too late for the other side

Nu har Pontus nyss åkt, han hämtade mig så for vi på birsta där vi hämtade upp bror min och gick inne på Birsta City :) Jag ska strax lägga mig och se på film, imorgon väntar det en tidig uppstigning..


jag behöver ändras, delar av mig

Oh, utveckligssamtalet gick mycket bättre än förväntat! :D Stolt över mig själv. Nu har jag nyss kommit hem efter en god middag hos föräldrarna, påvägen hit så stannade jag och köpte julblommor och lampor så nu har jag fixat och donat. Nu -> dags för dusch, hööörs

it was the last time of them all

Nu kilar jag iväg på jobb, sedan är det utvecklingssamtal(!!) och skola

kär var det sista som jag ville bli

Nu sitter jag hemma, inte hos mamma! :) Det mesta har gått till sig så jag gör ett försök. Har sett på Ung & Bortskämd, nu är det Våra vänners liv på tvn. Mysig måndag. Det blir lite glass och bär innan det blir nattinatti.
Mina 30 dagar framöver, gick lite i stupet men vi kan fortsätta med det imorgon!

På skolan så avslutade bara jag & Maria med film, A beautiful mind. Vi bäddade nämligen ner oss i varsin säng, lindade in oss i filtar och åt bullar. ibland är det bra med skolan, väldigt sällan dock





ingenting på topp

Stod somsagt på julskyltningen igår mellan 10-18. När jag kom hem så var jag heldöd, fruuuusen och hungrig. Så jag åt och somnade, jag sov klockan 19.30 och det behövdes inte ens sömntabletter! Blablabla, jag sitter iallafall på skolan nu eftersom jag trodde vi började 11 men det var tydligen 13.. kul liv. Mycket tider i dethär inlägget, men sånt som händer.



Förresten så skulle jag kolla på käraste Håkan Hellström i Februari men dom har ju självklart sänkt åldergränsen till 15 år!!! HUR PINSAMT?! nä, jag har då inte tänkt att spendera min Fredagkväll med massa överskrikande fjortisar som inte kan beté sig normalt. måste nog skippa de eventet.

kakmonstret UF

Mitt i stressen, jag har sovit 4 timmar..! Håller på att bocka av allting på packlistan så att jag kan äta frukost och leta fram varma kläder. Idag ska vi ( Maria & jag ) stå på julskyltningen med vårat företag =) Vi står vi Swedbank, så välkommen ;) Jag ska stå i täckbyxor och det varmaste jag kan hitta för det står -9.3 på termometern och vi ska vara där mellan 10-18. Njuta kanske..




http://kakmonstretUF.blogg.se

när det blåser på månen

Hade precis skrivit om mina föräldrar..
Men allt dog så jag ger upp, det blirtv nu nåra timmar

vi formade till ett brev

Sitter hemma hos Ida nu, är barnvakt :) Ella har somnat så jag tänkte gå och kolla om det är nå bra på tvn ikväll men de tvivlar jag på. Vet att det är vissa dagar jag missat när det gäller 30 dagars, men jag ska se till att skriva det under kvällen så vi inte missar nått.


too much love will kill you

Har varit full rulle hemma hos mig, bakning hela igår och idag! :) Blev julpyntning och storstädning igårkväll sen somnade jag direkt. Nu är jag hemma hos mamma och har nyss ätit, ska strax åka till Vinkeln och vara barnvakt till världens finaste lilltös. Hörs senare..



lunch på IKEA med Maria igår, även en stor shopping blev det!



det är så logiskt, alla fattar utom vi

Om en halvtimme kilar jag iväg till skolan, blir 2 lektioner idag! =)

dag 2 - min första kärlek

Jag tänker berätta om min allra första kärlek, som var enligt mina dagisfröknar. Jag gick på Gläntans dagis i Granloholm, det var uppdelat på avdelningar. Det började en pojke där som hette Anton fast jag kommer inte ihåg hans efternamn eller så, men det finns så många bilder på han och mig. Om man läser i min dagisbok så står det att " Sandra har blivit kär i en pojke som heter Anton ". Jag ville vara med han hela tiden, skulle hjälpa han att klä på sig när vi skulle gå ut, skulle klä av han när vi kommit in och vi lekte hela tiden.

Det var inte min seriösa första kärlek,
men enligt mina dagisfröknar min första kärlek iallafall..

just gonna stand here and watch you blaze

Skönt med solning, fast jag blev inte alls så brun men det är en uppvärmning på den regelbundna solningen som ska fixas :) Nu har det gått ett tag så jag ska strax duscha innan det är dags för Lyxfällan. Gruvar mig inför imorgon när jag ska upp innan 7, jag som varit hemma flera dagar nu men ska försöka klara av skolan så..

vad som händer vet man aldrig

Nu ska jag trippa iväg några meter så jag får lite soool..! Var allt för länge sen jag solade, det var i juli senast eftersom jag inte fick sola med tatueringen i Augusti. Hörs senare när jag njutit klart ;)

vi glömmer inte kvällen i första taget

Jag hatar att lägga in bilder flera veckor efter, men en fredags för snart 2 veckor sen var det världens kalas så ni får bilder utav det medans jag lagar lite mat! :)

emil, jag, sanra, linnea & elin
emil, jag, sanra, linnea, elin
olle
alexander, jag
emil, elin, håkan
nån, jocke, robin, jag
robin, jag
sippe, olle, emil, robin, jag
emil, håkan
håkan
robin, jag

det är tradition att falla

Jag kommit hem från trippen, muskler har jag nog lyckats fått på resan också! :) Det allra bästa som följde med hem var 4 pardis & aladdin askar, varav 2 är mina! Eftersom jag har köpt alla julklappar utom en så fick det följa med 3 rullar inslagspapper idag så jag har något att sysselsätta mig med snart. Känns skönt att det bara är en sak kvar. Men nu ska jag fixa och trixa lite, hörs senare..


we can still make it

Nu ska jag börja fixa mig för att sedan åka till Birsta med mamma och lillebror, är ledig idag..! Hur skönt som helst. Så vi hörs senare så njut av denna lång Torsdagen

dag 1 - presentation av mig själv

Jag heter Sandra Nylund och är 18 år. Bor egentligen i Granloholm med mina föräldrar och syskon som jag har gjort i hela mitt liv, fast jag bor lite i egen lägenhet i Ljustadalen också. Jag pluggar sista året på Omvårdnadsprogrammet, ett förjävligt program om ni frågar mig just nu.

Som person så är jag egentligen väldigt snäll, omtänksam och tar alltid andra i första hand och har svårt att säga nej. Folk som inte känner mig kan ta mig som en fjortis kan jag tänka mig, en liten tönt som inte gör något men då ska jag berätta att jag har temprament som ingen annan när det väl är nått. Det finns mycket jag gjort, när mina dampanfall kommer. Nu dom sista månaderna så har jag blivit väldigt sviken av vänner, och det har satt sina spår väldigt hårt. Jag har fått jättesvårt att lita på folk och känner sällan tillit till folk.
.
Jag har alltid varit en jättesnäll och gullig tjej, föräldrarnas lilla ängel tills jag började i 8an. Jag började tjuvröka, skolkade, sket i läxor och gav upp väldigt mycket. I slutet av nian så började jag ta tag i allt igen, det slutade med ett stipendium när jag gick ut. Sista åren nu har jag ranglat fram&tillbaka i skolan. Har extrajobb som jag är väldigt glad över, men somsagt är det skolan först så det blir sällan jag hoppar in.

30 dagar framöver

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Såhär får det bli i 30 dagar framöver, hoppas det blir roligt för er att få en ännu större inblick i mitt liv, att ni lär er mer om mig än ni redan gör. Avslutar på julafton med ett sista ögonblick

I love the way it smells

Sitter med min bror och lyssnar på en parodi utav Love the way you lie (tryck på låten). Skön paradi dom gjort endå. Har gjort lite mer plugg under kvällen nu väntas en bra film med mamma innan jag tänk att sova. Ikväll blir det andra kvällen med sömntabletter, fungerade inte alls inatt men jag fick 3-4 timmars sömn iallafall utav de 12 timmar jag låg i sängen. Men alla fina, sov så gott..!

vi vet inte vad, vi vill inte veta

Var somsagt på mössprovningen, beställde mössan och även lite annat till studenten! :) Fick hjärtklappning och allt de handlade om där också, inte allt för skönt så jag mötte mamma och åkte hem. Jag gjorde klart mitt hemprov, nu är det bara en sak kvar sen kan jag släppa det som är just nu, men det kommer mer snart. Kom nyss på att jag har prov nästa vecka också, och fler inlämninguppgifter. jag kommer gå under, för jag klarar inte att skolan pressar på när man inte vet varken ut eller in

se hur allting förvandlas

Nu ska jag åka mot skolan bara för att gå på mössprovningen dom är klockan ett! :) Hoppas det går bra, känner inte riktigt känslan för att gå in bland folk än. Vi hörs senare..

dagens outfit


I have so much to say

Jag har tagit en sömntablett nu, som förövrigt smakade perfekta sommaräpplen! Förstår ni, en dag äter jag ihjäl mig. Nä, det ska jag inte. Jag har faktiskt aldrig ätit sömntabletter förut så jag följer det som står på förpackningen. Skulle börja med 1 tablett för att se, än på över en halvtimme har det inte gett någon effekt som det skulle göra men jag väntar. Ska gå och lägga mig nu för att se vad som händer, för att hoppas på en natts sömn som jag tvivlar på att jag kommer få.. gonatt alla fina

en låt från mitt hjärta


Åh, lyssna vad jag fick av mitt lilla hjärta. Vissa vet verkligen hur man kan muntra upp en person. Nu är det här bara en prövning, det ska spelas in i studio och även byggas på lite i låten. Jag har gråtit av anledningar som inte varit så bra saker, men nu fick jag äntligen gråta lite glädjetårar. ♥

dont trust a hoe, never trust a hoe

Nu sitter jag i soffan hemma hos mina föräldrar. Har pratat med ut med mamma, och det glädjer mig att jag är just mina föräldrars barn för det märks att jag har deras otroliga stöd. Här blir jag kvar tills allting börjar ordna upp sig igen, har fått några tabletter för att se om det hjälps lite på travet. Sedan ska vi även göra lite andra åtgärder, jag hoppas och vet att det kommer lösa sig.

Om en kvart är det Desperate housewifes sedan följer Cougartown och förhoppningsvis får jag sova inatt. Har tänkt att åka in får att gå på mössprovningen imorgon på skolan.

vi har skuggorna bakom oss

Idag har jag suttit och pluggat en uppgift här på morgonen, stannade hemma från skolan eftersom det börjar bli för mycket med allting. Senare ska jag göra resten på hemprovet så jag blir klar. Men allting blir så mycket värre när jag knappt kan sova, har ingen aptit så hela jag faller. Vaknade och började gråta direkt så det är nånting, som inte är så bra just nu.

Men utan att tråka ut er med hur dåligt jag mår, hoppas ni får en bra Tisdag

ett förlåt till mina föräldrar och vänner

Jag har svikit mina föräldrar, jag har svikit mina syskon.
Jag har svikit mig själv, jag har tappat mig själv.
.
Sista 2-3 veckorna har varit för mycket för att jag själv ska veta något, jag har kört ett race som jag nu i efterhand inte alls velat vara med på. Det har slutat i att jag svikit mina allra närmaste. Nu när jag inser vad som hänt så faller jag tårar, svårt att hindra. Jag har nästan tappat mig själv, jag känner inte mig själv. Försöker ta tag i allt men det känns som allt är försent. Vart jag än hamnar, så vill jag ge det största förlåt från djupet av mitt hjärta till mina föräldrar & syskon..
.
Jag vill inte ha alkohol runt mig i den mängd jag har idag, jag vill inte att den ska förstöra så mycket som den gjort. Jag vill inte lägga allt på plugg, och känna att det inte finns något annat. Jag vill och behöver, tid för mig själv, tid att lära känna mig själv för jag kan inte med allt dethär. hjälp.

Förlåt mamma & pappa, förlåt för alla gånger jag gjort er besvikna. Jag försöker vara världens bästa dotter men jag kan inte, jag försöker. Men allt går snett och jag vet varken ut eller in, men jag älskar er mest av allt i hela världen och ni är det allra dyrbaraste jag har. Jag kommer aldrig hitta något som kommer få den plats i mitt hjärta som ni har. Jag är rädd för att förlora er, av allt jag gör. Jag klarar inte av att inse allt fel jag gör, det får mig ner på botten. Känner mig helt värdelös när sånt här händer, känner mig helt hjälplös. Jag har svårt att berätta för er, så jag hoppas verkligen både två av er läser det här. Av allt jag gör, så är jag så innerligt rädd för att förlora er. Rädd för att göra er besvikna och det har jag alltid varit.

Och just nu, så har jag blivit så otroligt sviken utav vänner. Jag har blivit lämnad av världens bästa person, en kille som jag kunde på gränsen till allt med. Allt kommer på samma gång, jag vet inte alls. Jag känner mig på botten, det finns ingenting längre.

if I lost it all again

Åh, köpte en parfym som luktar gudomligt gott...! Helt kär ♥ Sedan så följde lite smink, ätbart, saker till företaget osv med hem också men det är inge intressant.

darling, den natten satte sina spår

När Pontus hade jobbat klart så kom han och hämtade mig & Maria så vi tog en tripp upp till Härnösand :) Där tog en vi middag på älskade subway, saknaden är stor och jag förstår inte hur man kan ta bort något så kärt ifrån Sundsvall. Frågan slår mig hela tiden, varför varför varför? Fick med mig lite grejer hem också som jag visar bilder på senare för nu är det dags för lite pyssling.


just nu..


benen dom bär inte längre min kropp

Jag har ganska nyss vaknat nu, väckarklockan som har ringt sen 10 fick mig upp efter drygt 2 timmar! ;) Har tryckt i mig frukost så nu väntar jag på Maria en sånhär härlig Måndagmorgon som består utav -14 grader. Vi ska nämligen skriva våran hemtenta idag, grymt peppad.. eller? Aja, dags för flera timmars plugg så vi hörs om flera flera flera timmar

dom kan det här med kärlek

Nu har jag nyss städat upp, hela soffan var utbäddad eftersom jag legat där hela dagen och degat :) Maten stog på vardagsrumsbordet, chipspåsar och allting man behöver på en bakisdag. Nu ska jag städa hos min lilla Bulle så han får rent och fint. Är hur pigg som helst också, därför blir det nog någon timmes plugg på dethär.

gårdagens utgång


det finns inget annat

Okej, jag är en slagen hjälte. Nu väntar jag på Pontus som ska leka cool med mig ikväll, underbart. Måste laga lite mat strax så ni ska få massa bilder sen kvällen som får förklara varför jag mår som jag mår ungefär..

dont let me go

Igår var jag ner på lyslördag med elinpelin, sedan åkte vi hem till mig och skulle ha en riktig mysig kväll :) Så lagade världens middag, alltså verkligen vääärldens middag! Vi gjorde ansiktsmask och målade naglarna. Vi skulle slå på en film och njuta, men självklart så slutar hela Lördagen med en rejäl utgång.


dagens outfit


nattens damp

Lite nattdamp bara. Helgerna jag är nykter måste telefon slås av, helt klart. Är man på fest och det händer nått, poff så var man nykter igen. Jag blir alltid den som ska ta hand om saker, medans andra skiter i vilket. Är jag hemma nykter på helgerna så är jag endå alltid den som ska fixa allt. ( Och nej pinglan, det gäller inte dig inatt.. ) Jag minns hela sommarn. Aja, ska försöka sova igen

I hate you, but I need you

Nu har vi sett spelat tvspel, sett på Grinchen och ätit glass med maränger! Både Kevin & Tobbe hann somna under filmen fast som en dum syster så väcker man båda två. Nu är alla vakna och ska strax lägga oss =) Kul att vi haft Jon på besök hela kvällen också, en kanonFredag som nykter!

vi tar ett steg mot julen

Vi har nyss bakat pepparkakor, lyssnat på julmusik och bara känt längtan efter julafton. Nu ser dom på BenTen och jag sitter här, men strax ska vi klä på oss och gå ut i snön! :D Ikväll är det verkligen myspys som gäller


du kommer aldrig lära känna mig

Sitter hemma hos mina kära föräldrar, idag igen. Det lagas ris och chickennuggets - livet är bra alltså. Senare så ska det partajas här så jag tar med mig mina småsyskon hem till mig och myser på. Tanken är att vi ska ut och leka i snön, baka pepparkakor, se på filmer och bara visa vilka kära syskon vi är. Haha, men vi hörs senare för nu ska jag hjälpa till och städa här.

you look pretty good, baby

Är hemma hos mig med elinpelin nu, har färgat hennes hår! haha.. lite fail hårfärg, men ibland måste man testa om även det billigade funkade som det troligen inte gör i detta fall. När hon åker ska jag storstäda litegranna, har ju sovmorgon imorgon somvanligt! ;) ibland får man njuta



kärleken övervinner allt

Jag skulle inte banga på att lossa några skott i din kropp
Jag sitter gärna livstid för dom jag älskar.
Jag är kapabel till att mörda för mina egna

mamma, pappa, syskon och mina allra närmasta vänner ♥

du var min drivkraft när solen gick i moln

Samma plats som förut, hemma hos mamma vid köksbordet. Har varit ner på stan med min sötaste lillebror till prins. Köpte alla julklappar så äntligen är det över med det, plånboken fick lida. Det firades självklart med donken..! :(:( Senare så ska jag vara med min saknade pojke, världens lilla älskade propp.

du är så vacker utan spackel

Sitter hemma hos mamma och äter frukost nu, åkte hit imorse :) Sedan så har jag bara legat och sovit och riktigt riktigt skönt var det. Dags för att fylla magen med mummums, hörs

en annan del av Maria


hold my hand


Tog en sväng förbi i birsta med elinpelin innan vi åkte till mig :) Nu har vi ätit en kanonfika och sett på några program av Välkommen åter så det är dags att sova nu.

ett hem utan hus

kuddfodral..
kuddfodral..
duschdraperi..
småhandukar..

Hittade ingenting på stan förut, åkte ner med Elin. Men så kom jag hem och kikade lite på H&Ms hemsida, och jag har kommit på att jag älskar heminredning. Jag verkligen längtar tills man får julpynta, julbaka och göra allting som julen har omrking sig.

älskling, det kommer en tid för oss två

Åh, godmorgon säger jag nu helt ofrivilligt. Frukosten vart nog det bästa på hela morgonen, sånadär chokladbollar/rullar med grädde i. Så gott :D Strax ska jag åka till sporthallen och kolla när min klass simmar eftersom jag själv inte får vara med, men jag skulle vilja :( Känns som jag tappat så mycket när jag inte får simma, cykla - alltså köra älskade spinning och så mycket annat. Inte ens springa ska jag göra egentligen men vardagliga saker får ta sina smällar isåfall. Hörs senare

baby, hold me

Ibland är det bara njuta av livet, ta vara på de stunder som finns. Jag sov fram till desperate housewifes, då jag tog fram och satt mig i fotbad framför det underbara programmet. Och till det så kom min mamma med glass, maränger, chokladsås och allt som hör till. mysigt va? Nu sitter jag i soffan och ser på Cougar town, strax dags att sova även fast jag har sovmorgon till 12 imorgon. godnatt ♥

thought I was happy

Nu får det bli det sista för ikväll, för dagen. Tänkte strax gå upp och lägga mig en timme för att ladda inför ett program desperate housewifes. Blir det och gotta tillsammans med mamsen om hon håller sig vaken ;) ;) Annars hörs vi imorgon, har en lång underbar sovmorgon.

kakmonstret

tryck på bilden och få en förståelse om hur det är att starta eget företag..

you left me broken

Torgskräck, psykiskt sjuk, jag är inte normal. Det får säga sig självt, jag låg nyss i fosterställning under köksbordet! Jag som aldrig har haft problem med folk, inte överhuvudtaget har nu börjat få världens hjärtklappning såfort de knackar på dörren. Hah, det är andra gången det knackat på dörren idag och jag har inte öppnat utan gömt mig för att ingen ska se att jag är hemma. Känner mig som en liten mes, vad är det som händer? Öppna en dörr, inga svårigheter men det är sjukt hur jag mår när jag vet att någon står på andra sidan utav den.


love me more, like you did before

Vilken mysig dag, helt otroligt. Snön ligger dm tjockt och solen får den att verkligen glittra och man mår perfekt! Åkte in till stan när jag slutade och tog en fika med mamma & Karin. Sedan skulle dom börja jobba så jag gick och handlade mat och åkte till mina föräldrar, där jag sitter nu. Men nu är det dags för plugg! hörs senare

i can feel you, baby

Ännu en morgon, stolt över mig själv för att jag tagit mig upp trots att jag bara har en lektion idag. Inte bara en lektion, vi ska få läxa som jag inte får komma efter med. Just därför åker jag till skolan..


det finns en tanke i allt

Hallå mina vänner, jag sitter hemma hos mina föräldrar just nu. Skolan tar död på mig, alltså med det menas att jag suttit och pluggat i timmar! Äntligen är jag klar, blir fruktansvärt peppad på att veta att det väntas nya läxor imorrn..

Kollar lite på lucia nu, man kan rösta på st.nu om ni missat det =) Ska slänga in en fin liten röst på nån av tjejerna, ska lyssna på alla först bara. Rösta ni med, tryck här :)

om du inte tror att du vet

Godmorgon! Har nyss kommit ut ur duschen så just nu smaskar jag på yoghurt och pepparkakor =) Supermysigt. Dessutom har jag världens ångest över att jag måste på ett grismöte nu halv 9 när jag egentligen börjar 11, döda mig. Aja, mycket som ska göras innan bussen går.


en annan mans kärlek

Har nyss haft en mysig fika med familjen, inte alls fel på en Söndagkväll. Glass, maränger, chokladsås, grädde, kakor, rulltårta och coka cola! Ska nog åka hem till mig själv senare för att hämta lite grejer som jag måste ha med mig till skolan imorgon. Hemskt att dom bokade in ett litet möte 8.30 när jag egentligen börjar 11..

-


I want to know, but I dont wanna ask

Ingen ro i livet alls. Igår blev det en rejäl utgång! Ibland finns måtta med men igår så var det helt försvunnet och det var verkligen dimman som gällde för mig märkte jag. Jag och sprit går inte hand i hand, dags för skilsmässa.

Nu är jag hemma hos mamma, mår lite som jag förtjänar då. Blev myspys middag med familjen eftersom det är farsdag! jag har förövrigt världens bästa pappa.♥ Ikväll så stannar jag kvar också, hörde fina rykten om glass och gotta ikväll.

två bilder sen igår


put that ass up

Idag har det varit en riktig bakisdag hemma hos Emil, som vi förövrigt var hos igårkväll med =) Beställde pizza och såg på family guy - riktigt skönt.

pizza med kebab och strips.. riktig god faktiskt

if you knock out

Nu är jag hemma, vaken och ojojo. Igår var det en jävla kväll, levde livet lite för mycket kanske :) Men strax så ska jag & robin börja röra oss mot bussen för att åka till OllePolle... ;)
jockes egna konstverk

det är ingen lek

Ett två tre, fanta & rosé. Nu kör vi, hörs imorrn!

fire in your eyes

Nu är det dags att åka till mamsen och spendera lite tid! =)

Och stort grattis till Marcus som har klarat sin taxisak nu, så grymt!

if I hade you


Jag har fått en hamster idag! Stolt mamma ;) Nä, men han heter Bullen och är hur söt som helst. Nu är det c/o Segemyr sedan blir det nattinatti med min gojänta som sover här.

drink one another shot


sometimes I'm gonna have to lose

Är hemma från skolan nu, äntligen! hade redovisning som gick helt okej så jag tror på ett betyg iallafall. När man pluggar dag in och dag ut och tror att man äntligen blir befriad så blir det mer, vi fick självklart en till uppgift. Så nu är det dags för matlagning och plugg, självklart. Trodde jag skulle få tillbaka mitt liv, men det försvann lika fort..

Hahaha, förresten så har jag nog haft världens underbaraste dag. Jag vet inte varför jag går omvårdnad faktiskt, eller jo. men samtidigt, ne.. helt fel. Man ser hur alla är påväg att ramla, man ser folk som ramlar, man hör roliga ljud från dom som är påväg att ramla. Och jag bara njuter.

ah, fuck it

Tja, inget liv idag. nejnej. Dags för skola :'D

jag är kär i bilden av dig, inte i dig

Hejhopp, gummisnopp i leverpastej. Skolan sög som vanligt, som den gjort nu i 2 dagar. Efter skolan snurrade jag runt som en vante, hämtade ut iPhone 4 som jag köpt till min bror! snäll va? :D Sedan mötte jag Line på stan, som var hur less som helst för att hennes buss slutat gått för alla jäkla snö. Vi vandrade runt, gick på donken och lekte coola. Nu har jag lagat mat, städat och pluggat. Vilken brud, ganska bra ibland.

ingen kan äta som line..

igår var jag högst upp


men åh, så stark

Precis som dom sa på vädret, idag kom snön. Jag sitter inlindad i täcket och äter frukost. Ska strax dra på mig träningskläder och kila iväg till sporthallen innan det är dags för lektioner. Jag är så opeppad på att gå, snön är 7 meter hög så jag kommer få gräva gångar, haha..




I've find it hard to say

Åh, klockan är 2.. :( Mår dåligt när jag ser det. har precis blivit klar med allt plugg, allting är skickat till lärare och allt möjligt. Det enda som är kvar nu är en redovisning som är på Torsdag så jag vet vart min morgondag kommer gå någonstans. Nu är det verkligen dags att sova, godnatt

ett, två kakmonster

Vem är duktig? Vilka är duktiga? Jag & Maria har suttit drygt 7 timmar i sträck nu, och pluggat..! Nu är vi äntligen klar med våran affärsplan så det är dags att köra igång, skönt. Eller vissa omständigheter, ni kan läsa mer på våran blogg som vi driver tillsammans. Kakmonstret.


Men nu ska jag göra iordning kvällsfika och fortsätta plugga, tur att jag har sovmorgon imorgon. Lika bra att ta allting på samma gång så jag blir klar snart. Sov gott alla fina

samma gamla visa, men jag vet inte

Har varit på massa föredrag hela dagen, jobbade även lite imorse =) Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på mat, mormor är här och mästerkockar! :D underbart va.. Men vi hörs senare ikväll!

en är krossad, en är din

Dags för jobb sen massa föreläsningar, hörs!

hon vet inte vad hon känner

Underbart att min pappa & bror var till mig med ett vetrin(?)skåp och ett nytt tvbord idag, jättebra. Nu är det dags för lite städning sen kommer min gullhöna hit och sover. Har faktiskt sovit med henne 5/7 dagar i sträck, dom andra 2 dagarna har jag sovit hemma hos mamma & pappa. Sov så gott allihopa, så hörs vi imorgon! ♥

Förresten, så måste ni lyssna på Daniel Adams-Ray nya album, kärlek på hög nivå

so damn pretty


Måste fått nån självmordstanke när jag valde att gå på operan, bland det värsta jag varit med om..! Tur att det gick att sova iallafall, och ännu bättre var att man vaknade utvilad. Har man intresse för opera, för skrikande gamar som, ojojoj då är det nog bra. Men jag trodde det skulle va bättre än såhär, nu var slutet ( som jag filmade ) ingenting jämfört med det som spelades innan. Dom sjöng alltså en hel film, skulle jag inte sett filmen innan så jag hade absolut inte fattat något utav operan.
Nu är det testat iallafall, och aldrig mer igen.

engång mest på skämt

aldrig mer opera, aldrig aldrig aldrig.
Dags för matlagning nu, berättar mer senare om min död.

en kväll med opera

Sitter hemma hos mig nu med Maria, vi har ganska nyss kommit från henne där vi käkade middag! :) Mästerkocken bjöd på kroketter och kött, mumma för själen. Allaldes strax så ska vi åka in till stan där vi ska se, lyssna på opera. Jag hoppas det blir hur bra som helst, det är ganska spännande om inte annat =) Har aldrig varit på det förut så det är dags att ta chansen. Det är en opera om filmen vi såg förra veckan, Dancer in the dark.


så ska jag alltid vänta på vår tur

Godmorgon alla solstrålar. Somvanligt så är man uppe med tuppen, fast nu sitter jag i soffan med pappa och världens gulligaste lillebror :) Ska pina mig igenom en skoldag, vilken ovana eftersom jag inte varit där på 7 hela veckor..! Har även lite saker att fixaa efter skolan så vi hörs senare, kanske ganska sent idag.

You're the one, the one and only

Inatt så stannar jag kvar här, kan ju inte lämna 2 kilo lösgodis till dom här dårarna :) måste ätas av mig.. Nu är det dags för att ta på sig massvis med kläder för att sedan ta en kvällpromenix med min käraste barndomsvän, lovely. Det måste bli mössa, vantar och allting som man kan tänkas värma lite.


lite för mycket av det goda

En sjukt dålig uppdatering den här helgen, en kort sumering av vad jag gjort ska ni får. I Fredags var det alkoholintag, samma sak igår. Nu är jag hemma hos mina föräldrar som bjöd på mat. Funderar på att sova här, men vi får se eftersom det är dags för skola imorgon :(:(

oh, baby baby

Är barnvakt just nu, ikväll slår vi på stort igen! :D njut..




det börjar gå mot sitt slut

Igårkväll var det utgång för hela slanten! :D Riktigt bra kväll, riktigt trevligt folk och allting var awesooome. Nu är jag återigen hos mina föräldrar och här stannar jag tills imorgon, ikväll blir det barnvakt till mina käraste småsyskon. Måste fundera på vad vi ska göra, men nu ska jag börja med att rota igenom kylskåpet..

I could really use a wish right now

Åker till mina föräldrar nu..

just nu...


som om allt var öppenbart

Jag förstår inte meningen med att lana, de är jobbigt. Man är hungrig hela tiden, man luktar svett, man har tråkigt. Så för att förgylla lite tid så tänkte jag visa hur jag gjort för att visa hur snygg jag är..!



-


cause it's too late

Nä, jag har inte installerat nå spel än. Har mest suttit inne på Spela.se och spelat, sedan har vi sett på Ana Gina show också! :D hur bra som helst, med Josefine och Nemo som gäster. Tror inte det blir något större lan utav dethär för både jag och elin är dödströtta..!



I gotta let you go

Jag har fått lov! Jobbad sista dagen idag så nu är det lov fram till Måndag! :) Det firar jag med ett lan hemma hos mig, jag & elin. Vi har köpt massa lanvirke istället för groggvirkeeee ;) Nyss så bytte vi gardiner och greja på som brudar gör.. Men nu ska jag installera nå spel, hörs sen

jag gråter för allting som var vårt

Sitter hemma hos mamsen nu! Har plockat ihop allt möjligt som jag ska ta med mig hem senare :) Mina småsyskon är lovely så ni vet, vi har byggt pussel och ätit massa glass.. mysigt! Sedan så hade även jag & mamma en söt kvällskonversation, hur bra som helst.

I can tell you stop trying

Hörs sen..

vi tar steget mot ett annat liv

Som jag skrev för någon dag sen, så skulle jag & elin göra några förändringar i våra liv just nu. Därför är dom enligt mig, jättetråkiga just nu. Om man tänker på våra liv just nu så förstår ( ..iallafall vi ) att det måste hända nått.

Våra liv just nu låter ungefär såhär -
Vi är två tjejer som behöver få riktigt mycket bekräftelse från folk, såna är vi. På helgerna så super vi stenhårt, inte för att det är kul, utan för skojsskull men vi måste ha alkohol så vi kan bli fulla! Ibland dricker vi på vardagar också, skippar skolan och allt vad det är. Alltså, vi kan inte ha kul utan alkohol.. :( Vi tycker inte om tjejer när det är killar i närheten för vi vill ha dom för oss själva, inte för att ligga utan för att få nån slags bekräftelse. Tänker vi på vilka vi legat med, hur ( lite/många ) det är så blir vi äcklade. Vi tycker inte om våra liv.

Våra liv bli förhoppningsvis såhär -
Vi ska bli två tjejer, som inte behöver den bekräftelse vi behöver idag, speciellt inte genom de sätt vi får den. Vi ska inte dricka lika mycket, absolut inte för att bli full utan för att ha roligt, som lite sällskapsdricka. Vi vill, våran dröm, få tjejkompisar! Vi har det, ja. Men inte såna man behöver supa med, såna man bara kan ha roligt med! Vi ska inte heller ligga med folk hit & dit, that's the truth. Vi ska självklart inte leva celibat nu tills vi gifter oss utan vi har våra mål.
.
Och ja, vi har lagt upp lite planer om hur det hela ska funka. Just därför är våra liv väldigt tråkiga nu när vi inte gör nått, vi gör inte det vi egentligen levt på i år nu. Ni får gärna ge ett lycka till, en spark i röven, vad som helst för att vi ska kunna klara detta. Jag lovar, vi lider just nu..

allt är i förändring

Igår blev det bara mys hela kvällen, skönt! Vi pratade om allt, busade och somnade till filmen Date night. Idag så sooov vi verkligen ut och idag så har vi legat i sängen hela dan och bara pratat. Börjat planera en resa till Stockholm framöver också, kan nog bli bra. Nu är det dags för att diska, wohoooo. Kul va, men vi hörs senare..




I gotta tell yoooou


Kvällen kommer spenderas med elinpelin och massa gottigott! :) Har nyss stoppat i kladdkakan i ugnen, ibland är jag bra snäll som bakar när jag får besök!

just gonna stand there and watch me burn

Hösten är så himla mysig! Det är färgglada löv överallt, nästan så man badar i dom. Man får ta på sig massa mysiga kläder utan att se alldeles för påklädd ut. Linda en riktigt stor mysig halsduk omkring sig, ha stickade tumvantar som täcker händerna och allting är så gosigt! Tända ljus på kvällen, eller när det börjar bli mörkt åtminstonde och bara gosa i en filt. Hur underbart?

bild sen dagens lunchpromenad..

everything we talked about is gone

Pensionärsjävlar, kanske världens mest sköna program! Sitter nedkrupen i soffan, har nyss sett på detta grymma program + bloggoholics. Bloggoholics var inte speciellt bra, tråkigt program om inte annat. Däremot kan jag tipsa om Ana Gina show som var hur bra som helst! :D

en fundering, en fundering

Fick en liten fundering bara, en fundering där man ser att läkare kanske inte är så smarta som dom tror enligt mig. Bara kanske, kanske kanske...


Gud, eller Jesus kanske det var. Vem det nu va, han hörde ju röster som sa åt han att ingenting skulle hända om han hoppade från nått berg, han såg personer och allt vad det var. Rösterna fick han att göra saker, han klarade sig oskadd från sitt hopp. Han var oho, så himla bra ungefär.
.
Men idag, vad hade man gjort med en sån person?
Jo, man hade ringt polisen som hade lagt in henne/honom på akut psyk på engång! Schizofreni hade den personen fått för diagnos, helt klart.
.
.
Idag, vad hade en läkare gjort åt saken?
Man hade gett personen Neuroleptika, Zyprexa (Antipsykosläkemedel) som lindrar symtom. Lindrar när man ser saker, hör saker eller har vanföreställningar.
.
.
Man skriver gärna in Bensodiazepinläkemedel också, som är ett sömnmedel. Det är jätteviktigt för personer med psykos, sömnen får ett helt annat värde.
.
.
Ångestdämpade är också något som en läkare gärna skriver ut.
Det finns jättemycket mer, helt otroligt vad människor får ta tabletter. Mot allt, egentligen borde man jobba rehabiliterande med dom. Personal ute på boenden, på boendestöd gör det men den felande länken ligger hos läkaren. Vissa tabletter, fine! Men det finns helt klart tabletter som en person med schizofreni egentligen skulle slippa.
.
.
Man kan ju kolla på alla biverkningar som tabletterna ger, dom är otroliga! Självklart så är det en stor risk att bli beroende, som med allting annat egentligen. För att minska beroendet som en person kan få så bör man minska på dosen, men som läkare tror jag man tänker mer på att öka dosen så att personen ska slippa sina vanföreställningar osv. Utav vissa tabletter så kan man även få svårt att minnas, bli torr om munnen och runt ögonen. Något som är väldigt vanligt är att man får stelhet i kroppen, muskelkramper och skakningar och det beror oftast på att man fått en för hög dos utav mediciner.
.
.
Aa, här sitter jag och babblar på. Jag tror och tycker fortfarande att läkarna gör ett jättebra jobb såklart som tar hand om dessa patienter men samtidigt så tycker jag att dom jobbar lite på fel sätt. Det känns som att läkare överhuvudtaget jobbar med att få allting överstökat, hur det en går. Dom har inte tiden, speciellt inte med psykiatrin eftersom den är väldigt, väldigt extrem. Kräver tid, kräver öron.

rock it tonight

Tog ut två timmars komptid, så jag gick hem 2! Sjukt skönt :) Tog en timmes promenad istället för lunch idag på arbetstiden, bra eller dåligt? Nu har jag nyss käkat, planerna var att sova tills imorgon eftersom jag skulle jobba men det blir inte riktigt så. Inget jobb imorgon, utan på Torsdag.

Jag som hade tänkt att gå ut imorgon men det funkar ju inte om jag ska jobba, kul! Men egentligen kanske det är lika bra. Livet har så mycket annat att ge, får jag hoppas..

try sleeping with a broken heart

Godmorgon! Kul att alla har lov, dom flesta har nyss lagt sig och jag har precis klivit upp.. Ska nämligen åka och jobba, inte alls peppad! Har bäddat sängen så den ser riktigt lockande ut när jag kommer hem för jag har feeeta planer så att däcka stenhårt när jag kommer hem igen.

I loved you first

En måndagkväll med elin, en ny början på ett nytt liv. Kommer bli svårt, men vissa saker gör så att man får vändpunkter i livet och det är välbehövligt.
Har bara varit med elin ikväll, myst på med gotta framför nåra filmer. Nu är det dags för att sova lite, för lilla jag får aldrig lov utan det väntar ett dagspass imorgon!

dagens outfit


just like this

Nu kilar jag iväg till Birsta med elinpelin.

RSS 2.0