mitt år 2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Absolut. Tog studenten. Flyttade till Stockholm

Har du några nyårslöften?

- Nja, tror inte det kommer bli något sånt.

 

Blev någon eller några av dina vänner föräldrar i år?
- Vänner och vänner, bekanta.

 

Vilka länder besökte du?
- Har faktiskt hållt mig till Finland iår bara.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
- 12 November. När jag flyttade ner till Stockholm

Vad var din största framgång 2011?
- Att jag var cool nog och skaffade mig ett fast jobb.


Största misstaget?
- Att jag inte skött allting som jag borde, men det är en lärosak.

 

Bästa köpet?
- Läju ha varit min dator och iPhone 4

Vad spenderade du mest pengar på?
- Cigg och sprit har det gått alldeles för mycket på. Men what to do.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Mina vänner och även min familj som jag kommit mycket mycket närmre.

 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
- Är nog ingen speciell. Jag, låtar och år går inte hand i hand direkt

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Båda två. Fast nu på slutet har jag varit mycket mer gladare, men har haft mina
dåliga stunder när jag varit ledsen också. Väldigt ledsen.

Vad önskar du att du gjort mer?
- Skött allting. Och inte slarvat som jag faktiskt gjort.


Favoritprogram på TV?

- Family guy, Scrubs och How I meet your mother

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
- Jobbade! Yesmain

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
- Somvanligt. Jävligt bekväm

Den bästa nya personen du träffade?
- Måste varit Stephanie Westerlund & Samantha Forslund. Mina hjärtan

 


15:10

Återigen hemma hos Nicke. The place som vi hänger på väldigt mycket dude. Jag & Mantha, helt alone just nu. Ska strax fixa lite gott käk, göra ansiktsmask, göra oss fina och kliva på stenhårt. Ikväll ska vi på en krog som några vänner till Mantha hyrt, så det kan bli både grymt och farligt. Tror vi köpt lite för mycket dricka. Allt tog slut igår så idag var vi tvungen att köpa nytt.

Men nu lär jag skaffa mig ett liv, och göra en lista om året förresten. Annars så hörs vi next year.

19:05

Nu är vi hemma hos Nicke och hänger. Dricker breezer och även lite shotar. Sånt som vi skulle ha imorgon men nu får vi ta en dag i taget. Förövrigt så har det inte hänt så mycket dom senaste dagarna. På Måndag flyttar vi däremot till Saltsjö, som är vi Slussen. Bam!

Men nu lär vi, jag & Mantha köra stenhårt så vi hörs imorgon. Så får vi se om det blir festiZzz eller jobb ihelgen. Var ju snäll och sa att jag kunde hoppa in om någon "sjukanmäler" sig. Läju åka dit.

18:28

Nu har jag bäddat ner mig rejält iallafall. Laddat upp med vatten så att kroppen får ta igen litegrann. Men julhelgen fortsätter somsagt och det betyder att Tandoori bjuder på kanonkvällar. Så min kväll kommer att spenderas där. Och det betyder att jag måste hoppa in i en dusch och bli en människa. Helst av allt hade jag legat hemma och sovit men eftersom jag åker hem imorgon så ska jag umgås med Linnea.


Bjuder på Manthas bilder sen igår/natt/morse.. Något i den stilen





fuck yesterday. från botten till toppen.

Okej. Nu ligger jag hemma i soffan men däremot vaknade jag på ett lite bättre sätt. På ett hotell. Hade en riktigt rolig kväll igår egentligen, men - vi kan bortse från vissa saker. Fyllan satt stenhårt iallafall. Vi förkrökade hos Mathias med gänget och sedan drog vi ner till Tandoori. Vilket drag. Jag & Mantha lyckades bli jagade av polisen när vi sprang med hotellets morgonrockar genom stan.. Men vi vaknade ju upp på hotellet iallafall. Go frukost idag.

Menmen. Nu ska jag gräva ner mig tills det är dags att bege sig tillbaka till Stockholm. Hoppas Sundsvall glömmer allt detta tills nästa gång jag kommer, läju dröja! Nu -> dags för julmys med en liten del av släkten.


hjärta.




" We made it this far gotta hold on, on
It's a part of this road and then they get through
I open my eyes and I feel strong
I just need to know I'm here with you, oh
"

12:42

Är en snäll syster idag. Köpte en onepiece till min lillebror i julklapp och idag så lånar jag den! Så himla mysig, måste köpa en till mig själv sen. Så nu myser jag i den och väntar in Mantha som kommer om några timmar. Haha. Då blir det julmiddag och mys innan utgång ikväll!

10:47

Julfrukost - check! Hade egentligen velat lagt mig och sova igen men nja. God jul förresten! Nu sitter jag i världens mysigaste byxor och stickade tröja och väntar på pappa. Vi ska åka på Media Markt och köpa en ny telefon till mig. Helt random. Skulle köpa en imorgon men vi får se om dom har några bra. Annars väntar jag väll tills imorgon. Sedan ska det firas med släkten.


det här är ingen saga, det är min framtid.

Ligger i badet just nu. Så himla skönt! Största saknaden när jag bor nere i Stockholm. Tänkte strax bli lén som en bebisrumpa, kan ju vara skönt ibland! Skogstrollet odlar ute i skogen. Skoja, haha. Men nu är det dags att bli en människa inför helgen. Samma visa blir det nog på Måndag också. Gruvar mig lite för Söndag!




du kommer aldrig att förstå vad jag menar.

Sitter och spelar bingolotto med familjen. Massa gotta, tända ljus och allt är så bra. Fast nu är det paus så alla passar på att facebooka ( och blogga... ) Förresten!! Jag vann ju så att jag är med på miljondragningen som är nästa vecka. Läju bli stenrik. Fast alla börjar driva på facebook om massa vinster hit och dit som dom inte ens spelat om så folk tror att jag också driver. Så jag verkar omogen så jag ljuger om saker alltså. Mamma mia!

Nejnej. Vi får väll se vad det blir nästa vecka. Minst 100 000 sa dom, fast så är det nog inte men det vore nice. Då reser jag iväg. Shoppar som en galning och bara njuter. Läju räcka nån vecka. Men nu ska jag plocka fram ännu mera gott så att bordet är laddat när bingolotto börjar igen!

hjärta.



♥♥♥♥♥♥♥♥

sålänge du är lycklig, så är jag glad.

Har ganska precis vaknat, ska åka till doktorn snart. Måste bli en människa först bara. Vi hörs latero.

jag fattar nu hur bra det var.

Jag var ut igår och idag finns det nog inte mycket att säga. Kom hem vid 6 idag, på eftermiddagen alltså. Har småsovit som ett barn hela dagen. Eller sovit ganska hårt. Nu sitter jag i Sanras soffa och myser. Vi äter kladdkaka, grädde, hallon & blåbär och dricker julmust. Mustigt va. Oså ser vi på film.

Men nu ska jag mysa med mitt lilla hjärta här då. Vi ska se på film och fortsätta äta.


För nå vintrar sen..

det kommer att bli ditt nederlag.

Har varit på bio med Mantha och Elin ikväll. Vi såg på Twiligt, Breaking dawn del 1. Supersöt. Fast jag tror jag var den enda som fällde tårar i hela salongen. Måste se andra! Efter att jag såg första så var inte dessa filmer mina favoriter men jag såg 3an endå. Och nu är jag såld. I filmen, inte grabben som alla andra.


Mystofflorna som jag och Mantha fick i julklapp. Varsitt par av mina söta föräldrar.! ♥

all I need is time. a moment that is mine.

Sitter i soffan nu, har ganska nyss vaknat. Var med Andreas igårkväll. Min vän i livet. Hemma hos mig så lagas det mat för fulla muggar. Vi inväntar Mantha som ska komma hit. Middag och dessutom ska vi få öppna en varsinn julklapp som min familj köpt till oss. Vi kommer ju inte fira jul tillsammans, jag & Mantha alltså. Så idag tar vi det myset. Så får vi se vad vi gör ikväll.

luffartåg. vi pissar på SJ rakt upp och ned

Man blir ju så jävla less. Sitter på ett s.k snabbtåg. Skulle vara hemma om en timme men så är inte läget just nu. Vi åkte förbi Gävle för över 30 minuter sen och nu är vi påväg dit igen!! För att få åka buss hem. Läju inte bli tidig hem vi. Reseersättning x 1000! Tack för den. Men ärligt, först skulle vi bli 1 ½ timme sen och nu detta. Oså skulle vi ju på krogen också, men den stänger ju 2 så det hinner vi nog aldrig!!!!!! Och om folk i Sundsvall kunde lära sig köra bil så hade allt varit bra. Jävla SJ. Jävla snabbtåg. Jävla allt! Jävla fattiga tågluffare. Enda dom bjuder på i ersättning är en jävla äcklig kaffé och bulle. Snålt! Somfan.


jag kan känna med ett finger hur vinden vänder.

Vi har bott hos Nicke hela helg, skönt. Sovit som ett barn mest hela tiden :) Träffat lite folk och hängt på krogen litegrann. Allting slutade med att grabbarna grus ställde sig på bordet så när dom blev utslängda följde vi tjejer efter. Goa vi! Och idag har vi mest sprungit på Sollentuna Centrum. Så nu består våra garderober utav lite mer Stockholmsmoooode. Asballt.





Fina sjukhusbilder! Min gojänta fick sova med mig ♥

inlagd på danderydssjukhus

Ligger inlagd på Danderydssjukhus just nu. Ascool tjej. Åkte in på akuten förut och det hela slutade med att jag blev inlagd. Har en jävla nål i armen och kablar över hela kroppen. Just nu är ju Mantha här med mig också fast hon måste nog åka hem snart. Och då ska jag passa på att röka! Annars sover jag nog inte bra inatt.

 


baby, we can do it. we can do it all night

Somnade efter julkalendern igår och sov som ett litet barn enda tills nu! 12 timmars sömn var jäkligt välbehövligt. Min kropp har varit slut som en kastrull den senaste veckan men nu hoppas jag att balansen kommer tillbaka. Var påväg in i världens stressvacka men jag hoppas det löser sig.

Nu är jag ju vaken iallafall. Om en timme går bussen mot jobbet, imorgon är jag äntligen ledig (!!!!) Så nu ska jag göra iordning en god liten frukost och fixa till mig. En snabbdusch, japp!

du gör det alldeles för enkelt för dig själv

Goodmorning! Sitter inlindad i en filt och äter bullar och dricker mjölk. Helt lovely. Idag har jag gjort det enkelt och hoppat i mjukisbyxor bara. Nä, dags att sminka på sig ett face ovh bege sig mot jobbet!


Kanske världens tröttaste tjej just nu..!

jag skulle göra allt för att få se dig lé igen.

Sitter i soffan, like always. Gör ingenting, like always. Har ganska precis lagat klart maten och städat så nu är det bara några timmars sömn som återstår innan jag beger mig mot jobbet igen :)

skin, skin - som den sol du är!



men jag är stolt, för jag vet att du försöker.

Godmorgon! Skulle upp och promenera 8 imorse men det gick åt helvete. Klev upp klockan 12 istället jag =) Men skönt var det! Så nu brinner det lite i husknutarna. Måste fixa mig innan det är dags att bege sig mot jobbet. Kvällspass nu, jappjapp! Längtar redan tills på Fredags så jag får njuta av veckans enda lediga dag.

just nu. the bed of Sandra & Samantha




Godnatt!

småbarnen var lite leksugna


Samantha                                                           &                                                                Sandra


Fast egentligen brukar det se ut såhär...


and it's love. love. love. love.

Sitter i soffan riktigt nedslagen med min gumma! Myspyser somvanligt. Nyss ätit lite glass, maränger, frukt! Mummamummamumma. Känns så bra att äntligen vara hemma igen.

Vi svängde även in på Manthas nya jobb förut och tog en fika. Stolt över min tjej som skaffat jobb nu! Det går framåt, jappjapp! Dit lär jag gå många gånger, he he he.



StorStockholmarna!




-

Hooome! Eller kom hem för ett tag sedan men just för att inte somna så tog jag en promenad på en mil :) Riktigt hurtig jag. Ska ju endå upp om 2 timmar för att bege mig mot jobbet så det är lika bra att ta en dusch och laga lite mat nu. Annars sover jag nog bara över. Japp!! Vi hörs

bilder som säger mer än tusen ord.










jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om.

Just nu sitter jag på tåget och har riktigt tråkigt. Skulle varit skönt att sova men det får vi ta en annan gång =) Har somsagt haft en bra helg men däremot känns det så himla bra att åka hem till mig nu. Mitt Stockholm. Jag trivs så himla bra med allting. Känns inte som att jag ens längtar tillbaka till Sundsvall.

Jag har känt mig som en främling, ett frågetecken hela helgen. Känns mig inte alls hemma. Sundsvall är bara, blä. Om man undanser från min fina familj och vänner. De vänner som verkligen står kvar. Jaja. Sundsvall kan vara en bra stad också. Jag tyckte verkligen om den innan jag flyttade men nu är det andra bullar. Ska slå på en film nu så vi hörs senare. Tänkte kanske sno en frågelista utav någon annan rolig bloggare.


Ajo, en jätteroad tjej på tåget!

would you hold me like you're used to?

Hej mina kära stalkers. Skoja. Nu efter en helg i Sundsvall sitter jag i soffan och bara väntar på att tiden ska gå. Det är ju bara till att spendera kvällen/natten på tåget. Jappjapp.

Vad har hänt i helgen annars då? Försökte förklara för Sanra. Lite såhär lät det " Legat. Kissat. Sovit. Druckit. " Helt fel. Var ut igår med Patricia och Mamma Mia säger jag bara. Jag lever ju iallafall. Hade riktigt roligt. Så idag har jag varit på stan med mamma och även fikat med Patricia och Stephanie. Mina kära tjejer! ♥ Och nu blir det en cigg med min kära bror innan jag börjar packa. Har ju Sundsvallshoppat. Hehe!

utan information kan vi inte komma någonstans.

Back in town! Första jag gjorde när jag klev ur bussen igårkväll var att dra en vurpa. Snyggaste bruden i stan. Nu  är jag iallafall hemma hos mamma & pappa, supermysigt! Nu ska vi ta en kopp kaffé och surra skit, me like!

jag blir aldrig samma som förut.

Håller på att byta om i bussen just nu. Toaletten är ju så liten så där går det ju inte ens tvätta händerna typ. Eller det går inte, för det finns inge vatten. Men det går ju finfint det här. Har iallafall passerat Söderhamn nu.  Är röksugen som en stucken gris så jag vill bara komma fram nuuuu! Och hungrig är jag också.

Förövrigt blir detta mitt sista inlägg idag. Både för att jag har alldeles för lite batteri kvar på datorn och för att jag ska till V ikväll. Mysigt dude. Men nu blir det sova resten av vägen.


Roligt jag har på bussen! Snygg dator som speglar sig i fönsterrutan också.

I like to keep somethings for my self.

Sitter på bussen mot Sundsvall nu! Sjukt drygt att veta att det kommer ta cirkus 5 timmar men med musik överlever man väll allt. Denna bussresa iallafall. Kommer sakna min Mantha hur mycket som helst :( Men samtidigt så ska det bli skönt att komma hem till familjen. Jag flyttade minsann för 1 månad om några få dagar.

Har mycket att göra ihelgen men känner att det inte kommer bli mycket gjort. Men nu ska jag försöka sova och det helst hela vägen. Så vi hörs när jag har tid. Ikväll, imorgon eller på Söndag!

-




jag vill njuta av varenda dag utan att sparkas fram

Godmorgon sömntutor! Håller på att fixa mig litegrann just nu :) Har precis packat klart. Eller ja, packat och packat. Dator och mobilladdare är väll det viktigaste. Ska göra iordning frukost nu, så vi hörs sen!

känner du lyckan genom sorgen?

Somvanligt sitter jag i denna jäkla soffa! Men skönt är det :) Har städat litegrann men det får blir mer senare. Tänkte se på tv vid 8, dricka lite vin och äta lite kex. Torsdagsmys med Mantha innan jag beger mig hem mot Sundsvall över helgen. Så ikväll slår vi av datorerna tidigt! Vi ska nämligen försöka komma in i lite rutiner nu, funkar inte att vara vakna på nätterna när man ska jobba. Icke!! Så, godnatt!


Saknar min bebisssss!!

alla vet det du försöker dölja. det går inte.

Återigen så sitter vi på bibloteker i Täby centrum. Snart börjar vi väll låna böcker också ;) Och inte bara datorn. Senare så ska vi troligen iväg på en middag i stan. Vi vet inte ens vad vi ska äta, suprise skulle det bli. Något som vi aldrig ätit förut! Mamma mia, här händer det grejer. Men vi får se.


men den enda gången du är nöjd är när jag går ner.

Godmorgon!! Alla är lika morgonpigga som jag, hoppas ja! Har precis ätit frukost och ska alldeles strax snöra på mig skorna :) Det väntas en morgonpromenad med Mantha innan jag beger mig mot jobbet.

jag tror vi söker efter mer än vi ser.

Sitter i soffan nu. En brasa och tända ljus. Och två deprimerade tjejer. Allting gick finfint i stan så fina saker kan hända. Om vi ordnar allt bara! Time will tell. Nu ska jag gå och lägga mig så att jag kommer upp imorgon. Fast jag sov trots allt till 2 idag så sömn har jag fått, 13 ljuva timmar! ♥


oh, you like that gossips.



Nu har jag fixat klart mig. Så om 10 minuter ska vi ta bussen in mot stan för att göra lite hemligheter :) Känns så jäkla bra! Men vi hörs latero.

vi ger tummen upp eller ner -




Ger vi åt grabbarna på bussen!

and everything I need to know.

Sitter nerslagen i soffan nu. Ögonen går i kors och jag ska alldeles strax gå och sova. Men har alldeles för mycket tankar som snurrar genom hela huvudet. Har iallafall bokat resan hem till Sundsvall på Fredag, och även tillbaka resan som blir på Söndag. Det känns så konstigt att boka resa från Stockholm mot Sundsvall nu för tiden, förr var det tvärtom. Men det ska iallafall bli rätt så skönt. Att få träffa fina vänner och min allra finaste familj!

en sång som du alltid kommer komma ihåg.

Efter en jobbdag så sitter jag och Mantha på biblokeket i Täby centrum. Skulle fixa lite grejor men det gick åt helvete och synd nog så hade vi redan betalat för internet en timme så det är bara sitta av tiden på facebook. Sen har jag kollat på resor hem över helgen så det bokas när jag är hemma ikväll!

Hälsa på farfar som ligger på sjukhuset fortfarande och även fira mamsen som fyller år!

min fina älskade vän!



we found love in a hopeless place.

Sitter hemma i soffan nu och ser på julkalendern :) Ikväll är det Guitar Hero och Singstar som står på schemat verkar det som. Och självklart massa gotta till det. Tjejmys kanske det blir. Däremot väntas jobb imorgon så det får bli till att sova tidigt idag då natten bara bestod utav dryga 5 timmars sömn.

Och nu mera kallar vi vårat hus för "Bolibompa Huset"

nu beger vi oss mot stan! Bam.


Eller snart. He he.

i en värld full av idioter står du först i kön.

Goodmorning! Sitter i soffan och har världens ångest över att jag tackade nej till jobb ikväll.. Men min kropp måste få bli levande innan jag sätter mig in i mera. Igår hängde jag med Mantha och Patrick. Nice!

Nu väntar en stadig frukost och sedan är tanken att ta en tripp in till stan. Fast först måste jag sova lite till.

nu är alla i mitt kök och jag är alldeles paj.

God damn, vad jag sov bra inatt! :) Somnade på soffan och där sov jag i över 13 timmar. Så idag har min kropp mått bra. Och det är likamed storstädning, tvättning och diskning. Självklart en dusch och massa tjejpyssel efteråt. Ny håller jag på att laga lunch och sedan beger jag mig mot jobbet!

ingenting på jorden kan ersätta dig! pappa

Östen Nylund says               02:17
alltså, du är den dotter jag alltid velat ha :)
♥ älskar dig. jag vill verkligen att du är den du är !

Jag må iallafall ha världens bästa pappa!


jag vet att du & jag kan blir ännu bättre, tillsammans.

Springa runt i underkläder i vårat hus som är helt nedsläkt utom ljusen och brasan som jag tänt - det älskar jag! Och det gör jag just nu. Och lyssnar på The Voice gör jag också. Damn, vilken Lördagkväll i min ensamhet när jag är själv hemma. Om ni bara kunde förstå mysfaktorn genom att läsa det. Nu ska jag göra iordning en skål med massa glass och gotta och somna framför en film.


I can never be your mothers favorite.

Mamma Mia! Andra Lördagen irad och jag är vaken klockan 5! Jag längtar så jäkla mycket tills den här helgen är över så att jag får sova. Däremot så slutar jag rätt så tidigt idag så det blir nog en tidig kväll för lilla mig. Så nu är det dags att äta frulle och klä på sig. Dubbelpass väntar!

när dom dör står dom inte ens omnämda på gravstenen.




men även i den lilla killen fanns det en dröm.

Sitter och äter en superfruktig apelsin som innehåller jättemånga bra vitaminer. Jag gör det fast det är inte så töntigt som det låter. Jag ska somsagt jobba hela helgen. Så ni lär inte höra mycket från lilla mig.

Fredag 16.30 - 21.30
Lördag 07.00 - 20.00
Söndag 16.30 - 21.30


Slappt idag och på Söndag. Men jag lider som en jude imorgon. Sen att det tar typ 1 timme att åka hem på kvällarna pga. omvägen så, är jag hemma vid 23. Kul! Men nu ska jag sminka mig lite innan jag beger mig.

jag försöker slappna av och bara glida med.

Tog med mig ett glas vin in i duschen, tände några ljus och tog en lång och välbehövlig dusch! Så nu är jag nysmörjd så jag luktar gott, sen målar jag naglarna också. Fötter och händer! Vad väntas ikväll egentligen? En riktigt kvällsfika och sömn! Kommer somna som ett litet barn.


Mamma Mia. Ser ut som jag gått och skaffat mig ett par hängtuttar.


det är lätt att se hur sjuk man engång var.

Sitter i soffan, som jag gjort hela dagen typ. Eller legat och sovit i soffan. Förutom att vi lagade gómiddag och baka muffins. Matilda ska iväg ikväll så jag tänkte pyssla om mig själv och sjunga lite singstar. Vad gör man inte? Ladda inför helgsjobb. Fredag Lördag Söndag. Såna här dagar skulle jag vilja ha ett badkar.. Måste passa på att bada när jag åker hem till Sundsvall.

visst att du kan rycka på axlarna och spela ball.

Ligger i sängen och skriver min delegering, sakta men säkert. Jävligt bra svar skriver jag iallafall ;) Pratar med Maria nu. Så kul! Vi som inte pratat på evigheter. Verkligen evigheter. Blä att skolan kan bygga såna vänskaper som bara, krashar sedan. Eller, inte krashar men man får ju inte samma tid för vänner när man jobbar direkt efter skolan.

Annars så är det 1;a December idag. Ingen snö. Missade julkalendern imorse så jag har ställt klockan så att jag inte missar det ikväll. Nu ska jag ringa en doktor! Hörs.



RSS 2.0