imorgon är jag bakis - för idag är jag full

Nu sitter vi och väntar på grabbarna som vi ska åka med, underbart. Jag lovar, precis när jag satt mig i bilen då äre bara knäppa upp den fööörsta :D mums. Hoppas ni får en jättebra nyår, glöm inte att ikväll är det okej att spåra ut och tappa kontrollen totalt!

fuckaaaaa ur

Okej, det brinner nästan i varenda knut nu! Ska alldeles strax hoppa in i duschen, för att sedan invänta elinpelin. När hon kommit så är det dags att packa allting som ska med, vi firar nämligen nyår i Ljustorp med massa underbara pojkar och flickor! :D Kommer bli grymt, hur peppad som helst.

det är okej att spåra ut, jag har ingen kontroll

if you feel like you are nothing - your fucking perfect to me

Alldeles strax så tar jag med mig min lilla prins och åker ner till stan! :) Där blir det en lunch och fixa lite småsaker, det allra sista imorgon.

Oh, nyår imorgon och jag hoppas ni är peppade! :D för det är jag!

so take a dirty picture for me

Haha..! Länge sen, över 24 timmar sen jag bloggade sist ;) Igår somnade jag direkt efter våra drygt 4 timmar på stan, denna gång fick en tröja och en tunika till nyår följa med mig hem.

Idag så har jag varit på Himlabadet med min lillebror och elin, man blir så liten när man är där. När vi kom hem så städade jag och lagade mat, så att mamsen slipper sånt när hon slutar jobbet. surprise. Hittar inte sladden till kameran heller, men när jag hittar den så får ni se det fina som fått äran att tillbringa tid i min garderob istället på affären.

come - work it over here

snart.. är det dags för hotellhelg på Hotell Knaust med min fina vän Maria

en dag, precis som alla andra

Blahöblöbölölö. Jag har egentligen ingenting vettigt att säga till er, men just för känslan att jag har en blogg så skriver jag nått. onödigt idag. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka ner på stan och shoppiloppa lite och förhoppningsvis äta på donken också.

juldagens bravader


jag sa - gå lös, gå lös, gå lös

Sitter hemma nu, precis smällt i mig en pizza! :D Gott. Svängt runt på birsta idag med elinpelin, blev en skjorta och en tröja som fick följa med mig hem. Men nu, är det dags att städa till min Bulle och bara mysa på ikväll. Strax kommer ni få se massa otroliga bilder från min underbara Lördag.

mitt liv har gått som på räls

Jag har hört att man inte är någon färsking om man är bakis, utan man har haft en riktigr grymt kväll innan! :D det stämmer, helt. Just nu ligger jag i sängen och jag mår verkligen som jag förtjänar. När elinpelin kommer hem så ska vi troligen till birsta med grabbarna grus och snurra runt lite, dom vill äta pizza också men jag har lärt mig av mina misstag att äta pizza dagen efter..


Jag kommer ihåg, i Februari/April så var jag så fruktansvärt bakis efter en även då, kanonkväll. Jag mådde dåligt i flera dagar, och ja, jag var bakis. Den veckan fick jag sjukanmäla mig från praktiken i 4 dagar(!)

dags att avsluta kvällen

Aaah, klockan är efter 5 på morgonen och det är dags att avsluta kvällen. Den har varit grym, imorgon eller rättare sagt idag kommer det miljontals bilder :) Godnatt

jag har inga miljoner - du vet endå vem jag är

Åh, tog en feting sovmorgon idag. Riktigt skönt, det kan behövas inför ikväll! :) Ingenting kan gå snett nu, ingenting. Men nu ska jag gå till elinpelin och laga en mysmiddag till oss två, sedan väntar vi in några brudar och då börjar vi vandra mot dimman tillsammans!

Ha en bra (söndag..) lördag nu mina kära!

weheartit.com - sex



dagens outfit


could it be forever?

Nu är julen slut, nästan. Imorgon får man dock mer julklappar även fast jag är nöjd med det jag fått idag! Hade bara önskat mig en sak så min släkt var bra påhittiga utöver det.
.
Jag har iallafall haft en jättefin och mysig dag, trots att varken mormor, morfar och henke  inte var här. Och min farmor är hemma sjuk också, så världens tanke till henne ♥ Krya på dig! Nu kommer kvällen spenderas hemma med min familj framför lite Svensson Svensson och Tomten är far till alla barnen.
.

jul, jul, strålande jul

Nu har jag precis gjort klart de sista julklapparna! :) Änsålänge följer vi julaftons traditioner, nu är det Trolltyg i tomteskogen på tv som hela min familj ser på så det ska jag väll också göra. Precis som för alla andra bloggare ( förhoppningsvis.. ) så blir uppdateringen väldigt dålig. Jag ska ha ett jättemysigt firande med min släkt så det hoppas jag ni också har :) God jul mina kära




vila i frid världens finaste

jag skulle kunna göra allt för att få se dig igen
sjukdomen du hade gav dig smärtor, men
nu är smärtan borta för du har nått slutet och gått upp i det vackra ljuset.
det sägs att tiden läker alla sår, men är det så min vän?
det var länge sen men smärtan ligger kvar än.


en jul utan dig, du är en ängel
du kom som en ängel, och gick som en ängel
världens finaste moster
2007 09 14 ♥

all I want for christmas is you

Ingenting vunnit, skit bingolotto! Haha, samma visa varje år. :( Nu ligger jag i sängen inlindad i en filt med tända ljus och ska slå på dagens avsnitt av julkalendern. Gonatt

uppesittarkväll - bingolotto

Lunch på stan med min familj blev det. Tog även en runda på stan med mamsen innan stan stängde och köpte en sista julklapp. Just nu sitter jag nere i soffan med mina kära föräldrar på uppesittarkvällen och spelar bingolotto :D tradition, kanske för fler av er också?

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Ojoj, klockan är bara halv ett och jag har hunnit med mycket redan..! Eftersom julklapparna aldrig tar slut så har jag slagit in julklappar och även gjort hemmalagade köttbullar med papsen inför imorgon. Idag fick man lön också så jag har kommit på fler julklappar att köpa! :D haha.. Men nu ska vi börja åka ner mot stan och göra nått

bild från google

du värkte som en borr i mina felsteg

Mysigt att jag legat i sängen sen klockan 8, sov även en timme där. Skulle inte varit fel med en skön massage nu inte, men icke sa nicke. Istället blir det att gå ner och göra smörpopcorn som jag kan smaska på innan det är dags att sova, blir förhoppningsvid tidigt ikväll.

vi bakar pepparkakshus


I wanna tell the world

Kul att ingen hade åkt upp pulkbacken så vi började gräva ett litet ..jag vet inte vad för nått istället. Nu har vi nyss gjort världens finaste pepparkakshus. Det är något jag aldrig kommer göra om, säger bara en sak - jävla socker! Nu ska jag plocka ur mina grislinser och hoppa in i duschen innan det blir en riktigt god middag.

jag är tyst - för ni vet resten

Har nyss kommit hem, men inte får man stanna inne i värmen inte. Ska strax proppa på mig kilovis med kläder för att bege mig ut i pulkbacken med elinpelin.

Förresten så hatar jag mina linser, linser överhuvudtaget.
I just had sex ( ft. Akon )

it will always be with you

Godmorgon, vaknade nyss utav att mamma ringde. Pappa hämtar upp oss strax så ska vi åka ner på stan och äta lunch som blir fika för oss barn som legat och sovit fram tills nu.

my lover, my life, my all

Nu har jag tänt ljus i rummet, ligger i min underbara säng som består av siden och njuter. Men jag ska strax gå ner och göra nudlar innan jag slår på julkalendern. Kommer somna efter det, så jag känner att det är lika bra att säga gonatt.

have you seen the world?

Är hemma hos mig nu, håller på att städa :) Har diskat och plockat ihop, men det är städning åt bullen kvar och lite packning som jag ska ta med hem till mamsen. Så, vi hörs när jag är hemma hos henne igen




men i mina ögon är du endå alltid fin

Blahubluhuh. Nu har jag blivit ett linsmongo, så nu kan jag se på långt håll! Eller, långt.. Förut kunde jag inte ens se texten på tvn som är drygt 2 meter ifrån mig men nu ser allting så himla bra ut. Det är sån himla skillnad, det trodde jag verkligen inte att det skulle bli.  Skärpan. Det vore grymt om man kunde ta en bild på hur jag såg fårut, och hur jag ser nu för det är sjukt men det går egentligen inte förklara.

Nu har jag precis gjort klart mitt rum helt.  Dessutom har jag slagit in sista julklappen så nu är det öööver, bara att längta till julafton nu. Precis som ett litet barn.

flera bilder en fredag


there's not a thing that I would change

Godmorgon, upp med tuppen första dagen på lovet.. :( Men ska alldeles strax kila ner på synsam och göra en linsundersökning, samt skaffa linser! Det finns inte på världskartan att jag skulle ta på mig glasögon (trots den sämsta synen jag har..) Känns så spännande, oho. Men vi hörs när jag kommit hem.

du dränker alla sorger, tankar & känslor du har


Åh, bland de bästa julkalendrarna som gått. Men nu väntar det en skönshetssömn innan det är dags för att kila iväg på en undersökning. gonatt

inget kommer ändras - det är nått som är säkert

Ligger i sängen med datorn i famnen och bara myser på, försöker få mina fötter levande igen. Har sprungit runt i Birsta med elinpelin och köpt de (förhoppningsvis..) sista julklapparna. Avslutade shoppingrundan på donken, helt lovely. Ska slå på ett program av julkalendern och även ung och bortskämd eftersom jag missade dom.

Hörs senare..
Dåligt med bilder också eftersom min kamerasladd är hemma hos mig

nothing on you, babyyyy

Fin rubrik de blev på senaste inlägget, men så går det när det är bråttom. Blev ingen film heller, men det blev lunch på stan med maria och mina föräldrar innan va åkte till Rättpsyk på besök där. Nu väntar en middag sen blir det julklappsshopping, det allra sista :)

ååååh, mitt vinterland. jag hatar diiiig

sffhggjh

Godmooorgon, åh vilken härlig dag. eller? Ska strax åka ner på stan med mamma innan jag beger mig mot skolan. Kul att de är film hela dagen, det kommer sluta med att jag sover somvanligt. Men, nu är det lite bråttom. hejdåå

no one like you

Nu är vi klar, fast vi ska fortsätta imorgon med resten! :) Måste nämligen på IKEA för att handla lite nytt för att få det extra mysigt. Nu ikväll så stannar jag hos mina föräldrar, det blir troligen nattinatti strax för jag är sjuuukt slut i hela kroppen.

en lördagkväll


där är vi två tillsammans

Jag & Elin åkte till Frida igår, började dricka med henne och Emelie. Vi hade verkligen jättekul, jag iallafall :) Otroligt söta tjejer, känns grymt. Hursomhelst så åkte vi till Lennie en stund innan vi begav oss ner på krogen. Nu sitter jag här, med en bula i pannan som jag tackar olle för <3

Nu kom mamma och sa att vi ska möblera om, så.. då kör vi!

listen to my heart

Har nyss kommit hem efter en runda på stan, förhoppningsvis blir jag inte bakis heller för att jag druckit vatten och sprungit runt som en liten dåre. Min kväll igår var grym, återigen. Men nu är det dags för lite att käka så ni får höra vad min kväll bestod av lite senare.

en fredagkväll i bilder


-


när ingen annan vet

Godmorgon, även fast jag varit vaken någon timme. Sov hos mina föräldrar inatt, så idag har vi hunnit med att pynta julgranen! :) Oj, julen närmar sig med stora steg så det betyder att jag måste åka och köpa en julklapp till mamsen.

Hursomhelst, vi hade en kanonkväll igår..! Började i Haga med underbart folk. Sedan tog vi våra underbart stadiga ben och vandrade ner på krogen där vi va tills det stängde. Har lite härliga bilder som kommer att slängas in sen, tänkte bara avsluta med att säga - min kväll var så otroligt bra

nu sticker vi iväg till haga


girls just wanna have fun - grogg

Sitter hemma hos mina föräldrar och dricker saft + äter chips. Känner mig som Maria, om jag bara bytte ut saften mot pepsi ;) Vi var och åt julbord förut, jättemysigt och magen mådde gott. Ska snart börja röra mig mot Haga för att dricka nåra groggar med härliga personer. Så, ha en bra Fredagkväll så hörs vi senare eller i värsta fall så hörs vi imorgon. Have so fun, dont forget, girls just wanna have fuuuun.

dagens outfit


just call me when you get lonely

Godmorgon, nu är jag vaken och laddad inför ett möte på banken =) Ska äta lite frukost och duscha innan jag åker, skulle verkligen behöva massage också. Har så otroligt ont i rygg/nacke sen brottningen igår :( Menmen, nu är det dags att leva loppan på en Fredag.

Here I Am - Soja

if you want to go high, go with the flow

Har varit med min bror och Elinpelin hela kvällen, riktigt trevligt faktiskt =) Ibland inser man, vilka underbara människor man har runt omkring sig. ♥ Är dödligt trött nu, så de blir väll att sova snart även fast jag är ledig imorgon. Men mina kära, de har varit dåligt idag men imorgon tar vi nya tag. gonatt

dance, oh oh oh

Har nyss kommit hem, håller på att laga mat till mig & min bror. Det blir strips och köttbullar, haha. Så vi hörs senare när jag har skaffat mig ett liv.

skriv en siffra, så skriver jag vad jag tycker om dig


just look what we have found


Just nu känner jag bara hur tom jag är, hela jag är frustrerad och irriterad. Sist på trappen kanske. Jag känner för att ta på mig skiten, men varför? Nejtack

och jag hör, ta vad du vill. ja, ta vad du vill

Hade nyss ett fint litet strömavbrott i säkert hela Ljustadalen, sen halva bron var också rätt så mörk. Man börjar ju undra vad det är som händer med tanke på vattenläckan i hela Skönsmon också som varken har kallt eller varmt vatten på hela natten åtminstonde.

Jag tände upp lagomt mycket ljus i min lägenhet så det blev mysigt, tände även upp lite fint i badrummet och tog en supermysig dusch så egentligen klagar jag väll inte på små strömavbrott. Nu ska jag försöka lägga in lite bilder från telefon, om jag lyckas så kommer ni få se otroligt vackra bilder på några i min klass..

jag vet vad dom tycker

Började dagen med ett danspass, hur jobbigt som helst..! Dansade danser från världens alla länder samtidigt som man lökade sönder. Men här sitter jag nu mätt och belåten, glad över att både jag & andreas är levande med våra nackar i behåll. Oh, kunde varit döden idag.

Men nudå? Ja, jag vet inte. Om man kanske skulle hitta på något men jag vet inte riktigt vad. Kanske duscha, kanske tvätta, kanske sova? Inte sova, jag får hitta på något.

it was only just a dream

Nu är jag äntligen klar, så nu har jag inge mer plugg innan jullovet..! Hittade även lite uppgifter som jag trodde jag lämnat in, men icke sa nicke. Ska jag ha dåligt samvete, njaa. Nu är det dags för kvällsfika och en bra film, sovgott allihopa ♥
.


the best thing I've ever had

Sitter och pluggar..

vart är respekten mot sjuka människor?

Sen, är jag riktigt irriterad över en sak. Vart sitter felet i hjärnan när man inte kan respektera människor, speciellt inte människor med utvecklingsstörning? Jag klev nämligen på bussen, precis vid ingången står en utvecklingsstörd kille och gräver i sin ryggsäck efter sin plånbok så jag står kvar och väntar, ger han tiden att ta fram sin plånbok och trycka för att sedan kliva på. När han tryckt, så trycker jag och han ställer sig mer i gången för att stoppa ner plånboken igen. Jag står fortfarande efter han och ger han tiden, medans en (ursäkta..) neger kliver på tränger sig före både mig och den utvecklingsstörda. Eftersom den utvecklingsstörda stog lite i gången så knuffar han som klev på efter mig honom så att han ramlar.
.
.
Jag blir så fruktansvärt irrititead på hur folk kan bete sig. Jag har respekt för folk, vissa iallafall. Skulle aldrig falla mig in att inte visa respekt mot någon som är sjuk, då snackar vi inte förskylning utan dom som lever med funktionshinder i sin vardag. Är man så pass respektlös mot sjuka människor, så borde det vara något som är riktigt fel i hjärnan känner jag. Inte bara hjärnan, utan hjärtat dessutom.. :(
.
.
Sen tänker jag på folk som driver om dom, har bilder på utvecklingsstörda på ex. facebook som är väldigt stort idag. Folk skrattar åt dom, utan att inse att dom har en grov sjukdom. Försök er att sätta er in i deras situation, ni kommer aldrig förstå hur dom känner helt 100, men ni kan försöka inse en del. Dom är inte störda barn, dom är vuxna men som stannat i utvecklingen. Människor som faktiskt också har känslor, tankar och allt annat som ni också har. Tänk, använd lite hjärna och hjärta till dessa som också är som dig, med en sjukdom bara.
.

sweet home, take me back

Tänkte bara säga att jag har tagit mig hem till mamsen. Tog en lunch på stan med Maria och det var verkligen supergott, salladsbufé stod på menyn. På föreläsningen hanns det med mycket,  jag han vara intresserad och lyssna, jag hann sova, jag hann äta en mazarin, jag hann spela othello och kalaha med maria på min iPhone. Hur drygt som helst även fast snubben var grym på att snacka.

mirror mirror on the wall, whos the badest of them all?

Sitter och smäller i mig frulle nu, asgott! Däremot tog det 45 minuter för mig att inse att klockan ringde så jag sov över lite men jag börjar endå inte försen vid 10 endå. Idag väntar det en förläsning på Kommunhuset i drygt 3 timmar, hoppas det är intressant så jag håller mig vaken. Så, mina kära. Vi hörs senare, för nu har jag inte riktigt tiden att sitta här och roa er med tråkiga inlägg.

känslan för lite winning

Kvällen är fullspäckad av bra program. Fast jag måste slänga mig i duschen en snabbis innan jag fortsätter dega i soffan som världens soffpotatis.

Julkalendern - Hotell gyllene knorren på SVT.   18.45


Ung och bortskämd på SVT.   20.00


Våra vänners liv på SVT.   21.00


Pensionärsjävlar på Kanal 5.   22.00

se ett litet ljus i mörkret

Luciatåget sög, det var inte ens obligatoriskt som jag trodde så jag missade min sovmorgon..! :( :( Har gjort ett prov hela dagen sedan varit och bokat in möte på banken. Blablabla. Somnade i soffan, nu har jag nyss vaknat och väntar på att julkalendern ska börja så vi hörs väll senare när jag är levande

jag ska lyssna och förstå

Godmorgon, ska strax sticka iväg till skolan och titta på luciafriande..! Sedan så fortsätter provet som vi satt och skrev i 7 timmar ( i torsdags ) Mjukiskläderna i högsta högg sitter och värmer min kropp i dessa -20. Sommar, snälla kom kom kom kom kom.



sommar, peace and love 2010. och dess 40+

this broken heart

Har nyss suttit och sett på Julkalendern, är nog bland de bästa av alla julkalendrar som varit. Man öppnar sin kalender, tar sin chokladbit och ser på det ljuva programmet.
Hursomhelst, så blir det nog inte mycket mer från mig just ikväll. Börjar nämligen känna det jag gick igenom för inte sålänge sen, hela depressionsgrejen. Fick tabletter att äta då, som jag slutade med och nu börjar allting gå tillbaka igen.

bilder från kanonkvällen



-


it was long time ago

Hoppas ni hade en bra Lördag, för det hade verkligen jag..! Satt hemma hos mig och drack, spelade rock band och njöt med underbart sällskap. Nu är jag hos mina föräldrar som jag varit den mesta delen av helgen, ska nog gå och ta lite frukost! :D Slänger in lite bilder senare idag, när jag har åkt hem..


Njut av denna Söndag, ta vara på det lilla lugnet.

vad gör vi? - nu kör vi


Nu kilar vi hem till mig och inviger kvällen riktigt fint. Det blir fääääzt med massa trevliga pojkar =) Vi hörs imorgon mina kära, hoppas ni har en bra lördag

jag flyger högt men landar rätt dåligt

Sitter hemma hos mina föräldrar med elin. Vi har firat min mamma litegrann, eller vi har mest suttit och spelat rock band istället för att umgås :D Nu ska vi vandra till elin och fixa oss innan det bär av till stan för lite festis. Vi hörs senare

tidsinställt - navelpiercing


Just nu är jag på stan och snurrar runt, visste stensäkert att mamma fyllde år idag men inte har jag någon present på lagret. Så innan släkten börjar rulla in så blir det presenthandling. Det är även jag som ska stå för middagen idag.. spännande!

blicken är ärlig, jag bjuder på kärlek

Blev en utgång igår med favoriterna, hur mysigt som helst! =) Sov hos mina kära föräldrar inatt för att vakna upp där, min mamma fyller nämligen år idag. Så senare kommer min släkt och firar henne, det blir gomiddag osv. Hah, jag vet faktiskt inte riktigt hur hon ska firas om jag ska vara ärlig.

Juste, ska ta bild sen så ni får se vad jag gjort för spännande..

under nattens stjärnor är vi alla små

Provet idag gick bra, jag hoppas att det räcker till ett G iallafall. Svängde in på Mobilizera - inte bara snack och fixade till min telefon, har även varit på massa andra ärenden. Sedan har jag gjort något, som ni får se bild på senare..

kärlekens tunga, aldrig ska jag glömma dig

Är hemma hos mig nu, måste verkligen städa..! Provet idag tog 7 timmar, endå hann vi inte klart så det blir fortsättning på Måndag. Nu har jag nyss pluggat klart med Maria för vi har nämligen ett Samhällsprov imorgon. Ingen lugn och ro när det gäller pluggandet. Men nu ska jag städa lägenheten, städa åt min älsklingshamster och bara njuta av den ljuva musiken som spelas i högtalarna. Hörs senare



tidsinställt - sitter på prov

Just nu ska jag precis börja skriva ett prov. Det handlar om pyskoser så jag hoppas det går bra, vi har grupprov så det kan inte gå annat än bra när eftersom vi har en bra grupp! :) Och ni kommer inte höra av mig något, provet är 6 ½ timme långt..! Så, jag hoppas det inte är några krångel med provet så allt flyter på när det här inlägget kommer ut. Kör nämligen tidsinställt idag

give it to me

Sitter med min familj nu hemma hos mina föräldrar. Lyssnar på musik samtidigt som min äldre bror förhör den yngre på engelska. Mitt knä har fått tagit stryk idag! bandage idag, så söt som jag är så började jag gråta på träningen. haha, allt för vackert. Men nu ska jag plugga inför provet imorgon.

allt dom får se.

Nu ska jag gå till bussen, i stan väntar mamma :) Vi ska nämligen gå på Kina restaurang och äta lunch tillsammans, sedan kilar jag iväg och tränar innan det blir en lektion på skolan.

dagens outfit


if you just, if you just could understand

Ser på Cougar town och lägger in bilder. Så ni kan få roa er med att se lite bilder som inte kommit ut än.

bilder från julskyltningen
bilder från en dag på skolan, när 9;orna var på besök.
Jag & Maria visade hur man gör med tryckförband vid en artärblödning

just like a pill

Nu är jag hemma från mässan, det gick verkligen över förväntningar =) Det mesta tog slut så nästa mässa slår vi på stort! Har faktiskt varit hemma ett tag, det slutade strax efter 4. Men det har varit julklappsinslagning och massa mys här hemma, är hos föräldrarna.

Maria som fixade i våran monter..

en klump i magen kan förklara allt

Godmorgon. Tänk er att jag klev upp klockan 6, hade det inte varit för mässan så hade jag haft sovmorgon iallafall till 10! :( Gruvar niig som en tok. Men det är mycket som ska fixas därför har jag inte riktigt tid att sitta här så vi hörs om drygt 12 timmar igen, med förhoppningsvis några bilder.

like you did it before

Har somsagt bakat hela dagen, heeela dagen lång. Sitter hemma hos mamma nu eftersom mycket härifrån ska med mig imorgon när vi har mässa. Tänkte slänga in lite bilder oså men jag märkte att mamma har lagt undan sladden så det blir inte så bra. Nu ska jag lägga mig, gonatt


det du säger, säger inte mycket

Har jättebråttom nu, ska kila till skolan. Vi kommer antagligen inte höras på länge eftersom det blir bakning heeeela eftermiddagen med Maria.

can you even look me in the eyes?

Söndagar är diss, rakt av. Idag innehåller den väldigt mycket! Aa, jag vill skylla på Söndagen men det handlar om hela "röda veckan, lingonveckan, pmsvecka" you name it. Jag har så fruktansvärt ont, jag har stått knöböj, jag har gråtit, jag vill skylla lite annat på magsjuka. Nej, jag är inte magsjuk men jag vill tro det ibland. Inga planer på att gå, jag ska lägga mig i sängen med hinken i närheten och kolla på Julkalendern.

Godnatt!



jag har sett varenda vrå av Sveriges land

Åh, jag hatar lussebullar just nu. Det tar sån fruktansvärd lång tid att göra, dom blir fula och jag hatar dom. Jag har världens mensvärk, skulle kunna offra förjävla mycket för att slippa den faktiskt. döds döden. Så ont, det blir nattinatti alldeles strax. Måste städa till min Bulle först! :D

I'll never find somebody else, babe

Firade somsagt Andreas igår även fast det slutade på helt skilda håll! =) Kvällen slutade iallafall i stan, storgatan självklart. Och som den gulliga syster jag är, så ringde jag min bror så jag avslutade kvällen med honom och Victor egentligen. Somnade grisigt fort, typ halv 6 på morgonen var inget att leka med.

Nu, väntar jag på Maria. Vi ska baka lussebullar! :D
bild sen Fredagnatt

you will never understand

Just nu är jag hemma hos mamma & pappa, det bjuds på middag! =) Blir lite mat mest för myset eftersom att jag åkte till elin förut och när jag kom fram hade hennes mamma lagat mat till oss, med tända ljus! så fint. Ikväll så ska det firas, min fina vän Andreas fyller 18 år imorgon. Ni förstår vad det betyder, väldigt dålig uppdatering men jag ska göra så gott jag kan.

så fint hennes mamma hade gjort :')

it's friday night

Är hemma hos elin nu, vi håller på att fixa inför ikväll :) vet ni, mina kära. det blir utgång idag! Ska göra det som pappa sa åt mig "Ös på bara" Ha en bra Fredag, njut ordentligt





we all fall down

Nu ska jag åka ner på stan och möta min bror. Sedan åker jag nog hem till mamsen och leker cool, funderar på en utgång men det får jag tänka på och se vart jag hamnar. hörs sen

I know that life will be much better

Har nyss kommit hem efter en stor shopping i birsta, var med Maria. Vi handlade inför mässan som vi ska vara med på som är på Tisdag! :D Vi har fixat allting nu, bara lite smågrejer kvar som ska fixas på måndag. Ikväll ska jag nog bara sitta hemma med plugg tror jag, för det börjar bli lite mycket så det är dags att ta tag i det här nu.


does she loves you more than I can?

Har spenderat kvällen hos mina föräldrar, nåra glas vin och ljuv musik! När jag kom hem så blev det städning, diskning och matlagning påengång. Ska strax hoppa in i duschen, måste se på julkalendern också. Den var riktigt bra iår faktiskt. änsålänge..




världens finaste bild som sitter på min lillsbrors låda på dagis! finpojken min

daniel adams-ray

Älskling. ♥
Sitter hemma hos mamma nu
så vi hörs senare, när jag kommit hem
Vi har aldrig setts på riktigt, men vet du vad?
Jag bryr mig inte. Jag är kär i bilden av dig
Inte i dig.

just like before

Åh, var så varmt och skönt i sängen så jag låg kvar 45 minuter extra..! Det betyder bråttom. Ska guida 9;orna som kommer på besök idag ;);) JÄTTEKOOL.

RSS 2.0