chokladasken i högsta hugg


Sitter med chokladasken i högsta hugg, väntar på att hamburgarna som min mästerkock

till pappa håller på att laga ska bli klara ;);) Inte för att jag kan äta så värst mycket och
fort, men det går bara jag får tiden :') låter som en bebis.. Aja, åker till granlo senare
och ger kissimissen lite kärlek och mat, pusss

vila i frid käraste moster, en saknad

I dag är det Internationella dagen för Att bekämpa cancer. Till minne av dem som förlorade kampen mot cancer, och de som kampen fortsätter... Vi ber för Ett botemedel. 92% av er kommer inte klistra och kopiera in texten på något ställe, men kommer du? Jag gjorde det för dem jag älskar, Im Proud Att vara en del av de 8%


 

Jag väljer att skänka en enorm tanke till min moster, som gick bort den 14 september 2007.

Flera gånger om dagen så tänker jag på henne, det är en saknad som itne går att beskrivas.
Det finns så många som tror att dehär är hur lätt som helst, men det har snart gått 3 år
och jag har endå inte förstått helt att hon faktiskt är död.. Cancern tog hennes liv, hon vart
36 år, inte ett år äldre. jag älskar dig och jag saknar dig mitt hjärta (v)

 


redhead bilder



dagens goda gärning

Dagens goda gärning är gjord, tror jag? Har städat hela huset idag åt mamma :) Så nu hoppa jag bannemig att hon är glad när hon ser hur mycket jag slitit, hoho!! Börjat med min pencilin har jag också gjort, hoppas jag blir frisk nu =) Inge större planer idag, tror jag ska åka till Line och mysa med hennes katt :') Eftersom hon har åkt bort så är jag en liten kattvakt, hihi. Idag går väll alla på påsklov, njut people! NJUT..


Sara Löfgren - Kär var det sista som jag ville bli

kvällsbeskriving från fredags

Har egentligen inte så mycket att säga, har spenderat nån timme hos Sanra ikväll =) Har fått förjävla ont nu igen så jag gick hem, ska borsta tänderna och försöka sova innan allting blir mycket värre.. Hoppas ni får en jättebra natt, sov så otroligt gott :') Och ni som har sista skoldan imorrn, njut!


ja, de kanske beskriver min fredag. Slutet på den innan ja vandrade hem


halsböld

Okej, efter en lång och tung dag så har jag fått veta att jag har halsböld. Och vad är halsböld egentligen? Jo, de är från en halsinfektion och då har det samlas var bakom ena halsmandeln. Så nu ska jag äta pencilin i 10 dagar, tur för en alkis som mig är att alkohol inte har någon påverkan på pencilinkuren. Men den stora frågan är hur jag ska kunna svälja tabletter när jag inte ens kan svälja mitt eget tunna saliv? ;) Aja, ska krya på mig lite och se på dating in the dark nu. Det programmet är så himla roligt, hahaha!


Sådär ser mina halsmandlar ut just nu, och det har samlats var bakom också..


gråtit hela natten

Nu är jag "vaken".. Legat och gråtit och vridit mig i smärta konstant mellan elva igårkväll och fem imorse, det var inte alls för härligt. Vid åtta så tog jag tag i skiten och ringde sjukvårdsrådgivningen och dom sa att jag ska söka upp våård, så jag ska tjillidilla ett tag sen blire sjukhuset :) haha, nu när jag gäspar bara forsar tårarna! Mamma och den jag pratade med i telefon tror att det är en halsböld, och fyfan..


öroninflammation?

Kan nästan slå vad om att jag åkt på öroninflammation :( Och nå skit i halsen, känns inte som halsfluss utan de är säkert nånting annat. Har så himla ont så jag sitter och gråter, haha..mesigt. Men jag hatar verkligen att ha såhär ont i öronen och värre blir de ju alltid på nätterna så jag gruvar mig nu. När jag var mindre så gick jag alltid gråtandes in till mammas sovrum och berättade hur ont jag hade, inatt händer nog något liknande. Och min hals dödar också ganska hårt, grisont när jag sväljer.. Inviger påsklovet totalt ;) ooooh, gonatt.


färgningens resultat

Tog en fika med Line, Sanra, Lisa och Alex på barista :) Jättemysigt vare, så nu är det påsklov och jag ska njuta i två veckor. Ska ta en lunch på stan med mamsen imorgon, hihi. Men såhär blev dagens resultat på hårfärgen, men somsagt så blir de omfärgning inom några dagar ( en mörkare, men brunt i ) Men ska kika vidare på Boston Tea Party nu och lägga mig ganska tidigt, sov gott allihopa :)



on my way to redhead

Sitter med färg i huvudet nu, undra hur det hela kommer att sluta.. Är jätte nervös, men hur de än blir så ska jag färga håret igen antingen ikväll eller imorgon =) Och Maria lyckades slå mitt finger snett idag, haha..! Men så vred jag tillbaka det och tur var väll de :) Har påsklov nuja, fan va hääärligt! Ska firas med en fika på Barista om nån timme med massa gosiga tjejer, samtidigt ska vi ta farväl till Line som åker imorrn :( :( Jaja, slänger in en bild senare om hur håret blir, om det nu lyckas bli bra. Ha en mysig kväll, puss på er





sur sandra

Okej, min familj var på världen sämsta humör när jag vaknade så därför har jag också blivit de.. Idag har jag nån föreläsning om hur man sätter KAD ( kateter ) troja.  Har jag inte det så ska jag väll sitta och plugga om Njursvikt hela dagen fram tills 1 tiden för då blir det afrikandans ;)

HAHA! ne, jag längtar inte... inte ens lite

Tights med nitar - Åhlens
Tröja med ränder - H&M
Armband med nitar - Lindex

småkissarna! :')

Var och hälsade på Sanras småkissar som kom igår, 5 stycken :) Var där igår under tiden när 2 av dom kom, och hua va fina dom är! Lite finare idag kanske, men mina småhjärtan :') En av dom små ska heta KisseSimon och det kommer bli min favorit, och Sanra ska även döpa en annan till Gullefjun.







skänk en röst gullisar!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Jag har nyss gått med i en tävling på Nelly.com Tycker ni borde rösta på min bikini som är Made by Sandra Nylund själv lixom! ;) Egentligen ville jag designa en vit bikini, men är det egentligen så många som faller för de? Visst äre skitsnyggt och man ser brun ut, men det blir så himla genomskinligt eller snackar jag i nattmössan nu.. Därför fick det bli en fin ljus färg som endå inte är lika ljus som vit är. Valde att inte ha nått möster på underdelen heller för det känns som det blir lite mycket med båda delarna, tycker det är jättefint med mönster på bara ena. Va jättegulliga och rösta på mig nu :) puss på er, ha en superbra Söndagskväll!


alldeles för mycket plugg


Plugg plugg plugg, har iallafall gjort litegranna nu ;) Ganska mycket egentligen om man tänker på hur djupa uppgifterna är så. Känns bra för nu kan jag pricka av lite på min plugglista som jag har. Det tar sån extremt lång tid för mig att plugga .  jag skriver en mening - vilar 10-15 minuter, skriver en mening, vilar igen. Aa, ni fattar. Och jag kan inte koncentrera mig heller, skolan borde vara lättare, och ha mindre läxor! tycker ni inte?


tråksöndag = plugg?

Nyss tagit mig upp ur sängen, så jag började dagen med wienerbröd och saft :') Idag är det som vanligt, en tråkig jävla Söndag! Ska väll ta vara på lite tid och plugga, har så jävla mycket att göra så nångång ska det väll göras också.. Fast jag vet egentligen inte varför, jag och Maria har ju kommit på att hur vi än gör kommer vi sluta på Daltons som nå jävla pundare ;) så varför ens lägga ner tid på skolan lixom? Aja, vi får se hur de går med pluggandet, annars blire väll ner på stan och ta en fika kanske =) lät bättre..



 



gonatt för ikväll

Suttit vid datorn hela kvällen, fast jag slog faktiskt av den och allting annat när det var Earth Hour mellan 20.30 - 21.30 ;) Tog en runda ner på ica då och köpte chips, dricka, jordgubbar och massor med gott som jag tjockat under kvällen.  Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, om 5 minuter så fyller Jonathan år + att man ska ställa fram klockan en timme då, missa inte det! Gonatt, sov gott och dröm sött mina små hjärtan

 



pojke som våldtog tjej, hyllades

Så nu är - liv ett jävla tragedi, förstört av någon som bara ville komma inuti. Ett jävla svin men ey, så är ju Sveriges folk,  vi dömer alltid den då som har minst koll. " För här i Sverige så lyssnar vi på dom som kan tala för sig även om han är en våldtäcksman. Vadå bevis, DNA, han talar rätt. Så länge som de låter bra så är det vattentätt." Vilket jävla rättsamhälle som vi har, vi lyssnar på den starka och dömer den som svag ser ut.

( Mange Myt - Stekarn & Stackarn )


Det har varit så otroligt mycket prat om Linnea som blev våldtagen inne på skoltoaletten förra året. Medans pojken hyllades, så började folk dra sig ifrån Linnea, t.o.m hennes s.k vänner.. Det var så otroligt mycket mer som hände men tänker inte sitta och rabbla upp allting för jag antar att ni vet om allting, annars så tycker jag att ni borde gå in och se på Uppdrag granskning på svtplay. tryck HÄR. Jag började faktiskt gråta när jag såg programmet, jag förstår inte hur folk kan göra som dom gör mot en 14årig tjej, när pojken faktiskt gett ett erkännande.. För att få en liten inblick i det som hänt, så tryck HÄR för att komma till en artikel om detta.



Pojken fick besöksförbud från Linnea, han fick byta skola.. Endå blev han bjuden till Bjästaskolans skolavslutning förra året  ( 2009 ) Han hyllas när han ger rosor till hela klassen som att ingenting har hänt, prästen som bjöd in pojken till avslutningen hade ingen aning om att tjejen planerat att inte gå på den, hade situationen varit annorlunda så hade dom kunnat träffats på i kyrkan.. idiotiskt. jag blir verkligen tom på ord


ofräsch opepp tjej

En underbar middag som avnjöts med en Bacardi Breezer - Mango. Jättegod fast eftersmaken var lite sämre fast det dör man ju inte av :) Var och såg på Sanras katt som fick ungar innan maten, och snart kommer hon väll och stampar in genom dörren för vi ska trots allt köra på en utgång ikväll.. Fast jag ska faktiskt inte dricka nånting =) vara en duktig tjej ikväll, så det blir nog hemgång ganska tidigt också. Då väntar min chokladask som jag gömt för att mina syskon inte ska vara där och nalla. Fick den som lördagsgodis av mina päron idag, ihih



oj, jag ser ju alldeles för pepp ut.. eller kanske inte


utgång



vad händer idag?

Inte haft så mycket att uppdatera om lixom, var ut igår då somsagt =) Vart lite struligt på slutet när polisen och allting kom, stog där utan skor i slask och snackade med dom, great! var först och firade lisa, åkte till en lokal och mötte nåra grabbar och Issa så gick vi till min brorsa och festade med han och massa andra :) Idag har jag tvättat ( duktigt! ) Ska snart gå ner och laga lite mat till mig själv också, vad ska alla gör en Lördagkväll? Känns som en bakissöndag för mig, men ska försöka köra på ännu en utgång =) annars blir det nog Baristahäng kanske :)

 



sitter på festen nu :) har varit e

0-559b61e19fa427239437cf315fa120a0.png

Kolla varifrån!

sitter på festen nu :) har varit en jättestressig dag, och snygga som på bilden är jag och emelie, hihi. puss på er, hoppas ni har en jättebra kväll.


fest

FESTAR! ingne uppdatering, blir seeeeeeeenare

äntligen fredag

Fredag!! fast jag har inte ätit nån frukost än så jag har riktigt ont i magen, det gör verkligen skitont! Ska väll överleva ännu en dag mellan 8.45 - 14.05 i helvetet idag också som jag lyckats gjort flera år nu så ;) Vad ska alla göra ikväll? Själv så ska jag iväg och fira lisa som fyllde 19 år i Söndags =) Hörs senare, puss


Mary J. Blige - Stronger



shopping

VIPkvällen var jättebra, synd att det var så mycket fjortisar där som verkligen sprang in på butikerna när grinden inte ens öppnat helt? Aja, tycker faktiskt man kan ta det lite lungt och bete sig bland folk men vissa förstår tydligen inte sånt. Slutade med 3 köp :) Sånahär kvällar är att tipsa er om, såg förövrigt Melinda som vann en sminkkurs på Make Up Store när jag var påväg in på donken, hoppas det gick bra för henne =)


En jättesnygg skinnjacka med nitar! HELT KÄR

Söt rosa tröja med blingiling
Supermysig hood :')

lillebror, sötan

dödens död = skolan! kommer ju endå inte sluta bra när det inte finns nåra jobb.. ;) Tur att det kom in ännu mera pengar på kontot idag fast dom kommer nog gå åt ikväll eftersom jag och Sanra ska på VIP ikväll. Nyss kommit hem, var och hämtade min lillbebis från dagis i mina rosa foppatofflor! ;) och snart ska vi laga middag, det bjuds på ris, gordon blue och goda grönsaker + nån god sås! mums. God middag på en Torsdag, yeah


Uppdaterar ikväll om hur det varit på VIP, fått jätte många inbjudningar om det fast aldrig gått, men nu lät det riktigt bra så jag passar på. kanske träffar nåra andra där, we will se.


vi ser det snöa

Vi ser de snöar, vi ser det snöar, det var ju roligt, hurra!! Skjut mig, orka ännu mera snö, kanske dags för finväder igen så kan man sitta ute och njuta =) Nu ska jag kila iväg till skolan också, värre än snön! Dagens outfit är gråa jeansleggings och en tjock, jätte gosig ljusrosa tröja. Men puss på er, have a good day


rökning bland unga

Jag börjar bli rädd, jag blir ledsen inombords.. Min granne började med att fråga mig om jag skulle berätta för hennes mamma om jag såg henne röka.( Känner hennes mamma superbra, uppväxt med henne vid mig )  Först tänkte jag, men självklart inte eftersom jag själv röker fast mina föräldrar vet om det. Men jag tänkte igen, att jag kanske hade berättat det eftersom hon är 13 år, bara 13 år. Så jag sa att jag visste inte, då sa hon att jag fick absolut inte berätta ifall jag skulle se eftersom alla i hennes klass tjuvröker så hon ville också testa.. Hon berättade att dom drack cider också, antar att hon menar 2.25 från ica ettan, hon ville också testa att dricka och röka för att vara normal men hon visste inte hur hon skulle få nån att köpa ut.


Vissa ser nog sånthär som ett skämt, men jag tycker det är hemskt! Att tjejer, som är 12 och ska fylla 13 detta år ska behöva falla för ett sånt grupptryck. Att man måste känna sig normal genom att dricka och röka när man är så pass ung.. hemskt, riktigt hemskt. :(:(

 



videotime!

och en fin video, beskrivade.. HAHAHA! NE, ALDRIG NORMAL

barista dagar

Barista har ju varit som ett hem dom senaste dagarna, mitt riktiga hem har varit som mitt andra hem ungefär ;) Så här kommer lite bilder om hur mitt liv egentligen varit på barista, när uppdateringen varit sämst!


här är alex, som fick stå ut med 5 sjuka brudar i flera timmar på barista..

levanade dagar

Oho, ursäkta för dålig uppdatering! 1 inlägg om dan, eller kanske 2 är inte okej!  :tumbdown: Spenderade min första timme på sporthallen och var faktiskt med på styrketräningen litegrann :) Sedan har jag mest varit på stan med mina tjejer ( Line, Sanra, Emelie och Lisa ) , eller vi var på barista för att vara ärlig.. Men åkte hem och tog en middag hemma faktiskt, sedan bar det ner till barista igen då även Alex var där. Haft en underbart bra Onsdag, och den blir ännu bättre när efterlyst börjar om ungefär 1 timme :') blir en tidig kväll för jag är hur trött som helst, men somsagt ska bli bättre uppdatering ;) puss på er allihopa, ni är hur gulliga som helst. =)



orka va normal när man kan vara onormal, kanskeee?

tror min kära brytta tänker så ifall :] aldrig tänkt normalt hon..


gårdagens

Sanra bjuppade på middag igår innan vi åkte ner till stan igen, väl där nere mötte vi Line så vi drog en repris på hela jävla stan igen ( som man förövrigt kan utantill x150 ) Sanra solade, sen gick vi på barista och satt där lite mer än två timmar :) men guh va skönt de va! Sista halvtimmen där kom även Aggah, Issa, Mantha och Matilda =) Matilda åker även till thailand idag, fan va avis man blir! det är ju ingenting som sitter fel. :( aja, nu måste jag fixa mig inför min kääääära skolan som är idag, ORKA! suger snoppbajskuk, förlåt.




mysis dag på stan

Efter jag kollat på min klass så åkte jag in till stan och mötte Sanra. Vi tjillade runt lite överallt och satt oss även på torget och tog en cigg i det fina vädret :) Man blir så glad av solen, ska åka ner nu igen så nu ska vi möte Line och jag hörde en fågel viska i mitt öra att det troligen blir en fika på stan nånstans =) mysigt. puss


kilar till sporthallen

Kilar iväg ner på sporthallen nu för att kolla när min klass har simning! Själv ska jag inte vara med eftersom jag har intyg från läkaren att jag inte behöver bada ;) Plus att det är gymning sen fast jag är sjuk, blir nog att flörta med läraren så jag får hem då =)



jobbigt va..

Donken var riktigt gott, och vi tog en fika med Lisa efteråt på Barista också :) Hur mysigt som helst, så har ganska nyss kommit hem. Imorgon väntar sovmorgon fast de blir endå tidigt ikväll, mysigt! så ska slå på en film och sova, natti

Och kära du, visst äre jobbigt att jag alltid
kommer vara lite finare och lite bättre än dig? ;)

middag på donken väntar

Tog en runda på stan efter skolan idag med mamsen, dock vart de inget inköp så ikväll skulle vi kika lite på hemsidor istället :) Är supersnor sjuk fortfarande också, och allting med Stockholm över påsk blir inte som planerat. Utan nu sitter jag & Emelie och kollar på lite hotell där nere, vi tänkte åka ner över helgen och leva lite liv =) Nu har vi kollat på Clarion Collection Hotel Wellington. Imorgon ska vi kolla lite på bussar och sånt, undra vart de hela slutar :) Men nu ska jag åka ner på donken med Emelie och ta en middag. tjockt! och gott



godmorgon världen

Godmorgon, är superpigg så det känns som skolan kommer gå finfint :) Fast jag börjar med Svenska i flera timmar så denhär underbara känslan kommer nog försvinna såfort jag sätter mig vid skolbänken. Och nu när det är så fint väder så vill man inte sitta inne utan vara ute, ta en långpromenad och låta solen steka. Livet är inte alls speciellt rättvist när jag måste sitta och plågas vid en skolbänk 24/7. Aja, måste kila iväg ja.
Ha en superbra dag och njut av varenda minut i solen :')

först va spegeln skitig..


så jag tvättade den..


och lekte lite..

solarium bling

Sitter i min mysiga Sundsvalls tröja, nyss tagit mig ut ur duschen efter att ha stått där i en halvtimme :) det är så skönt att duscha, bada och allting! Var och solade förut på Bling med Sanra också så jag valde att smörja in mig i en summer lotion efter duschen. Och jag måste rekomendera Bling för er som går och solar solarium faktiskt, det var jätte bra rör och allting, kostar runt 40 kr för 10 minuter :)




sovit middag

Sova middag... är precis vad jag har gjort i några timmar nu och herrejösses va skönt de va :) Inte varje dag man gör de, så man jag väl gjorde de så njööt jag som bara den! Så nu sitter jag och äter på världens godaste tårta och de är jordgubbar på den så man får vääärsta sommarkänslorna, jordgubbar är ju sommar tycker jag =) Senare ska jag åka ner på stan med Sanra och sola :) skönt såhär på en söndag


jessica andersson - I did it for love



gravid..

Åh, har ni någonsin kännt känslan att ni skulle vilja ha en egen bebis? Jag tycker dom är så fruktansvärt fina, och gosiga och, ord kan inte förklara. Det är ju aldrig samma sak när man är barnvakt för det är inte ens eget, man får inte göra precis som man vill utan som föräldrarna gör brukar jag försöka göra. Hela graviditeten är så fin, stora magar är så himla vackert på tjejer iallafall :') Hade det inte varit för skolan, att man verkligen måste göra skolan och få jobb eftersom det är så svårt idag så skulle jag haft en bebis! Skulle inte ens tveka, men nu har jag 2 ½ år på mig har jag kommit på ;) Jag & Sanra ska ha bebisar ungefär samtidigt så vi kan ligga där på bb tillsammans, gå med våra fina små barn i vagnar varje morgon och vara snygga mammor! Och hon går ut gymnasiet om 2 ½ år ungefär, och då har jag gått ut sen 1 år tillbaka och förhoppningsvis hunnit jobbat de året.. Okej, önskedrömmar kanske men vem vet, det kanske slår in en dag :) bebisar är det finaste som finns, min dröm som en dag ska bli till verklighet, oja!



gårdagskvällen

Kvällen igår var riktig mysig :) även fast marängswischen blev lite, som den blev. Såg på paranormal activity, som jag & Sanra förövrigt sett på bio när vi var i Stockholm ;) Men konstigt nog så blir man alltid lika rädd, man vet allting som kommer hända så man gruvar upp sig för det tror jag.. Tomas var mer rädd än någon annan, Tim & Ante var här också.



då var kvällen planerad

Nyss varit ner på ica med Sanra och laddat upp inför ikväll. Blir myspys, vi ska göra ordning marängswisch (stavning?) och äta massa chips, eller äta feta saker! Är även barnvakt till mina småsyskon men dom klarar sig själva så det är egentligen inte så mycket ansvar, men eftersom lilla jag är sjuk så behövs det krya på sig också. Och ni som ska ut och gå lös ikväll, gör det åt kära mig också! ;) Blir nåra veckor innan jag går ut nu så.



 



snorsjukan!

Skönt det var att vakna idag, sov ut och ingen bakfylla :) det var väll lika bra, men istället har min snorsjuka blivit ännu värre för de känns som jag har proppar i ena näshålan (a) fjantig jag är... me de är inge skönt :( Snart ska jag laga kycklingpaj (?) eller om de var någon annan paj, sen ska jag även göra rulltårta och allting eftersom det kommer folk hit idag! Vi ska fira min kära pappa som fyllde år i Onsdags :)



flygandes groggar i stan

Fullt ös, medvetslös ;) nånting jag kunde drömma om.. Kinser som kom och skällde ut oss eftersom vi drack cider inne på kebabcity, poliser som kom åkandes mot oss så Thea och Emelie sprang så glas och groggar flög över hela stan, haha! Vart en cider under hela kvällen och den slutade inte bra, sitter hemma nu i mjukisar och tjocktröja, helvete va skönt! slipper vara bakis när släkten kommer imorgon iallafall.. Mr. T kom även fram när jag klev av bussen och frågade om jag skulle med på fest, var riktigt sugen!! men jag gick hem, blir nog bäst så


film från barista

barista igår 8)

tung dag!

Tung dag! har trögaste lärarna på fredagar så de var tur att Emelie var med mig på alla lektioner! pinglan, vi degade runt på stan nåra timmar och drog en lunch på stan med min mamma också =) Åkte hem för att stoppa in en maskin tvätt, ska städa lite innan min kära mamma kommer hem också så hon blir glad. Ikväll blire fullt ös, medvetslös ;) så det gillas på hög nivå! woho! peppar järnet redan ja. Pusss på er så jävla mycket



 



vila i frid

starka ord,
men dom som tog ditt liv ifrån dig
förtjänar att dö.


orkar man skolan? nja, men okejdå

Tjatja, tog en fika med tjejerna inne i stan igår :) riktigt mysigt, så gick vi förbi Robin som jobbar på Tandorihouse också. Och nu är jag uppe, tänkte verkligen stanna hemma idag men jag klev upp endå för att ha 2 lektioner :(:( aja, slutar strax innan tolv idag så det är ju lite bättre. Ska sminka mig nu, ta med hörlurarna sen pluggiluggisch in tha superduper schooool ;) have a good day! /kommer en fin video från igår senare också :)

 



VINNAREN ÄR..

 

Stort grattis till Melinda som tog hem priset i denna tävlig, GRATTIS!
alltså en sminkkurs på Makeup store! Det finns tävlande som fått fler röster än inräknat,
men dom räknas inte med pga. fel röstinlägg...
Rösterna till alla tävlande stog till såhär, och tack för alla som tävlat och alla som röstat!
Vissa har även röstat för många gånger, såna röster har inte heller räknats med.

 

Melinda 118 röster

Astrid 49 röster

Isabelle 41 röster

Emelie 11 röster

Hanna 0 röster

 

 


jag kan koncentrera mig! ;o

Allting har gått ganska bra idag faktiskt, skolan gick helt awesome :) Kan ju faktiskt koncentrera mig om jag stoppar in hörlurarna, och då blir allting gjort! synd bara att jag kom på det väldigt sent. Sen stockholmsresan nästa vecka blir inte av, men fan! haha, det kommer andra spännande saker om 2 veckor istället ;) jag tänker inte säga vad det är utan bara utge lite spänning på bloggen, ni kommer få veta när det hela är gjort. Om 50 minuter är tävligen slut också, så snart kommer beskedet om hur det hela kommer sluta! ;)



på skolan

Gud vad glad jag blev när jag fått så otroligt mycket kommentarer idag, det gjorde hela min dag :) ni är underbara allihopa! Sitter på skolan och renskriver en uppgift nu, håller somsagt på att ta tag i massa saker som jag ligger efter i! tror på mig själv nu, hoppas ni också gör de så jag blir mer peppad :D Så jag svarar på lite på bloggfrågor som jag fått också, några små eftersom jag inte har all tid i världen.

Du som sa att min pappa var ung, undrade hur mycket han fyllde ;) Kanske gör dig besviken nu, men farsgubben fyller hela 48 år! Men han blir nog glad när han läser dethär, han försöker ju trots allt vara ungdomlig av sig och enligt mig så lyckas han faktiskt riktigt bra.

Och till dig som undrade vad för tävling, så är det en tävling om den som har bästa bloggen :) Så dom ska få så mycket röster dom kan. Vinnaren får en sminkkurs på makeup store =) Nu ska jag fortsätta plugga, hejdå :) ha eb jättebra idag, i all den blaskiga snön så får vi hoppas på bättre!

back to vinter

Trodde det var vår ja, så vaknar man och ser att de snöar!  Back to vinter igen då och jag har vääääärldens träningsvärk sen igår, och det är inte bara en liten muskel utan varenda del i min kropp gör ont :( Väntar långdag i skolan och jag är inte alls pepp för det skulle inte alls sitta fel att vara hemma idag, eller? Idag slutar tävligen, klockan 18.00 så good luck allihopa =)

 



efterlyst och hans död..

 

Legat hos Sanra hela kvällen, vi har börjat planera en resa till Stockholm nästa vecka!
Hoppas verkligen den blir av så man får komma bort från Sundsvall ett tag.
Såg på efterlyst ikväll som säkert många andra eftersom dom tog upp Stefans död..
Och folk som säger saker, fick senast idag höra att han var en pundare och allt fan folk säger
Men dags för folk att ha respekt för andras död kan jag tycka, hur känslokall är man?
En människa har förlorat livet, han vart 33 år och han försökte rätta upp sitt liv. Tänk hans dotter
som är 8 månader som knappt kommer ha minnen av sin pappa :'/
kan inte ens föreställa mig :(
Jag kände inte han så, men mina föräldrar gjorde och han var mycket här när plutt jag var liten.
Mina tankar till stefans familj, sambo, barn och vänner. :love: nu säger jag gonatt.

...

hur kan man såra en person så jävla hårt?


nu väntar toppenmat

Träningen tog hårt, kommer inte vara mycket kvar av mig imorgon! ;) Gjort mina val inför

3:an också så jag får väll anta att jag går kvar på dethär programet i sundsvall nästa

år också ( förjävligt ) När jag kom hem så stog mormor i köket och lagade mat,

så idag väntar det toppenmat!


hello kitty glassen som jag åt igår, så fin :')

jag vill inte motionera

Som ni säkert fattade så börjar min dag med träning, efter min pizza! ;)

Men nu har jag hittat värsta låten som beskriver mig totalt!!

Och haha! När kom låten ut? Tror jag gick i 1:an eller 2:an, för jag kommer ihåg att

jag hade en dansgrupp för klassen också tävlade dom om vem som dansade
bäst,
jag och Roxana ( som också hade gruppen, klassen ) favoriserade en tjej! haha..
Sen en dag så hade jag en banan i väskan, så glömde jag bort den i väskan så den
blev ganska rutten och i min väska var Marins skiva med denna låt, så den dog!
Alltså var jag runt 7-8, så det var ungefär 10 år sen låten kom ut.

grattis pappa

Mornmorn, de blir skolan för mig idag endå :( orken är på botten kan ja lova.

Så jag sitter och trycker en pizza nu och om en timme så ska jag träna, great

Egentligen borde jag va hemma idag, har bara träning och en lektion som man

inte behöver gå på fast jag ska gå och plugga på den ;);) Men idag fyller min

pappa år så nu ska jag gå och ringa till han. sjunga lite fint.


en son, en make, en pappa
- min pappavärldens bästa pappa

 

grattis på födelsedagen

 


dagens kväll

Elin har tagit sig en promenad hem, och jag har nyss tryckt i mig en pizza och gott vare! Pontus sitter och ser på porr, röker på och dricker nån proteindrink, mogen kille! ;) mogen mogen mogen. Ser på desperate housewifes också som är världens bästa program!


väntar på elin

Nu sitter jag och väntar på elin, vi ska väll bara tjillidillla ikväll :) Ska iallafall fixa en
pizza som jag kan käka, börjar bli kurrikurr i magen. Och på bilden, var som som
finast under alla våra år :) Vi var runt 11-12 år, sötis tjejerna.

underbara matmässa

Nu har jag kommit hem från matmässan, den var helt otrolig! rullade hela vägen hem när allting kvar klart ;) Mycket värre än jag trodde. Direkt när vi kom dit så bjöds det på någon kyckling med ris och en jättegod sallad, till det fick man även ta ett glas vin eller någon annan dryck =) Nästan efter denna måltid var man ganska proppis i magen, men då åt vi glass från Sia :)     ( bubbelgum, cocos, 2 olika choklader osv ) efter detta tjockandes så bjöds det på massa olika bröd som det var olika pålägg på, som ost&skinkröran som var otroligt god! Senare så fick vi tacopaj, efterrätten till det blev kladdkaksmuffins och en jätte god dryck, granatäppeldryck :) avslutade hela allting med en glass med smaken taragona, supergod! efter den goda glassen blev det en HELLO KITTY GLASS! :') jag smälte ner till jordens yta när jag såg den, hallon och vanlijsmak =) allting var supergott, helt förvånad över att jag orkade äta så mycket i min lilla magsäck! längtar verkligen tills allting kommer ut i buktik, eller kladdkaksmuffisarna finns redan men inte det andra. hello kittyglassen kommer bli en succé, fyfan vilken god! =D sommarglassen 2010





 



hemma idag, skönt!

Åh, gud va skönt det är med sovmorgonar!! :) Jag har nyss klivit upp, tagit på mig lite kläder så snart väntar det en superduper frukost! Är hemma från skolan idag, jag orkar verkligen inte! Ska med mamma på nån provsmakning smart, ska försöka fixa min kamera och ta massor med bilder! :) Ha en bra dag, njut i den underbara vårsolen som äntligen har kommit, skönt att snön smälter bort så otroligt fint.. puss


fortsättning av tävlingen, röstning börjar!

1. 
http://aastridelander.blogg.se/


2.


3.

4.


5.

 

 

6.

http://mayasaa.blogg.se/

 

Här är dom tjejer som tävlar om en sminkkurs på makeupstore. För att någon nu ska
kunna vinna, så kommer det pågå en röstning fram till Torsdag 18/3 18.00! Hur ni
finalister väljer att marknadsföra att ni är med i en tävling är helt upp till er själv.
Och för er som tänker rösta så gäller följande, försök inte fuska för jag ser ipnummer
- 3 röster att ge, antingen till samma eller olika personer.
- Ge rösten / rösterna i detta inlägg, röster i andra inlägg räknas inte!
- och ja, tävlande får ge röster också!

att finnas där i vänskap

Ni vet att mycket i vänskap, handlar om att finnas där för varandra. Men är det verkligen fel att man kanske inte svarar när man sover, ska man känna skuld då? Jag brukar försöka svara så mycket jag kan men när jag sover och inte vaknar så kan jag ingenting göra och det känns skit att känna skuld dagen efter.. Och som just nu, det känns som alla ska prata om sina problem som inte bara är ett heller utan flera med mig. Ska jag känna mig som världens sämsta vän när jag inte orkar, när jag har mina egna problem som tynger mig till botten? Om folk inte finns där och lyssnar på mig, stödjer mig ska jag behöva känna den bedrövliga känslan som kommer när man gör nånting "fel" i vänskapen.. "När du inte orkar, så ska jag orka för två" är ord som kommer från ganska många, men känner ni inte att det är ganska fejka ord egentligen från dom flesta, och rena skämt från andra? Det måste vara bland de värsta som finns, när folk säger att dom alltid ska finnas där, finns alltid som ett stöd och fan dom säger. Såna ord är starka, hur kan man säga sånt till nästan vem som helst? Jag är iallafall inte den person som pratar om sånt som tynger mig ner till vem som helst, det finns få personer som jag pratar med.. falsk vänskap, är vad de är.. Man borde veta hur nära man är till folk, att veta när det är läge att säga såna ord. Visst känns de bra att veta att de finns stöd, men när folk bara skriver i tunga perioder och aldrig annars så verkar det som dom har sånt tråkigt liv så dom måste veta vad som är dåligt i ens liv!..



tävling om en gratis sminkkurs på makeupstore!

anmäl dig idag! och lycka till  tryck här


NI SOM RÖSTAR I DETTA INLÄGG, ERA RÖSTER KOMMER

INTE ATT KOMMA MED. VAR VÄNLIG TRYCK HÄR

FÖR ATT KOMMA TILL RÄTT RÖSTINLÄGG!

 



dissar nyttig mat och träning

Tänkte idag, att jag skulle ta tag i lite träning och äta lite bättre och hela den fadderullan.. ni kanske vet hur det är :) Men poff så sprack allting! Tog en middag på big boy idag, fast jag hade endå planer på att vara med på idrotten sedan träna på gym imorgon.. så kom jag plöstligt på att jag ska ju med mamma på ett ställe där vi ska få vara smakråd med några andra personer, synd träningen! ;) Alltså blir det varken skola eller någon träning imorgon! oh, vad jag ska svulla svulla.


tävling om en gratis sminkkurs på makeupstore!

anmäl dig idag! och lycka till  tryck här


sovandes i trappen

skulle precis gå ner för trappen, då ser jag min superduper söta lillebror sovandes :)

haha, hur många lyckas?.. tror inte ens jag skulle lyckas med detdär på fyllan!

Om de skulle hända så skulle de va extremt!


tävling om en gratis sminkkurs på makeupstore!

anmäl dig idag! och lycka till :) tryck här


TÄVLING OM SMINKKURS!


Just nu tänkte jag ha en tävling till er läsare, er i Sundsvall endast! lite vip att bo här i Norrland ;) Innehållet blir en sminkkurs som pågår i 180 minuter av en make-up artist. Hon kommer att visa en kvälls och dags makeup. Efter introduktionen får du själv tillgång till smink och får testa själv, du kommer även att få råd, indviduell hjälp och tips. Där kan du passa på att lägga en sminkning som du kanske inte annars använder. I dethär presentkortet så får du ovanstående gratis, samtidigt får du 20 % på hela sortimentet vid detta tillfälle. Räcker t.o.m Mars, så därför kommer detta pris ges ut redan på Fredag 19/3. För att kunna vinna detta, så.


Anmäl dig i detta inlägg, och imorgon kommer röstningen att starta. 
Så imorgon kommer ni som anmält er att publiceras här på min blogg,
det gäller då att få så många som ni kan att rösta på att just eran blogg
är bäst. good luck! :)

första dagen avklarad

Är hemma efter första skoldagen nu, den började ganska okej! ;) Började med att prata om hur alla haft det under sin apu som vi haft på sjukhuset. Sen kom det folk från Unga företaganade ( eller va det hette ) och berättade lite om hur dom arbetar, vad dom tycker om kursen osv =) så nu har jag och Maria en great ideeea som vi troligen kommer att styra upp lite fint i 3;an ;);) hoppas verkligen allting kommer gå som vi vill, men allt går om man vill, ellerhur?.. Nu äre bara att peppa inför påsklov och sommarlov!! yeah, längtarrrrr som en gris



morgonpepp

Peppar denna låt och fixa mig inför första skoldagen på 7 veckor! Fan, det tär och veta att man ska till skolan och inte nått ställe och jobba på! ;) Har samma lärare hela dagen också, bästa läraren men endå..vem orkar? inte jag, är inte redo! vill vara hemma :(


wannabe björn rosenström!

Seriöst, hhahaha! Jag har lyssnat på Björn Rosenström sen barnsben, jag kan inte minnas något år som jag inte lyssnat på han faktiskt. Men den låten som man kunnat längst utav alla är ju den stjärnklara Pojkarna som busar, men nu är den låten så otroligt förstörd efter Pontus utgång i helgen. Han sjung den karaoke, och han låter ju så otroligt manlig.. Nejnejnej, nejnej! Han och hans kompis står där och sjunger som små fina kråkor, men dom är underhållande! Och nyss så hörde vi en kille som "pubar" under låten också, alltså någon kille som är i puberteten     ( lite sent att puba när man är runt 18? ) Stackarn säger jag bara, hahah! ;) Aja, nu är den låten helt sönder efter att dessa grabbar förstööööört den, ska man skratta eller gråta? Jag säger gonatt nu iallafall.


ballar av stål

Sitter i mina sköna mjukisar och en mysig tröja, äter chips och dricker kolsyrad dricka! ;) gott är de! Ser på Ballar av stål gör jag ju också, såg på Wipeout förut. Älskar när folk gör illa sig, undra om jag passar så bra att gå omvårdnad egentligen?.. Och vad ska man säga om Ballar av stål, det programet är helt underbart!! Förresten, jag som inte är Stockholmsbo som alla andra bloggmänniskor, jag såg En jobbig jävel sist jag var ner till stockholm faktiskt =) Var nå program inspelning just då, undra om det kommer med kanske, vem vet ;)





 



bilder sen gårdagens fest



oja, jag var helt borta ;) som jag själv sa, "jag är på jupiter och snurrar runt"



nu går jag

Okej, jag har inte gått än :) men nu ska jag gå, och till dig som undrade vad

Sandras blogg  heter så tryck här, så kommer du direkt dit! have fuun


video sen hemgång igår

bilder kommer senare..

tårta

Just nu sitter jag och äter en marängtårta och väntar på att få några bilder sen gårdagens utgång :) Sedan ska jag och Elin ta en promenad i det vackra vädret, underbart att det börjar gå mot vår! Det enda dåliga är väll att det blir så himla slaskigt när all snö smälter. Efter våran fina promenad så ska vi hem till henne, så ska jag laga middag åt henne =) Tur att jag har henne, någon som ja får pyssla om och vara snäll mot! pojkarna missar nått.. skoja, men hejdå! och ha en toppendag, njut av allting! jag och fyller 18 jädra år om 117 dagar, niceprice. yeah




nedräkning till födelsedag

Aaa, då är också lilla jag 18 år! Och Pontus har lovat mig att när jag kliver in där
på krogen så ska han stå redo på scenen och sjunga Happy Birthday till mig :)
han sjunger som jag, vet inte vad men det ska bli grymt! Är ett jävla bra tag kvar
menmen, dagen kommer ju komma iallafall! År 2010 faktiskt, inge annat

dagen efter

Jaru, vart har lilla jag hållt hus egentligen på senaste? Slängde ju inte in nått riktigt inlägg igår, utan bara bilder från Lines 18års fest som var riktigt jävla bra! :D:D Så igår slog vi på stort igen och började förfesta hos Line igen, sedan bar det av mot lokalfesten i Granloholm! =) Och idag, så började ju dagen med att städa rummet, precis som igår! det är verkligen inte lätt att vara tjej ( eller mig ) när det gäller kläder och utgång. rummet är ju alltid städat på morgonen sen ska man fixa sig och allt, så när man kommer hem från festerna så är det kläder överallt, och då menar jag överallt! Idag bjuds de nog på mycket sömn och tjillidill, måste peppa inför skolan imorrn :( Jobbigt, inte varit där på 7 veckor och dom veckorna från skolan skulle mer än gärna få fortsätta så. Nä, nu väntar tårta nere i köket som ska få fylla min mage! :love:

 


BILDER, LINE 18 ÅR!! :D


hemma från stan

Kom nyss hem från stan, var och tog en fika på Innergården :)
Det var riktigt bra, har aldrig fikat där förut men det är ett tips!
Sedan mötte vi Sandra och Patricia så vi strosade omkring på stan
och myste på. Länge sen vi sågs så det var riktigt trevligt.

njut folk! :D

Okej, jag har inget minne av det söta inlägget som jag slängde in inatt.

Och bilderna, haha! Det såg ut så på mitt rum och lite värre, men varför

tog jag kort på de? inte okej.. Aja, pigg som en (vad man nu säger) är jag

iallafall, varit uppe och storstädat hela mitt rum plus hela huset!

Nicenicenice ;) ja är superglad, vad inte varför men NJUUUUUT FÖR FAAAN :d

och grymt väder äreeeeeeeee, njut njut njut och sprid!!!!! yeah

 



sludder natt

Är hemma efter en awesome middag, kväll och liten natt.

Ska troligen ner till stan igen, men vi får se :) kanske blir så

att sängen tar över mig istället. Tror på sängen jag, men imorgon

har jag en fet klädhög att ta itu med *opepp* Och en jädra massa

städning kommer det att bli! men gonatt, sleep good eller nått




 



vila i frid

 

12 mars har alltid varit din dag så länge du funnits

12 mars är en dag som är din dag även fast du inte lever kvar

12 mars är din dag, du finns kvar i mig hjärtat



Hur kunde Gud ta ifrån oss en sån underbar person,
en dotter, en syster, en mamma, en sambo, en vän och en moster.
Hur kunde allting gå snett, var det menat att bli så?
Vi får hoppas på det bästa, att du ser oss därifrån.
Hur kunde Gud ta ifrån oss en sån fin person som du,
om någon va ledsen så fanns du alltid där till hands,
du visade vägen till en underbar chans.
Tittar upp mot himlen, ser en stjärna som lyster starkt
Anna, du lyser som starkaste stjärnan på himlen.
När du inte längre finns här på det stället du borde va
så står alla våran hjärtan tomma, utan hopp eller svar.
Hur kunde Gud ta ifrån oss en sån underbar person,
en dotter, en syster, en mamma, en sambo, en vän och en moster.
Hur kunde allting gå snett, var det menat att bli så?
Vi får hoppas på det bästa, att du ser oss därifrån.
Hur kunde Gud ta ifrån oss en sån fin person som du,
om någon va ledsen så fanns du alltid där till hands,
du visade vägen till en underbar chans.
Tittar upp mot himlen, ser en stjärna som lyster starkt
Anna, du lyser som starkaste stjärnan på himlen.
När du inte längre finns här på det stället du borde va
så står alla våran hjärtan tomma, utan hopp eller svar.

dagens planering

Usch, natten har varit hemsk. Inte fått sovit någonting alls, tårarna har tagit

över hela natten för mig.  Gruvar mig för hela dagen faktiskt, för 2 helt underbara

tjejer fyller 18 år idag så grattis på dom :) Och idag skulle min moster ha fyllt 39 år..
Och jag är en sån person som överväger det dåliga över det bra oftast och det är väll
inte allt för bra som en dag som denna. Men har alldeles på tok för mycket att göra idag
så jag ska börja med allting redan nu.


kvällens tidfördriv

Slagit in presenterna och plattat mitt hår, så nu är det slut på kvällens

tidsfördriv! Imorgon, kommer det en spännande sak som jag ska berätta

för er ;) Imorgon händer allt för mycket, gonatt på er.


jag kan spåra dina tårar


sanra i ett nötskal

Sanra skrev nyss till mig att möta henne ute om 20 minuter

så loggade hon ut från msn, så snabbt tog jag upp telefonen och ringde
för att höra vad som pågick egentligen. Jag fick ett fint svar som detta

Sanra - Jag kan inte prata, möt mig ute kvart i!!
Jag - jaha, jaha, men vad äre som händer?
Sanra - Hinner inte, du får veta sen. hejdå *klick*

Så nu beger jag mig ut i vilda äventyr, puss

ett par tights

Fick två bilder av min kamera, sen vare slut!
Hahha, ni får som så ska jag fixa bilder imorgon :)

en shoppingkväll

Vart några timmar på birsta med Timmy, Camilla och Emil :)

Vart ett par tights som inköp, och ett jävligt snyggt armband

Kameran har fått nån blackout så bilder kommer lite senare när han

och jag diskuterat om vad problemet är =) Annars så är jag jävligt pepp

inför imorgon, dock så har jag inte den blekaste om outfiten. Hjälp mig någon?

Sitter och trycker i mig en pizza nu och snart blire att slå in presenterna

som jag köpt en dejta john blund nåra timmar, hoppas de slutar bra ;)



 



stan i 7 jävla timmar

Oh, varit på stan i över 7 timmar! Först så gjorde jag kladdkaka på mammas

jobb som ni borde gå och äta för den vart riktigt god *stolt tjej* ;) Gjorde även

en pastasallad som gick åt! vilken kock jag är. Sedan mötte jag Camilla så vi har

gått runt på stan i flera timmar, gjorde ett inköp! Ett par tights, riktigt snygga är dom.

Köpte även två presenter till åt min pingla som fyller 18 imorrn! RÖJJJ :D

Så nu sitter jag och väntar på elin som ska färga mitt hår, spännande.

 



dagens morgon

vaniljyoghurt, macka och té är dagens frukost! Snart bär det av
till mammas jobb :) Ska göra världens godaste pastasallad till dom där
och även baka kladdkaka, snälla jag! puss

Pato Pooh ft. Ricky - Fairytale

gonatt

tagit kvällens sista cigg, lindat in mig i en röd liten fleecefilt som är

så otroligt mysig :') Ska gå ner och göra en kopp té och slänga ner mig

i sängen för att få en riktig skönhetssömn. Känns jätte konstigt att lägga

sig före klockan 10 på ett lov, men skönt ska de bli :)

 



:(

Okej..jag har varit på världens sämsta humör den senaste tiden och inte för att skylle

ifrån mig men jag tror de är en lingonvecka påväg! För just nu sitter jag och deppar

sönder, undrar vart hela mitt liv ska ta vägen :( Jag är så himla rädd för döden när jag

väl börjar tänka på den, är inte ni? Jag menar, man vet aldrig när den kommer.

Man får aldrig veta hur folk reagerar på ens död, man får aldrig mer tänka..

Nej, usch :(:( orkar inte ens tänka på på, orkar ingenting. Jag lovar, ska bli en lite mer

vettigare blogg när jag kommer ur ur den här perioden också.



katrin zytomierska, äckliga fitta

flippad brud, har aldrig nånsin tyckt om henne. Och det kommer

troligen inte hända någonsin heller, och vad vill den fittan när hon

snackar om Cimon? ♥ Patetiska fitta, die die dieeeeeee.




fittomogna folkl.,,fdsf . ni är inte roliga

Allting löser sig med karlssons klister. Alla borde veta att jag har blivit förjävla

nojjig när det ringer antingen från dolt nummer eller från nått nummer som inte finns.

Eller vadå inte finns, såna nummer som inte finns inlagda. Det är synd, att det är så

jävla många som är så jävulskt omogna så dom måste ringa för att hålla käften, men

hallå, hur kul liv har ni? inte fan de va roligt.. Det var roligt när man va typ 7 år och riktigt

jävla omogen!! Och idag, är killar lika störa fittiga nötter. Varför, kan inte killar bara börja

bete sig som folk istället? dom är åååHhhhåååhHHHhh. :)

skit ska behandlas som skit, lovey boys


dagens bowling med video

Bowlingen gick nästan som jag ville, för jag kom tvåa! ;) fyfan va bra jag var!

strike efter strike, drömmar. Nejmen ärligt så kom jag faktisk tvåa och vi var

hela fem personer! jag spelar grymt, tack vare mitt staket! sandra fixar..

Ska belöna mig med en kycklingsallad nu, mums






- bara jag som får otroligt små storlekar i bowlingskor? 2 HELA STORLEKAR!

folk måste tro att jag har enormt småa fötter.. :(


och ja, bara för de filmade så vart allting skitdåligt ;)

bowling på g

Just nu sitter jag ganska stressad, har iallafått hunnit få på mig kläder och nu sitter

jag och pressar i mig två fullkornsmackor! ;) haha, nyttig och onödig skit. Om drygt en

halvtimme går bussen ner mot staden! ska bowla med min söta mormor och tre av

min brorsor. Har inte bowlat på evigheternas evighet så jag kan redan nu förbereda mig på

att hamna sist på listan, kanske att jag hamnar högre upp om jag får ha staket

( som man bara får ha till man är 12 år ) haha..men det kan jag ju drömma om! :(

aja, good luck till mig


killar är nötter!

skit ska behandlas som skit, lovely boys

aja, ja har damp på varenda kille


ikväll. pungspark så jävla hårt


till allihopa. Förutom en :') min


drömprins som man bara får drömma


om. Dom är fan nötter allihoopa,


så jävla åååååhhHhhh! dö


tjockistisdag!

Spenderat min kväll hos tjockiselin! vi har lyckats få i oss flera kilon med

chips, nåra chokladkakor, en kladdkaka och flera glas vatten. så många turer

på toaletten vart de! ;) haha..Men tisdagar gillas, alla dessa tvprogram!

Scrubs, Simpsons, How I meet your mother, Joey, Vänner, Dating in the dark

och mitt kära Desperate housewifes! nu går också Old Christine igen! Fan vad glad

man blir :D Oså har vi kommit på hur vi vill att sex egentligen ska vara, killarna borde

vara med och lyssna, fan va dom skulle lära sig saker.

 

Kanal 5 testar, dating in the dark! ;) myyyyyyysigt..


skitgöra och dagen vart felplanerad

Pang boom krasch! min dag gick inte alls som planerat :D haha..
Min lilltjej ringde och sa att hon var påväg till akuten så jag tog och
pallrade mig dit, sedan for jag ner på stan och var på mammas jobb, diskade!!
Och det är nånting som inte händer igen kan jag lova, ja fick inte ens ha
handskar och fyfan va äckligt de vaaa! :( Så jag tog mig en lunch på sibylla.
Gick på stan med elin och hittade en present, så nu är de klappat och klart :)

today is gonna be the day

Oh, såhär trött har jag nog inte varit på länge kan jag lova!
Men sovit bra den lilla tid jag sovit är ju sant, och skönt vare ;)

→ vara på mammas jobb ett tag


→ mäta ut mått osv. på Sköna Under


→ gå på stan, leta present


→ färga mitt hår, oho! spännande :'D


jag orkar inte, hahahah!

HAHAHA, ASSÅ NEEJ :(
jag oooooorkar inte, orkar inte
HAHAH, ursäkta. men hahahahaha!

vad hände?

min kväll, vad hände egentligen?
















svar till dig

Svar till dig som undrade vart jag köpt min svarta kofta och för hur mycket

så kan jag säga att det är min mamma som beställt den, kommer tyvärr inte

ihåg vart ifrån och det var ett bra tag sen :( Kan försöka kolla om hon minns

men den chansen är nog bra liten skulle jag tro.


dagen shopping

dagens shopping








Med samma tröja, kan man även köra på en annan sexigare outfit också ;)



Sen köpte jag en söt liten lila tunika.

Min kropp kommer nog spendera mycket tid i den till sommarn :)


kvinnodagens njutning

Tog en mysig lunch på en kina resturang i stan med mamsen :)

Sedan kom Elin ner och tanken var att vi skulle göra annat än vad som

egentligen blev gjort nere i staden. Vad som skulle hända, är lite smått

hemligt! Kanske kommer en dag då ni får veta vad som skulle hänt idag, den

8;onde Mars 2010 ;) Det jag kan lova, är att det kommer hända en dag!

Det som hände var att det blev shopping..Kvinnodagen idag ju, hoppas ni tjejer

utnyttjar era pojkar till fullo nu när chansen verkligen finns till! Och när man inte har

en man så får man njutning på annat håll, aha! ;);)

 



outfit

Börjar bli sämre på bloggen nu, men känner inte för att slänga in riktigt
onödiga inlägg bara för att lixom. Men det ska bli bättre :) lovar! Så nu ska jag
kila in till stan och käka på resturang med mamsen.


söndagar är tråkiga

Söndagar har en tendens till att bjuda på tråkigheter hela dagen, eller snackar

jag i nattmössan nu? Ibland kan jag förstå att dom flesta ligger bakis efter en riktigt

kanoners kväll ;) Men om man tänker, vare sig om det är en vanlig helg eller om det är

på ett kort lov, eller ännu värre som på ett sommarlov så är det alltid så fruktansvärt

tråkigt på söndagar! Alla sitter och degar, klagar över hur tråkigt det är men endå kan

inte folk hitta på nånting tillsammans, right? Ja menar, om alla har så tråkigt kan det

väll inte vara så svårt att göra nånting, nånting finns det alltid. Jag sitter iallafall och väntar

på Elin just nu, vi ska baka en chokladkaka och sen så blir de nå mys ikväll :)


tråkig söndag

Oh, dålig uppdatering av mig idag. Har bara suttit och ruttnat vid denhär

datan ;);) Sen kom elin så vi tog en smoke, sen dess har vi tjillidillat med

kexchoklad och simpsons. Och vi gjorde även en grupp på facebook som bevisar

lite av våran tråkighet just idag, "mer sex åt folket" GÅ MED :) :) då blir vi glad

 


photo from yesterday


kort om kvällen

kort om min kväll, förfesta i Granlo med hur mycket bra folk som helst.

Sen fest i Granloholm med superduper folk. Vänta på bussen och då kommer

Mr. Polisen och jag satt där nojig som ett svin med en väska full med sprit ;);)

Hände ingenting, hihi. Förresten så var vi med en pojke på festen i Granloholm

ganska mycket och tillslut kom de fram att vi är tremänningar, haha..great

Sen en annan kille skulle tydligen satsa på mig och alltfan de var, men han

lyckades inge bra eftersom "jag hade någon annan på g..." haha, lögner är bra ibland

Kommer bilder imorrn, ska sova nu. natti


kvällens outfit



utgång ikväll

utgång ikväll med pinglan



vem är cp, va va va?

Vi satt precis och snackade, och han kom på att kalla mig för cp.

Tillslut kom det fram lite grejer som gjorde att det vände! ;)


outfit


oturen på birsta

Nyss kommit hem från birsta, och jag hade oturen med mig så de blev inge

skor idag! :(:( ingenting annat heller, ibland blir jag bra ledsen. Menmen
jag får nöja mig med att jag får bestämma maten hemma idag och ikväll så
ska jag njuta till melodifetivalen och massa gottigott.

 


spaning efter skor

Godmorgon allihopa, sovit gott? det har inte jag iallafall, eller vaknade med

riktigt ont i nacken! aja, sånt som händer. Just nu håller jag på att välja ut lite

kläder för att sen kunna fixa mig och fara till birsta, måste köpa nya skor :)

Brukar ha riktigt svårt för att hitta skor som jag vill ha, men jag hoppas

på lycka idag! blir säkert en lunch på donken också, kan ju hoppas! haha..

 

 



mitt liv - lista

Hur gammal är ditt äldsta hångel? - 21 om jag har rätt

Hur många har du varit riktigt kär i? - ingen tror jag. men mer eller mindre kär en gång

Vad tycker du om kärlek? - den har sina bra och dåliga stunder
När kramade du någon sist? - idag
Saknar du någon speciell person? - nä, ingen speciell 
Har du svårt för att bli kär? - riktigt svårt
När kysste/hånglade du med någon sist? - oh, 2 veckor sen kanske
Ångrar du det? - minns inte vem det var med ens, haha
Har du en flört med någon just nu? - icke sa nicke
När rörde någon senast vid ditt könsorgan? - en månad sen ungefär
Singel eller upptagen? - singel ;);) eller upptagen om jag hittar nån bra pojke
Har du någonsin playat någon? - det har jag väll inte
Har du någon gång blivit playad? - de kan ja tro
Brukar du leka med folks känslor genom msn/sms? - ne, absolut inte

Tre saker du tänder på hos det motsatta könet? - ögon, personlighet och muskler
Vart har du hellst sex förrutom i sängen? - oh, vet inget speciellt ställe. bara är grymt sex


Vem är du tillsammans med? ingen
Blir du lätt kär? verkligen inte
Vem kysste du senast? ingen aning
Är du sån som visar kärlek offentligt? ja
Hur gammal var du när du fick din första kyss? 13 eller 14
Har du varit otrogen nån gång? jo, det har jag ju. 
Vilken kärleksfilm tycker du är bäst? the notebook
Har du haft sex med fler än 3 personer ? ja
vad är det elakaste sättet att göra slut på? be någon annan göra de
Vad är det värsta en tjej/kille kan göra när det gäller kyssar? känner tänderna
Är dina föräldrar fortfarande tillsammans? jajamen!
Är du romantisk? haha, det kan hända ibland
När gav du någon rosor senast? oh, det har aldrig hänt
Är du svartsjuk? ja, lagomt tror ja.
Vad tänder du på? ögon läppar muskler, massor
Vad faller du för utseendemässigt när det gäller killar/tjejer? orka inte gö en förklaring, 
Har du haft sex den senaste månaden? ungefär en månad sen, ja vet inte
Har du kysst någon i regnet? ja
Umgås du med dina ex nån gång? umgås och umgås, pratar oså om vi träffas
Tar du ofta första steget? nja, killens jobb ;)
Har du upplevt kärlek vid första ögonblicket? skulle jag inte påstå


sängen väntar

Åh, tanken att slänga sig i en varm och skön säng
mums! sängen skriker efter mig nu, gonatt ;)

vilken mes jag är

sitter helt tårögd och vill verkligen inte förstå hur mesig jag egentligen är.

det var en praktik plats, so fine! Men för mig var det mer än bara ett ställe.

Ett ställe som jag verkligen kunde vara mig själv på

Ett ställe där man gav sitt hjärta i all hjälp man gav till folk som uppskattade det

som man gjorde för dom.

En plats med undersköterskor, sjuksköterskor och doktorer av all dess

slag som fanns som ett stöd genom allt man gjorde.

Alla dessa kommer alltid vara en del av min utbildning, så trygg som jag varit

på akuten var en känsla jag kände för första gången.

Det var hemskt att gå därifrån och veta att det kanske var sista gången som

jag tog blodprover, sista gången som jag gick på röntgen med nån patient.

Sista gången som jag tog alla parametrar. Kanske sista gången som jag ens går

på akutavdelningensgolv, kanske sista gången som jag lämnade omklädningsrummet.

Och definitivt sista gången som jag jobbade med precis de folk som jag jobbat

med nu i 6 veckor. :'( det är svårt, när ingen annan förstår..

 

 


barndag

Imorgon väntar jobb och det gör att det blir en lugn kväll idag :):) Ska gå över

till min prinsessa och slå på en film lite senare, vi ska se Bröllopsfotografen.

Annars så har jag lekt med min lillebror hela dagen, vi tog en vilopaus när vi kom

hem från dagis sen har vi spelat tvspel och busat på. Byggt massa lego så nu

kan jag bygga en hel värld av lego ;) Haha..






glajjer är de enda rätta!


Jo, stora planer på att skaffa glajjor ;) ni ser ju hur bra det passar! not

aja. hej hopp. Jag är iallafall med Ante nu och snart ska jag hämta mina syskon
också. he he he, hejdå

sitter och äter lunch med ante på

7eb81bfc6673dbbd7d918624e6f6f1a4.png

Kolla varifrån!

sitter och äter lunch med ante på stan nu :) har nyss varit hos optikern. sant som sagt så hade jag nå fel på ögonen ;-) nice! blir glajjor för några tusen nu, eller jag ska gå och kolla vilken styrka jag ska ha på linser istället. men nu ska vi fortsätta äta och sen ser vi vart de leder. puss


pussas är bra för hjärtat, gonatt

Till anonym så vill jag flytta till just Uppsala för jag tycker det är
en sjukt mysig liten stad, inte alls för stor men endå nära till kära
Stockholm. Flytta dit var nånting jag ville förut, men det skulle nog
lite för mycket tror jag så då ligger Uppsala bra till. Men nu ska jag ta
en kvällsfika sen lägga mig och sova, ledig imorrn! det gillas..


pussas är bra för hjärtat



uppsala, min dröm

Sundsvall kan ju gå och dö, och jag funderar på att åka upp till Härnösand

på lovet och vara hos min faster / farmor och farfar. Vi får se hur de blir med de,
annars får ja uppfylla min andra dröm.. Fast det kommer väll ta några år, eller nått iallafall :)
Jag vill och ska flytta till Uppsala, funderar ganska starkt på att fortsätta vidar
utbilda mig där så får jag flytta fortare än om jag fortsätter här ;)
Eller, ska kolla nu om det går att flytta under sommaren och göra sista
året där.. Hm, vi får se. men Uppsala ska de bli :D


kändiskåt

kändiskåt!


fejkblod och hela fadderullan

Dagen var superbra, dedär som jag snackade om imorse, att jag & Frida

skulle vara patienter var på ATSS ( akut trauma sjukvård för sjuksköterskor )

Jag var då en tjej som hade varit på disco i stan då det plötsligt hade

avlossats skott så jag hade fått skottskador så det blev fejkblod och grejer! ;)

Frida var en missbrukare som tagit amfetamin och ramlat från 4 meter.

Slutbedömningen var bra, låg på VG - MVG! känns faktiskt bra.

När jag kom hem slog min lillebror in mig med present snören sen dess har

vi legat och byggt pussel och nu har jag tagit mig därifrån =)





 



oh, stressa! tack frida

Oho, nyss klivit upp och fått i mig en tallrik flingor efter en

jädra massa stressandes. Hade inte ens vaknat, så får jag sms

av Frida att jag ska vara på jobbet 1 timme innan jag egentligen

börjar så jag måste ta bussen om 15 minuter!! :O Hursomhelst så

är det för vi ska leka patienter med varann, antar att de är ATSS:en!

Måste borsta tänder ochsånt, puss på er och en applåd till frida ;)

 



va nöjd med det man har

Min kväll går bara mot de bättre, superduper program på tvn :D

Och såg att mina underkläder som ja beställt kommit, skitsnygga!!
Rosa och vitt, däremot kommer bh:n i vitt lite senare, som jag längtar!


Ni som anser att jag vill visa upp och allt fan de handlar om i dagens samhälle, so fine!
Det gör ja verkligen inte, men jag säger så enkla om som dessa

Jag skryter inte över det jag har,
- jag känner att jag måste vara nöjd med det jag har!

 


dagens tankeställare och njutning

Tog en fika på stan med Sanra sådär innan jobbet, glömde även min

lunch så hon fick komma med den senare ;);) Fick mig en riktig tankteställare

idag, hur ska man reagera på allt man möter på akuten? Jag får ju

säga ifrån saker jag inte vill göra och visst har personalen det också men ibland

kan det hända att det inte finns folk till de, speciellt inte efter alla indragningar

som kommer göras. När jag kom hem iallafall så vart det direkt att dyka ner i

sängen med mat och njuta till desperate housewifes! Lyckades flörta så jag fick gå

hem tidigare.. Men det väntar en dag imorgon med, gonatt

 

Och som svar till dig, Josefine så går en synundersökning på mellan 100-300 kronor :)

Beroende på vart man väljer att göra sin undersökning, ska göra min på Torsdag

hos Direkt Optik, så kan återkomma om vad jag (eller mamma blir offer) fått betala..

 


lunch på stan väntar

Har nyss bokat en tid för synundersökning, HAHA! ;) men helt seriöst

jag ser ingenting längre, allting blir jätte suddigt. Kan gissa på att jag

kommer kunna läsa 3 rader kanske. Menmen, ikväll är det

Desperate housewifes bara för att jag jobbar kväll men ska flörta så

jag får gå hem tidigare.. Nu väntar en lunch på stan, puss

 



outfit


gonatt nu, verkligen

, nu har jag suttit uppe alldeles för länge! Så nu ska jag dejta

john blund nåra timmar och hoppas på att de blir mysigt :') Så sov

gott allihopa, näästan lika gott som mig kan jag hoppas på ;)


vilken header?

vilken header?

den som jag har nu.




en ny
en gammal

äckligt jocke.

Tur att jag inte hann hämta mitt gottigott, för mitt i allt kommer Jocke

och ska visa sina superduperbilder som gör att man veerkligen kommer
kunna sova i flera dagar nu :love: :love: Han ska hänga upp dom på min
vägg också, då kan jag lova att jag inte går in på mitt rum på ett bra tag! :(
Man blir lite lätt fundersam över vad han sitter och kollar på, på dagarna
och undra vad han gör med bilderna också.. ;);) snyggt!


make my day

Känns som denhär dagen gått för fort, känns som jag nyss slutade och

satt mig på bussen hem. Dagens höjdpunkt blev nog när jag slog pappa
på Bubble Spinner på facebook ( mitt spelberoende av detta spel!! ) Så
hela 25758 poäng på spelet! ;) Pappa låg högst med ungefär 10.000!
Men nu blir de dags för lite glass, chokladsås, maränger
och riven choklad! jajamen, that's my life ;);)



sigbjörn styrbjörn olofsson

Varit en väldigt bra dag idag! Var även på ett möte som

Sigbjörn styrbjörn Olofsson hade, det var riktigt bra eftersom det är

en snubbe som man bara ser i tidningen under det s.k sjukhusbråket ;)

Och nu satt man där i aulan och såg på han, hoppas han kände hur alla

hatblickar skar i hjärtat på han! fast han börjar nog bli van..






outfit

Fixad och klar, nyss ätit upp min risifrutti också om ni ville veta ;)

Ska snart åka iväg på jobbet och göra nån god gärning där! puZzzz

 


RSS 2.0