vi tar steget mot ett annat liv

Som jag skrev för någon dag sen, så skulle jag & elin göra några förändringar i våra liv just nu. Därför är dom enligt mig, jättetråkiga just nu. Om man tänker på våra liv just nu så förstår ( ..iallafall vi ) att det måste hända nått.

Våra liv just nu låter ungefär såhär -
Vi är två tjejer som behöver få riktigt mycket bekräftelse från folk, såna är vi. På helgerna så super vi stenhårt, inte för att det är kul, utan för skojsskull men vi måste ha alkohol så vi kan bli fulla! Ibland dricker vi på vardagar också, skippar skolan och allt vad det är. Alltså, vi kan inte ha kul utan alkohol.. :( Vi tycker inte om tjejer när det är killar i närheten för vi vill ha dom för oss själva, inte för att ligga utan för att få nån slags bekräftelse. Tänker vi på vilka vi legat med, hur ( lite/många ) det är så blir vi äcklade. Vi tycker inte om våra liv.

Våra liv bli förhoppningsvis såhär -
Vi ska bli två tjejer, som inte behöver den bekräftelse vi behöver idag, speciellt inte genom de sätt vi får den. Vi ska inte dricka lika mycket, absolut inte för att bli full utan för att ha roligt, som lite sällskapsdricka. Vi vill, våran dröm, få tjejkompisar! Vi har det, ja. Men inte såna man behöver supa med, såna man bara kan ha roligt med! Vi ska inte heller ligga med folk hit & dit, that's the truth. Vi ska självklart inte leva celibat nu tills vi gifter oss utan vi har våra mål.
.
Och ja, vi har lagt upp lite planer om hur det hela ska funka. Just därför är våra liv väldigt tråkiga nu när vi inte gör nått, vi gör inte det vi egentligen levt på i år nu. Ni får gärna ge ett lycka till, en spark i röven, vad som helst för att vi ska kunna klara detta. Jag lovar, vi lider just nu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0