Utkast: Jun. 30, 2012

Är heeeelt död. Sena nätter och relativt tidiga dagar. Nu ska jag åka till Bosvedjan och sova, sova och sova ännu mer. Vänta tills min Memme kommer hem! Och kolla om våra fiskar överlevt. Aa, blir gömd i några dagar så jag hittar tillbaka till livet. Må väll komma tillbaka till Tisdag iallafall, då är det dags för läkarbesök och karuselltime på GF! Med lillamiljen. Mysigt.


så att allting som vi lovade oss själv kan få ro.

Vaknade kring 3 idag, skönt med lite sömn! Så vi åkte till Frida. Isaac och Caroline kom också förbi. Fridisen som skulle bjuda på mat ställde mig och Stephanie och köket så middagen stod vi för. Kött, kyckling och potatisgratäng. Jag & S tog med oss Tyson och vandrade in till stan. Stannade till hos Lennie och Tobias, tills Anton kom och hämtade oss.
 
Kvällen har spenderats här med massa gotta och folk. Nu har vi precis kommit in från en nattpromenad så sömnen ska få gå en lång bit in på dagen imorgon! Eller nja, inte när man har hund.. Får bli en tidig kväll imorgon däremot :) 
 

om jag går tillbaka, så får jag börja där jag startat.

Städning - √.
Diskning - √
Bäddning - √
 
Och nu har jag tänt ljus här i vardagsrummet, müspüs. Typ, ganska precis nu slutar min böna. Så ikväll blir det riktigt mys. Kanske en bra film, eller massa skitsnack. Och kedjerökning i vanlig ordning. Hörs! Och listan ovan? I vanlig ordning. Jag kan fan inte slita mig från det, jag älskar det! Wäh. Emelie brukar säga åt mig att gå ut ur köket! Jag står mest bara och diskar, och städar i lägenheten. Jag älskar det, somsagt. Brist på pojkvän? Lite det. Och lite mig. Mest mig. För jag är en liten hemmfru, och jag älskar det! 
 
Älskade Stephanie! 

allting för att du ska se att jag finns till.

Jaha, sitter hemma hos Stephanie helt nyduschad och insmörjd! Väntar på att min fina ska komma hem, luktar jordgubb för hennes skull! Ska alldeles strax börja städa undan litegrann från igår, bädda och diska litegrann. Men först ska jag skriva ett jättelångt inlägg. Samla kraft och läs! 
 
Jag åkte till mormor innan middagstid och åt där. Hon lärde mig också att göra blommor utav sedlar och att vika plastpåsas till miniminikuvertform. Awesome! Det är något jag ska lära mina barn om jag får en tjej, eller två. Jag verkligen älskar min mormor. Fick lite presenter också, ett par svarta jättefina skinnskor. En jättefin strandklänning, massa tröjor, koftor och ett par myspys strumpor. Och jag fick en otrolig känsla, faktiskt! Att sitta med mormor, snacka skit och röka under fläkten. PopMormor! 
 
Sedan gick jag hem! Eller tog en promenad innan. På mina kryckor. Jag gick alltså från Bergsgatan, till Haga och sedan till Skönsberg. Mina handleder var så gott som döda när jag kom hit. Och känslan när man varken kan röka, prata i telefon eller smsa när man gå. Full fokus på benen! Och jag tror jag tänkte på mitt knä i princip hela vägen också. Folk som säger att man blir lite smått funktionshindrad när man ex. har brytit handen/armen. Ja, på ett sätt. Men då finns det en till, och mycket annat av kroppen. Och fingrarna kan man oftast använda. Ja, vi har ju två knän/ben också. Men då kan man räkna bort ett som inte fungerar, och även två armar/händer som går åt till kryckorna. Jävla skit. Blir ju arg. Men jag klarade min promenad i vilket fall som helst. Dock så har jag sjukaste smärtan nu, men ibland måste man kriga! Så lite smärtis på det här innan jag krigar vidare med det ovanstående. Städning, bäddning och diskning! 

some people want it all.

Är hemma hos Stephanie ikväll. Blev några drinkar med henne, Andrea och även Patrik som kom förbi en stund senare. Mysigt. Nu har alla gått och lagt sig. Så lilla jag ska väll krypa ner i sängen också. Skönt att ha hela dubbelsängen för sig själv. Hörs imorgon! Nu blir det sängen och nattinattinattinatti.

Utkast: Jun. 28, 2012

Softar medans alla andra dårar dricker.//

you're not alone. I promise.

Kvällen har spenderats med mamma och pappa. Kex, ost och päron med lite yatzy. Jag & mamma kammade hem vinsten, med lika poäng som var så mycket som 269. Nu har alla bäddat ner sig, så jag tänkte slå på en film och sedan sova. Sovit har jag gjort hela dagen, så de blir en svårare match just nu. Imorgon är det äntligen hemgång. Till mina käraste.

I'm on the right track baby, I was born this way.

Helt utslagen är precis vad jag är idag. Igår kom Simon och Patricia upp hit :) Blev lite dricka oså för våran del. Dock en tidig natt, skönt! Idag har vädret varit lite sämre så har mest legat inne och sovit. Var med mamma och Kevin till golfbanan och spelade lite. Idag hade jag turen att vinna!!
 
 
 
 
 

vi måste ta ett snack, hurru. du måste flytta på dig.

 
Grillning med världens bästa pappa, med (självklart) en varsinn öl i handen. Har legat ute hela solen så nu är det färg va, japp! Mamma och pappa är och diskar just nu, när dom kommer tillbaka så är det minigolf på G. Brukar gå jäkligt bra, vi får se hur det kommer gå iår. Ska klä på mig något bekvämt, vi hörs senare! 

fly, like you're never going down.

Äntligen är det min tur att bygga på brännan! Vi har haft så mycket med lägenheten plus att det varit så mycket jobb. Så nu när jag är sjukskriven så är det lika bra att ligga ute i solen. Familjen är och badar, men jag orkade inte riktigt följa med när solen är utanför husvagnen. 

jag har glömt ditt namn, och du har glömt mitt igen.

Äntligen framme! Skämt å sido. Har varit här i några timmar nu. Tog en fika hos farmor och farfar påvägen hit, och när vi ställt upp husvagnen så åkte vi till stan och käkade. Älskar att stan bara är över en bro. Men vem orkar hoppa hela vägen? Nu sitter jag i förtältet och gör inte allt för mycket. Kanske väntar litegrann på grabbarna som åkte till stan, hängelihäng. 
 
Och vad gör alla ute ikväll? Är väll midsommar imorgon va? Ah, fattar ingenting. 
 
 

om du känner dig ensam, öppna dig då. dela med dig av känslan.

Packningen är klar, lägenheten är städad och vi är nog redo för att bege oss. Ser framemot 4 dagar i Sollefteå. Hoppandes på kryckor, hög på tradolan och ja.  Kul! När familjen badar och gör massa roligt så kan ju jag ligga och sola. En solning som kommer sluta med ett fint bandagemärke mitt på benet. Wäh. Så himla värdelöst att allt blivit sämre också, benet och foten är blåa.. Underligt. Och svullet somfan. Får se vart den här resan egentligen kommer sluta. Aja, nu ska jag nörda lite spel på Facebook innan vi åker, hörs under helgen! 

she dont wanna go outside, tonight.

Har precis kommit hem efter en liten åktur. Åkte med pappa till Apoteker och hämtade ut alla tabletter som jag blivit ombedd att trycka i mig. Måste verkligen ändra kosten nu, mår som en apa på allt. Har redan spytt 2 gånger idag, bra va! Och alltid ute bland folk. Var med Patricia, Simon och Niklas nu på kvällen. Men nu ska jag bädda ner mig ganska omgående, lär sova gott inför imorgon! 

say we're going to bedroom.

Vilken dag! Och natt. Fick spendera natten på Akutmottagningen. Mitt knä i vanlig ordning, så nu äter jag Tradolan och hoppar på kryckor. Jag som hade tänkt jobba hela midsommar.. Nu blir det ändrade planer, åker till Sollefteå med familjen istället =) Blir mysigt det också, väldigt jobbigt med kryckor och hela fadderullan bara. 
 
Så, idag har jag sovit näst intill hela dagen. Blir helt slagen på dessa tabletter. Var till röntgen tidigt imorse, det enda bra jag gjort. Så nu väntar ett besök om ungefär en vecka igen. Och en utredning på det hela. Äntligen. Som jag krigat med detta ben som jag var 14-15 år. 
 
 
 

förlåt för alla gånger jag sårat dig.

Paltkoma deluxe. Om 15 minuter blir jag hämtad och då bär det av till Bosvedjan. Tisdagskvällsmys med tjejerna. ♥ Emelie skulle göra lite wookad mat, snart sväller jag upp! Ska njuta av kvällen och ta ett lååångt bad, ladda inför jobb imorgon. Blir nog massa slit med soffan också. Men nu ska jag göra iordning litegrann, så vi hörs en annan dag för nu är det pussar och kramar som står på schemat!


some die young, to young.

Hej Niklas! :D Ha ha. Vill du veta vad jag har gjort idag? Oj, hej på er andra också! Jag spenderade min lediga dag på Sommarlovs fritids med mina småbröder. Utan en enda ciggarett. Kan säga att jag faktiskt ringde mamma när vi var ute och lekte, vart lite sur på fröknarna. Det började regna, och vi fick inte ens gå in? När jag gick där så fick vi iallafall gå in, speciellt när det var fritids och inte skola. Aja. Nu är jag hemma iallfall.

Och Niklas, vet du vad jag ska göra nu? Tänkte faktiskt diska litegrann. Det där med diskmaskin är överskattat, mamma och pappa har ju en men i Bosvedjan finns det ingen änsålänge.. Så jag är ju legend på att diska nu! Och imorgon kommer våran soffa som är beställd! Skönt. Hihi. Hejdå Niklas!




även om det bara är en dröm, fortsätt sova.

Mår riktigt jävla illa, har världens huvudvärk vilket gör att jag verkligen älskar livet. Gick kalasbra att jobba, precis när jag skulle gå hem körde jag en vridning på knät så det knäcktes lite fint. Nu är det inte mycket kvar.

På ett sätt känns ju det skönt. Om det bara kunde brista så man kan göra något åt saken. Som läget är nu säger doktorn bara " Antingen så bär det, annars brister det". Jävla bra, tänker jag då. Är ju inga legend knän som jag lyckats fått. Tur att ena är bättre än andra. Hur som haver, nu ska jag knapra lite Alvedon innan jag slår på en film. Är dödstrött.

jag trodde det var du & jag, kan vi inte ha det som det var?

Älskar livet mer än någonsin just nu. Har glömt min almanacka (ja, vilken tant jag är som skriver allt mitt bokade..) och jobbskor, och typ allt i Bosvedjan. Ser ut som en rutten kärring utan smink just nu. Fint! Men nu ska jag iallafall ta en promenad till jobbet, slita av några timmar. Återvändo antingen till Bosvedjan eller föräldrarna.. Hm!

dom känner hat, för dom vill inte att sanningen ska fram


Softar lite i the sun på ballis. Kolla på sommarjobbare. En kille råkar faktiskt vara snygg, borde hälsa på mamma och pappa lite oftare för att kolla på honom. He he. 

du är så otroligt speciell, när du bara är dig själv.

Hej Mr. Feel Good! Somnade kring halv 5 inatt, och vem vaknar strax efter 7 om inte jag? Var lika bra att dra upp persiennerna och bli en människa.  Så nu sitter jag helt färdig och lyssnar på lite musik. Jens ligger fortfarande och sover. Så det är nog lika bra att börja städa. Åh, hatar att vara ensam och ha tråkigt. Ingen ro i kroppen just idag heller. Japp, nu blir det städningen och sedan en promenad!

Juni 2011

Tog studenten!! En av de bästa dagarna i mitt liv. 
Klev på heltidsarbete på Akutmottagningen direkt efter studenten.
Var tvungen att drogtesta mig. Stickprov. Påbörjade även min vaccination mot Hepatit B samma dag! Snart blir man inte sjuk längre.
Fann den lilla ron i min kropp, la mig ute och solade mina få lediga dagar.
Köpte min första egna (!!) dator helt själv. Det här var första bilden som togs med mina pärla som är däremot är sönder just idag. Men, det var en fin dator det.
Hade bra härliga fester. Denna bilden är från Midsommar som flippade. Så vi åkte hem till mig istället och där slutade det hela ungefär såhär.. Bild på Elin däremot.

life is so short, you've to live it long.

Vore det så mycket begärt att jag bara fick lite sömn? Och alla dessa nattliga tankar känns bara för mycket. Jag vet att jag har så mycket fint i mitt liv. Fint men inge överdrivet liv än en liten Svensson. Hur är läget just nu? Stabilt. Det har varit mycket inom familjen på sistonde men det har varit som en brustablett utan vatten, så nu är det löst. Känns verkligen underbart. Inom loppet av typ ett halvår har jag så gott som förlorat två utav mina (dåvarande) bästa bästa bästa finaste vänner. Däremot får jag tacka för det, för mycket utav det har gjort så att jag insett ett och annat. Och vilka står vid min sida? Emelie. Patricia. Stephanie. Det är jag evigt tacksam för. Klart är ju att många andra också hänger på i ligan men inga människor i världen står mig så nära som dessa tjejer.


Jag ska iallafall inte bli någon jävla USA-hängare. Ingen designer i Hollywood. Ingen jävla någonting. För jag ska fortsätta jobba med vården som är (faktiskt) det bästa jag vet. Så ska jag skaffa mig, till en början pojkvän som senare ska bli min sambo och avslutas som min man. Och vi ska få fina barn. Och kanske köpa en liten vovve. Och ett hus och hela biten. Jag älskar Svensson liv. Skulle aldrig vilja annat. Jag är lycklig med det. Fråga mig igen om 40 år vad jag gör. En dag i taget.

vi mötte blickarna i väntrummet till rektorn

Har nyss kommit hem. ligger i soffan och kollar på Sex, ljuva sex. Haha, varför? Lite smått intressant endå. Kvällen har spenderats hemma hos min bror med Patricia och honom såklart. Chillidill. Men innan klockan slår alldeles för mycket så är det dags att bädda ner sig.

studentdagar 2012

jag, stephanie, patricia, simon, nora, robin och hans tjej. Och Kim längst fram
simon och jag
stephanie och jag
jag och patricia
stephanie och patricia
våran fina, lyckliga patricia!
simon och anton
syskonen Åhlin. Hampus, Tessan och Patricia

jag har gått min egen väg, och jag har lärt mig mycket

Varit mycket de senaste dagarna. Superbra! Jobb och mysigheter :) Kvällen igår spenderades däremot hemma hos Robin med gänget. Massa monopol och Uno. Så vid halv 4 inatt vart den hemgång. och slog på en film. Idag har det varit häng på riktigt. Passat upp lilla sjuka Emelie. Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Så ikväll blir det filmmys och imorgon har jag lovat att följa med Kevin på skolan, eller rättare sagt - fritids.



0097

Godmorgon, godmorgon hela världen. Solen skiner, jag mår hyffsat sen igår. Asbra kväll! Riktigt längesen jag var ut och hade så sjukt kul som vi faktiskt hade. Och ärligt så mår jag sämst idag. Och ikväll är det crusing i stan. Öh. Vore också lite smått roligt. Men nu är det bäst att starta upp dagen med en promenad.

0096

Uppe med tuppen! Om cirkus en halvtimme så är det dags för mina småbröders avslutning :) Sedan bär det äntligen av till mitt älskade Bosvedjan! Fick världens sötaste sms från min darling förut. I stil med att min säng såg så tom ut. I vilket fall som helst, så nalkas det utgång ikväll med fina gänget. Ha en grym student/avslutning helg nu. Ingen bloggning, för jag ska leva loppan!



0095

En kväll för sig. Jag längtar ihjäl mig efter min Emelie. Men imorgon, efter skolavslutningen beger jag mig hemåt till henne. Känslan hos mina föräldrar är inte ett dugg likt. Trivseln, nä.. Jag känner mig så krossad, så delad.



Men nu är det dags att ladda för nytt. För jag vet att jag klarar det. Jag må.. somsagt, ha de finaste vänner och den bästa släkten. Jag råkar vara den räddaste människan på jorden just nu. Tanken, om jag förlorar mina syskon på det här. Det gör mig livrädd. Finns nog inget som skrämmer mig så hårt. Men innan det är dags för sömn så tänkte jag sätta mig på ballis med en cigg och något att dricka. Mysa ner mig i en filt. Titta ut över gatan, som förövrigt säkert är lika tom som för en timme sen. Och med det, så ber jag om ursäkt för ett hemskt inlägg. Livet är en dans på rosor, och där på vägen står dessa förbannade taggar!





0094

Morgonpromenad - CHECK! Och nu står kakan i ugnen. Klockan är inte ens 9.. Vad gör jag med mitt liv? Inte så mycket märker ni.

0093

Men hej! Sitter hemma hos mamma och pappa just nu :) Måste ju hälsa på ibland. Sista dagarna har det varit rätt så fullt upp. Jobb och även renovering i hallen. Vi ligger lite på lat-sidan just nu, det går segt. Men allt annat är klart nu. Köket får bli ett projekt mycket mycket senare. Har också tagit en kvällsfika med G och hans pappa, och hans fru. Riktigt mysigt.

Aa, annars snurrar livet på rätt bra. Rensat bort bra mycket falska människor i livet. Känns grymt. Jag har mina finaste vänner. Emelie, Stephanie och Patricia. Är en stor del av mitt liv, tack mina fina tjejer. ♥ Veckan kommer mest bestå utav studentfirande. Så återigen dött på bloggen ihelgen. Och kanske en tid till. Vi får se. Vi hörs nog imorgon! :) Nu blir det en film och sedan lite sömn. Morgonpromenad 07.30!

RSS 2.0