lyser som guld - för kärlekens skull

Just för att inte få så tighta inlägg nu ikväll, så väljer jag att göra ett tidsinställt. När jag skriver det här så är klockan 20:17 och jag ska precis gå ner och ta kvällsfika för att sedan kunna somna. Är helt slut i hela kroppen efter träningen, ja - ni hörde rätt. Nu har jag köprt gymkort på Golds gym. Sov gott alla fina

you make me - feel like I'm living a teenage dream

Åååh, jag håller på att gå i taket snart. Är så peppad, så grymt peppad. Om ** dagar smäller det till rejält och vad ska man säga..? Kommer bli mer än grymt, vilka förväntningar jag har ;) ;) Har laddat ner lite s.k "smakråd" av den goa musiken som vi kommer få höra. Säger då de, det blir grymt! :D

Och Gudarna ska veta vilket kalas vi ska ut på..


det kommer funka - det måste funka

Äntligen hemma, lovely. Skolan bjöd på Bite Line förut till lunch, sedan for vi iväg och bowlade :) Jag var sämst, haha! Är inte så dåligt på riktigt men fick iallafall in 4 strikar.. Företagsrapporten blev också inlämnad idag efter mycket om och men, självklart skulle allting gå åt helvete men vi fixade det! Nu väntar en låång fin dusch och middag, bra gottigotti.

another day - another night

Dagens schema, nu har jag ganska bråttom. Måste springa och hämta alla böcker som ska med till skolan för att sedan kunna kila iväg :) Hörs senare, alltså sent på eftermiddagen.

det kan aldrig, aldrig, aldrig - kännas bättre än såhär

Ska alldeles strax gå och sova, är helt slut i både huvudet och kroppen. Väntar en grymt tidig morgon, tidigare än vanligt för att bli helt done med rapporten.

Några bilder sen igår, kommer en hel del till senare..

haha - my lovely dear

pimp myspace

Min kära vän, haha

jag vill inte ha en lögn - hur vacker den än är

Maria kom hit förut, så denna kära dag har spenderats utav Söndagsångest som snurrar runt och runt i huvudet. Förutom de så har vi skrivit våran rapport för företaget, men självklart så ska det fortsättas imorgon på morgonen.. Vi var helt inne i pluggandet, så grymt inne så att mamma fick servera mat uppe på rummet :') mysigt. En romantisk middag för två på mitt golv ;) haha.. Men nu ska jag gå över till Sanra och känna lite mer söndagsångest från djupet av mitt hjärta.



bild på mig och Adam, min tremänning sen igår..

I realize - it was only just a dream

Okej, nu är läget stabilt igen. Sitter och väntar på att Maria ska komma hit för idag är det nämligen dags för fotografering och vi ska även skriva en rapport angående företaget. Aja, ska kanske kila över till grannen för att styra upp litegranna ;) Nejdå, men jag ska dit och se hur det står till.


tonight we're going hard - hard hard hard hard hard

Har haft tvättstuga idag, vilken tjej! Ska strax dansa in i duschen ännu en kväll för att sedan kliva upp på den kära tronen. Oh, I had the time of my life -

baby, here we are - standing face to face

Vaken sen några timmar tillbaka! =) Hurtig som man är så började dagen självklart med en promenad, otroligt skönt i solen. Nu är det dags för att åka på stan, Sanra var sugen på donken så vi får se vad det blir. Min kväll var grym igår, ni kan få höra och se lite bilder och filmer senare.

en sen natt - bara du och jag

Hemma. Bra efterlängtat. Nu, sängen. Godnatt

tonight we're going hard - hard hard hard hard hard


pump it from the side - pump it up side down

Åh, tänk er att jag suttit på skolan i 6 timmar och pluggat på en ledig dag. Vem är duktig, vilka är duktiga..? Jag & Maria. Nu ska jag dansa in i duschen för att fräscha upp mig. En liten middag och väntan på Maria, det blir grymt ikväll. Som vanligt, som alltid när det är jag & goaste tjejen i stan.

bild från när vi festade i Härnösand..

you will never understand - never never never

Har äntligen kommit upp, efter ungefär 45 minuters snooze. Ska strax bege mig till skolan där jag tänkt sitta heeela dagen med Maria för att jobba med vårat företag. Blir nog väldigt sen hemgång kan jag tänka mig, ska försöka ta en runda på stan innan jag åker hem för att handla lite smink också.. hualigen. Menmen, ha en jättebra Fredag så hörs vi senare!

döm inte från utsidan - lär känna insidan

Ny, enkel header eftersom den andra var sjuuukt ful och irriterande. Den här får duga tills jag får nån ork och göra en riktig header, typ aldrig..! Så, en liten kommentar om vad ni tycker vore väll inte så dåligt och så jobbigt att kommentera engång kan de väll endå inte vara.. Jaja, nu ska jag sova för att ladda inför en dag på skolan fast jag egentligen är ledig! Sov gott alla fina ♥

-


ett ord från dig - krossade hela mig

Hallon och blåbär. Har nyss kommit hem efter en shoppingrunda på stan med Linnea. Kände, att Gud var längesen det var jag var med henne. När vi var små så umgicks vi dag in och dag ut verkligen, vi gjorde allt tillsammans! Gick i samma klass, sov hos varann hela tiden, hade en kanin tillsammans, åkte till Luleå och spelade fotboll tillsammans. Vi satt så gott som ihop, det är verkligen annat idag.

dagens outfit


we will come to the end - the end of the day

Åkte ner på banken med mamsen förut, är så himla feg så jag knappt vågar gå på banken själv ;) Mamma får hålla talan. Väntar på att maten ska bli klar nu, mormor är här och ska bjuda på världens vrålmiddag.

för nån som du - kan jag lämna allt jag har

Undra vart min mamma är..? Skulle hört med henne om jag hade en fungerande telefon som jag tackar Halebop för! ;) Var in en sväng till Sanra förut och pysslade om min lilla sjuka höna. Men nu är det dags för att göra ingenting, det allra skönaste på dagarna.


säg ingenting - allt låter så dumt

Glass, maränger, banan, chokladsås och strössel är vad min kväll bestått av. Nu är det dags för kvällens alla saker som ska göras innan det är dags att bädda ner sig i världens skönaste säng. Sov gott, så hörs vi imorgon. ♥

du får stå kvar - för jag går nu

Har suttit och kollat igenom Marias blogg, sen 2009! Hittade bl.a den här bilden som är från idrottslektion i 2an. Vi var tvungen att gå upp till Norra Berget och tillbaka till Sporthallen med stavar. Bra snygga tjejer ;) Jag var t.o.m blond här..! Man blir ju bra sugen när man tittar tillbaka men jag ska nog låta bli att döda mitt hår stup-i-kvarten.

-


never never - I'll never love again

Åh, livet är bra ljuvt ibland. Den som säger att pengar spelar ingen roll, pengar bidrar till bra saker. Tackar min farmor för alla pengar, som nu kommer vara borta inom kort men sånt är livet. Telia, Halebop och allt de handlar om spelar ingen roll just nu - jag är lycklig. Glöm pengarna, vädret är underbart och hela livet leker. ♥

- www.google.se

allt som vi gjorde den stunden - vill jag göra om

Morgonen började bra men den blir bara sämre och sämre. Är hemma idag, hur skönt som helst! Min största önskan just nu är att både Telia och Halebop kan gå och rövknulla en get. Ursäkta orden, men jag är så himla frustrerad. Har varit utan telefon sen i Fredagsförmiddag, har jag tur så kanske jag har den fungerande på Fredag annars så är det Måndag som gäller. 330 kronor för att förtursöppna, men gudars. Vad kommer alla pengar ifrån? Nog med alla dessa 57586 räkningar man får. skulle aldrig fyllt 18.. Aja, ska försöka muntra upp mitt kära humör med att baka kanske :)

du och jag föralltid - det var inte sant


du är krossad - men med dig blir jag hel

Missade helt Cougar Town, får ta igen de imorgon. Har suttit och sökt massa jobb nu på kvällskvisten, några i andra städer t.o.m. Jag hoppas verkligen att de går som jag vill, för då kan det inte sluta annat än bra. Men, samtidigt ska man väll inte ha så höga förväntningar på vad som ska ske heller. Nu väntar en god kvällsfika innan det blir en god natts sömn. Godnatt alla fina ♥

om vi vore något mer - än bara nästan lika snygga

Äntligen hemma efter några timmar på skolan, där ingenting blivit gjort förutom att suttit i en rullstol och blivit framkörd. Var ju ingen klen middag dom bjöd på heller, en limpmacka med ost! storslaget, eller? Ungefär sånt man äter hemma va, nja. Nu ska jag se på barnprogram innan det är dags för säsongspremiären av Cougar Town. Blir en tidig natt ikväll, helt slut efter en heldag hoppandes på superkryckorna.


men i drömmen - är det vi mot världen

Nu ska jag åka iväg med pappa. Vi ska hämta mamma, fixa lite grejer innan det är dags för skola. Annorlunda dag idag, vi går mellan 4-8 tror jag. Nu är det bråttom, hörs sen.

marcus timmy johan

en vänskap som var värd att dö för, men som rann ut i sand. ♥♥♥

ena stunden var du här - den andra var du borta

Godmorgon! :) Solen skiner som aldrig förr, jag är så sugen på en promenad men det blir svårt. Skönt att man fick sova ut idag iallafall eftersom skolan börjar 5.. Ska väll försöka fördriva tiden nu litegrann, är så himla tråkigt att vara ensam hemma :( :( Iallafall på dagarna, annat med kvällarna för det är bara mysigt.

så vi kan stå tillsammans - och bygga på det vi har

Har varit barnvakt idag! Laga mat, städa, pyssla och bara vara har varit så himla skönt! Sen, flippar knät och jag gråter. Haha.. vilken mes är man inte. Nu är det lindat och klart så jag väntar på mamma. Innan det kliver jag då inte upp, jag väntar på kryckorna nu innan jag ställer mig stadigt.

sist jag gick på kryckor..

vissa bättre än andra - vänner

Äkta vänner, finns få nu för tiden. Men glad är jag endå att man vet vilka som finns, vilka som är där. Visst har jag vänner, vissa bättre än dom andra. Vissa i perioder, vissa när det passar just dom. Jag älskar mina vänner från djupet av mitt hjärta.

Fast en person, som kommit mig så himla nära det sista året är min stjärna Maria Waldemarsson. En tjej som ingen annan, trodde inte att vi var så lika när hon började i min klass. Det blir bättre och bättre med tiden, vi ligger på toppen och där stannar vi. Min kära vän, du är ett guldhjärta ♥

vi har så mycket åsikter - bra och dåliga





Sitter på skolan nu, lyssnar på läraren som läser en bok :) Om drygt en timme väntar vårshowen, ska bli kult! haha..

vilka ord kan förklara - inga ord alls

Godmorgon, äntligen kan jag ägna lite tid åt mig själv nu på morgonen. Blev sånt himla ståhej bara för ett litet busskort, men annars hade de inte blivit någon skola för mig om de inte löst sig. Nu ska jag fixa det sista och sedan kila iväg på en lång lång lång skoldag =) hörs sen!

engång är ingen gång - två är lika med noll


Har varit hemma hos Sanra hela kvällen, hur mysigt som helst. Sen gick jag hem en stund, mamsen och jag beställde lite grejer då. Blev så himla besviken på alla online-buktiker, dom hade ingenting att erbjuda. Eller lite, linnet och väskan här ovan fick bli hemskickat till mig. Med mamma, hon hittade grejer efter grejer så tillslut fick vi sätta stop för henne. Men nu är det dags för dagens efterlängtade dejt, John Blund.

en sanra - bättre än alla grabbar

Sitter hemma hos Sanra nu, tittar när hon och hennes pappa lagar mat :) Värsta kockarna! Borde egentligen flytta tillsammans med Sanra, hon är ju trots allt en kock som går hotell och resturang. Tänk er, maten på bordet varje dag när man kommer hem :) ååh,låter ljuvligt. Sen är hon en jävel på att städa, allting som alla grabbar inte kan. Men nu ska jag fortsätta smygkika på henne, sen ska vi leka.

en liten hamster - men endå en saknad

Äntligen har jag slagit ro. Blev upp tidigt imorse, åkte ut till Ljustadalen för att hämta massa kläder och även lite saker till Bullen. Han flyttade idag :( :( Min älskade bebis, min käraste gosis. Känns litegrann nu, även fast man inte varit så otroligt upptagen med han nu eftersom mamma inte tål djur egentligen. Så, men jag hoppas han kommer få de jättebra och de tror jag verkligen :')


hey boy - I pretend that you're not around

Åh, äntligen har Blogg.se fixat sitt problem. Ikväll, har jag varit nykter! woho. Och varit rökfri i 4 hela dagar faktiskt, det går framåt. Min kväll har spenderats hemma hos Sanra, vi har bara surrat massa skit och njutit av denna Lördagen. Nu ska jag ta en frukt och sova, skönt! godnatt ♥

tidsinställt - bilder från helgen på hotell Knaust



men idag och imorgon - kommer aldrig vara samma sak

Godmorgon! Ja, tillbaka till igår :) Hade en jättemysig kväll hemma hos mig med Maria och några andra brudar. När klockan tickade framåt så var det några steg närmare krogen, där vi spenderade timmar tillsammans. Jag & Maria tog t.o.m modet upp på scenen och sjung Ooa hela natten tillsammans. Det händer bara med alkohol i kroppen, en stor mängd ;) Däremot slutade inte kvällen lika bra, tog somsagt en promenad hem som tog drygt 1 timme..! Märkte imorse att min tå fått ta skada, den var mysigt blodig.

Nu, har jag ganska nyss klivit upp. Bra sugen på bio ikväll faktiskt, blir iallafall lugna gatan =)

jag har alltid siktat mot toppen

Har nyss kommit hem, tog en timmes promenad hem ensam från krogen. Men skönt var de. Fast egentligen, jag tänkte på väldigt mycket, allt för mycket snurrade i hjärnan på mig.

Vad är äkta vänskap?
Vad innebär det att vara bästa vänner?
Vad är ärlighet?

De är saker, som jag verkligen verkar ha missuppfattat..

she want me to go down on her

Har bakat och massa nu. Ska strax åka ner på ica och köpa massa virke sedan slår vi på stort.

but hey baby - back to life

Blev hemma idag istället, grymt skönt. Och då blev det storstädning med mamsen, och det var riktig storstädning. Men jag älskar känslan av att känna mig som en liten hemmafru, bland de bästa som finns. Städa, tvätta, laga mat, ta hand om (i detta fall) mina syskon. Helt perfekt. Nu har mamma åkt iväg till frisören, så då är det dags för lunch. Idag ställer jag mig vid spisen och lagar hamburgare. Mums


men älskling - även om det är över nu

Godmorgon. Idag kilar jag in till skolan till 10 för att ha en lektion. Känns värt, nej. Så himla sugen på att ta en promenad fast det är -10 så jag vet inte, men tror nog att det blir så. Och ta en promenad hem kanske, för jag har ju endå tiden. Vet ni vad? Jag kör på de, tar en promenad till och från skolan med hörlurarna iproppade i öronen med ljuvaste musiken man kan tänka sig. Åh, njut!

munnen - den ska sjunga och va glad.

Åh, efter 12 timmar ifrån hemmet så är jag äntligen hemma! skönt. Efter skolan så blev det direkt en träning, tanken var att kila på ett aerobicspass men det blev afrodans istället. Men det var grymt, verkligen värt att pröva på om ni inte gjort de :D

Nu håller mamma på att fixa med en telefonräkning till mig, hatar livet som 18åring ibland. Och dessutom suger ju Telia så allting blir ännu värre. Tur att mamsen fixar och trixar.  Aja, en dusch väntar sedan så ska jag ta en lång dejt med John Blund. godnatt ♥

jag är uppe sent varje natt, och inser att det är en dålig idé varje morgon...

.

jag hoppas att du är där - och bevisar vad kärlek är

Kul att jag försov mig imorse, kul att nån väckte mig..! Det innebär att jag var tvungen att skippa duschen idag, bra vidrigt. Ska strax borsta tänderna för att bege mig till skolan, en dag som är enda till 16.25 idag :(



Sebastian Krantz - Michaela Osberg


sanningen är - att utan dig är jag inte hel

Tog en lunch på stan med Maria idag, även en runda på stan innan vi kilade iväg på en sista lektion :) Efter en god middag så satt jag mig ner precis och kände, men hörde hur något gick illa till i knän. Gruvar mig för att resa på mig eller liknande för tänk om smärtan sitter i. Då dör jag. Tänkte träna ett pass ikväll, men vi får se hur det blir.

this is true - I'm holding on to you

Går direkt in på träningen idag. Har packat ner allting inför dagens lektioner sedan, men nu är det dags för en stadig frukost! .. Ärligt, jag är så less. Jag hoppas på bättre

but remember - I love you too

Är så dödligt trött nu, tror nästan jag ska ta en stund på spikmattan för att kunna gå och lägga mig sen. Eller om jag ska börja med uppgiften vi fått.. Hm, den får nog vänta. Plugghäst får jag vara alla andra dagar när jag är pigg och inte håller på att somna. Nä, jag säger godnatt nu!

Jag & Maria på skolan för drygt ett halvår sen..

när du är vilsen i en vinternatt igen - kom ihåg mig då

Från mig själv, för några dagar sen som jag troligen kommer gå tillbaka till senare om jag inte lyckas ta mig till mållinjen.

En tjej, som försöker klara skolan och få till G iallafall. Eller ja, G har jag ju men sätter mig med uppgifterna kvällen innan det är deadline. Som bara sitter vid datorn den större delen av dagarna eller ligger i sängen där det står en godisskål eller chipsskål bredvid. Hon längtar till helgen.. Varför? Alkohol. Att få dricka, umgås med folk. En tjej som inte gör annat än att dricka på helgerna. Hon, som röker för att hon hamnade i ett beroende efter nått år, hon föll från början med i grupptryckert. Tjejen som försöker vara familjens prinsessa, men gör misstag efter misstag och lyckas bara ibland.

 

Från mig själv, just nu påvägen mot mållinjen.

Idag är jag en tjej som är villig att satsa stenhårt på ett rökfritt och träningsrikt liv. Inte bara träna och vara rökfri, utan att även äta mer nyttigt för att slå de flesta flugorna i en smäll. Försöker undvika datorn så mycket som möjligt, nu blir det väll inte riktigt så men inte samma behov som förut. Jag sköter skolan bra, mycket bättre än förut och går in djupt i uppgifter och satsar verkligen på mer än G och har lyckats hittills. Jag tränar så ofta jag kan, både gym och pass. Änsålänge så älskar jag det. Jag känner sug, jag känner längtan. Idag, tog jag förhoppningsvis min sista cigg. Jag ska försöka sluta, jag hoppas verkligen att jag ska klara det. Jag står upp för min familj, mycket av alkoholen har gjort mina misstag så jag hoppas att de ska bli färre.

 

 

Ska berätta sedan vad jag ändrat på..

 


and I need you to know - I miss you

Man är alltid stark, men ibland tar det svaga över. Man brister, låter tårarna rinna precis som dom vill. Känslan tar över, även fast man inte vill. Precis så är det, när jag kommer till den svaga punkten. Dig.

You used to call me the angel, but now it's me who is calling you to heaven's most beautiful angel. I know you are in a better place now, but I would love to see you again.

this is the way that we love - it will last forever

Är hemma nu, har sprungit på stan och lagt undan ett par träningstights som mamsen ska kila in och köpa till mig sen! :) snälla älskade mamma. Sedan tog jag och pappa en lunch på stan också, om drygt en halvtimme ska jag kila tillbaka till skolan och ha en religionslektion.

det ingen vet, det ingen ser - en hemlighet

Just nu sitter jag på skolan, har nyss haft min första lektion av Dramakursen som vi ska ha nu i ett halvår :) Rökte min (förhoppningsvis..) sista cigg förut idag också, ska verkligen försöka på rökfritt nu. Men nu blev det mycket babelhabbel, njut av denna kära Tisdag så hörs vi senare.


det sägs att ovan molnen - är himlen alltid blå

Nu har jag dragit ut på min dötid vid datorn, det är tråkigt att sitta här helt ärligt. Hursomhelst så funderar jag på ändringar i bloggen framöver, men vi ser hur det blir med det. Med tanke på hela mitt levnadssätt. Nu ska jag gå fixa inför att bädda ner mig i sängen, krypa in under täcket framför en bra film. Sov gott

nu är det dags baby - vi ska vinna allt

Har nyss kommit hem från ett pass, blev Puls/Medel. Nu ska jag hoppa in i duschen för att ladda inför den första provsmakningen utav avokado och keso. Undra om de är så gott som alla säger..

mitt i vinterns kaos - väntar det endå en sommar

Skolan suger, och jag hatar plugg. Fick nämligen en riktigt stor uppgift idag som lärarna självklart säger inte är nå stor alls. Men när det inte är stort för dom, så slutar det på minst 10 A4.. Sitter och suktar efter att få träna nu, måste nog köra på ett pass ikväll trots träningsvärken för det är ju då man ska fortsätta träna :)

Nu ska jag kila ut och möta V en snabbis, så vi hörs sen!

vi springer, springer, springer



sitter på skolan med födelsedagsbarnet! Men nu måste vi springa, hörs!

inget spelar nån roll sålänge du har mål i livet

Godmorgon! Eller god, jag har träningsvärk. Alltså tränade jag bra igår ;) Nu sitter jag och pressar på mig jeans, varför..? Idag byter vi schema, redan inne på period 3 av 4 :D Tiden går bra fort nu, heja på. Men alltså betyder det att vi börjar med Religion som är bland de värsta ämnena som finns, så tråkigt.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN - 18 ÅR!


från bastukväll - bodyshots

Från igår, när vi bastade. Bodyshots!

I'll never say never - I'll fight forever

Oj, yogan på Ego var inte riktigt min stil. För de första finns de olika slags yog(or?) tydligen och den jag var på började på A. Var inte så lugnt och avslutande som jag hade tänkt mig, utan imorgon kommer jag nog ha världens träningsvärk i den s.k rumpsnöret. Nu som avslutning på kvällen så går jag in på Kissies diet ;) ;)

Har även hört att advokado och keso är gott, måste prövas!

att falla är tradition - så vi fortsätter

Nu kilar jag iväg och tränar. Nån timme på springbandet, sedan avslutar jag med ett yogapass =)

I love the way you lie

En kanonkväll igår! :) Åkte till stan och bastade med en öl i handen med härligt folk, självklart så blev det att springa i snön som är en tradition när man bastar och även när det är nyår.

smart som jag är tar jag bild när det mesta är slut..

tankar som snurrar i största allmänhet - tjocka personer

Jag blir irriterad när jag läser om dethär, inlägget i hans blogg är ännu värre.



För hur fan kan man påstå att en tjock person ska betala mer i skatt, för att den kostar mer för samhället. Enligt mig, så måste personen ifråga som påstår det lida av en grov hjärnskada! Jag är smal, ja. Har aldrig tänkt tanken på att gå ner så borde jag egentligen bry mig om att dom ska göra något sånthär mot tjocka?  Ja, för jag har sympati med dessa personer. Varför bara just dessa personer, varför tänker man inte på vad missbrukare & rökare kostar för sjukvården. Själv tror jag på större summor inom den delen än vad tjocka kostar samhället.
.
.
Personer som kan säga att denna skatt är rätt, ska bara vara de personer som är så himla perfekta och inte kostar samhället en krona. Alltså ingen person. Det är respektlöst, just för att dessa personer förhoppningsvis inte är tjocka så är det rätt, men tänk nästa gång innan ni förnedrar personer så otroligt hårt. Tänk, på hur hårt det kan ta på en persons psyke. Hur dåligt en person kan må utav detta kränkande. Har det någonsin varit så fel att sätta sig in i en annans sitaution. Troligen finns de anledningar till det mesta, en tjock person tänker nog aldrig att hon/han är tjock för att kosta samhället pengar..
.
.
Som jag sa, personer som har rätten att påstå sånthär finns inte.
Ingen är perfekt.

look at her - look in her eyes and tell what you see

Jajamen, pigg som en lärka(?).. Har tvättstuga just nu, är ju duktig och tvättar mina egna kläder. Och återigen så blir det en nykter dag, för jag har ju faktiskt lovat min mamma :D Fast jag är bra sugen, men suget ska bort och träningen ska in. Troligen så resulterar det i att jag sticker iväg på ett pass senare, maybe baby.

öppna käften, engång för alla

Jag är jävligt irriterad. Vissa folk föds med käft för öppna den nångång och utrycka åsikter, det är rätt! Fel, är däremot de folk som håller käften stäng och inte säger ett piss utan accepterar allt men klagar i hemlighet.

Hursomhelst, jag är nykter ikväll som jag lovade min mamma! Nu ska jag ta en frukt och gå och lägga mig, tror det väntar en tidig morgon med träning.

du kan ta på mig, baby - jag kan ta på dig

Tänkte bara säga att jag är hos Elin. Vi skäms åt alla som ska på H&H, haha. fjortisar och fjortisraggare är den största delen utav dom. Menmen, haveeee fun.


hon letar kläder... och sjunger - ta på mig, baby, ta på mig.


jag sitter och är jätteroad..

när snön ligger tätt intill vårt tak

Har varit hemma idag, skönt..! Slagit mig att jag ska börja träna riktigt bra, så har suttit och kollat på massa träninskläder nu på morgonen med mamma fast ska nog checka på stan istället. Sen är jag så jäkla sugen på att köpa skidor också, speciellt nu när det börjar bli sol ute igen! :)


it's so hard to forget


Ja, inte var zumbapasset 30 minuter som jag trodde utan en timme! Det var helt klart det bästa passet jag någonsin varit på, och så sjukt jobbigt! Verkligen något att rekommendera, för det var så himla kul. I liknande som på filmen ovan, fast det var mycket mer "afrikansk musik" och så otroligt mycket mer rörelser. Corepasset har nog också satt sina spår, räknar med en fin träningsvärk imorgon. Ändå är jag sugen på att träna innan skolan imorrn.. Aja, nu ska jag bädda ner mig och få en fin sömn! godnatt

påminnelse till mig själv

Påminnelse till mig själv
DAGIS

en dag, precis som alla andra - jag väntar

Äntligen hemma, avslutade dagen med en redovisning som slutade med MVG! Och sen kom jag hem till ett Tingsrätten papper, jag ska alltså på rättegång i Februari och jag är nervös.

Hela jag sitter och skakar, jag hatar verkligen dethär. Men när den är över så har jag bara 2 kvar.. Dessa gånger som väntar så är inte ens Elin delaktig som vittne som hon var förra gången vi var på rättegång.

Torsdagens dagsplanering


jag vandrar på månen

Jag är såklart vaken, håller det jag lovar med träning på morgonen. Fast Sanra sover över lite så vi tar en 20 minuters senare buss.. :( Nu börjar de brinna i knutarna, borstar tänderna sen far vi och möter upp Lina och springer nån timme på rullbandet för att starta upp.

Tänk att få upp de som en rutin, att träna på morgonen. Kan nästan lova att det bara är idag, men jag önskar det vore många fler dagar i veckan. Men byter schema nästa vecka men då kanske man ska slå på träning de ynka 2 dagar jag har sovmorgon..? We'll seeeee

det finns hemligheter - bara mellan oss

Dags att ta kvällsfika och bädda ner sig, väntar en riktigt tidig morgon imorrn. Har nämligen lovat Sanra att följa med och träna innan skolan! Det betyder att vi åker härifrån 06.16(!)

you were always on my mind

Tupplurer, är bra skön dom! Har nyss vaknat utav att Elin ringde och väckte mig, hon kan dedär och låter mig aldrig sova. Nu ska jag precis bege mig till Markus och Robin för att knäcka dom på lite kortspel, så vi hörs senare.

if I want your body now, would you hold it against me?

Sådär ja! Tog även tag och cyklade litegranna trots att knät ville vika sig, hade det varit en riktig cykel så hade jag rullat bakåt med farten jag hade. Nu sitter jag och äter den goda efterrätten igen, måste ta hem mer imorrn! Som jag sa, ta vara på alla kalorier. Men vad som väntar nu.. är lagomt hemligt så vi hörs imorgon. =)

hold me tonight

Okej, mina kära vänner. Jag ska åka och träna med nåra gotjejer om drygt 30 minuter =) Åt nyss världens godaste efterrätt nyss, blir absolut mer när jag kommer hem. Men vi hörs senare, kanske tar med mig kameran och lägger in bilder om jag hittar sladden såklart.. Annars får nån av de andra tjejerna ta nå stekiga bilder.



fett är bra, snyggt och ljuvligt

Fett är bra, fett är snyggt och ljuvligt. Alla tjejer som pratar om hur dom måste gå ner i vikt, att dom har nån liten mm som inte sitter med fast grepp stadigt på kroppens ben. Alla killar som berättar för tjejer hur feta dom är när det finns lite hull på kroppen.

Vad är det som händer? eller händer, det har för det mesta alltid varit så men när ska vi bryta detta? Det är inte fint att vara smal, jättesmal eller överdrivet smal. Tjejer ska ha fett, absolut inte för mycket men dessa små 40 kg som vi vandrar på räddar ingenting. Jag blir irriterad när jag hör om tjejer, som ex. i dessa tider ska börja träna för julskinkan dom åt. Men hallå? Lite vett i skallen borde folk väll ha, njut av maten! Ät en kaka, ät en bulle, gå på donken och njut istället för att kunna lusten och tvinga er att inte äta.
.
Jag är jättesmal, och jag skäms. Det är inte vackert någonstans, jag är inte alls nöjd med min kropp. Jag skulle nästan kunna döda för att få minst(!) 10-15 kg till. Då skulle jag vara nöjd. Ärligt tjejer, stå på er och inse att det inte är vackert att vara överdrivet smal. Och killar, det finns mer än utsida.

snart är vi allihop på noll

Värdelöst att jag skrev ett inlägg imorse som inte ens kom ut, tummen upp! Ska leta min kamerasladd senare, ska lova det så bloggen blir lite roligare igen. Nu när skolan har börjat så blir det ju så att man är hemma mer också! :)

Jag är så trött på skolan, den tråkar ut hela mitt liv. Men helt otroligt, så fick vi inge plugg idag men det kommer väll snart. Så idag blir det massa städ och kanske myspys med min pingla men vi ser väll hur det blir för jag skulle behöva sova nån timme. heeeelt död.

baby baby, why cant we just stay together?

Nu kilar jag iväg till elinpelin och hittar på nå kul =)
Surrar lite skit, äter chips, choklad  och dricker nå gott hoppas jag på!

it's feel like we're done

Känner ni som jag? En dag i skolan och man är grisigt skolless redan. Jag försöker peppa mig själv med att det inte ens är ett halvår kvar men det är svårt, man peppar sig alltid med dessa år och jag börjar lessna nu. Ska väll skicka iväg lite jobbansökningar också idag, vara lite duktig. Och omvårdnad, världens slappaste linje. Det var ärligt därför jag valde detta program, riktigt slappt men jag gick på nitlotten. Men självklart, jag älskar att jobba med människor också, men det har kommit under dessa åren som jag pluggat.


Jag skulle lätt kunna hoppa av skolan, för jag ser faktiskt inte riktigt de ljusa efteråt. Jag pluggar för mig själv, samtidigt som jag inte gör det. Mest för att göra mina föräldrar stolta, sedan efter det ser jag att jag kanske får jobb i framtiden - det är då jag tackar mina föräldrar. Dom stöttar mig genom allt plugg, dom hjälper mig så jag klarar det. Jag säger då det, jag är glad om jag har tid att umgås med vänner på sport- och påsklov eftersom nu blir det mycket innesittande med alla böckerna i händerna.
inte allt för lång tid kvar, mindre än 150 och jag är peppad!

nobody like you

Gordmorgon. Hade det jättemysigt med hotellet med Maria i Lördags, det var grymt! Dock så slutade kvällen åt helvete men jag har mina kära vänner att tacka, min natt slutade alltså inte på hotellet utan hemma i min säng märkte jag dagen efter. Igår så umgicks jag med härliga personer och hade en riktig bakisdag, bakis bakis bakis..

Känner mig inte så pigg idag heller, men jag kilar iväg till skolan om drygt en timme. Är inte alls peppad, känner att det är verkligen tillbaka till helvetet. Menmen, en annan tar ju studenten iår ;) ;)

your body is talking dirty

Nu kilar jag, mina vänner. Ha en jättebra Lördag så hörs vi imorgon

just like you did it

Godmorgon! Lördagmorgon och jag är hur peppad somhelst för att ta in på hotell idag! =) Jag & Maria, ladda upp innan skolan börjar. Ibland får man lyxa till det lite, det blir middag på restaurang och bara mys på hotellet.


Innan jag drömmer mig bort, så ska jag äta frukost och fixa till mig litegrann. Vi hörs senare

en annan dag, vi talar inte om idag

Åh, klockan är drygt halv 5 och jag är vaken! Har lanat hela kvällen med Sanra, sedan barnen somnat såklart. Att vi orkat lanat fb & msn är kung, vi har hittat bra roliga spel endå. Det har blivit pizza och massa mys. Men strax blir det väll till att lägga sig endå, man ska ju trots allt leva en dag imorgon med.

pa-nik-iki-iki-ik

Minidisko på tranan, fjortisar i långa rader.
Fjortisar som dansar, ett hejdundrandes kalas.


Sitter nere i köket med Sanra och är barnvakt. Vi sitter nästan och lanar, fett coola barnvakter! ;) Och vi lyssnar nog på världens mest mesiga musik men vad gör det egentligen. Fast nu sitter hon med sin dator precis bredvid mig och lyssnar på September & Petter - Baksmälla medans jag lyssnar på Petter - Goda dagars magi. Men nu får vi se vad kvällen bjuder på för nå gotta.

baby, what do you call your life?

Ska strax börja med maten, blir kyckling och ris med currysås! ;) Men tills dess får dessa godingar fylla upp min mage som kurrar för fullt.

du måste finnas där - för vänner som är ensam

Godmorgon alla fina. Sitter ensam hemma och inväntar mina syskon, väntar också på att mina föräldrar ska komma hem och packa. Dom tar in på hotell ikväll, otroligt skönt men imorgon är det min tur. :) Det betyder att jag är nykter på en Fredag, och är barnvakt. Ikväll är det världens fester överallt, så jag hoppas ni har en riktigt bra Fredag och festar järnet åt mig också! :D

du får mig att känna glädje - som ingen annan

Nu är jag hemma igen efter en myskväll. Såg att min familj ätit gottigott så jag ska nog göra ordning en skål med glass, frukt och maränger. otroligt gott. Såg att det blivit något fel med inläggen nedanför så det ska väll fixas till, kanske ska ta fram min egen dator imorgon om jag orkar men känns som datorn kommer ta mitt liv igen nu så bäst vore faktiskt att fortsätta dela dator. Hursomhelst, godnatt!

bilder från nyår 2010


Medans vi är hos elins granne, så får ni se lite bilder från nyår som firades i Ljustorp! :)

talking to the moon

Sitter hemma hos elin nu. Blev utgång igår, tog mig faktiskt ner på krogen i snöovädret också. det gjorde jag riktigt bra! :) Idag är det en riktigt seg dag, vi har ganska nyss vaknat upp i elins soffa där vi tog en tupplur tillsammans. Nu står elin i duschen för vi ska gå ner till hennes granne och hans kompis som ryktas vara väldigt snygga faktiskt, vi ska se på filmen Dumpad som går på 6an ikväll! :)

2010

medans jag fortsätter med mitt CV, så får ni lite mer av mitt år..


Hur har året nolltio varit för dig? – helt underbart, samtidigt som jag hatat de
Någonting du aldrig kommer glömma av nolltio? – midsommar och nyår

Har du flyttat under nolltio? – jajamen
Hittat en ny låt du älskar? – ja
isåfall- vilken? – Oskar Linnros - 25 bl.a
Har du druckit alkohol? – ganska tydligt de
Har du kysst en främlig? – helt klart

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nolltio? – var singel hela 2010!
Har du varit kär? – nej, men tyckt om nån
Har du sagt jag älskar dig till någon? – absolut
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – ja
Har du haft ett hemligt förhållande? – icke sa nicke

SORG & HÄMD
Har någon i din närhet tagit självmord? – inte så otroligt nära
Har någon i din släkt avlidit? – nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? – ja
Varit med i ett slagsmål? – nja, litegrann kanske


PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? – känns som det är för mycket
Isåfall vad? – alldeles för personligt och hemligt
Har du skämt ut dig? - nej, jag bjuder på mig själv
Har du ljugit för en vän? – ja
Har du varit ute en hel natt? – jajamen
Har du blivit tagen av polisen? – nä, tror faktiskt inte de
Har du sovit i samma säng som någon i det motsatta kön? – ja
Har du sovit i samma säng som någon med samma kön? – ja


SKOLA & FRITIDEN
Vilken skola går du på? – västermalms gymnasium
Hatar du någon på din skola? – nä, men ogillar lite sådär
Har du gjort några framsteg? – nja, de är ju frågan de va.
Haft alla rätt på ett prov? – helt klart!


VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? – oja
Har du förlorat en vän? – ohyes, det gör man väll varje år
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? – yesyes
Har du gått på bakom ryggen på en vän? – ja..


you make me happy - so happy

Sitter och äter bullar och dricker mjölk. Men, jag gör lite nytta också. Sitter faktiskt och skriver ett nytt CV för det slog mig att jag skulle skicka in lite jobbansökningar och hålla tummarna på de =)

2010

jag började mitt år som blond, eller wannabe blond
hade många fina dagar tillsammans med min fina vän Andreas
hade en stor Barista tid, när vi vänner alltid tog en fika tillsammans och surrade
jag blev rödhårig, fick åka ambulans in på sjukhuset och bli kryckmongo
åkte spontant på en fest i Härnösand med Maria, tjejen jag kom otroligt nära iår
kollade på Pontus student och började längta till min egen
'
invigde sommaren på Bergafjärden med gott folk
firade midsommar med underbara tjejer och killar, med bada tunna och skumpa
var nere på Peace and Love - såg käraste Melissa Horn och dog av värmebölja
Var på Skara Sommarland med min familj och campade i husvagn
jag fyllde 18 år, började med att fira hos mig för att avsluta nere på Gatufesten
Sandra fyllde 17 år, som firades med halloweenfest hos henne
Blev pluggis med Maria, vi startade upp ett eget företag.
Fick världens finaste kontakt med dessa killar, som dock försvann..
Träffade bla. Linn, världens gulligaste tjej!
Var barnvakt till gulltjejen Ella.

och ingen kan förstå den lyckan du får mig känna

Sitter nere i köket med mamsen nu, vi håller på att surra massor. Och det i väntan på att min lillebror kommer hem med ingredienser som han handlat så vi kan baka kladdkaka och cupcakes. otroligt gott. Nu, är det dags att spela spel på coolaste facebook och försöka slå papsen! :D

det ingen vet, det ingen ser. - vår hemlighet

Äntligen hemma. Jag har nog aldrig längtat hem så mycket som jag gjort nu under kvällen.. Efter lite surrandes med mamsen så sitter jag nu nere i köket och äter glass, maränger, chokladsås och banan. jag njuter alltså. Ska strax hoppa ner i sängen och försöka inse att det är dags att vända på dygnen nu innan skolan börjar.

you looking good - so fucking good

Hej&hå, har legat i sängen hela dan och mått riktigt skit. Förtjänar jag det här då vet jag verkligen inte vad jag gjort. Men nu ska vi snart åka in till stan på bastufest, däremot blir jag nykter och ska åka hem med senast sista bussen har jag planerat. Inte likt mig. Men otroligt vad underbart, något jag verkligen ser fram emot.

allting handlar om oss tjejer

är med gotjejerna nu :) linn har också kommit såklart.

vi vet inte hur något kommer sluta

Oj, jag har verkligen inte haft någon tid vid datorn alls. Livet snurrar på. Har haft jäkligt kul dehär dagarna, så jag tänkte faktiskt berätta och sedan får det komma ut bilder senare.

På nyår - så var vi i Ljustorp och hade världena galej. Som fullast var man redan vid 4 tiden när det var middagsdags ungefär. Hursomhelst så höll vi igång, och förlorade ett vad som några av oss tagit också. Det slutade med nakenfisar i snön, förjävligt men lagomt kul när man är full. Var världens bästa nyår, med världens bästa folk och allting var underbart.
.
Igår - så slutade vi endå på en fest. Hamnade i stan där det var någon slags personalfest egentligen för bartenders och olika dj's. Riktigt kalas, och där var det drink efter drink med tanke på att dom bjöd. Dom sa något om sprit för 10.000 :- om jag minns rätt. Återigen var det en grym kväll efter den andra.

RSS 2.0