10 blickar klär av mig.

I've got a hangover. Nu när vi är inflyttade så tog vi och firade med en utgång! Vilket jag ångrar idag.. Så tog på mig morgontofflorna och gick på Sibylla som med min tur var stängt. Det resulterade i att vi gick hem, så sitter i soffan nu, äter chips och väntar på hemkörning. Hehe, beställde någon Zlatan Ibrahimovic eller vad han heter som innehåller allting man är sugen på dagen efter. 
 
 
Kissnödig, brist på toalett och nöden har ingen lag. Det var min kväll.
 

Some die young.

Jag har fortfarande en dödlig träningsvärk. Men imorgon är det, Långfredag, Fredag och det betyder Biceps och Rygg. Det här kommen resultera i att jag kan nog inte röra mig till veckan. Hur som helst. Oliver kom nyss hit, är barnvakt till honom medans Petra jobbar =) Liten krock med flytten men allting går att lösa. Förut åkte vi och handlade lite nödvändigheter, toalettpapper!! Kändes grisviktigt. 
 
Ja, annars kommer flytten och träningen rulla på så i helgen blir det nog tyst här. Så ta hand om er, era fina familjer och ha en riktigt bra påsk! ♥
 
Petras allra finaste charmtroll! 

jag tror att han går förbi.

 
Sitter nerslagen i soffan just nu, har precis kommit hem efter en promenad och några ärenden i stan. Man ska trots allt träna bort sin träningsvärk men inte träna för ofta.. Don't get it. Ska strax hoppa in i en dusch innan det är dags för att börja packa. Jag hatar det verkligen! Med den här flytten har jag flyttat 3 gånger under 1 år. Varför? Sen får det vänta ett tag tills nästa flytt. 

svar på fråga

 
Jag ska bo kvar i Haga, däremot ännu mer centralt i Haga än vad jag gör nu.

Om du inte vill spendera tiden på skit.

Världens kanske mest otränaste brud ligger nerslagen i sängen redo för att sova. Tog en promenad till gymmet imorse strax innan 10 och mötte upp Petra. Idag var det ben & mage på schemat och ja, vi fuskade inte ens! Gjorde allt vi skulle och även lite utöver. Vilket känns. Mina ben är helt döda, inte något skämt. Och magen har jobbat för fulla muggar. Vid 13 stapplade vi ut från gymmet, då hade vi också unnat oss solning & massage! Vi har en deal på att man får inte sola eller bruka massagen om man inte tränat.. Hehe! Åkte ut till Birsta för att köpa gardiner osv, kikade även på ny tv, ljudsystem och allt. Blä! Svängde in på Dollar och lite andra butiker för att kolla vad som ska handlas.. 
 
Imorgon ska vi väl åka och handla det mesta och även börja packa, som det ser ut flyttar vi redan på Torsdagkväll. Så jag har det jag gör, för vi ska ha sleepovernights då. Närå, men grabbarna ska på Näääk och Nimo som jag nu får utesluta eftersom jag ska flytta in, inreda och allt sånt. Skönt! 

If I could keep you much longer.

Nu tänkte jag äntligen göra kväll för idag. Petra kom förbi en sväng förut idag och vi tog oss ner på gymmet!! Yes, första dagen idag utav vårat 5-veckors träningsschema som vi ska följa nu innan vi ska träffa L igen för nytt. Inte dåligt med Personlig tränare inte, känns störtskönt och riktigt peppande. Vi jobbar mycket med hantlar (vilket är en baggis för mig som annars kört kondis helst, och ibland någon maskin) Men nu är det allvar. Så jag håller på att göra ett litet collage med olika bilder på övningarna, vad som heter och hur man gör, för att ha koll så det blir rätt. Nu från början kan man ingenting känns det som, men det släpper nog. Och detta resulterar i att jag måste köpa träningshandskar annars kommer händerna att DÖ av alla dessa hantelövningar. Ja, annars lever jag.
 
Ska flytta om några dagar, vilket också känns skitbra! Imorgon ska vi också träna, egentligen har vi träningsdagar Måndag, Onsdag, Fredag och Söndag men måste såklart anpassa med våra jobb. Fyfan, vilket tråkigt inlägg men såhär är mitt liv just nu. Vi hörs imorgon med andra ord, nu ska jag pyssla klart! 
 
 

cause I am strong enough to live without you.

Oliver sover sen en timme tillbaka så jag har tagit hand om den sista disken och plockat ur diskmaskinen. Under tiden lillgosen var på kalas förut så åkte jag hem till Petra och torkade alla skåpluckor och städade på litegrann. Så skönt! Nu sitter jag framför tvn och kollar på något skitprogram i väntan på att Petra ska komma hem :) Så vi kan surra lite skit och avsluta både helgen och kvällen tillsammans. Imorgon börjar vårat nya liv, slut på allt svullande. Träna, träna, träna! Och sen börja följa kostschema. Mamma mia.

These things will never change for us at all.

 
Vaknade utav den här cutiepien som kom in strax efter 9. Rena rama sovmorgon! Nu har vi ätit frukost och kollat klart på Aladdin, nu spelar vi Candy Crush och äter lite från gårdagens Lördagsgodis. Vilken fuling. Men nu ska vi kolla på 5 myror är fler än 4 elefanter sen ska vi göra oss iordning, borsta gaddarna och förbereda oss. För lilleman ska på kalas! Woho.

All my scars are open, tell them what I hope would be impossible.

 
Hon är för go hon, Petra! Som kommer hem med en bukett Liljor och trippel choklad cookies. Annars så har jag städat och påtat på under dagen. Tog med mig Oliver hem till min familj en stund så det var spelandes och vi åt middag där också! =) Pappa skjutsade hem oss strax efter 16 och då var lillpojken en tröttis. Så vi slog på Nicke Nyfiken, gjorde fotbad och annat mys. Nu har alla precis lagt sig, så jag ska slå på en film och sova. Ladda för en ny dag, även jag är trött efter en härlig  Lördag med gopojken och myskväll med Petra. 

hej katt

 
Man är ju aldrig utan sovsällskap eller, haha! Har världens mysigaste Max på besök inatt. Och hur, ursäkta, fan får man katter att vara med på bild? Det här är världens lugnaste, mysigaste, perfekta katt. Men gäller det bilder så är det tack & hej. Lär mig, tack!! Tvingade denna stackars älskling ikväll.

du har förstört allt vi någonsin haft

Har precis bäddat ner mig i Petras myselipyssäng. Mötte upp henne och Oliver i stan förut, handlade lite presenter osv för att sen åka hem och börja med middagen. Och efterrätten blev självklart kladdkaka i all ära. Till Gladiatorerna var det popcorn, cheeseballs och allt annat gott som kan tänkas. På Måndag kör vi igång med stenhård träning så att njuta av helgen är perfekt! Nu ska jag slå på Scrubs efter ett världsbästa samtal med Emelie, min snäcka. ♥♥ 
 
Goodnight from a tired Sandra in Petras bed.

jag finns här för dig vad som än hänt.

Väntar på att mamma & pappa ska komma hem med bakpulver och vaniljsocker så att jag äntligen kan baka! Ska baka kladdkaksmuffins! :) Gotteligott, städningen är klar så nu sitter jag rakt upp och ner. Funderar på att nörda lite tvspel i väntan. Lika bra att lära sig spela Wii nu innan helgen när jag ska vara barnvakt. Annars så ska jag ta en promenad till gymmet senare, och även gå till grannen som är Personlig tränare som ska hjälpa mig att göra ett grymt träningschema! Med tiden ska jag också göra ett matschema. Men en sak i taget, så jag lever.
 
 
 

you have the dreams.

Jag har tvättstuga ikväll. Så har precis ätit en tallrik med glass & persikohalvor som är dränkt i chokladsås. Jag är en riktig torsk på allt som har med choklad att göra. Kan fylla ett glas med chokladsås och äta med sked. Och äta choklad dygnet runt, det är ingen mens-grej för mig. Det är vardag.
 
Var iallafall iväg till Sidsjön med Emelie förut, och två pulkor såklart. Vi var ensamma i backen vilket kanske var tur för vi hade ingen större förmåga till att styra och ställa de små plastglidarna. Men nu ska jag slå på lite Scrubs, ställa klockan för att inte glömma tvätten. Är så överdrivet trött, men livet är inte lätt alla gånger.
 
 
 

mobilblogg

Poweeerwalk!! 

wish you were here.

Godmorgon! Var uppe med tuppen, redan vid 07 klev jag upp. Orkar inte med mig själv längre. Har börjat somna tidigt och vakna tidigt, sovmorgon har jag chans att ta ofta men det verkar jag sluta med. Tog mig iväg och tränade så dagen började riktigt bra. Annat är det nu. 
 
Skulle ringa några samtal, eller jag ringde ett och det gick perfekt. De två andra återkommer 10.00 så jag måste göra nya försök då. Jag som ens har skitsvårt att ringa första gången, det krävs så jävla mycket. Nu ska skiten göras om. Blir så ledsen på mig själv, och arg på alla andra. Så nu är min dag dålig igen. Mitt humör och min attityd är sämst. Men när allt är gjort så ska jag ta mig iväg till träningen igen, i hopp om en gladare Sandra.
 
 

och jag vill att du förstår, jag älskar allt du är.

 
 
 
Glass, persiko- & aprikoshalvor och en promenad runt Sidsjön tillsammans med Stephanie & Niklas är vad min kväll bestått av. Nu ska jag göra natt för ikväll, slå på en film " Think like a man". 

men dagar blir till veckor, månader till år.

Jag hade verkligen en härlig kväll och natt med Hanna i Lördags. Trots att jag var den som fick stanna längre än tänkt, trots att jag hade frukost. Vid 00.00 fick jag sluta, la mig i sängen och kollade på Underbara älskade.
Redan klockan 00.45 så kom Hanna som fått slutat tidigt. Vi låg och surrade skit, pratade om allt möjligt och somnade rätt så sent. Fin arbetskamrat hon, för gullig. ♥♥
 
 
 
 
 

you can drive me insane.

Igår var det äntligen min tur att gå på helg, så kvällen spenderades med Johan, Jonas, Johan, Tom & Elin. Vi gjorde en egen Harlem Shake (why?) Haha, tragiska people. Alla började däcka av vid 03 så jag och Jonas satt uppe till 05 imorse och spelade "Jag har aldrig" för att lära känna varann, haha! (alltså, why again?) Men när alkoholen tog slut så tog vi vatten, tur är väl det så idag mår man rätt prima ändå.
 
Johan väckte oss vid 9 imorse, så det var städning för fulla muggar. Stendäckade efteråt och vaknade strax efter 16. Lyckas ändå inte vara pigg nu, antagligen en tidig kväll idag. Blev en riktig god bacon, skinka & broccolipaj som Tom lagade, vilken mästerkock. Nu har jag iallafall precis kommit hem, hopp i duschen för att se om jag går tillbaka ikväll eller om det blir hemmamys. Time will tell.
 
Tom i matlagningen och öl, hehe! Gotteligott.

mobilblogg

Sitter och äter hotellfrulle, hur gott som helst! Men jobbar sen en timme tillbaka, så dags att slita lite till innan man gör helg! :)




bullkalas för en 51-åring

 
 
 

tell them I was happy, and my heart is broken.

Världens tröttaste tjej har precis landat hemma i sängen och är mer än redo för... film, och sova. Imorgon kommer släkten men skulle verkligen behöva sova ut eftersom jag ska jobba imorgon också, och på Söndag. Blir nog perfekt, så bäst att jag njuter utav min säng då vi inte kommer träffas försen på Söndag igen.
 

jag bara låtsas som att inget hänt.

Tog en morgonpromenix till stan imorse, blev frulle hos världens bästa mormor. Nu sitter jag och dricker kaffe innan jag måste fixa mig, för ikväll vankas jobb. Har klippt min brother idag, sist jag skulle klippa honom så hade jag sån fruktansvärd mensvärk så jag fick avbryta mitt i allt. Haha! 
 
 
 
 

I really need to go my own way.

 
Ligger nerbäddad för kvällen just nu, ska snart slå på en film och förhoppningsvis somna till den. Har en tendens att somna till alla filmer, bra som dåliga. Och känns som att det är på tiden att jag somnar i tid när jag sovit så himla dåligt den senaste veckan och knappt ätit, gått ner 6.5 kg. Så nu är det bara arbeta sig uppåt igen, både muskler och jävligt mycket fett. Alltså, 15 kg till vore perfekt. Imorgon väntas trots allt en relativt tidig morgon då det väntas möte. 

en plats i mitt hjärta som värmer mig än.

Mätt och belåten ligger jag äntligen i sängen, jäser på och smågruvar mig för träning. För jag har sovit 2 timmar utav 33. Åt en hejdå-jätte-onyttiga-liv frukost idag på Hagabagarn, hehe! Okej, jag ska fortsätta äta som vanligt. Men förhoppningsvis så kommer jag i en period som håller i sig längre, med nyttigheter och smart tänkade. 
 
Tänkte iallafall sova någon timme nu, för att sedan bege mig till gymmet och kunna prestera bäst!

börja med dig själv, annars blir det ingen ändring.

 
Hej kära Anonyma. Ni är så snälla, gulliga och jäkligt peppande! Tack för dagens fina ord. ♥

never mind I'll find someone like you.

Mysbelysning, tända ljus och Champions league, Bayern München - Arsenal på tvn. Det är vad min kväll består av. Har kollat i snart 40 minuter men inte ens avsparken har varit än och nu är det paus. Vilken jävla tid. Sitter tålmodigt och väntar, i pausen ska det hinnas baka negerbollar. Tur det går fort, och är gott! Imorgon är tanken att lägga livet lite på sidan, ta hand om mig själv och ta träningen i första hand framöver.
 
 
 

# 003

" Torsdag 13/9 2012
Kvällen igår var ett helvete när det gällde att sova. När jag försökte blunda så snurrade allt, ett illamående som tog över hela mig. Det ända ljud som kommer upp när jag ska sova är rycken från porten sedan Måndagsnatt. Och här hemma ligger min familj, lika hjälplös som när allting hände. Egentligen. 
 
Det första Kevin frågade mig imorse var om jag kunde följa med honom på skolan. Hade det inte varit så att jag skulle på Tingsrätten så hade jag såklart följt med. Är det hans rädsla? År han rädd? Har det gått ut över skolan? Eller vad handlar det om egentligen? En 6-årings rädsla får man ta på största allvar. Som jag skrev igår, hellre för säker än för osäker. Mamma & jag har varit tillsammans hela dagen. När hon och pappa åkte från Tingsrätten så fick pappa sedan komma och hämta mig. Sedan dess har vi bara varit hemma.
 
Jens råkade lämna dörren öppen förut, eller nej. Den var öppen medans han gick ner till porten för att låsa upp den. Hjärtslagen. Hjärtat slog volter. Sprang ut till dörren för att se vad de var, och där kom Jens upp med lugnet i trappen. Aldrig mer igen att dörren står öppen så. Den ska vara låst på heltid! Verkligen. " 

# 002

" Onsdag 12/9 2012
Idag följde jag och Elina med de två yngsta barnen till skolan. Var med de fram till lunch, så fröknarna fick också en kort förklaring till varför de varit hemma från skolan igår. Mamma sjukanmälde dom men så var inte fallet. I vissa fall så händer det att de små tar på saker även fast man inte vet om de så för säkerhetensskull, att de ska känna sig säkra så var vi med dom. Vi vet egentligen vad dom känner, dom berättar inte på det sättet. Kanske att dom blir rädd för om folk kommer för nära nu, kanske att dom blir rädd för vissa personer osv. Hellre säkert före osäkert. Just för att de är i åldern när man har mycket med sig själv, inte som i tonåren men barn arbetar så pass mycket med sig själv.
 
Mamma åkte sedan ner till stan för att göra en skoluppgift, jag åkte ner lite senare och umgicks med Line. Hemma hos henne. Det var så himla skönt. Att ändå få komma ut men känna sig någorlunda säker. Men vägen från Navet till Coffee House var, som igår väldigt hemsk. Jag tittade runt mig själv hela tiden för att inte se honom. Vad hade jag gjort om han sett mig, om han ropat på mig? Jag har ingen aning. Med stressen i kroppen så skyndade jag mig fram. Såg han ingenstans. Vid 15.45 möttes jag och mamma upp på Navet för att åka hem tillsammans.
 
Annars har vi bara varit hemma idag, ännu en dag med dörren låst. Det bästa idag har varit att pappa kom hem, det känns verkligen jätteskönt! Det har varit jobbigt att inte ha honom hemma under det här, han är trots allt mannen i huset, våran kung! Han är som en extra trygghet.
 
- - - - - - - 
 
Vi pratar mycket om det som hänt, här hemma inom familjen. Jag, mamma, Elina och Jens. Vi har så mycket tankar och fundering. Tänk om det hade hänt, tänk om det händer, vad hade hänt, hur ska vi reagera? Allt är ett frågetecken. Om vi ändå bara få kunde vara säkra på vart han är, men vi har ingen aning. I och med det så är osäkerheten och rädslan en stor del utav oss. Dagligen. Även om det skulle bryta mot ett brott för honom, skulle han bry sig verkligen? Skulle det hindra en sån människa? Vore det jag, om jag vore som honom, gjort som han gjort så tror jag inte mycket hade kunnat stoppa mig. Men vem vet. "

# 001

" Tisdag 11/9 2012
Idag fick vi äntligen komma hem efter ett samtal med polisen. Under natten blev det verkligen inte sömn, chocken hade nog tagit över oss allihopa. Rädslan gjorde så att jag knappt vågade blunda, jag låg där i soffan, där vi hamnade, och fällde tårar för att jag var så rädd. Hursomhelst, även hemma har mycket blivit annorlunda. Mina småsyskon har inte längre möjligheten att vara ute efter att porten blivit låst, alltså efter klockan 18.30. Eller jo, dom har väll möjlighet men vilken mamma i världen vill ha sina barn ute egentligen efter en sån händelse.
 
Under dagen så var mamma nere i stan på möte, när jag sedan berättade att han var lös så bad hon mig möta henne nere i Centrum för att hon inte ville gå själv. För rädslan. Jag var rädd själv, så Patricia fick möta mig och gå med mig för att kunna möta mamma medans Elina var hemma med barnen. Våran ytterdörr är låst konstant. Hur känner de små egentligen? Som att vi låser ut dom, för nycklar är inget alla springer runt med längre. 
 
Jag var iallafall hemma hela dagen. Gick endast ut för att möta mamma, och sedan Jens som inte heller ville gå själv från Centrum efter att ha varit med sina kompisar. På kvällen gick jag & Elina till Timmy för att hämta en cigg, klockan var inte ens 20.30. Men så rädd har jag nog aldrig varit i hela mitt liv. Hjärtat slog alldeles för många extra slag, jag tittade runt mig vart jag än gick. Vågade inte äns ha nycklarna i handen, inte ens telefonen utan de fick vara i innerfickan på jackan. Vem vet egentligen vad som kommer hända, och när. 
 
Vi gick och la oss tidigt, antar att alla hade klumpen i halsen. För det hade jag. Öppnade fönstret för att ha möjlighet att höra om någon närmade sig, eller om någon började rycka i porten. Lyckades iallafall somna tillslut, jag tror att hela familjen var rätt slut i kroppen efter det som hänt. "

Jag skulle tänkt mig för.

Jag har ingen ork tll att blogga just nu, lever på hoppet just nu. Äter knappt, kroppen säger ifrån all mat men har lyckats få i mig och behålla en morot och knappt 300 g bär sen Lördagkväll. Ingen ork alls i kroppen, ligger i sängen och gör ingenting. Men jag lovade att lägga in inlägg från en annan blogg, som bara var för mig själv att skriva efter yxhotet så jag kommer lägga in tidsintställda inlägg om det. Ta hand om er! ♥
 
 
 

svar på fråga - tatuering

 
Det här var min andra tatuering som jag gjorde, mamma & pappas födelsedatum. 
 
Den här var den första jag gjorde, som verkligen ser förjävlig ut. Och den ser ännu värre ut på bild. Det som egentligen är fint med den är meningen, Yesterday is history. Men det här iallafall tatueringen som jag ska täcka över. Det blir en sleeve över hela vänsterarmen. Motivet får ni se när det är klart, den kommer iallafall innehålla en minnestatuering för min moster som gått bort. 

You've been the one for me.

 
Ligger i sängen och äter frysta bär med Scrubs på datorn. Min kropp har tagit äckligt mycket stryk idag så har inte kunnat få i mig någon mat direkt, allt har bara, tagit stop. Mår så jävla skit. Därav uppdateringen också.. 

Jag har fullt av idioter som vill hämnas på mig.

Om 16 dagar är det min tur att kladda på lite bläck igen. Längtan är så störd, har velat tatuera över min första tatuering sen... jag gjorde den typ! Nu vet jag äntligen motiv osv. Låt dessa dagar gå fort. 
 
 
 
 

men allting känns så äkta inom mig.

Borde säga Godmorgon men det tar emot när jag varit vaken i 2 timmar redan. Freakin' awesome, för att vara mig. Barnen sitter just nu och kollar på film, och jag sitter själv i köket och fortsätter smaska på min lunch. Städningen är klar, allting är klart. T.o.m bytt ut alla ljus för mys ikväll. Men innan det är dags för sånt härligt myspysis så ska jag och barnen åka ut på Drakborgen och leka av oss. 
 
Idag är det förövrigt Internationella Kvinnodagen. Men, för det händer väl ingenting speciellt. Jo, jag ska ta mig ner och träna, sola och även ta en massage. Det ska jag unna mig idag, och flera dagar framöver. Annars så kanske det är kvinnans tur, somvanligt att städa, tvätta, diska, laga mat. 
 
 
 
Ja, jag har alltid älskat köket. Och gör det än idag. Lever kvar i det gamla att det är kvinnorna som sköter hemmet. Jag kan ex. inte städa i samma rum som en annan människa, har hellre en gubbe som ligger som en soffpotatis och ser söt ut, kollar på fotboll och dricker öl eller något medans jag städar, lagar mat osv. Ja, det är jag i ett nötskal. Men ibland behöver man hjälp på traven, det är klart. Man är inte allert alla dagar i veckan.

du lovade.

Gick ut och tog en pw på 1 ½ timme, skönt! Så nu har jag duschat av mig grillröksäckellukten och bäddat ner mig i soffan i väntan på Fråga Olle. Sista programmet för säsongen idag. Man blir ju ledsen, en Torsdag tråkigare. Ja, annars såg jag på Lyxfällan och insåg att pizza på avbetalning är helt ok! Alltså, idioter. Ja, men tack och hej från mig. Puss & kram. Gulligull. 

utflykt med barnen

 
 
 
 
 
 
 

ingenstans för dig, ingenting för dig, älskade.

Har varit på utflykt med Meta, Tobias och alla barnen som slutade på 5 stycken. Såg ut som att vi vandrade med ett helt dagis, Matilda var också med en sväng innan hon skulle åka och jobba senare. Kroppen är rätt mär nu med andra ord, men skönt är det! Grillning, pulkåkning och allt man gör ute i skogen. Men det har varit jättetrevligt, skönt att ta sig ut på något riktigt! Nu ska jag ut och promenixa! 
 
 
 
 
 
 
 
 

det var just det som inte skulle hända.

 
Har nyss kommit hem från Meta & Tobias, och barnen. Hade med mig Kevin så han och Hampus lekte och spelade tvspel. Citerar Tobias "PS3 är den bästa barnvakten". Så sant så. Imorgon hoppas vi på finväder så att vi kan ta med barnen ut, då väntas pulkåkning och grillning. Skönt! Med andra ord så blir det en tidig kväll idag, just för arbetsintervjun och för friluftsdagen vi planerat. Och på Fredag ska vi nog på Drakborgen, jag & mina grabbar om dom inte är alldeles för slut och orkar kriga sig genom en ännu aktiv dag. 

en kyss på en bänk nere vid skeppsbron

Godmorgon! Igår var det besök utav Lisa Miskovsky på Södra berget =) Med rätt så mycket att göra, så fick inte åka hem försen klockan 02.00. Då var man ganska dödsslut. Så jag somnade på engång när jag kom hem, välförtjänt. Idag är det en hel dag med ledigt, måste däremot till stan och hämta lite papper. För imorgon är det jobbintervju, vilket betyder tidig morgon då jag valde tiden 11.00... Äh, då är det klart sen.
 
 
 

du kan säga vad du vill, jag kommer alltid vara real.

Vaknade och hade bebisbesök! Åh, så lycklig man blir. Just nu har jag precis satt mig ner efter lite pussjagis. Har byggt lego, läst massa böcker och myst. Snart ska liten åka hem så jag ska ta med mig Niklas och åka på Birsta. 
 

I remember years ago..

Tog mitt förnuft till fånga, så nu har jag tvättstuga. Vem försökte jag lura när jag sa att jag inte hade mycket tvätt? En hel Ikeakasse på några dagar.. Typiskt! Var in på Swedbank förut och fixade det sista så att dom kan göra en utredning nu gällande kortet osv. 
 
Men kvällen kommer väl fortsätta med tvättstuga fram till 23, har jag räknat ut! Haha. Tänkte mysa till det med lite bär, kladdkaka och lite smått och gott. För imorgon är det min tur att jobba. 

<3


I just wanna feel this moment.

Godmorgon! Sant som sagt, jag vaknade med världens dödligaste men samtidigt världens skönaste träningsvärk. Gruvar mig för att gå på toaletten för då blir jag nog sittandes där. Men då har man gjort ett bra jobb, som Sharlee säger till mig. Är så sjukt sugen att skaffa ett nytt gymkort på Friskis istället för Ester & co. Då skulle Sharlee alltid kunna tvinga med latmasken, alltså mig. För enligt henne finns det inga ursäkter, och jag behöver nog någon som ba, kör och driver mig till vansinne så jag kommer iväg på träning hela tiden. Skulle det funka så skulle jag faktiskt överväga att sluta röka också. Men det är verkligen ett steg i taget, efter att ha rökt i snart 6 år så krävs det inte bara att spola ner ciggen i toaletten. Motivationen ska vara total, och i dagens läge är den inte det.
 
Annars då? Så har jag nyss städat lägenheten. Ska gå ner och boka en tvättid, typ imorgon. För idag är inte orken på top, har det som ska göras idag ändå. Och Joppanpoppan är i Sundsvall igen, så vi ska hänga i veckan. (Bara så du vet, grabben!!) Vet nog att du läser det här. Ja, men en dusch och bli lite mänsklig låter kanske bra.
 

du är ju allting.

Jag.Vill.Typ.Dö. 
 
Jag ska aldrig mer träna när jag druckit dagen innan. Eller kanske något lugnt, men att lura in mig på ett cirkelgymspass. Mamma mia. Min mage var bokstavligt talat påväg att vända sig upp och ned efter typ halva varvet. Finns inte ens en chans i helvetet att jag tar mig upp imorgon. Det är t.o.m jobbigt att skriva på en dator. Vi avslutade träningen med ett pass Yoga iallafall, som var riktigt skönt! Jag håller fast vid meningen jag började med, Jag.Vill.Typ.Dö. 

nånting kommer döda mig om jag blir kvar.

Startade dagen med hemlagad pizza. La mig i sängen, kollade på scrubs och somnade. Vaknade vid middagstid, gick till pizzan och åt middag. Nu är jag återigen nerkrypen i sängen men måste strax kliva upp, för jag ska bryta min bakfylla från helvetet och åka och träna. Så dödligt trött, men det finns inga ursäkter. 

you make me feel alive.

 
 
 
 
 
 
 
Var ut igår trots allt.  Och det var riktigt trevligt. Meta & hennes pojkvän kom hit vid 7 och senare under kvällen kom även Maria och Adam. Jag & Maria som verkligen satt ihop i yngre dagar, nu när hon flyttar hem igen, dååå! Åh, jag längtar litegrann för jäklar vad roligt vi haft tillsammans.
 
Hur som helst. Så åkte vi ner på krogen, och C skjutsade hem mig. Han ringde även och väckte mig vid 6 då han var här utanför. Lite kärlek och sen sov jag. Nu har magen fått sin dagliga pizza, dags att sova igen! 

pay attention

 
 

allt var dåligt och jag saltade såren.

 
 
 

en lista mitt i natten.

Hur har din dag varit?
Verkligen sämst. Nästan komiskt hur allting har gått i stöpet för mig. Det är väl lite roligt, men när man gräver ner sig är inte allting lika roligt längre. Däremot så blir ju allting bra, det är väl huvudsaken. Men, äh. 
 
Vad skulle du hetat om du inte fått det namn du har nu?
Jag vet inte, det jag vet är att min mormor, moster, mamma och släkten på den sidan ville att jag skulle heta Alexandra men min pappa totalvägrade. Det fanns inte en chans på denna jord. 
 
 
 
Vad gör du när ingen annan ser?
Biter på naglarna. Slutade däremot en månad efter nyår sen gick även det i stöpet. Sjukt äckligt är det, jag vet! Annars så ni vet, när trosorna åker in litegrann i rumpan. Då rättar jag till dom lite smidigt så det blir skönt.
 
Finns det något helt vanligt som du tycker är ovanligt roligt?
Att åka iväg långt bort, och näst intill tappa kontakten med civilisationen. Jag älskar den känslan. Det är alltid lika ovanligt roligt att göra spontana saker, även om C säger att jag saknar den förmågan. På vintern gör man inte lika spontant, sommaren är och kommer bli bättre! 
 
Om du skulle bli psykisk sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Manodepressiv. Antar jag att jag skulle bli. Ibland känner jag mig lite så. Mitt humör kan verkligen gå från 100 till 0 på två sekunder. Skrattar av glädje ena och gråter av oro den andra. Livet är verkligen toppen eller botten ibland, nu låter det nästan som jag är Manodepressiv men inte på långa vägar, det är bara känslan när man inte fattar varför. 
 
Vad är ditt största beroende?
Mat. Eller mat och mat, onyttiga saker. Eller nä, jag behöver något att äta på nästan hela tiden. Såfort suget är där ska det lindras, med något gott. Frukt, godis, fett. Vad som. Annars är ciggaretter ett alldeles för stort behov.
 
 
Vad beställer du på krogen?
Öl. Cider. Rosa Pantern. Orgasm. "Gör någon god drink med hallonsmak" Hallon/Lakrits shot. Lite standard.
 
Vilken är din största skräck?
Spindlar och kryp i all ära. Fyfan! Och döda djur. Trånga utrymmen. Finns för mycket hemska grejer.
 
Hur gör man för att ragga på dig?
Jag har verkligen ingen aning.  Jag är för dum för att ens förstå när folk raggar på mig. Men jag antar att man gör så jag skrattar, får mig trivas, och blablabla. Borde inte säga något, för jag vet verkligen inte.
 
 
Vad har du funderat över på sistone?
Mycket. Kommer jag dö i cancer? Typ, det funderar jag på mycket. Kommer jag kunna kolla Honom i ögonen där på rättegången, kommer jag klara hela rättegången utan att bryta ihop? Visas med tiden, som tur är.
 
Vad var det konstigaste som hände i helgen?
Den här helgen har precis börjat. Så hände det något konstigt förra helgen? Men nä, det har varit alldeles för lite konstigheter på sista tiden.
 
När skäms du?
När någon säger något fint och positivt om mig, in real life. Jag har sjukt svårt att ta det. Annars när jag inte kan hålla mig för skratt i vissa situationer, när jag slänger någon opassande kommentar.
 
Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft?
Då jag låg bakis i 5 heeeela dagar. Trodde verkligen att jag var magsjuk första dagen som bakis, men själva kräkningarna gick över efter första dagen sen mådde jag bakisilla och var så slö i kroppen som jag blir som bakis. Därmed sjukanmälde jag mig (förlåt gamla jobbet!) Måndag-Torsdag och var ledig på schemat Fredag-Söndag. Åt kladdkakssmet alla dagar. Gjorde en halvsats varje dag när mamma var på jobbet och proppade i mig. Det jag minns från kvällen var att jag hade sprit och vin, med smultronsmak. Mitt groggvirke tog slut, och vin var som saft, resonerade jag och blandade groggar på sprit och vin. Hade ätit ris till middag, spydde när jag kom hem och vin + ris = risifrutti. Dock tog jag mig aldrig till kylen, för att hämta risifrutti för att lindra suget som min egna spya gav mig. Lyckades somna på toaletten. Fy! Unga dagar. 
 
Vem är den mest kända människa du talat med?
Åh, jobbig fråga. Jag vet verkligen inte.
 
Vilket uttryck använder du lite för ofta?
"Gå hem". Haha. Mitt nya uttryck som fungerar i typ alla situationer. 
 
Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
Borde man väl fått, men ingenting jag lägger minnet och snappar upp såhär.. 
 
Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Att jag inte har orken till att göra vissa saker som bör göras, jag skjuter gärna fram det så långt det går och lite till. Kläder, är väl som vanligt ett problem. 100 olika plagg över rummet innan det är klart. 
 
Vad gör du när du är ledsen?
Går in på rummet, slår på en aningen "deppig" musik och bara släpper allt. Gråter i kudden. Tänker ännu mera. Torkar bort tårarna och gråter lite till. Lägger bort telefonen, svarar ingen. Stänger av allt och släpper mitt egna.
 
Om du bara fick ha på dig en sak resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
Ett par snygga, tighta jeans. Ett slappt linne och en skön stickad kofta. 
 
Har du någon gång slagit någon?
Ja, tyvärr. Dumt.
 
Vad ser du fram emot just nu?
Haha! Bättre dagar. Det kan bara bli bättre just nu, lite den känslan har jag. Annars är det väl tatueringstime om cirkus en månad. Sol. Rättegången för att få skiten överstökad. Lite smått och gott, skitbra. 

-

Nä, dags för en dålig dag att gå mot sitt slut. Magen är två pizzor och en kladdkaka mättare. Ska ta en sista bit för kvällen nu och smälla i mig grädde. Idag börjar min dag med 2 dl grädde varje dag under en månad för att se om kroppen låter mig gå upp av de. Hehe! Annars, Scrubs och gotta tills ögonen dör. Hoppas på en bra mycket bättre dag imorgon, eller någon dag framöver.
 
Mitt flimmer som förövrigt varit rätt bra senaste dagarna går åt pipsvängen. Och svimmat har jag hunnit med under kvällen, och har svimningkänsla även när jag ligger ner. Alltså, what? Vad vill det här mig.. 
 
Tack och hej från en jävulskt bitter tjej. 

var dig själv - är en oskriven lag.

En dålig dag, i all ära! Nu ligger jag i sängen med en chipspåse och ett glas vin, ska alldeles strax göra hemmagjord pizza. Är ett bankomatkort fattigare, ett konto överhuvudtaget fattigare, ett nytt konto rikare, ett klokt beslut av Swedbank var att betala tillaka mina försvunna pengar, för utredning (inte Swedbank som tagit pengarna) så måste en polisanmälan göras på Måndag eftersom Polisen tyckte det var en perfekt dag att stänga 16.00 på! När dom ananrs stänger 19.. 
 
Som C säger, " Det finns alltid dom som har det värre." Kloka ord från mannen. Men att vara utan bankomatkort för andra gången inom loppet av en månad känns lite drygt. Men orken att byta bank är inte stor, skippar nog det. Problem är till för att redas ut. 
 

you only miss the sun when it's starts to snow.

Dagen började ju bra iallafall. Tog en liten städningen innan jag åkte ner på stan och åt frulle på Bite Line. Gott!! Sen har allting gått åt helvete. Pissdag. 
 

han strålar manlighet som snubbarna i uniform.

Jag & Carl var barnvakt till hans systerson igår =) Så vi hämtade han på dagis och blev kvar där till strax efter 23. Donken till middag och annars var det lek och pyssel, tvspel och allt annat barnsligt. Barnsligt roligt är det däremot. Hans syster kom hem vid 21, så vi stannade kvar där för att se på Fråga Olle dokumentären. Och hans syster fick så härliga bilder på min prins, som verkligen inte diggar programmet. Lite sura, äckliga, bisarra miner var det han speglades av under tjejernas favortirprogram.
 
Min fina älskade kärlek. 

RSS 2.0