21:47

Sitter nerbänkad vid datorn nu. Assegt. Väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka hem till mitt kära Stockholm och min kära Johana och mitt kära jobb. Kära allt. ♥ Alltså, det blir nattbussen för min del. Har packat min väska som är proppfull med kläder och även lite skor.

Efter träningen som förövrigt var väldigt intensiv och svettig så sprang jag in på stan och köpte en ros och skrev en gullig lapp till min pappa som han fick efteråt. Snäll som jag är lagade jag även tacopaj så ikväll har vi haft familjemys. Nu ska jag leta reda på mitt smink som är borta och mysa ner mig med bror i soffan. Det blir massa gotta och tvmys tills vi åker, eller ja. Han följer med och vinkar hejdå. Bästa!
Bild sen somras, i Sollefteå.

15:40

Efter mycket om och men så har jag inte kvar Sune.. Känns faktiskt jobbigt. Min lilla gos. Nu ska jag strax bege mig ner mot stan, springa på gymmet med mamsen och Sussi. Och även tänka på när jag bör åka hem, antingen inatt eller imorgon superduper tidigt?.. Frågan återstår. Nä, nu ska jag springa och packa ner träningskläderna så att jag kan leva fett som en kung!

20:52

Har spenderat den större dagen hos Stephanie med henne, Frida, Andrea och Patricia. NU på kvällen har jag varit hos mormor och ätit middag och myst på. Bilden är på min gofis sen tidigare idag.

för idag är hon inte ens en nära vän

Innan jag flyttade, så pratade vi mycket om vilka vänner som skulle stå kvar. Vilka som skulle släppa taget helt och vilka som skulle försöka greppa. Men tanken slog mig aldrig att det var vi som skulle gå skiljda vägar..

12:02

Blev väckt av min underbara pappa denna fina morgon. Men såna stunder går det inte irritera sig på längre, de har fått sin charm med tanke på att vi ses så sällan. ♥ Just nu håller jag på att tvätta, kan ju vara fräscht. Idag hämtar jag min bebis förresten! Men ska ut till Birsta med Linnea först och handla lite saker.

-

Jag mår dåligt när jag ser vem du blivit. Så annorlunda. På ett fuckt up sätt. För mig skulle du bli en helt annan person än den du blivit, med tanke på allt du sagt och hur du agerat. Allt skulle bli så fint. Med hela ditt liv, och jag ville allt det bästa för dig. Men nu får jag en klump i magen när jag ser på bilder, jag blir äcklad. Trots att du var min finaste vän genom de flesta åren i livet. Men allt vårat känns så långt borta. Jag hoppas du trivs med dig själv. För jag har alltid önskat dig det bästa, och det gör jag, tyvärr, fortfarande.

19:36

Oj, hej! Det var ett tag sen. Men jag har jobbat och slitit den sista veckan, de sista dagarna, de sista timmarna och det sista minutrarna. Igårkväll tog jag tåget med Sundsvall där pappa mötte upp mig och skjutsade mig till Stephanie :) Där det blev flera pizzoooor och snack.

Idag har jag hängt med Sanra och även varit och tränat! Köpte gymkort på det nya gymmet i stan, så nu blir det träning både i Sundsvall och Stockholm. Slut med att ligga på sängen och dega, no more! Hämtar min lillgos imorgon. Ännu bättre. Men nu ska jag klippa bror min och mysa med familjen. ♥♥

23:07

Efter 14 timmars jobb och 2 timmars promenad så sitter jag hemma. Håller på att koka ägg, enkelt och mättande innan jag ska sova. Sova tidigt, däremot har jag någon timmes sovmorgon imorgon. Skönt!

05:58

Det var en lång, lång vinter. Tänk att kylan inte kommer. Och eftersom den kom så pass sent så är man så ovan vid att det är kallt. Ska bli skönt att åka till Sundsvall nästa vecka och känna lite kyla, in i ryggmärgen. Man tappar det. Nu ligger jag helt färdig i sängen och väntar på att få gå til bussen. Och ta en morgoncigg.

 

 


22:40

Har ganska nyss kommit hem från jobbet och käkat litegrann! Ska strax krypa ner i sängen och sussa som ett litet barn :) Väntar en tidig uppstigning imorgon, redan vid 5 så sömn är välbehövligt!

just nu. mot jobb.


12:50

Morgonpromenad - check! Håller på att laga lunch nu :) Sedan är det jobb som gäller i vanlig ordning. Har plockat ihop litegrann hemma men tar resten när jag kommer hem. Eller kanske imorgon eftersom jag blir sen hem ikväll. Så måste man ju få sömn innan man kliver på nästa pass.


min nya bebis!


23:11

Ser på My name is Earl och lyssnar på Mantha som håller på att möblera om eller något. Byter lampor och håller på. Om en stund ska jag laga kvällsfika och gå och lägga mig. Har turen att ha sovmorgon imorgon. Däremot tänkte jag kliva upp ganska tidigt och morgonpromenera. Hurtig jag!

sms-livräddare.

Nu jobbar jag även som en sms-livräddare. Och vad menas med det? Ja. Jag har angett vart jag oftast befinner mig på dag/kvällstid och med min iPhone som ska in på lagning en snabbis bara så går det aktivera vart jag är någonstans. Om det kommer in något larm till SOS om ett hjärtstopp så kommer dom att se vart jag befinner mig. Om jag finns inom 500 m räckhåll från hjärtstopp så skickas ett sms ut till mig. Inom någon minut så kommer min telefon att ringa och då väljer jag om jag vill springa dit eller inte. Alltså som en resurs innan ambulans tillkommer.


Ja, lite kort om det. Nu sitter jag med paltkoma i soffan och tittar på nyheterna :) Väntar på Nicke som ska komma och kolla på våran tvättmaskin, haha! Ikväll blir det lugna gatan. Japp.

06:00

Åh, godmorgon! Sitter och äter frukost just nu och tittar på mitt schema. Nu kliver jag på 12-dagars jobb rakt av. Skönt? Ja och nej. Det innebär att jag kommer att jobba helgen, det däremot kan bli riktigt skönt.

 

Annars så börjar Mantha jobba idag också! Är så stolt över mitt lilla hjärta som jobbat så hårt här nere, verkligen kämpat. Och juste! För att inte glömma. Så har jag också blivit hundägare! :) Till en chihuahua/papillon. Världens finaste, som jag hämtar den 27! Kan visa bild på fisen senare. Men nu ska jag fixa mig litegrann, hörs!


20:10

Har nyss slängt in kladdkakan i ugnen, så häckar litegrann nu tills den ska bli klar. Tog med mig Mantha på en liten promenad förut innan det var dags för städning! :) Som den hemmafru jag varit idag så passade jag på att laga kött med ungsbakade potatisklyftor med löksås och självklart en sallad till. Ikväll väntas det film med den nybakta kladdkakan. Kan bli bra!

12:55

Godmorgon. Godmiddag. Godkväll. Jag har nyss vaknat efter hur många timmars sömn? Ja, jag ska försöka räkna. Och med det så kan jag berätta vad jag gjort ihelgen också. Fredagkväll & natt bjöd på allt för mycket men sömnen var dryga 4 timmar maximalt. Vilket betyder att jag inte sov hemma. Så när jag vaknade så åkte jag för att möta Mantha och då åkte vi hem.

 

Slog på en film, somnade. Lagade mat och käkade, somnade. Såg på gladiatorerna, somnade. Flyttade mig från soffan till sängen, somnade. Och sov tillsnu. Vilket resulterar i att jag sedan 06.00 på morgonen i Fredags sovit i ungefär 28 timmar. Eller om man bortser från matlagningen och gladiatorerna så 26 timmar. Jag är helt jävla utvilad och kan verkligen inte sova mer. Så nu myser jag i Manthas kläder som låg i vardagsrummet eftersom jag inte vill väcka henne. Så nu är det dags för frukost och sedan operation Städning!!

 

 


07:29

Godmorgon! Jag sitter och äter frukost just nu :) Taggar för att åka till jobbet i vanlig ordning. Kör både löparpass och sedan ett extrapass som jag tog på mig, vilket innebär att det blir jobb mellan 09:00 - 213.30! Tur att jag somnade igårkväll vid 22, och är rätt så utvildad. Har börjat med att sova hur tidigt som helst, och kan sova rätt så länge också. Bra eller dåligt? Hm..

 

Men nu ska jag springa och fixa mig så jag kan kila iväg snart. Ha en bra dag allihopa.


06:11

Godmorgon, godmorgon! Här sitter jag i soffan alldeles för morgonpigg. Ska alldeles strax åka mot jobbet :) Skönt! Mantha, den sömntutan ligger och sover nu fast hon var dock upp och åt frukost med mig. Idag väntas mycket grejer, så vi kommer förmodligen att höras imorgon. Tiden räcker aldrig till, man blir ju tokig!

23:52

Nu har vi flyttat igen! Vilka tjejer. Gangbang. Skoja. Men vi sitter iallafall hemma nu :) Nu på kvällen har vi haft besök utav Robin, Fredrik och Pontus. Har även fixat en liten myshörna så där har jag legat nästan en timme och läst i min bok. Sjuk sinnesro. Precis vad man behöver.

 

Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag tar mig upp till jobbet imorgon!

 


14:37

Hej. Tja. Sitter i Nacka nu och ska åka till jobbet om en dryg halvtimme. Har jobbat heeeela helgen, i princip. Fredagkväll, hela igår ( 13 timmar, hej!! = pengar ) och ikväll kör jag på ett kvällspass. Kanske låter skönt. Är ledig imorgon så det ska bli skönt iallafall. Förövrigt? Ja, jag håller på att sluta bita på naglarna. Jag ska åka hem om några veckor och jag dödslängtar. Dock bara en helg och då är det jag & familjen kan jag lova. Tog ju inte vara på den tiden under jul när jag var hem.

Fan, tråkigt att ni får läsa världens babbelbabbel. Men jag ville bara skriva litegrann. Men nu dör mitt internet om några minuter så vi hörs om några timmar, dagar, veckor, månader eller år. We'll seee.

11:33

Sitter hemma nu, och gör ingenting. Ska göra iordning lite mat och vänta på mitt lilla hjärta. Ska jobba ikväll jag, och sååå taggad jag är. Fuck. Ska bli skönt att jobba hela helgen egentligen om jag tänker efter. Men orkar inte tänka nu.
Just nu vill jag bara flytta hem. Till mamma och pappa. Har jag saknat dom mer än vad jag gör nu så blir jag förvånad. Mina finaste. Det allra dyrbaraste i mitt liv. Det är underbart att bo i stockholm också men det finns svackor. Och allt var så lätt i Sundsvall. Med alla runt omkring. Nu är allt bara rakt upp och ned. What to do. Nu ska jag sova innan det är dags för matlagning och jobb.

19:35

Har precis kommit ut ur duschen och ska snart börja fixa mig litegrann :) Eftersom vi inte har så många vänner här så får man skaffa sig. Vilket betyder att vi ska hänga med en grabb som jag träffade på tunnelbanan på nyår. Jag var forever alone. Och gav mitt nummer. Men det var kanske tur. Så ikväll ska vi vara med honom och hans vän :) Dricka lite, spela spel och sedan får vi se vad som händer. Tror det blir kanon!


the place to be - bilder på våran lägenhet.


en del utav köket..


en del av vardagsrummet..


en del utav hallen..


vardagsrummet ut mot hallen


en del utav manthas rum..


en annan del av köket..

Finns däremot inga bilder på toaletten, våran walk-in-closet eller mitt rum än. Det kommer!

15:50

Still alive. Är i Nacka nu och hänger litegrann. Kan ju lova att jag sovit som ett barn under natten, så himla skönt. 14 timmars långt nattpass, kära john blund. Och att väckas av att polisen ringde var som pricken över i:et. För då vaknade jag till iallafall. Tänkte sno Manthas bilder så ni får se lite hur våran lägenhet ser ut, tills vi tagit nya bilder. Dessa är knäppt med iPhoneluren men det får duga nu.

Annars blir det nog inte mycket mer här under helgen eftersom jag jobbar. Så pass mycket att jag tror det blir till att sova på jobbet. Jävla timmar hit och dit. Sliter som ett djur måste man ju. Jobba över.. Japp!

-

Ett stort jävla FML. Är ledig idag tydligen.
Tisdag 14:15 - 20.30
Onsdag 07.00 - 14:15

04:25

Men man må väll älska livet. Har legat vaken i snart 1 ½ timme, från att ha sovit till och från i typ 3 timmar. Ska strax ringa till jobbet iallafall, höra när jag börjar egentligen. Menmen! Med världens grisvärk så ska jag nu hoppa in i duschen och bli en människa. Hela huset sover. Mina småhjärtan.

21:16

Tja! Vi har haft stenat dödshäng hos Nicke idag. Knubbisarna vräckte i sig pizza som pricken över i:et. Så deg på högsta nivå har vi. Fast nu är det bara jag & Mantha som är vakna, sjukt taggad för att flytta imorgon! Nu ska även jag mysa ner mig med gosisarna och se på Ängla gård - Andra sommaren.


RSS 2.0