du har vingar som lyser i mörkret.


Blablabla. Hej på er. Här sitter jag i min soffa och äter morot samtidigt som jag läser Kremlanbladet. Nå blad som våran förening där jag bor skickar ut nångång i månaden. Blir jävligt chockad och rent utav arg när jag läser det som står. Så fjolligt. Skönt att mamsen håller på att kolla på nya lägenheter iallafall.
'
" I kort innebär lagen att man riskerar böter från 200 kr och uppåt för enklare nedskräpning. Som enklare nedskärpning räknas bland annat att slänga en film, tuggummi eller en ölburk på marken. "

Bor jag i Kungahuset eller vadå? Vi får inte ens fimpa på marken där vi bor. Inte på hela gatan. När man tänder en cigg när man kliver av bussen då? Ska jag hålla i fimpen tills jag kommer hem eller. Och slänga den i soporna. Och tuggummi, det är väll värre! Ärligt. Fan va fjolligt. På Måndag ska jag på mötet iallafall! Hus i helvete är det nog bland dom flesta kan jag tänka mig. Eftersom dom förrförra sommaren tog bort att vi inte får ha pooler eller studsmattor med tanke på drunkningsolyckor och brutna ben osv. Är vi barn föräldralösa eller bryr sig inte våra föräldrar om oss, har dom inte förstånd nog att kolla oss utan vi dör även om vi badar i en pool på 10 cm djup. Gaaaalen jag är. Bäst att jag går och bakar! Hörs. Sen ska jag röka och slänga fimpen ute och skriva min address på den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0