sandra nylund as a little fat baby.

Haha. Vilken kvällsunderhållning att läsa " Den första boken ". Måste varit sinnesjuk som unge. Tänkte dela med mig utav mitt tidigare liv. När jag får barn ska jag också skriva en sån, fan vad roligt!

♥ Fredagen den 13/12-91 fick mamma och pappa reda på att dom väntade mig. Bra dag!!
♥ Jag hade blåaögon när jag föddes, idag är dom brungröna.
♥ Lärde mig att skratta när jag var 12 veckor, däremot log jag när jag var 2 veckor.
♥ Upptäckte mina händer och fötter när jag var 5 månader och 2 veckor.
♥ Jag var 1 år och 1 månad när jag höll i en sked själv. efterbliven, javisst!
♥ När jag föddes var jag 50 cm och vägde 3110
   - 1 år och 17 dagar senare var jag 73 cm och vägde 8830. tjock
♥ Satt själv på pottan när jag var 1 år, 6 månader och 23 dagar
   - Fast jag bajsade själv(?) när jag var 2 år och 4 dagar.





du säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad?

Okej, here we go. Hur början man ens? Vi börjar som att jag skriver ett brev till min lärare i sexårs.

Om mig? Ja. Jag bor hemma med mina föräldrar och 3 utav mina 6 brorsor. Vi bor i ett radhus i Granloholm, Sundsvall. Av den större delen av mitt liv så  har jag bott här. Jag är förresten mittenbarnet bland mina goa pojkar. I början på 8:an skaffade jag en pojkvän och trodde att jag var jävligt cool, så jag började skolka rätt så mycket och jag började även röka. Så därutav kommer min rökning. Vi har alltså hållt ihop i över 5 år. Fast det tog slut men mitt liv i skolan var inte bra nånstans. Sista terminen i 9:an så tog jag tag i allt, och fick ett stipendium när jag gick ut ur grundskolan.

Så jag började på gymnasiet, omvårdnadsprogrammmet. Inte för att jag kände att det var "the right" utav för att flera utav dom jag gick med skulle gå där. Men de är bland de bästa beslut jag gjort i hela mitt liv. Jag pluggade, skötte skolan någorlunda och tog studenten i somras.

Mer då? Fan vad svårt det här är. Annars så hatar jag tofflar, mycket bidragande till varför jag är singel. Dom flesta blir tofflar i ett förhållande. Så, no shit. Har däremot väldigt många killkompisar, tjejer är ganska komplicerade. Okej, nu handlar det inte om mig. Men. Annars så jobbar jag som vikarie på Akutmottagningen och även extra på Hotell Södra berget. Och tränar gör jag. För det mesta springer jag iväg till nå pass på Friskis och Svettis.

Min barndom kanske. Ja, den var väll bra. Har varit med om de bästa sakerna men även saker barn inte ska få vara med om. I dagens läge är mina föräldrar gifta men under min livstid så har dom varit skiljda 2 gånger. Först när jag var drygt 2 år sedan när jag ungefär var 9, 10 år. Var mycket ute på landet hos min mormor och morfar. Man har ju inget superminne så jag vet inte. Har väll inte varit något änglabarn heller, men ganska duktig. Började röka som 14åring ( som jag ångrar i dagens läge.. ) Började dricka som stor, var väll nån fjortisfest när man var liten men annars tog det tag när jag var 17 faktiskt. Har aldrig tagit nån drog, eller knark rättare sagt.

Jag piercade tungan när jag var 17 år. Jag gjorde min första tatuering på handleden när jag var 18 år. På sommaren bara några dagar efter jag fyllt år. Sedan så valde jag att göra en tatuering i nacken senare när jag var 18. Sist men inte minst så piercade jag naveln.

När jag var några små-år så gick jag i friidrott. Spelade även fotboll, men våran tränare försvann så vi la ner. Så sen har det varit gym som hållt igång. Jag älskar stan, verkligen. Men samtidigt älskar jag att få åka ut i skogen och bara ventilera. Åka skoter, fiska, tälta, picknik, att inte ha en fungerande telefon, springa och vara. Men att vara i stan och festa, umgås med vänner är minst sagt lika bra!
 
Aja, nog om mig. Vill ni veta något mer får ni fråga för det här är verkligen skitsvååårt! Godnatt.

he's waiting on the club.

Kvällshäng hos Elin. Mackor, chips, jucie och vatten. Och självklart så satt vi och ritade i våra målarböcker i flera flera timmar. Tills det började något bra på tvn. Men nu ska jag skriva ett inlägg om mig själv, haha! På en förfrågan så jag avslutar detta inlägg för att börja med ett nytt!

det kommer nog alltid vara så.

Ligger i sängen just nu, paltkoma! Var nämligen ut igår eftersom att Lördagen var bra men den slutade sämre. Så gårdagskvällen skulle ta alla priser och det gjorde den. För mycket hände. Och att vakna på fjärde våningen med 2 varma filtar, se Elin använda sin jacka till täcke var klockrent. Ännu mer klockrent var det när vi knappt fått upp ögonen och det kommer en kille i kalsonger, cigg i munnen och frågar " Vill du ha en banan? "

Haha! Kungkväll. Nu ska jag snart åka iväg till Tobias.


halloween och ett födelsedagsbarn - i bilder








pappa










ingen människa föds elak.

Shopping på Dollar Store. Lunch på Subway. Rita i målarböcker med min Hjördis. Sovit. Ätit pizza.

Yes, my day. Tråkig men jävligt skön. Så nu har jag precis vaknat och tryckt i mig en pizza. Väntar på att Elin ska komma hem så att vi kan chilla ikväll.



det är sista gången som jag lämnar dig.

Då har även jag vaknat till liv, alldeles för tidigt enligt mig själv. Idag tänkte jag verkligen må superduper dåligt, ligga i sängen hela dan med hängande ögon och knapra ipren. Men nix! Jag mår prima skinka så jag ska snart fixa mig litegrann och åka på Dollar Store. Yey. Tänk att även vi fått det. Var där i veckan men bara en snabbis för att leta en sak men idag ska jag strosa!

Hade iallafall en riktigt bra kväll igår trots omständigheter. Bilder får ni när våran mingelfotograf (Tova) som inte kom in på krogen lagt ut dom ;)


cause I didnt mean to hurt him.

Sitter hemma hos Sanra nu :) väntar in massa folk sedan är det födelsedagafirande hela kvällen! Självklart så gör vi så lilltjejen får inviga krogen. Ha en riktigt bra kväll så hörs vi imorrn.

Ni får en sneakpeak på hur läget är nu. Alltså, maskerad!


grattis på födelsedagen, min pingla som 18åring!

Tänk att min prinsessa blir 18 år idag! Sanra Andersson, ord från mitt hjärta till dig.

Kan du förstå att jag var på BB för precis 18 år sen,  att jag var med eller rättare sagt kom direkt efter din födsel. Jag har följt dina spår i alla år. Vi har varit som systrar genom alla tidern och det kanske inte är så konstigt med tanke på att ingenting har kunnat skiljt oss åt. Trots att vi ibland har valt olika vägar så har vi alltid kommit till en korsning och mött på varann. Ibland har vi gått en gemensam väg och hjälpt varandra över alla hinder och gropar som vi stött på. Att vara hon som du ibland tittar på, på fester och andra gånger och stolt säger " Hon var med på BB när jag föddes " är oslagbart. Du tittar mot mig och lér, vi skålar om det ofta. Allt som jag nånsin sagt till dig har varit så äkta. Att kalla nån bästa vän, min andra halva, mitt solsken, min syster är så äkta som det någonsin kan bli. För du vet vad du betyder för mig. Du förstår mig. Mitt hjärta.

Så idag är det din dag! Den dag som du sålänge längtat till. Din 18-årsdag. Sålänge som du tänkt på den och jag har tänkt.. Att, fan Sandra - det är år och dar kvar! Nu är du med i The gang. Jag hoppas du får världens bästa dag, kväll och natt! Och det kan jag lova att du får, vi ska ordna det!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MITT HJÄRTA, MIN ANDRA HALVA OCH SYSTER.





det finns många skator på gatorna.



Men då åker vi och tränar då! Ikväll blir det Idolmys med Elin. Självklart massa gotta till det, det är vi värda! Och lite prövning inför morgondagens outfit tar vi också. Så vi kommer att höras imorrn.

ett hål i mitt hjärta, jag hoppas det läker.

Wakiepakiiiie! Japp. Eller har varit det ett tag men mest legat i sängen och lyckats somna om hela tiden. Nu ska jag slå på en film och bara mysa i dagens dåliga väder.

until you kissed my lips, and you saved me.



Finfrillan är på såklart! Annars har jag varit med min käraste ikväll. Ätit massa gott och sett på film, grinat lite ungefär. Nu sitter jag däremot hemma med popcornpåsen och ska slå på en film.

gårdagens restaurangbesök




how can I move on when I'm still in love with you?

Jaha, ännu en dag. Åkte till Birsta med mamsen imorse, redan halv 10! Fan, det borde vara förbjudet att vara vaken eller åtminstonde röra sig på shoppingställen så tidigt. Sen jag kom hem har jag legat i sängen. Slog på The last song och bölade krokodiltårar. Som jag grät till den filmen har jag nog aldrig gjort till någon annan. Kändes så real, den berörde så djupt. Rekommenderas.

Annars då? Ja. Sitter och käkar ägg nu, mitt blodsocker faller lagomt hela tiden så de är ba äta. Trots att jag gör det har jag lyckats gå ner 3,7 kg på drygt en vecka. Även fast jag äter tabletter mot min mage. Funktionell dyspepsi eller vad läkarn sa. What to do. Nu ska jag ta en promenad.

vägen är lång och den ringlar sig fram.

Nu har jag fått på mig lite kläder och smink, så man ser ju äntligen ut som en människa! Ska alldeles strax gå till bussen för att åka ner på stan och käka. Dubbeldejt. Hörs latero!

of the corner of the street. I'm not moving.


Haha, är jag lättroad eller vad? Har precis kommit upp ur världens härligaste bad! Tända ljus, musik och gotta när man badar är nog bland de bästa sätten att koppla av. Nu ska jag däremot ta och kriga med mina ögonbryn och hela den grejen. Jag & Elin har blivit utbjudna på middag idag, ska man stå högt i kurs får man inte lukta usch. Så jag luktar vanilj. Men nu, dags för tredje världskriget.

thank God, I saw the bullets. I saw the real you.

Onsdagshäng i sängen, lagomt skönt. Ska strax slå på The notebook och bara mysa. Annars står det " Ta hand om dig själv " på schemat idag så det ska jag verkligen göra. Hörs laterooo


turn it up when you feel low.

Hon som skulle sova tidigt idag, det var jag det! Men istället så tog jag fram bak-Sandra och började baka lite gotta så familjen har får en riktig brakfrulle när dom kliver upp. När jag endå var på G så började jag städa hela huset. Man är ju inte nådig ibland.

Men nu så ska jag slå på en film och sova! Tanken är att ta mig ut på en promenad kring 7.00 imorgon. We'll see. Hoppas verkligen jag lyckas, så bäst att sova!

du, mitt hjärta.

Det finns bara en av dig, och det är du




in genom ena örat och ut genom andra. idiot.

Hemma och nyduschad! Väntar på att klockan ska bli 9 så man kan gosa ner i en filt i soffan och mysa. Superdupersugen på chokladbollar också.. Äh! Jag ställer mig i köket och mästerkockar innan det börjar rulla på massa bra program på tvn. Godnatt!

my heart is screamin' out your name.

Så beger jag mig mot Friskis för lite träning. Däremot inte för min egen skull idag, för jag ska klampa in på ett Miniorpass med lillebrorsan. Så han ska nog få svettas minnsan.

we can rock all night, baby.

Blev en promenad i det sköna höstvädret och även en fika hos Sanra! Och med The voice i öronen, man klagar inte. Nu ska jag klippa min bror så han blir snygg. He he he.


krossa alla fönster, slå in hans dörr. och låt honom veta

Ganska nykommen hem så ska slå på Lilla Al Fadji show för att sova. Blev ett pass dans Fuego sedan begav vi oss mot Robin, Mattias och Andreas för att vräka i oss pizza. Tur det inte syns hur mycket vi äter. Nämligen tredje pizzan på två dagar. Fett tjockt. Men man njuter vi. Är ju fit (smal!!) även om jag äter pizza till frukost, kebab till lunch, subway till middag mellanmål, donken till middag och en smörbytta till kvällsfika.


ge barnet nått att tro på i livet.

Åh, jag blir så less på bloggs app. Funkar ju inte så bra som man vill. Jag har iallafall hängt i sängen i princip hela dagen :) Ytterst skönt. Blev en promenad och tvätthängning. Annars är det Hangover part 2 som underhållt mig. Grym film men det är såklart svårt att slå ettan.

Nu ska jag göra nån nytta och va en snäll syster och spela tvspel med min lilla prins.


hon ger dig inget du vill ha, så lämna henne nu.

50 minuter i friska luften annars har det varit sänghäng. Nu ska vi snart bege oss mot Friskis för ett kvällspass. Avslutar hela Söndagen med Yoga i vanlig ordning. Relax and take it easy lixom. Kanon bra.


jag minns det som igår, precis vad du sa.

Godmorgon! Eller jag har snart lyckats varit vaken i 2 timmar :) Skönt att sova ut. Tempen är inte lika hög idag men endå är den över 38 så riktigt frisk är man ju inte. Får endå bli en springtur idag, och avsluta med Yoga ikväll. Åt upp typ hela medicinskåpet när jag kom hem så det funkade ju litegrann!

Dags att leta hörlurar innan det är dags att bege sig utåt.

-

Med världens bästa sällskap och en krogrunda så är jag redan hemma. Nedförsbacke på humöret så, ja. 39,2 i temp - där snackar vi skön feber. Nu blir det alvedon och sömn.


jag har givit dig allt, har ingenting kvar.

Blev en liten utgång igår trots allt =) Liten och liten, bra var det iallafall!  Så nu blir det att ta igen Idol idag! Tur att jag inte hört vem som åkte ut än, haha. Har precis kommit hem, är svintrött och blä. Väntar på att Sanra ska komma hem så att vi kan surra skit och bara äta mat! Som vi alltid gör. Haha. Bakismat och skitsnack om kvällen/natten. Skvaller. Gossips.  Längtar tills det blir kvällsmys med mina tjejer. ♥


Man är inte speciellt fräsch idag! Riktig walk of shame när jag skulle gå en bit in i stan imorse. Gårdagens smink, klädsel och hela fadderullan. Man var ju snygg när man gick hemifrån igår iallafall. Det som räknas.

adressen som jag växte upp på.

Har precis blivit klar med badrummet :) Medans katterna är borta dansar råttorna på bordet. Alltså, medans mina föräldrar var och handlade passade jag på att städa hela badrummet. Toalett, skura kakel, putsa listerna och hela fadderullan. Nu är man inte fräsch.

Men nu blir det en cigg och dusch innan jag börjar med maten!


En stor del av världen.

Kan inte sova! åh. Ligger i sängen och ser på Kaos i Båstad. Finns inte så mycket att säga, förutom att de är helt okej såhär på Torsdagsnatten.


en smärta helt obeskrivlig

Det fick bli ett pass idag, rygg. Knäna sviker mig totalt ju mer tiden går och jag blir så himla frustrerad.

Allting började med att det gjorde ont i knäna när jag simmade för snart 4 år sen. Med tiden märkte jag att det gjorde ont att cykla, i vissa rörelser. Efter besök efter besök efter besök hos läkaren fick jag i uppgift att träna ledbanden som sitter till knäskålen, och allting skulle rättas till. Smärtan vid dessa rörelser är det värsta jag varit med om, men jag pinade mig. Ingenting har blivit bättre. Däremot sämre. Idag, ville jag bara gråta som ett barn under passet. Att inse och känna smärtan av att bara stå på knäna för att göra armhävningar. Kändes som att någon skar bort bit för bit från knäskålen. Att inte kunna ligga på rygg och sträcka ut benen. Så jävla smärtsamt

Det värsta är att inse, att ingenting någonsin kommer bli bättre. Att leva med kärlek till träningen men inse att det snart är slut. Och det går inte göra något. Så jävla hopplöst. Fan!!

i stan där jag bor är vi van att höra smörja.



Nu är det dags att byta om och bege sig mot Friskis och Svettis för 2 pass! Idag blir det först ett ryggpass sedan får bli att gå på världens grispass - alltså step! Min själ skriker av glädje. Hörs senare.

tomt

Helt nyvaken är jag. Mamsen väckte mig med glass på sängen, riktigt lovely! Så var det ba knapra medicin igen. Har väll fått inflammation i magsäcken - igen! Fuck den smärtan. Men nu ska jag klä på mig lite och bege mig mot Fredrik där resten av gänget är. Peace.

du är inte den som får se mer.

12 timmars sömn! Yey, jag ba sover. Igår var det såklart träning så idag tar jag paus! :) Kvällshänget var såklart hos Matthias med honom och Natta. Nu ska jag snart fixa mig och bege mig ner på polisstationen sen blir det till att umgås med Robin och Tomten. Gosmys.


jag glömmer aldrig våra andetag.





Jag vill aldrig förlora dig. Att vara på bb när du föddes, var det bästa mina föräldrar valt att göra. Du är min bästa barndomsvän, du är det bästa i hela mitt liv. Vi har älskat och förlåtit. Vi har skrattat tillsammans, gråtit tillsammans. Vi har gjort allt, allt! Vilka vägar jag än väljer, vilka vägar du än väljer så är det alltid vi. Jag kommer alltid leva med dig vid min sida. Du är mitt ljus, min bästa syster.

jag behöver dig även fast du förstör mig helt.

Nu har jag slagit mig ner i soffan efter att ha mästerkockat ett snabbt mellanmål. Har förresten sytt om en klänning till en kofta idag, fyndigt! Men mestadels har dagen bestått utav lägenhetsblablabla. Snart skriver vi på kontraktet och flyttar!! Fuck. Jag kunde nog inte varit med taggad!


snälla, titta någon annanstans.

Här har jag försökt bloggat 2 gånger men appen är ju inte min bästa vän. Har ganska precis kommit hem efter 2 ½ timmes träning. Så sitter och smaskar i mig nå stekta ägg innan jag börjar med det onyttiga! Ska hoppa in i duschen nu, man får inte lukta usch! Så blir det gotta och Pengarna på bordet innan jag somnar.

Sen bara för att. Sen när tränar man i tights, linne och en hög kjol? Eller sen när står man utanför träningssalarna och pekar in på folket och säger hur tjock, smal, ful osv dom är. Sen när glor man på folk under hela passet man är på? Uh. vissa människor, är bara som inga andra.

maybe one day you'll come back.

Internet funkade inte igårkväll, how lovely is that? Jag spenderade min kväll på bowlingen med Elin, Robin, Mattias och Fredrik. Klassade ut dom allihopa med mina 483 poäng ;) Damn it. Att jag lyckades få fler än 1 strike gjorde mig riktigt förvånad.

Hursomhelst. Ligger i sängen och har ganska precis vaknat efter 12 timmars sömn. Ska strax röra mig ut på en promenad :) Det blir great de!



hur kan man vägra förstå?

Morrn morrn i stugan! Ligger fortfarande kvar i sängen. Ryggen är lagomt död så en fet massage hade inte suttit fel :') Fötterna förtjänar nog ett fotbad idag, småstackarna. Och ölsugen är jag också, sen igår. Servera vin, sprit, öl, drinkar och inte få något själv! Blä.

Nu ska jag fortsätta mitt Söndagshäng och ladda för dagens träning som är om nåra timmar. He he.

jag vill ha den känslan i magen.

Har ganska precis kommit hem från jobbet. Fan. Ett pass på dryga 14 timmar är ingenting man klagar på. Eller fötterna klagar och och möjligtvis benen. Och kanske armarna som brändes.

Och grabbarna som jag hade, som gjorde en intervju med mig när dom filmade. Vilka stjärnor. Bam, fast filmen är nog inte lika bra! Och att erbjuda sig bjuda ut servitrisen, hur ofta gör man det? En annan torris åker ju hem och sover istället för att hänga med grabbarna. Sant och sagt, nu ska jag sova!


känslan av att jag är förbrukad, ger mig panik.


Nu åker jag och jobbar! Vet inte när jag slutar, ska bli spännande att se.

Mobilblogg

Fest. Skrik. Spya. Musik. Tror aldrig jag hatat mitt liv såhär mycket. Lyckades somna men vaknar såklart av detta oljud. Nästa gång är det jag som har fest när mina föräldrar ska jobba! Kommer dom gå med på de? Never! Gör ett nytt försök till att somna om.


you can stand under my umbrella.

Blev mysmiddag med Elin sedan var det Idol som gällde ikväll :) Undrar stenhårt vilka det var som röstadeeeeee. Blir så, åh! Men nu ska jag slå på en film och ladda inför morgondagens jobb som kommer vara på Hotell Södra Berget. First day. Great! Godnatt


mobilblogg

Sitter på Tobias skola just nu :) väntar medans han byter om. Skulle kolla på hans idrottpass men eftersom det var orientering så var mamma Sandra med! Springandes i världens vinterjacka, halsduk och vantar så visade jag gamla goda kunskaper. Men nu ska vi kila på nästa lektion, hörs laterooo.


watched it pour as I touched your face

Ett jävulskt svettigt pass! Blir något att nöta varje vecka =) Har precis kommit ut hel och ren ur duschen så det blir en tallrik med yoghurt och müsli innan jag möter John Blund för en lovely natt.


out of my life, let it rain over me.

Då beger jag mig mot ett nådigt pass!


jag har alltid drömt om ett fint liv.

Ännu ett nattpass avklarat :) Dagen har bestått av ingenting, typ. Sängliggandes med scrubs på tvn. Fast jag tog mig ner på lillebrorsans skola och hämtade han. Så nu har vi precis blivit klar med hans matteläxa :) Imorgon har jag lovat att följa med på hans idrott som är utomhus, I'm so gonna die. Första lektionen på morgonen betyder minusgrader och dom är ute. Vad gör man inte för småfisarna.


this is gonna be a good life, a good life.

Har precis kommit hem från ett träningpass. Lovely. Har legat i sängen hela dagen verkligen, knaprat ipren och sett på Scrubs. Ikväll blir det tidigt så nu ska jag ta en dusch och slå på en film.



Ser lyckligtvis lite piggare ut än förut.

som du låtit han förstöra dig.

Ligger i mammas säng och ba mår! skit för den delen. igår blev det bl.à fotboll, vin och härligt sällskap. så kom hem bra sent inatt, vid 3 om jag minns rätt. nu ska jag ge mig själv en tupplur, vi hörs!


du har inte en aning om. du har ingen aning.

Fan vad jag är taggad på att flytta nu! Var somsagt ner på stan med Matilda förut =) Blev en lunch och massa prat med allt möjligt. Tänk att vi flyttar snart. Peppad som få på att inreda, gr8.

Nu sitter jag hemma hos Sanra samtidigt som jag springer i tvättstugan lite titt som tätt. Blir inte många knop gjorda ikväll, ska försöka ta mig ut på en promenad får jag hoppas.


roooooad.

du har det som ingen annan har.

Beger mig ner mot stan för lite häng med Matilda!


det du bär, är den du alltid är.

Godmoorning. Jag är typ världens tröttaste människa, somvanligt.. Men igår ringde de och bad mig komma och jobba natt så det var bara hoppa in :) Kom hem vid halv 8 imorse så har sovit tills nu. Annars ser jag väll till att vända på dygnet, är hellre trött tills ikväll.

Men nu blir det en powerwalk i det småkyliga vädret!

säger du sanningen, så lovar jag att tro på dig.

Blev en kvällspromenix med vovven i 2 timmar! Man ba njuter. Nu ser jag på 2 ½ Men. har hört att det är riktigt dåligt men eftersom jag väntat som världens dåre med att inte ladda ner skiten så ser jag det nu på tv. Upp till bevis Ashton Kutcher. Aja, hörs senare om jag håller mig vaken!

Update: Okej. Nu kom Ashton Kutcher genom askan. Fan, hela programmet är redan förstört.


på andra sidan bron. för mycket knas.

Eyo. Inte många knop gjorda idag om man bortser från promenaden jag tog förut :) Har degat med Sanra och även sett på Gustafsson 3 tr eftersom jag missade det igår. Nu ska jag alleles strax bege mig mot Nacksta. Så medans min lillebror klipper sig, föräldrarna dricker kaffe med deras vän så tar jag góvovven Snoddas och tar en riktig långpromenad!

Vovve och musik i hörlurarna = Bäst! Jag och Elin ska förresten låna min fasters hundar, Stickan och Axel ihelgen! :D Oh, det ska bli riktigt mysigt. Och bra. Nu beger jag mig! Hörs senare.

I know it will be fine. girls dont cry.

Goodmorning, yesyes. Lycklig man vart när man såg att det inte var nån snö ute :D Har sovit så jäkla dåligt, vridit och vänt med tanken om snö. Blev lite orolig när jag fick höra att de snöat bort mot bräcke och påvägen mot Sundsvall. Men nu ska jag dräpa lite krafter genom att ta en promenad!


Superdupermega trötta tjejen som verkligen inte ville vakna idag!

det som inte dödar, det härdar.

Har precis kommit hem från ett pass med Yoga. Älskar att avsluta hela veckan med något så djupt. Man rensar hela veckan. Bara slappar av. Nu ska jag göra iordning en liten fruktsallad, slå på en film och sova. Får bli tidigt idag eftersom imorgon väntar en promenad i minusgraderna!

dagens blablabla.

Dagens humör: Glader
Dagens mående: Grymt, lite seg i kroppen bara.
Dagens borde: Dega sönder
Dagens frisyr: hästsvans och lugg
Dagens smink: Gårdagens puder
Dagens klädsel: Mjukisar och en stor t-shirt
Dagens planer: Söndagshäng med Sanra och träna ikväll
Dagens materiella vill ha: Pengar
Dagens fundering: Om vad jag ska göra nästa helg, hehe
Dagens beroende: Sanras kärleksrutor
Dagens tråkigaste: Att man är så seg på Söndagar. Always.
Dagens längtan: Att träna(!!)
Dagens superlängtan: Tills jag och Tildan flyttar
Dagens tidning: Äh. Update på st.nu duger finfint de


det finns ingen sida att vända till.

Blev en lugn kväll igår hos Elin =) Lite pyjamasmys med gotta. När vi väl va på G med barnasinnet så tog vi fram spelet " Vem där? " också. Vi tog även en sväng förbi Simon som köpt sig ett hus! Hur fint somhelst. Nu sitter jag hos Sanra och ba surrar skit. Snart är det gófika som hon bjuppar på.

Hähä. Sitter och kollar på hennes skolfoto, söttjejen!

Fredagsfest i mobilbilder. iphÅne






jag ska aldrig glömma den här natten.

Har tagit dagens promenad och nyss kommit in. Självklart gick mästerkocken direkt in i köket och hjälpte till med maten men nu får mina föräldrar fortsätta. Och vi hörs senare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Livet är en skör tråd, så håll kärt i det du får.

bara låt oss vara fiender.



Shit. Va hände? Fick nå flipp igår innan jag åkte till stan så jag tunnade ut håret (välbehövligt) och klipte lugg! Vaihelvete. Sen när har jag börjat tro att jag kan allt. Aja, life goes on. Såhär ser det ut. Lillbäsen.

för ingenting spelar någon roll.

Blev middag i stan och sedan en utgång :) Riktigt skönt faktiskt. Så nu har jag precis kommit hem. Blir att fixa något käk för att sedan sova! Nightinight my dears.

nånstans där uppe bland molnen finns din ängel.



Har precis kommit in från dagens powerwalk! Vilken känsla. Nu blir man lite röd om kinderna när man är ute, då är det verkligen höst! :) Nu ska jag lägga mig i ett bad med en frukt och tända ljus.  


du ser förjävlig ut i dina fula skor.

Godmorgon! :) Haha, kan inte släppa tanken av att jag gick och la mig i mammas säng imorse. Vilken bebis! Men skönt var det så nu är jag verkligen utvilad. Hon lyckas ju ha världens skönaste säng och täcke. Nu ska jag proppa magen med bullar och kika på om det är några roliga pass man kan bege sig på idag.


I'm the one who wants to be with you.

Var myskväll hos Elin på listan idag :) Blåbärspaj och gotta, med Lyxfällan och Kniven mot strupen på tvn. Nu blir det en chailatte, vaniljbullar och scrubs! Tidig kväll, just the way I looove it.

jag ser hoppet i ljuslågan.

Sitter i köket nu med mina två kära småsyskon :) vi har nyss spelat Flammy-spelet, som Kevin fick när han hälsade på brandstationen med sin förskoleklass. Men nu ska jag göra sudoku, så dom får fortsätta spela.


för där ute finns det gott om ormar.

Jaha! Då sitter jag i soffan och väntar på att maten ska bli klar :) Pannkakor. Torsdagens maträtt, vi skippar däremot ärtsoppan! Blev erbjuden jobb som evenemangspersonal också men tror jag skippar det faktiskt. Östersund. Okej stad med rätt jobb! Och då planerar jag inte evenemang iallafall.

Nog med bitterhet, jag är lycklig endå! :) Vi hörs sen.

mobilblogg

Är ute och promenixar just nu :) sjukt skönt höstväder med musik i hörlurarna! älskar livet gör man såna här stunder.


för lögnerna är din vardag. stackarn.

Har ganska precis kommit hem från stan :) Coola tjejen som vräkte i sig en hel chipspåse själv, eller okej, jag delade med mig typ 10 chips till elin. Men nu ska jag slå igen datorn och knäcka Nickepicke på Wordfued. Som förövrigt är världens sämsta spel! Godnatt.

lyckligare kan ingen vara.

Vilken jävulska degardag. Har legat i sängen heeeela dagen och kollat på filmer. Åt mat från Big Boy också. Och några bullar nu på kvällen. Imorgon ska jag då träna iallafall, det här funkar inte. Men nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis för att kunna umgås med folk ikväll.

dagens ungdomar.

Jag är så jävla less på att det alltid är jag. hela jävla tiden. För föräldrar gör aldrig fel. Allt som dom säger är rätt, allt dom gör är rätt. Jag är bara en liten jävla ungdom. Dagens tonåringar, som dom säger.

en jävla fitta som svikit dig totalt.

Godmorgon igen. Eller jag var egentligen varit vaken i snart 2 timmar =) Har fixat litegrann från skolan och sökt nya grejer osv. Har insett att jag har ett liv att ta hand om, så det var bara köra då. Så tillbaka till skolbänken blir det troligen för mig. Hur det känns? Bra och dåligt, haha. Har nog inte insett vad jag gett mig in på egentligen. Jag hatar skolan. Menmen, what to do.

Men nu ska jag ta en promenad och rensa lite tankar! Musik musik musik.

she screams like, no no no no.

Världens snyggaste kille som jobbar på min gård idag. För där kom jag hem efter en morgonpromenad, såg ut som en sunk och han, snygg och jävlig! Jaja, hoppas det går bra för han att byta fönster! Jag går och sover istället. Kanske får drömma om han, he he he.

våra dagar har passerat nu, älskling.

Blev drygt 2 timmars shopping! Med en kille. I hans butiker. Trodde inte att dom kunde sådana pass. På kvällen har jag varit hos Mantha och sett på Bee Movie och ätit bullar! Tjejmys. Nu är klockan för mycket för att ens vara vaken så jag säger godnatt efter en riktigt bra dag!

tralalalala

Är på nya biltema nu med Stefan :) aldrig varit här sen de flyttade. checka in arbetskläderna! Såna får gärna min kille komma hem i. solbränna, snickarbyxor och bar på kroppen! Mums. Back to reality. nu fortsätter shoppingen.


there's life even after a broken heart.



Nästan 100 bullar fick det bli idag! :) Och när jag väl höll på i köket så tänkte jag att jag gör middagen också. Så blev det! Vilket betyder att jag inte gick ut från köket på över 4 timmar! Hemmafru x 1000! Trodde inte ens att jag var så bra på att baka bullar, för det var jag nämligen inte för 1 år sen när jag & Maria hade Kakmonstret att ta hand om. Det slutade med fula, äckliga bullar så hennes mamma fick göra nya. Legend.

oh mamma sa, att jag var ett trubbelbarn.

Köket är typ mitt första hem! Håller på att baka bullar just nu :) Kanelbullens-dag men jag gör en sats med kanel och en andra sats med vanilj. Hade jag bott själv hade de endast blivit vanilj! Som den lover jag är. Oj, tiden rinner iväg! Nu har min deg jäst klart så det är dags att göra bullar!

du kommer aldrig förstå hur det kändes.

Godmorgon! Tröttast i världen somvanligt sitter jag och ser på Top Model. Kom nyss upp världens fulaste och färggladaste outfit. Hursomhelst så börjar värken i kroppen gå över men bara för det så vaknade jag utav fruktansvärda krampsmärtor i magen. Ljuvliga liv. Keep on goin'.

det känns inte så lockande.

Kvällen har egentligen bjudit på både det ena och andra. Det blev ost, kex och vin med mina föräldrar! Kvalitetstid med mina käraste. Men eftersom mamsen är sjuk så gick dom och la sig tidigt så nu sitter jag själv och ser på Svärföräldrarna från helvetet och äter morotsstavar med dipp. Självklart så är höstens höjdpunkt på bordet också, tända ljus!

jag tar steget ut ur vår sista dans.

Från rökhörnan in till soffan, ungefär 2 dryga meter. Här har jag legat sen sist i mina gråa mjukisbyxor och mörkblåa hood. Jag skulle behöva lägga mig i ett bad fast pappa gjorde det precis. Och jag orkar inte duscha heller, inte lika mysigt. Det är hur mörkt som helst ute, det enda som lyser är skenet från tvn och min dataskärm. Borde tända ljus och göra en chai. Men istället ligger jag här och gruvar mig för kommande kvällar, för hela vintern. Sedan kanske allting blir bra igen.

Jag har nog aldrig känt mig i ett sånt behov utav pojkvän nånsin. Efter ungefär 2 ½ år kommer det. Inte som desperat, utan för att jag känner att jag är redo. Men inte med vem som helst. Jag vill vara med min själsfrände, min andra halva. Men vart är han? Som är ett stöd, som bara är. Framför. Bakom. Bredvid. Han som bara är min pojkvän. På vintern är det viktigt för mig. Allt är så mörkt och dystet samtidigt som allting är mysigt och underbart.
 Det kommer sluta med att jag får gå ljusterapi. Jävla depression. Jävla terapier.


its ok not to be ok.ok.ok

Sitter ute på altan nu, i min egna lilla rökhörna. Jag och min brorsa har en egen hörna där vi måste(!!) röka. Helt mobbade. Men vi har fått stolar och bord så vi klarar oss fint. Ganska mysigt faktiskt. Och eftersom jag går som en stelopererad man så har jag bara druckit chai och sökt lite heltidsjobb bara. Men jag tänkte försöka ta mig ut på en promenad i det underbara höstvädret.


Kom ihåg till mig själv! - Svärföräldrarna från helvetet ikväll 21.55

jag är för feg för att dra mig ur.

Tröttast i världen är precis vad jag är. Men jag får skylla mig själv eftersom det blev sent igår. Vädret är på topp och jag har världens sug efter att ta en promenad! Fast då har jag sån värk i kroppen redan som gör att jag knappt kan gå, ser förjävligt ut. Ont i heeela benen, axlarna och hela ryggen. Helkroppsmassage? - Jatack!

Men nu ska jag klä på mig så jag ser ut som en människa, än springer jag runt i tidiga morgonens dresscode!
 

jag låter saker rinna ut så jag slipper farväl.














det finns ingenting.

är hemma hos mathias nu med honom, Andreas och Elin :) just nu är det sex and the city på tvn och till de är det såklart chips och gotta! riktigt söndagsmys. Vi hörs senare, med lite bilder!


det ingen vet, det ingen ser. en hemlighet.

I'm still alive. Åkte till Hassela igår med Elin och Sanra. Hade verkligen hur roligt somhelst. Idag mår man som man förtjänar men såna dagar måste finnas! Går inte förklara i ord så senare så slänger jag in några bilder som får tala för kvällen. Men nu ska jag dricka vatten och äta choklad. Med min Elin såklart.

jag vill ge dig allt, men samtidigt ingenting.

Springer runt i min ljusljusrosa sjukt mjuka morgonrock och luktar vanilj. Har nyss smörjt in mig, så jag väntar på att torka så jag kan klä på mig fast endå lukta gott! Har en timme på mig att fixa hundratalsmiljoner grejer. Vi hörs senareeee! Hoppas ni inte stressar lika mycket som mig ikväll, det suger!


turn the lights off, babe.

Yey. Vaken och dessutom mår jag alldeles prima! Är hemma med min bror och segar stenhårt så jag funderar (såklart) på att baka! Eller en promenad kanske vore nått. Whatever, nått ska jag hitta på!

a fucking faceshooow.

Sminket är borttvättat och jag är trött! Så trött att jag nekade en festkväll med goda vänner. Min tredje nyktra Fredag irad, däremot var det orken idag som verkligen svek mig. Planen var att jag skulle ut =) Men lika glad är jag för det. Nu blir det lugn musik och soooova. Hörs imorgon! Godnatt


RSS 2.0