11:14

Tjoho, nu kilar vi iväg ner mot Borlänge. Peace and Love! Väskorna är klara ( tror jag? ) får hoppas de, blir nog en grym vecka där nere :):) Kommer inte blogga så mycket, kanske blir nått inlägg från telefonen men det tror jag inte. Så ha jättebra i veckan, så syns vi på Söndagkväll! =) ♥
sist jag & sanra var ute på äventyr, i stockholm.

09:22

Lady Gaga - Alejandro


Sanra kom mig och väckte mig, hoho. nådigt rädd jag blev, haha..! Nu har jag nyss kommit ur duschen så jag sitter med hårinpackning och målar naglarna samtidigt som jag bloggar. Tjejer kan då göra mycket samtidigt ;);) Undra vad man ska åka i för något, ska bli jättebra väder så det kanske är bäst att åka i shorts, eller tights? problem! Jaja, packningen fortsätter och jag måste bli klar. hör av mig senare

peppapeppapeppa

Har packat ikväll, imorgon far vi och är borta drygt en vecka. Kommer bli kanonbra. Mer innan jag åker imorgon. Ska fortsätta packa nu, sen duscha osv. puss ♥

pappa, min pappa

Har jag saknat min pappa så mycket som jag gör nu? Nej! Skulle göra allt för att han ska komma hem, allt. Jag har världens bästa pappa som jag älskar mer än något annat på jorden. Min hjälte, min förebild, mitt kött och blod. min pappa, mitt allt.

tröttare får man leta efter

Amen tja, vart lite solning förut idag fast jag gick in ganska fort för sängen veeeerkligen skrek efter mig..! Legat och sovit fram tills nu nästan, fast Sanra springer in till mig lite då och då för att väcka mig. Mitt liv är verkligen nere, har världens pms och lever med världens negativaste sida. Ingenting är ljust, så jag vet inte alls ja. Jaja, ska väll strax lägga mig igen så jag hör av mig imorgon, puss

Igår så satt vi hos Elin en lång tid in på natten, sen kom Linus och Jocke så vi tog en taxi till stan där Linus bor. Var där nåra timmar, sen åkte jag och pinglan till Pontus och Adrian fast när dom somnade så tänkte vi åka hem för vi kunde endå inte sova. Vi tar bussen till stan, märker att de inte går nån buss hem till oss så vi gick till Linus och var med honom och Jocke..
ingen sömn på över ett dygn var inget att leka med

gårdagen,ojoj

vi lämnade ett fint meddelande innan vi for, dock mer skrivet än på bilden
Lite bilder sen igår, men nu har jag fått 2 timmars sömn efter att Sandra kom och väckte mig så nu går jag ut och solar. Berättar om gårkvällen lite mer sen, puss

09:52

Har nyss kommit hem, slängt i mig nåra mackor så nu blir det en riktigt sjuk efterlängtad sömn som jag inte varit med på många många timmar, drygt ett dygn..! Gonatt

drygt peppa tjejer


bilder sen igår


peace and love

Åh. på Tisdag åker jag och Sanra iväg till Borlänge och jobbar på Peace and love. Vi ska jobba med artisterna och självklart blir det partyparty också..! :):) Otroligt kul ska det bli, ser verkligen fram emot det. Ska någon av er mina kära läsare dit också? =) Åh, peppa peppa peppa


frisörtid

Har nyss klippt Tim, min mammas arbetskamrat :):) haha.. Min lillebror ville att jag skulle klippa en tuppkam på han också så det kanske jag borde göra påengång. Trodde aldrig jag skulle börja klippa min mammas kompisar, visst mina egna och familjen men nejnej.

video sen igår

Lite pepp hemma hos mig inna vi for iväg igår. Elin & jag

min midsommar

Nu har jag bränt fett, svettats som en gris cyklandes på en cykel med Elinpelin på pakethållaren. Vad hände igår på midsommar? Jo, vi begav oss bort mot skogen, och ännu längre och ännu längre så vi hamnade mitt ut i ingenstans. Fyra stadsbors tjejer i världens högklackat ute i skogen, vet inte alls vad som hände. Väl framme blev det att bada tunna, dricka skumpa efter skumpa efter skumpa, äta jordgubbar och bara mysa på. En midsommar värd att minnas absolut. Däremot blev det inga bilder eftersom man var riktigt blöt från man kom tills man åkte hem..

godmorgon världen

Morrnmorrn. Har nyss vaknat idag, mår mycket bättre än förväntat :):) Saken är ju den hur man ser ut, haha.. Min kväll var bra samtidigt som den inte var det, men jag berättar mer om vad som hände senare för nu ska jag ut och cykla med elinpelin.

pepppa midsommar!!

Nu är vi hemma hos mig och shakar loss :) Väntar på skjuss, snart kommer den och vi beger oss bort mot skogen för att umgås med massa killar, bada tunna och dricka skumpa..!

vad hände, fy

Hemma hos mig är det nystädat och luktar nyduschat och alla möjliga parfymer. Pappa frågar vad han borde ha för outfit ikväll, min bror försöker byta tills sig lite godare cider som han ska ha ikväll med mamma fast jag vet inte riktigt om hon vill det. Mina småsyskon är ute och leker med sina vänner, alla är riktigt pepp för ikväll.

Inne på mitt rum så är det också städat, har storstädat här på morgonkvisten..! Man ser mig ligga i sängen med datorn, iklädd i en rosa shortsdress från cubus och ett par mörkblå duntofflor på fötterna. Det luktar grummesåpa eftersom jag ganska nyss skurat golvet. Har inte ens dragit en borste genom håret, inte ens ställt mig i duschen, inte ens haft en tanke på att ta på mig riktiga kläder. Frågan är väll vad jag har tänkt på egentligen.. Frågan är, vad hände..? Varje helg är det jag som är pepp, peppar från morgonen enda tills det är utgång. Men inte idag, allting vände.

orkar inte alls midsommar

såhär känner jag, åt helvete med allt ungefär. jag orkar inte gå ut ikväll, orkar verkligen inte. Lusten att åka iväg till Kovland för att trippa gåbingo, köpa lotter och umgås med familjen är jäkligt stor nu. Sen kanske man lika gärna kan åka till våran lilla stuga och sitta där och ruttna med den äldre generationen av släkten.. Åh, skönt att ligga hemma och sova endå. Överväger nästan de. Lägga sig och sola, ta ett långbad och sen bara mysa framför nån film. Underbart förslag. midsommar, orka orka orka typ. Sen att jag har typ 16 cider som väntar, dom kanske längtar till soptunnan. vad vet man, tragiskt.

midsommar

Juste, det är ju midsommar idag också. Så glad midsommar! :):) För mig är det egentligen ingenting speciellt, en anledning att dricka bara.. En lite större anledning än att bara göra det som en spontangrej mitt i sommarn. Jag ska väll inte fira så mycket utan det blir bara god mat med familjen och sen slår jag på en stor utgång med mina vänner :):) Vad ska ni andra göra, kanske blir det lunga puckar ikväll..? Min familj har åkte iväg på midsommarfirande i Kovland, med lotter, gåbingo, musik och dit brukar vi åka varje år men idag så fanns orken verkligen inte.

Är verkligen inte pepp inför ikväll så jag hoppas det vänder. Min hals är sämre och hostar upp nån slemklump dåochdå, väldigt sällan men..Mm-m-m visst är jag mysig? ;) Får hoppas det vänder med mitt humör.

trött tjej

Vaken för tidigt, förstår inte ens själv. Menmen, sånt är livet när solen lyser genom gardinerna och man har en familj som helst vill att man kliver upp runt 06.00. Okej, inte så överdrivet men nästan. Ska strax gå ner och dammsuga eftersom min söta bror har städat nästan hela huset medans jag slöade i sängen och såg på tv. Är för lat jag, jaja.

en lugn torsdagkväll

Tjatja. Har varit med Pontus hela kvällen, suttit och pratat och glidit lite bil :):) Perfekt Torsdag innan det vänder nu på midsommar. Insett väldigt mycket också, för mycket om verkligenheten egentligen. Ska rabbla upp allt jag lärt mig nuja, för de första.. Nej, jag orkar inte. Gonatt ♥

dagens outfit


kär i dödens skor

Drog iväg med Elin till birsta för att bränna lite pengar =) underbart. Vart ett mellanmål på donken, mycket mycket gott. Som köp blev det en söt volangtunika, skor och ett par tights. Skorna är dödens död men endå är jag så fruktansvärt kära i dom. När vi kom hem till mig så blev det flera kilo pannkaka sen en fettförbränning med en cykeltur. Nu ligger vi hemma hos mig och lyssnar på turkmusik ( ovanligt ) och svettas..!





tidig morgon

Godmorgon allihopa. Klockan är bara 10.10 så jag vet inte ens själv vad jag gör vaken, fast jag har hunnit städa hela huset och massa sånt. varför (?) jag vet inte. Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig igen. Förresten så var vi ju och spela kubb igår, det hela slutade 1-1 och det firades ännu engång på donken. donken donken donken, men nå fan är det gott..! aja. nu ska jag sova. hörs senare

en kvällsoutfit

slapp outfit, inte allt för pepp

brumbrum påväg

Åh, inte bra alls ikväll. Hittat min lilla sjukdom, haha.. Åker iväg med Maria och Pontus nu. Blir väll nå kubb eller nått, hellre de än att sitta hemma. Druckit nån cider har man också hunnit med, peppa inför midsommar. Nu går jag ut och väntar på att dom kommer med brumbrumarn.

vi lever i våra minnen

Elin skickar massa bilder nu på oss två, för nåra år sen. Tänk alla minnen som alltid lever med oss enda tills vi dör egentligen, vi speglas av våra år. Det var tider när man tog äpplen på gården brevid och sprang därifrån, man var så himla ball! Det var tiden när det var tjuvrökning och tjuvdrickning, ibland saknar jag den. Spänningen, den finns inte där. Samtidigt är det skönt att dom vet, dom kan alltid ha den rätta informationen om vart jag är ;);) Man hade nån fjortiskille, raggade på allt och alla och trodde att nånting skulle hålla livet ut när man inte ens var seriös. Blev överlycklig när någon köpte 2.25 cider från ica som man kunde smutta på. En tid så skulle jag & Elin börja med graffning också, med intryck från våra dåvarande killar..


Tagen på en av våra första fester, vi var riktigt nöjda!

so Maria style

hahaha. Varför är hon så söt för. Här kommunicerar vi genom bloggen lixom. Slängde nyss iväg ett sms åt henne, förvånar mig inte ens lite om hon inte svarar på det utan skriver ett svar på bloggen. So Maria style ;););) haha. drygt. Vi behöver inte ens telefoner, msn eller nått. Lever genom bloggen

i en drömvärld

Vi vann nästan på kubb igår, nästan. Elin välte kungen eftersom vi hade en kloss precis bakom den så Pontus och Albin fick extra poäng för de. Annars hade vi lätt tagit dom :):) Ena omgången så hade vi inte fått ner någon av deras medan dom fått ner 4/5 och endå tog vi igen och vann den omgången!! Firade på donken sen blev det massa lek nere i hamnen. Slocknade direkt när jag kom hem så imorse väntade jobb ( inte på sjukhuset ) Nu blir det matlagning på högsta nivå, magen kurrar och jag måste rädda den..

mobil bild inne på donken igår..

kubb nästa

Åker till stan och spelar kubb med Elin, Albin och Pontus. Haha, undra hur det hela kommer gå. Inte spelat sen grillningen sist i Huli. Aja, lycka till åt mig. he he he

sms sms sms

Alltså dras folk till mig när jag sover eller? Alla väcker mig. Hela tiden. Elin har en tendens att alltid väcka mig på mornarna, Sanra försöker alltid väcka mig fast det är sällan hon lyckas. Och alltid när man ska lägga sig på kvällen för att sova så plingar det i telefonen så det finns inte en chans i världen att kunna sova, lite överbelastat nät. Det värsta är att jag vaknar efter nåra sms också, eller när jag inte sover så djupt och telefonen vibrerar.

Men en sak är bra, att när jag druckit så finns det ingen chans i världen att jag vaknar när det smsar eller ringer för då jäklar sover jag gott. Har alltid typ 53388 olästa sms och 5258 obesvarade samtal när jag vaknar morgonen efter. Om det kunde vara så hela tiden, underbart



ishänder

I min familj så har vi inget liv så vi gör isbitar stora som händer. haha, så dålig fantasi egentligen. Man kan ju inte ens använda dom men dom är fina :):)

tisdag och mitt liv leker

Godmorgon, eller säger man så? Klockan ett.. Sitter iallafall med en " so dessie style " nu, alltså Special K. Har turklåten på högsta volym, försöker även lära mig den fast jag kan nästan halva redan. hahaha. tänk om mina grannar skulle vakna till den här, fan va underbart! Idag är det Tisdag, sagt att det skulle vara bra väder men jag vet inte riktigt om jag håller med på den fronten. Har sagt upp mig från sommarjobbet också, mitt liv leker! ;)

ut i vinternatten

Skulle precis lägga mig, ändrade planer..! Går ut och är med Pontus och Albin istället såhär mitt i natten :):) Blir nog bra, en kvällscigg på de och jag sover sen. gonatt ♥
tha boys, yesyes

warra warra warra

Har nyss kommit hem från Elin. Taken var bara att vi skulle färga hennes hår från början fast vi är så töntiga så det slutade med att vi dansade till en turkisk låt, den är skitbra! Sommarens nya låt på topplistan för mig, verkligen. Sen filmade vi det hela och gjorde massa fult, vi låg verkligen och grät på golvet för att vi var så fula. Hahah, filmen kommer lite senare när vi fixat till lite smågrejer.


hårresultat..

Har nyss kommit hem från stan, käkade på donken med Elin och Kevin. gotteligott. Bestämt mig för att skippa sommarjobbet också, troligen fixat annat. Sitter och smaskar godis nu, ikväll blir det bara myspys med mamma antar jag efter att jag varit och färgat Elins hår.

så vart mitt röööööda hår. Ser ljust ut på bilden eftersom den är knäppt med blixt

diss till sommarjobb

Var somsagt min första dag idag, första intrycket, första jobbdagen som sommarjobbare på Sjukhuset. Hemskt. Var det, hemskt. Först var det något samlingsmöte för alla som skulle jobba där, allting var bra sålänge. Min handledare kom, hon var trevlig och väldigt bra. Men på avdelningen som jag var på vart man utnyttjad till tusen. Jag borde förstått de, ja. Men det gjorde jag inte. Min plats var disken och soffan eftersom det inte ens var så mycket disk. För att kunna jobba behöver jag lite stress, ganska mycket stress för jag hatar att sitta och göra ingenting på ( speciellt ) arbetstid.

Det fanns bra saker också, självklart. Det var kläderna ( älskar sjukhuskläder, ser så.. prydligt ut ) Sen jobbar jag bara fram till 12.30 på veckodagarna och är ledig på helgerna. Personalen var jättetrevlig och hjälpsamma, lätt att fråga om det skulle vara något.

plåtning del 2

Fotograf : Elin Lindgren

plåtning del 1

Fotograf : Elin Lindgren

mot jobbet

Nu ska jag kila iväg mot jobbet, spännande. Slänger in bilder på hur håret blev senare när jag kommer hem. Alltså i eftermiddag. Ha en bra dag, njut i solen ♥

söndagsgonatt

Okej, sitter med hårinpackning nu :):) Skönt. Så skönt att vara hemma och känna att man kan göra saker som man inte kunde göra på ön, alltså det mesta. Och det var ganska roligt för nästan ingen som var där bor i stan/nära stan så när jag och elin sa något så fick vi alltid höra "bortskämda stadsbrudar". Men det är ju egentligen saker som är vardag för oss. När jag sköljt ur det här så ska jag nog lägga mig för att ta igen all sömn som gått missad under helgen. Inte sovit speciellt mycket och jobbet börjar imorgon så då får man inte vara trött! Gonatt

Ja, håret blev svart. Nejdå men nästan något i den stilen. Väldigt mörkt brunt men det var de som behövdes med tanke på att få bort det röda. Måste sola så jag inte kommer se så superduper blek ut under sommaren, blir nog mycket solarium med tanke på allt jobb som återstår..

goodbye

hejdå rött hår..!
nu går jag ner och slänger i en hårfärg

beskrivning av min helgstripp

Okej, somsagt så är jag hemma..! Och skenet kan bedra, som det gjorde i detta fall. Hade nämligen suttit med mormor och pratat om stället vi skulle åka till för hon hade tydligen varit där och hon hade sagt så bra saker. Men vi pratade om helt olika ställen så ingenting var som jag tänkt mig. Jag hade väll kollat på vädret innan och sett att det skulle regna fast turen var med oss så det var bara regn på Fredagen. Vi var runt 20 personer som var där, jättetrevligt så sett faktiskt!
Vi bodde med dass, tur att det var dass där man kunde vara 2 samtidigt. Jag & Elin känner alltid trycket samtidigt så då kunde vi gå och njuta tillsammans, även fast vi hatar dass egentligen. ;);)
Vi hade ingen värme i huset, utan det handlade om att elda. Första natten var riktig pina för det går verkligen inte att somna när det är svinkallt. Inte att kliva upp heller.
Vi hade inget varmvatten, utan vi fick elda för att få något varmvatten för att ex. kunna diska. Så det fanns ingen dusch heller, hur fräscha är vi nu?
Vi har inte haft dator, internet eller nån kontakt med omvärlden överhuvudtaget förutom genom telefon. Det funkar också helt okej, men täckningen var lite tärd ibland.
Det fanns bra saker också, absolut. Överlevde ju faktiskt helgen, sanningen är den att vi tänkte först åka hem på Lördagen eftersom allting sög. ( Vi hade folk som kunde hämta oss.. )
Folket som vi var med var jättetrevliga, vi lekte jättemycket ( småbarn, yesyes ) Kommer filmer på det, vi har nog gjort saker man aldrig skulle göra med sitt vanliga umgänge. Vi badade i havet, bastade och satt uppe hela natten och pratade, spelade spel och njöt av livet. Det är ju trots allt en skön känsla att vara borta från de mesta, att vara ute på landet. Eller ön i detta fall. Det var verkligen en ö, man fick ta båten för att komma över till land. Inte ens en bro. tragiskt.
Lite såhär såg de ut när vi lekte..
Det kommer fler bilder, massor massor massor lite senare

äntligen hemma

Åh, är äntligen hemma. Ska hoppa in i duschen nu sen får ni ett nytt inlägg om hur jag verkligen haft det i helgen. Säger bara en sak, skenet bedrar

hejdå sundsvall!

Nu är jag redo för att åka. Om 45 minuter tar vi bussen mot stan, köpa lite sista saker som vi ska ha med oss. Vi ska även köpa med oss sallad som vi kan äta påvägen dit, köpa lite godis och smasken som vi kan njuta av i helgen när det regnar hela dagarna. Det här var sista inlägget nu innan jag far, så somsagt ställ frågor till frågestunden så svarar jag såfort jag kommer hem! ♥ Ha en bra helg

och maria, jag saknar diiiiig! När jag kommer hem
då då då då äre du!

öviks skärgård

Åh, nu är jag vaken. Alldeles för tidigt enligt mig men måste ju packa det sista och duscha osv. innan vi åker :):) Vi ska åka till Buröholmen ( en ö utanför Övik, öviks skärgård ) Det finns så att man kan bada tunna ute, basta, grillning och det blir mys på hög nivå. Kommer hem på Söndagkväll, det blir ingen bloggning under helgen för att få komma bort lite och ta det lungt eftersom jag börjar jobba på Måndag också. Så, ni borde ställa massa frågor till frågestunden under helgen så svarar jag på allt när jag kommer hem.

nu blir det natten

Nu kan jag inte hålla mig längre. Går och sover strax, ska bara hoppa in i en dusch först och smörja in mig så man blir super len sen :) Tänkte först inte gå och sova försen sent inatt för att kunna sova hela dagen imorgon fast jag kom på att jag sover endå så mycket så att jag kan sova fram tills vi åker endå. Gonatt ♥

sundsvall i ett nötskal

Åh, känner ba. Åååååh! som vanligt.. Sundsvall måste vara den mest tråkiga staden som finns, helt ärligt. Folket är nötter, dom flesta. Imorgon dissar jag Sunsvall och åker iväg till en söt liten ö med min pingla Elin. Visst kommer jag sakna vissa folk, massa mycket Maria! Henne har jag inte träffat nu på länge, känns hemskt när det inte är skola för vi träffas inte allt lika ofta. När jag kommer hem så börjar jag jobba också, måste trycka in lite MariaTime där. Nu ska jag kanske ta tag i lite packing, underbart!

musikhuset

in action..
Nu är det full rulle här hemma. Min yngsta lillebror står inne på mammas rum och sjunger karaoke, just nu så är det Lady Gaga - Bad romance. 4 år och redan idol ;);) Min äldsta lillebror sitter vid datorn nere och spelar Sean Banan - Skaka rumpa. Själv sitter jag uppe på mitt rum och lyssnar på musik också. Världens blandning här, haha..

kostar att ligga på topp

Ååååh, idag är jag trött, idag är jag stjärna, idag är jag bra! Har nyss klivit upp, sov för länge.. Sitter och smaskar på en pizza nu, riktigt gott. Vädret är inte på topp men samtidigt kan man ju inte säga att det är dåligt, men jag sitter endå med gardinerna ihopdragna så jag kanske inte ska säga att det är dåligt väder egentligen.

Förresten så var jag sjukt lättad vid denhär tiden för ett år sen. Satt nog på IKEA och smaskade i mig nå mat, hade nämligen varit på en rättegång och vittnat på morgonen. Så rädd som jag var där innan hade jag nog aldrig varit, men hade världens bästa vittnesstöd som ställde fram kakpaket, godisskålar och allt innan vi skulle gå in. haha.. helt OK! mycket OK!

äventyrsparken

Var ute på en cykelrunda med elin, åkte till bigboy och käkade sen åkte vi till äventyrsparken! Hahaha. Fyfan. Vid tolv så tog vi våran fina cykel och trampade hemåt där Pontus, Albin och Maria väntade. Min saknade tjej, älskade ängel lixom. Men nu är jag hemma och ska sova, skönt..!




va vill mitt liv

Nä, nu får de fan bli gonatt innan jag tar livet av mig. nejrå.. Men jag är så jäkla irriterad på det mesta. Finns bara en sak på jorden som skulle kunna få mig glad just nu, men det är så långt ifrån mig så det är sjukt. Allting skiter sig, ingenting går som jag vill. Ingenting just nu. Aja, blir fan gonatt för mig nu. Eller ne, har ju tvättstuga kom jag på. Ska gå i tvättstugan om en kvart sen går jag och lägger mig.

med elin kan allt hända

Är så himla trött sen idag, haha.. Jobbig dag faktiskt! Har nyss gjort klart en bloggdesign till Josefin. Otroligt lätt var det att byta header och fixa inställningar på bloggplatsen, sjukt mycket lättare än på blogg.se. Trodde jag faktiskt aldrig, trodde tvärtom. Men nu ska jag gå till Elin och leka, kanske trolla lite med håret eller nått. Vi får se vad som händer, somvanligt. Med Elin kan allt hända


typ..sånt här

bergafjärden

Varit på bergafjärden hela dagen med Elin, Pontus och Albin. Vart årets första dopp också, lite väl kallt men inte ska man klaga eller. Är det sommarlov så är det sommar också ;);) Riktigt bra dag, är helt slut så ikväll skulle jag egentligen ut men det blir en myskväll bara.

kväll med gofolk

Var ute och gick med Elin, pratade om livet. Otroligt skönt =) Sen kom Pontus och Albin, tanken var att bara säga hej fast vi var med dom några timmar. haha.. Nu har jag äntligen kommit in, missat första programmet av Sex and the city så nu blir det att se det sista sen nattinatti. ♥

För att ställa en fråga i frågestunden, tryck här

duktig dag, yesyes

Ojoj, har gjort för mycket idag. Storstädat på rummet, damtorkat varenda vrå och renstat garderoben. jätteduktigt! Eftersom mamma inte var hemma heller så lagade jag middag, städade runt i huset och levde livet som en liten hemmafru ;);) Sen åkte jag, Sanra och bror min ner på ica. Dom två cyklade medans jag gled fram på en kickbike. Men vad gör man inte för cigg egentligen? Strax ska jag gå och sola med Sanra, skönt..!

För att ställa en fråga i frågestunden, tryck här



frågestund

Barndom, min uppväxt, framtidsplaner. Ni kan fråga allt, Ni får svar på allt

lägg märke till håret

På bussen påväg hem, lägg märke till hur kort håret är. Ser ganska långt ut på bilderna
Hur tycker ni att det blev? :)

klippt mig!! kort

Har varit och klippt mig, klippte bort det slitna ( alltså hela mitt hår.. ) Så nu är det jättekort så jag hoppas verkligen det kommer växa i sommar. Nu ska jag strax ut och gå, hämta mina småkids på skola och dagis sen ska jag vara hemmafru idag också, måste nämligen laga mat osv för att mamma ska åka och klippa sig efter hon jobbat klart.
kort kort kort...

jobb

Nu åker jag stax iväg till jobbet, klockan 12 smäller det. OHO..!

solat

Var nyss och solade med Sanra. Ville dock inte sola så länge med tanke på det som hände. Nu ska jag gå ner och ta kvällsfika. Imorgon händer det en sak, vad händer..?

det händet, det

Skulle följa med Sanra på arbetsintevju fast han som hon skulle prata med var inte där, hur bra är derå? Jaja, så vi tog bussen hem och där hände det. det. Kan egentligen inte förklara vad som hände för känslan var bland det värsta jag varit med om. Trodde ärligt det var dom sista sekunderna i mitt liv. Men nu ska jag & Sanra bege oss till solariumet för att få lite färg på oss. Nu fick jag det igen, det. Nä, kommer nog dö snart ja

damp på hög nivå

Åkte ner på stan med Sanra och Elin, hon gjorde två töjningar..! Ohh, inte dåligt alltså. Såg ut att göra ganska ont så hualigen. Har världens damp nu också, en kille sitter och kallar mig player. Saken är inte den att jag tar åt mig, utan att det är pinsamt att en kille som knappt vet vem jag är ( jag vet inte vem han är ) sitter och påstår att jag knullar runt. Ne, det funkar inte så. Tror jag känner mig själv lite bättre än vad han gör, han är inte ens från Sundsvall lixom. Måste ut och röka nu, lugna ner mig lite. Ska nog ta en promenad på samma gång också.

hur orkar man ?

åh, hahahahhaa..

så trött

Åh, nu är lilla jag vaken också. Vet inte om det är normalt att sova så mycket som jag gör för jag somnade riktigt jäkla tidigt igår. Tar 3-4 timmar powernap på dagarna och inatt sov jag ungefär 13-14 timmar. Det roliga är att jag skulle lätt kunna gå och lägga mig och sova nu i ännu flera timmar.. Nä, gäspning efter gäspning. kanske bäst att man går ner och tar lite frukost.

trötter

Är så himla trött idag, och igår var jag också det så imorgon är jag förmodligen också det. Orkade inte gå och sola trots att det bara är nåra meter till solariumet. Därför ska jag gå ner och hämta nåra kakor nå, och lite chips. För att känna mig som den tjockis jag är. Annars ska jag somna tidigt ikväll, känns som jag behöver det. Natti natti

tråkig jag äääär

Har legat i sängen resten av dagen idag också, jobbigtjobbigt. Men alltid lika skönt att sova. Nu ska jag vara så tråkig och gå till solariumet. Lite brunhet här och där skadar ju aldrig.
så snygga tjejer på badet idag..not!

sommarlistan

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Ja, där solen är! Nejmen självklart så älskar jag att vara där solen är så man kan njuta så bara. Fast jag är uppväxt med att åka till Skara sommarland varje sommar, och det älskar jag. 

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Beror väll på humör oså. Men att ligga på stranden och steka från förmiddagen till en bit in på eftermiddan för att sedan grilla med familjen kanske. På kvällen skulle det inte alls sitta fel med en utgång med kärt folk i solen. 

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Nått slags kött. Spelar ingen större roll vad. men kött kött kött

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Har en sak som ingen får veta ;);) haha. Sen blir det att jobba på sjukhuset, fylla 18 år!! Åka till Skara sommarland med familjen. Allt annat får komma spontant

5. Dina bästa sommarfärger?
- Ljusta färger. Vilken färg som helst som är ljus, underbart! 

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Att åka ut på landet och bo där. Att göra midsommar till en riktigt stor grej med flera kilo köttbullar och även femtioelva burkar sill. 

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Oj, det finns så mycket man gjort med barnsbenen så det blir svårt att peka ut ett. Men alla resor till Skara är ju oförglömliga. Nått som jag alltid kommer komma ihåg är att varje sommar ställde vi ut bord och två stolar på gräsmattan så jag brukade bjuda hem min dåvarande bästa kompis och bjuda henne på pannkaka som min pappa lagade nästan varje dag. 

8. Havet, sjön eller poolen?
- Hav eller sjö. Poolen blir så liten och tråkig, haha..

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
En mjukglass i strut med något riktigt gott strössel

10. Vart går din drömsemester?
- Drömsemester. ja. Jag vet inte, har så många ställen jag skulle vilja åka på. Venedig hade varit underbart. Det är ett ställe jag ska åka till innan jag dör iallafall. Så fint där

hiss och diss - himlabadet

HISS!

1. Omklädningsrummet
Dom var jättestora och fräscha och så vill iallafall jag ha när jag ska byta om
.
DISS!
1. Badet/Poolerna


Det var jättelitet, okej jag kanske hade lite höga förväntningar men trodde det skulle vara större. Det var jättemycket vatten överallt som pooler, det var lixom nästan ingenting att göra. Vattennivån var låg också, jag som är kort ska verkligen inte känna så..eller?
HISS OCH DISS!

1. Armbandet
När man går in så får man ett armband som man även har till sitt skåp för att kunna låsa och öppna.  Man kan även ladda på detta kort så att man kan betala med armbandet i kiosken istället för att ha kontanter. Så när man går ut igen får man tillbaka pengarna om man har kvar pengar i armbandet. Men, när man väl ska handla så sägs det att kortet inte är laddat..
2. Bubbelpoolerna
Sammanlagt så fanns det 3 bubbelpooler. Fast är man "äldre" så får man bara vara i en. Hur bra är det att ha 2 bubbelpooler till småbarnen. Trodde faktiskt det var mer dom äldre som bubblade, kanske trodde fel. Och i den man får sitta i så slås poolen av för att rengöras ungefär var 10 minut, jättestörande..! Jag & Elin gick och la oss i en pool som var för dom mindre, då kom vakten och sa åt oss att gå därifrån. Även i en av poolerna för barnen så slogs den av för att rengöras. Basillfobi eller vad handlar det om?
3. Rutchkanorna
Det fanns 3 olika. The magic eye, Black hole och Turbo. Ingen av dom är ju precis ny om man varit i både Övik och Östersund.
The magic eye - Gick jättesakta om man jämför med dom i andra städer. Kanske ska fylla på mer vatten, gick inte ens fort att åka på knä. Och då känns det som det är illa.
The black hole - Riktigt bra bana! Har verkligen saknat den sen jag var i Östersund. Har nog ingenting dåligt att säga om den, är precis som den ska vara. Däremot ingen bana för småbarn tycker jag själv, eftersom den är svart rakt igenom och det kommer massa hemskt ljud. Skulle man få pris om vem som skriker högst i den så skulle jag & Elin få det priset flera gånger om.. ;);)

Turbo - Engång i Sundsvall och aldrig igen..! Visst tyckte jag att den var hemskt i Östersund också men det är ingenting jämfört med den här. Den gick för fort, ärligt. Hahah. Jag är en mes men fan va fort den gick. Alldeles för mycket svängar och man vet inte alls vart man är påväg. Känns som en stor skadebana. Och på slutet så får man flera liter vatten i ansiktet eftersom man skulle ligga med benen i kors och det gör så allt skvätter över en i ansiktet. Och trång var den, haha..
4. Byggnaden
Det känns som dom tänkt mer på hur modernt det ska se ut, IKEA rakt av ungefär. Känns som man inte tänkt så mycket på hur roligt det ska vara, kanske vart sponsrade av IKEA...vet vet ;);)
Okej, nog på klagandes. Menmen, ungefär såhär tycker jag. Nu ska jag hoppa in i duschen, tjollahopp. Ni har gjort det riktigt bra om ni orkat läsa allting. haha

himlabadet väntar

Kilar iväg till Sundsvalls nya Paradisbad nu, Himlabadet..!

myskväll

Suttit hemma hos Sanra ikvällen och ätit jordnötsringar, kladdkakeballerina och satsumas. Är så himla bakis och seg så det är sjukt, men man har väll sig själv att skylla antar jag?.. ;) Nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite kvällsfräsch sen blir det nattinatti. efterlängtat

gdfgfh

Legat i sängen mest hela dagen, därav uppdateringen. Aja, ska åka på ica nu sen vandrar jag in till Sanra och tar en myskväll med henne antagligen.

festen igår


Bilderna är suddiga för att rökmaskinen var på och det var rök hela huset =) Och sen så sjöng vi för Issa som fyllde år, riktigt stort grattis på henne :D:D

jobbig lördag

Jaja, tjatja. Kvällen igår var helvild. Satan, rökmaskin och allting och rena rama dramat. Ska bara ta en dusch sen lägga in lite bilder sen igår :) bakistjej...

bilder sen igår

vill inte va jätteefter, här är bilder sen igårkväll

bilder på pizzan

lite bilder som är tagna när vi var och åt på pizzeria Carlos efter avslutningen
alla åt pizza förutom jag, nejnej
aa. skulle känna mig lite fin sådär

peppa peppa peppa

Asså, helt sjukt vad jag är glad! :D:D Även fast jag inte är någon av alla som tar studenten, dom är nog gladare än mig.. eller är dom verkligen de? troligen. Är superpepp för den grymma utgången som kommer ikväll, vill bara att mina päron ska komma hem och fixa käk så man kan börja fixa sig sen. Sen är jag så jäkla peppad för min egen student även fast det kommer bli jävligt mycket klagandes från mig så ska jag nog fixa skiten.Världens sommar musik är på högsta volymen..! Oh, älskar dehär

studenten 2010

Kom nyss hem från Pontus student, även massa annat folk som tog studenten :) Grattis på er allihopa, är glad för eran skulle. Borde egentligen sitta här och säga massa elakt bara för att det inte jag är men jag slipper iallafall se på mer mösspåtagningar, höra om dagar osv innan det själv är min tur..!




hans mamma tog kort samtidigt, och den kameran kollade jag in i.. haha! ska fixa de bilden sen

hemma en snabbis

Är hemma en snabbis, nyss varit på en avslutning. Nu har jag nyss bytt om, åker ner till stan och fixar lite saker sen blir det Västermalms student. yesyes

avslutningen

Morgonmorgon. Är lite smått bakis idag men sånt är livet. ska strax kila iväg på mina lillebröders avslutning :) Ska bli roligt, haha.. Uppdateringen idag kommer bli lite seg, är så mycket att göra idag.

Det blir först mina syskons avslutning nere på ängen, mysigt! Sen blir det stan för att köpa presenter. Direkt därifrån blir det att gå på Västermalms student eftersom Pontus och allihopa tar studenten! :D Men ska uppdatera så gott de går, även slänga in bilder sen igår.
Många får sommarlov idag också, på riktigt! Så ha ett bra och roligt firande och njut av sommaren!

kvällens outfit






nu blir det partaj ;)

bilder från idag

lite pepp efter avslutningen, är ju trots allt sista sommarlovet nu!
- åt salladsbufé, riktigt riktigt gott

fötter på spikmatta

Hade en mysig avslutning med klassen, så bra sammanhållning som de var idag har vi nog aldrig haft under våra två år. Det blev jordgubbstårta och massa prat, skratt och även tårar =) Vi fick ett tråkigt besked, att en av tjejerna i våran kära bruttiluttiklass ska flytta ner till Göteborg, inte alls lika kul.. :( Hur som helst så åkte jag in till stan där, käkade lunch med Elin och sedan gick vi på Seans student. Mina fötter är helt döda efter alla timmar i skorna som jag hade idag, så nu står jag på min spikmatta framför datorn och väntar på käk, blir en fetingutgång ikväll! :D

polis tog lärare, haha

Innan jag går och duschar så måste jag berätta en rolig sak, haha..! Polisen kom till vesthagen idag för att ta och snacka med en snorunge, inte elever utan en lärare ;) Saken var den att några ungdomar gick med sprit på planen i en påse eller om de va väska och läraren bad dom visa vad de var där i. Sen tog han deras sprit och sa att dom kunde hämta ut den efter vaganttävlingarna var slut. Så dom gjorde de, dom eleverna är över 20 år så dom får ju ha de sålänge dom inte dricker på allmän plats. Hur som helst så ville väll dessa pojkar jävlas med läraren så dom ringde dit polisen, haha..! Däremot tror jag inte det hände så mycket av läraren precis, men klart studenter jävlas med lärarna när dom får chansen..eller? Dagens humor, det trodde han nog aldrig skulle jag tänka mig.

inbakad fläta

Har nyss kommit hem från Linnea, hon gjorde en inbakad fläta på mig =) Hoppas på fina lockar tills imorgon på avslutningen som vi har med klassen. Men nu ska jag hoppa in i duschen sen smörja in mig i lite gosiga krämer, måla nagellack på småtårna mina och bara må gott. ♥

stan

Tog en promenad på stan med Elin också i jakt efter ett par skor men det gick inte som jag ville så jag gick tomhänt hem =) Abbe kom och gjorde oss sällskap också, la ut min röda filt på scenen mitt på torget och pratade samtidigt som vi njöt av livet. Tillslut kom regnet och ville vara med oss, precis när jag skulle gå till mammas jobb så då fick vi en smart idé - inte lätt att va smart, gäller att ta nåra blickar.. ;)

vagant 2010!

Hade sista vaganttävligen idag för dom som tar studenten, och brännbollen gick väll ganska sisådär vi kom så vi fick möta några lag iallafall :) På vaganten så var det tävlingar som dans, ballongsprägning, gå tillsammans på skidor och nån till uppgift. Det är ju riktigt roande och jag längtar verkligen tills det är vi nästa år, då är det bara tuta och köra för fulla muggar. Skämma ut sig, eller va..nej! Inte skämma ut sig, vi ska bjuda Västermalm på nånting riktigt stort! ;);) Åh. är mer pepp än jag borde
Ah, en nakenfis som sprang runt i morgonrock för att visa upp sig.. ;)
Filmer kommer lite senare också..

peppad för brännboll!

Godmorgon..! Fybubblan vad peppad jag är för att dra och lira brännbolls turneringen och kolla på sista vaganttävligen =) Har sovit lite dåligt men det gör ingenting, vädret är inte på topp men det gör inte heller nått. Såg på vädret att de skulle bli bättre med solen imorgon sedan tillbaks mot regn på Fredag igen..skadeglädje till Västermalms studenter 2010. Jaja, tror inte de blir nån uppvärmning nere på Vesthagen så jag tar en morgonpromenad istället.

påväg att bli sjuk kanske

Känner mig så trött, opepp, körd, död. Och jag har som, jättedålig känslen upp mot halv sidan ryggen men det kanske går över eller så har jag en propp nånstans i kroppen och ligger på dödsbädden halvsides förlamad om nåra timmar sådär.. Börjar säkert bli sjuk, brukar ju ha den oturen jag. Hur jag än mår imorgon så blir det brännbolls turnering, jag skiter i vilket..! Nu ska jag gå och lägga mig och krya litegranna =)

hårklippning

Har nyss klippt av bror min håret, de växer som ogräs och det var väll lika bra och följa alla andra killars spår och snagga allt ;);). Nejdå, men han har hår kvar fast mindre än de var tänkt =) Allting växer endå så sjukt bra under sommarn så han har lika långt om en månad. Skulle behöva klippa av mig håret också, har stora planer som jag tänkte fixa efter helgen, kan bli bra. kanske kanske

min dag bokstavligen

Lag Sandra mötte Lag Angelica idag på brännbollen, det värsta var att vi låg under med 15 poäng när det bara var 3 minuter kvar men självklart så drog vi in nåra frivarv där så vi vann med 54-38 ;);) Nu är det bara peppa turneringen som drar av imorgon 8.45! Fick också veta att jag får G i både idrott och styrketränings trots mina knäbesvär som gjort att jag inte kunnat delta lika aktivt som jag gjorde innan.

Gick in till stan och käkade en sallad sen åkte jag med mamma till Rehab och pratade lite, har även en deal med min lillebror nu så, han har nog världens bästa storasyster..! Lekte lite kock när jag kom hem också eftersom mamma min åkte iväg, hualigen. Nu ska jag lägga mig och dö, peppa inför imorgon. Tog faktiskt årets första lyra och frivarv idag på brännbollen, grym ja är! haha.. åh, jag är för bra ibland

tränings tisdag

Nu har jag dragit mig upp ur sängen och flätat en fläta och fått på mig lite träningskläder. Ska ta en promenad ner till Vesthagen och lira lite brännboll där med brudarna från klassen sen blir det nog nån timme på gymmet :) Min kropp är inte gratis lixom, man måste jobba and keep it up.

What do I do with my heart


personlig frisör

Sitter här och dricker en yoggi..! gottigotti. Tog en promenad hem idag, så jag känner mig väldigt nyttig fast det får man se hur länge det håller i sig. Skulle klippa min bror också fast han sover så jag låter han sova tills imorgon då. Han lever lyx endå, jag är som hans egna frisör som han slänger iväg ett sms till sen är jag där med saxen och fixar precis som han vill ha det. Smarrigt.

sandra avslöjar

Gjorde inte så mycket idag, skrev lite utvärderingar om kurser oså..! Sen gjorde vi en väldigt rolig sak, vi hade nämligen arbetsintervju på Svenska lektionen. Superkul och det gick väll bra :):) Blir alltid så nervös inför sånt där ja, helt onödigt. Sen kan jag avslöja en sak, lite kort..

Till hösten kommer jag och Maria dra igång med en sak, som kommer komma ut bland folk inom ett år tror jag de blir. Medans vi gör denna saken så kommer vi dra igång med en blogg tillsammans också där det kommer finnas lite Behind the scenes saker ;);) kommer bli grymt!
..Men sandra se jätteglad ut

morrnmorrn

Tjatja..! Idag lyser solen och det ser sjukt vindstilla ut också. Därför har jag klätt på mig i bara svart ;);) Haha.. tragisk. Men orka inte byta om, måste käka frulle sen gå ut till bussen. Idag blir nog en lättsam dag, utvärderingar och såna lätta saker.  summersummersummer ♥

dampinlägg

* du röker, du kommer dö i förtid

* du sover bort hela ditt liv

* du dricker för mycket

* du pluggar för mycket

Aa, det är saker iallafall jag hör ofta. Stör mig sjukt jävla mycket på sakerna. För jag vet att jag röker, dricker, sover och pluggar. Men ungefär såhär känner jag "ditt eller mitt problem?" Jag vet mycket väl att rökning dödar, orsakar cancer och mycket mycket mer men det är ett val jag gjort och ingen annan. Jag behöver sömn, ingen kan väll säga om jag sover för mycket? Att jag dricker för mycket, okej. Folk vet att jag festar men dom som inte är med vet inte hur mycket jag dricker. Pluggar för mycket, mycket? Hallådär, jag har plugg att göra och jag gör de jag ska. Finns väll inget för mycket där eller?..Blir så jävla less, jag väljer de saker jag gör, stör folk sig på de så.
JOBBIGT VA, kunde inte bry mig så mycket mer faktiskt

sängliggandes

Tänkte skriva nått, fast jag vet inte vad. Har legat i sängen hela dagen och sovit, riktigt riktigt skönt. Sover man inte på natten så får man sova på dagen.. Var över till Sanras gokatter och pysslade om dom också, så söta när dom jagar sina egna skuggor =) Kvällen kommer att spenderas med Mr. X ;);) Ska springa och pussa sönder min Sanra som kommer hem idag också, jippi..!

nyvaken

Har nyss vaknat..!

bilder sen igår

Kameran fick inte vara med på crusingen eller på festen i Granlo. Men den var riktigt bra, tog första vinglaset vid halv 5 till middan igår och tog sista cidern vid halv 4 inatt. 11 timmar drickning, inte dåligt. Därför mår man som man förtjänar ungefär ;);)

söndagsångesten

Fyfan..! Märkte nyss att mina inlägg på fyllan är riktigt dåliga. Men nu är jag uppe med tuppen, vet inte om jag kan säga att jag sovit så mycket faktiskt. Elin drog hem inatt så pojkarna skulle sova med mig ;);) Aja, ena killen däckade stenhårt i soffan så han sov kvar här. ( sitter nere i soffa nu ) Varför sov jag inte nå mycket för? Jo, för de första så la vi oss typ 5-6 nånting, sen mellan 7-9 så har en väckarklocka ringt högt som fan var tionde minut. Sen när de väl slutade så kom killen upp och väckte oss en halvtimme senare drygt, När jag sov som bäst :( Nä, undra om man ska ta en morgonpromenad nu? Tror de.
bilder sen igår kommer..

men njut av livet

hahahah! min pappa är stjärna men det älskar vi..! sitter nere i vardagsrummet nu med Elin, Jonte, William och min käraste pappa då. Han vill att alla ska leva lite längre . Men vi ska väll njuta av lite av livet och sen gå och sova. men skööööööööööööönt. jag längtar ♥♥♥

asbra

brabra. nyss kommit hem. sitter hemma nu, yesyes. asbra

älskade Maria skriver nu

Tjena tjena, sitter på Sandras blogg nu medan hon byter om!! vi har nyss grillat osv. As gott och ikväll blir det bilskiten i stan, drar dock inte dit för bilarnas förtjänst utan folkets ;) Hehe kommer bli en awesome night ;) Men har inte så mycket mer och säga, ring eller så ses vi där! Hej ;)
/MARIA

kissemissar

min lilltjockis! den flyttar troligen till min bror om ungefär 2 veckor. lovely

morrnmorrn

Morrnmorrn. Har varit vaken ett bra tag faktiskt, städat lite och legat i sängen och sett på tv. haha.. Pysslat om Sanras katter har jag också gjort, så otroligt fina :) Ska ta nån bild på dom senare så ni får se vilka gosingar till katter dom har. Nu är det bara peppa inför ikväll, yesyes!

tjejer, så svåra

Känner mig så himla less, så åååh. Orkar inte. Vänner hit och dit. Men jag känner att jag sagt det jag behövde säga och nu är allting upp till dom hur dom gör. Varför kan inte tjejer funka lika lätt som killar, fan vad jag älskar att vara vän med killar..! Så lättsamma! Man kan dryga med dom, man kan prata allvar och man kan känna sig bra som den person man är. Tjejer är inte likadana.

Och jag saknar min Sanra som är på båten mot Finland nu, kommer hem på troligen Måndag. Känner att, det är henne jag behöver nu,nu,nu,nu! Ska väll gå över till henne och pyssla om hennes små kissmissar nu sen får jag hoppas på en tidig natt. ♥

fredagsstress

Har jobbat hela dagen, är så trött så min hjärna hänger inte alls med i svängarna. Efter jobbet hämtade pappa oss så åkte vi ut till Juniskär, somnade direkt och vaknade när vi var på max för vi skulle äta en middag där..! Har tagit med mig glass, muffins och allt möjligt från jobbet så ikväll blir det riktigt fredagsmys framför Talangfinalen som börjar om drygt tio minuter. otroligt skönt :)

Mamma: gå med det här till Ubbe som står i disken
Jag: Vart är han då?

taio cruz


gonatt

Nu går jag och sover, sovmorgon till halv 1 imorgon :) mums!

solning

Solade en stund med Sanra, och skönt var de..! Höll på att svimma, så det var bara att vrida upp fläkten på de mesta som gick, min överlevnad. Vore ju trist om jag dog :D Nu ska jag gå in med min solarielukt till Sanra för att hålla henne sällskap ( färgen måste ju gå in i porerna ) sen ska jag duscha och läsa igenom pappret inför arbetsintervjun imorgon.. wish me good luck!!

jheheheheh

En annan är ju så jävla stjärna så folk ringer 5 på morgonen och frågar om man ska komma på efterfest, hallå? jag skulle upp inom en timme. Även fast jag sov över så sov jag på bussen hem från Sandö och skulle inte tvivla en sekund om jag fick gå och sova nu. fast ne, jag ska gå och sola nu ♥

sandö

Var somsagt på Sandö hela dagen, sämre från början men det blev väll bättre med tiden när vi kunde köpa cigg. haha.. Drog en middag på mammas jobb, underbart! trött tjej är ja
sötiZzzzz... ;)

mot sandö

har jättebråttom, men nu åker jag till Sandö..!



kändis!

Tog en promenix på drygt 1 timme förut med Elin, svängde in på ica och köpte sallad inför imorrn när vi ska åka bort över dagen..! Peppar inför helgen också, den blir grym den! ;) Skulle velat ha gått och lagt mig för länge sen men vissa tvättar ju sina kläder själv *vuxenpoäng* Jaja, ska väll gå ut i tvättstugan nu och hämta min tvätt, sen blir det nattinatti. Åker från stan klockan 7 imorgon..


kändiskåta Marcus..

kevin avslöjar..


kommer ni ihåg?

Minns ni när jag fick åka bårtransport till akuten..?
det gör jag, helvete vilken smärta
tårar var vad mina dagar bestog av, fyfan

bara för Maria

Jaaaop, jag är vaken igen efter min tupplur då. Maria sitter och snackar om att börja snusa nu när vi håller på att sluta röka.. Medans jag får en känsla av att jag inte kommer kunna vara utan cigg så länge mer än de 1 ½ dygn jag varit det nu. Hon vill inte börja 3;an heller, vafan?! Här sitter jag och är superduperpepp för sedan tar vi studenten, om drygt ett år alltså..! Lyssnar på världens peppmusik, varför kan det inte vara helg så man får köra utgång på det hela också..Nä! Men hursomhelst så har hon inge val, hon ska gå 3;an med mig och det kommer bli super :D:D vi är super! Vi ska fixa alla våra betyg, vi ska få MVG i allt, vi ska njuta av hela jävla livet.  Vilket jävla skitsnack, men jag är förjävla bra. Maria också

trött onsdag

Är det bara jag som är riktigt jäkla trött idag? Toppenväder. Var ut och träffade Mr. X igår också, vi pratade oså i drygt en timme sen gick jag in och sov :') Sköntskönt..! Strax ska jag iväg på skolan och göra nån redovisning om Röda Korset, sista redovisningen..! Efter det blir det träning för att sedan kunna åka hem och soooova, jag längtar så himla hårt redan. sömn ♥

svar ang glass

Svar till dig alexsander ang. min portelloglass
När jag pratar om kiosken i inlägget så menar jag den lilla butiken som är inne på sjukhuset vid den stora entrén. Mamma har beställt glasslådan genom hennes jobb, jag har faktiskt ingen aning på om man kan köpa en låda i någon affär sådär men att köpa glassarna enskilt börjar droppa in i de flesta buktiker som jag har sett iallafall. Hoppas du hittar :)

nygjorda biffar

Jajamen, rikigt skönt på gymmet var de. Kommer ha sjuk träningsvärk i brösten och vaderna imorgon iallafall, yesyes. Nu blir det dusch sen nå gott fika i solen, ladda för säsongsavslutning för Desperate housewifes. Undra hur mina framtida Tisdagar kommer se ut i sommar, inte OK!




Tack för maten

Tack för maten, den var god
mitt på bordet stog en ko
kon hette lisa och alla börja fisa

Har nyss ätit mat, blev spagetti och köttbullar. Ska snart byta om till träningskläder också, ska nämligen åka ner på gymmet med Elin och bli lite biff.. ;) skönt!

äventyrsparken

Vi hade supermysigt på stan där vi tog en morgon fika =) Sedan åkte vi såklart till äventyrsparken och lekte loppan..! Det var verkligen jättetroligt, jag är verkligen en liten bebis. Nu är jag helt slut i kroppen, så jag ska gå och ta en powernap som min lillprins redan gjort. ♥

godmorgon

Godmorgon Godmorgon, så himla skönt att vara ledig idag när solen ligger på och det är alldeles vindstilla :) Min lillprins är hemma med mig idag också, så vi tänker åka ner på stan och ta en frukost och sen bege oss till Äventyrsparken för att leka av oss där. ♥

RSS 2.0