Även om det var underbart..

Har precis kommit hem efter en promenad på 1 ½ timme med Patricia. Skönt! Nu är det tids nog för en härlig kvällfika och sedan slå på en film för engångs skull. Fast, om jag känner mig rätt så lär kvällen nog sluta med lite Greys så jag somnar sött. 

Two awesome dancing kids.

 
Åh, bli mina barn!! Fantastiskt duktiga. 

Han gjorde om min historia till sin.

 
Sitter på ballis just nu och tar en eftermatencigg. Hehe. Riktigt bra. Mamma & pappa åkte iväg till morfar för att se hur det var med honom, han var tydligen inte så bra. Så det vart jag och smågrabbarna som käkade middag tillsammans. Och nudå? Lite mer Greys låter perfekt, sedan är det dags för en promenad när päronen kommer hem.

I ett skitigt liv så har vi fått slagit oss fram.

 
 
 
 
 
 
Vi två, tillsammans. Vi har gått igenom så pass mycket. Ord kan inte beskriva. Från Sundsvall till Stockholm, vi klarade allt. Egentligen kan jag skriva så himla långt men ord kan inte förklara för hur tacksam jag är för att ha haft din vid min sida genom allt. Allt mellan det bra och dåliga, ingen var själv. Jag är evigt tacksam för att du är min vän. Du känner mig alldeles för väl, jag älskar dig. ♥ Samantha Forslund.
 

Du ska veta att du är värd så mycket mer.

Hej! Klockan är snart halv 2 och vi i familjen har redan hunnit bockat av alla "måste-göra" saker på listan. Städat lägenheten, igår var ju världens dödaste dag. Hela familjen var som en säck potatis. Och sedan har vi rensat och städat nere i förrådet. 
 
Så, nu då. Jag tänkte hoppa in i en dusch för att bli lite fräsch. Och självklart är det dags för Söndagsbakning. Tänkte bara göra något så enkelt som en citronkaka och en klassisk äppelpaj! 

Om du har en god vän, ta vara på den.

Nu har det blivit kväll också. Och om jag tittar på vad mina Facebookscoolavänner gör så är det mycket med alkohol iblandat. Låter rätt mysigt ändå!  Vin, sällskap, spel och en härlig Lördag. Trots att jag är hemma så klagar jag inte, var ner på Ica förut och inhandlade lösviktsgodis. När gjorde man det senast? Ja, det var nog år sedan för mig. Självklart fick chips och hela fadderullan också följa med hem. 
 
Senare ikväll har jag lovat mig själv att ta en promenad. Inte för att jobba bort något fett eller dylikt, utan för att rensa tankarna, fundera och känna mig lite nyttig bara. 
 
Happy me! Karamell Kungen & Jag! Evig kärlek. ♥

Det är dags att leva, gör drömmen sann.

Godmorgon! Eller ja, har trots allt varit vaken i 2 timmar redan. Däremot inte klivit upp ur sängen mer än för att äta frukost. Men nu håller jag på att överväga att lägga mig och sova några timmar till. Japp, slänger ihop lite av en middag för att sova, låter alldeles för skönt! 
 
Förresten, nya avsnitten av Grey's Anatomy har kommit!! Jag är lyckligare nu

Det är här vi är nu, det var här vi var barn.

Har nyss kommit hem efter en kväll på staden. Åkte hem till Micke och strax innan ett begav vi oss mot krogen :) Jääävulskt drygt att vara nykter bland fulla människor, herrejävlar. Södra Sidan & Alpis leverade helt sjukt bra på Memman ikväll. Man blir ju lycklig i själen utav de fina pojkarna. 
 

RSS 2.0