svar till anynom

Anonym om p&l pics del 2:
varför gick han naken och får du lägga upp bilder på honom naken???

Svar: Han gick naken för att han kände väll troligen för det. Dom hade väll nåra vad slagningar under veckan också, gick i mankini osv. Men han tyckte om det kanske, bekvämt (?) inte vet jag. Och jag antar det eftersom han själv sett bilderna, dom finns på facebook, han är taggad på dom och står för det.

23:40

Har nyss kommit hem från bion nu, tänk att den var 2 timmar och 27 minuter - jag somnade inte. Och som alla andra säger, alldeles för lite sex- yesyes.

Filmen var helt okej, fast första filmen var grymt mycket bättre. Man vart riktigt deprimerad när man satt där, det var tur att man hade godis som man kunde tröstäta med. Vänskapen dom har, den är enorm. Förhållanden som dom har, är en tjejs dröm för det mesta. Deras liv, underbart. Jag trodde jag hade det bra, jag vet att jag har det bra men när man ser på filmen så jämför man sitt liv alldeles för mycket. Det behövde jag inte nu, fine när man vet vart man står och har fått allting bekräftat men nu är allting en skär tråd. Och spänningen, nja. Massa saker hände men samtidigt fanns det ingen spänning i det hela, men nu är filmen sedd.



19:26

åker in till stan och trippar på bio med elinpelin.

music

Flo Rida - R.O.O.T.S

Paradiso Girls ft. Lil Jon, Eve - Patron Tequila

18:53

Åh, efter sådär 2 timmars sömn är jag vaken igen. Oh, va skönt det var. Ikväll skulle jag egentligen ut men jag hittar inte partyhumöret nånstans, helt borta..! Alla mina humör är borta men det är väll lika bra för då blire inge humörsvängningar ;);) istället är jag typ, stoneface.

16:56

Nu har jag varit vaken för länge, det är nästan så det svider i ögonen för att dom inte fått nog med sömn under natten. Tom väckte mig trots allt jättetidigt imorse så jag är sjukt trött. Är ju van att sova länge, speciellt om jag druckit kvällen innan. Så nu har elin åkt till iväg för att käka så medans det så ska jag slå på nån sovlista på spotify och sova. Nåra timmars sömn på dagen är aldrig fel, jag är ju en liten bebis som måste sova middag.

14:43

Har nyss kommit ut ur duschen, smörjt in mig så att jag ska bli super len. Märkte att min lotion håller på att ta slut också så jag måste åka och köpa en ny ganska snart, ganska fort. Och har ni tänkt på en sak, man blir så brun i duschen! Jag älskar det. Men det hade ju inte varit fel med lite sol så att man kunde känna sig brun på fler ställen än i duschen, haha.. Inte så många som kikar in där ;)

13:01

Godmorgon allihopa, nu är elin här och ligger i min säng ;);) som vanligt. När Tom åkte så mötte jag henne för att idag ska vi leva livet. Igår var en riktigt bra kväll även fast ingenting gick som planerat. Skulle ju egentligen till Granlo men nåra killar frågade om dom kunde komma hit, fine. Mer och mer. Skratt och tårar kom under kvällen, den var hur grym som helst.

03:06

Nu ligger tom och sover sött i min säng, är ganska trött jag med :) Går och lägger mig nu, så blir det massa bilder imorgon och massa klagomål över hur dåligt jag mår. gonatt ♥

22:07

nu är vi hemma hos mig, tjatja lixom. Aja, de ä asbra.. Nu blir det fortsättning på dethär, bilder på skiten får nui imorgon som vanligt, puss på er. ha en bra kväll gubbar och kärringar :):love:

19:58

Mitt liv är på toppen nu, jag har världens bästa vänner, världens bästa syskon och världens bästa föräldrar. :love: Har nyss suttit med elin och pratat massa med mor min, underbart. Nu kom pappa och serverade ett glas vin också, oh. Elin är hon påväg hem och hämta nåra saker, sedan kommer hon hit. Mamma har nyss stoppat in citron-lakrits shoten i frysen så snart är vi påväg. När elin kommer så ska vi börja fixa oss, börja dricka lite sen bär det av till granlo på en liten förfest. Vi ser vart vi hamnar, bloggar mer imorgon.

min elinpelin

Jag lever, har nyss druckit en grogg och tagit en cigg med min kära brors sällskap. En mysig middag med familjen blev det också. Sitter här och gruvar mig lite faktiskt, va töntig jag låter. Sanningen är att jag ska inte vara med Elin ikväll, vi brukar alltid vara med varann men ikväll går vi helt skilda världar. Vi som alltid varit med varann, visst är det kvällar vi sovit på olika ställen men vi syns alltid på kvällarna endå! alltid..


Detta inlägg blir till för elin, nu ska jag berätta vilken vän jag har. Hon är en tjej som är precis som mig, vi förstår varann som inga andra. Hon har humor, hon är snällare än vilken annan människa som helst, omtänksam och.. vad gör jag egentligen? Jag gör en lång historia kort, hon har allt, hon är världbäst. I Augusti har vi känt varandra i 6 år, 6 hela år. Jag tror också att våra familjer räknar med varann, lite smått gör dom nog de. Vi är ett, det är så det har varit och alltid kommer vara. Vet ni hur vi träffades egentligen? haha. Vi började i samma klass, en 5-6:a . Och alla 6or satt vid borden som vi fått platser på ( vid vårat bord satt då jag & angelica ) och läraren Björn ropade Elin & Hanna till vårat bord. På slutet av dagen så skickade elin en lapp till mig där det stog "vill du följa med mig hem idag?" Supercute. Hon ritade alltid teckningar till mig ( som jag faktiskt sparat ) , vi umgicks alltid. och det gör vi fortfarande. det är en speciell vänskap, det är bättre än vänskap, hon är min andra halva. inga tomma ord, jag menar dom verkligen. Vi säger inte att vi tar livet av varann om någon dör, vi skulle dö utav att leva. Vi har gjort allting tillsammans, vi klarar inte att gå på de plaster där vi gjort nått om någon lämnar jorden. Vi behöver varann, vi har varann. jag är glad att jag har henne, jag älskar min elinpelin
stackars mig var det för att jag brytit lillfingret.. :')

14:43

Nu har jag duschat, ätit frukost, vikt all min tvätt och stoppat in de i garderoben, städat på rummet och bäddat sängen. Sängen bäddade jag endast för att elin är påväg hit, hon brukar alltid lägga sig i den. det är lika vanligt som att jag går till henne och lägger mig i hennes säng. Nu kom hon, vet ni vad hon gör? ligger i min säng. Vi ska surra skit om killar som vanligt, våran vanliga sak.

13:32

Godmorgon, nu är jag tillbaka till normala rutiner igen. Komma hem sent på nätterna och länge på dagarna, eller iallafall sova länge på dagarna. Igår så var vi förresten i stan och hade filmkväll med 2 pojkar, såg på Kick-Ass och Barnhemmet.

Kick-Ass var faktiskt ganska bra, inte riktigt bra för den var väldigt blandad med komedi, wannabe action och lite drama sådär. Men med humor så klarar man den, riktigt bra ;)
'
Barnhemmet var sämre än förväntat. Hört så mycket om att den ska vara jätteläskig, världens skräckfilm osv. Men den var nästan pinsam, alla töntiga kommentarer mitt i filmen gjorde ju så man brast i skratt. "mamma, när ska du dö?" Sen filmer om barn ska alltid vara om hemska barn, dom har världens fel osv. Stackars barn, ska hängas ut som nå jäkla cpbarn.
'
'
Om det ska vara nån bra film om barn som jag ska rekomdera så får jag säga Aurore. Handlar om ett barn som blir utsatt för övergrepp och massa av sin far och styvmor.

dagens skratt


Var på donken med elin idag, så precis när vi skulle gå så gick vi med våra brickor dit man slänger sina skitiga rester. Haha, då när vi slängt allting och ska gå så gör elins ben lite vad dom vill ( hängde inte riktigt med ) och dom drog med sig barnstolen som stog där vi sidan. Så där gick hon med barnstolen och nästan ramlade medans nåra killar i kassan verkligen höll sig för skratt. När vi gick så hör man hur dom börjar asgarva, inte alls pinsamt.

17:39

Tjatja. Eh, nu är arg igen. Inte ens pms, jag lider av seriösa problem tror jag, vet jag. Fick iallafall med mig en tröja och en scarf från stan, superbra. Nu ska jag gå till elinpelin, vi ska väll dryga som vanligt tills ikväll.

14:21

Haha.. Jag bjuder elinpelin på en liten show. Hon ligger i min säng och njuter medans jag är snygg, eller? Snart åker vi ner på stan och kirrar lite grejer. tjoho

12:49

Åh, nu till lite aggritioner såhär i bloggen. det är väll aldrig fel, eller? Nu är frågan, varför skulle jag få massa jävla syskon? Ser ingenting bra med dom just nu, men när jag är glad så tycker jag om dom så det betyder att jag inte ens är glad nu. Jag skulle ju faktiskt åka ner på stan med elinpelin, så jag började byta om osv men då kommer mina föräldrar på att dom var tvungen att fara iväg och mina syskon är ute nånstans. Kan jag åka då eller?!?! ne. åh, ja. de är mina syskon de. synd att jag inte kan jävlas med dom



11:29

Vilken nöt är vaken så tidigt på morgonen, så tidigt som halv elva på morgonen. Ingen vana för mig, men idag hände det..! Och då ringde polisen också, jag tycker ärligt att dom borde ha vissa telefontider att ringa på, haha.. Om man ska ringa till ungdomar så får man väll ringa på eftermiddagen, för jag tror inte det är många som är vaken så tidigt. Fine, vissa jobbar. Då jobbar dom, inte pratar i telefon. Nä, onödigt. Men nu ska jag gå ner och smörja in min lilla bebis på armen, sen ska jag städa eftersom mamma & pappa inte är hemma =)

11:12

Godmorgon allihopa, jag är ute och svänger så otroligt mycket så jag hinner inte blogga innan jag somnar. Igårkväll så åkte jag, elin, victor och niklas till Skönsberg och väl där framme så tatuerade jag mig..Blev riktigt nöjd faktiskt, sen gjorde det inte så ont som jag trodde heller.

-

Innan jag åker igen, haha.. Så slänger jag in lite bilder sen igårkväll.


19:24

Nu är jag hemma, inte varit hemma på 2 dagar..! Igår så åkte vi till Östermalm och var med Jocke, Agge, Jon och en tjej som också var där =) Hårfärgning, dom drack, massa dans och riktigt kul hade vi. När natten kom smygandes så åkte jag till Tom och sov där, vi såg på Farsan och min pappa är verkligen inte lik skådespelaren i den filmen! Imorse blev det tidig hemgång, åkte med familjen direkt till Liden och fiskade. Så vi var väll där 6 timmar ungefär. Grillning och massa mys.

19:31

I like to do it, do it. Sitter och smaskar på mackor hos elin medans hon rullar bland mackorna. Skoja, så illa är det inte. Vi åkte ner på stan somsagt och ett par skor blev inköpet, middagen lagade hemma hos mig och nu väntar vi på killar ( som vanligt ). Eller dom är så sega så vi kan inte göra det som planerna säger oss. Vi ska åka till Östermalm, dö, återupplivas sen åka hem.


haha. typ 3-4 år sen :') söta!

12:40

Tjoho allihopa. Nu är vi vakna, trött tjejer kan jag lova. Igår hände de som hände, jag lever idag iallafall. Sjuk har jag lyckats bli också, jag skyller på någon.. hAHAHA, och elin ligger och slår sängen för att hennes kläder inte kommit. Hon tänkte va snygg ikväll när vi ska ut fast nu kommer hon va asful. Nä, nu ska jag gå och snora ner elinpelin. Vi ska åka ner på stan t.o.m, yaoyao. ha en bra dag alla gullipluttar

20:04

Nu vandrar jag iväg till elin, väntar in dom andra sen vet ni vad jag ska göra va? Om inte, titta på bilden nedanför och se min vackra konst som jag la ner flera timmar på.

18:51

Haha, jag gick inte alls och la mig. Men jag försökte fast mamma skickade sms och bad mig baka kladdkaka så grym som jag är. Nu ska jag gå ner och göra den, har suttit och ritat i paint. Det har jag inte gjort sen jag var riktigt liten typ, la ner hela min själ på bilden..! allvarligt så gjorde jag de. Vad den föreställer, jadu. Vad jag ska göra ikväll, haha.. undra om nån fattar!





16:57

Vetni mina kära vänner, att jag är jättetrött. Känns precis som en måndag idag med det sunkiga vädret, får hoppas att det blir bättre i veckan som det är sagt. Jag går iallafall och lägger mig nu, elin skulle hem vid 8 så jag har faktiskt 3 hela timmar på mig att sova..! Gonatt, sovgott och dröm sött om ni också tänker sova nu. Jag rekomenderar det, för skönt är de. yesyes. aja, pladdermaja jag.

timmy sjunger karaoke - video


16:30

Hade en jättetrevlig kväll igår, skönt att man kan umgås med syskon som vänner. Det var jag, elin, timmy och markus. trevligt. Kom hem runt 3 inatt så jag somnade direkt, idag har jag bara varit hos elin. Vi har dött, ätit choklad och druckit vatten. väldigt väldigt intressant för er förstår jag.

22:20

Pojkar pojkar pojkar, nått gick ju snett med dom iallafall. Vad kan dom, jo. stå vid grillen och steka på nån köttbit i max 5 minuter medans dom leker jävligt coola med ölen dom har i handen medans dom steker i handen. svårt. Aja, med mina brorsor så gick allting rätt till iallafall, så nu beger jag mig till min bror. Vi ska leka töntar, som vi är födda till, naturliga töntar yap. Sen ska vi sjunga karaoke och ba, yeah. Elin följer också med, just för att hon är lika störd som oss. haha..
trodde jag va snygg ikväll, försökte iallafall. men de gick utför jävligt hårt

sanra är kvällsunderhållning - video

hahahaha. kvällsunderhållning. Sanra som ska åka karusell på grönan, lovely

17:51

Jag har inge liv, skulle kunna skriva inlägg varannan minut alltså. Men det kanske ser dumt ut, men då kanske ni har något att läsa något år framöver. Som ni säkert fattat så är jag ungefär världens deppigaste idag, men tydligen är det inte bara jag,  och pappa gav mig världens skratt. dagens sanning.


Läste på Kissies blogg att hennes vänner var för fattiga för att åka utomlands, men hon skulle åka till Magaluf. Paow ville också åka, hon hade ju nästan självmordstankar för att det regnade lite. Blondinbella har ganska nyss åkt till Palma. Ska alla åka för lite regn, tänk om man gjorde det såfort det kom några droppar. Men nja, hade fan varit skönt att åka. Men jag stannar hemma. Är ju varken första eller sista gången det kommer regna tror jag då, man får väll hitta nått att underhålla sig med.

ssl pics del 6


15:39

Haha.. jag är så trött att jag inte ens hänger med i svängarna när dagarna går vidare. I förra inlägget står det att de är 24 juli, ursäkta mig. Fick rättning, det är den 25. dödstrött, elin åkte för att övningsköra så jag går och lägger mig nån ( nåra ) timmar nu.

14:29

Vad göööör jag en äcklig Söndag, den såkallade 24 juli 2010. Jag gör ingenting. Har hunnit med att dött i sängen, tvättat 3 maskiner tvätt. u n d e r b a r t. Väntar på elin gör jag, den bruden har nog mycket att berätta. Men så är det när tjejer inte sover hemma, då jädrar är snackat igång ;);) Så pepp att jag sitter och lyssnar på världens sovmusik som vanligt, hade suttit fint med sömn för jag är trött, tröttare än jag var inatt när jag kom hem.

just love

The last goodnight - pictures of you


Det är ingen konst att förföra en flicka, men en lycka att finna en som är värd att förföra.

13:18

Förresten, är det bara jag som tydligen har attitydsproblem? Ni kanske känner igen om jag säger att föräldrar är perfekta, dom har aldrig pms, dom har alltid en förjävla bra attityd - påstår dom iallfall. dom är så himla perfekta för det är bara dagens ungdomar som är helt snea.

Om ex. min mamma pratar med mig med en dålig attityd, gapar på mig eller nått så har jag absolut en dålig attityd och gapar tillbaka ( kanske bara jag.. ) Men då är det jag som får skiten för att det är ingen bra attityd, men hennes attityd, är ungefär.. vilken attityd? den är ju jättebra. För den delen så gör vi allting fel också, nästan allting. Det som inte går att få fel på gör vi helt okej, allt annat suger. Vi måste vara bra störande för den äldre generationen, men bryr vi oss? nej. fan va jobbigt

03:06

Nu är jag hemma, tröttare än aldrig förr..! Var på Östermalm med nåra pojkar och drack, världsproblem att hitta dit vi skulle. Less var vi också, två trötta sura, griniga, alkoholtörstiga tjejer som vandrade runt och hade ingen aning om nått, vi tog en cider och vandrade och kom fram. tillslut dog jag av trötthet så jag tog över hela soffan och låg där död nån timme. Och killar suger, dom har pms allihopa och kan inte acceptera nånting. Världens pms, värre än tjejer. Nu orkar jag inte, ska sova riktigt sköööönt





22:45

Tja, har nyss kommit hem. Var på Barista och tog en fika med tjejerna som sagt, sedan stack Maria så jag och elin kilade iväg till nåra pojkar och satt där ett tag =) Adam och Sebbe hörde av sig senare så vi begav oss upp mot bite line och tog en cider, riktigt mysigt. Nu är jag hemma, ska precis gå till bussen. Har nämligen bara bytt om, packat ner lite läsk med innehållande alkohol ;) Fest på g, tjap


bilder från fikat på stan..






18:40

Nu åker jag in till stan med Elin & Maria, vi tänkte ta en fika på något café och bara mysa på :) Otroligt skönt, bara tjejer, mysa och surra massa skit, lite skvallertanter vi.

ssl pics del 5


16:16

Usch, känns som en riktig Söndag idag. Är sjukt seg i hela kroppen, beställde hem pizza från internet ( grymt! ) och jag orkar ingenting. har stängt igen gardinerna, slagit av tvn och lyssnar på världens deppmusik. Här lär jag bli sittandes ett tag också om jag inte beger mig till sängen för att sova nåra timmar. Ikväll tänkte jag och elin åka ner till stan och sitta ute på ett utomhuscafé och bara mysa :) Vi får se helt enkelt, kanske en utgång ikväll. vem vet

14:48 pre

Fick ju världens sötaste present av elin igår, älskar att hon är så smart och känner mig rakt igenom. Ingen känner mig som hon gör, verkligen ingen. Fick 5 stycken shotglas med världens texter..!


1. tillhör IOGT-NTO ( nykterhetsrörelse )
2. det är för mycket blod i mitt alkoholomlopp
3. what goes down sometimes comes up
4. baksmälla är för amatörer
5. snipp snaps snut så var spriten slut

13:30

Tjoho, inte hört mycket från mig va. nejnej. Var nämligen med Tom hela kvällen igår :):) Vart först att bada i sidsjön, vart bara ett dopp för mig för det var kallt i vattnet. Bilen pajade också så vi fick åka och skämmas över att asgasröret hängde ner i marken, vi åkte till simon och fick det lagat. det var så illa att folk tokblinkade och vevade ner rutorna och tänkte berätta för oss troligen. Senare hamnade vi i en bubbelpool där vi satt och bubblade i flera timmar, riktigt skönt. Sen vart de hem till mig och sova, minst lika skönt. Men nu är jag med elinpelin, och vi ska leka så jag ska inte blogga nå mer. men nu vet ni att jag lever, tjao.

18:42

oh, titta vad jag fick nyss av elinpelin.

ssl pics del 4


dagens outfit


15:38

Åkte ner på stan med mamma för att fixa ett ärende på banken. Orkar inte va 18 längre, bankärenden och sånt kommer nog aldrig vara min grej. de är vuxengrejer, jag är barn. Vi gick upp på mammas jobb och tog en fika också, mycket mysigt. Insåg att min lillebror fyller år snart så jag trippade iväg till lekplaneten med elin och köpte 2 presenter åt han. Nu är jag hemma, ska göra nått att käka. matmatmat

ssl pics del 3


11:44

Godmorgon, alla är väll vakna nu fast jag har fått för mig att klockan är typ 8 på morgonen så endast jag är vaken. Har ju varit uppe den tiden alldeles för många dagar i rad nu ;) Just nu tittar jag på Top Model och bloggar samtidigt, vilken stjärna jag är som kan..! Nu ska jag gå och ställa mig i en dusch för att fräscha upp mig lite. tjaoo

23:19

Nu har vi myst klart. :) Vi satt oss inlindade i fleecefiltar på min altan, tände ljus och åt jordgubbar som vi doppade i chokladsås. Plus lite kex till det, allting var fullbordat med lite skitsnack om hela livet. Nu är mina föräldrar påväg hem och jag är påväg att lägga mig. Är så himla trött nu alltså. gonatt

bilderna är från Torsdagnatten när jag fick åka in på sjukhuset, mobilbilder..

20:32

Elin dog, jävligt hårt också. orka. Så nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström medans mina småbarn är nere och spelar tvspel. Är så sjukt deprimerad, orkar inte ens gå ner och hämta jordgubbar längre. jag som älskar dom, nästan mer än allt annat. Men Håkan, min prins gör min kväll så mycket bättre.

update: Fast nu hörde elin av sig, hon kommer snart. Då blir det myspys hemma hos mig

19: 45

Det är Torsdag(?)kväll, jag sitter hemma och är barnvakt till mina småsyskon samtidigt så väntar jag på elin. Vi ska nämligen surra massa skit och äta alla jordgubbar jag & min bror plockade idag :):) Och vet ni, min säng står bakom mig och verkligen viskar med en liten dirty röst sådär " åh, sandra. du har saknat mig, kom kom" Är sjukt sugen på att lägga mig och sova i den, längtat som en gris när jag sovit i den 1 dag av 8 dagar. Har saknat elinpelin också så det här blir grymt! Aja, ha en trevig kväll allihopa.

ssl pics del 2


16:49

Hur har jag haft det? Underbart. Jag är en stadsbrud när jag bor så nära centrum som jag gör, men när jag väl ska ut på landet eller som i detta fall, ut och campa så finns inte ett centrum för mig. Men det märks att jag är ovan vid att bo i husvagn, vara ute i friska luften hela dagarna och busa med mina småprinsar till syskon. För jag somnar innan midnatt, jag har ärligt gått och lagt mig mellan 21.00-23.00 och somnat på engång. Men det är underbart att få komma bort, att bara vara.

Skulle vilja ha ett hus långt bort, ute på landet gärna med någon båt, ringar, vattenskidor, fyrhjulingar och massa sånt kul. Att bo så över en hel sommar, helt underbart.

ssl pics del 1


15:53

I'm home again..! Har verkligen haft det jättebra på resan, underbart väder har vi också haft :) När vi kom hem så väntade massa jordgubbar på oss i jordgubbslandet så vi har nyss plockat in dom. Nu ska jag packa upp, fixa lite och sen slänger jag in massor med bilder.

skara sommarland

På våran semester så ska vi förbi på skara sommarland, en årlig tradition.
Bilden är från förra året, får hoppas på en ny..!

11:27

halloj, idag åker vi igen..! Man hinner inte ens komma hem innan det är dags att fara igen, van vid sängen i husvagnen har jag också blivit så jag fick ont när jag sov i min egna säng hemma inatt, det är illa! Vi har packat om väskorna så nu är alla peppade för att fara. Ska gå ut och träffa elinpelin nu innan jag åker iväg och lämnar min gotjej hemma, nu kommer hon inte kunna fara och hälsa på eftersom det är för många timmar dit vi ska. Det var lätt på berga, då kom hon och lekte med mig. men inte nu :(

jag & elin för inte så länge sen

svar till vickis

Vickis
Vart har du köpt kläderna?! Hela rubbet alltså :D
Svara gärna i ett inlägg :)

- Ja, tunikan är köpt på barnavdelningen på H&M. Koftan är inte min, men har märket eve of sweden. Jeansen är från Åhléns

00:14

Gokväll, har nyss ätit upp en skål med jordgubbar och kall mjölk. otroligt gott! Var somsagt med Tom ikväll, vi åkte iväg till sidsjön och tog en brygga där. Badade gjorde vi också, tillslut vart de kallt i vattnet ( tyckte mes jag ) så vi satte oss på bryggan och tittade ut över den finfina sjön och njöt. :) Mycket bra kväll, nu blir det att sova så jag får nya krafter inför imorgon när vi beger oss igen.

19:18

Nu har jag en promenad ner till ica med elinpelin, sen är väll tanken att umgås med tom :) Blusen jag har på mig är den jag köpte idag, jättesöt!

17:00

Nu har jag hunnit med att trippa på stan idag, köpte en jättesöt mörkblå blus :) den ska definitivt med imorgon på äventyret vi ska åka på. Skönt är det att vara hemma också när man vet att man har ett skafferi att gå och ta nått att käka ifrån, man vet att man har duschen (!) Tanken att vakna i sin egna säng imorgon, att somna i den ikväll. lovely. Men det ska bli underbart att åka igen också. Att bara umgås med familjen, bara familjen. Jag värderar dom sjukt mycket mer när jag inte är hemma, och jag älskar den känslan endå. Hemma har man allt, lite för mycket egentligen. Jag mår bra av att komma bort, bort med datorn som är det största problemet. Den tar upp så mycket, man får verkligen slita sig loss från den. telefon fine. Men nu ska jag vandra till elin och färga hennes hår, brabra. Borta bra, men hemma bäst. nu känner jag tvärtom.



tandemcykling ute på bergafjärden, i förrgår.

music - eminem ft. rihanna

Love the way you lie - Eminem ft. Rihanna

12:35

Åh, nu är hemma. Efterlängtat fast endå inte kan man säga :) Har haft så otroligt bra dagar ute på bergafjärden med familjen, sjukt mysigt har vi haft =) På dagarna har det varit bad, solning, gåbingo och minigolf i all ära. Första kvällen var lugn, en öl sen vart det nattinatti. Och andra natten, som ni vet spenderades på akuten. Igårkväll så hände samma sak som andra natten fast värre, denna gång stog jag emot smärtan, slog på en film med mamma och la mig. Om det händer nåra gånger till så skulle jag söka vård igen, tragiskt.. Det går nog över hoppas jag :) Nu blir jag hemma tills imorgon då det bär av på större nya äventyr.
mamsen och papsen som bygger upp förtältet.. ;)
nu har brännan nästan hunnit lagt sig, har varit värre under dagarna..

01:22 på akuten

hej :) har haft det jättebra dagarna som varit. har inte alls haft tid att blogga. men nu ligger jag på sjukhuset, varit här i snart 4 timmar. vi får se vart de hela slutar nånstans så hör jag av mig :) Men iallafall, så har jag skaffat mig en sjuk (!) bränna. skönt äre, och brun blir man. men nu ska jag fortsätta vänta på doktorn, ha en trevlig natt. haha. puss

09:37

i väntan på att åka så får nu bilder sen lördags, förkröket innan gatufesten

09:27

Godmorgon allihopa, nu har jag packat om väskan för jag insåg att jag kommer ju faktiskt hem..! Mina föräldrar är och handlar nu sen så åker vi till Bergafjärden och bosätter oss där nåra dagar. Ska bli jättemysigt. Sen kommer jag alltså vara hemma en dag innan vi beger oss väldigt mycket söderut för nästa familjetripp.


22:42

Nu har jag nyss kommit ur duschen, var somsagt och tog ett kvällsdopp med Elin & Sanra. Var riktigt skönt i vattnet, blir många kvällsdopp framöver. Pillret jag fick fungerade kanon så inatt kan jag få sömn. underbart. Nu ska jag smörja in mig, måla nagellack och packa tills imorgon.

20:08

Jädrar va effektiv jag är. har storstädat inne i badrummet. Torkat från lister för hand, till att ha torka enda upp i taket. och allting däremellan. Nu sitter jag och smaskar på glass, chokladsås och strössel. mums. Snart ska jag åka iväg till sidsjön och ta ett kvällsdopp, otroligt skönt! Ska få några piller av elin också emot min mensvärk, hoppas dom fungerar för som det är nu så gruvar man sig för att kliva upp när man suttit/legat.

18:11

Oh, kom nyss hem från sjukhuset. Värmen är helt sjuk, man orkar verkligen inte. Blir kvällsdopp senare, lätt! Hälsade iallafall på Jocke på tha hospital som vart inlagd sådär precis tills gatufesten så idag var han pigg nog så jag fick komma dit :):) supertrevligt. Nu sitter jag som vanligt och väntar på käk, min mage kurrar verkligen! Inte ätit nu på nåra timmar, brukar aldrig gå såhär lång tid innan jag äter. Maten står i ugnen också så den är klar om drygt 5 minuter så det är inte ens någon idé att göra nåra mackor, nejnej. Ska äta som vääärldens ko, som jag alltid gör ;)

Fan va kul endå, jag är ( för ) smal så folk tror inte att jag äter eller nått. Att jag typ bantar och håller på är ju de dummaste jag någonsin hört. Folk borde få följa mina dagar och se hur mycket jag äter egentligen. De är inte bara flera gånger om dagen, utan det är mycket också. Jag säger inte ens alla gånger jag äter heller, jag har så många gånger när jag går på donken utan att det nämns i bloggen. Endå vet ni hur många gånger jag nämner i bloggen att jag ska/varit på donken. donken my loverboy

dagens outfit

Nyinköpta skjortan från hm
Jeansshorts, hemmagjorda av ett par diesel
Linne från hm
Väska från åhlens
Armband från kappahl

15:54

Vart endå nått inköp på stan, världs snyggt var det också..! Så skönt väder ute idag igen, fast det var lite sämre på förmiddan men nu börjar allting spricka upp. Vad har jag köpt? hm..

14:19

Nu tar jag med mig min mensvärk och åker ner på stan, måste kolla på ny bikini och nya underkläder. kan sluta bra hoppas jag, yesyes

12:40

Tisdag, och det är rena rama kriget hemma hos mig tror jag. Småsyskon, vad säger man? Tror inte att jag och min äldre brorsa var så mycket bättre, men då la man inte märke till att man störde andra osv. Men nu vet jag de, och störande är de! Slår varann, eller slår och slår. nuddar varann ;) Sen för att ta ut lite aggritioner så gör man sönder saker, gärna sitt syskons. Just nu, så har mina yngre syskon som krigar nu rum bredvid varann så bara som pricken över i:et så slår dom gärna i väggen, helst att dom lägger sig på snedden i sängen och sparkar. I've been there. Lite pappersbitar flyger ut i hallen också, för då har en av dom rivit sönder en mapp. Haha, alla har vi engång varit liten. Hur många känner igen sig nu? Jag gör. Världens mensvärk har jag också, och pms på de! Snart är det tredje världskriget hemma hos mig, bäst jag går och lägger mig vid tvn.

meya nekades akutsjukvård

Jag tappar ord, jag blir helt tom på ord och samtidigt känner jag hur gråten bara vill pressas ut. men jag gör allt för att hålla det inom mig. En liten tjej, inte vem som helst, en helt underbar liten tjej på bara 4 år som ligger nedsövd just nu för att hålla kroppstempraturen på 33 grader. Jag tänker på föräldrarna till denna lilla underbara tjej, jag ger styrkekramar till Meya. Alla är starka, jag hoppas verkligen allting blir bra. ♥
'
'
För att läsa artikeln, tryck här.
För att läsa Meyas mammas blogg, som kommer blogga om händelsen. tryck här

11:22

Godmorgon, har varit uppe ett tag nu så jag har hunnit städa osv. Hjälpt brorsan min med tatueringen som han gjorde igår också, verkligen skitsnygg är den..! Smörjt in den, torkat bort allt bläck på sidorna och även de blod som kom igår. Snart ska jag också göra min tatuering som jag funderat på länge nog, ska bara skissa ut den och höra vad det kommer gå på så är den nog min efter våran husvagnssemester. Börjar gruva mig redan nu, men smärta är otroligt skönt ibland :)

( min brors tatuering -  insmörjd i helosan, två händer som håller i ett kors )

23:02

Har nyss varit hos Linnea och fixat nåra flätor i håret, hon är så himla duktig..! Alla gånger jag haft flätat hår, på alla möjliga sätt så är det hon som gjort dom. Imorgon ska jag upp tidigt så nu ska jag städa på rummet, går inte sova om det är stökigt ( det går bara när man druckit, när man inte fattar nått ) sen blir det kvällsfika för att ladda inför en natt med sömn, skönt ska det bli också! gonatt ♥


19:37

var riktigt skönt i sidsjön, mums! Och värmen i vattnet var inget att skoja om heller. helt sjukt :) Älskar vädret som vi äntligen har fått, hoppas den verkligen håller i sig. På Onsdag ska jag bosätta mig på en camping med min familj i husvagnen också i nåra dagar så då kan solen verkligen vara bra vän med mig tycker jag. Husvagnssemester på Söndag, då kan den också få följa med oss söderut.

15:30

Har kommit hem från staden nu, nåra små inköp blev det trots allt. Visar allting när jag kommer hem, ska nämligen fara och bada om ungefär 30 minuter med elinpelin. När en dag som denna har sån underbar värme så går det verkligen inte sitta inne, inte ett moln på himlen..! Så nu ska jag packa ner det som ska med, jordgubbarna får verkligen inte glömmas, de är så gott!


nyinköpta jordgubbar som ska med,


nyköpta skjortan är på nu, visar bättre bilder sen

12:18

Har inte alls hunnit mycket idag, ganska nyss vaknat. Men nu har jag fått på mig kläder så jag åker ner till stan och går runt där, tittar om jag hittar nått bra :)
gårkvällens fika..

23:26

Tog en mysig promenad till ica i spöregnet! handlade yoghurt, bananer, choklad, hallon & blåbär :) Mumsmums. Så gick vi hem till mig, tog med oss filtar ut på altanen och tände ljus och myste på. Blev ganska många timmar där, som innehöll mycket prat och skratt. underbart.

19:45

Precis när jag & elin skulle gå på ica för att köpa gott tills ikväll så börjar det verkligen spöregna, så typiskt..! Men då får man göra det bästa av situationen och ta converse på fötterna, skinnjacka och mitt nya rosa paraply. Blir första turen med det i regnet, hoppas det håller! :)

17:04

Oh, nu är lilla matvraket hemma igen :) alltså jag. Mat är nog det bästa som finns, ungefär på samma nivå som sömn. Så jag njuter nu när mamma och pappa håller på att laga hamburgare nere, luktar så, mums för magen. Kom hem ganska nyss men har redan hunnit tryckt in mig flera mackor med falukorv på, haha.. När vi var i sidsjön så blev det melon också. Nä, dags för mat. underbart
åh, den ser ju lagomt smaskig ut! åååh.

14:21

Åker till sidsjön nu med elin, tar nått dopp och myser :)
jag just nu..

13:00

Tog fram ett par gamla levisar, från mammas tid och använde min lilla fantasi


18 år, min dag

Vet ni, idag är det min dag..! Fyller 18 stora år idag, och inte gråter jag över att det är Söndag. Kvällen igår var grym, bättre än förväntat! Blev först förfest hos mig innan vi kilade ner till Gatufesten nere i stan senare på kvällen. Kollade när hoffmaestro spelade, men dom var inte alls lika bra som på Peace and Love, mycket mindre drag i våran fjollstad ;);) Blev nå drinkar på en resturang med Emelie, hur mysigt som helst. När klockan slog 12 så kilade vi in på Daltonstältet med Erik och massa pojkar. Underbart var ordet. Blablabla, allting hände igår. Idag mår jag finfint, städat och grejer. För pigg, säger jag bara

03:27

Nu är hemma, första krogrundan och allting under gatufesten. Nu är det nattinatti, imorgon kommer the hole story ;);) sov gott. nattiatti på er allihopa. pusspuss

17:48

Mitt upp i hela fixningen så går ja ner till mamma & pappa i vardagsrummet
jag - mamma, är någon av dom här mascarorna vattenfasta?
pappa - men va, har du tänkt att gråta ikväll eller?

16:01

Hallå, har haft ganska fullt upp hela dagen faktiskt. När jag kom hem från stan så blev det städning och laga gottigott innan släkten kom :) Firade mig idag, fyller ju myndig imorgon ( över 00.00 inatt ) Har fått massa fint, jättemycket smycken, pengar, presentkort osv. Fick även en filt till min lilla samling, jag älskar filtar, speciellt fleecefiltar..! Nu har dom flesta åkt hem så det är snart dags att peppa inför kvällens utgång.
armband från mamma & pappa. ♥
två delfiner och två hjärtan, bli påfyllning med berlocks med tiden.

09:29

Förstår ni, jag är vaken..! Sen klockan halv 9! Helt sjukt. Har nog inte varit vaken så tidigt sen det var skola, eller okej när jag jobbat. Nu så ska jag och Sanra bege oss in till stan för att fixa lite inför idag :) Nu blir det en superfrukost innan vi åker så är allting klart. perfekt

02:59

Skulle sova tidigt jag, vet inte riktigt vad som hände där. Men klockan är strax 3 och jag är vaken, åt helvete med de. Var in till Sanra, lagade varma mackor så myste vi framför tvn tills Tom och Nicke svängde förbi :) När dom åkt så satte vi oss på altanen med våra kära föräldrar igen. Klockan börjar bli för mycket nu, måste verkligen hoppa i säng för att klara morgondagen som är framför mig. ♥

far & dotter

Haha.. Min pappa ville känna sig som en kändis. Skoja, men han ville att jag skulle hälsa till alla mina kära bloggläsare från han på min blogg :):) Han älskar er lika mycket som jag gör, haha.
Vi är en tillsammans, far och dotter

00:34

Det har verkligen varit superskönt väder idag, från morgon till kväll..! När vi kom hem från Sidsjön så gick jag och stumpan min ner på pizzan och käkade, riktigt gott! Vi åkte ner på stan och mötte upp Emelie & Christer, vi gled runt hela stan och lekte snygga ungefär.. Nja, höll oss ganska långt bort från stan om jag ska vara ärlig. Kom hem och slängde i mig massa jordgubbar medans våra föräldrar ( mina och sanra's ) myste på med alkoholen. Men nu ska jag gå och lägga mig, ska upp supertidigt för att fixa lite saker. gonatt ♥

16:42

hallå alla mina kära vänner. nu är jag i sidsjön med sanra, tom och nicke. stekstek :) hoppas ni njuter av den fina solen vi fått.

12:44

Jag förstår ingenting just nu..! Mamma sa till mig att vi skulle kliva upp tidigt idag för att vi skulle åka och handla tills imorgon, så jag vaknade vid 9 och försökte hålla mig vaken fast jag somnade om, tänkte att hon kommer nog och väcker mig snart. Och nyss så vaknade jag av att jag fick sms, då märker jag att ingen är hemma. Förstår ingenting. Har nyss slängt in mig mina vardagliga fullkornsflingor, nu måste jag hoppa in i duschen för att senare kunna åka och bada, tjoho.

00:41

Update mitt i natten, typ :) Har nyss kommit hem, vart först nåra timmar på stan med Maria och pojkarna somsagt. Träffade Mr. X också, inte samma gamla utan en ny..! Den gamla är glömd och kommer hädan efter nämnas efter namn ( som han gjort ett tag nu ) Sedan kom Nicke och Tom för att hämta mig och Sanra så vi for till Hulitjärn och tog ett kvällsdopp, supermysigt ;);) Men nu blir det gonatt









19:13

Nu sticker jag in till stan för att umgås med Maria och nåra pojkar :) Skönt. Nykter blir jag ikväll också, ännu skönare. Hörs senare, ha en bra kväll allihopa ♥
tröja - H&M
jeanstights - Gina tricot
armband - Kappahl
Väska - Åhlens

vänner?

Vänner. Vad är vänner? Jag fick svaret " Någon som man behöver " Är en vän bara något som man behöver? Jag kanske behöver en viss person medans den inte behöver mig är det då bara jag som är vän med den? Jag vet inte alls. Visst, jag har vänner. Alla har väll sina egna uppfattningar om hur en vän ska vara. Har även insett att jag, kommer skita totalt i dom som kallar mig vän. Det finns folk som ska spela så otroligt jävla mycket, så jävulskt falskt. Orkar inte lägga ner min tid på dom längre, it's over. Jag vet vilka som är mina vänner, med tiden så har det visat sig så mycket vilka som bara spelar vänner, folk spelar fruktansvärt dåligt i längden.

Igår vart jag så less på en kille som har spelat i ungefär 2 år, som jag vetat om t.o.m. Jag & Elin har alltid varit dom två som fått skiten under dessa år att vi inte hör av oss och allt folk säger av dessa killar. " ett gäng " Visst har vi inte hört av oss hela tiden men vi har hört av oss, speciellt på senaste tiden. Flera gånger, gång efter gång. Dom kan säga att dom inte gör nått fast dom kan inte va med oss, för dom ser på film och vet inte när den är slut osv. Men hallå, åååh. Igår frågade vi om dom skulle komma till mig, och det skulle dom. Sen sluta dom höra av sig, vi träffade dom nere på Gatufesten i stan och då skulle allting vara som vanligt, man kramas, pratar och mår bra. Vart less av detta spelandes så jag sa precis som det var, att spelet dom spelar inte funkar längre. Varför ska vi få en massa skit när dom beter sig värre själv, nä. det funkar inte så.
Dessa pojkar är inte dom enda som beter sig dåligt, men dom är självklara exemplar.

vila i frid, mitt hjärta

anna, jag hoppas du känner dig älskad i himlen
för vi som är kvar ägnar minst en tanke varje dag
och jag talar för fler när jag säger att vi vill ha dig tillbaks

15:27

He he he. Vad ska man göra egentligen? Orkar inte göra nått, sitter här i en slapp tröja, uppsatt hår och lyssnar på nåra lugna låtar. Nyss fyllt hela magen med pappa Östens egna spagetti & köttfärssås. Men nu blir det nåra dötimmar i sängen framför nåra bra program.

gatufesten 2010 onsdag


13:17

Godmorgon allihopa, vart en sovmorgon idag :) Har varit ute och plockat ihop allting från altanen eftersom vi var hemma hos mig igår, hunnit med en frukost också. Idag blir det lungt, inge festandes inte. Den ( förr ) mycket omtalade Maria och jag ska chillidilla ikväll, kan bli farligt ;);)

02:34

hemma efter en vild jäkla kväll, gonatt..!

20:04

Är hemma hos mig med elin nu, vi hade verkligen planerat våran kväll :) Fanns så mycket tid att vi hann ta en tupplur..! Men nu håller vi på att fixa oss, änsålänge så är det bara kläderna som är klara. Mycket väntar, håret ( som tar längst tid ) och sminkningen. Första cidern är uppdrucken, inne på andra eller tredje men inte är vi mycket mer pepp för de inte. Hoppas det kommer, yesyes!

16:29

Grillen är tänd, solen lyser och här sitter jag sjukt opepp och lyssnar på Lars Winnerbäck. Elinpelin ska komma snart också för att käka middag med mig & min sötipöti familj. Kom på att jag måste duscha också, har egentligen hur mycket som helst att göra men det gör jag väll senare när jag peppat litegrann. Planerna på att dricka vin ikväll dog ut, och jag mår skit över det. Det enda vinet jag dricker, det är slut på varenda systembolag man kan hitta i Sundsvall..! Så jag får väll dricka cider jag med, som alla andra.

13:30

Var ut på en picknik med elinpelin igårnatt, jättemysigt :) Med oss hade vi filtar, toffifee, melon och oss själva ( det bästa med de hela ) Nu ska jag åka in till stan, fixa lite tills ikväll

21:26

Så fruktansvärt less jag är nu..! Har tvättat i snart 4 timmar, nu är det ingeting kvar men mamma orsakar massa problem för mig och självklart så får jag skiten som vanligt. Efter snart 18 år så är jag jäääävligt van. Men nu ska jag städa på rummet, slå på musik skithögt och sen var väll tanken att sova.

Imorgon ska jag sova ut grisigt länge, skulle först upp tidigt för att gå på mammas jobb men eftersom hon inte tänker göra de hon sagt så sover jag förjävlaaa länge och skiter i allt. Skulle laga mat imorgon också till familjen, men det skiter jag totalt i. Ska ligga och löka i min säng, lyssna på musik som ska höras till andra sidan stan. På kvällen ska jag gräva min egen grav medan alla är på Gatufesten också, asnice

är min pappa skådespelare?

en fråga jag fick. haha. Nog för att min pappa är kändis.. ;) Nejdå. Min pappa är en vanlig svennefarsa tänkte jag säga, fast det är han inte. Han är mycket, han är bäst, han är min pappa. Han är inte med i någon av filmerna, jag ser ingen likhet alls jag. Haha. Det är väll två olika personer i dessa filmer, eller? hursomhelst, ingen kändis i min familj inte.
jag & min "kändis" pappa

18:30

Godmorgon, nejmen nu är jag uppe igen efter min lilla powernap :) skööönt! Klockan ringde 586 gånger så jag tog min tvätt och gick ut i tvättstugan, blir inte så många maskiner som jag trodde. Och eftersom jag är så snäll så tvättar jag den övriga familjens tvätt också.. Skulle göra varma mackor nu också men tro på fan att vi inte har nå mjukbröd, hur ofta händer det? Jo, när jag verkligen behöver det. Men nu måste jag väll gå ner och laga annan mat eftersom mina päron och mina små kycklingar inte är hemma. Allting är så himla typiskt, känner inte för att äta annat heller..

bara(!!!!) min tvätt.. blir nog ganska många maskiner endå

p&l pics del 6


16:29

Jobbade massa timmar, segt..! Glömt allting medans jag varit borta, mitt minne är ju inte alls på topp såhär på sommarn. Alldeles för mycket att komma ihåg så därför förtränger jag allt :) Bra va? Vandrade på stan efteråt med kända elinpelin, todays buy blev ett rosa paraply med hjärtan på och ett armband. Men nu är jag heeeelt slut så jag ska lägga mig nu innan det är dags för tvättstuga ikväll.

min lillebror skulle fota mig.. bra träff va? ;)

09:33

Idag är jag verkligen uppe med tuppen, vaknade av att det vibrerade i hela sängen och jag förstog inte vad som hände försen jag tittade på telefonen och såg att mamsen ringde. Nu ska jag bara smörja in mig, borsta tänderna och sen ska pappa skjussa mig till jobbet, livet är en dans på rosor.

22:30

Almost lover - A fine Frenzy
'
'
Nu har jag suttit hemma hela kvällen och tjockat glass för att ta igen alla kilo jag tappade nere på Peace and Love. Har gått tillbaka till mina kära rutiner också, sova och äta heeela dagarna. Mat och sömn är det bästa jag vet, det absolut viktiga saker i mitt liv. Nu kilar jag ner på donken, tjarå

makt är inte min grej

När jag & Elin var på buröholmen för några veckor sen så satt vi några folk och spelade ett spel, det fanns massa kort som det stog saker på ex. sexberoende, maktgalen osv. Dessa kort skulle man dela ut till folk utifrån vad man trodde om varandra, ett kort jag fick var maktgalen.

På midsommar så fick jag höra från en kille att jag var maktgalen efter att ha fått en utskällning på säkert 3 timmar. Men fan, lilla jag maktgalen? Vart har alla fått de ifrån tänkte jag. Och de senaste dagarna så har jag faktiskt tänkt på det jättemycket och kommit fram till att jag är de.
Men jag vill inte vara de.
.
.
Jag är egentligen inte den som är ute efter att få makt, i t.ex förhållanden. Egentligen så är jag världens snällaste tjej men saken är den att killarna jag varit med ger mig makten. De är små fjollor som inte vågar säga emot mig, alla blir små jäkla tofflor. Sånt funkar inte längre för mig, jag ska inte skaffa mig ett förhållande försen jag hittar en kille som har en attityd som faktiskt kan säga åt mig, som ingen annan gjort i mitt liv. Därför blev jag faktiskt riktigt glad utav utskällningen på flera timmar som jag fick på midsommar, jag vart nästan kär. Ingen kille har nånsin gjort så mot mig, han hade bara attityden och berättade felet jag gjorde. Han tog inte tag i mig, slog mig inte utan bara satt där. underbart. Jag vet ju att jag inte är felfri, att jag gör hur många fel som helst men jag får aldrig skit för det eftersom ingen säger åt mig. Jag vill ha nån som säger åt mig när jag gör fel, säger åt mig att jag måste göra saker själv. Inte nån som rättar mig hela tiden, men som faktiskt kan öppna truten och säga nått.
Makt är inte min grej

20:13

Ojoj, har varit ute ikväll för att hänga och slänga med min söta familj :):) Vi var iväg till våran nyinköpta husvagn, där lämnade vi av lite saker som mina päron köpt. Kaffemaskin, pennor och lite allt möjligt. Mamsen passade på att bädda fint också, sött! Vi åker ju trotts allt iväg om 13 dagar faktiskt och jag längtar för min magkänsla säger mig att det kommer bli grymt..!


p&l pics del 5


dagens outfit


18:34

Myste nere i hamnen med elinpelin förut idag =) riktigt mysigt, fast solen gick lite i moln när vi kom dit fast det gjorde ingenting för vi fick trevligt sällskap utav Linus och Robin..! Städade hemma när jag kom hem också, sjukt vad jag har saknat att städat medans jag var nere i Borlänge. Men nu är jag tillbaka, precis som det ska vara. Håller mig verkligen till borta bra men hemma bäst.

13:05

Titta, har fått en liten bikinirad jag också.. ;) Fettvalkar vid armarna har jag plockat på mig också men saken är ju den om jag orkar bry mig.. nej! Nu sitter jag och smaskar i mig frukost, strax blir det ut och lägga sig i solen för att förbättra brännan litegranna och bara löööka på. tjohooo

p&l pics del 4


inväntar Pontus

Halloj. sitter hos elin nu :):) njuter stenhårt av livet, och vad har vi gjort ikväll? för mycket.. druckit vatten, ätit choklad och legat på golvet och pratat om våra cpliv, även om hur våra killar ska vara. haha :') Nu väntar vi på Pontus som ska komma, vi ska leka hela kvällen. Oh vad jag har saknat mina kära vänner när jag varit borta :( mina små loverpeople. Måste fan förbi driven på donken också, hungrig är jag!

p&l pics del 3

nja, mådde lite dåligt. satt en kille och spelade gitarr för mig där också, underbart
slutade däremot inte så bra. men sånt är livet och jag lever idag

sanningen svider

Ojojoj, ju längre tid det går desto mer får man veta från vad som hände från festivalen. Haha, men nu är det såhär att det hände för mycket för att komma ut på bloggen. De som hände på peace and love 2010, det stannar på peace and love 2010. Nu blir det promenad, i denna jäkla värme.

p&l pics del 2


p&l pics del 1


brun och vit, yes

Duschen imorse var himmelsk, samma sak med frukosten, sängen inatt var som världens dröm som gick i uppfyllelse. Idag blir det nog bara en dag att ta igen allting som jag missat, att ta igen mig själv efter denna vecka på vildmarken som stekt i solen. Såg att jag fått lite färg också, haha. trodde jag inte. Mest back i nacken.. aja, det är färg det också. Brun på benen och blek upp mot brösten, snyggt ;);)

is hoooome

Nu är jag hemma..! Skönt att kunna blogga från datorn igen, otroligt vad jag har saknat de medans jag varit borta. Nästan så länge att jag tappat förmågan att knappa på ett tangentbord, då är de illa! Men nu ska jag gå och sova i min efterlängtade säng, lilla jag har ju sovit på sten och grus hela veckan. Självklart kommer det komma massa bilder men somsagt, nu är det dejt med john blund som gäller ♥
haha, lata tjejer som inte orkar bära packningen till bilen

15:38 peace and love

hallåhallå, ganska bra uppdatering va? engång om dagen nu iallafall sen jag kom på den smarta idén ;-) på morgonkvisten så gick vi och duschade, skönt! längtar verkligen hem till min egen dusch och badkaret. nu sitter jag och sanra och jobbar, vi har sånt bra jobb faktiskt. sitta ute i solen som steker med 35+ och pratar med alla kändisar. jay-z är här också, lite smått avis ni vart nu va? ;-);-) aja, back to work. puss

20:04 från peace and love

hallå allihopa :) nu sitter vi i tältet och dom andra dricker lite, har inte kommit till den nivån än ja. jobbade första passet idag också, gick superbra och kändisar träffade man också, supertrevligt. somnade med halva kroppen i tältet med andra halvan utanför ;-) här nere i borlänge så lyckas man med de mesta. jaja, nu ska jag gå och hämta lite vatten och fortsätta leva mitt vildmarksliv och vänta på att kunna se på alla band som ska spela. ha en trevlig kväll mina kära vänner, ta det lugnt ikväll och gör inget jag aldrig skulle göra!

22:34 från peace and love

hallå mina kära vänner :) just nu ligger jag i tältet på campingen. då kom jag på den smarta idén att gå in på internet från telefon, haha. dagarna hittills har varit grymma med runt 30+ fast nu är de lite kyligare. var och såg melissa horn förut, vilken tjej! verkligen hur bra som helst. men nu blir det en cigg på dethär, ska upp innan 7 imorgon. ha det så himla bra så ska jag slänga in nått till inlägg. puss mina kära <3

RSS 2.0