starkaste mannen i världen.

Ett samtal från mamma, mest för att jag bad henne ringa eftersom vi inte pratat på ett tag. Allt var som vanligt. Däremot hade farmor brytit handleden men det är sånt som händer. Kroppen blir ju skär när man åldras och halkan slår lätt till när snön ligger på marken. Sedan kom meningen som fick hjärtat att nästan hoppa ur min kropp. " Och farfar har fått en hjärtinfarkt.. " Jag blev tom. Kände hur tårarna tröck fram i tårkanalerna men jag höll kvar eftersom jag satt på en buss full med folk.

Jag hann reagera samtidigt som jag inte förstod något. Min farfar. Som alltid varit så frisk, han som alltid busat med mig. En hjärtinfarkt. Som antingen slår på hårt eller inte gör något speciellt. Men han låg på sjukhuset nu. Och jag kände hur jag ville vara där med honom. Och det vill jag fortfarande. Jag önskar att jag kunde ringa och prata med honom eller farmor. Men jag får så lätt att gråta vid såna känslor. Skulle aldrig klara av det. Hade dom varit proffs på telefoner så hade jag skickat ett sms. Men jag vill verkligen ringa.

Och jag har suttit på jobbet med mina brukare och tänkt "
Om jag en dag blir i sånt här behov utav sån stor hjälp, vad gör jag då? " Jag har också tänkt kring de anhöriga, vilka starka människor! Som stöttar, lér och bara är. Om jag skulle få en nära på något hem skulle jag bli krossad, totalt.

Så idag är en sån dag när jag ber till Gud. Att göra min farfar till den han engång var, gör honom så frisk som han var, för bara några dagar sen. Låt honom visa sitt starkaste jag. Han klarar det. Låt han känna att jag tänker på honom hela tiden. Mitt hjärta är en stor klump och i mina tårkanaler pressas tårarna. Ända tills jag vet att allting är bra igen. Farfar, du är världens starkaste och finaste man. Och jag tror på dig. Läget är stabilt eller ostabilt, jag tänker på dig endå! ♥

du har döljt hela din bakgrund, idiot.

Sitter hemma i sängen just nu, degar efter min paltkoma. Gjorde världens godaste mat med Tildan :) När jag väl kom hem alltså. Ett pass mellan 07.00 - 14.00 slutade med att jag gick hem 16.00! Aja. Nu är Nicke här med hans föräldrar och dom fikar väll mest, surrar lite om jobbet ( jag tjuvlyssnar.. ) Jag ska skriva klart min delegering innan jag kommer tvärslockna!

if you can dream it, you can do it.

Att jag tog mig upp, mirakel! Däremot så snoozade jag 30 minuter längre än tänkt. Jag längtar så fruktansvärt tills det här passet är över så att jag kan soooova! Är ledig imorgon. Men såklart så väntas det jobb hela helgen. Men hellre slita än att inte ha något jobb alls. Och jag har ju bland de bästa arbetskamraterna. Men nu rinner tiden iväg, dags att fixa till sig lite innan man beger sig.


Ligger i sängen supertaggad...! Väntan på bussen

för det du säger att du tycker säger inte mycket.

Tack och gonatt! Efter ett 10-timmarspass inser jag att det blir 4 ½ timmes sömn om jag somnar precis just nu. Sedan är det morgondagensjobb. Och annars är det bara peppa inför helgens jobb. Mamma Mia!

och här är jag med allt som jag drömmer om.

Godmorgon! Ligger i sängen nu och har såååån stor lust att sjukanmäla mig men icke sa nicke. Trots inflammation i magsäcken (igen..) och slemhosta så är det bara kliva upp och jobba. Ibland så måste man. Åh, min buss går om 27 minuter så det är bäst att kliva upp, sov lite länge idag kanske. Hörs!


Alex tyckte att jag skulle sitta i kundvagnen när vi var och handlade. Nice! Stod inget om att det bara var för barn.

du behöver inte tänka kring allt som händer dig.

Mitt upp i bakningen så får det bli ett inlägg :) Nu jäser bullarna en sista gång innan dom ska in i ugnen. Och idag tog vi en myspys dag så vi gjorde Fläskkotletter och ungsbakad potatis! Mumma för själen. Nu ser vi på Pengarna på bordet och ska strax slå på en film att mysa till.

we were fade in to darkness. you and me.

Godmorgon! Inte har vi nån vidare snö än heller, men däremot så skiner solen! Just nu väntar jag på att Tildis ska komma hem :) Dags för storhandling. Idag ska vi nog ha våran lilla första advent. Julpynta klart och baka massa julbak. Hur mysigt somhelst.

I will never leave you behind.

Mina ögon hänger nere vid knäna för jag är så himla trött! Har haft en chillmode kväll med Alex ikväll. Go mat, tv och massa skitsnack typ. Nu måste jag julpynta litegrann eftersom vi inte hunnit det. Matilda är hos Nickepicke ikväll så jag får fixa det själv. Tur att jag köpt pepparkakor som jag kan snaska på medans. Yes, men dags att börja med att stryka gardiner!

miljoner på banken på banken men inget annat.

Det borde vara förbjudet att vara vaken klockan 5 på en Lördagmorgon. Menmen, what to do? Ska äta en frulle och även leta reda på ett recept inför dagens middag så jag vet vad som måste handlas. Och finns det någon tid över ska jag soooova innan bussen igår. Idag är en sån dag jag gör det, kanske inte ser så pigg och alert ut men det är jag inte heller.


jag berättade aldrig sanningen.

Sitter hemma nu med mina gotjejer! :) Jag grät som en liten bebis när jag träffade dom, lycklig tjej! Men nu ska jag slänga mig i sängen så jag orkar upp imorgon klockan 5.. Njut!

It's time for you to grow up.

Jaha, sitter nerslagen i soffan just nu :) Peppar litegrann inför jobb. Och sen är mina goaste tjejer från Sundsvall påväg hit och jag är överlycklig! Sen att jag blev förfrågad om jobb imorgon och inte kunde säga nej var en helt annan sak. Så imorgon blir det jobb. Åh, man kan ju inte säga nej ibland. Däremot var tanken att jag skulle jobba 07.00 - 20.00 men jag tar ett dagpass bara.

Men nu ska jag duscha, laga matlåda och hela fadderullan så vi hörs!

every second is a high light.

Ikväll har jag huset själv, ballt! Däremot så får jag besök :) Så det blir riktigt häng. Tvspel och några öl. Så nu sitter jag med världens volym på The voice och sjunger som en kråka. Men ingen hör mig så det är väll tur. Somsagt, om jag hade grannar i närheten så hade dom flyttat för länge sen. Som vi sjunger och lirar gura.



du får leva med det resten av ditt liv.



Efter en stadig liten frukt som har gett mig supermycket vitaminer så ska jag börja städa! Vi får besök ihelgen så det måste väll vara lite fräscht antar jag. Sen måste jag tvätta också. Och tänka ut någon god mat. Men nu kör jag rappa tider och sätter igång!

I can never the same without you.

Godmorgon! Jag ligger i sängen och käkar kladdkaka :) Helt rätta takter! Det jag tänkte på var att jag varit rökfri i 10 dagar idag, yiho! Fast så röksugen som jag är just nu har jag nog aldrig varit.. Och jag kommer nog faila nu. Jag vill inte men jag håller verkligen på att, avlida av detta suget. Hoppas det går över för nu ska jag göra frulle.

visst, du kan rycka på axlarna och spela ball.

Tildis kom hem ikväll så vi har myst hela kvällen. Bakade kladdkaka och myste ner oss i filtar medans vi slog på Inte utan min dotter. Riktigt fin film :) Nu har jag bäddat ner mig i sängen. Godnatt!

om bitterhet får sova med det ljuva.

Verkar som att jag blir själv i huset ikväll, andra natten! Och jag önskar att jag hade en fin pojkvän här just nu. Tänk vad mysigt. Jag har fått ett nervkläm bak i skuldran, så lite massage hade ju inte suttit fel. Eller en liten axel att luta mot. Eller att ligga i en fin pojkes famn och bara småsova. Någon att pussa på. Att bara titta på..

Men icke! Istället får jag göra iordning något gott och se på film. Själv. Med tända ljus och en gosig filt.





I wish nothing, but the best for you.

Muffins, té och bolibompa! Självklart ligger jag nerbäddad i soffan :)


du var den riktiga förälskelsen. min bästa vän.

Lunchtime! Sitter och äter lunch nu :) Hur gott som helst. Har gått och skaffat mig frossa under natten så här piggnar man inte till inte. Och lederna smäller till också. Så idag blir det sängmys med flera koppar té. Och massa tjejfilmer.

jag går i vinterskor på hösten, alltid redo för storm.

Sitter i vardagsrummet nu och väntar på att maten ska bli klar :) Har varit hemma idag, legat i sängen hela natten och haft riktigt ont i magen och även huvudet. Och drömt mardrömmar på det. Snorig är jag såklart och hostan smyger sig på. Så vi har myst hela dagen med promenad och även krattat hela tomten.

Ikväll är tanken att vi bara ska äta gott och slå på en film, försöka ladda för jobb imorgon.


Mörby centrum från svart till vitt.

Tänk er ett gnekande ljud. Som håller igång hela tiden. Och det enda ni hör i huvudet är " Rinkeby Norra. " Så har min kväll sett ut, i dryga 15-20 minuter. Jag försökte ta mig hem, och nej - vi bor inte i Rinkeby! Men dom har en busshållsplats som är lämplig att byta på från mitt jobb och hem. Skitsamma.

Sen insåg jag att bussen åkte förbi där jag skulle av. Så jag kom till Mörby centrum och då tänkte jag
1. jag gillar inte Mörby centrum.
2. jag hatar Mörby centrum.
3. jag ska bränna ner skiten en vacker dag!


Just för att när jag hamnar där blir allt bara fel. Även när andra ska visa mig vägen genom Mörby centrum så hittar ingen. Så jag har lyckats komma fel till jobbet och allting. Men jag hittade rätt buss påengång så alla dåliga tankar försvann och jag började tycka om Mörby och insåg att om man åker dit kan man åka överallt. Jaja, jag har tagit mig hem och helt utan problem! Jag kom ju rätt, utan att vandra fel. Bara en busshållsplats fel men det var ju rätt också. Nu är jag värd en natt med sömn, godnatt!


Ett tappert försök till att se glad, sur, förvirrad, lycklig och alla andra feelings.

if I tell my secrets, you really have to keep it.

Ligger nerslagen med ett glas vitt i sängen :) Tända ljus och bra musik fyller upp allt. Idag har vi tagit farväl av min familj som åkte hem :( Trist! Sedan har vi shoppat lite på IKEA, alltid nödvändiga saker. Annars gjorde vi en supermiddag med vin, såklart! Kvällen har bestått av kvällshäng ( vi har kompisar.. ) Guitar hero och massa gotta! Nu blir det kväll för att ladda för ännu en arbetsvecka.

han är kärlek, han är ödmjuk och han är min.

Efter en heldag på både Täby centrum och el Stockholmos stad så är jag heeelt slut! Däremot så är jag väldigt stolt över mig själv eftersom jag knappt brände några pengar :) Vi tog en runda på Skattkammaren på slottet, jippi! Haha, man är väll för stor kanske. Men vi har haft en jättemysig dag tillsammans.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig litegrann innan jag beger mig in mot stan. Där ska jag möta upp Matilda, Nicklas och Gustav för att sedan kila på en inflyttningsfest :) Nästa helg är det våran tur!

hit me with your best shot.

Min familj hämtade upp mig på jobbet så nu ser vi på film och dricker vin. Hur mysigt som helst :) Blir nog nattinatti snart för att kunna ladda inför shopping imorgon.


who's gonna save the word tonight?

Sitter i köket med Matilda och dricker kaffe. Vi har sprungit runt som dårar och städat överallt idag :) Storstädning. Sen har vi hunnit med att baka muffins också så det finns något smått och gott tills min familj kommer. Nu ska vi fixa oss litegrann innan vi åker mot Täby C. Så ikväll blir det jobb 16.30 - 21.30!

allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar.

Godmorgon. Ser ni att klockan är kring 08:50 och jag är vaken. Varför? Vaknade för drygt 1 ½ timme sedan och var helt utvilad. Jag som brukar behöva sova fram till 12.30 för att må bra. Brukar vanligtvis dö när jag ställer klockan på 10. Tänkte ligga kvar i sängen och dra en stund, för att lyckligtvis somna om men det gick inte idag. Så nu har jag gett upp hoppet, jag kliver upp och gör frulle istället.

har du någonsin tänk på vilka du sårat i ditt liv?

Home sweet home. Nu kan jag säga hem, eftersom addressändringen har gått igenom. Har precis fått i mig lite kvällsfika och småsurrat med Matilda. Eller fika, jag lärde mig dricka kaffe! Dock med mjölk men det är ju framsteg! Jag som aldrig skulle börja men jag är ju vuxen nu.

Jaja, nu ska den vuxna lilla flickan sova! Imorgon kommer min familj hit och spenderar helgen

du valde helt fel väg.

Dags att göra ett nytt försök och ta mig på jobbet! Ska ta en väg som jag aldrig tagit förut så vi får se hur det går :) Igår hade jag gps;en med mig, men idag är jag utan.. Woops! Har iallafall skrivit vägbeskrivningar både dit och hem på små lappar. Så vi hörs sen, dags för jobb!




we're gonna make it, you and I.

Solen skiner i Stockholm! Det är världens kalas väder :) Jag har nyss klivit upp efter 11 timmars sömn och jag skulle kunna sova 11 till. Tänkte ta och baka scones nu på morgonen, börjar inte försen 14.15 så det finns tid till att göra lite saker innan. Japp! Men bakning och städning får det bli nu.

jag grät och grät tills tårarna var slut.

Ligger nerbäddad i sängen efter kvällshäng i soffan. Ikväll är första natten som jag ska sova själv i huset :) Lite läskigt men det är bara härda från början! Men nu är jag redo för en film och flera timmars sömn.

that's why all the girlfriends hate me.

Min första arbetsdag, på riktigt! Haft inskolning igår och förrgår. Har gått bra och jag är så himla glad över hur bra arbetskamrater jag har. Men nu så har jag precis ätit mat. Tänk att vi inte gjort någon "ungdoms lye mat" än. Vi köper inte ens köttbullar, mixer eller annat utan gör allting själv! Smarta och billiga brudar.

Förresten, min blogg blir säkert jättetråkig nu när jag skriver vad jag gör bara. Men jag har ju mina kära föräldrar som nog vill ha en real update. Och till helgen kommer dom med min kamera så då ska ni få se hur vi bor! :) Men nu ska jag spela Guitar Hero och vänta på Matilda som är ute och svänger.

I wish nothing but the best for you.



Godmorgon! Just nu sitter jag världens gosigaste morgonrock och äter frulle. Sängfrulle är det som gäller, vill inte väcka Tildan som sover :) Den lyckosten börjar inte försen nästa Onsdag. Jag ska alldeles strax börja fixa mig litegrann för att sedan starta upp dagen med en promenad. Let's go to work!


svar på frågor - keep on goin'

När hade du sex senast?
- Ja, som alla andra människor så har jag behov. Så Fredagnatt

Vad tycker du är snyggast/sexigast på en kille?
- Ögonen. Är sexigast, finast och allt. Dom gör så himla mycket
Annars är väll magen förhoppningsvis snygg också

Har du någon speciell i ditt liv?
- Antar att du som frågar syftar på kille, så icke sa Nicke.

Hur börja du röka?
- Från början var det en rolig gruppgrej. Det verkade spännande och det var extra ballt eftersom man var
tvungen att smyga. Sedan skaffade jag en pojkvän som rökte och jag fortsatte, sedan dess har jag rökt.
Jag var ganska nyss fyllda 14 när jag började.
   
Vad tycker du om mig? hihi
- Jag tycker att du är bland de bästa tjejerna! Du är så underbar stumpan

Hur trivs du i stor staden?
- Jag trivs bra. Lyckas dock tappa bort mig lite då och då men änsålänge är det bra. Har inte varit så mycket
i storstaden om man säger så. Är mest i vårat hus i Täby, hihi!

Vad skulle du göra om du fick vara kille för en dag?
- Ligga som en soffpotatis och kolla på porr. Dra en runk, sätta på en brud. Kissa kors!

Är det någon du skulle kunna ta en kula för?
- Daniel Adams-Ray! Nä. Men min familj är dom jag skulle kunna göra det för.

   
     
Vad fick dig att flytta till stockholm?
- Jag spontansökte jobb här. Först fick jag ett på Danderydssjukhus på akuten men jag tackade nej
då det var så tätt inpå att jag slutat i Sundsvall. Så jag sökte nytt på Tribblehemmet i Täby. Dom ringde
mig, vi hade en telefonintervju och jobbet var mitt. Så det var spontansökningen och att jag fick jobb.
Självklart är det för att jag vill vidga mina vyer litegrann, är lite ballt att bo själv här som en liten tjej.

Är det skrämmande att lämna allt som var ditt liv?
- Ja, verkligen! Jag gråter kanske för ofta. Men samtidigt så försöker jag tänka att det är som en prövning.
Det jag mister på att flytta till Stockholm var isåfall inte menat till mitt liv. Som vänner. Man märker vilka
som fortfarande hör av sig, de som slutar höra av sig och det finns t.o.m dom som hör av sig bara för
att jag flyttat.

Vad är det bästa minne du har?
- Bästa. Jag vet inte, det finns så mycket som varit bra. Varenda födsel utav mina småsyskon är däremot
bland de bästa minnen jag har. Den lyckan är obeskrivlig. Mina prinsar.

Vad är det värsta minne du har?
- Egentligen är det inte mitt värsta minne men, jag tar det endå. Jag skulle lära mig åka bräda och i liften
så ramlade jag och elin. Båda ostadiga som bambi på hal is. Vi hängde där och kom inte lös, släpades upp
och hela livet gick i repris. I slowmotion. Det var så fruktansvärt hemskt så tårarna föll och vi ropade båda
två, " Jag älskar dig, glöm inte de" !

Har du något förhållande/någon på gång?
- Nä, sedan jag vetat att jag ska flytta så har jag verkligen tänkt på att inte träffa någon så.

Vem av dina vänner vet mest om dig?
- Svårt att säga. Elin & Sanra vet olika saker. Men säkert lika mycket

Vilka av dina vänner står dig närmast?
- Elin och Sanra.

Vad är det sjukaste du gjort på fyllan?
- Sjukaste, antar som roligt. Måste varit när jag skulle leka sexig inför Elin så jag kryper som en katt och
försöker säga "rawrrr" lite sexigt. Dock helt misslyckat. Finns på film, bad for me.

Konstigaste stället du har haft sex på?
- Hah. Maybe little to private. Men det finns konstiga ställen.
   
 
Varför slutade du umgås med johan, marcus och timmy?
- Ibland så undrar jag samma sak, egentligen finns det inget glasklart svar. Men jag & Johan började iallafall
att bråka om en löjlig grej, men så var det. Sedan så kom det saker mellan Marcus och Elin och jag förstod
inte riktigt hur Marcus tänkte så vi slutade umgås. Timmy är ju min bror så vi går ju aldrig ifrån varann. Men
eftersom han var så pass bra vänner med Johan och Marcus så slutade vi umgås. Men idag så är Johan den
enda jag pratar med. Och Timmy ytterst sällan.
   
Vem är din bästa vän?
- Elin.



Saknar du gamla tider? isf, vad?
- Självklart. Jag saknar den lilla bra tjejen jag var. Jag saknar när jag tog cykeln ner på fotbollsträningarna,
hängde med vänner och skötte mig. Tiderna när allting var en dans på rosor, när det inte fanns några taggar
att ens få tag på. Sedan har man börjat insett vad vänner är, vad livet är. Mer än man visste förut.

Är du kär just nu?
- Icke sa Nicke.

Vad vill du bli när du blir stor?
- Jag vill jobba som barnmorska eller ambulansförare.

Hur länge ska du bo där?
- Minst ett halvår, men jag hoppas på föralltid. Eller i flera flera år.

Vad ångrar du?
- Att jag inte skötte alla ämnen i skolan och sökte vidare direkt. Och att jag inte gav min moster ett riktigt
hejdå innan hon lämnade oss. Utan grät, och gick därifrån..

Har du gjort något dumt på fyllan?
- Blivit för full så att ambulansen fick hämta mig. Och jag fick spendera natten på sjukhus.

Hur brukar du sminka dig?
- Jag hatar typ smink. Men på vardagar när jag ska ut bland folk eller jobba så tar jag på mig puder och
mascara. Supersällan så använda jag foundation. När jag ska ut och festa eller ut bland folk på kvällstid
kan jag dra på lite foundation och rouge, självklart mascara. Lätt ska de va!

Tack för alla frågor, men fortsätt fråga! Det här var riktigt kul. Men nu har Matilda kommit hem och jag har gjort det mesta utav mitt delegeringsprov. Dags att sova, uppstigning 05.00!

frågestund - tänk så håret brinner.

Jag är så jävla tråkig. Så jag tänkte erbjuda er att fråga på hur mycket som helst. En frågestund kör vi, okej? Jag vill ha frågor också. Ni tror säkert mycket som ni inte vet. Ellerhur? Ja, det brukar va så!
Kör så det ryker gubbar och gummor.


ingenting förändras, för alla vill ge mig svek.

Jaha, då satt jag här ännu en dag. Som en töntig Stockholmsbo. Jag borde inte ens få bo här för det går inte ens ha lokalsinne. När jag skulle hem efter jobbet hamnade jag åt helvete så Matilda fick slå in addressen på GPSen och hämta mig. Bra! Undra om det blir några framgångar.

Imorgon kliver jag på mitt riktiga schemat så nu efter 3 pass är min inskolning klar. Så jag tänkte sätta mig ner och göra mitt delegeringsprov ikväll. Men har världens huvudvärk så jag vet inte alls hur det ska gå. Känns kanske som migrän, har aldrig haft det så jag ska inte säga något. Vanligt är det då inte.


lycka till i den stora världen.

Jag är numera Stockholmsbo faktiskt. Har haft väldigt mycket att göra sen vi flyttade i Lördags så det har varit tyst :) Och det var gjort så att vi somnat ovaggat som småbarn på kvällarna. Vi har tackat nej till massa saker vi blivit erbjudna att göra.

Annars så började jag på mitt nya jobb idag, tog på mig dubbelpass och jobbade 08.30 - 21.30! Bam. Men nu ska jag slå på en film så jag kan få sova några timmar inför morgondagens jobb. Så vi hörs.
Ta hand om er! Och jag saknar mitt fina Norrland.


min dröm den har du kvar i din famn.

Okej, snart kommer Matilda och hämtar mig så ska vi brumma ner till Stockholm. Många inlägg på några minuter här men mitt hjärta slår i 380. Jag har inte insett försen nu, eller inte ens nu att jag flyttar ner. Flyttar. Inte hälsar på någon, nej. Jag flyttar. Själv, med Matilda.

Det är sjukt svårt. Att lämna vänner och familjen här, jag är inte van vid det. Åker ju sällan bort också. Hualigen, krokodiltårarna bara forsar ner. Kan inte ens äta för att jag har sån klump i magen, antar att det inte dröjer länge tills jag åker hem igen. Säkert redan till helgen om jag är ledig.

Men nu måste jag skynda mig.. Hejdå!!

från Sundsvall till Stockholm

"Dom sa lycka till i den stora världen
hoppas att du får det bra
Men om du inte trivs där
har du alltid
mor och far
Ditt rum det har du kvar här
vi ändrar inte om där än
För det är en sak du ska veta
att du alltid är välkommen hem"



you are, a cinema. I can watch you forever

Godmorgon. Har nog aldrig velat ligga kvar i sängen som jag ville idag. Efter att ha kommit hem vid halv 5 imorse så var jag helt död, men har lyckats klämt åt mig en timmes sömn. Och inte nog med det, efter att jag varit hos V så fick jag stå ute i minusgrader för att vänta på kroggänget! Great, 2 timmar.

Aja, nog med de. Nu sitter jag och bölar som ett litet barn, ska nog fortsätta packa ihop lite. Och göra nån frukost så jag överlever vägen till tunnebro.


cause when I'm with him, I am thinking of you.

Med tanken om vad som händer ikväll så ska jag lägga mig i ett bad och dricka ett glas vin. Bara mysa! Ta vara på kvällen med badkar för i vårat hus så har vi då inget sånt.. :(

och jag ångrar allt jag sa, och det jag ljög om.

Står i köket jag, kvinnans plats som man säger. Håller på att laga mat, baka och städa :) Om några minuter är kladdkakan klar så då ska jag sätta igång med sockerkakan. Måste försöka klämma in en dusch idag också. Känns som det är ganska späckat schema så jag får försöka bryta nånstans.



-

Godmorgon! Tänkte bara säga att jag lever.


världens bästa vantar!

Jag tänkte tipsa er om världens bästa vantar! Dom finns i färgerna svart, grå och gräddvit. Inuti så är dom fodrade med fleece - precis som man vill ha det! Det allra bästa är att det är insydda reflexsnören! Hur bra är det inte? Både bra för att skydda händerna från kylan och dessutom för mörkret!

150 kronor kommer dessa underbaringar att köpa. Änsålänge ligger dom inte riktigt ute på marknaden men det är lovat att om ni hör av er till mig så är vantarna era för smålapparna.
[email protected] för kontakt!
Annars så kommer jag uppdatera er när ni kan springa ut i stan och köpa dom!







Jag & Sanra fick vara de som visar upp världens bästa vantar!

I've nothing to say to you. Loser.



Efter en kväll på Manthas takvåning med dessa tjejer så ligger jag nerbäddad i sängen. Vi lagade kött med klyftpotatis och världens godaste sallad med bea. Njutning! Sedan var det Mean Girls och Fråga Olle dokumentären som underhöll oss. Bland de mysigaste kvällarna jag haft på senaste tiden, dessa kommer jag verkligen sakna! Och dessa tjejer, världens underbaraste. Goaste flickorna i stan


jag sluter ögonen och ser dig komma närmare.

Sitter äntligen nedslagen i soffan och bara kopplar av! Var varit full rulle mest hela dagen :) Ikväll kommer jag att spendera kvällen med mina goaste tjejer i stan. Blir middag och bara massa mys. Kvalitetstid som man alltid behöver, men aldrig får.



vi lever alla med känslan att falla.

Hejhopp! Gummisnopp. Just nu sitter jag i köket och dricker chailatte med mamsen :) Vi tar en paus i vårat nerplockande. Hualigen vad jobbigt. Tänkte från början att det inte är så mycket men ack så fel jag hade. Och julsakerna är ju hundramiljontals. Men nu ska vi fortsätta så vi hörs latero!

du har döljt det alldeles för länge.

Äntligen heemmmmmma!! Ligger i min älskade säng just nu, har precis kommit hem. Ska slå på en film och sova, så vi hörs imorgon :) Så får ni höra om mitt lilla Stockholmsäventyr.

svar till Sharlee

Varför ska du flytta och vad ska du jobba med? Och hur länge ska du bo där? Hua vad spännande, vill också till Stockholm!:)

Jag ska flytta för jag känner att jag är ung och dum. Nä, men för att jag känner att jag vill bo där speciellt för att vidga mina vyer när jag är så pass ung. Sen att jag fick jobb gjorde valet självklart.
Jag kommer att jobba på ett korttidsboende mitt i Täbycentrum. Så nu har jag och en kompis hyrt ett hus som vi ska ha i 5 månader, sedan ska vi prata om vi ska fortsätta bo tillsammans eller om vi då väljer att skaffa eget. Så förhoppningsvis så flyttar jag dit föralltid.
Det är riktigt spännande. Känns sjukt kul nu när båda fått jobb och huset är klaaaart!

blalblaldlsdllalsa

Sitter i Stockholm nu, missade bussen hem. Bra Sandra!! Såg att jag fått frågor så jag svarar imorgon när jag kommer hem :) Annars hörs vi imorgon.

for something better



Håret är flätat och magen är proppfull! Enda som saknas nu är att borsta tänderna. För sedan är det el Stockholmo som gäller idag! Både för jobbkontrakt och hyreskontrakt! Bam!

if something destroy you, destroy it!

Wakiepakie! Lyckades få sova i nästan 5 timmar. Och då har jag lyckats vakna under timmarna och legat för att stirra i taket en kvart. Men nu har jag fått på mig lite kläder så det är resten som saknas. Ska åka ner till stan om en timme. Vi hörs lateroooooo

det ingen vet, det ingen ser. min hemlighet.

Okej. Nu går det utför. Är inne på min tredje liter vatten och min femte macka. Men hur normal får man vara? Jag som varit trött hela dagen somnar inte ens nu!! Blir ju less. Sen har jag mens också om ni ville veta och då äter jag choklad som världen troll. Så jävla illa för jag kände förut hur jag luktade choklad. Trots en dusch för nån timme sen. Jag ska upp om 6 timmar så jag måste sova nu. Tröttsamt. Hursomhelst, nu ska jag se klart på Scrubs och sedan slå på Lilla Al Fadji show. Och försöka sova såklart.

allt du gör är att se lite förvirrad ut.



Sitter i soffan och dricker vatten ur typ, världens coolaste mugg. Min lillebror fick den när vi var på bio och såg på Bilar 2 när han fyllde år. Nu ska jag göra lite kvällsbestyr innan jag går och lägger mig! Uppstigning tidigt!

-

Kevin: Mamma, kan jag få titta i tidningen nu?
Mamma: Men nu tittar Sandra i den.


Kevin börjar grina och slå med pennan i bordet

Jag: Men sluta grina, du beter dig som en tönt
Kevin, grinar och säger:
Men du är en jävla kebabrulle!

dont tell me you're sorry, cause you're not.

Ligger kvar på samma ställe fortfarande, var trots inte allt för länge sen jag bloggade faktiskt. Men jag ligger här med en klump i magen och inser att det är mycket som ska göras. Redan inför imorgon. Åker till Stockholm imorgon och skriver på både jobbkontrakt och hyreskontrakt.

Men jag ligger här och har ont i magen. Lite eftersom jag ska flytta. Fast det har inte gått in i huvudet än, det kommer nog inte göra det försen jag bott där nere ett tag. Tanken slår mig då och då, speciellt när det gäller saknaden utav allt folk. Fast det kommer nog gå bra. Det får så lov. Läste förresten att Isabelle Strömberg, bloggaren också skulle till Stockholm imorgon. Kul information lixom. Hörs!

det är för din skull som jag lämnar allt bakom mig.

Har nyss kommit hem, varit och tryckt en hambugare med mina föräldrar. Riktigt gott och välbehövligt så nu har jag lagt mig i brorsans säng. Varför? Ja, den såg så lockande ut och han är endå inte hemma.

just nu...



En skål med popcorn, ett glas rött vin och tända ljus! Självklart till Gustafsson 3 tr.

en fredag och en avskedsfest.













det värsta kommer bli att flytta ifrån er, hjärtan.












det är en fin ros, men helt utan värde.

Ligger fortfarande i sängen. Min familj åkte till Sidsjön för att promenera och ta en fika men jag blev hemma. Så jag tog mig upp en stund förut för att packa lite. Den mesta packningen kommer nog att riktigt ske nästa vecka. Försöker att inte tänka på det änsålänge.


jag menade allt, men jag har ångrat mig nu.

Sängliggandes. Är precis det jag är :) Gjorde iordning mig för jobb, men det blev inte riktigt så. Hamnade i sängen i fosterställningsläse. Med alla möjliga problem. Feber, frossa och dödlig smärta. Ont i varenda led i hela kroppen och dubbelseénde. Med min inflammation i magsäcken så kan jag knappt äta heller. Så som det lilla barn man är vid smärttröskeln så låter man tårarna spruta! Lillungen.

Ja, allt är lovely. Så har jag hostat sönder revben också. Men vi hörs sen.

I got a hangover. I've been drinking to much for sure.

Vilken jävla kväll. Så fruktansvärt grym. Berättar mer, för nu ska jag lägga mig i ett bad och försöka hitta mig ett liv. Eller ja, bli en människa åtminstonde! :)

I love the way you are, to who I am.

Goodmoooorning. Spenderade kvällen på Manthas takvåning med the gang. Vi såg både på Baksmällan 2 och Fråga Olle. Vilket sinnesjukt program. Sen sov jag hos Elin men vandrade hem kring 7 imorse.

Nurå? Taggar jag så fruktansvärt för ikväll. Japp!  Hörs

se inte livet som ett skämt, det är inte första april.

Helt nyvaken. Vaknade av att min blivande chef ringde. Så vi surrade på sedan upptäckte jag att klockan var kvart i 6 så det var bara springa ut i tvättstugan. Eftersom den stänger 6, sen efter kommer man inte in. Nu ska jag göra iordning lite fika och se vad som händer ikväll.


du gör sönder mig så jag måste gå nu. hejdå.



Ligger i badet just nu. Äter lite choklad och bara myser.

sätter punkt, vänder blad och går vidare.

Godmorgon. Ligger i soffan och spelar tvspel, skönt häng. Ursäkta för förra inlägget eller snarare bilden men man är ju bara människa och orkade inte hämta sladden för att lägga in på datorn så jag gjorde det enkelt. Tänkte ta bort det men det går tydligen inte, seg upgrade så hoppas det funkar sen.

Annars så ska jag springa på bibloteket och lämna böcker idag, träffa lite vänner och mysa.

Upplev mer


god damn, you're beautiful - to me.

Ligger hemma i mammas säng nu och ser på tv. Tänkte egentligen gå ut ikväll, men jag orkar inte. Är alldeles för mycket tankar som snurrar omkring flytten. Började packa lite med mamsen förut, och vi ska ta lite mer ikväll. Mycket kan man inte packa. Typ, alla kläder, smink och hela den fadderullan. Men resten. Mycket ligger reda i kartonger, det som jag sällan/aldrig använder dvs.

Tänkte ha en avskedsfest också men det skippar jag nog. Huvudsaken för mig är att säga hejdå till släkten. Sen vännerna får man träffa. En överraskningsfest vore något. Men jag orkar inte bry mig egentligen.
Nu är det popcorn och film som står på schemat. Sedan godnatt!


hej och hå! dags att vandra mot Stockholm

Fan vad lycklig jag äääär! Som jag sagt förut ska jag flytta, och det är nämligen till Stockholm. Har fått jobb där nere, mitt i Täby. Så på Tisdag åker jag ner dit för att skriva jobbkontrakt. Yeahyeah! Så jävla peppad. Och egentligen skulle jag börja vid årsskiftet eftersom tanken var att flytta då, men nu flyttar vi såfort som möjligt!

Det trodde aldrig folk, inte ens mina egna föräldrar, inte ens jag! PEPPAD



I wanna go home.

Fan. Kollade tillbaka i min blogg, November förra året. Och insåg att på den tiden bodde jag själv. Och det var helt amazing. Typ den bästa tiden i hela mitt liv. Allting var så självständigt när det gällde mat, jobb och allt. Fan, obeskrivligt. Eftersom jag är en sån person som inte vill ha några föräldrar som gör allting åt mig så var det så lättsamt. Att få städa, diska, tvätta och laga mat är något jag behöver. Och vill. Det är så fritt. Att få vara själv. Göra precis vad man vill och, det var så tyst. Längtar tills jag flyttar själv igen.

Och då ska jag köpa mig en hund, hoppas jag. Förra året hade jag en hamster som hette Bullen. Men han fick flytta när jag flyttade hem till mina föräldrar :(
Älskling, mamsen saknar dig. Han var och är världens gulligaste. Men eftersom några barn fick honom så är det inte så lätt att bara, ta tillbaka. Haha. Fuling. Nä, va lycklig jag var. Lägenhet + jag = sant. ♥


min goaste prins.

oh, it's killing me softly.

Godmorgon! Eller ja, jag har varit uppe i snart 2 timmar :) Städat, dammsugat, skurat och diskat! Fått 3 timmars sömn men det får duga. Måste trots allt kunna somna ikväll också.

Nu ska jag lägga mig i ett mysigt bad innan jag beger mig ut på en promenad.


Mobilblogg

Jag är på jobbet just nu, passar på att dricka en kopp oboy och blogga när det är lugnt :) Men nu ska jag fortsätta jobba så vi hörs imorgon, måste sysselsätta mig, får gå hem om 7 1/2 timmar. Njut!!

Taggad tjej innan hon åkte till jobbet.


gropen som du gräver kommer du själv falla i.

Paltkoma, like always. Hamnar alltid med datorn i sängen då. Medans mina föräldrar var på ovanvåningen och tapetserade så klev jag in i köket med bestämda steg och började laga mat. Mat som jag inte ens tycker om man vad gör man inte för resten av familjen ibland. :') Så när jag dukat fram, tänt ljus och maten var färdig så ropade jag ner dom. Hihi! Nu blir det en promenad i det mörka höstvädret.

Mobilblogg

Ligger i sängen och ser på film. Har nyss sett på In her shoes, så nu ser jag på Varannan vecka! Mysigt! :)


RSS 2.0