dagens outfit.


jag har en främling på min loftsäng.

Ett svinsvettigt pass senare så har jag hunnit fått i mig gómat och tagit en dusch! Ska alldeles strax gå till Elin :) Eller ja, vi har Marcus lägenhet ihelgen så där ska vi spendera nån timme framför Idol iallafall.

Ska packa ner lite grejer, så vi hörs antingen ikväll eller imorgon! Ha en bra kväll.

dagens paket.



Paketet från H&M innehöll bl.a denna supermysiga tröja! Annat som var med var en mörkblå cardigan, två par tights och en vit superdupermega mysig halsduk! :)


en tredjedel av den jag var går hem.

Är det bara min blogg som blivit konstig kanske, inte lika roligt att blogga då. Kan inte ändra fet eller kursiv stil genom att trycka som det var förut. Och att få mellanrum är i princip omöjligt. Fun! Hursomhelst så har jag nyss kommit hem från våran lilla promenad som vi tog. Hur mysigt som helst. Tog i vanlig ordning en morgonpromenad imorse, så jag svängde in på Ica och hämtade mitt paket som kommit =) Tänkte släga ut lite bilder om vad som kom senare men först, en dusch och fika!

Så många minnen från förr.

är ute och går med Elin just nu :) eller går och går, nu sitter vi på en bänk längs sidsjön och myser! Klockan 5 väntar ett pass på friskis och sedan är det dags för fredagmyyyyys.


so far away.

Efter en kväll hos Adrian med några så är jag äntligen hemma :) Startade dagen på Waynes, en fika med Julia och den fortsatte så jag har varken varit hemma eller haft tillgång till datorn. Skönt endå. Att bara släppa allt, bloggen också ibland. Nu ska jag soooova, efterlängtat! Vi hörs imorgon :)

för om du visste vad jag saknar dig.

Tydligen så funkade appen rätt så bra, g8. Sitter i köket nu och gör ingenting. Har gjort ingenting hela dagen ungefär. Tagit en morgonpromenad, sovit, fikat, vikt tvätten och ingenting mer. Yey. Annat var det igår. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag beger mig ner mot la staden.

no one. no one. no oooone.

Hej! Bloggar från telefonen nu :) med blogg's app, får hoppas att det funkar bra. Har precis kommit hem från en kväll hos David. Nu blir det nattinatti, vi hörs imorgon! Godnatt.


it so crazy that we ever meet, boy.

Blablabla. Bankärenden och samtal hit och dit :) Check! Och en gourmémiddag senare som jag stod för så sitter jag nu i soffan helt död. Ska ta mig en liten powernap innan jag börjar med att ta hand om tvätten som äntligen torkat.

the party is in my fucking head.

Har nyss kommit hem från en riktig shoppingstund med mamsen. Fick bli nya skor och en vinterjacka för min del :) Även några korgar köpte vi med oss. Lunchen fick bli en ceasarsallad, och nu sitter jag i min säng helt tokig. Ska snart slå på en skitfilm och soooova. Vakna om nå år, typ. Gå i idé.

jag tänker endå på mitt liv som barn. skitunge.

Jag tänker. Och blir lite krossad. Kvällstankar. Jag sitter och tänker tillbaka på den gamla tiden, när jag var liten. Jag var mina föräldrars egna lilla prinsessa och drömbarn. Kvart-i-åtta på morgonen mötte jag Line, Felicia och Angelica vid korsningen utav våra gårdar och vi gick eller cyklade till skolan. Dagarna var korta, till en början var dom bara till 1. Skoldagarna var fantastiska, Mini med den lilla röda stenen var otrolig. Jag älskade den. Skötte mina läxor, dom få vi fick. Hemma skötte jag mig. Hade underbara kompisar och grannar. Vi var en familj på min gård, vuxna och barn. Okej, mest vi barn. Våren började alltid med att alla städade sina gårdar, vi barn var i en lika ålder dom mesta. Även fast vissa var född 89 och andra 95 så var vi alla med varann! Det fanns ingen skillnad. Människa som människa, barn som barn. Ack, så jobbig som städningen var. Vi sopade bort varenda gruskorn och vi hade drömmar om att vi en dag skulle få en glaskub över våran gård så att det inte skulle snöa in, och ingen skulle behöva grusa, och vi skulle slippa sopa! Ute på min gräsmatta så hade jag en egen liten matplats, dit bjöd jag mer än gärna hem mina kompisar till. Pappa var kocken som alltid bjöd på pannkaka som vi åt på min lilla dockservis. På kvällarna så var vi alltid gänget tillsammans. Kurragömma, kurragömma med dunk och Polis och tjuv var det vi lekte för det mesta. Ibland delade vi upp oss så att halva gruppen gömde sig i skogen, dock när det var mörkt och höst, resten tog en ficklampa och letade dom. Skrämd var det man blev! Vi hade så fruktansvärt roligt tillsammans. Tjejer, killar, små och stora. Fan va enkelt allt var.

Nurå? Man hejar på några på gården. Läxorna var inte det jag skötte i skolan men jag försökte, dock kunde jag gjort mer. Inte är man lilla prinsessan och drömbarnet. Trodde mina föräldrar detta om mig? Att jag en dag skulle börja dricka, såklart! Men alla gånger man sneat. Att jag skulle börja röka, trots att dom aldrig gjort de under min uppväxt. Trodde dom att jag skulle få mitt humör? Vart kom allting ifrån. Ingenting är enkelt som när man var liten. Och genom att tappa den lilla familj man hade här på gården, så tappade jag en del av mig själv. Självklart har jag lämnat och gått vidare. Men att sakna en del som engång förgyllt ens liv är självklart för mig. Det var tider, som gjorde min barndom till den allra bästa. Tack till mamma, pappa, mina vänner och grannar. Allt var underbart. Jag vill vara på samma plats igen. Igen. Igen. Igen.



När man var barn så var vädret finare. Min mamma har berättat vilken glädjespridare jag var, en riktig busunge, alltid glad och ärlig. Så jag undrar, vart tog denna flicka vägen?....


she got the key, so get in the car.

Har precis slängt in sockerkakan i ugnen :) Föreningsmötet var bland de värsta jag varit med om. Tydligen så har ärligt hela styrelsen som är 40+ allihopa tagit fel på den riktiga lagen om att man får kasta fimpar och tuggummi. Hur kan man sätta in en lag om man inte kan den riktigt? Så den stämmer tydligen inte. Bra!

Annars så ska jag se på Idol ikväll och äta gottigott. Sånt är man verkligen värd på kvällarna. Speciellt efter ett sånt möte också. Man blir ju nervös ibland. Kanske att man unnar sig att umgås med några ikväll, we'll see


du lever i en fantasivärld, min kära vän.

Har segat hela dagen, men det har varit rätt så skönt det också :) Vädret är ju endå inte på topp. Bokade en tvättid och slängde in två maskiner. Däremot blev jag inte världens lyckligaste när jag insåg att torktummlaren inte funkar(!!!) Så nu fick jag hänga allt, kommer ta evigheter att få det torrt.



I love you like a lovesong, baby.

You will always love your first love. They will always be in your heart, always. Now that's a promise of always and forever. No matter how badly they hurt you, no matter how much pain and tears they put you through. You will always love them. And if you don't, that shows you they weren't your first love.

who do you think you are?

Vaken är jag, dock stentrött. Självförvållat då jag valde att gå ut nån timme med Ante och Stefan igår :) Kom inte hem försen halv 12 och somnade vid 1. Jag var svintrött så hade behövt somnat redan vid 8 helst.

Nu håller jag på att ladda krafterna för en morgonpromenad. Sjuka grader så det blir kläder kläder kläder som får omge mig. Somvanligt längtar jag redan hem till sängen!


I just shot a man down.

Sängliggandes är precis vad jag är. Blev somsagt dålig när jag var ute och gick förut, var verkligen inte beredd med tanke på att allting varit finfint sen jag blev av med min förskylning. Men nu så, helt plöstligt så fick jag världens hjärtklappning, blev helt yr och hängig i kroppen. Samtidigt så blev jag ovanligt torr i munnen. Tog mig hem, knappt. Här ligger jag och har inte blivit av med något ovan, däremot har jag fått sinnesjuk huvudvärk, ont i ryggjäveln och ett illamående som är värre.

Så ikväll kör jag på ipren, Gustafsson 3 trappor och vatten! Har dock redan sett programmet men med den humorn så kan det behövas såhär på en Söndagkväll med världens sämsta mående!



jag var fast på botten men kämpade mig upp.

En promenad på 1 ½ timme var riktigt skönt! Slutade dock inte lika bra men nu har jag tagit mig hem iallafall. Har lagt mig i sängen och här ligger jag nog ett tag tills allt känns bättre. Vi hörs laterooo

gårdagens outfit.


du kommer nog aldrig mer vara min vän.

Nu är jag äntligen en människa igen. Var hemma med mina små kids och Elin igår. Mys :) Skulle åka iväg men kommer man dit man ska vid halv 3 på natten så är det nog inte värt det så det fick bli läggdags tidigt istället. Och det ångrar jag verkligen inte idag. Var helt utslagen efter badet.

Eftersom det är fint höstväder idag så ska jag klä på mig och bege mig utåt för en promenad och rensa tankarna.


it's a sky full of lighters.

Har precis kommit hem från Himlabadet och fått i mig lite käk. Blir en powernap innan nästa grej!

just idag. just nu. just i denna sekund

Nu är badkläderna nerpackade så snart beger jag mig mot Himlabadet med Elin och mina kära småsyskon. Vi ska ha en heldag tillsammans idag så att föräldrarna kan få lite egen-tid :) Mys. Så vi startar upp med ett äventyrsbad och sedan väntar andra spännade saker. Alltså, lite bloggning idag!

drop everything now.

Är hos Elin nu sen några timmar tillbaka :) Vi lagade middag tillsammans och tog även en promenad innan Idol. Annars har vi segat i soffan tills nu, rätt så mysigt med både kladdkaka, kakor och massa annat gott. Nu är det dags att ta på sig varma kläder och bege sig utåt!

För vi är tjejer som gillar coola killar.

allt kommer bli bra, bara du låter allting va.

Nu sitter jag i köket förberedd för bakning. Har ganska nyss vaknat och har inte så jäkla kul om jag säger så. Mamma ville ha negerbollar fast jag vill ha hallongrottor för engångsskull. Vi gjorde ju chokladbollar iförrgår så. Nån måtta för det vara. Dags för hallongrotsbak! :D

för sanningen kommer alltid komma fram. alltid.

Känner mig som ett riktigt fruntimmer just nu, gör flera saker samtidigt. Äter morot, bloggar, checkar facebook och pratar med Johan i telefon. En riktig kväll. Ska snart slå på en film och sova. Så vi hörs imorgon!

det känns som du spottat på allt vi nånsin haft.

Kvällsfikat fick bli glass, maränger, fruktsallad och chokladsås. yummie. Då slutar det med att jag möter upp Elin om en 10 minuter och tar en promenad. Så vi hörs lateroooo.

just nu...

Lagar jag egna köttbullar och har musiken på högsta nivå!

jag saknar dig.


Igår såg jag & Elin på Jag saknar dig. Och något som alla sagt var att man faktiskt fäller tårar under filmen, och det gör man! Ibland ville man bara doppa ner huvudet mellan knäna och bara gråta. Man var så med i filmen, så känslosam. Man fick ett sånt band. Verkligen sevärd!

när du strippar och klär av dig är det samma grej.


Ligger i badet nu med ljuv musik och tända ljus. Har kletat in lite hårinpackning också. Riktigt mysigt. Väntar på att mamma och brorsan ska komma hem nångåååång så jag slipper va själv, det är så tråkigt!

I cant follow dreams forever.

Svettig som en gris sitter jag i soffan ganska besviken. Här kliver man upp tidigt på morgonen och städar, stressar för att hinna offra några timmar på stan eftersom mamma tjatat. Sen då? Ja, då åker hon själv för att jag inte hinner på 20 minuter. Jävligt moget känns det. Och mina hormonsvängar är enorma somvanligt nuförtiden. Jag åker och drar nån timme på gymmet! Hörs lateroooo.

du har vingar som lyser i mörkret.


Blablabla. Hej på er. Här sitter jag i min soffa och äter morot samtidigt som jag läser Kremlanbladet. Nå blad som våran förening där jag bor skickar ut nångång i månaden. Blir jävligt chockad och rent utav arg när jag läser det som står. Så fjolligt. Skönt att mamsen håller på att kolla på nya lägenheter iallafall.
'
" I kort innebär lagen att man riskerar böter från 200 kr och uppåt för enklare nedskräpning. Som enklare nedskärpning räknas bland annat att slänga en film, tuggummi eller en ölburk på marken. "

Bor jag i Kungahuset eller vadå? Vi får inte ens fimpa på marken där vi bor. Inte på hela gatan. När man tänder en cigg när man kliver av bussen då? Ska jag hålla i fimpen tills jag kommer hem eller. Och slänga den i soporna. Och tuggummi, det är väll värre! Ärligt. Fan va fjolligt. På Måndag ska jag på mötet iallafall! Hus i helvete är det nog bland dom flesta kan jag tänka mig. Eftersom dom förrförra sommaren tog bort att vi inte får ha pooler eller studsmattor med tanke på drunkningsolyckor och brutna ben osv. Är vi barn föräldralösa eller bryr sig inte våra föräldrar om oss, har dom inte förstånd nog att kolla oss utan vi dör även om vi badar i en pool på 10 cm djup. Gaaaalen jag är. Bäst att jag går och bakar! Hörs. Sen ska jag röka och slänga fimpen ute och skriva min address på den.

jag är fast i det här. min egen kärleksaffär.

Nu säger jag godmorgon igen! Ojojoj, vad jag sover gott. Men nu ska jag göra iordning en god frulle innan jag beger mig på dagens andra promenad! Yey.

det låter som att du gurglar grus.

Dags för morgonens promenad! Tröttast i världen är jag men det är bara tuta och köra.

have you ever done something you cant change?

En kvällspromenad och mys framför Idol var precis vad jag behövde ikväll. Nu har jag tänt ljus och lagt fram spikmattan som jag tänkte lägga mig på ett tag. Ska bli så skönt!


du skulle få mig så lätt om du bara visste hur.

Somvanligt är det paltkoma vid den här tiden. Failade på rökningen med mitt humör. Mamma tog och köpte med sig ett ciggpaket och gav mig en surprise. Kunde fan inte varit bättre. Nu ska jag iallafall vandra till elin för lite Tisdagsmys. Hörs senare. Fortsätt ge en pling om inlägget under!




BROWN VS. BLACK


Beslutsånget. Hjälp.

allt slutar med kaos i en dingding värld.

Nån cigg om dagen är det jag tänkt sista dagarna. Så nu har jag inte rökt sen Fredagförmiddags, 1 cigg! Och det har gått bra men nu känns det. Alltså fuck! Snart tillbaks på ruta ett igen kan jag tänka mig. Tills mamma och Jennie kommer hem så bosätter jag mig i soffan med deras nybakta dumlekakor. Sur och grinigt humör har jag såklart också. Jag vill röka.röka.röka! Sugen somfan. Yummi.

this is so meant to be, darling.

Sprang till Elin 5 minuter innan Idol och såg det med henne. Myspys. Tur att vi bor nära :):) Nu är jag hemma igen och ska tända lite ljus, slå på en film och sooomna. Stenhårt. Sover dagarna in och ut förutom när jag tränar. Ball tjej. Men det är lika bra och säga godnatt på engång.

jag intalar mig själv. jag behöver inte dig.

Saker är så jävla tunga. Hade ord kommit och händelser kommit från vänner, grymt fine. Ganska lätt att bryta en kontakt trots att det kan vara jättesvårt. Men till föräldrar är man så fruktansvärt bunden. Man är deras kött och blod, bildat ett barn. Fan. Du har sårat mig så hårt alldeles för många gånger. Jag vet att jag är stark men ändå lyckas du gång på gång. Och jag fortsätter förlåta. Allting blir bra, kanske för bra. Sedan är vi tillbaka på ruta ett igen. Men jag längtar tills jag slipper alla dagar med dig, förlåt. Ingen får mig känna som du gör. Vad som än händer är du så inristad i min kropp man kan bli. Det är ditt kött och blod. Det är dig min tatuering bildar. Trots allt är du en föräldrar. Till mig. Som lyckas bryta mig. Men snart, får du inte göra det mer!

gå med dom som vill dig väl.

"Grymt liv jag har", är tankarna som cirkulerar just nu. Var alldeles för trött och (o)sugen på pizza förut så jag låg kvar i sängen medans mina föräldrar och min bror åkte iväg. Fine, tänkte jag, jag kan laga egen mat. Men nu när jag är pigg nog att åka, men inte för att laga mat. Vad gör jag då? Sitter i sängen och äter chips tills jag kommer på nått. Så jävla sugen på pizzzzzzzzzzzzzzzzza, nu! What to do? - Sleep.

Upp med huvudet min vän.


7 jävla grader på en Måndagmorgon. För kallt för att egentligen ta sig ut genom dörren. Men icke då. Kläderna är på och nu beger jag mig på en morgonpromenad med mamsen! Lycklig om jag kommer hem utan förfrusna tår och utan köldskador i ansiktet.

tappäla med svampar och hundar


and it burns like me for you.

On my way back again. Har varit i Tappäla från igår tills idag :) Hur mysigt som helst. Igår var det svampplockning, matlagning, spel tillsammans med vin som gällde. Vi var även ner i studion och drog några låtar på både gitarr och trummorna. Idag tog vi en långpromenad med vovvarna till farmor och tog en fika. Med andra ord, så mycket bättre än alla utgångar!

you can make me do whatever.

Fredagsmys på högsta nivå har det verkligen varit ikväll :) Vi begav oss ner till stan och där var det chipsätande, skitsnack och tvspel. Har precis kommit hem så nu blir det nån film, peppa för imorgon!

du vill att allting ska vända för du har känslorna kvar.

Ligger i Elins säng och väntar på bättre tider just nu. Hon står i duschen. Rolig tjej att vara med =) Ikväll blir det lugna puckar för min del, tog verkligen ut min Fredag igår. Men medans jag väntar på min otroligt roliga kompis så slår jag på ett avsnitt Eva och Adam. Mitt kära Sex and the city tog slut. Buhu

barn rakt in i själen på drakborgen.


a long kiss is a goodbye. I should know

Såhär lycklig är jag just nu. Både för att jag har insett att jag trots allt har mitt barnasinne kvar, och för att jag lyckades bli svinigt trött. Lyckades överanstränga mig för att få en bild som visade hur kul jag haft. Helt sinnes. Nu ska jag gå och sova i några timmar, middagstupplur innan maten! Somnade i soffan för några minuter sen, så lillebrorsan väckte mig och sa att jag borde gå upp. Bara lyda order. Så bilder får det bli senare.

cause the best part of me was always you.

Blev en liten hemmakväll igår hos David med trevligt sällskap! :) Och även en natt i Elins säng. Nu taggar vi för att åka och hämta min lillebror på skolan för att sedan bege oss ut på Drakborgen! Här ska det lekas! :D

I set fire to the rain.

Kvar hos elin. Efter alla våra ballongmålningar så slog vi på Eva och Adam. Lite nostalgi sådär, så himla bra! Och till det blev det såklart varm oboy och supergoda mackor. Nu korkar vi upp lite vin och tar några shottar med grabbarna grus.

just nu...


tänker er att vinna hem allt.

Har äntligen lyckats tagit mig till elin, så här sitter jag och stirrar rakt in i en vin och spritflaska. Och lyssnar på elektropop, kanske årets låt! Så sugen på utgång, det finns bara inte! Men det slutar väll med att vi sitter och målar oss i ansiktet med målarfärg. Det brukar sluta rakt åt helvete när vi inte får som vi vill, eller gör det vi egentligen vill. Det återstår att se. Vi hörs lateroooo

det känns som du spottat på allt vi nånsin haft.

Såhär mätt har jag nog aldrig. Rund och gó!

boken som får alla hårstrån att resa sig.

INPÄRRAD är den extraordinära berättelsen om hur en ung flicka fick kämpa mot de mest avskyvärda missförhållanden i det system som var tänkt att skydda henne.

" Kendall House drevs at Church of England och anlitades flitigt av de sociala myndigheterna. Nära 2 000 unga flickor skickades dit. En plats där man kan förvänta sig omvårdnad och medlidande, men så var inte fallet. Det går inte att förstå hur mydigheterna valde att ignorera  det som pågick, och att uppmärksamma det är ett steg närmare att försäkra att det inte händer igen. Sorligt nog pågår det fortfarande och vi har ett val, att ignorera det eller att göra något åt det.
Min bok bygger på en överväldigande mängd journaler och bevis, och jag hoppas att vi alla har något att lära av dessa erfarenheter. Jag tillägnar min bok alla dem som utsatts för misshandel och sexuellt utnyttjande. "






LÄSVÄRD!

dagens outfit.


if you ever come back.

Två timmar senare sitter jag vid datorn och säger godmorgon. Legat och dragit mig i sängen alldeles för länge men ibland måste man njuta :) Speciellt när ingen är hemma. Det är så tyst och skönt, det var tills jag slog på ljuvaste musiken i stan. Men nu ska jag göra iordning en chailatte och bärja läsa i boken jag lånade igår!

ibland blir det bara helt fel

Var och körde ett pass tidigare ikväll med Elin och Stephanie. Var som avslappning hela passet, inte min grej så det får bli annat hädanefter. Åkte till stan och tog en fika med två grabbar så har ganska nyss kommit hem. Precis när jag lyckats bädda ner mig så är det dags att åka till stan igen. Mitt liv suger, känner jag nu. Tar med mig något att äta på vägen! :D Hörs latero.

våra drömmar är långt borta.


tillsammans måste vi ta chansen och förändra.

Tänk om man sovit till den här tiden endå, nöjd jag hade varit! Men icke, jag var då uppe med tuppen och städade redan klockan 10! Sedan har det varit springturer och en runda på bibloteket. Men nu tänkte jag ta en liten tupplur innan jag beger mig till staden för att umgås :)

jag kan inte ens stå utan din luft i mina lungor

Har precis kommit hem efter cirkus en promenad på 1 ½ timme. Hur skönt som helst. Nu blir det scrubs och sooova.

Och det är otroligt vad jag älskar alla mina vänner, de är guld. Vissa bättre än andra men man behöver inte bara en, utan flera olika bildar det allra bästa. Glöm inte att ta vara på det ni fått ♥

för nu är det vi mot dom, älskling.

Hemkommen från dagens goda och framför allt sköna gärning. När jag klev innanför dörren stod det glass på bordet, riktigt mumma! Nu har jag tänt ljus i vardagsrummet och stressat mig ner i soffan för att se på Idol :)

du blir den första som äntligen får se.

Jaha, då var även jag vaken. Idag fick jag äntligen sova och skippa promenaden eftersom det regnade :') Bra tänkt Gud, och tack till mamma som insåg problemet. Idag är det bara häääng som gäller. Tänkte spela nå skitiga tvspel så jag kan underhålla mig litegrann.

det finns ingen sida att vända till. sålänge jag vill vara med dig.

Då var det dags för kvällens träning!

love you more than words can say.


don trust a hoe. never trust a hoe.

Myser i sängen och ser på Sex and the city, of course. Ska precis börja på 5 säsongen! Undra vad jag får börja se sen, Gossip kanske. Tänker nog ta en vit månad September ut iallafall. Lite familjehäng och ba vaaara. Spahelger och mys. Kan behövas.

snälla, bli min igen. jag håller kvar.

Morgonpromenaden på 1 timme satt sina spår, jag somnade direkt när jag kom hem! Sov fram till att det var dags att bege sig ut i tvättstugan med korgen :) Är klar med den nu så nästa projekt då? Ja. Jag tänkte ta och fixa om litegrann i mitt krypin här. Sätta upp en hylla, lampa och lite smått och gott som jag handlade i Birsta för några dagar sen. Ikväll är det träning!! Sjukt taggad.

-

Nu -> Dags för morgonpromenad!

du blir aldrig hans prinsessa, du förlorar i slutet.

Mys framför Idol 2011 med lillebror fick det bli =) Sedan kom papsen hem med pizza så kvällen avslutades med familjehäng och gotta framför den nya serien som började på 4:an ikväll. Nu börjar klockan bli mycket så det får bli ett avsnitt Sex and the city. Bara ladda för uppstigning kring 07.00 imorgon och ta den dagliga morgonpromenaden med mamsen!

en bild säger mer än tusen ord.


inatt så drömde jag om dig. det väckte många gamla minnen.

Ligger i mitt lilla kryp in just nu och har precis fyllt magen med mat. Legat och kollat på Sex and the city mest hela dagen. Lär inte bli så mycket annat ikväll heller. Idol är det som kommer byta av 20.00!

road..

all day, all night. what the fuck

Ligger i Sanras säng just nu och ångrar mig över att jag var ut igår. Har inte varit bakis på år och dar, men idag. Fyfan. Hursomhelst så slänger jag in lite bilder som får förklara kvällen.


det finns ingen sida att vända till.

Happytimes säger jag bara. Igår var jag så taggad på träning så jag lovade min mamma att ta en morgonpromenad med henne varje dag. Idag ångrar jag mig. Just för att jag somnade 8 igårkväll och vaknade kring 11 och hade jättesvårt att somna igen efter det. Men nu är jag vaken och ska precis bege mig ut för en promenix! Jag längtar redan hem till sängen.

sanningen du försöker dölja är precis runt hörnet.

Passet var grymt! Gick stolt därifrån med svetten rinnades i pannan! :) Precis som det ska vara. Nu har jag precis klivit ur ett lååångt och skönt bad. Rensa tankarna litegrann. Eftersom jag är riktigt trött så väljer jag nu att slå på ett avsnitt Sex and the city att somna till!

knyter mina skor och går tillbaka dit igen.

Träningskläderna är på åter igen! Åker och kör ett pass =)

det var den här tiden - som jag gjorde fel val

Orka att jag inte bloggat på hela dagen för jag har inte haft någon ork att lägga in bilder, haha! Startade upp med en frukost imorse på Subway med Niklas och Mamma. Ljuvligt gott, så himla efterlängtat. Sen sprang vi tjejer på Birsta i drygt 4 timmar och fick med oss lite småplock. Somnade som ett barn när vi kom hem. Annars så har jag varit en riktig hemmafru idag, stått för maten och även struckit gardiner. I mina rosa nyköpta tofflor.






svar på fråga!

Jag tränar på Friskis och Svettis efter många prövningar på andra ställen. Det är endå stället som jag fastnat för, genom många olika anledningar. Friskis och Svettis har lokalerna där man känner sig hemma på något sätt. Det är inte miljoner med folk som det är på de större träningslokalerna. Det springer inte omkring biffar överallt som man jämför sig med, och känner sig som en megaliten bebis.  ;) ;) Skämt åsido. Tillbaka till verkligheten. Sen är inte jag den personen som har motivationen att springa på gym i månader eller år. Det är passen jag vill åt. Allt mellan core, step, jympa, dans och yoga. Inte bara de passen som tar och dödar kroppen. Antingen det eller yoga. Friskis har pass hela vägen.



vi väljer att sända en tanke till Stefan Liv och anhöriga.

Hemma efter en lugn och fin start. Smaskar på en macka och dricker chailatte nu. Yummie. Ikväll verkar det bli lugnt så jag slår på några avsnitt Sex and the city och ser vad som händer.

Och även jag är en utav alla personer som väljer att sända en tanke till Stefan Liv och hans anhöriga. Men tragiska saker händer. Tyvärr ibland alldeles för tidigt. Nu är han en ängel, må han vila i finaste frid. ♥♥

tårar med smaken av salt.

Nu är träningskläderna på och jag är taggad! Inte tränat på över en vecka och endå legat superduper taggad i sängen med både hosta och snuva. Men jag får börja lugnt så jag inte glider in på den sjuka banan igen :) Hörs senare!


den ena har styrka och den andra har mod.

Jag lyckades äntligen sova ut! 13 timmar var bland det skönaste jag varit med om =) Var länge sen sist. Nu har jag precis fyllt magen med en apelsin och ska bege mig upp på vinden för att plocka fram lite tapeter osv, medans päronen är och köper klister. Får bli en tripp till IKEA senare med min bror och köpa lite tavlor och fixa vårat egna lilla kryp-in. Haha..

jag vet älskling, ibland är det svårt att ta in sanningen.

Har ganska precis kommit hem från Marcus. Var där ikväll och såg på Idol. Det var glass och fruktsallad som fyllde magarna =) Sedan hade vi även en vadslagning. Om jag åt upp en stor skål med fruksallad så skulle han dricka 1 ½ dl chokladsås. Sagt och gjort från båda sidorna. Men nu ska jag fortsätta att se på Breaking News med Filip och Fredrik så vi hörs imorgon! Godnatt!

det känns som du spottat på allt vi nånsin haft.

Nu har jag busat med min lilla prins som jag inte träffat på drygt 2 veckor och även klippt min andra lillebror som har skolfoto imorgon =) Annars så tänkte jag slå på en film nu och sova nån timme. Somvanligt.


sluta lura dig själv. det har gått över två månader.

Godmorgon. Nyvaken och fortfarande jävligt trött. Hängde med gänget i gångviken igår så kom hem ganska sent, men var vaken ännu längre så jag får skylla mig själv. Hade tänkt att kila in på Subway idag innan lunchtid men det hann jag såklart inte. Får kila in en annan dag. Istället går jag nog och lägger mig någon timme till.

du tar bort min hand ifrån din. ingenting jag säger spelar någon roll.

Kanske inte den händelserikaste dagen i mitt liv. Städade somsagt huset och lagade mat innan Sanra kom hem :) Hennes egna hemmafru. Nu har jag precis sköljt ur håret, slängde i en färg förut så får se hur det slutar när det torkat. Nu återstår det bara att klippa av en 15-20 cm. Ska bli så skönt! :)

För drygt 1 år och några månader sen. När jag klippte av mig drygt 20 cm.

du vill att allting ska vända, du har känslorna kvar.

Godmorgon! För andra gången idag egentligen. Var tvungen att kliva upp vid halv 8 imorse för att följa med Sanra till stan så hon fick nå ciggisar innan skolan. Somnade om och klev nyss upp igen. Nu blir det städning så mitt hjärta inte behöver göra så mycket sen. Maten ska stå på bordet också, ibland är jag för söt!

Hörs sen när städningen är klar eller om jag kanske tar en break mitt i allt.

början på Lördagens uteliv.


den värld som inte existerar för dig. är min verklighet

Ligger med denna sötnos i sängen just nu. Hon var tydligen superduper trött och somnade direkt. Men hon ska ju upp med tuppen imorgon också så det är klart hon får sova :) Hon snarkar och hostar, synd att jag inte somnade före! Undra hur det kommer gå nu, haha. Får bli ett avsnitt av sex and the city så lyckas jag förhoppningsvis somna till det. Godnatt!

-

Bilder från middagen i Kovland.

jag kan inte ge tillbaka som djävulen tog.

Jag älskar känslan av att sova tills man verkligen vaknar av sig själv, och att mitt hjärta har gjort en nybakad kladdkaka! Ligger och soffan nu och gör ingenting, ingenting. Och idag händer nog inte så mycket heller. Söndagar brukar vara så. Ska äntligen börja riktigt regelbundet med min medicin som jag inte kunnat tagit i helgen. Så jag är förhoppningsvis strax frisk, då är det träning som gäller(!!)

patricia och stephanie


Mina älskade fyllesvin. Mina älskade vänner. Ibland är ni för goa, typ alltid! (´v`)


sluta lura dig själv. det har gått över två månader.

Ligger i soffan med mitt hjärta ännu en dag. Vi var ner på stan och åt frukost med Elin på Coffee House. Nu ska vi bara mysaaaa i flera timmar tills det är dags att mysa med gänget ikväll. Men några timmars sömn på det här och en go middag vore inte helt fel! Yes.

-

Ligger i sängen nu och bara, gör ingenting. Är helt lost. Var på PVJ förut idag och fick medicin utskrivet. Annars så har kvällen varit ganska chillidilldill. Hörs imorrn!

allt kommer bli bra, bara du låter allting va.

Var på bio med Andreas, Stefan, Elin och Fredrik igår =) Efter mycket snack så blev det Captain America i 3D. Den var helt okej, egentligen grym om man bortser från vissa saker.  Och jag, sjukast i världen passade på att svimma inne i biosalongen. Jag som aldrig svimmat i hela mitt liv annars.

Och dessutom så vaknade jag hela natten flera gånger utav att jag inte kunde andas. Fuck. Jag blir bara sjukare och sjukare. Var nära på att åka in inatt, så jävla obehagligt. Men nu sitter jag och väntar på att VC ska ringa mig. Det går ju inte.
Fredrik, Ante, Stefan och Elin

-

Nyss kommit hem från bion. Berättar mer imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen med hjärtat! Varit en förjävlig kväll, men somsagt. Mer imorgon. Godnatt

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.

Efter ett stopp på stan med systrarna Andersson så sitter vi nu hemma och äter Kina mat. Andra gången på 4 dagar men det är ju gott så! :) Annars ser vi på tv och bara är. Tjock blir man ju, ligger som ett svullo i soffan. Ikväll vankas bio men vi får se hur det blir. Är ganska svårt att gå med killar ibland, deras smak är ju ibland obeskrivlig. Menmen, smaken är som baken. Hoppas det blir något bra iallafall. Hörs sen

jag är fast i det här. min egen kärleksaffär.

Jag tvättar jag! Och äter godis. Det är farligt att ha en godisskål mitt på bordet i vardagsrummet dygnet runt. Sen att vi har typ 6 popcornpåsar i skafferiet är inte mycket bättre. Och glass. Ja, det är riktigt farligt men gott.


den ena har styrka och den andra har mod.

Sov borta inatt så jag kom hem till Sanra för drygt en timme sen. Hon ska strax åka på skolan så jag tänkte aktivera mig med tvättstuga. Men innan blir det såklart till att sova en timme!

Annars så sitter jag och hostar sönder mina revben. Var på apoteket och köpte ännu mera " bli frisk " saker. Undra hur lång tid det tänkte ta egentligen. Är nog inte frisk före nästa vecka iallafall. Bad for me. När jag blir smart nog och tar träningen i första hand, var ju kul att jag hann 1 pass iallafall ;) Och även då var jag lite lite lite sjuk.

RSS 2.0