kalla dig inte man, du är bara en gris för mig.


Sitter här och smaskar godis i väntan på att Sanra ska komma hem =) Blev inte så mycket till film för jag somnade på direkten, och skönt var det! Men nu slutar min brutta snart så ska börja med maten! Hörs ikväll.

gör om och gör rätt nästa gång.

Åkte ner på stan och åt lunch med Sanra =) Yummie yummie. Nu har jag kommit hem och håller på att städa så allting är klart när hjärtat kommer hem. Annars så har jag blivit mer sjuk så det får bli att skippa träningen idag. Skit. En cigg och sedan en film får det bli!


I will be the one who holds you down.

Såhär såg kvällen ut i mesta dels. Var bra många som skrattade. Speciellt han i kassan på konsum och det var även en tjej som tappade alla sina yoghurtar när hon såg oss. Nice! Nu är det dags att byta om till myskläder och bara bädda ner sig i sängen. Börjar bli mer och mer sjuk. Måste blir frisk, och helst till imorrn! Då är det dans fueeeego! :D

jag väntade och väntade på den förlåtande chansen.

Nu får det blir en snabbt inlägg. Måste precis springa ut till bussen för att åka ner till stan där jag ska möta upp Sanra för en lunch. Idag och ikväll står både det ena och det andra på schemat så vi hörs sent ikväll!

jag drömmer nu, men jag hoppas verkligen inte.

Proppmätt ligger jag nu i Sanras soffa. Vi var lite lata och beställde hem Kina mat =) Den nyinköpta mysdressen är på och halsen bedövad. Gick på Doc Morris och köpte halstabletter. Dom hette Zyx och var helt grymma. Smärtstillande stod det och det var det. Bedövade tunga, gommen, halsen och allting. Lite hemskt men det var det värt! Så dom tipsar jag stenhårt om någon har ont i halsen.


kanske att ni skulle blivit något stort.

Nu har tanken slagit mig. Dags att lägga livet på hyllan och börja bli lite hurtig och börja träna istället! =) Hade en grym period i våras. Så även fast jag är sjuk så får det bli Dans Fuego ikväll. Någon nyhet så det är lika bra och prova på vad det kan erbjuda. Men nu ska jag bege mig ner på stan för att handla ny mysdress och halstabletter så jag blir frisk!

hela världen höll tummarna att du skulle klara dig. vila i frid. hjärtat.

Jag tappade min moster den 14 September 2007. Alltså snart 4 år sen. Och det finns en sak som jag aldrig kommer att förlåta mig för. Aldrig. Aldrig. Aldrig.



Hela tanken började rätt iallafall. Vi fick beskedet i slutet av Maj 2007 att hon alldeles strax skulle försvinna från oss. Så jag tog ledigt 2 sista veckorna i skolan. Jag skulle då gå ut 8:an så jag var bara där och kollade på istället. Jag & mamma spenderade många dagar på sjukhuset. Onkologavdelningen. Avdelningen som gjorde så mycket fel. Jag blev så himla frusterad. Hur kan man göra som dom gjorde mot min cancersjuka moster som knappt fanns kvar? Vad dom än gjorde så överlevde hon hursomhelst i några månder till. Hon var på besök här på Sundsvalls sjukhus i några veckor för att sedan åka tillbaka till Oslo sjukhus. Staden hon då bodde i, hade sin sambo och sina barn i.
.
.
Men det var en dag på Sundsvalls Sjukhus. Dagen innan hon skulle åka tillbaka och vi kunde inte komma samma dag som hon skulle åka. Jag tittade på min moster som just vid den här tiden nästan bara var ben. Innan hon sjuknade in hade jag inte träffat henne på 2 år drygt och då var hon ganska kraftig och världens finaste. Finast var hon trots sin sjukdom. Men hon var sig inte ett dugg lik.
.
.
Hursomhelst så tittade jag på henne, tänkte tanken att - Snart finns hon inte med oss länge. Kände hur tårarna verkligen trängde i ögonkanalerna, det gick inte hålla. Jag sprang ut från hennes rum, stod i korridoren och grät, grät och grät. Mormor kom ut till mig och sa " Sandra, ska du inte säga hejdå till Anna innan du åker? " Och jag svarade så svagt " Nej... jag kan inte! "
.
.
Hur fan kunde jag?! Jag ville inte visa mig svag, jag vill inte visa hur jag grät. Jag ville ju vara stark, det var min önskan. För jag gick. Utan att säga hejdå. Idag, eller snarare sen jag fick reda på att du var borta så har jag ångrat mig. Jag har gråtit över det svaga beslut jag gjorde.


Anna -  Jag skulle göra allt för att få ge dig en sista kram, för att få förklara hur mycket jag älskade och älskar dig. Bara att få titta dig ögonen en sista gång. Fan! Hur kunde jag. Mitt livs största misstag. Om jag kunde få göra om vårat sista tillfälle tillsammans..

det sista man kan säga är att livet är lätt.

Sov en härlig middagslur förut innan Sanra ringde och väckte mig. ( Din jävel!! ) Så nu sitter jag i soffan med mitt 1 kg godis, en chipspåse och vitlöksdipp. Skulle haft en kille här och rapa på, Okej. Nej, jag skoja. Jag tror nämligen att jag håller på att få halsfluss/böld. Nått i den stilen. Det gör så jävla ont men det är bara proppa gosaker medans det är smärta som går att härda. Sen har jag fått hosta också så det känns som att hosta upp sträva halsmandlar, halsmandlar av kattungor typ. Jag gråter lite. Det gör fan ont.

Jag går och gör fruktsallad istället för det kanske inte gör lika ont, vad vet jag. Får väll se. Sedan slår jag på en film och bara väntar på att vakna dödsjuk imorgon! Japp!

en dag så raserades hela mitt slott.

Vi hade somsagt kräftskiva igår och även jag blev peppad tillslut =) Vem kunde motstå en öl när mamma ställt fram. Inte jag iallafall. På kvällen så var vi några brudar här och drack innan vi åkte ner på stan. Sämst drag så vi tog med några grabbar och åkte hem till mig.

Jag sov själv på första natten utav en vecka! Eller nästan, min lillebror sov med mig så. Det gör att jag längtar tills att få sova själv ikväll. Nu är det dags att öppna godispåsen som jag nyss var och köpte! 1 kg lösvikt rakt ner i magen! Det kommer sitta gott för både hjärta och själ.

jag försöker ta fast den. din kärlek.

Skulle vara klar för snart 20 minuter sen, men peppad är jag ju.

jag funderar på det som berör mig mest

Just nu ligger jag efterlängtat i min säng. Har funderat i några timmar på vad jag ska skriva här men det är hel tomt. Var iallafall ut med gänget från Huli och även massa massa fler. Så idag är en sån dag som jag vill säga " Aldrig mer alkohol.. " Men jag dricker nog aldrig till 8 på morgonen igen iallafall. Blev som i vanlig ordning när man sover i huli, drygt 3-4 timmars sömn sedan ringde jag papsen som hämtade mig. Nå är man ute i skogen när det inte går nåra bussar.

Idag blir det kräftskiva! Massa god mat och dricka. ( Vatten eller nått för min del ) Jag önskar att jag vore pepp för att fixa mig men icke sa nicke. Helt död. Håret i en ful toffs, stora stora mjukisar, ett större linne och dödligt ruskig i ansiktet. Fager brud. Nä, men vi hörs senare! :) Tur att det är hemma, så besöket får vara tyst.
Härligt sällskap. 2 utav 57824 stycken.

åker till stan!


dom är inte som du

Du är mer än en bästa vän, mer än en syster. Du är min andra halva och så mycket mer. Hjärtat <3

jag brände varenda bro som jag byggt upp.

Nu är jag hemma. Hämta lite grejer, såhär lagomt på lönedagen! Jag älskar det. Så sugen på att åka ner på stan och shoppelishoppa lite men då är pengarna nog slut snart. Eller lite kanske jag ska köpa. Grymt sugen på att åka ner till Stockholm också. Mycket man vill, och mycket man ska göra! Förresten så hade jag fått papper från en skola nere i Stockholm så jag ska dit på intervju! :) Lycklig är jag, blir nog lyckligast i världen om jag kommer in.

Fantasiliv. Nu är det dags för att hoppa in i en dusch och göra mig klar för att bli en människa. Äta lite mat och fylla magen med gottigott.

för jag har satt mina spår så otroligt djupt i ditt hjärta

Nu har jag äntligen hämtat min dator och skaffat mig ett liv. Igår var det somsagt massa jobbtjoffsar sedan tog jag en promenad till mormor och umgicks med henne :) Riktigt mys! Kvällen spenderades med massa folk i Huli, samma visa som i Måndags ungefär. Och alldeles strax ska vi börja laga mat och förbereda oss för ännu en kväll. Hörs senare! Och nu när jag läste igenom inlägget, vilket töntigt! Men nu vet ni vad jag gör, och jag har väldigt väldigt roligt.

du vill att allting ska vända.

Godmorgon! Blev väckt utav Sanra så det var bara kliva upp =) Vi ska nämligen åka ner på stan med Jennifer och käka lite lunch innan dom börjar. Jag ska då möta upp Line och gå på en mässa, en utbildningsinformation och massa sådant! Kommer inte hem försen sent ikväll så vi hörs då!

men svaret är alldeles för simpelt.

Hemma hos mitt hjärta åter en kväll. Spenderade min kväll med Sanra, Chris, Frida, Joel och även Matilda och två till grabbar som var där en stund =) 2 kärlekspar och jag, konstant i 4 timmar drygt. Turturduuuvorna! :') Nu blir det strax till att sova för att ladda inför en heldag med massa saker som har med jobb att göra!


jag vill bara vara den bästa du någonsin haft.

Nu följer jag med Sanra till hennes grabb i Timrå. Ett ställe som jag varit på typ 1 gång senaste 5 åren. Menmen, nångång så ska man väll. Men nu åker vi! Yiho. Hörs ikväll :)

jag slutar aldrig hoppas, jag klättar alltid upp.

Äntligen hemma hos mitt hjärta igen, efter en heldag i mina skor så luktar inte fötterna gott. Kan inte klaga på det underbara vädret heller, det är helt lovely såhär på hösten som smyger sig på. Och ikväll finns det alldeles för många alternativ på vad man kan göra så det återstår att se.


maybe one dag, we can meet face to face.

Har precis kommit hem till Sanra nu. Jag & Elin blev kvar i Huli igår med Ante och resten av grabbarna. Var dricka, spelandes, badande och självklart bastu på det! :)


g-g-g-get freaky.

Ska alldeles strax bege mig mot Andreas för att dricka litegranna. Blir underbart mys med kära tjejer och även grabbar. Så antingen hörs vi inatt eller imorgon. Have fun!

om livet är en fest så är döden en bakfylla.

Just nu sitter vi och äter god maten som vi lagat. Mumma. Har varit ute och gjort massor, bla. pantat efter hela denna familjens fester. Fyfan va looove. Men vi var inte värst på planen för det kom 2 grabbar med ca. 15 stora svarta sopsäckar fulla med pant! Dom tog oss ganska hårt. Det är verkligen illa när man behöver ta släpvagnen för att kunna panta. Stackars grabbar, vi var lagomt.


det känns som du spottat på allt vi nånsin haft.

Sitter hemma hos mitt hjärta nu efter mycket om och men. Men nu kanske allting går till rätta efter allt för lång tid utav, massor som brytit ner mig.

en härlig kväll bortanför höga kusten.


Upp med huvet min vän, du vet att alla har sina dar

Nu är jag hemmmma, i min egna sköna säng. Äter tacopaj och njuter. Men nu blir det nattinatti, hörs imorgon :)


På g i bilen..

you're a bad idea.

Idag är det dagen som jag & Elin suktat efter sedan Måndagskväll. Vi åker till Härnta och spenderar lite tid med några grabbar där =) Antar att det blir riktigt grymt. Så natten spenderade jag med elin i hennes King size bed! Jag är klarduschad, len som en bebis och väntar på att elin ska bli klar så vi kan äte frulle.

Men vi har massor att fixa, så vi hörs senare!

jag vet att det rinner tårar mot din kudde ikväll.


Har precis tvättat håret. Ska alldeles strax klä på mig i lite normala kläder och bege mig till Birsta med kära vänner. Sedan är det dags att börja pricka av to-do-listan inför imorgon! Peppad.

för jag har satt mina spår så otroligt djupt i ditt hjärta

Nu är det Sex and the city som gäller för fulla muggar! Har varit hemma hos Elin ikväll och vi ägnade våran tid till att göra garnbollar som vi dessutom hängde fint i bilen. Ni får se bild på våra konstverk imorgon :) För nu är det nattinatti!

glädjen som fanns är sedan länge helt glömd.

Efter några timmars tvättstuga så ligger jag i sängen och bara myser. Tänkte slå på en film för engångskull, som en paus i Sex and the city beroendet. Jag reflekterar hela mitt liv utifrån det programmet, det är klart jag blir tokig när jag lever i verkligheten som dom inte gör. Men det är så äkta egentligen så jag vill leva det, trots att det finns både dåliga och bra saker.

I'd go anywhere just to win your heart

Nu åker jag med mina kära vänner och tar en fika på stan!

mellan botten och stjärnorna, där var vi förenade.

Igår blev det lite vin tillsammans med kärt folk nere i stan. Avslutade kvällen nere på krogen och pilkastning. Och av de otroliga kärringrutinerna som jag fått så blev det hemgång, enligt mig, väldigt sent. Fast klockan var halv 1, och jag var dödstrött. Får jobba mig mot toppen igen nu när det är ledigt.

jag bryr mig inte vad du tror, sålänge vi kan resonera.

Efter mycket om och men så kommer min telefon kanske börja fungera snart. Den som inte fungerat på över 2 veckor, jag börjar gå under jorden! Men nu har jag pratat med 3 som ska fixa problemet inom 2-3 dagar. Fredag eller Måndag, det återstår att se. Annars så är vädret helt okej så det får bli en springrunda på det här!

svar på fråga!

Fick en fråga om vart mina solglasögon kommer ifrån. Så jag gör ett lätt svar såhär på kvällskvisten. Dom kommer ifrån Teknikmagasinet faktiskt! :)

I'm already gone, I'm so lost without you.

Har precis kommit hem efter en kväll nere i stan. Blev film och gotta med kära vänner. Nu blir det samma vanliga serie innan jag säger godnatt!

älskling, jag gav upp för länge sen.

Efter ett mysigt bad ligger jag återigen i sängen. Sugen på fika, i stan. Senare ikväll kanske. Eller bara mys med kära vänner. Vi får se. Imorgon väntar möten och hela fadderullan.

there's not a thing that I would change.

Började hela morgonen med Sex and the city såklart. Vad annars? Nu ligger jag i sängen och väntar på att Sanra ska komma heeeem. Vi ska mysa idag. Skulle behöva ta en promenad också, helst en springtur men har man henne med sig så blir det inget av. Snigeln 2000.


en fitta som har svikit dig totalt.

Efter en drygt två timmars lång promenad så sitter jag nu i sängen och äter gofika. Bullar och kakor. Nu blir det till att se klart andra säsongen Sex and the city sen soooova. Så skönt skönt skönt.

en ålder, i mitten av kärleken. tankar.

Nu har jag legat och kollat på Sex and the city i snart 3 timmar. Är väll hundrafemtionde gången jag går igenom alla säsongen. Men är bara på andra nu :) Men med ledigt nu så går det väll fort.

Men det är värst vad olycklig men lycklig man blir utav att se på Carrie och Mr. Big, eller ja, allihopa överhuvudtaget. Lycklig utav hur kärleken är ( på film ) och hur ljuvt allting verka när det gäller dejting. Hur lycklig dom gör varandra med saker som man inte kan göra försen man är 25 år. Det är en ålder som jag längtar till. En ålder då man kan göra allt.
'
Sen ser man till verkligheten, speciellt här i Sundsvall där dejting inte ens finns på kartan. För här ser vi på "film". Precis som att vi vore 14 år. Man ser på film, äter på donken och råhånglar mitt på stan. Så gjorde man som liten. Nu, precis i mitten åldern finns ingenting.
'
Och hur många tjejer är vi inte som lider utav PPS? Det kan jag knappast vara ensam om. Perfekta pojkväns syndromet. Det finns så mycket småsaker som kan förstöra en hel kille som förövrigt har det en pojkvän ska ha. Lätta små saker som skor ex. Häromdagen var det en kille som på utsidan var grym, men han hade träskor på sig. På stan? Nej. Små små saker. Och efter alla filmer man sett, de bra killarna man träffat som lagt ribban så högt upp. Det känns som att sålänge ingen kille slår den ribban, så är det inget. Nä. Om åren kunde gå lite fortare tills man är runt 25. Då skulle jag vara lycklig. Och förhoppningsvis kär.
'

jag kan inte ens stå utan din luft i mina lungor

Tänk att jag vaknade 9 imorse och det första som slog mig var " Fan, jag har sovit över.. " Men icke för nu är jag så ledig man kan bli. Riktigt uttråkande i längden. Skulle ringa till VC för att kolla svaret på min odling som jag tog i Torsdags men då tar dom inga samtal. Nä, men det var ju grymt.

Men på tal om provsvar. Jag har ju haft ont i snart en vecka men igår, min sistra dagen var nog den värsta dagen av dom alla. Illamående, knark av ipren och kunde knappt stå. En stund fick jag så ont så jag satt mig och släppte några tårar i sköljrummet. Tänkte gå hem men det var trots allt sista dagen så jag höll mig. Idag känns det lite bättre så det är ju skönt, ännu skönare om VC kunde svara i telefonen.

I've never find someone like you.

Sista dagen. Nu tar jag leeeedigt. Ligger hemma i sängen och dör över hur ont jag har i magen. Och i axlarna plus ryggen. Skulle verkligen kunna döda för att få massage nu och gärna en helkropps. Ska gå ner och hämta lite gosaker innan jag går och lägger mig.

only yesterday was the time of our lifes.

Efter att ha ätit tårta till frukost så är jag lagomt taggad på ett kvällspass såhär på en Söndagkväll! Men nu måste jag hoppa in i duschen så vi hörs senare! :)

snälla, bli mig igen. jag håller kvar.

Nu är jag hemma efter en myskväll nere vid ån. Satt med tjejerna och även Lines mamma, hennes pojkvän och deras kompisar. Var Ramlösa som gällde ikväll, och självklart några karuseller.

Eller ja, hemma och hemma. Är hos Sanra =) Vi har precis ätit mat och laddar inför filmmys. Självklart slutar inte det goda här utan vi fortsätter med rulltårta, jordgubbstårta, kärleksmums och bullar!

han vill ha vitt, han vill ha svart, han vill ha allt.

Hemma. Äntligen. Trots att jag slutade drygt 40 minuter tidigare så blev jag kvar på akuten endå :) Så blir det när man har vänner som busar. När jag kom hem var det tårta, kakor, paket och massor i min ensamhet eftersom släkten varit här idag medans jag jobbat.

för jag har satt mina spår så otroligt djupt i ditt hjärta

Har precis kommit ut ut duschen efter en springtur på två varv runt elljusspåret :) Känns att hösten kommer, usch. Fast det är friskare luft, men kallt. Nu håller jag somvanligt på med min tre-saker-to-do-lista. Laga mat, klä på mig och fixa mig. Väntar såklart ett dagspass. Så vi hörs när jag kommer hem.

vi ses inatt, och rör varandra som vi aldrig gjort förut.

Just nu sitter jag nere i soffan med mamma, niklas och Kevin. Kevin nördar spel på min telefon, Niklas dricker varma koppen och mamma går igenom räkningar medans jag nördar vid datorn. The real gang. Men det blir troligen stan med detta härliga gäng en stund innan det är dags för jobb. Så vi hörs ikväll!

då får man bara en miljon idioter.

Fick en tid på PVJ förut ikväll, dock så blir det inga resultat om hur det blir vidare försen på Måndag. Åkte ner på stan och myste med Elin. Käkade och bara var. Vi mötte även Sanra och Line senare så vi var så coola och åkte en karusell. Och nu blir det en film innan jag säger godnatt och laddar inför jobb hela helgen! Medans alla andra kommer hänga på Drakbåtsfestivalen. Jag missar allt. Yes!


gårdagens kvällsoutfit


I'll be your little girl forever.

Jag älskar vårdcentralen tror jag. Eller så inte. Var med Elin, Jonas och Zach igår men fick åka hem när jag fick så ont så jag knappt kunde gå eller stå. Pratade med SVR som hänvisade mig till vårdcentralen. Förstod att jag inte fick någon akuttid, men att få svaret " Vi ringer upp dig när vi har en tid... " Aajo, tre månaders väntetid som det brukar va. Ungdomsmottagningen blir nästa steg eftersom det brukar gå fortare där.

jag gav han allt, allt jag kunde ge.

Nu har jag återigen lyckats somna efter jobbet. Somnade gråtandes, något som jag nu för andra gången lyckats med. Irritation, ångest och smärta i en sin egna trio som orskade allt. Matsuget är också borta. Fast jag vill ha något men samtidigt ingenting alls. Och smärtan rör sig mot andra ställen och det gör ont. Jag orkar inte. Jag brinner av, det är så jävla svårt.

ingen annan kan förföra mig på sättet som du kan

Sovit sen igår. I över 13 timmar med ett break för att äta glass på dryga tio minuter. Men jag är fortfarande helt förstörd. Världens magsmärtor och frossa som aldrig förr. Frossan är nästan värst, och det är 10 grader ute! Yippi. Det blir jobb, såklart. Imorgon är äntligen min enda lediga dag denna vecka, så ikväll passar jag på att myser till allra högsta grad.


alla tappar hoppet ibland. det tar stop, dags att va en man

Varit sängliggandes sen jag kom hem. Sinnessjuka smärtor i magen och världens frossa. Kan knappt gå, då gör det ont! Men fått i mig lite glass iallafall =) Är bara härda och se om det blir bättre. Nu blir det till att somna om och vakna imorgon förhoppningsvis, annars hörs vi ikväll.

lets go to work


det var den här tiden - som jag gjorde fel val

Fyfan vad jag är grym. Redan tio i 5 var jag nere i spåret och sprang. Sprang och sprang och sprang, så nu är jag äntligen hemma. Sitter och äter frukost nu och hör hur duschen rooopar på mig. Dåligt psykos man låter när man hör duschen ropa endå ;) Hursomhelst, vi hörs senare!

den värld som inte existerar för dig. är min verklighet

Fyfan! Helt död i hela kroppen. Ser verkligen framemot Torsdag som är min enda lediga dag på hela veckan. Sen jävlar är det semester för min del. Sådär efter 12 år i skolan och jobb direkt på det. Kan vara ärlig och säga att jag längtar. Men nu slår jag på en film och laddar för uppstigning 04.30 - för att hinna ta två varv runt elljusspåret på morgonkvisten.

det finns ingen sida att vända till.

Nu beger jag mig ner på stan en snabbis innan jobbet kallar! Återigen ett vanligt kvällspass. 14.30 - 21.30! Så vi hörs ikväll :)

vi måste ses igen. när tiden tagit slut.

Och den som var vår älskade, vår bästa vän
- Finns inte längre kvar.
Trots att skiljas var så svårt
Så vet jag att du lever i ett ljus.
Vi kan, inte förklara livets hemlighet
Aldrig någonsin förstå allt det som sker.



Lär dig, att de liv som vi fått
är några år som snabbt försvinner bort.



-

Efter lite pyssel hemma hos Elin så är jag nu hemma. Vi har byggt lego, gjort ödlor utav pärlor som man gjorde när man var liten och spelat Vem där? Men nu blir det en film sedan nattinatti.

en dag i taget tills vi ses igen



Hur många tjejer går och festar i regnponcho för att sedan bege sig ut på krogen? Jo, jag & elin. Det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder. Alltså gör man något åt saken.

är hon verkligen flickan som du väntar på?

Sitter hemma hos Sanra nu och lökar som väääärldens äckligaste tjej. Vi har precis kommit hem från en promenad :) Alldeles strax ska vi se på ett grymt bra program som jag såg imorse, måste impa på bruden litegrann.

hon som skyddar dig mot all ondska

Var somsagt på bio igår med min lilla prins. Filmen var hur bra som helst :D Vi avslutade hela grejen med minigolf och glass, mys! Det är riktiga syskon-dagar. Han kommer bli min bebis när jag flyttar. Vara hos mig hela tiden, syster och lillebror. Vid 7 mötte jag upp Line i stan så gick vi och käkade på Restaurang Canton - kinamat! Mummmma för själen. Vid 11 så åkte jag med Elin till stan och drack lite drinkar och lärde mig dessutom att göra några också, riktigt skoj. Krogen fick avsluta kvällen vid 3 inatt. Någon somnade som ett litet barn.


då ser man allt med lite andra ögon

Nu tar jag med mig mitt lilla hjärta som fyller år på Måndag och åker ner på stan. Där blir det shopping och sedan går vi på bio för att se 3D Bilar 2.

stop and stare.

Godmorgon. Det blev en utgång igår endå, en riktigt lugn en. Just nu ligger jag bara i sängen som vanligt och tänkte visa att jag lever bara.

when I was young.

Äntligen hemma. Efter en lugn men kaotisk dag. Nu sitter jag hemma med feber och frossa men vad gör det. Antingen blir jag hemma ikväll eller så kilar jag ut på en lugn kväll :) Återstår att ser. Min mage ser väll till att krasha snart, det känns. Men hursomhelst, vi hörs senare!

you lost the love I loved the most

Nu händer det något. Fast jag är nog inne i en period bara men lycklig är jag över det ;) Kanske håller länge. Jag klev nämligen upp tidigare imorse för att hinna springa elljusspåret innan jobbet! Så nu är jag hemma, nyduschad och peppad inför jobb. Efter helgen ska jag ta mitt feta ( lilla ) arlse och köpa ett gymkort också! I am.

Men nu ska jag laga lite matlåda och fixa mig, blablabla. Så vi hörs senare!

snälla, bli mig igen. jag håller kvar.

Hemma efter denna dag som handlade om jobb. Så magen är fullproppad med tjockpannkaka och jag är nerbäddad som en liten bebis. Jag ska alldeles strax slå på Hitta Nemo och hämta lite chips och nötter. Mums! Godnatt säger jag nu och laddar inför morgondagens jobb!

you know I've never ask you to change

Har precis kommit in efter en powerwalk. Nu är det en dusch som väntar innan jobbet kallar!

I should have know - a long kiss is a goodbye

Har precis kommit hem från lite shopping i Birsta! :) Blev kris när jag kom på att jag inte köpt någon present till Andreas. Nu har jag precis slängt i mig käk och ska precis springa vidare till Elin. Ikväll firar vi Andreas som fyller stor pojke! :) Hörs imorgon!

han fastnade i mina ögon, och jag i honoms.

Nu sitter jag äntligen ner i soffan och har inga mera måsten att göra. Morgonen har bestått utav att ringa samtal hit och dit, betala räkningar och bli medlem på facket. Måndadens måsten - check! Skule egentligen på Bergafjärden idag men är alldeles för bränd för att ta mig ut i solen så jag ligger inne, helt ensam.

Smärtsamt tillstånd att rynka på hela ansiktet som är rött som en tomat.

ingen annan kan förföra mig på sättet som du kan

Nu ligger jag mot min vilja nerbäddad i sängen. Var somsagt på Bergafjärden idag och stekte så det får jag lida för =) Bränd på hela framsidan så imorgon tar jag baksidan! Eftermiddagen och hela delen in på kvällen spenderades med Line och Matilda och även några fler på Verandan och Jacks bar. Massa mumma för magen och även några cider. Ljuvligt. Men nu går jag och tar en träff med John Blund.








mot playan!



jag kan inte ens stå utan din luft i mina lungor

Godmorgon. 09.00 - när var jag vaken såhär tidigt sist på en ledig dag? Solen ligger på och skiner, skulle bli varmare idag än igår så då passar jag på att åka och steka på playan! Nu -> En stadig frukost så hörs vi senare!

Varför ringer du från okänt nummer? - Ja, ni vet låten med Kapten Röd. Den har satt sig på mitt huvud så himla bra. Ganska lägligt med att någon ringt mig med dolt imorse. Så jag ringde min chef för att höra om det var hon, men icke. Så frågan är ju. Ska försöka hinna svara nästa gång och se vad de är roligt som väntar :)

jag funderar på det som berör mig mest

Var med Tom på badet idag. Flöt omkring i poolen som att vi vore 3 år, men det var grymt. Gick även hem till honom och kikade in den nya lägenheten. Kvällen spenderades med Elin osv. vid grillen. Tänk att två mästerkockar, som förövrigt aldrig grillat förut fick sjukt med beröm för den goda maten! Annars är det sex and the city som underhållt oss under kvällens gång.


RSS 2.0