" No boyfriend, no problems "

What a loooog day! Nu har jag äntligen kommit in, måste hoppa in i duschen och bli människa rätt snart. Ikväll är det fuckin' freakin utgång! Så sjukt taggad, vädret är grymt och lyckan är på topp. 
 
Gick till F inatt och sov där, men väcktes av att telefonen ringde så på Måndag börjar jag på nytt jobb. Och telefonen gick i varv tills jag gick och mötte Patricia, vi la oss ute och solade innan vi åkte ner på stan. Handlade gotta och köpte med oss kebab hem! Mums. Men nu, är det en kväll som väntar! 
 

" You were given this life because you're strong enough to live it "

 
Patricia kom förbi så vi tog med oss badminton ut på gräsmattan och körde all in! Hah, och det kom fram att vi båda spelar det när vi var yngre, på samma ställe (vi tränade) Kunskaperna sitter ju kvar, ibland. Nu ligger jag i sängen bra nerbäddad och äter bullar, vanilj/blåbär! Gaaah, det är min nya kärlek ♥

" There's no one beside you when you're sad "


" Hair gets lighter. Skin gets darker. Water gets warmer. Drinks get colder. Music gets louder. Nights gets longer "

Nu tar jag med mig tjockismagen ut i solen. Klockan är i bra tid för att lägga sig ute, har jag tur så somnar jag och slår två flugor i en smäll! Sol & sömn. Utav degen på min mage skulle vi kunna rulla bullar till hela världen.
 
 
Okej, seriöst. Men jag ska gå ut och sola iallafall! =)

" Oh, lets do it again "

Jag har nyss kommit hem. Det blev i stil med en walk of shame, det såg inte ut som så när jag hade jeans och en blus med en poncho på =) Jag kanske lika gärna skulle på jobbet. Mötte en tjej som var ute och joggade i trosor och en sport-bh så jag la över all skam på henne. Men tillbaka till igår =)
 
F kom och hämtade mig så åkte vi och handlade inför middagen. Vi åkte hem till honom, satte oss på ballis med ett glas vin och surrade innan det var dags för maten. Sen återgick vi till ballis, det var sån grymt skönt väder. Natten spenderades med två skräckfilmer som var sjuka! Vid halv 6 imorse somnade vi till filmen Hotet =) Bra kväll! Jag är nöjd. 
 
Push play spelades mestadels av kvällen. Sönderspelad låt i sommar, japp! 
F: Den blir inte sönderspelad, den kommer alltid spegla våran första dejt. Det kommer jag minnas.
Haha! Men how sweet? Och bilden, den talar om att jag är nöjd och ger kvällen tummen upp. Hade jag haft 100 tummar så hade alla pekat uppåt =)

" There's a place out there for us "

 
Har nyss kommit hem från stan, tog en promenad ner och mötte en fin vän. ♥ Satt vid ån, åt gotta och tog någon cider. Hur mysigt som helst! Med massa hångelpar brevid oss, haha. Inte alls lika bra, men sommarkänslorna är väl på topp för dom. Om en liten stund kommer F och hämtar mig, så ska vi åka och handla innan vi åker till han, i detta underbara väder har jag turen att bli bjuden på middag. Mysigt!

" Tonight, we're young "

En annan del av Santricia

" För din mamma kommer bli stolt "

 
Märks inte direkt att man bor själv. Barnens favorit-isglass, även min! Så idag, eller igår kanske jag ska säga, så fick ett paket utav dessa följa med hem från affären! Hemma hos päronen fanns dessa alltid. Nu är det äntligen frysta och jag njuter, en glass och sen ska jag sova! 

" Jag svär på mitt liv och allt som du gav "

 
Riktigt trött tjej! Skulle helst bädda ner mig i sängen och fortsätta sova.. Men det fungerar inte idag. Om en liten stund kommer mamma & pappa för att hämta mig, vi har möte med advokaten sen är det jobb för min del direkt efter. Någon kommer somna sött ikväll. 

" Smiling, but we're close to tears "

Hej! Jag kom upp rätt tidigt idag trots allt, däremot inte klockan 10 som jag hade planerat men klockan 12!! :) Då var det bara att springa ner i tvättstugan och börja, har så mycket tvätt just nu att  jag har bokat två dagar, just för att både maskinen och torken är fruktansvärt sega här. 
 
Så jag tog med mig Niklas ut, vi la oss ute på gräsmattan och solade en stund. Riktigt härligt! Älskade väder, jag jobbar hela veckan 11-18 så jag missar solen ganska precis, när den tar som bäst iallafall. Får smita in på gymmet och bränna i solariumet istället så jag inte går likblek hela sommaren. Men nu ska jag springa ner i tvättstugan och sedan börja med middagen =) Borde storstäda också.. 

" Har tanken någonsin slagit dig? "


" It's amazing what you can do if you try "

Tjockisupdate från sängen. Har precis kommit hem, ligger i sängen och äter maaaat! Så gott, & chilicheese är Guds gudagåva. Så nu ska jag ta hand om disken, träffa P en stund och sen är det nattinatti! Och om solen är framme imorgon ska jag pressa hela dagen, har ju lyckats sova bort eller jobba bort alla soliga dagar =)  Vändning, jatack!

" I woke up tired of life "

Bild från igår.
 
Var ut igår, vart en riktigt bra kväll =) Så bra att jag lyckades skriva på Facebook att jag aldrig mer ska dricka igen, haha. Nu är jag hemma hos päronen och är barnvakt till kidsen. Har umgåtts med Emma hela dagen, gick ut och la oss på gräsmattan med en cider när vi vaknade, klockan var runt middag. Och för andra dagen irad tog vi en middag på Sibylla, blir så när man bor farligt nära och är lat!.. Och bakis! 

" Don't lose yourself just because you somebody "

Har precis kommit hem, efter träningen mötte jag upp Matilda och gick hem till henne för att softa en stund. Sen tog jag en promenad hem, skönt! Nu har jag slängt på mig en sommaroutfit, ska lägga mig ute i solen med Timmy med ett glas vitt! Lovely. 
 
 
 
Sen update. Nu är det vinkalas för kvällen! Peace out

" It's not that simple "

 
 
 
Frulle - check! Nu ska jag ta en promenad till jobbet för att sedan möta upp Petra och svänga in på gymmet och köra lite work it baby, work it! 

" Ett liv är ett liv, där du väljer dina steg "

Goodmorning! Natten har inte gett mig en blund alls, och nu när klockan slår 06 så ger jag upp. Ska ändå upp om en timme =) Så jag har duschat, varit och bokat tvättid och lite annat smått och gott. Städat litegrann, tänkte diska också men då vaknar nog Niklas och det blir inge bra för han måste få sova riktigt innan han ska upp och jobba. 
 
Så... Jag är redo för dagen! Ska börja med träning innan jobbet. Däremot när jag slutar måste jag verkligen hem och sova en stund så jag orkar vara med L ikväll. Filmmys och annat, och sover jag inte så är jag nog ett roligt sällskap som somnar. Känns däremot som jag måste ringa Vc med mina sömnsvårigheter, inne på tredje veckan somsagt och fortsätter det så kraschar nog min kropp.
 
Som när jag bodde i Stockholm, då jag vart inlagd på Danderyd, Hjärtavdelningen. Vill inte hamna i den positionen igen, men jag känner inte riktigt hur det sliter på mig fören jag brister. Sån är jag. Så, godmorgon! 

" Jag kan se hur själen din lider "

 
Hur som helst så finns det ingen förklaring. Men sanningen är att jag har gråtit massvis, trots att jag har låtsas som att det varit ett enkelt beslut. Allt har varit så jävla tungt. Jag hatar mig själv för beslutet, trots att det blir det bästa. Nattankar är det värsta som finns. Men jag är snart inne på tredje veckan med vakna nätter, jag är van. Är glad om jag lyckas somna till 06... Jag balanserar mitt liv. Jag vet inte vart jag är riktigt. Lycklig & sårad, ledsen, miljoner känslor i en och samma kropp. Fuck this feelin' 
 

" Don't lose yourself just because you somebody "

 
Här sover man gott! Har ganska precis kommit hem från en liten åktur med H. Vi tog en sväng förbi Max, åt lite ännu mera gotta. Nu är man som överproppad utav goda saker och nöjd för att sova. Ska joina mina små pojkar som sover sött, jag vill också bli en i deras lag. ♥

" You're too young to hate the world so much "

Nu har mina småpojkar kommit hem, dom somnade rätt sött båda två. I en skedposition, nejdå. Men tillsammans i en soffa, haha! Mysigt. Men nu är "mammas" hjärta lugnt, så nu kan jag somna utan problem. Dom hade inte ens nyckel med sig, och att ha dörren olåst händer bara inte. 
 
Jag & Gamla Bettan som vi hittade under promenaden som jag, Patricia, Robin, Niklas & Pontus tog. Så vi tjejer brumbrumade och grabbarna kom timmar efteråt. Men det är kung, fin cykel! 

" Be strong girl "

Är ensam hemma ikväll när pojkarna är ute på rajtantajtan i regnvädret, rätt åt dom! =) Jag har precis kommit ur duschen och ska mysa ner mig framför en film med massa tjockt gotta. Precis vad jag behöver.
 
 
Myser i Pontus myspysiströja! 

" Do one thing every day that scares you "

 
 
/ Tröttjej som somnade halv 5 inatt, och är nu uppe för att jobba! 

" I still fall for you everyday "

Började dagen med fika hos mamsen, sen åkte vi till stan. Hon för att träna, och jag mötte upp Felicia & Camilla innan vi åkte till jobbet =) När jag slutade, vilket var rätt så tidigt. Redan vid 22, så åkte jag till Emelie och åt chips, kollade på hockey osv med tjejerna. Nu är jag hemma, redo för att sova för att börja på mitt nya jobb imorgon. Så godnatt, vi hörs lite piggare imorgon! Puss & kram skumbanan

" Don't worry, be happy "

Täkte bara säga godnatt, blev en relativt tidig kväll idag ändå! Trots att jag ville gå hem vid 22, 23 möjligtvis. Men från midnattstid (haha, fånigt det låter) så var det mest baren som gällde. Nu har precis tryckt i mig kvällsfika och hållt igång ett samtal med Linnea på över en timme, så det är dags att sova. Sova ut, inte lika länge som sist däremot eftersom det är jobb imorgon också. Onödig fakta - check! 
 
Just nu. Började bra, gick utför och sen var jag sämst! Trött tjej, tack och godnatt

" Now is our time "

 
När klockan är 14:44 när telefonen ringer och man ligger och sover, trots att jag somnade riktigt tidigt igår! Innan klockan 01. Patricia & Emelie fick med mig på träning idag, blir en snabbis innan jobbet =) Snabb frulle, packa väskan och göra ordning en shake, perfekt! 

" Different, but bestfriends "

Agda 85 år, tog tag i livet och åkte till Bosvedjan för att vara med Emelie & Patricia. Vi slogs om dosan, hockey eller Eurovision song contest semi del 1. Det vart så att vi zappade mellan kanalerna, men det gick bra det med =) Och åt en fruktansvärt god fruktsallad, med choklad! Åh, mums. Och självklart (för min del) dränkt i grädde. Smällfettttto. Nu har jag precis kommit hem, ska göra ordning kvällsfika och säga natti för ikväll. 
 
Hockeytönten Patricia chillidillandes i soffan medans en annan sliter med fruktsallad, och duktiga Emelie krigade på med disken. Vissa är frumtimmer, andra än män. 

" Every summer has its own story "

 
 

" Hard times will always reveal true friends "

 
Peppad jag var för träning imorse, lite drygt peppad sådär. Däremot hann jag inte alls med mycket innan det kändes som jag skulle svimma. Så jag la mig och fick massage istället medans mamma & mormor pressade ute i gymmet =) Skönt var det iallafall. Nu har jag plockat ihop hemma, tänkte lägga mig och vila en stund. Mina ögon svider av trötthet och kroppen lider med den. Så, en liten powernap så är jag på banan igen. Får skippa eftermiddagsträningen däremot, tråkigt men sant. Hälsan är no.1 för att ens ta sig någonstans. 
Puss & Kram gullebanan

" Bring on the night "

Håller med, hur i hela helvete kan jag vara vaken nu? Jag vet inte. Kissar och äter mackor, mackor för fulla muggar. Hela sängen är fylld utav smulor som jag egentligen hatar men just nu gör det mig ingenting. Gäspar lite smått, men inser att jag är nog hungrig trots allt så jag springer mellan sängen och köket såhär på natten. Men nu har jag lovat mig själv att slå igen datorn för engångsskull, så vi hörs! Nu blir det mörkt, tråkigt och jag lär äta ännu mer!

" Make the most beautiful mistakes "

 
 2 superfina tjejer som också färgat håret! Båda är verkligen skitsnygga i håret. Vi hade en riktigt härlig kväll tillsammans med varann och Schwarzkopf-gänget! Frida som färgade våra hår, bor i Övik där hon har egen salong och var verkligen toppenbra! Åh, så himla duktig.
Fler bilder, riktiga bilder kommer framöver! Nu är det nattinatti =) 

2013-05-13

 
Bild från JESS. Såhär ser hårfärgen ut, Frida som var min färgtekniker har fullt upp med att platta håret =) Men jag är somsagt riktigt, riktigt nöjd! 

" Jag fuckar upp ditt organiserade liv "

 
I skrivande stund. Nu har jag färgat håret och klippt mig, är så sinnessjukt nöjd! =) Syns inte riktigt på bilden, men bättre bilder kommer sen. För nu är det full rulle tills jag ska vara på stan igen. Städning, diskning och matlagning. 17.30 ska jag vara nere på JESS igen, då är det dags för kläder, frisyr och sminkning! 

" Time is free "

Godmorgon! =) Mitt liv idag, är ingenting att leka med. Somnade strax efter 6 imorse så jag kom inte upp 07. Eller jo, jag var påväg att kliva upp men valde att ligga kvar 1 ½ timme längre. Men nu sitter jag och äter frukost, har gjort iordning och packat träningsväskan för att faktist kriga på gymmet innan frisören! 

" Your hug is my favorite "

Fan, vad jag ångrar att jag vaknade så sent idag. Även om jag behövde sova ut, kunde ha kortat ner litegrann. Nu ligger jag i sängen, har snart ätit 5 mackor och undra vad jag ska ta mig till. Ska upp om 4 ½ timme för att träna. Linus kom förbi förut, så vi hängde nån timme innan han cyklade hem igen. Haha, räääcercykel! =) Skönt att han fick nedförs hem, med tanke på att det är uppförs hit. 
 
Näää, ska slå på lite Raw Comedy Club och försöka sova. Need.it. 
 
Såhär ser det ut i min säng just nu, pigga fruntimmer! Ska aldrig mer sova länge, om jag vet att jag ska upp tidigt. Tänkte sova tidigt också, men det är ett ultimatum som, fan, aldrig funkar! 

" I'm young enough to not know everything "

 
Såhär såg min håruppsättning ut som jag gjorde i Fredags iallafall. Gjorde den hos Emma på Jess, jätteduktig tjej! Imorgon så ska jag tillbaka för att färga håret, spännande! Inte varit hos en frisör, varken för klippning eller färgning. Eller överhuvudtaget på snart 5 år. Nu är det dags! 

" When people are talking about diets, I'm just like.. I think pizza is delicious "

 

" Tell me what you think about when you can't fall sleep at night "

 
Sova ut var det vi sa, och det gjorde jag! =) När jag vaknade och kollade på klockan så var den 16.30, då vart jag lite nöjd inom mig själv. Men hur ska jag kunna sova inatt? Äh, allt går om man vill.. Bilden är tagen i skrivande stund, såhär ser jag ut nyvaken när jag somnat med gårdagens smink. Inte söt för fem öre, men en blogg utan bilder suger. Likaså en blogg med random bilder i inläggen hela tiden. 
 
Har precis slängt i mig några mackor, blev ingen vidare frulle när jag strax måste börja med middagen. Blir så enkelt som ugnsstekt falukorv idag. Och klockan 20 ska jag iväg och fixa på tatueringen och kolla när Niklas gör klar sin, ska även boka in en ny tid i slutet på månaden. Lucky me, hörs! 

En tid som du saknar

 
" Jag kan bli mogen, jag kan bli sansad. Jag kan skaffa mig en bättre karaktär. Jag skulle kunna bli nunna. Men aldrig mer 17 år och kär. Jag kan bli 50 år, jag kan bli 100 år. Jag kan bli vuxen och pensionär. Men jag kan aldrig mer bli 17 år och kär. " 

" Do your best to enjoy your day "

 
Bjuder på en bild på mig & emelie från igår och berättar att jag äntligen är hemma från jobbet! =) En riktigt bra kväll faktiskt. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova ut imorgon, så himla skönt! 

" Lazy weekend "

Gooodmorning! Egentligen mot protest, väckarklockan tvingade upp mig nu klockan 14 =) Inte alls glad ja! Och allt börjar kaos. Kvällen igår var riktigt bra, samtidigt som den var riktigt skit. Tog en taxi hem strax efter 2, då kom Rickard förbi en stund, tog en cigg och surrade lite skit. När han åkte så somnade jag en liten stund innan folk ringde och jag har alltid en tendens att aldrig slå av ljudet på telefon.
 
Så, jag svarade alla. Strax efter 4 kom Rickard tillbaka, satt ute cirkus en timme innan grannen kom och bjöd in oss på käk och fortsättning på öl. Dumt, klockan 07 stapplade jag hem igen och somnade. Nu vill jag typ dö, för någon jobbar ju faktiskt idag. Skulle dricka 3 öl igår, men nä...

En gammal bild på dig


# 20 days challange

1. En gammal bild på dig
2. En tid som du saknar
3. En slumpmässig bild
4. En bild på något som du älskar
5. En bild på ett citat 
6. En bild när du ler
7. En bild på något som gör dig glad
8. En bild på dagens outfit
9. En bild på ditt sovrum
10. En bild på ett minne
11. En bild på någon som är attraktiv
12. En bild på din bästa vän
13. En bild på något du aldrig komma glömma
14. En bild på din morgonfrisyr
15. Din favoritsång
16. En ful bild på dig
17. En bild på något rosa
18. En bild på skorna du använt idag
19. En bild på något som betyder mycket för dig
20. Din profilbild på Facebook

" Follow your dreams, they know the way "

Godmorgon! Jag är inte den som var uppe med tuppen idag, vaknade rätt precis =) Lagomt till middagstid nästan. Men är fortfarande dödstrött. Däremot måste jag sova tidigt ikväll, imorgon klockan 10 så ska jag ställa upp som hårmodell gällande håruppsättningar för JESS, och prata om att färga håret på Måndag. Vi får se.
 
Nu ska jag göra ordning frulle och dega på lite, slå på en film och ha en riktig hängsoftardag. 
 

" Dont worry, don't cry. Drink vodka and fly "

Haft en riktigt bra dag. Med tränings x 2, städning, tvättning och en riktigt bra arbetsintervju. Men allt det bra försvann. Och min dag har blivit ett helvete. Orkar inte. Säger godnatt, hoppas på att vakna bättre imorgon. Irritation deluxe, onödigt. Och allmänt dåligt humör utav en liten sak. Fan vad fånigt. Sån är jag. Ibland.

" I was born to be real, not to be perfect "

 
 
Todays look! 

" Sometimes, good things happen in goodbyes "

 
Hemma från gymmet! Avslutade somsagt med 15 minuters avslappnings-massage =) Nöjd tjej! Så nu ska jag gå ner och slänga i en tvättmaskin och städa, klockan 13 har jag arbetsintervju. Sen ska jag möta upp Patricia för ett nytt träningspass & ikväll kommer Tobias och ska sova här. ♥ Syskonmys! 

" Even a bad run is better than no run at all "

Godmorgon! Sitter och äter frulle nu i sista minuten, strax efter 8 så kommer mamma och pappa och hämtar mig. Jag & mamma ska starta dagen med lite träning =) Skönt! Ska avnjuta lite massage också, får ju fortfarande inte sola eftersom tatueringen är så pass nygjord. 
 
 

" No matter how much you care, some people don't deserve you "

 
Jag har mina två yngsta bröder på besök idag! =) Dom valde att gå hem till mig istället för till mamma, men det klagar jag inte på. Tobias gick ut ganska fort igen, så jag & Kevin gjorde ordning frensh hotdogs och tog med oss massa drickbart och jordgubbar ut och satt oss på gräsmattan utanför oss. 

" So you'll be gone and I'll be happier "

 
Min finaste prinsessa, min syster, mitt hjärta, världens bästa Sanra har äntligen tagit körkortet! =) Åh, kommer så väl ihåg när jag följde med henne på hennes första körlektion. Nervösa tjejen. Men idag har hon kortet i handen (på papper änsålänge..) så vi har varit ute och åkt under kvällen, en sväng in på Max och andra glidarställen. Nu är det dags för kvällfika med Niklas och dags för att sova, mår som jag förtjänar efter gårdagens bravader. 

" It's up to you to make your dreams come true "

 
Världens finaste & världens goaste kom förbi mig igårkväll. Så det var kaffesurplande, kedjerökning, chipsätning och skitsnack i all ära. Kvällen slutade dock helt annorlunda. För vi tog snabbaste bilen i stan hem till Emelie, halsade bokstavligen shotar, öl och vin medans vi fixade oss på 30 minuter. Poff, så var vi nere på krogen. Vinglandes hem så pratade jag med min prins och var väl hemma strax innan halv 3. 

" I felt special until I saw you talk to everyone like that "

Jag har blivit en sucker, som alla andra. Och skaffar mig dedär, Ask.fm.
Så jag tycker ni ska gå in och ställa någon pinsam fråga som alla andra gjort, eller någon rolig fråga kanske. Ni får också, om ni vill, ställa seriösa frågor! Upp till er mina kära. Det är anonymt, och jag är helt fascinerad över hur anonymt det kan bli egentligen. Ser inte en ipadress, ingenting! Fett coolt, dude
http://ask.fm/lappsara - Där går ni in, följ fotspåren och se vart ni hamnar.
 
Grymt inne och impad utav tvspel också! 

" A smile is the best makeup any girl can wear "

 
 
Byxor  Gina Tricot  //  Tröja  Gina Tricot  //  Jacka  H&M //  Väska  Gina Tricot & Converse.
 

" But if you never try, You'll never know "

Vaknade idag utav en lillebror som ville att jag skulle följa med honom och kolla på Yohio. Men vilken respektlös människa, blev så himla frusterad så vi gick därifrån rätt tidigt. Då åkte vi hem till mamma som bjöd på middag, grillat och gotta =) Avslutade med häng i husvagnen som dom tagit hem, så vi spelade Fia med knuff och jag blev vinnaren! Min studsmatta hade dom plockat fram också, så vi hoppade litegrann men det var ingen riktig höjdare att hoppa med lock i öronen. Haha.
 
 
 

för det hon sagt har du aldrig nånsin trott på.

Har ganska precis landat hemma med mina pojkar efter ett jobbpass i garderoben. Nästa helg väntar ett likadant pass =) Gick riktigt bra, trots att det var första gången där. Annars så brukar jag vanligtvis servera när jag är på Södra berget. Nu står jag i köket och ska fixa lite mat innan det bli nattinatti! 
 
 
Nytagna bilder från vårat meeeeega(not)stora kök.
Nästan impad över att jag faktiskt ser rätt så pigg ut, är egentligen världens tröttaste.
Såååå, grisen som väcker mig imorgon kommer få lida.

H.H

 

låt mig ta dig på en resa, tillbaka i tiden.

 
Godmorgon. Pigg & glad, vaknar med 3 härliga grabbar hemma. Helt utvildad, lyckats få sova 12-13 timmar och känner mig bättre! =) Woho! Fiberhavregryn, frysta(kokta) hallon och en shaker med chokladsmak. Åh, hysterin om att frysta bär kan ge oss Hepatit A gör mig galen. Jag älskar halvtinade frysta bär, men nu är det bara koka allting. Hur som helst, idag är typ en sån dag när jag är kär i allt. Och är så jävla fruktansvärt lycklig.

När vi är själv, är det världens bästa grej.

Grabbarna har lan för fulla muggar som ska pågå till Söndag. Jag som hatar, nästintill har fobi mot sladdar på golvet lider just i denna stund. Fyfan! Det är bara stå ut =) Allt gick bra på PVJ, ska tillbaka på Måndag för nya tag. Så imorgon jobbar jag ändå, blir ingen servering dock utan hovning och garderoben. 
 
Nu blir det nattinatti för min del, typ världens tröttaste och sjukaste tjej! 

det svider i dom när dom inte ser dig lé.

 
 
 
Vilket klagande det är här i våran lilla sjukstuga. För jag blir sämre & sämre, så om en timme ska jag åka till PVJ. Vårdcentralen hänvisade till akuten, men jag är den som inte åker dit. Minns inte när jag åkte dit frivilligt sist. Som det verkar har jag Bihåleinflammation, lunginflammation och öroninflammation. Det blir fina pencilinkurer det. Pricken över i:et, att min chef ringer och i kris behöver att jag ska jobba. Jag fick säga nej, och även skriva av mig imorgon. Fan, fan, fan! 

" Vi är inte det vi tänker, det vi säger eller det vi känner. Vi är det vi gör. "


These things will never change for us at all.

Hej, tjena, tja, hallå! Är hos mamma nu, vi ska precis slå oss ner i soffan för att kolla på Tonårsbossen tillsammans och äta den supergoda kladdkakan jag bakat! Den är nog fantastisk god, lilla jag har inga smaklökar såhär när jag är sjuk (första gången det händer mig..) men jag hoppas på det bästa, får inbilla mig smak. Hörs! 

tomma löften, tomma ord. allt var så förändrat.

 
 
Soffläge framför Simpsons, tillsammans med en shaker och nässpray. Var tvungen att ta till lite brutalare saker nu, har en jäkla fobi för nässprayer i vanliga fall. Aldrig köpt en själv faktiskt. Alldeles för beroendeframkallande för att ens få finnas, kan jag tycka. Men det vart verkligen kris, så nu är det vi. Däremot ska jag göra allt i min makt för att ta det så lite som möjligt. Annars är det världens finaste väder ute! Ta vara på det, jag började dagen med en promenad! Ligga inne håller inte, nejnej! Usch.

ringer du dom så följer dom dig gärna hem.

Vissa huskurer funkade bättre än andra, vissa funkade inte alls ochn vissa var för överdrivna för att ens testa. Jag har iallafall nyss vaknat, somnade förut och klev upp en stund när Niklas väckte mig för att han lagat mat. Men lika snabbt som jag klivit upp så låg jag i sängen igen, och sov. Min feber trotsar mig och stannar kvar, och jag vägrar byta sängkläder när jag ligger här och frossar mig. Då får någon tvätta ihjäl sig sen.
 
Nu dricker jag varm saft, och det är t.o.m gott! Skippar mjölk och andra slembildande produkter, saft, té och grejer får det bli. Som på beställning. Jag ska återigen bädda ner mig, så hörs vi imorgon. 

We're beautiful, like diamonds in the sky.

Vi går in på en ny månad, om nästan 2 månader fyller jag år! Då är det sommar, jag är förhoppningsvis brun med en läkt skitball tatuering på baksida lår. Åh. Jag är fortfarande sjuk, med en värre hosta och snuva idag. Så nu har gamkärringa här googlat fram några huskurer som jag ska pröva =) Måste väl få ta mig ner på gymmet nån dag framöver, bygga muskler och bränna på brännan. Och jobba, självklart.
 
Febern har lossnat ganska bra, har mina febertoppar när jag svettas igenom allt. Men den försvinner nog snart, och allt det andra också. Håller tummarn på mig själv!
 
Såhär såg det ut hos oss igår, Niklas, hans jobbarkollega, Niklas tjej & hennes tjejkompis var här. Just under denna bild så kör Niklas & Rebecca ölhävningar, man ska göra 10 armhävningar och dricka upp sin öl ur glaset. Försten upp vinner. 

RSS 2.0