0049

Hej. Tja. Tjenare babe! Aa, vilket som. Jag sitter fortfarande och väntar på att VC ska ringa någongång, dom har sagt tjugo över 2.. Men jag vågar ju inte hoppa in i duschen om dom inte har ringt, för annars ringer dom väll mitt i allt. Dom har ju en tendens att göra det har jag lärt mig.

Tobias var nyss här, han jobbar på våran nya gata och fixar allt som är trasigt och skit. Och med tanke på att besiktningen i Fredags bara smågjordes så kom han tillbaka idag. Och vi hade riktigt trevligt faktiskt, tog en kopp kaffe och grejade. Haha, vilken man. Jag är barnvakt förövrigt, till min lillebror. Och vi väntar på att Andreas ska komma hit, nu bor vi ju mycket närmare varann! :D

0048

Efter flera dagar är nu datorn uppe i den nya lägenheten :) Ja, hela helgen har bestått utav att flytta morgon till kväll, och dricka alkohol på nätterna. Blä. Men idag så fyller Marcus år, vilket betyder att det blir utgång vare sig man vill eller inte.

Men först, en dusch och även vänta på att VC ringer upp mig. Och lite middag, shopping och skit. Ja. vi hörs latero! Troligtvis imorgon eller liknande :)

0047

Hänger mest på facebook just nu, spelar spel såklart.. Väntar på att Emelie ska komma hit. Sedan får vi se vad som händer. Vi skulle egentligen behöva åka och handla en present. Marcus fyller ju år på Måndag :) Igår hade han även namnsdag så vi ordnade en middag till honom, och självklart fick han presenter!

Men nu ska jag kladda på lite smink så man ser lite pigg ut. Och med ett ombyte i garderoben så mår jag bäst! Blä, men imorgon flyttar vi så det blir nog askalas i slutändan :) Hörs latero.

0046

Godmorgon! Tog mig en liten sovmorgon idag så nu har jag ganska precis klivit upp :) Ska hoppa in i duschen lite snabbt för sedan kommer Emelie och hämtar mig. Och ja, förövrigt så flyttar jag om 2 dagar(!!!) Ah, hua. Men det blir nog great. Skönt, så finns det tid att göra något den sista när vi egentligen skulle flytta.

0045

Nu har jag äntligen fått i mig en kopp kaffe och även njutit litegrann i solen. Och tittat på flugan som fastnat i fönstret, stackarn. Hursomhelst, nu är G påväg hit så vi tänkte åka nånstans och ta en promenad :) M-m-mysigt om i m-m-maarabooouou. Vi får se vad de blir. Hörs senare!

0044

Trodde Sanra var hos Marcus, men nu sitter jag här själv..Undra vart hon är då! Kaffe och sällskap vore ju great, men nu får jag ta en kopp själv då. Tur att jag har nyckel så att jag inte hade gått i onödan ;) haha. Nejdå, det är väll alltid bra att röra på småbenen.

Annars så fick jag besked om jobb idag, grymt! Så jag skippar akuten och kör på andra bullar iår :) Så nästa vecka ska jag dit och skriva papper och blablabla. Men nu blir det en kopp svart sedan en långpromenad!


0043


.
.

0042

Jag & Emelie hade fixat middag till Marcus igår, snälla vi! Och köpt ett fint litet paket. Vi var också till verkstaden och tvättade bilen och gjorde lite däckbyten. Brudar brudar brudar. Och shoppade på Biltema. Ja, annars vart det somvanligt en liten Big Brother kväll hos Marcus. Och sedan gick jag hem och sov.

Idag? Inga större planer. Pyssla om mig själv och bara hänga litegrann. Förresten, så tycker även jag att det är tråkigt utan bilder men eftersom vi flyttar om 6 dagar så är det mesta i mitt liv nedpackat.. :(

0041

Lycklig man blir dååå! Just nu sitter jag helt påklädd! Med jacka, skor, halsduk och hela fadderullan. Vaarför? För jag tänkte vandra iväg till Marcus men just när jag ska gå så, råkar alla nycklar vara borta. Min mamma som sa senast halv 12.. Undra jag. Och hon brukar klaga på att jag inte kan klockan ibland, nu är det klart vart jag fått de ifrån iallafall! På fyllan är vi iallafall lika värdelösa på tider. Busted mom!

Aja, ska försöka lösa det här problemet då. Sitta och vänta tills hon kommer, hörs senare!

0040

Godmoooorning! :) Imorse insåg jag verkligen hur mycket jag hatar att bli väckt av denna jävla telefonjäveln. Försökte ignorera alla sms, men då kom min gulliga mamma som tänkte tala om att hon snart skulle åka hem. Ja, så då var det svårt att somna om.

Annars så har jag haft en jättebra helg. Vi gick ut i Lördags :) Det slutar ju oftast så. Däremot satt vi hemma hos Marcus hela kvällen, sedan kom G och hämtade mig så sov vi hos honom. Igår mådde jag sämst, verkligen sämst så det var soffhäng heeela dagen. Med pizza och mys. Lovely. Avslutade kvällen med en promenad i staden med Emeliepemelie. Nu, efter en hel story så ska jag göra frulle!

0039

Nu beger jag mig mot Marcus efter mycket om och men, är så fruktansvärt lat ibland! Så får vi se vad kvällen har att erbjuda :) Ut eller hemmamys, ut eller hemmamys.. Ja, ut eller hemmamys? Time will tell. Det verkar som det blir något alkoholintag iallafall, tydligen så är det folk som ska till Marcus. Gos!

0038

Hur man gör en syster lycklig? Man tar sin godispåse och ger den till henne. Så här sitter jag och smaskar på alla godisar som jag fick. Trodde att jag skulle få ta en, eller möjligtvis två men inte då! Jag fick alla. Lite smålycklig blev jag då.

Jag ska alldeles strax gå tillbaka till Marcus och ruttna litegrann. Han vill dricka ikväll. Fast jag är ju en pensionär så jag skulle hellre vilja vara hemma, spela spel, äta nyttigt och bara vara.. Ah, vi får se hur det slutar helt enkelt!

0037

Godmooorning! Efter några timmars sömn så är jag vaken. Var somsagt i stan igår, var ju bjuden på middag. Hur mysigt somhelst. Så en god maträtt och några, eller kanske för många glas vin med ett härligt sällskap! Det är ju perfekt. Aa, jag är lycklig alltså!

Men nu är det dags för att fräsha till sig litegrann. Hörs senare!

0036

Sitter hemma nu, är lite av en barnvakt då mina föräldrar skulle åka iväg en stund :) Tänkte lägga mig i ett bad alldeles strax. Inte lukta usch, måste stå högt i kurs. Satt nyss och spelade spel på Facebook ( tänk att mamma får mig in i alla spel!! ) men jag förlorade alla mina liv så nu måste jag vänta ett tag innan jag får nya. Tråkigt! Fan, har ju fastnat helt i en bana! Sämst. Men nu skuttar jag in i duschen :)

0035

Sanra har nyss lämnat mig. Vi har suttit och spelat massa kortspel :) Gamla spel. Eller vissa var väll de, de som Stress och Finns i sjön. Så nu ska jag slå på Big brother som jag missade igår, spenderade hela kvällen med Niklas. Och jag missade sista bussen så lilla jag fick ta en promenad hem!




Ikväll är jag bortbjuden på middag hos Mr. X! Myspys.

0034

Är hos Marcus nu, har myst ner mig i soffan framför Vänner. Alldeles för längesen jag såg på det, men det är ju faktiskt hur bra som helst! Ska ta tag i målningen om en liten stund, vi kör ett sista lager så att det verkligen blir bra! Är ju inte så fint om det verkligen inte är vitt, utan lite smått genomskinligt. Blä!


Annars så funderar jag på om jag ska laga middag så att den är klar när han kommer hem.. Vara lite snäll! Men nu vart det sol på ballis, så jag tror jag sätter mig där en stund istället! Målningen får bli senare.





0033

Godmorgon! Har avnjutit en rejäl frulle samt gjorde dagens alla ärenden. Nudå? Klockan är ju alldeles för lite för att göra något egentligen. Så det är lika bra att städa rummet och sedan ta en PW! Låter nice.

0032

Mitt humör börjar lägga sig nu, vilket känns jätteskönt!! Just nu ser jag på Simpsons med min little brother. Ska ta och göra iordning lite kvällfika nu innan det blir Big Brother som tar upp tvrutan.


0031

Har varit hos Marcus hela dagen, kom nyss hem. Lilla jag har tydligen börja lida utav världens pms. Skulle ut och gå med grabbarna men det slutade med att jag gick hem smått gråtandes. Har aldrig haft pms förut, humöret har aldrig blivit lidandes men nu, hua. Det är ju inte ens kul.

Ska bädda ner mig i sängen nu, tänka, tänka lite mer, och tänka ännu mer. Bra!

0030

Är hos Marcuuso nu. Har ganska precis målat klart :) Tänkte måla lite till senare när det fått torkat en stund. Städade litegrann också, tänkte fortsätta nu efter att jag rökt. Hehe.

Jag skulle ju lätt klara mig utan en man. Inte för att jag vill, men lite händig är man ju. Målar, städar, bakar, lagar mat, tvätta bilar, och ihelgen ska vi ju göra om hans badrum och hela fadderullan. Lätt. Sen kan man ju lite mer men, äh! Skoja ;) Men killar är bra filurer. Dags för operation rökning plus städ!



0029

Godmorgon! Spenderade kvällen igår med massa snickeri och måleri hos Marcus :) Han byggde sig ett eget fiskeställ, jag & Stephanie stod för målningen.

Nu ska jag laga en riktigt god frukost, sedan ska jag bege mig mot Marcus som jobbar. Så ska jag köra andra omgången målning på fiskestället. Idag eller imorgon ska vi även börja spackla i badrummet så att vi kan måla allting till helgen :) Yes, gonna be great! Hörs sen.

0028


0027

Har precis sett klart på gårdagens Big Brother program som jag missade igår. Nu är det bara Karatefylla och Djungelns drottning kvar att se på. Bra dagsgöra. Ja, så nu vet ni vad min dag kommer att bestå av. Massa tvmys och chillidillin'.

0026

Vaknade ganska precis av att pappa kom och sa att det var middag :) Har haft sån fruktansvärd huvudvärk, knappt kunnat gå. Legat med superduper frossa och allting. Men Marcus ringde och var sugen på att åka till någon byggaffär och handla så, ja. Nu är jag uppe! Vi ska åka såfort han kommer. Sedan får vi se vad kvällen bjuder på, förhoppningsvis myspys med Emelie.


0025

Just nu håller jag på att laga lunch, min familj åkte iväg för att äta men har inte riktigt orken till de. Var uppe vid 9 imorse, tog mina fotsteg in i badrummet och började stooorstäda. Slitit som ett djur. Men nu är det skinande rent, skönt :)

Annars så har jag varit ut ihelgen. Ja. Bäst utav allt var att Emeliepemelie var med. ♥ Min saknade. Vi var med varann mycket förut. Och vi ska ses ikväll också tänkte vi.
Gammal bild på Matilda, Emelie och mig.

svar på fråga

Frida om frågestund:
Vem är den där marcus du är med jämt?Håller ni på? :)
Tycker din blogg är jätte bra:)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Det är en väldigt nära vän till mig :) Vi lärde känna varann för över ett år sen, men det hände lite saker. Sedan träffades vi av en slump på bussen, sedan dess har vi varit med varann väldigt mycket. Lättsamt när man bor så nära också. Och nej, det gör vi inte!

Tack så jättemycket. Kram ♥

0024

Godmorgon! Uppe med tuppen. Efter hundramiljoner väckarklockor som ringde. Nu väntar jag på att Sanra och Marcus ska komma och hämta mig i stan. Smarta jag som är utan busskort en vacker dag som denna. Vi hörs senare eller imorgon! Sköt om er :)

0023

Marcus ligger i badet, jag har nyss städat klart och det sitter 3 smågrabbar och spelar tvspel här :) Familjekväll! Till en början iallafall. Om en stund kommer det folk hit så då kommer vi självklart skicka ut de små härifrån så vi kan ta fram det goda som kvällen har att erbjuda.


Nu kom Marcus ut, som en ny människa säger han.. Så dags att inleda kvällen! Hörs imorgon

0022

Den som älskat, kan ej glömma
Den som glömt, ej älskat har
Den som älskat och glömt
Visste ej vad kärlek var.

0021


Snyggt med likadana byxor! Matchmaker.


Tog med mig lillprinsen och åkte ner på stan, där mötte vi upp mamma och Tobias. Vi käkade golunch. Pizza! Var ute och promenerade med Sanra. Nu går det bra kompis! Blablabla. Mina föräldrar är och köper en ny bil nu så jag ska unna mig en kopp kaffe, cigg och skitsnack med grannen.

0020

Godmorgon! Brukar vanligtvis aldrig vara vaken såhär tidigt :) Idag är ett undantag, eller början på något nytt. Var uppe redan vid halv 8, satte mig i solen med en kopp kaffe och läste boken Inte utan min dotter. Gick in, började städa lite försiktigt och sedan kom Kevin ner. Frulledags!

Nu tänkte jag städa ännu mer, det är verkligen skitsvårt när det är kartonger och grejer överallt men det är värt att göra ett försök. Nu vaknade Jens till liv också, vilket betyder att efter vi är klar med allt så blir det en cykeltur. En picknikkorg och varsinn cykel! Det kan inte bli bättre. Äger ju att vara barnvakt soliga dagar! ;)

0019

Blir så jävla irriterad. Ni vet känslan, när man känner att man gjort något bra men det enda man får tillbaka är massa skit. Det är ju jävligt bra. Varför lägger man inte bara ner för, det är frågan. Kan ju lika gärna ligga på sängen och göra ingenting istället. Varför försöka göra något bra, man blir ju i princip nedklankad. Aaaa. Men nu kan ju personen ifråga sköta allt själv. Fast då blir det väll ett jävla liv över det. Fuck.


Men nu tar jag tag i livet. Tar en promenad till Marcus. Är lite lycklig över att vi ska baka negerbollar, eller chokladbollar om ni kallar det så. Ikväll ska det groggas. Det bara är så. Jävla....ÅH!

dagens outfit

Jeans - Monki  //  Linne - Monki  //  Kofta - H&M //  Klocka - Regal

0018

Har precis kommit hem från stan, tog en fika med Stephanie. Så nu är jag barnvakt till mina karatekids. Tänkte att vi kunde baka en god liten kaka. Hehe. Eller leka ute i solen.

frågestund

Tänkte att vi kör en liten frågestund! Nu när jag, is back in town! Skämt å sido. Men ja, fråga på!



0017

Hade en mysig fika här hemma med Marcus och päronen :) Vi småkids lånade papsens bil och brummade till Birsta och handlade lite. För att göra någon lycklig så åkte vi till Marcus verkstad och tvättade bilen. Den var, like shit. Fick även lära mig massor om plåtslagning, se hur man gör osv. Snabbkurs så nu kan jag allt. Sen avslutade vi kvällen hemma hos mig med kaffe och skitsnack med mamsen.


0016

Har precis ätit världens godaste middag! Och salladen innehöll jordbubbisar, så gott! Nu inväntar jag & mina päron in Marcus som ska komma på fikaaa. Blir gotteligottigottgott.

Annars är jag fruktansvärt sugen på att gå ut ikväll faktiskt. Några glas vin. Lite rund om fötterna sådär. Men vi får se vad det egentligen kommer att bli ikväll :) Hörs sen!

en dikt som varenda förälder skulle behöva läsa

Här kommer en dikt som min mamma skrivit i ungdomsålder. Hon hittade den nu när vi håller på att packa. Att jag inte visste vart den var innan, det går inte beskriva hur många gånger jag skulle bett henne läsa den. Så bra. Så fin. Så klockren.

Jag ville gärna berätta om
allting för dig.
Men i din blinda omsorg
hindrar du mig.
.
Du tror att faror lurar
på mig överallt.
Och du förstorar alla
risker hundrafalt.
.
Du blir så nervös
om jag går ut på kvällen.
Särskilt till discotek
och liknande ställen.
.
Så sitter du där och väntar
på mig med ljuset tänt.
Och jag måste ljuga samman
saker som har hänt.
.
Men all denna, din oro
till lögner du tvingar mig.
Jag går med dåligt samvete
för att förskona dig.
Det är väll så att inga
förtroenden du fått,
i gengäld har jag gjort
så du får sova gott.


Om en dag bubblan brister
säg, skulle du förstå?
Jag ville aldrig ljuga
" det blev bara så.. "

0015

Godmorgon! Har precis ätit en nyttig frukost för engångskull! :) Yiho. Gröt och ägg, inte varje dag. Men avslutade det hela med en bit kladdkaka. Nu ska jag spela lite Bubble Witch ( Facebookspel, man blir heeelt beroende.. ) sedan blir det en långprommis!

0014

Tog nyss ett smakprov av kladdkakan som jag bakat! Har nog aldrig använt ett bättre recept :) Men nu ska jag göra iordning massa gotta inför DH. Sedan avslutas kvällen med BB! Inget kan bli bättre. Hörs imorgon

0013

Har hållt på att packa heeela dagen! Var verkligen uppe vid 10, halv 11 så var vi i full gång. För att pausa hela grejen så gjorde jag iordning en riktig gofika :) Räkmackor, kärleksmums och kaffe! Lovely. Det bästa har varit att hitta massa gamla foton. Massa på min moster, så fin! Himlens finaste ängel utan tvekan.

Vi var nyss och kollade på lägenheten vi ska flytta till iallafall. Riktigt fin och fräsch! Vi hade nämligen inte tittat på den utan sa bara att vi skulle flytta dit, och de gick Totalförvaltningen med på. Så det kan bli bra. Mina skräcktankar om gatan börjar sakta men säkert försvinna. Herregud, jag klarar väll allt!
Pappa


Niklas & Timmy


Henke & Morfar

0012

Avslutar kvällen med att ta fram saxen och klippa av håret! Bilden är från Juni 2010. Nu går vi tillbaka till gamla tider. Hårfärgen blir det däremot att tänka över.. Hejdå håret!

0011

Har varit sängliggandes heeela långa dagen. Tog mig upp och åt en mysig middag tillsammans med familjen :) Tacos! För att avsluta påsken. Vaknade ganska precis, smög till köket och hämtade massa kärleksmums. Så nu ska jag bädda ner mig igen och vänta på Karatefylla som börjar om drygt 2 timmar..

0010

Godmorgon. Ligger fortfarande nerbäddad i sängen, äter kakor och ser på tv. Mår inte alldeles för bra om jag säger så. Skippade påskmiddagen hos farmoor & farfar, så får hälsa på en annan dag. Men nu blir det myspys hela dagen, borde leta några bra filmer. Hörs senare.





Mysissjukis outfit. Så nerbäddad som man endå är.

0009

Vaknade ganska nyss till liv när telefonen började vibrera så hela sängen höll på att bryta ihop. Men nu ska jag tvinga min lillebror att se på film med mig. Äta upp allt påskgodis och lyssna på hans fula kommentarer. Det är lycka. Han låter så dum när han ska vara smart. Så, godnatt igen! Känner jag mig själv får han allt godis själv, och även se på film själv. För jag kommer somna på någon sekund.

0008

Efter många många timmar så är det äntligen klart. Alla bilder sen igår. Hur lyckas man ta på ett cirkus 150 bilder, behålla 70 och bara känna, att man måste ha kvar dom. Vi hade så fruktansvärt roligt igår :) Det var lokalfest med tema - Bönder! Bäst på länge iallafall. Ni får lite bilder, måste hoppa in i duschen!


0007

Idag har i princip allt handlat om påsk och packning såklart. Fast jag kan inte packa så jag sitter mest vid datorn och häckar då, för att inte vara ivägen lixom. Mamma har gett upp hoppet när det gäller att jag ska packa, så ibland kommer hon med andra saker. Typ, " Sandra, jag har en sak till dig nu. Du kan ju tvätta ur alla skåp " Fast inte på engång, jag tänkte göra det imorgon istället. Huvudsaken är ju att det blir gjort!

Annars så började jag morgonen med att leta påskägg! Man är ju alltid ett litet barn när det gäller högtid, sålänge det inte gäller alkohol. Då är man vuxen redan vid 4-års åldern tycker man! Jag som är lite större fick t.o.m cigaretter i mitt ägg. Lycklig rakt in i själen blev jag då, självklart var det godis också. Så jag gick inte miste om något, fick bara ett litet plus.
'
Iallafall. Nu sitter jag och pratar med världens ovanligaste människa Stephanie. Vi ska väll planera kvällen litegrann. Vi har inga planer men typ, mötesplats och sån skit. Inte vet jag. Hejdå!

0006

Var somsagt hos Timmy igår och hade riktigt trevligt. Jag & Stephanie stod för mästerkockeriet, medans dom andra lallade på litegrann. Som en familj. Kvällen bjöd på massa godis och även spelet Familje Geni, som jag vann! ;) Marcus kom också förbi en liten stund, sedan åkte vi hem vid 1.


0005

Sitter hemma och väntar på mina kära föräldrar just nu. Sedan ska jag gå hem till min bror och grilla. Mumsigt! Mysigt om inte annat. Syskontid med bröderna, flickor och min kära Stephanie. Så vi hörs ikväll!

dagens outfit


Jeans - H&M.    Tröja - Claire DK.  Klocka - Regal, Ur & Penn.

0004



0003

Godmorgon! :) Har ganska precis klivit upp. Sovit som ett litet barn. Första gången på drygt 2 veckor. Ska väll hjälpa mamma att packa. Det är så svårt, är ju mycket man behöver eftersom vi inte flyttar försen sista April. Hon får väll lära mig! Man inte tro att jag bott själv 2 gånger. Verkar ju aldrig ha flyttat.

April 2011



Var på 100-dagars! Riktigt riktigt jävla bra var det


Bakis som aldrig förr, och kvinnliga somvanligt så planterade vi blommor.


Tog årets första mjukglass!


Vi hade Rosa dagen på skolan, vilket var en av vaganttävlingarna.


Jag & Elin spelade in våran "Varför åka skidor"-film


Man fick äntligen hämta ut sin studentmössa!


Såg ut som att någon hade i princip slagit mig, men det var sugmärken..

0002

Åh. Less jag är. Suttit och googlat i flera miljoner timmar på en lösning till problemet. Sidomenyn är ju nedanför allting. Hittade saker som stod skulle funka lite överallt, men funkar något? Svar nej. Nu ger jag verkligen upp! Så om någon kan något, eller kan ge en bra förklaring på hur man gör så vore det bättre än guld. Annars kommer jag växa fast här vid datorn och det vore synd..

Hur man gör för att dämpa damphumöret? Tar en kopp kaffe och en cigg.



0001

Världens beslutsångest. Jag sitter ju fast i blogg.se har jag insett. Finest är ju superduperbra men nä, det räcker inte! Fixar till den här bloggen istället, nu får det vara nog med byten hit och dit.

Ja, annars är jag bara hemma just nu. Ska klä på mig litegrann och ta med lillebror ut i skogen och plocka påskris :) Det ska ju pyntas inför påsken såklart. Lika bra att passa på medans solen lyser!

RSS 2.0