1. Fick en liten "Carrie-jag-saknar-dig" moment förut. Och Sex and the city är så himla bra. Däremot var jag & Elin på bio och såg 2an, jag hatade verkligen att inse verkligenheten efter den så jag fick åka hem till Tom, som jag var med då, och känna lite kärlek! Haha, ända sorgsna, lite dåliga, knipande effekten utav programmet. Nog pratat, sov gott! 
 
 

Min dag i skolan


Syslöjd


Rast


Måla "Kaloffs"


Grabbarna grus


Badelibad på Himlabadet

-

Heeeej! Välkommen, känn er som hemma. Slå er ner och känn er nedslagen. Jag sitter i soffan och kollar på Böda camping med mamsen nu, har precis ätit upp mitt kvällsfika som bestod av stekta ägg, skinkmackor, varm oboy och ett glas vitaminjuice till det. 
 
Varit med Tobias i skolan idag (skrev ett mobilinlägg som vägrade komma) Så det var syslöjd, vi målade "Kaloffs" som för mig var ett hus på två ben med huvud och armar. Hahah.. Lunchade, och åkte för att bada på Himlabadet. Så nästa inlägg blir det bara bilder om min dag, ger upp textandet nu när jag gjort så långt och fint med bilder. Jäkla skitgrejer som inte är på min sida. Ikväll somnar jag gott förresten, redan sovit nästa halva dagen. Eller ja, sen jag kom hem vid 3 och nu klev jag upp klockan 7.
 
 

Dagens outfit



Jeans Lee // Linne Monki // Pippitröja Ellos

Om hon berättar så kommer han att krossa henne.

Var ut med Patricia en stund på kvällen och snackade, en cigg för oss tar i vanlig ordning cirkus 1, 1 ½ timme. Har vi saker att prata om eller? Verkligen. Så nu ligger jag hemma. Vi gjorde en deal förresten, när hon börjar se på Greys så ska jag ge The Walking Dead ett försök.. Blä! 
 
Kvällens outfit. Jeans, Hood och en One Piece på det. Snacka om kallt ute!! Och jacka, tjocksockar tillsammans med converse. Går inte med kläder under vanligtvis, men det är så kallt i dagens läge. Norrland forlife. 

Hon träffade mannen som lovade henne bättre dagar.

 
Simon kom förbi på en kopp svart förut. Så nu har vi pratat ut om de onödiga tjaffset som allt för många la sig i. Kändes konstigt att vi två skulle lösa något, när det egentligen inte hade med oss att göra. Menmen, done! Städningen utav köket är precis klart, pappa tog över och började laga middag så vi får se hur det ser ut när det är klart ;) Blir julAll-helgona skinka idag tydligen! Mumma.

För det regnar överallt.

 
 
Gotta med tjejerna igårkväll. Fast vi hade mer dipp, och chips.. Hehe! Men de ska ju se bra ut på bild minsann. Twilight 1 gick på tvn igår så vi slog på den på film istället för att slippa pauserna. Och i vanlig ordning så avbryter man lite skitsnack då & då. Eller skitsnack, vi är ett par skvallertanter. 

I'm slowly giving up.

Sitter och väntar. Och väntar. Och väntar. Är redo för att möta upp Patricia, för sedan kommer Emelie och hämtar upp oss. Vi ska hem till henne och ha myskväll med film och gotta! :) 

Kan inte alla gå tillbaka igen, tider när alla kunde prata igen.

 
Har nyss klivit upp ur ett långt och skönt bad. Avkopplande så fruktansvärt. Saltljuset (lilla klumpen ovan på bilden) släpper någonting som gör att omgivningen runt omkring blir lugn. Slickar man på det så är det som att äta ett helt saltkar, helt sjukt! Det iallafall köpt i Norge på någon ljusbutik som är huuuuur stor som helst! 

Jag svek inte dom, dom svek mig.

Ligger i soffan och ser på HSM. I väntan på middag. Var ner på stan förut med bror min och lämnade in polispapper. Nu äre myyys för hela slanten :)



// mobilblogg deluxe




Telefoni och mobil AB.

 
Haha! Asså.. Orkar inte riktigt med mig själv. Sitter och surrar med Jon på skype, somvanligt. Vi har redan haft ett samtal på 4 timmar idag! Däremot så har jag lånat brorsans headset nu, ser ut som en telefonförsäljare. "Telefoni och mobil AB, vilken telefon vill du veta mer om?" Aaa, lurre. Vi har ändå ingen cam, tur de. 

It's up to you.

Har nyss kommit hem efter att ha varit ute med min Patricia. Nu ska jag slå på HSM och ta en kladdkaksbit till det. Varit duktig och bakat under dagen :)



// Tuffa b-rudar med tjocksockar

Alla människor föddes inte med en silversked i munnen.

Nu är mina "avbocknings-uppgifter" klar. Hade två, eller tre saker att göra idag. Var uppe 07.00 och ringde telefonbanken. Väntade på posten, sen så åkte jag till stan och lämnade in lite papper. Men nu finns det inga mer måsten idag, skönt! Endast ett möte som väntas nästa vecka.
 
Annars så är ansökan om att plugga i Stockholm inskickad. Sundsvalls kommun tog på sig betalningen så det kanske blir så att jag sätter mig vid skolbänken igen. Däremot blir det inte försen i Mars om jag kommer in, det är trots allt inte säkert. Svaret borde väll komma...Nångång framöver! 

Hey, what did you expect?

Hejhopp gummisnopp. Svårt det är att börja ett inlägg, haha! Jag sitter iallafall i soffan med min äldre bror och ser på tv. Till det så smaskar vi självklart på både godis och chips, en riktig Söndagkväll. 
 

Hon kände att något var fel, hon fick sitt besked.

Ser ni? Sämst kvalle här på blogg. I vilket fall som helst, det är Söndag 2012-11-04 och gästlistan för Memman kom nyss ut. Självklart ska man stå med där. Så jag var först med att skriva upp mig & Patricia. Alkoholist, javisst. Skämt åsido. Alltså om alkoholister, resten om att vi redan står med på listan stämmer. Soft. Tragiskt, men de är nya livet.. 

Men nej, hon ska dissa dig mitt i allt.

Sängmys framför Lilla Jönssonligan i mjukisdressen. Väntar på middag, så det är chillmaaan.
// Mobilblogg deluxe.

För du ställer alltid upp för en vän.

Godmorgon. Ligger i sängen och kollar på Jönssonligan, slog på det inatt när jag kom hem men somnade direkt. Efter en riktig skitkväll igår så blir det en riktig hemma-dag med godis, chips och mysigheter. 
 
 

Varje gång som jag super mig full, så har jag trott att jag äger världen.

 
 
 
 
 
En Fredagkväll/natt i bilder. Sov hos Andreas, Andreas och Patrik med Patricia. Kom dit vid halv 7 imorse, åkte till Tom vid 1 idag. Nu ligger jag hemma i sängen och surrar skit i skype med Jon. Soft. 

man fångas av doften

Ligger i sängen och försöker lära mig alla Medinas låtar. Man kan mest bara reffarna. Dom är på Memman ikväll, så dit ska jag! Men nu ska jag slå på Lilla Jönssonligan och stjärnkuppen. Hörs!



// mobilblogg deluxe

det ingen ser, det ingen vet. en hemlighet.

Godmorgon! Vaknade utav att min handledare på Vuxenutbildning ringde, dom står för kostnaderna om jag flyttar till Stockholm och pluggar där! :) Härligt! Har nyss ätit en god frulle med familjen, funderar på att gå ut och ta en pw.
 
Igår förresten, hände allt för mycket. Konstiga saker. Åkte ner på gymmet med Linnea, och var där i 2 jäkla timmar. Svettades, sprang och fan vad hårt det gick till! Så skönt. Tränade ju mycket förut, nu ska jag tillbaka! Det bara är så. Vid halv 11 igårkväll kom Patricia, så vi småjävlades med min granne osv.. Typ såhär såg det ut.
Vi skrev en lapp om dom ville va med oss, med våra nummer.Och la i deras blevlåda, det är förövrigt en kille som bor där. på kanske 17 år, max känns det som. Och han var med några igår. Så dom svarade med att dom skulle komma upp. Aaa, men ne. Så idag kommer mamma upp med lappen och dom har gjort en ny lapp bredvid och bara " Hej upphittade nummer :) " Komiskt. Kommer aldrig gå utanför dörren igen, för risk att träffa dessa småpojkar som vi ändå gjort bort oss lite inför. Men fan, så kul! 

Vi lever i en värld som blundar för de svaga.

Klockan är några minuter över 3, och jag sitter rakt upp och ned. Har nyss ätit middag, spaghetti och köttfärssås. Standard hos en vanlig liten Svensson Svensson-familj. Startade dagen med besök på AF och även ett ärende in på banken, för att sedan gå till Miroi med brorsan så han fick hämta nå böcker. 
 
Så, jag har gjort dagens alla saker idag med tanke på det tog flera timmar. Jag är så jäkla trött. Det nästan svider i ögonen. Och till veckan ska jag och kolla på lägenheter, 2 olika hittills. Så vi får se vart det slutar. 

RSS 2.0