No one can get in the way of what I'm feeling.

Flyttlasset har pågått hela dagen, och jag ljuger om jag säger att jag är pigg nu! Men ska träffa Emelie om ungefär 1 timme så krigar för att hålla emot att ögonlocken fälls ihop. Kebab stod på matchemat idag, lyxigt värre när man håller på att flytta. Vi ligger över våran "planering" så imorgon är det nästan ingenting kvar. Skönt! Och klar är vi imorgon också, så jäkla braaaa.
 
Och som världens bästa avslut så kom C & Johannes hit, så att jag fick pussa på min pojke och bli lite lycklig. Han kommer imorgon också, och ska flytta.. Men pussas kan man hinna med emellanåt ändå. 
 

bilder från Julafton 2012

 
 
 
Jag & Jens. Jag som tomtefar och lillgrabben som tomtenisse, vi var utklädda hos mammas kompis. Haha! 

Sista droppen som fick bägaren att rinna över.

 
Haha! Lite såhär blir det när man är med C och hans grabbar i garaget. Och skit i hela ansiktet. Trots att jag inte ens är med när dom mekar, utan sitter med fötterna mot en värmepump, sitter på en stol och läser årets alla tidningar. Tur nog gick de tvätta bort såfort vi kom hem till Johannes. Ta texten nedanför med en nypa salt, denna med bilden la C ut på facebook.
 
"Först så får barnen inte klä ut sig till pepparkakor å nu har dom förstört Kalle anka!!! Ni har min röst! (S)"
- C.G 

Utsidan räknas, insidan avgör.

Idag började flytten till Haga, mer möbler osv. Blä! Men vi har kommit igång rätt bra och fått upp sängar, soffan osv. Så vi avbröt och tog varsinn pizza till middag, snacka om familjemys. Och nu är hela familjen nedslagen i vardagsrummet, rejält nedslagen i saccosäcken är jag! Skönt somfan. Med paradisasken och vatten, och datorn såklart. 
 
Ikväll somnar jag nog tidigt, och bloggningen såhär under flytten kommer vara kass så vi hörs senare! 

These things will never change for us at all.

 
100 % CHRISTMAS
Take it easy. Relax. Eat, drink and be merry. Do not diet. Smile.

I was so used to being next to you.

Fick nöja mig med 100 kronor i vinst. Ibland var man bara något nummer ifrån större vinster, men nära skjuter ingen Hare. Speciellt inte på Bingolotto. Så nu ska jag göra kvällsfika och sedan sova, tänkte slå av datorn inatt! Woho. Just för att slippa se alla God Jul statusar. Det är jul 1 gång per år, och man undrar om folk firar jul på Facebook eller med släkten.. Ja, i dagens läge gör folk väll båda sakerna tror jag. 

Uppesittarkväll med Bingolotto

Just nu har vi uppesittarkväll hemma, hela familjen är samlad. Så himla mysigt! Spetsad glögg osv, har aldrig smakat glögg överhuvudtaget.. Eller, nu har jag ju de :) Annars så tog jag med mig grabbarna igår till Sanra & Marcus som hade en lokalfest. Och vi mötte upp Emelie i stan senare, blev en rejäl runda. Man var lagomt runt om fötterna när vi snubblade in till Emelie vid 5 på morgonen. 
 
Kom hem strax efter 19 ikväll, vi var och tog en rejäl Bakismat på Haga-Woken. Yummi! Ja, men nu börjar Bingolotto igen så dags att underhålla sig litegrann. 
 
Redan under första omgången kammade jag hem 100 kronor! Woopwoop, en vinst är alltid en vinst. 

Rulltårta i all ära!

 
Nu har jag bakat rulltårta för första gången i mitt liv! Haha. Alltid lagt det jobbet till mormor då det ser så fruktansvärt komplicerat ut att rulla hela grejen. Men allt gick finfint! 

Make it right. Make it.

 
Lördagmorgon! Woho, känns som Söndag. Mina föräldrar, Niklas & Jens håller på att flytta litegrann. Inte alldeles för mycket eftersom vi ska bo kvar här i 4 dagar till så. På Onsdag flyttar vi helt! Åh, skönt. Så jag har passat på att städa och grejat. Är så himla sugen på att baka men fantasin flödar inte direkt.. Äh! En ciggpaus, en funderare så ska vi se vad jag kan klura ut att baka! 

Just like a summerdream.

Hej! Igårkväll åkte jag och spenderade kvällen med C & Johannes. Tvspelsnördarna som spelade till 5 inatt. Och jag då? Kollade på julkalendern, filmer och sov. Hann med mysigare saker än dom jag. Och hela dagen idag har spenderats med Emelie. Birstashopping, matlagning och tjejmys. ♥
 
Men nu, så ska jag slå på en film och sova! Efterlängtat. Imorgon börjar vi flytta till Haga. Woho! 

And now it's over, but I mean it when I say I'm sorry.

Godmorgon! :) Hade världens sämsta dag igår ungefär, som oturligt nog gick ut över fel person. Men efter en natts sömn så är jag glad igen. Om ungefär en timme ska jag vandra till Sanra och träffa henne en stund. Kaffe, cigg och skitsnack like old days
 

Nya lägenheten i Haga

Jens sovrum med walk in & toalett/dusch
 
Tobias & Kevins rum.
 
Mitt egna lilla kryp in, ser dock mindre ut än vad det är. 
 
Köket, ej helt klart. 
 
 
Mamma & pappas rum. Dörren ska målas vit osv. 
 
Vardagsrum med öppenspis. Där håller dom fortfarande på att renovera.
 
+ Ett större badrum som dom håller på att bygga just nu
 

I got this feeling on this summarday when you were gone.

I väntan på att ta en kvällscigg med Emelie i luren så slänger jag in ett onödigt inlägg. Åkte till akuten förut med C, vilket jag inte ens kan klaga på. Fullt förstående i vad dom håller på, ibland går allt åt helvete men efter att ha jobbat där så tänker man annorlunda trots bristerna. Varför är jag nöjd? För allt var klart inom 45 minuter. Intagen på rummet, prover, provsvar och träffa läkare. Och finito, allt var bra. Pricken över i:et var att det var så fruktansvärt mycket folk där som väntat länge. Någon hade suttit i över 6 timmar, fy! 
 
Men nu är jag hemma. Skönt. Ska upp tidigt imorgon och åka till nya lägenheten och städa osv, för till helgen får vi börja flytta in lite smått. Med andra ord, en kvällcigg och sen hopp i säng.

När jag tänker på allt så är det säkert att du finns kvar.

En pratstund med Patricia rikare. Tog en promenad medans jag pratade med henne, riktigt skönt! Åh, vad jag vill att hon kommer hem! Just nu kollar jag igenom min gamla Bilddagbok.. Haha! Herrejösses, synd att man kom i en häftig period när man rensade så det inte fanns bilder kvar från alla dagar. Även kollat på väggtexter som jag ska sätta upp i vår nya lägenhet, vi flyttar om ungefär en vecka! Laddad, japp. 

dagens bakning

 
 
 

Tänk att jag fick en sån ängel i min famn.

 
På loppet inom 5 dagar har jag lyckats spräcka 2 par jeans. Perfekt! Haha. Så nu tar jag med mig min fina storebror och firar detta på något ställe i stan med en lunch. Med jävulskt mycket fett! Var sugen på Coffee House, men det var ett "brat-ställe" enligt Niklas så hans sug av tjockmat har lyckats smitta över sig till mig. Typ Bite Line, idag igen eller så.. 

Do yo really want to live forever?

Hur har ditt 2012 varit? Jättebra, med många motgångar. Ett år som jag känt att det nått sina toppar och dalar. Lycklig & olycklig. Men det har verkligen varit bra! 
 
Vad önskar du att du gjort mer? Tänkt efter när det gäller mina förhastade beslut.
 
Vad önskar du att du gjort mindre?  Tagit förhastade beslut såklart, och tänkt mer på andra än mig själv. Eller ja, det har varit ett år då jag satt mig själv åt sidan trots att jag inte klarat av det. Att jag inte jobbat ihjäl mig, att jag någonsin skulle sagt nej till jobb. För det behöver man.
 
 
Inlagd på Danderydssjukhus. Uppkopplad med alla möjliga sladdar och nålar i armarna. 

Vem har du umgåts med mest? Patricia, Stephanie & Emelie har det varit mycket av. 
 
Bästa minnet från 2012? Oj, svårt. Har egentligen inte hänt såna stora händelser, men många fina minnen är veckan i Sollefteå med familjen & Tom. Att träffa C såklart. Att hänga med Emelie, att vi i stort sett renoverade en lägenhet tillsammans. När jag valde att åka till Stephanie när jag kom hem från Stockholm istället för familjen. Och alla fina, älskade dagar med min Patricia. 
 
 

 
 
Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013? Att jag lägger mer tid på mig själv, och självklart på folk som förtjänar det. Och sol, värme. Ett bra knä, så jag slipper kryckor. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket ledsnare. 

Var det mest lugna hemmakvällar eller partykvällar? I början på året när jag bodde i Sthlm så var det mycket lugnare. Kom hem till en festperiod, helger och vardagar. Nu har det blivit lugnt igen. 
 


Vem/Vilka saknade du? Många som jag tappade när min flytt till Stockholm gick.. 
 
Största misstaget? Att flytta hem till Sundsvall igen
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Absolut.

Vad gjorde dig riktigt glad i år? Mina fina, ärliga vänner. Att jag trots allt som hänt, hade det bästa stödet från min familj som jag aldrig någonsin räknat med.

Har du några löften inför år 2013? Se mig själv i första hand. "Du kan aldrig älska någon annan försen du älskar dig själv.." 
 
Har du haft ett förhållande under 2012? ja ♥
 


Hur skulle du beskriva din stil 2012? Slapp, helt oegagerad.

Vad ser du mest framemot med år 2013? Sommaren. Och svar på om jag flyttar till Sthlm igen.
 
Lägenheten vi skaffade där nere i Saltsjö-Järla

En låt som påmminer dig om 2012? Syster Sol - kärleksrevolt. 

Det bästa du har åstadkommit i år?: Eh, haha. Ja.. Har väll lärt mig mycket utav mina misstag, och verkligen tänkt över och ångrat mig. Så, nuförtiden tänker jag längre. Och ska börja tänka ännu ännu längre. 
 
Vad hoppas du inträffar 2013: Att sommaren blir varm för engångs skull. Att jag får börja plugga i Sthlm och flytta tillbaka, en andra chans. Att jag unnar mig något bra! 

men du kände en glimt av trygghet.

Godmorgon! Ligger nerbäddad i soffan efter att ha legat vaken sen 8.. Inget sug för frukost, eller något att äta överhuvudtaget. Och kan inte sova mer. Blä! Less jag blir. Väntar på att mamma ska komma hem, som typ aldrig kommer hända. Usch, för dåliga dagar! 

Födelsedagsfirande

 
 
 
Pappas lilla bit, så.. Niklas kanske var lite hungrig? 

I would love to dance with my father again.

Sitter i vardagsrummet med jordgubbsglass och pratar med lillebror. Har nyss kommit hem från efter att ha varit hos C sen i Lördagsnatt. Igår gick dagen så himla fort, trots att vi mest var på graven och tände ljus. Och hade mysmiddag med C, hans syster och pappa. Lyckades ligga vaken till klockan slog 4 inatt. 
 
Idag vaknade jag av ett besked att min finaste farfar fått somna in. Så 4 timmars sömn har gjort mig till en jättetrött tjej. Och nån timme efteråt fick jag veta att gammelmormor åkt in på sjukhuset. Vilken dag. Och en nära till C gick bort för ett år sen. Skitdag, kort sagt. Så den större delen av dagen så har jag varit med C & Emelie. Mat från Bite Line och bara mys. Välbehövligt.. Jag är så glad att vara hemma igen, trots att jag hatar att sova utan mitt hjärta. Så sjukt. ♥♥
 
Tror C fått se det här för många gånger nu. I Lördagsnatt somnade med katten i soffan medans han var ute och eldade. Och när jag väl vaknade till var det när han bar mig från vardagsrummet till sovrummet. Somvanligt. Like a baby.

Cause you're all I want, all I need. Everything.

Håller på att fixa mig just nu, lite smått bara. Ska somsagt fira mamma idag :) Jag & C ska hämta mormor och gammelmormor strax efter 2, så då blir det firande med släkten och på eftermiddagen kommer mammas vänner. 
 
 

I've got nothing to prove for you.

Tjenare! Kvällen har väll bestått av sänghäng och en promenad med littlebrother. Inte ansträngt mig så mycket kanske, och skönt har det varit. Men nu ska jag snöra på mig skorna och möta upp Emelie. 
 
Om jag har roligt? Javisst. 

ditt stora hjärta fångar upp mig jämt. du säger att du älskar min dåliga balans.

 
Nybadad så sitter jag i köket och väntar...på ingenting tror jag. Middag tänkte jag säga, men sen insåg jag att klockan inte ens är 3 så jag får nog vänta ett tag till! Ikväll så ska jag & C hämta hans syster på tåget, så kvällsmys med dom får det bli ikväll. Och imorgon åker vi tillbaka till mig och firar mamma med släkt & vänner. 
 
Har förresten tagit ut min tungpiercing. Tänkte göra det på nyår men slog till redan i Tisdags. Och det är rätt så skönt nu i efterhand, åldern tar ut sin rätt med andra ord. Fast det känns ovant, jäkligt ovant och på ett sätt vill jag vara dendär lilla 15åriga tjejen som har piercing i tungan, som räcker ut tungan på alla bilder och sitter och leker med staven när det inte finns bättre saker att göra. Men tiden är över, bye bye my lover. 
 

vi vet ingenting nu, vi vet inget idag.

Godmorgon! Ännu en morgon och jag är vaken svintidigt. Och somnade alldeles för sent igår. Jag och C var på bio igår och såg på Hobbit :) Bra film! Nu återstår väll bara del 2. Filmen började 22 och höll på fram till 00.50 så.. det får jag lida för idag när jag ska följa med lillebror på skolan. Vi hörs senare! 

Från en tid i misär till ett liv som jag är kär i.

 
Åkte ner på stan med mamma och shoppade lite, och tog en lunch tillsammans :) Mysigt. Borde kanske hålla mig hemma med nyttigheterna då jag lyckades spräcka ett par byxor imorse. Bland de bästa jeans jag har!! Kände... att, det var sämst att jag lyckades med det men samtidigt känns det jäkligt bra. Lilla jag som vill ha 10 kg till på kroppen. Men ändå! 
 
Städade litegrann när jag kom hem, och diskade och blablabla. Hur orkar jag? Varför inte sova? Nä. Om en stund kommer C hit. Mysigt! 

dagens outfit

 
T-shirt  H&M // Kavaj  H&M // Jeans H&M // Silverkedja C's // Farmors egenstickade tjocksockar. 

I got this feeling on this summarday when you were gone.

Godmorgon! Självklart var man uppe med tuppen och tvättade. Och lyckas inte somna om. My bad, tur att jag somnade vid 10 igårkväll. Resten av familjen sover men dom ska upp nu vid 7 så jag ska väll göra iordning frukost när jag ändå är vaken. 
 
Och dagens grattis tillägnar jag till Martin. En utav de finaste killarna jag träffat i hela mitt liv, under tiden när jag bodde i Stockholm. Men nu får han vila i frid. Trots att det är hans födelsedag & lucia! ♥
 
 

Kvällens bakning.

 
 

But nice to meet you anyway.

Städning, check! Bakning av äppelpaj, check! Har också bakat lussebullar som håller på att jäsa nu, dom ska in i ugnen om 5 minuter! :) Vilken goding till kväll! Imorgon är det tvättstuga 06:00 så ikväll får John Blund komma tidigt. 
 
 

Luciatåget på Sticksjöskola 2012.

 
 
Lillebrorsan med sällskap. 
 

Du måste börja va dig själv, från topp till tå.

Nu ska vi bege oss ner på småsyskonens skola för att gå på deras fikastund som dom har innan luciatåget drar igång! Mötte Frida förut, hon skulle också dit. Härligt med lite sällskap som man känner igen :) Jag känner bara lyckan i mig över att se mina små tomtenissar! 
 
Småkik av outfit. 

Everything I do, I do it for you.

 
Beställde dessa fina ljuslyktor till mamsen i födelsedagspresent. Däremot så kom dom inte idag, så hon fick det senare :) Hade lika gärna kunnat vänta till helgen då vi ska fira henne. Men så, ljuslyktorna här ovan fick hon av mig och C. Och lite avundsjuk är jag själv! Nu ska jag göra iordning mig och sedan åka till stan med bror min. 

2012 12 12.

Något som gjorde dig glad igår?
Att få vakna vid mitt hjärta, och spendera dagen med honom. Att få komma hem till min fina familj, till stan efter att ha varit ifrån dom sen Lördag förmiddags. Och att jag fick somna under en film med min lillebror. 

 

Humör just nu?
Just nu är jag uttråkad. Och sur, känner ett stört sug av nikotin. Försöker sluta röka, går lite sådär då mitt liv ibland blir som ett tredje världskrig. Fast jag känner oftast när det går för långt och försöker hejda mig, fast då har allt i min kropp redan avreagerat sig på någon så jag får oftast be om ursäkt. Annars är jag lycklig. Över det mesta i mitt liv. 

 

Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
Jag klev upp runt den tiden. Fast precis klockan åtta låg jag nog och gruvade mig inlindad i min fleecefilt och mitt duntäcke på det. Lite frusen? Ja, ville inte riktigt kliva upp. Men någon minut senare var jag uppe! 

 

Vad gjorde du för femton minuter sedan?
Jag var in på Hanna Eks blogg och kollade efter en lista. Och fann den här tillslut. Förresten, så gå in på hennes blogg! En riktigt inspirerande tjej. Ord kan inte sätta en förklaring på henne. Hannaek.com

 

Vad du ser om du tittar till höger?

En vit vägg. Som förövrigt är helt tom. Inte en fläck, inte en tavla. En kall vägg. 

 

Vad gör dig glad just nu?

Att jag snart ska få gå ut och promenera med mamma, tänkte svänga in på Ica och göra en fuling. Köpa cigg. Sen att jag ska kolla på mina småsyskons luciatåg. Och att jag har min så pass fina familj, och att jag äntligen är kär. På riktigt. Jag är så himla glad, för allt. 

 

 

Hur vädret är hos dig just nu?
Det är kallt, kring -10 grader. Snön faller. Ingen sol, inte speciellt molnigt heller. Det är ett riktigt tråkigt väder.

 

Vad var det senaste du åt?
Frukost. Havregrynsgröt, en macka med julskinka på. Och kaffe till det. 

 

Bästa glassmaken?
Ben&Jerrys. Har däremot bara ätit den med chokladbitar i, och det är jag nöjd med!! Mums

 

Sover du tungt?
Nja, ibland. Men oftast lyckas jag med det. Fast när jag sover med någon så brukar jag sova väldigt lätt tills att de sover, för olyckor händer ofta. Och då vill jag inte vara sovandes. 

 

Drömmer du mardrömmar?
Nä. Men efter inbrottsförsöket, hoten mot familjen osv så hade jag väldiga problem med mardrömmar. Jag fick två olika tabletter att äta. Jag fick också prata med en kurator då jag (dumt nog..) tackat nej till brottsofferjouren. Så jag hade väldiga problem med mardrömmar då, hela händelsen utspelade sig i olika former. Oftast att det var barndomsvänner till mig som var den skyldige, att allt slutade på andra sätt osv. Men det går till sig, sakta men säkert. 

 

Hur många kuddar sover du med?
När jag sover hemma så har jag iallafall 3-4 själv. Fast när jag sover hos C så brukar jag nog bara ha 1 faktiskt. Vet inte varför, hemma kan jag knappt sova med 2.

 

Snarkar du?

Haha! Ja och nej. När jag blir sjuk så snarkar jag. Mest för att jag täpper igen. Men sålänge jag håller mig frisk så är jag rätt så snarkfri. 

 

Favoritkläder?
Mjukiskläder är alltid favoriter. Och jeans är snyggt, inte lika bekvämt däremot. Och långärmade tighta tröjor som inte är så urringade är snygga. Kvinnligt. Fräscht. 

 

Favoritgodis?
Lakrits. Och sura. 

 

Höger-eller vänsterhänt?
Höger!

 

Stjärntecken?
Kräftan.

 

Vad längtar du efter mest just nu?
Om man bortser från ciggen som ska göra mig på bättre humör så.. Helgen kanske? Då ska vi fira min mamma som fyllde 45 år igår. Så på dagen firar vi med släkten och på kvällen kommer hennes vänner hit. Jag & C ska däremot inte följa med dom ut då han nyligen gjort en operation. Så vi tar det en annan gång :) Slutar nog med att vi är barnvakt. Fast jag är sugen på att gå på bio.. Så, förhoppningsvis gör vi det istället! '

 


Is it me? Is it over?

Godmorgon! Klev upp vid 8 och gjorde frulle osv. Världens lyxfrulle också. Så efter att ha varit i Holm i 3 dagar så känner jag bara hur uttråkad jag är i stan. Haha. Värdelöst, så ska slå på julkalendern strax och sedan gå på ica och handla. Ska äntligen få baka äppelpaj. ♥ 
 

I wish you were here.

 
Nu kom Jens nyss hem, som jag längtat! Vi ska äta chokladbollar och prata, jag har verkligen inte haft någon lust alls att prata med päronen idag. Så jag har suttit inne på mitt rum med en aningen deppig musik. Jens blir min räddning nu, och sen är det träning. Och förhoppningsvis så åker jag till mitt hjärta sedan och är med honom. Bra slut på en tragisk dag... Kanske! 

Vad är det med dig, ställ dig upp och se vart vägen leder.

Fuck hela dagen. Har världens sämsta dag. Och har haft det de senaste dagarna. Åkte iväg med päronen förut idag och jag spred mördarblickar till alla jag såg, såg allmänt grinig ut och bara gick. Vi hamnade på ett café där jag slänger upp fötterna på bordet. Så gör man inte, men jag gjorde det! Och skönt var det, för min dag suger allmänt hårt. Så vid halv 5 ska jag möta upp Emelie och träna! Mhm, så skönt. 

Så du kan dö lite, men lev mycket.

Hej! Har nyss tänt ljus i hela lägenheten, det är så sjuukt kallt! Vandrar runt i världens mysigaste tofflor också. Var ut på en promenad förut och värmen i kroppen har inte hunnit komma tillbaka riktigt än. Det var sjukt kallt ute, förstår inte vad jag skulle ut och göra. Så jag skickade iväg mamma till Birsta och stannade hemma själv. 
 
Nu ska jag göra ordning lite kaffe och baka något lite fort innan mamma & Helena kommer hem! 

I didn't really care until I meet you.

 
 
Startade dagen med en liten föreläsning av en Brandman som var på Tobias skola. Efter många pikningar mot mig, som rökare med tändare så fick jag äntligen gå hem. Packa väskan och åkte ner på EGO och mötte Emelie. Brudarna börjar bli rätt så fit for fight nu, skönt! Åkte hem och var världens tröttaste men lunch måste man äta så slängde ihop något då jag var själv hemma. Ägg & bacon, perfektos! Så.. Träning, lunchätande, storstädning av hela huset - Check! Nu ska jag lägga mig i ett bad och fundera på vad jag ska göra här näst..

Som röken från ett flygplan som åkt förbi.

Godmorgon! Förstår inte riktigt vad jag gör vaken nu egentligen, håller på att städa rummet. Byta sängkläder både till mig & Jens. Skönt! 
 
Åkte somsagt till C i Fredags, tanken var att vi skulle åka till mig på Lördagen men vi stannade kvar där istället :) Sjukt härlig helg. Har för första gången i mitt liv provskjutit också. Feg tjej! Men jag gjorde det iallafall, med tiden. Haha. Nu ska jag se på gårdagens julkalenderavsnitt som jag så fint missade. 
 
 

jag önskar att han visste.

Ligger nerbäddad i soffan hos C och ser på barnfilm. Nu är han och eldar, inte lätt att ha ett hus inte. Förut var vi ut på en romantisk promenad ut på isen och lärde mig massor om spår. Älgar, hatar, rävar osv. Känner mig som hemma här ute i skogen nu :)






RSS 2.0